be the baddest bitch


open your mind before your mouth

image description


Köpte ett par coola örhängen igår på gina, dom är skitsnygga på! Hade visat om jag kunde men var så svårt att få till en bra bild på ett öra ^^ dom kostade i alla fall 79 spänn så det var ju nästan gratis...

by the way, kan folk ge fan i att sprida falska rykten?! tack

you're not just a phase

gammaaal bild!!


Hey guys ♥ har inte bloggat på ett par dagar så tänkte berätta lite kort vad jag har haft för mig i helgen. I fredags eftet jobbet kom min kurre (haha) ewe till mig, först åkte vi på affären och handlade middag och ingridienser till muffinsbaket vi skulle dra igång senare och sedan åkte vi tillbaka till mig och lagade käk. Blev grillad kyckling med potatis som man gör i ugn och beasås till! Sen bakade vi muffins med blå glasyr som blev fett goda, kollade på idol och till sist justin bieber-filmen innan vi somnade. Igår sen gick vi ner på stan med frida och kollade i lite stores efter halloweensaker och tog en fika på uh, sen åkte dom hem och jag gick till mormor och blev bjuden på middag. Vid åtta gick jag hem igen för att fixa mig inför kvällen, sen mötte jag upp henke och så gick vi till han på förferre med några andra grääbbs. Sen var tanken att gå ut på harrys men ja, vad hände? Vi kom inte in på krogen!!! hahaha :o så fick bli en pizza på torget istället, hähä.

Nu ska jag och frida gå och käka lite bakismat, ciaaaao

 


follow your heart but take your brain with u


you know my name, not my story



Helluuu vad dagarna går snabbt, hinner inte med ju! Prommade från jobbet hem i regnet vilket tog typ 35 min, envis som jag är vägrade jag åka bussen, och när jag kom hem var jag less som få och utsvulten. Hann slänga i mig käk sen bytte jag bara om och drog ner på attityd för att få håret fixat av min privata frisööör. Nu har jag slingat bort all den där utväxten jag medvetet färgade dit för nån månad sen men jag har fortfarande samma färg och nyans på längderna, känner mig ljusare fastän jag egentligen inte är det, ganska sjukt egentligen vad lite bottenfärg kan jag göra hihihoho. Vart nöjd i alla fall, angie kan sin sak. När jag var klar där så kom mamma och hämtade mig i stan och så åkte vi hem till nötis, har kollat hockeyn och nu ska jag sova här - imorrn blir det workieworkie på fabriken.

keep calm and wait for halloween

image description

ankstjärt o.o

 

Vilken... DAG! Har hänt helt insane mycket, först på jobbet där jag och emma flängde runt hela stans företag ungefär, började jobba på arenan imorse kl.6 och när vi kom tillbaka dit vid 14-tiden för att avsluta det vi påbörjat så kändes det som att det var igår vi var där senast och inte samma morgon, hahah. Slutade runt halv 4 i alla fall och då gick jag på staun och köpte en ny vinterjacka, ser ut som den på bilden fast den är från hm så det är inte den, köpte min på bikbok för 999. Sen när jag kom hem fick jag höra massa saker som chockade mig rejält, alltså jag visste att den här stan var liten och att alla har en tendens att få veta saker snabbt, men detta tar nog priset!! Och på sättet det kom fram, haha helt sjuuuukt... aja, man kan aldrig sluta att förvånas även om man skulle vilja.

 

Imorgon börjar jag inte förrän 10:00, så jävla SICK-skönt med sovmorgon.


thoughts


don't cry, just say fuck you and smile

image description
image description
Idag har jag och jonna hängt på stan hele dagen, vi började med lunch på subban och sedan drog vi en stadsrunda på jakt efter lite shoppingfynd. Jag hittade en svart oversize skjorta/tunika från gina, en biiiig vit halsduk från hm och en finfin tvålpump från min favoritinredningsaffär himlen runt hörnet. Hade velat shoppa mer men fick inte superbra lön i och med att jag bara jobbat halva september så fick nöja mig med det, dock ska jag unna mig en hårfärgning hos angelica i veckan samt en ny vinterjacka så småningom såatte. Dessutom har jag inte shoppat på år och dar(?) så kändes gött ändå. Nu är jag hemma på nötis för att se modo-växjö, ska sova här och sen blir det jobb på arenan imorn 6 am.

every exit is an entry somewhere else


Den här dagen har varit långggg... och ändå är den fortfarande bara tio, typ. Drog till angelica vid halv fyra, blev bjuden på go'middag i form av kycklingwok med nudlar och sötsur sås och sedan har jag hängt där resten av kvällen, snackat skit och kollat på tv, mysigt värre juuue. Kom just hem och nu ska jag snart sova, imöra blir det stan med jonna, löniiiing!!!

rawrrr

image description


Helluuu, igår kom mormor och ewe hit och fikade, sen mötte jag upp jonna och heidi på max där vi käkade lyxmiddag och sedan satt och hängde i typ två timmar, haha aschill. Traskade hem runt halv sju och en timme senare kom frida förbi, vi gick på kvantum och köpte grönsaker, dip och dricka och sedan gick vi tillbaka till mig och såg en film som gick på fyran som hette "the reader". Faktiskt bra men den var så jävla lång i och med all reklam så jag fick lägga ner runt elva eftersom jag skulle upp kvart över fem imorse och åka och jobba. Men tror ni jag kunde somna eller?! Icke, jag låg och vred mig till kanske halv två innan jag lyckades somna... fick alltså tre timmars sömn -.-' slutade runt tolv och då kom mamma och pappa hit och fixade min tvbänk, blev asbra as you can see, rusta ftw.

Nu funderar jag på att en pw i det soliga vädret (:

was i drunk?


i'm too busy to be organized

image description

little l and me ♥


Hey guys det var inte igår, har haft så jäkla fullt upp senaste dagarna så har knappt suttit vid en dator alltså :o i torsdags efter jobbet åkte mamma, pappa och jag hit till läggan och fixade som fan och då sov jag även första natten här!! Det är inte helt klart än, det är lite småsaker kvar bara men ni får se när det helt färdigt. Fick även besök av t på torsdagkväll, hur mysigt som helst :* på fredagen vart det jobb igen, sen var hela familjen + mormor bjudna på middag hos mina kusiner och efter det kom jonna till mig för lite vin och utgång. På lördagen vaknade jag upp dyngbakis och asseg så det kändes ganska trögt att komma igång igen, men eftersom linnéa var hemma så var det bara att bita ihop för laget, drack några cider men kände inte av ett skit så olles var rätt lame och fick skjuts hem vid ett-tiden. Känns fett skönt idag, är inte ett dugg seg utan pigg som ett piggsvin(?) haha, så får se vad jag ska hitta på idag.

i may look calm but in my head i've killed u 3t



Maah, nu är jag helt slut på!!
Har varit på elgiganten och köpt en tv till läggan och det var ju lättare sagt en gjort, en jävla djungel är vad det är. De snyggaste har typ sämre bild än de som är "fulare" och kostar även typ dubbelt så mycket, man får såklart betala för designen också så inte fan var det lätt att bestämma sig. Klart man vill ha en snygg tv, men klart att man vill att bilden ska vara så bra som möjligt också?! Helst vill man ju ha både och men då får man lägga till dubbla priset, haha LOL. Hade jag haft råd så, men det tyckte inte tv-killen att det var värt eftersom att man inte har en tv så många år nu då det kommer nya modeller hela tiden som med allt annat, och det kan jag ju hålla med om. Men ja, att fatta ett beslut angående vilken tv man ska ha var fan jobbigare än att tacka ja till själva lägenheten föfan. Efter typ en timme lyckades jag dock bestämma mig för en, och killen som hjälpte mig tackade typ gud för det, hahaha. Stackarn, men han var jävligt hjälpsam och duktig på sitt jobb så stort + på det.

fate doesn't care about plans


Idag har det varit riktigt pissigt och tråkigt väder ute hela dagen, snacka om otaggande big time. Fast faktiskt så gick jobbet riktigt snabbt ändå eftersom jag har lyssnat på sjukt intressanta p3-dokumentärer hela dagen via sveriges radios app. Detta är ett starkt tips alltså, man blir så jäkla fängslad, och det är sjukt intressanta grejer jag snackar om nu. Först lyssnade jag på dokumentären om helénmordet i hörby 1989, så fruktansvärt... jag märkte knappt vad min omgivning hade för sig under tiden jag lyssnade, var så inne i berättelsen. Sedan lyssnade jag på alexandramannen, handlar om sveriges största nätsexhärva, fyfan!! Jävla äckel alltså... men det finns massor av andra dokumentärer om allt ifrån diskoteksbranden i göteborg till terroristattacken mot world trade center, ja alltså allt! Inte nog med att det är intressant, man lär sig jävligt mycket samhällshistoria också, om man kan kalla det så. Ni måste seriöst lyssna i alla fall (y).

i don't think, i feel

 

Hej bejbs. Måndag idag rå och starten på en hel jobbvecka har gått. Ska vicka för carin som är ledig så kommer hänga på domsjö fabriken hela veckan, gött! Trott eller ej så äre rätt soft där, får ha bilen inne på området också eftersom det är så långt mellan hennes ställen så cruisar runt som jag vill. Det gillar jag, tycker om att sköta mig själv i jobbet och slippa vara 'beroende av andra', jag är nog rätt självständig. Annars då? Jo bara bra tack, jag var i läggan efter jobbet och diskade alla mina glas, porslin etc eftersom de legat i kartonger i typ 1½ år och hedde sedan in det i skåpen. Vill bara få klart där nu, deadline innan helgen!!! :D


.


we own the night


Har haft en GRYM helg!! Har varit helledig (dvs inget ladies night thank god) och först och främst bara njutit av det faktumet. I fredags var jag hemma och chillade hela kvällen, åt god mat, kollade idol och somnade typ halv tolv. Sen på lördagen åkte jag och mamma till läggan och städade, idag har jag nämligen börjat flytta in!! Bäddsoffan är på plats, soffbordet monterat och likaså sko- och hatthyllan, och jag har packat upp alla tallrikar, glas, bestick etc. Det kommer bli så fucking, jävla bra, sjukt snyggt!! Ni ska få se sen när jag har fått mer ordning.

Men tillbaka till lördagen. Jag åkte till frida och drack lite vin, sen drog vi på förfest i apotekshuset hos nån engelsman, haha. Spelade crazy ölspel som jag torskade hårt i, var sämst -.- där i från drog vi sedan vidare till olles där det var mycket folk och härlig stämning, jag till och med dansade!!, det hör inte till vanligheterna, haha. Gick dock nån timme tidigare för att möta upp t, vi gick till frida och hade as trevligt resten av kvällen innan jag däckade vi tre-tiden. KUNG KVÄLL brushan ♥

some love lasts forever part 2

image description

 

Daisy är nyklippt, HUR SÖT?! älskar den där lilla saken ♥

När de där ögonen tittar på en kan man inte annat än smälta, man ger efter för ALLT. Man skulle fan ge henne hela världen om man kunde, hahaha åh.


some love lasts forever

image description

 

Titta vad jag har köpt!! Ett par splitter nya uggs från ugg australia ♥ så jäkla fina dem är, jag är pånytt kär. Har länge velat ha ett par i den här färgen - sand - och grejen var såhär att junkyard hade 20% på hela sortimentet tidigare i veckan och då kunde jag bara inte hålla tassarna borta. Orginalpriset ligger på 2199, men jag lyckades få dem för 1700, typ, och det tycker jag var ett "bra" pris, hahah. Sjukt dyrt men i de här skorna går du som på mjuka moln hela vintern, ni ser ju hur fluffet sticker upp!!


i refuse to grow up

image description

 


a pretty face doesn't mean a pretty heart

image description


just nu


Kom på arenan imorse vid sex som bestämt, först när jag kommer dit inser jag att marie-louise är sjuk och inte kommer att kunna öppna döra åt mig. Hann få en släng av panik, men som tur var kom en målvaktstränare hipp som happ och öppnade upp åt mig så jag slapp stå ute i den brutala kylan och frysa arslet av mig till klockan sju då vaktmästarna kommer. Dock kunde jag inte börja jobba ändå för hela arenan var nedsläckt och jag har ingen aning om hur man tänder lyset, så fick sitta och uggla till klockan sju i alla fall tills lars kom och tände lampjäklarna åt mig. Vilket man gjorde inne på hans kontor, så hade inte kunnat tända dem hur mycket jag än hade velat without the key. Dagen gick i alla fall smidigt sen, trots en keso start, och när jag slutade vid två traskade jag hem till jonna och chillade gärnet tills mor min kom och hämtade mig när hon slutat jobbe vid fem. Azå, fett bra dag jaO, eller nåt, nu ska jag slappaaa resten.

 


how to kill all you're enemies? smile

image description


Min fina bebiskisse!!

 

Kolla hockeyn klart sedan blir det sängen, tagga jobb imorgon early as hell.


fuck clothes

image description


Nu jävlar har det shoppats! Fick en jätte fin bokhylla av mamma som kommer att täcka nästan en hel vägg, ska fylla den med alla mina böcker och annat snyggt så det kommer bli as ballt. Sedan fick jag ett nytt soffbord som är i samma stil som hyllan, och en hatt- och skohylla som kommer passa perfa i hallen. Och som vanligt när man besöker ikea köper man även med sig en massa små kraffs, diskställ, doftljus, besticklåda, korgar, klädnypor, tidningshållare och en orkidé! Tror det var allt, haha. ELLER NÄ, köpte en dörrmatta för 4(!) kronor också, hahaha. Men jävlar var behändligt det är med ikea, så sjukt bra priser på allting så man får alltid så otroligt mycket för pengarna. Visst allt är kanske inte i toppkvalité men vad kan man förvänta sig när priserna är så låga då, man får ju vad man betalar för och det vet man ju om liksom. I alla fall borde man veta om det. Nu vill jag bara till min nya lägga och inreeeeda ftw!! Skrev på kontraktet igår och fick nycklarna på samma gång så nu är det bara att köra, whohooo.

omfg hot!!!!!

Tagga ikea imorgon, godnatt pumpkin's!


sweet lunch time

image description


Naturdiet milkshake med choklad och banansmak - mums! Jag som älskar allt som är sött bangar ju inte direkt denna lunch ^^ dessutom får man plattare mage av att endast äta det som är flytande, hahaha. Man väljer ju själv.
Nu ska jag surfa in på ikea, behöver lite inrednings- och förvaringstips! Dom har faktiskt riktigt bra idéer under fliken "kvadratsmart" hur man på bästa sätt tar vara på varje liten kvadratmeter i små bostäder. Toppen ju! :D:D

good little morning

image description


Good morning! Är ledig idag, vilket känns skönt för omväxlings skull. Vaknade upp med världens fetaste mensvärk nämligen, ba eeuw?! Orkar inte. Sitter och äter frukost nu i alla fall, har fått en dille på nyponoppa, så sjukt gott och underskattat. Förresten, tydligen finns det killar som läser min blogg. Det trodde jag inte, men tja, det var kul att höra! Tyckte det kändes skitkul av nån anledning, haha. Trodde att det bara var tjejer som läste...


11-10-10

Hello there! Vart en intensiv dag idag, först jobb på arenan och sedan fick jag ta på mig ett extrapass på ett företag ute i arnäsvalll. Slutade vid två och då hämtade jag upp Jonna på statoil norra och så drog vi hem till henne. Gick vår standardrutt runt hörnsjön och sedan chillade jag hemma hos henne ett tag innan jag åkte och hämtade mamsen på arbetet. Har just käkat mat + en muffins och nu sitter jag bara på sängen och känner mig alldeles tom. Länge sedan jag hade sån beslutsångest som jag har just nu, det är nästan patetiskt. Det är inte livsavgörande för fem öre, men det känns som så. Lägga, säsong eller bo kvar hemma?! Jag har typ... 1 timme på mig att bestämma mig -.- återkommer.

aaaaawsoooomeeee!!!!!

♥                                                                         ♥

Hur jävla bra är inte det här?!?! Jag hade inte hört skrillex tidigare men nu är jag fan besatt, haha. Jag älskar det, särskilt de här två låtarna, first of the year är populärast på spottan. Men finns många fler asbra låtar, man blir ju aspeppad av musiken. Lyssnar sönder ATM!!!! Tagga jobb imorgonbitti, godnatt ;*

You are, a cinema. I could watch you forever. Action, thriller. I could watch you forever.

ma ma ma dilemma

image description


Var och kikade på den här lägenheten ikväll i överstan. Inte så stor, men superfräsch! Nu har jag ett dilemma... den var rätt dyr och även om den är nyrenoverad så kanske lite väl dyr. 3950 kr för typ 22 kvadrat? -.- men den skulle bli supermysig att bo i, det vet jag!! Dock ska jag ju till Åre?! MAAAH jag har beslutsångest, och jag ska bestämma mig om läggan typ imorgon? Döda mig...

what's cooking good looking?

image description

Tiiitta vad fina mina muffins blev, ååååh!
Haha, nöjden. De smakar lika gott som de ser ut, jag lovar. Blev riktigt nöjd med smaken på dem. Det är marsanpulver i muffinssmeten och glasyren är gjord på florsocker, varm mjölk, smält smör och vaniljsocker (istället för standardvarianten med florsocker och vatten) så de påminner lite om mazariner i smaken. Super saftiga och goda!!!

for the love of a daughter

image description

jag när jag var pytteliten, likt? hah! :*


Ljuva söndag ♥ hade faktiskt sett fram emot jobbet på fabriken men det visade sig att jag inte kunde komma in på området utan passerkort idag så fick hoppa det tyvärr. Kom hem tolv och blev rastlös dirre, så slängde precis ihop ett bröd som jag håller på att grädda nu, sedan ska jag baka muffins och garnera med rosa glitter och strössel. Sa jag att det känns förjävla bra att det är söndag?! Jag menar jag är inte bakis och jag minns inte längre nåt av gårdagen, na na na.

what the fuck just happend?!

image description

inte lika kaxig som jag ser ut


Alltså, vad hände ikväll? Är helt knäckt efter det här jävla ladies night! Otroligt vad jag ångrar att jag ställde upp att jobba, största misstaget long time. När jag kommer vid åtta-tiden är det fullt ös i entrén, tanter står och svänger sina lurviga i någon kareoke-uppsättning skrikandes för full hals, aspackade!!! Klockan halv nio kommer en säkerhetsvakt till mig och säger att det är kaos på toaletterna där nere, översvämmade papperskorgar och nedspydda toer. Då bryter jag ihop, jag har kanske VÄRLDENS största spyfobi och ryser ända in i benmärgen när någon ens nämner ordet spya, så jag börjar storlipa i städskrubben. Jag ringer mamma i panik och skriker att jag inte tänker göra det här, jag vill åka hem. Sen ringer jag "chefen" och jag säger samma sak till henne, jag fixar inte spyan. Så hon får ringa runt till typ 14(!) pers för att fråga om de kan åka dit och hjälpa mig, men det slutar med att hon får komma själv för ingen "kan". Dessutom kommer femtielva pers fram till mig och undrar vad som står på, om de kan hjälpa mig osv. Jag kände mig SÅ JÄVLA DUM. Sjukt vad jag skämdes, men vad skulle jag göra?! En fobi är lika med ren skräck, spya är ren skräck för mig... men det löste sig som tur var till slut och alla var jätte hjälpsamma och förstående. Dessutom slapp vi spyorna resten av kvällen otroligt nog, men vilken jävla skitkväll. Jag hatar ladies night -.-

today i don't feel like doing anything

Hej bejbs, efter jobbet på herrgårn i förmiddags åkte jag hem till min mormor där mamma var och fick håret färgat. Vi åt sillunch och sedan åkte mamma och jag hem. När vi kom hem igen gick vi ut och gick nästan på direkten, var superfint väder men det blåste ganska kallt. Väl hemma igen började vi med middagen, italiensk kyckling med fullkornsbulgur och sallad med fetost blev det, mumms x tretusen!! Nu har jag precis lagt mig tillrätta i soffan och här tänker jag ligga någon timme till innan det är dags att börja fixa mig inför jobbet ikväll. Halv sju är det hockey också så hinner se typ två perioder innan jag måste åka, vid åtta-tiden ska jag infinna mig på arenan och ladies night. Är fett seg just nu i och med min förkylning så jag är inte så jätte taggad, men det kommer säkert bli roligt när man väl kommit dit! Kanske mobilbloggar när jag är där också (:

@work number one

image description

@domsjö herrgård


i rise from the ground like a skyscraper

 

Här är skorna jag beställde från nelly.com, efter att ha skickat tillbaka dom andra som fick mig att se ut som en två meter lång ranglig giraff. Lite wannabe Jeffrey Campbell på dessa antar jag, men eftersom jag fortfarande har en hatkärlek till de skorna så gillar jag dem ändå. Även fast de ser lite billiga ut (vilket de också var, 449 spänn) så är de jäääävligt eftertraktade också, storlekarna försvinner dirre på sidan!

 

Har förövrigt en superchill kväll hemma i soffan, kollar på idol och äter godis och försöker krya på mig till morgondagen. Har fan gått och blivit förkyld igen och det suger...


@fjällräven center

 

Jobbar jobbet på arenan idag. Sjukt fin vy jag fick till härifrån på bilden! Förbereder inför ladies night i morgon kväll i alla fall. Slutar vid tre så ska köra på det sista nu, ttyl! ;)


polly rocks dregen style

 

Heey, har ni smakat dom nya polly rocks?!? :O så sjuuukt goda, och det säger jag som inte ens gillar polly. Äter dom bara när det inte finns nåt annat godis, typ bara för att äta, hahaha. Gillar inte det där vita innuti, men dom här dom är goda på riktigt och särskilt dom med lakritssmak!!!


cool story bro, tell it again


Hemma igen efter en skittrevlig dag. Sandra är fan bäst. Hon är så lättsam och har båda fötterna på jorden, dessutom vet vi alltid var vi har varandra och behöver aldrig få det bekräftat, true friend ♥ vi drog på max i alla fall och käkade lunch och surrade på om den gamla frisör-tiden, helt seriöst kan vi aldrig få nog av de minnen vi har i från parkskolan. Finns så jävla mycket att minnas tillbaka, hahaha. Inget jag tänker avslöja här dock, you had to be there to believe it, typ! ^^ sen har vi börjat planera inflyttningsfesten hon och Freddan ska ha när de har fått ordning i läggan. Det kommer bli storslaget, hahaha. "Vilken bål ska vi göra?!" Superviktigt, hehehe.



Ikväll är det hockey-taaaajm också, wohoo kvällen är räddad! Det känns verkligen så, tycker det är så jävla kul att se. Synd att hockeyspelare är såna jävla players (utanför isen också alltså) annars hade jag fan velat dejta en bara för att jag älskar sporten så sjukt mycket! Hahaha. Fast snowboardåkare toppar ändå allt, det är någonting med deras stil och aura som attraherar mig så jävulskt, finns inga hetare killar!! :o

cykelturen från helvetet

 

Tjo bitches, sitter på bussen på väg in till stan nu. Cyklade hit (vilket är kanske 3 km och första gången jag gjorde det på kanske 6 år?) och skjut mig vad jobbigt det var. Trampade på ganska bra eftersom jag hade lite bråttom, ofc, och jag trodde att jag skulle dö innan jag kom fram. Är fortfarande alldeles skakig i kroppen och det känns som att jag ska spy, hahaha!

Ska i alla fall till Sandra och hålla henne sällskap medan hon (läs; Fredrik) tapetserar i läggan. Fast jag åker mest dit för att hon lovat att bju på fika ;p


don't forget about me



"somewhere we went wrong, we were just so strong.
our love is like a song, u cant forget about me"

til' the morning sun you're mine all mine


Jag hade en så sjuk dröm i natt. Jag drömde att jag fick barn! Världens sötaste lilla flicka som jag inte har en aning om vad jag döpte till, eller vem som var pappa till. Haha, helt galet men jag var så överkär i det barnet. Känns faktiskt lite konstigt nu att veta att jag inte har någon dotter :( visserligen har jag alltid sagt att jag inte är redo att bli mamma på ett par år, men till och med i en dröm kan moderskänslorna uppenbarligen rycka in! :* hah.

Nä, nu blir det frukost och sedan en efterlängtad dusch. Jag har inte tvättat mitt hår på över en vecka och det säger ju sig själv. Vet att det låter äckligt men håret mår faktiskt bäst av att tvättas mer sällan. Skulle aldrig fixa att tvätta det varje dag som vissa gör -.-

never make eye contact while eating a banana


Kul att det blev två uppladdade bilder i det tidigare inlägget -.- jävla app... aja, nåt som däremot var kul på riktigt var att modo tog 3 välförtjänta poäng mot pissråttorna timrå ikväll! Gotta love derby-vinster, dem värmer lite extra mycket i hjärtat ♥ blev tillfrågad idag om att jobba på arenan på lördag under "ladies night", och det tackade jag ja till. Har ändå inte råd att gå själv och nu får jag ju lyssna gratis xD dessutom slutar jag förmodligen så att jag kan haka på ut på stan sen, whööhö. Finns ju verkligen inget roligare att göra en lördagkväll?!?! Börjar fan längta till Åre riktigt mycket nu... GOD NATT! xx

kanelbullens dag ftw

 

Läste i tidningen imorse att det är kanelbullens dag idag. Var självklart tvungen att tvinga farsan att köpa en påse bullar så att vi kan fira den! Alla bakverk borde ha en egen dag, så att man får en riktigt bra anledning att äta dem, socker junkie som jag är :*


fuck fakelove and half ass friends


what would you do if you had no fear?

Asså vafäään. Jag är sugen på att färga mitt hår igen, haha. Snacka om drygt. När jag väl satt i gång får jag mersmak och vill göra något nytt hela tiden. Tycker iofs inte att färgen jag har nu är ful på nåt sätt, det är bara "utväxten" jag har ledsnat på. Vill ljusa upp den och lägga i lite slingor i olika nyanser på längderna. När jag får mina pengar från försäkringskassan om typ två veckor då jävlar!!

Var sjukt drygt att jobba idag i alla fall. Vart fett stressigt mot slutet och blev sen typ en halvtimme. Man får ju inte betalt för övertiden på arenan så det kändes sådär -.- och juste, inget personligt mot folk som snusar MEN kan ni sluta kasta dom små jävlarna exakt ÖVERALLT?!?! Jag hatar snus och de ligger tammefan i varenda hörn, morr.


@work

 

Befinner mig just nu på #fjällräven center. Dvs jobbar och just nu håller jag på att dammsuga logekorridoren. Fett kul manneeen! Eller inte så värst men det går bara bra. Om en timme är det fika, heja heja.


foolish girls open their hearts

BLEV EN GRYMT BRA KVÄLL IGÅR! Först var jag, Carro och Frida på hockey, där Modo till slut vann på straffar (thank god), och sedan drog vi på födelsedagsfest hos Sofia och Tobias som var sjukt trevlig. Strax över elva pös vi ner till Olearys där det var sjukt mycket folk. Dock mest äldre så efter ett tag gick jag och Per ner på Harrys istället, där det oftast är lite yngre folk i sin egna ålder. Träffade många bekanta ansikten vilket var kul. På slutet vet jag inte vad som hände dock, är fortfarande förvirrad. Och typ heartbroken?! Är inte van vid detta i alla fall, inte härdad. Jag vet inte hur jag ska beté mig... och några bilder knäppte jag inte heller igår. Jag kan lika gärna kasta bort min bloody camera!!!


as good as it gets



Skön..t att kliva upp kvart i 6 en lördagmorgon (y) nämen det gick faktiskt bra att jobba, var lugnt på fabriken idag. Slutade vid 12 och då gick jag dirre upp till mina kusiner på födelsedagskalas. Fikade sjuuukt mycket gott, blåbärsbullar (som jag också har bakat) kärleksmums och marängtårta med färska bär ♥ Sofia är lika grym som mig på att baka! ;) nu har jag precis duschat och sitter vid datorn och taggar festmusik. Ska först på hockeyn halv 7 och sedan blir det parrrty för hela slanten! Ska på fest hos Sofia och Tobias. Om jag är taggad?! JAAA!

RSS 2.0