Three Days awesome Grace

"We sort of look at Three Days Grace as it sort of stands for sense of urgency. Time to pay a debt. If you had three days to change something in your life or if [you] wanted to changed something in your life, could you do it in three days?" / Adam Gontier 


2006 släppte det kanadensiska bandet Three Days Grace det älskade albumet One X, som jag såklart är extremt kåt i. Har ni inte redan upptäckt den måste ni förifan ta och lyssna på dessa låtar: Riot, It´s all over, Animal I have become, Get out alive, Pain, Never too late och Over and over. Så jävla feting-bra. Jag har fullkomligt kärat ner mig i TDG and I pray to god every day att en ny platta är påväg.

Loved it

Igår hade jag den mysigaste lördagen på jävligt länge och det har jag endast J att tacka för. Puss på dig!

One pic from yesterday

Usch. Min hand ser ut som en likblek mans-hand.

Dramaqueens

Gaah, jag tog typ inga kort igår. Men skulle jag beskriva kvällen med ett ord skulle det bli: drama. Haha. Bland annat vurpade jag på dansgolvet vilket resulterade i ett djupt jack som aldrig ville sluta blöda. Jag svär, man ser typ fett i det, och mamma skällde på mig för att jag inte for på akuten och sydde. Idag har jag jävligt ont kan jag lova. Under kvällen skedde även ett inbrott (jisses, dåligt samvete..) och en och annan fight. När spriten går in går vettet ut.

True.

A day at Swedbank Arena

Jag vill aldrig mer se en toalett i hela mitt liv. Ni kan aldrig ana hur många jag städat idag. Jag inte räkna dem ens på tio händer tammefan! I sju timmar har jag tömt papperskorgar, skurat handfat, speglar och golv, städat toalettstolar, fyllt på toalettpapper OCH SKURAT PISSOARER! Bara föreställ er känslan av att skrubba en pissoar medan stanken av gammalt piss fyller dina näsborrar. Ni ska vara jävligt glada över att det var jag som skrubbade och inte ni. Den som uppfann pissoaren var ett jävla rikspucko. Han kan fan inte ha tänkt en bråkdel på dem som är tvungna att rengöra dem. Men trots all pisslukt så älskar jag mitt jobb :)

NU ÄR DET FEST!

From one thing to another

Imorgon ska jag städa arenan. Hipp hurraaaa (för här kommer bumbibjörnarna) Bara jag som älskade dem när jag var yngre? Haha omg, vad lame. Märks att jag är övertrött.

Elle est magnifique!


Ni vet sedan länge att jag är sugen på att klippa av mig håret. Men hur fan skulle jag kunna göra det när hon har så fint, långt, blont hår? Precis som jag har. Jag skulle sakna mina lockar så fucking mycket. Funderar därför på att färga istället. Jag tänker ask. Jag tänker naturligt. Jag tänker mörkare. Någon blond nyans likt hennes.

In the middle of the night

Mina ögon är röda, svullna och svider. Klockan är ju för fan kvart i fem på morgonen! Och jag har just haft den här månadens värsta sömn. Verkligen sovit skitdåligt. För två timmar sedan blev jag terrad av någon dryg jäkel på skyddat nummer också. Alltid lika uppskattat. Särskilt mitt i natten. Nu ska jag duscha.

G.l.a.m.o.r.o.u.s

Känns ganska skönt att veta att jag äntligen fått jobb nu. Och även ett jobb jag tror att jag kommer att komma bra överrens med. Hittills har mina "napp" inte varit annat än skit tammefan. Imorgon stiger jag upp före tuppen, fucking jävla 5 på morgonen(!), och genomgår en säkerhetskurs på Domsjö Fabriken. I mina nya arbetsskor. Fan vad sexigt.

Hey pretty baby

Det kliade i håret. 

Idag var jag på Waynes och drack en exquis Chailatte med min allra bästa Jonna. Hade kunnat sitta där hela eftermiddagen och snacka skit med dig, gums, men tyvärr hade jag en parkeringstid och en lillebror att passa ;> På söndag ser jag dock framemot en mysig Skyltsöndag. Pussis!

Un emploi

Igår skulle jag på arbetsintervju, och idag skulle jag på arbetsintervju. Imorgon ska jag däremot på arbetsintervju. Förhoppningsvis. Jag tänker inte avslöja vad för jobb det gäller, men jag kan säga som så att jag verkligen hoppas att jag får det. Tror det skulle passa mig som spriten på festen. Det vill säga fuck-bra.

Och just det. Är du endast ute efter att såra, och inte har något snällt att säga, kan du lika gärna hålla käften. Enkelt va? Jag ska nog börja följa mitt eget råd...

Heidi and her looser-boyfriend

Holy macarony. Heidi och Spencer have gotten married! Such a shame att en sådan vacker flicka fallit för en sådan komplett idiot. Undra om det finns en "hata Spencer Pratt" fansite på Facebook..


Little miss Bakery

Med bara en månad kvar till jul har jag självklart satt igång med julbaket. Jag har nämligen mycket att baka innan jul. Since it´s fucking me who bakes everything around here..


Först ut, lussebullar! And guess what? Jag åt inte ens av degen.

It´s bad, it´s so motherfucking skit-bad

Idag har jag ätit jätte, jäätte, jääätte onyttigt. Och nu har jag jätte, jäätte, jääättemycket ångest. Jag vill egentligen inte avslöja vad jag fläskat i mig, men gör jag det känns det ännu värre, och chansen att jag äter såhär crappy igen blir inte lika stor. So, here we go. Jag har ätit småkakor, en cupcake OCH blueberry cheesecake. OCH en halv falafelrulle.

Jag måste gå och spy.

Happy new victory

Det är med blandad glädje och förvåning jag säger det här; MODO VANN IGÅR!
Eller, det är med största möjliga glädje och förvånadsvärd förtjusning jag säger det igen; MODO VANN IGÅR!
Efter Enströms starka viljemål  var en vinst ett faktum, skulle jag vilja påstå. Ibland är det en riktigt underbar känsla att vara hockeyintresserad ;>

Can´t remember what I did last night, everything is still a blur

Nej, riktigt så farligt är det inte. This time, inga minnesluckor. Däremot ett gäng skitfula fyllebilder. Jag kan bju på två.




Alltså den sista bilden, jag dör av garv. Jag är nog inte en sådan person som ser cool ut på bild med cigg i handen, haha. Såhär såg jag ut igår, förresten.

Lame, verkligen stört lame

Det mest komiska som hände igår måste ju ändå ha varit när jag befinner mig på Vila i stan och plötsligt ser mitt ex och hans nya tjej vara påväg in i samma affär. Tills de uppfattar mig, tvärvänder och går igen. Alltså seriöst. Hur löjlig är det tillåtet att vara? Jag garvar fortfarande åt deras miner. Och tvärvändning. Haha, oslagbart.

As a baby

Jag älskar att titta på gamla fotografier av mig och min bror när vi var små. Jag kan sitta och bläddra i fotoalbumena hur länge som helst. Först och främst för alla minnens skull. Second of all för att få nya. Och sist men inte minst för att vi var så fruktansvärt söta. Inget skryt, faktiskt alldeles sant.


Jag i mormors badkar, -90 eller -91. Naken, som vanligt, men jag såg iallafall till att dölja det för kameran :>


Oscar hemma på Trastvägen, -91 eller -92. Synd att han inte är lika söt nu som han var då.

F.u.c.k me

Som sagt är jag redan ett biiiiig fan av Brit´s nya platta. Jag älskar de flesta låtar, men "If u seek Amy" got something special. Jag ser framemot som fan att få shaka fett med ass till den på dangolven.. typ nästa år. Den är fan briljant.


The winner takes it all

And the looser should we not even talk about.
Jahapp. Då var det återigen deppiga miner i Örnsköldsvik. Det blev ingen vinst för Modo. Det blev inga mål heller för den delen. Inte helt otippat, men det ska faktiskt erkännas att de spelade grymt bra i delar av första och tredje perioden. Förstår inte varför det ska vara så jävla svårt att sätta pucken i mål bara. De har ingen som helst tur med sig. Ibland är det fan bra frustrerande att vara hockey-intresserad.


Maybe I should wear the same underwear..

..as my grandma. Mormors-trosor kanske är rätt sexiga ändå..


..well, iallafall om man heter Miranda Kerr. Frågan är hur jag skulle se ut i ett par. Det ska bli jävligt spännande att ta reda på. Förövrigt älskar jag att shoppa underkläder. Särskilt trosor. I spets. Det är min passion, precis som andra tjejer älskar att shoppa skor.

Big news


OH MY GOD. Jag är i chocktillstånd. MÖTLEY CRÜE kommer för fan till Sverige och spelar nästa år!!!!! Jesus Christ, jag måste nog sätta mig ner. Jag måste smälta det här. Jag måste se dem! Vem är på?!

C'est un mystère

Jag förstår inte hur vissa kan se så oförskämt, jävla snygga ut i mittbena när jag själv ser ut som en dränkt katt-stackare för fan. Platt hår och noll volym och jag ser dummare ut än vad jag är. Det är surt.

I wish everyday could be like christmas

Ikväll var det säsongspremiär för Leilas jul, som jag har längtat efter riktigt länge. Leila är min favoritkock, och julen min favorithögtid, så kan det bli bättre? Näe!
Ett alldeles för hett tips på julgodis; Leilas Rocky Roads. De är sjukt, sjuukt, sjuuukt goda.

Circus

Oh happy days! BRIT´S NYA ALBUM IS NOW AVAILABLE FOR DOWNLOADING. Som fan vad man har längtat.


Det bästa är att Circus uppfyller alla förväntningar. Britney fortsätter att leverera den absolut bästa popmusiken, och ger mig ingen som helst anledning till att sluta avguda henne. Jag är, och har alltid varit, ett huge Britney-fan.

Little miss Perfect

Jag tror inte att jag behöver säga att jag ÄLSKAR kläderna, men jag gör det iallafall. Jag älskar kläderna.


Definitivt inte den vassaste kniven i lådan

Mogi är en vandrande jävla dubbelmoral. "För ca 22.000 kr kan man köpa 4000(!!) paket högenergikex, framtagna särskilt för undernärda barn, eller en 15-liters flaska Taittinger" Att jag går upp 15 kg i vikt med vilje känns lika troligt som att Mogi skulle lagt 22.000 kr på alternativ ett

Please God, giv mig styrka

Min mamma kommer hem med en flaska Cola light, sväljer två vitpepparkorn och släpper bomben: Det går magsjuka på hennes jobb* NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!

*på ett sjukhem

Don´t come between me and my cookies

Jag älskar kakor. Godis kan jag klara mig utan. Glass likaså. BARA JAG FÅR MINA KAKOR!!!!!!!!!!!!

Det var kakmonstret i mig som talade. Sådär låter han på ett ungefär i mitt huvud när jag blir riktigt kaksugen. Och finns det kakor hemma är det väldigt stor risk att, ja ni fattar. Så påminn mig att jag ska göra mig av med honom.

Merci Caroline for being so adoreable

 Jag förstår inte ett ord av vad de säger, men holy Maria I wish I would. Franska är sååå vackert.


Och den flickan är den sötaste jag sett. Je t'aime!

Hayden Panettiere is classy

I´m in love with the look. Guld har alltid varit en favorit, då jag älskar varma färger. Så klänningen har jag fullkomligt kärat ner mig i.

Babydoll


Fokusera på musikvideon och skit i låten. Visst är videon underbar?

The Trollsens

Tänk om någon hatisk djuraktivist skulle få för sig att döda Olsens. Det är ju inte helt otänkbart med tanke på att de fortfarande envisas med att bära äkta päls. Att de törs. Jag tycker dessutom att PETA´s nicknames på dem är ganska lustiga. Hairy-Kate och Trashley, hihi.


Jag menar, kunde galningen Gavrilo Princip (också ett lustigt namn, hihi) sätta ett skott i nacken på prins Franz Ferdinand och hans fru 1914 så.

Mr. Fashionista

Ännu en underbar måndag att gå till mötes. Vem försöker jag lura? Jag ska överdosera té och baka mig igenom den. Ikväll är det både hockey och intensivpass. Lika ångestframkallande varje gång. Jag kan inte välja. Och jag vet att det är fel, men ibland kan jag inte låta bli..

..ledsen, men det känns lite bögigt att det står fashionista på headern. Han är ju ändå kille. Det hade ju räckt om det stått fashion liksom.

No words needed

Do me, eller nåt. Och håret. Jag är svag för det.

Reeeaaally

Stiger in på Kebabcity.
Jag: Det luktar pizza här inne.

Nähä?

Partners in crime, love you!




Holy mother of god

Holy mother of god, vi snackar sjuk fest igår. Statt bjöd på kareoke, bra musik, dans och liveband. Jonna, Monica, Elizabeth och jag bjöd på jävligt god stämning. Och Jonna bjöd på cigg som fick mitt huvud att go bananas. HAHA. Det var helt enkelt kvällen jag väntat på så många helger. Skitbra fest, gurls.

Party like a rockstar


Chai latte 是该死的好

Jag hade aldrig smakat Chai latte förrut. Och jag hade självklart missat något. Som fan! Varför har ingen sagt något? Kn*lla mig vad gott det var. Hällde i mig koppen på 2 minuter. Och jag njöt. I was pleased.

Synd att det förmodligen är så sockrigt. Jag får se på det som om det vore sprit <3, och dricka det med måtta. Typ.

I´m dreaming of a white christmas

Det snöar like shit ute alltså. Riktigt vräker ner. WIIHOOO! Äntligen. Jag blir fortfarande som en liten unge när jag ser de första (det här är iofs inte de första, men nästintill) flingorna falla. Snö hör helt enkelt vintern till. Så är det bara.


A little more girly

Nu får jag fan ge fan i bloggdesignen. Jag måste måla mina naglar. Bajsbruna. Men jag skojar ju bara. Tro inte på allt jag skriver god damnit. Nej faktum är att jag ska måla dem med ett genomskinligt lack. Så snyggt. Hmm, vad är grejen med att min rubrik på inlägget under ser fucked up ut? Jävla reklamjävel.

I´m ashamed, and I should be

När världens snyggaste (ja, jag är fan stensäker på att dom är det) tvillingssystrar släppte sin bok 28 oktober trodde jag seriöst att jag skulle vara en av de första att lägga beslag på den. Tja, när den väl nått Sverige då.
Men har jag köpt Influence ännu? Näpp. Tro på fan att jag fortfarande inte har klickat hem ett exemplar. Jag skäms.
Jag är ett så otroligt stöttande fan. Eh.

The Dress with the big D

Ledsen Sofia Aurora, men jag var tvungen att härma dig. Jag är så dödsförälskad i denna fantastiska skapelse och gåva till jorden att jag kände ett alltför starkt krav att visa er den. Isn´t it lovely? Från Christian Lacroix.

Påminn mig om att jag ska flytta till en mega-fransk, enorm, fantastisk vindsvåning i Paris asap.

I feel good, nanananananana

Idag har jag ätit sjukt bra. Så sjukt bra att jag är fett stolt och måste skryta genom att publicera det offentligt ;>

Frukost; lättyoghurt med psylliumfrön
Middag; en grönsaksbiff med morotsstuvning
Kvällen; tre koppar té, två hårdbrödmackor med paprika
Övrigt; två bananer

Träning; intensivpass på friskis = sjukt jobbigt.                                                                                   God, I´m good.

Vanilla, honey and cinnamon equals good taste

Från att ha varit en tea-hater har jag förvandlats till en tea-lover. Från att ha druckit noll koppar i veckan dricker jag numera tre koppar om dagen. Jag är inte beroende, jag kan bara helt enkelt inte sluta dricka det. Det jag älskar mest med té är att det är typ noll kalorier. Och att man blir sjukt mätt. Just my cup of tea ;>

Ett hett tips och en orgasm för dina smaklökar; kanelté med en skvätt mjölk och en liten balanserad mängd honung.

Vad mer behöver jag säga? Jag älskar té.

How to dress like an Upper East Side princess

JAG ÄLSKAR preppy stilen a la Blair Waldorf a la Upper East Side. I mina ögon blir det bara snyggare och snyggare. Och jag blir bara mer och mer förälskad. Så förälskad att jag börjat bli en copycat ;>


Jag älskar varma färger. Mörka färger. Djupa färger. Jag älskar påklätt. Och välklätt. Jag älskar spets. Jag älskar blusar. Jag älskar detaljer. Hårband, rosetter, volanger och vackra smycken. Guldsmycken. Och jag älskar lockiga Hollywood-svall.


Det är tur att mamma min äger lite fina tröjor och blusar i den stilen då min egen garderob är rätt handikappad på den fronten (need to go shopping) Dessutom brukar mamma alltid uppskatta och bli lika jätteglad varje gång jag snor hennes kläder.

I´ve changed my mind, I would undoubtedly change looks with Leighton


Jag kan inte låta bli..

..att tycka att det här var sjukt rolig läsning. Fuck Mogi.


Stupid f*ck

Fler än jag som ser på Charterfeber? Jag höll på att GARVA IHJÄL mig åt hunden. Fyfan, han var verkligen stört mycket dummare än tåget. Fast ack så roande. Djur är verkligen så sjukt kul, när de är dumma. Haha.

I declare war

Är det någonting jag hatar (också) så är det armsvett. Det är så SATANS JÄVLA ÄCKLIGT. Känner jag stanken av armsvett vill jag kexa i personens, vars svett förgiftar mina lungor, ansikte. Förresten så hatar jag all svettlukt. Fotsvett får mig att, precis som armsvett, go insane. Och icke att förglömma, gubbsvett. Aaaaaaaah. Jag har ett tips till er som utsöndrar alldeles för mycket vätska och det heter Absolut torr och finns på apoteket för en 50ing.
K-Ö-P FÖRFAN.

Guess this baby

En mörkhårig skönhet. Vars namn börjar på A. Som är en av karaktärerna i The Hills. Och min favorit.

..hell yeah, det är Audrina Patridge såklart. Här snackar vi söt unge.

Pretend that you are alone


I suck

DÖD ÅT ALLA SKINNY BITCHES.
Jag hatar att se mig själv i spegeln. Jag hatar att väga mig. Jag hatar FETT. Och jag saknar min gamla kropp.

Verkligen mördande tråkigt för er att läsa sånt här. Men att det ska vara så jävla svårt då. Jag vet precis hur man gör, men ändå misslyckas jag gång på gång. Jag är Värdelös. Och det kommer jag vara tills våg-helvetet visar den siffra jag vill.

Stop being such a fucking wimp

Att gå långa promenader är bland det skönaste jag vet. Särskilt skogspromenader. Idag lyser solen och vindstyrkan är typ noll. Det är med andra ord perfekt promenadväder. Ändå får jag släpa mitt feta arsle ut. Anledningen till det är något slags mellanting av lathet och saknad av sällskap. Men skit i det nu, din fjolla. Nu jävlar ska du ut och bränna fett.

 Well, med lite övertalning så.

Härmed hyllar jag denna snygga jävel

Utser honom till VECKANS HOTTIE,
och tackar och bockar ödet för att Kenza snäste av honom.

You can be addicted, or you can be addicted. I´m addicted.



Just like everybody else.

Stay awaaaaaaaaay

En jävla förkylning kommer krypandes. Huvudet känns tungt, och näsan känns täppt. Dessutom har jag fått den klassiska förkylnings-rösten. Oh god, save me. Save me från gröngult snor. Och på tal om gud, jag har bestämt motiv till min framtida tatuering nu. Här ska fan bokas tid.

Give me my fucking jacket

I lördags hände en så sjukt rolig grej.
När jag skulle hämta ut min jacka ur garderoben på krogen så insåg jag att Katjas syster som gått hem bra mycket tidigare hade min nummerlapp. Dock var det både sjukt lite folk i kön, och sjukt lite jackor kvar i garderoben så jag frågade om jag inte kunde få ta min jacka iallafall. Jag såg ju vars den hängde och pekade på den. Men fittan i garderoben vägrade ge mig jackan utan lappen och sa att jag var tvungen att paya 50 spänn för att jag loosat lappen. Fuck no sa jag, dampade in i garderoben och slet åt mig jackan. Då kallade fittan på vakten, såklart. En rätt söt sådan måste jag tillägga. Han frågade vad jag höll på med och jag svarade att detta var min jacka, och jag ville ha den, med eller utan lapp. Han frågade då om det fanns något i fickorna som kunde styrka att det var min jacka. Och det här är den komiska delen. Jag svarar; ja, det finns en vit/orange läppsyl i ena fickan, kolla själv! Varav vakten börjar gräva i fickorna för att hitta både mitt ID-kort och mitt Swedbank-kort. Hur blond tror ni att han tyckte att jag var på en skala 1-10 när jag svarade att en vit/orange läppsyl kunde intyga att jackan var min när mitt fucking körkort låg i andra fickan?! Han log sött och sa att detta inte var rätt sätt att lösa problemet på, sen fick jag gå.
LOVED IT.

I kind of understand why Audrina can´t let go


Jag blir k*t.

Det här är en riktig jävla nostalgi-dänga för mig

Ni måste fan lyssna. Måste, måste, måste.


Let´s go bananas

Jag är sådär barnsligt uppe i varv just nu. Sådär lycklig som en unge brukar vara när han öppnat en julklapp och fått något han verkligen ville ha. Jag har också fått något jag verkligen ville ha.
Nämligen en sån här: 


En LP spelare! Jag har fått ärva min farmor och farfars gamla. Den är verkligen så sjukt jävla cool. Och äntligen kan jag spela mammas och pappas en miljon LP skivor. Mammas spelare har varit söndrig alldeles för länge. Jag har en LP spelare, det har inte duuuu, nananananana!

Rock rock (till you drop)

Jag mår faktiskt bättre än vad jag förtjänar idag. Var ute och söp igår och efter den vinflaskan tycker jag nog att jag borde vara mer bakis än såhär. Men fan heller att jag klagar. Gårddagskvällen (snyggt) kan sammanfattas som varierande. Med mycket roligt och med mycket trevligt folk. Jag gilladere. 

VAN HALEN

Jag håller med dig Michaela, dom är inte bäst. Men dom är tillräckligt bra.
I´m talkin´ 'bout...                                                                                                                                                 ... VAN HALEN.
Om jag säger Jump, förstår ni då vilken rockgrupp jag talar om? Förhoppningsvis. Van Halen är iallafall ett hårdrocksband från Pasadena, Kalifornien, som bildades år 1972 av bröderna Van Halen. Mellan åren -72 till -85 hette bandets leadsinger David Lee Roth, men efter sitt avhopp ersattes han av Sammy Hagar. 1996 uppstod dock komplikationer och Hagar lämnade bandet. He claimed that he was fired; Van Halen claimed that he quit. Numera sjungs bandets låtar av Roth och Eddie Van Halens 17 åriga son har sedan 2006 varit bassist.

Tanka en Best of platta och njut eller lyssna åtminstonde på Eruption (grymt solo), Ain´t talkin 'bout love, Jump, och Running with the devil.

Familjens bebis


Lemme introduce Lisen, seriöst den charmigaste och sötaste jäkeln som går på fyra ben.
När bilden togs var hon uppretad och förbannad. På mig. Hon blir det när hon tvångsfotas. Nämligen.

Saturday 11/8

Imorse drack jag det första té jag faktiskt tyckte om. Grönt té med mango. Svarta té går fetbort, fyfan vad äckligt det är. Oavsett smak, och oavsett hur många chanser jag givit det har jag aldrig kommit överrens med svart bajs-té.

Idag ska jag och mamma på loppis. Vi ska på jakt efter en antik byrå i mörkt trä. Till mig och mitt rum såklart. Nu vill jag få ordning här inne, och därmed basta.

Ikväll vet jag inte riktigt hur planerna ser ut. Jag vet bara att jag ska umgås med Angelica i hennes nya flat, which I like very much. En egen lya, det vore fan något det.

My Idol sum up

Jag är så jävla glad, förvånad, förväntansfull whatsoever att Desmond Child vill jobba med Johan. Lilla Johan.
Jag är så jävla ledsen, förvånad, chockad whatsoever att Robin E hängde löst ikväll.
Alla var så jävla bra ikväll. Och äntligen åkte Lars ut.

B r i t n e y


Vem är det jag skådar, om inte en sjukt good-looking Britney. Hon är så jävla snygg, nu igen. Jag väntar
med stor spänning på hennes nya platta. Jävligt stor spänning.

A stupid game

En sak ska ni ha jävligt klart för er, och det är att jag tycker att det är jävligt löjligt att man inte ens får följa med in på systemet när man är under 20. Man får inte bära på några flaskor, och man får inte packa påsarna i kassan. De kan fråga efter ditt legg, trots att det inte ens är du som handlar. Bara för att du är minderårig kan till och med den som har åldern inne få lämna systemet utan sprit. S e r i ö s t? Det är fucking jävla 18 års åldersgräns på krogen för att dricka alkohol, och det är inte ens säkert att personen som är med ska ha spriten! Det är fel att langa, men det här är bara överdrivet. Jag brukar följa morsan iallafall, sen pyser jag när det är dags att betala.

European music awards

Katy Perry bytte outfits så många gånger under EMA´s att det enda jag minns att hon hade på sig var den där helt jävla enorma rosa rosetten. Men jag älskade Killers-låten.

Sex and the City

Jag är nog den enda tjejen i hela Sverige (kanske hela världen?) som inte har sett Sex and the City.
Varken serien, eller filmen. So tell me, VAD FAN HAR JAG EGENTLIGEN MISSAT???

Temporary

DESIGN CHANGED.
Vettefan om det blev så snyggt,
men jag älskar låten (m.i.a paper planes) så jävulska.

If I must choose I would change the look and lives with Ashley


Jag vill ha fredag idag

Lite roligt är det. Att det är fredag imorgon. För lite spännande blir det. Att se vad Lars hittar på den här gången.

Det kanske verkar, i och med det jag skrev om honom sist, som att jag tycker att han är klen. I don´t. Lars är jävligt bra. Det är ett faktum. Och jag ser sjukligt mycket framemot att se hur galen han kommer vara i den här fredagsfinalen.

Josie i ett nötskal

Nu är jag fan less på min bloggdesign. Imorgon ska jag göra en ny.

Vissa är helt enkelt snyggare än andra, there are facts


Fler än jag som ser det komiska i att jätten till höger råkar stoppa käften full???

WHEN ANGER SHOWS

Jag har världens kassaste tålamod. Jag vet det. Men i det här fallet har jag verkligen försökt att behålla det lilla tålamod jag har så länge jag kunnat. Jag har bitit ihop. Hållt ut. Verkligen kämpat. Men allt jag gjort har varit utan resultat. Allt har varit förgäves. Vi är båda alldeles för envisa. Så nu ger jag fanimej upp. Nu är jag förbannad. Och nu måste jag göra något jag inte velat göra. Det är ju fan sista chansen.

Let´s get down to business for fuck sake

Fan. Jag har inte tid att sitta här (det är förståss då man vill sitta här ännu mer..)
Det är dags för mig att inleda operation städa och inreda rum.

JAG ÄLSKAR MIN LAMPA SÅ JÄVLA MYCKET.

Obama for President


Jag visste det. Jag visste att Obama skulle vinna. Hade han inte gjort det hade det varit cheat inblandat.

En fruktansvärd jävla olycka

Helt sjukt att det har gått 5 år nu. Jag minns det ju som igår.

Jag passerade olycksplatsen strax efter att det hade hänt. Det var polisbilar, ambulanser och folk överallt. Dagen efter fanns där bara två totalt förstörda träd. Och sedan översvämmades platsen av blommor och nallar. 
En fruktansvärd jävla olycka. 

Decorating a la Josie

IKEA = löjligt mycket handlande. En del grejer man faktiskt åkt dit för, men till största delen kraffs. Som min far skulle uttryckt det. Men jag gillar kraffs. Iallafall snyggt sådant. Jag fick med mig en del vackra ting som jag tänkt pryda mitt rum med. Höga silverfärgade ljusstakar i olika storlekar och en sjukt fin taklampa helt i min smak. Lite ljuskrona, fast utan ljusen.

Jag älskar gamla föremål. Och även nya saker som är gammel-inspirerade. Det har jag efter mina föräldrar, som älskar antika saker. Det får gärna vara lite pampigt, men viktigast är mysfaktorn. Enkel och kall minimalism är inte min stil. Det ska vara varma, mörkare färger såsom mörk vinröd, guld och brun, gosiga, lurviga tyger, mörka träslag, massor av levande ljus, ljuskronor och ståtliga kandelaver, gamla, dammiga böcker och gärna en öppen brasa.

VINCE!


Det slog mig idag. Det är bara 40 dagar kvar tills jag och Jonna åker till Stockholm för att se Vince Neil live.
Times go by, fan inte så jävla slowly.

It´s

Dagen spenderas på IKEA.
Love shopping. Särskilt när mamma gör det åt en. Fuck computers. Jag kommer inte ha tid.

Sex, drugs & hockey

Det här kommer låta så jävla cpstört men jag älskar ljudet av skridskor, puck och klubba mot isen. Och jag älskar att se MODO spela. När de lirar med självförtroende är de så jävla klockrena.

Skröder + Zuccarello Aasen + Sundström + Timander + Hedman = FETT NAJS. 

What´s up with LARS?

Jag måste faktiskt instämma med fröken Isabella här. Lars har inget i Idol att göra. Det sista han är är en värdig vinnare, och helt ärligt tycker jag att han tar upp plats för någon annan. För någon som verkligen vill och tar Idol på allvar. Jag menar, fan kolla på honom, han är inte Idol-material. Inte som Kevin. My god, how I love him.
Jag tyckte Lars framträdande under Abba-veckan var skitballt. Han bjöd på en annan sida än den grå, trista snubben med den balla rösten. Men fuck it. Det finns en gräns, och den får man aldrig korsa i Sverige. Jag är ganska säker på att folk kommer tröttna.
Idol är en chans att synas, fine, och Lars kryper då fan inte under stolen med att han utnyttjar situationen. Men att utnyttja innebär väl fan inte att driva också?! Trots att ärlighet varar längst så tror jag inte att majoriteten av svenska folket uppskattar hans uttalanden. Faktiskt. Jag menar, Sverige är ändå Sverige, och svenskar är ändå svenskar..

Hoppa av nu för fan. Lars behöver inte Idol!

Å andra sidan tycker jag att denne har en poäng:

"Det du missar är att han är exakt likadan som dig Bella, men med lite mindre ödmjuk betoning. Han vill något med sitt liv och vill verkligen visa det. Han vill ta chansen och utnyttja programmet för att slå igenom för att han ville göra karriär som sångare. Vad är felet med det? Alla idoldeltagarna tänker nog exakt samma sak. Han är bara den som säger det högt."

I wanna do this again, and again, and again


What´s the price?

Bilden allra längst ner till vänster = Jag och Jonna. Kunde förståss inte låta bli att skicka in ett bidrag, även om jag inte tror för en sekund att jag kommer att vinna. Eller vad fan säger jag, klart jag vinner!

Rösta på mig här, nummer 110 ;)

Yoga is the painful shit

Helt jävla sjukt vilken smärtsam träningsvärk yoga kan ge. Jag brukar träna en timme gympa några dagar i veckan med svetten rinnandes utan att känna av en muskel dagarna efteråt, men efter trettio minuters yoga hemma i vardagsrummet i fredags har jag fan inga axlar kvar idag. Jävla stående hund. Och jävla plankposition.

puSSycAt DoLLs


Jag är jävligt, jävligt nöjd med min outfit.

She looks like an angel while she´s sleeping

En sak jag reagerat på och stört mig på genom Gossip girls historia är hur jävla fräsch Blair ser ut när hon vaknar. Har ni tänkt på det? Alla vet att ingen vaknar upp såhär, så varför inte bara göra det lite mer realistiskt. Det hade ändå varit så jävla mycket roligare att se henne vakna upp i en gammal sleten tisha med uppsvullet ansikte och knullruffs till hår. Som jag.

So called










Vänner kommer och går, men det är fan bara de äkta som består.


Pinups


Happy Halloween people

VIVA LA LÖRDAG! Som Jonna och jag har längtat.
Hela dagen kommer gå åt till att förbereda inför Halloween festen.
Lägenheten ska pyntas, bålen ska blandas, pumporna ska skäras och vi ska go porno.
Självklart kommer vi föreviga oss själva och festen med hjälp av kameran, så räkna med massor av pics imorgon.


xoxo


 


RSS 2.0