Tipsy

Ett tips; blanda aldrig vitt vin med päroncider. Det smakar snor.

Made In Sweden

Idag har varit en helt m-fucking amazingly fin dag i Åre. Hade inte velat spendera den någon annanstans. Inte ens att vi varit jättebakis, har haft konstant otur i form av en krånglande bil som kört fast lite överallt, och att mina älskade Uggs nästan gick i graven, har kunnat förstöra denna lovely day. Och ikväll blir det självklart fest igen. Helst en repris av gårdagen då vi träffade på självaste Anders Bagge med Made in Sweden gänget Kim och Janet. Inse hur jävulskt trevlig Bagge är! God, I love that man.

We´re Plastic But We Still Have Fun


Nu är jag och min håriga armhåla igång igen. Jonna + Josie equals rosévin, equals fest, equals BYGGET!

Happy Days

Bilder på mig och Jonna kan man inte få nog av, jag vet, men för omväxlings skull lägger jag upp en bild på de godaste drinkarna ever (raspberry ruby) och en på underbara Åre by night.




Live Från Stugan


Låt vinet flöda! Nu är det fest i Åre.

Live Från Bussen Mot Östersund


Live från Tvärflöjten: bilolycka orsakar trafikförsening. Med andra ord min vanliga otur.


So Long, Bitches


Fan vad jobbigt. Jag är alldeles uppspelt. Liksom pirrig i magen, och lite nervös. Imorgonbitti klockan 06:50 går bussen till Åre, vilket inte bara betyder att jag och Jonna har en helt jävla galet kul helg framför oss, utan också att jag måste sova typ nu. För vid 5:00 ska jag kliva upp. Men jag kan inte sova! Jag är alldeles för uppspelt. Alldeles för förväntansfull. Åh, vad jag har längtat! Jag tar givetvis med minipc:n, så vi hörs i Åre!

Too Skinny?


 

Var ett jävla tjat om Allies kropp i det sjunde avsnittet av The City, tycker jag. Kelly påstår att Allie är oroväckande smal, medan Allie själv anser sig vara hälsosamt smal. Jag tycker att Allie är avundsvärt snygg. Vad tycker ni?


Åre Here We Come, Again!


Den där hemligheten som jag skulle berätta i förrgårkväll tar jag nu istället. Eller hemlis och hemlis, JAG OCH JONNA ÅKER TILL ÅRE IMORGON! Förstår ni hur glad jag är? Det är 3 veckor sedan jag kom hem och jag har längtat som ett jävla fån efter att åka tillbaka ända sedan dess. Och nu är det äntligen dags, yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey!

You Mix And Match It, Girl


Jag älskar Christinas stil! Den bruden klär i allt. Outfiten ovan är något jag lätt skulle kunnat ha själv. Helvete, kan det bli vår någon gång så att jag kan använda min älskade skinnjacka? Snart trotsar jag kylan. Dessutom älskar jag hennes frisyr. Nästan så att jag börjar tröttna på min lugg faktiskt. Det är ju så bisarrt snyggt sådär. Lättsammare att sköta också, till min fördel då jag är extremt lat.

Hockey-Talk

Inför matchen mellan Djurgården och Skellefteå.
Mamma: Heja Södertälje!
Pappa och jag: Södertälje?
Mamma: Ja, är det inte dom som spelar nu?
Jag: Nej, det är Skellefteå. Dom möter Djurgården.
Mamma: Men vilka spelar Södertälje mot då?
Mamma: Djurgården?
Pappa och jag: "suck"

Undra vem i familjen Söderholm som är mest förvirrad..

I Heart Semlor


Är det sant att en semla innehåller 500 kalorier? Isådanafall dör jag. Jag älskar semlor, men hatar kalorier. Hur fan ska det gå ihop på självaste fettisdagen? Jag hoppar middagen såklart. Och kvällsfikat.

New

Nu har jag suttit i tre helvetiska timmar och knåpat ihop en ny header. Så pedantisk som jag är fick jag givetvis börja om tusen gånger. Min rygg är knäckt, och min mage skriker efter föda. Men visst blev det snyggt! Ser lite fjantigt ut att samma bild är överallt dock. Som att det skulle vara min favoritbild, hah pyttsan!

I'm A Moviestar


Jag skulle lätt kunna tänka mig själv som en iallafall. I like!

The Oscars

Kan alla bara sluta blogga om Oscarsgalan? Geez, give me a fucking break. Bilder på kändisarnas klänningar får man ändå se i varenda tidning. Orka se dem i varenda blogg. Jag är bara glad över att Heath fick sin Oscars-statyett. Och där har jag också bloggat om Oscarsgalan.

Bästa Jag Hört På Länge

 
 Kings Of Leon - Crawl                                                                        Kings Of Leon - Closer

This Is A Secret I Will Tell

Jag har en hemlis att berätta, hoho


Leave The Lies To The Liars

The Used är ett favoritband. Har säkert tipsat om deras platta Lies For The Liars tusen gånger förrut, men jag måste göra det igen. Ta för gods sake och lyssna på följande, för de är några av mina favorittracks.

[5] HOSPITAL [4] EARTHQUAKE [1] THE RIPPER [8] WAKE THE DEAD [6] PARALYZED [10] LIAR LIAR (BURN IN HELL) 
[3] THE BIRD AND THE WORM [11] SMOTHER ME


PORN


De svarta klackarna i lack. FIFAN. Någon som vet vem som ligger bakom?

Bye Fat Hello Muscles

Idag spenderade jag och Jonna 1½ timme på gymmet. Wunderbar! Vi har verkligen pumpat varenda muskel så hej träningsvärk! Under tiden berättade Jonna om den gången hon första gången tränade på gym. Samtidigt som hon gick på löpband bestämde hon sig för att ta av sig tröjan, vilket resulterade i att hon glömde bort att gå och flög av bandet i farten. Haha, vilken syn! Sötan.

Old People Know How To Party

Igår hade mina föräldrar fest hemma. Eller, fest och fest. Parmiddag typ. Men som urartade i en smärre galen tonårsfest ju senare det blev. Hade jag inte varit dödstrött, och sovit med öronproppar, hade de hållt mig vaken till klockan fem på morgonen. För det var då paret bestämde sig för att det var dags att åka hem och sova. Klockan fem?! De är ju värre än jag och mina vänner. Underskatta aldrig gammfolket!

MF Of The Year

Jag vet inte riktigt vad som hänt. Alternativ ett är att jag, som alltid varit totalt ointresserad av Melodifestivalen, förvandlats till en inbiten MF-junkie, eller så har låtarna i kvällens Melodifestival hållit överdrivet hög klass. Jag tror på det sistnämnda eftersom jag aldrig, om jag så än hade, skulle erkänna att jag börjat tycka om Melodifestivalen. Jag satt och dividerade med mig själv om vilken av låtarna jag gillade bäst och kom fram till att jag inte ens kunde bestämma mig. How sick is that? Men för att låta som mig själv igen klankar jag givetvis ner på åtminstonde två låtar. Molly Sandéns smörsång och Maja Gullbrands mespop. Eller vad fan det var för något. Bajs var det iallafall.

Fest Nummer 7456932



[1] armen tar upp hela fotot, hur fasen kan den se så lång ut? [2] den obligatoriska 10 sekunders bilden [3] "jag ska synas mest, flytta på er" [4] - [5] flashing! [6] closeup [7] fyllespelet

Se själva. Är jag inte med på tammefan varenda bild? På två av bilderna knuffar jag dessutom undan Jonas och Jonna för att själv synas mer. Egojävel. Men jag hade snygga kläder, right?

Dagens Asgarv

Cirkulerar runt i stan för att hitta parkeringsplats.

Jag: där finns en!
Mamma: ja, där måste man ju få stå
Pappa parkerar.
Mamma: eller är det för nära överkastet?
Jag och pappa: ?

Mamma: haha, nej jag menade övergångsstället!

Asgarvar


Live Like You'll Never Live It Twice



Jag upptäckte nu när jag laddade in bilderna på datorn att jag fanimej är med på nästintill vartenda kort från igår. Vilken jävla linslus! Eller, det är jag väl alltid men igår var det värre än vanligt. Vad tror jag själv, att jag är skitsnygg eller?


Resorb Är Min Bästa Vän

Jahapp, då var man bakis igen då. Alltid lika mysigt.. eller inte. Mängderna vätska jag dricker såhär dagen efter är obegränsad. Det finns verkligen inga gränser på hur mycket jag bäljer i mig. Det är helt sjukt. Tur att jag har resorben.

Drink Everything In Sight


Ikväll är det fest. Tror ni att jag kan gå klädd ungefär såhär? Det tror inte jag, men snyggt som fan är det. Och jag syftar förståss på Nicoles outfit, och inte livvaktens, så om det var någon som funderade kan ni sluta med det nu.

Svärarn

Jag svär ganska mycket? Ja, jag gör fan det.

Bajsarn

Igår gjorde jag något förbjudet på jobbet. Jag hoppade över en toalett. Ja, alltså inte bokstavligt hoppade över en toalett, utan jag hoppade över att städa den. Jag fuskade, med andra ord. Men jag var helt enkelt så jävla tvungen. Det var toaletten inne i herrarnas omklädningsrum och dörren var låst helt galet länge, innan en karl till sist stack ut näsan och försvann iväg illa kvickt. Självklart hade han bajsat. Sällan att man ockuperar toaletten sådär jävla länge annars. Jag blåvägrade gå in där efteråt, så jag lämnade toan ostädad. Men som sagt, jag hade mina skäl. När en snubbe sitter så länge på dass tar man en snuskigt stor risk om man vågar sig in där efteråt. Det har far min tydligt bevisat.

We're The Music, We're The Music


Bättre sent än aldrig: fyfan vad bra Mando Diao är. "Dance With Somebody" har trollbundit mig, och resterande tracklist på deras nya platta är lika fullkomligt briljant. Soundet på vissa av låtarna är dessutom lite Johnossi, vilket gör det even better. För vi vet alla vad jag tycker om de pojkarna.

Skinny Here I Come

Idag hände något stort. Jag tog mitt första kliv in i gymlokalen på ungefär 2½ månad. Nej, ni läste inte fel. Jag har inte gymmat sedan före jul! Det är en tragedi, egentligen, och väldigt pinsamt att erkänna. Men, nu har jag tagit min gymoskuld igen vilket känns förjävla underbart. Och nu tänker jag fanimej inte sabba det här genom att gå ut för hårt och köra 5-6 gånger i veckan, som jag gjorde sist jag började träna. Vi vet nämligen alla hur det slutar. Alltså där vi började.. hemma i soffan.

Money, Money, Money

Så jävla funny! Jag fick 17.000 spänn för mitt brutna lillfinger. Värt eller värt? SÅ JÄVLA FANTASTISKT MYCKET VÄRT.

Städa Själv Då För Fan!

Jag extraknäcker ju som städerska, och flyger och flänger på rätt många företag runt om i stan. I och med detta träffar jag även rätt mycket folk varje dag, och de flesta ler och hejar när jag kommer där med städvagnen. Ren folkvett liksom. Ja, de flesta alltså. Vissa är självklart inte födda med detta folkvett, utan glider istället runt som några överlägsna jävla översittare och ägnar mig inte ens en blick. Idioter som förståss ser ner på en för att man har det jobb man har. Städerska är ju ett IQbefriat, lågavlönat skitjobb, right? Visst, jag kan hålla med om att det inte är det mest tillfredsställande jobb man kan ha, men städerskor är så jävla nödvändiga. Folk får tycka att det är hur jävla skitigt jobb de vill, utan städerskor skulle deras jävla arbetsplatser vara ännu skitigare. Det är fanimej dags att haja innebörden av städerskors exsistens nu.

Give Me Love Ffs


Jag läste i mitt horoskop (och alla andra Stenbockars) imorse om fortsatta positiva vibrationer i tecknet. Ehm, dessa positiva vibrationer är fanimej på tiden att de börjar visa sig snart. Det stod även att om det rått stiljte (what the fuck betyder det?) i kärlekslivet kan det nu börja blåsa medvind. Åh! Who's gonna be the lucky one? J? P? T?

Ps, jag visste inte att mina påslakan kom i pyjamasbyxor också, Ds.

Jag Är Trött Idag

Vilket märks, eftersom jag klagar så mycket. Men jag måste so here we go. Låten jag officiellt kräks mest på just nu: Pink's So what. Varenda gång skiten börjar spelas på radion känner jag hur irritationen kommer krypandes i takt med den obotligt löjliga musiken. Skona mig för fan. Pink's sound känns så 2002.


It Hurts And I Can't Remember Sunlight

Precis som många andra är jag är jävligt lättretad tidigt på morgonen. Särskilt före klockan sju. Familjen gör säkrast i att inte ens öppna käften, för jag är som en vulkan som bara väntar på att få utbrott. Och imorse fick jag fanimej utbrott. Inte för att mamma frågat om jag pluggat i motorvärmaren som vanligt, eller för att brorsan klagat på att mina byxor prasslar för mycket när jag går (hans morgonhumör, och ständiga humör, tar ändå priset), nej, utan för att det var tjugofyra jävla minusgrader ute! Fattar ni hur kallt det är? Roger på Rix Morronzoo whinade om de fem-tio minus som Stockholm "plågats" med, när vi i norr under samma period har fått dras med femton-tjugo minus. Han ska bara hålla käften för han har inget att klaga på! Stockholmare vet inte vad kyla är.

I'm In Blueberry Heaven


Inte för att skryta, men jag gör jävligt goda smoothies. Egentligen krävs inget recept, jag kör alltid på måfå, men här är grunden. Smoothies rocks! 

Jag Ångrar Sönder Mig

Jag måste whina lite på att jag var så jävla klantig som inte tog chansen och sökte jobb i Åre i höstas när jag hade chansen. Hade jag gjort det hade jag varit såhär nära på att flytta dit och säsongsjobba, men självklart tvekade jag och sket i det när ingen ville joina. Biggest mistake ever! Ska aldrig göra om samma misstag igen, och gör fan inte det ni heller. Don't be such a pussy (som jag), är det något ni verkligen vill göra, fuck att ingen hänger på. Our lives, our choices.  

The Hollywood Pose, Tits, Teeth And Drawers


Lindsay har uppenbarligen gått ner en del i vikt, men hon är fortfarande snuskigt snygg.

Take It To The Limit


Sitter bänkad framför junkyard.se och letar täckbyxor. Jag älskar den sidan! Så fucking bisarrt snygga kläder. Särskilt de för killar. Skate/snowboard stilen är lätt snyggaste, fyfan. Precis så ska min framtida pojkvän klä sig. Men, nu är det jag själv som ska bunkra upp inför nästa Åre-tripp. På tal om Åre, varför tror ni jag var så jävla satisfied när vi hängde där för? KILLAR I SNOWBOARD KLÄDER EVERYWHERE.

That Shit Makes Me Bat Shit Crazy

Här kommer resten av kvällen i bilder. Fan, jag känner att min blogg börjar liknas vid en slags party-blogg. Jag slänger ju upp fyllebilder titt som tätt! Helgalkoholist-stämpel.



Take Anything We Want, Drink Everything In Sight

Vi ger uttrycket "fyllehund" tre nya ansikten
Upp till bevis. Hur fulla på en skala 1-100 ser vi ut att vara? Come on, sätt en siffra så är ni med och tävlar om ett par Fornarina jeans. Näfan, innan jag skulle ge bort kläder or other shit gratis för att ragga läsare. Får man inga läsare utan att smöra för dem genom löjliga tävlingar ska man inte ha några läsare heller. Fatta att dom bara läser bloggen för att folk är så jävla giriga.

Jag är säkert den oromantiska jäveln som finns, men vad är Alla hjärtans dag för något egentligen? Är det verkligen bara jag som aldrig brytt mig, och som tycker att denna dag är som vilken annan dag som helst (i princip) Det kan väl inte behövas en särskild dag för att visa att man bryr sig om folk. Det ska man väl göra varje dag (oj, det där lät inte som jag!) Fast vafan, kanelbullen har ju god damnit en egen dag. Jag har, vad jag kan minnas, aldrig firat Alla hjärtans dag iallafall. Inte ens när jag hade pojkvän. Ja, jag är nog jävligt oromantisk. Men trevlig Alla hjärtans dag då allihopa. Eller nåt.

We've Got Them Lined Up, Shot Down

När man vaknar upp dagen efter och fortfarande känner sig full, är det ett tecken på att man druckit "lite" för mycket? Måste det vara. Var nog aningen för rund under fötterna igår, och jag skyller allt på de oemotståndliga lakritsshottarna. Det sjuka är bara att jag inte drack på långa vägar lika mycket som i Åre, och ändå var jag betydligt mer packad. Men som sagt, jag skyller allt på lakritsshottarna. Dessutom kändes det starkt som att jag delade ut pussar till höger och vänster. Jag är populär, jag inser det, och alldeles förjävla givmild. Får bli ändring på det. Tyvärr glömde jag kameran hos Jonna så några bilder kan jag inte lägga upp ännu. Men när jag kan det så tror jag att det blir mer bekräftat att fyllan var, vad säger man, märkbar. Typ. Nu ska jag ta två resorb.

Hockey Reflektion

Foppa och Modo spöade skiten ur Skellefteå och vann med 4-1. Foppas mål var så jävla snyggt, och Modos vinst var så jävla skön. Ångrar mig en aning att jag var så jävla lat och stannade hemma och såg matchen, när det var fullsatt och en helvetiskt skön stämning i Swedbank. Men, fortsätter Foppa spela så kommer det garanterat fler chanser. And he better will, efter den här comebacken.

And All That Shit

Har jobbat idag. Japp, when the gips went off the work went on. Men usch och fyfan vilken värdelös engelska. Jag som är allergisk mot dålig engelska. Känns helt okey att ha börjat jobba igen iallafall. För gissa hur hårt det kommer suga att vara utan lön den här månaden? Så jävla stenhårt. Vad tusan skulle man göra om man inte hade sina underbara föräldrars axlar att luta sitt giriga huvud emot när det krisar, va?

It's Like Music To My Ears

Dance With Somebody [Give Me Fire 2009]

Så jävla awesome fucking fabulous! Jag brukar inte ens lyssna på Mando Diao, men detta är bästa Mando-låten ever.

Must Have

Pappa har köpt en mini pc med mobilt bredband (till mig), för en sådan måste man ha om man vill hänga med. Så nu är jag lika jävla uppdaterad som de inbitnaste modebloggarna. Min lilla LG X110 kommer vara min trognaste följeslagare hädanefter och jag kommer att kunna blogga varsnars jag än är. Så jävla fantastiskt, eller hur?

Beauty Queen

Fick önskemål att blogga om vad jag använder för smink och hår respektive hudvårdsprodukter, så jag tänkte att jag skulle vara så vänlig och även uppfylla den önskningen. So here we go:


Fan, skriver man ner vad man använder för produkter sådär ser det ju sjukligt mycket ut. Vissa är ju dessutom ännu galnare och använder dubbelt så många. Som om man inte skulle klara sig med bara hälften liksom. För utan allt, no way!

Inte Så Jävla Daily Egentligen

Idag rök gipset, yes! Och stiftet. Jag är fri, men HELVETE vad ont det gjorde. Jag har men för livet. Checka dessutom vad grovt det var. Fattar ni, den där jäveln har jag haft i handen i 6 veckor. Beat that.

Åre [2009] Pics

Sånna där standard fjäll-bilder får ni inte utav mig eftersom det 1. var sjukligt många minusgrader och konstant snöoväder vilket gjorde att allting syntes lite sämre, och eftersom jag 2. varken åkte slalom eller bräda pga mitt finger. En snowboard kan jag för den delen inte ens stå på. Men misströsta inte, detta är ännu bättre, haha.



[1] Jonna & jag på Bygget [2] My rockstar [3] Martin Sonnenberg (Timrå) & jag [4] Cp-dans, haha [5] Relativt nyktra [6] Jonna & Berra [7] @ Dahlbloms [8] Gissa-leken [9] Vet inte riktigt :P [10] Aspackade, vilket syns

Åre [2009] Hemresan

Till råga på allt hade jag en fullständig mardrömsresa hem igår, vilket gjorde det ännu mer ovärt att åka just hem. Tåghelvetet som tog mig från Östersund till Sundsvall var försenat pga konstant snöoväder hela helgen, vilket resulterade i att jag missade 16:05 bussen från centralen. Därför fick jag masa min feta röv bort till busstationen och vänta där bland skumma Sundsvallsbor i 45 minuter på 17:05 bussen, som of course visade sig vara linje 10 som tar åtminstonde en halv timme längre tid att åka. När vi äntligen kommit iväg hann vi dock inte ens till Härnösand förrän det som inte får hända har hänt. En annan buss har kört av vägen och några bilar har krockat. Bussen står stilla i 40 minuter. Och jag har inte ätit eller pissat under hela den 10 timmar långa resan, som egentligen inte skulle tagit mer än 7, så ja, på någon jävla vänster var det ändå förbaskat skönt att komma hem.

Åre [2009] Del 1


Min babe och jag @ Dahlbloms

Vilken bisarrt grym helg vi har haft. Inte på några vettiga villkor hade jag egentligen velat åka hem idag. Ever! Jag visste det, och har alltid vetat, att jag skulle trivas som finnen i bastun i Åre. Fredagskvällen spenderade vi dyngraka på Bygget med tre Timråspelare (rivaler, jag vet) som lät oss komma in VIP och hänga vid deras reserverade del i baren. Vi fick, givetvis, dricka hur mycket vi ville men när de inte lyckades supa oss under bordet så pass att de fick sätta på oss lackade de ur. Så lördagen var bättre. Fest på Bygget igen, där vi träffade Gert Fylking som var exakt så skön som man föreställt sig. Jag och han snackade mitt brutna lillfinger, bl.a. Stötte också på herr (eller ska jag säga fru?) Erik Segerstedt som presenterade sig som "Sara" och som inte bara klagade på kylan utan också på hela Åre. Jahapp, där sjönk den grabben i våra ögon. Dessutom träffade vi T och J som charmade oss totalt. Åre charmade oss totalt. Så v.9 är det jag och Jonna som åker tillbaka. Kan icke vänta, för jag ville verkligen i n t e åka hem.

Peace V

Update

Fortfarande kvar i Åre. Åker hem imorgon istället, och då har jag så jävla mycket att berätta. Bl.a om Gert Fylking, Erik "dryg" Segerstedt och ett gäng galna Timrå-spelare. Och ja, jag var packad när jag skrev inlägget under :P Tjing!

Bye Bitch


Yey, nu bär det av! :D Jag åker till Åre och kommer aldrig mer tillbaka. Hehe, jodå. På söndag är jag tillbaka igen. Då kommer min lever att behöva läggas in på rehab, men det kommer det att vara värt. Det är sådant den får ta när jag vill ha roligt. Fjälls, here I coooome! ♥

They Still Can't Walk A Mile In These Shoes

Amanda Berg har tydligen 150 par skor. Min första spontana tanke: hur många av dem är fula? Sorry, men jag tippar på väldigt många. Jag tänker såhär: hon räknar garanterat med skor som har några år på nacken. Som hon egentligen inte använder, men som hon tror att hon kanske kommer att använda i framtiden. När de är moderna igen. Sådana skor räknas inte, tycker jag.

Blogg-Tips!

Bild; Linnéas Skafferi. Sjukt goda tonfisk-toasts.

Jag älskar ju matlagning och bakning, så jag tipsar varmt om Linnéas Skafferi. Sjukt fin blogg, där mycket inspiration finns att hämta! Ni har säkert inte missat att hennes blogg är "Veckans blogg" på blogg.se/s förstasida.

Laughing Straight To The Bank

Jag hyser en stark hatkärlek till Triss-lotter. Eller till alla sorters lotter förresten. Jag älskar dem för att det är så sjukt spännande att skrapa. Man kan ju vinna pengar! Men jag hatar dem för att man aldrig vinner något. Kan vinna, ja. Det mest jävliga med lotter måste dock ändå vara när man vinner småsummor. Som 20 kronor. En ny lott liksom. Hurra! Så jävla onödigt. Du pallrar dig iväg till närmsta ATG och hämtar ut en ny, på vilken du torskar. Sa jag att det var jävla onödigt? Tragiskt nog blir jag ändå lika glad varje gång jag vinner, oavsett om det är en tjuga.

Stop Bitchin'

Jag köpte en mössa. Också. Fyfan vad jag har shoppat. Jag har dåligt samvete. Ni ser ju påsarna. Men allt var sjukt behövligt. Allt var sjukt värt det. Dessutom fick jag en del av mamma också. Så jag betalade ändå inte allt själv. Puuh.

Klipp Dig Och Skaffa Ett Jobb



Ovan ser ni en otroligt välskriven liten lista med sju punkter på sådant jag måste slänga pengar på innan jag åker till Åre. "Slänga pengar på", haha, låter verkligen som att jag känner mig jättemotiverad till att köpa det här. I ärlighetens namn kan jag säga att jag heller inte är särskilt tänd på att sprätta pengar innan jag åker. Men jag har liksom inget val, för jag bara måste ha det (måste och måste, ni tjejer vet vad jag menar med måste) Resorb är dock ett fruktansvärt måste. Vätskeersättning lär (läs: kommer att) behövas så mycket som vi ska supa ;) Föresten, man får väl ta rakblad på tåget? Vissa kan ju säkert få för sig att använda Venus rakblad som vapen, och försöka kapa tåget. I hope not! Och just det, angående rubriken: jag tycker att just den linen "klipp dig och skaffa ett jobb" låter så sjukt rolig. Läste det i ÖA idag.

Living My Life

Åh, jag går på nålar. På torsdag åker jag till Åre och hälsar på Erik och Jonna och ja, jag går som sagt på nålar av iver och längtan. En weekend i Åre kunde inte kommit lämpligare. För det första har jag aldrig varit i fjälls. Det är sant! Kanske när jag var typ 1 år, men vafan, sånt räknas ju inte. För det andra har jag velat åka till fjälls sen jag var typ.. 1 år. För det tredje har jag velat åka till Åre sen.. ett jävla bra tag nu. Och för det fjärde så ska det bli så bisarrt, sjukt trevligt att komma ifrån stan ett tag. Sånt är alltid lika skönt, även om det alltid är lika skönt att komma hem igen sedan. Hur det blir med den saken återstår att se på söndag dock. Återkommer.

Can't Keep My Hands Out The Cookie Jar

 
        Gym Class Heroes - Cookie Jar [feat. The-Dream]                            Gym Class Heroes - Blinded by The Sun

Oh Shit

Langar in lite pictures från lördagen. Fyllebilder när de är som bäst. Tyckte denna ovan var så rolig, haha.


Att Tala är Silver, Att Tiga Är Guld

Överst på min utelista just nu: falska rykten. Jag ger blanka fan i om/att folk snackar om mig bakom min rygg. Snacka på. Men kunde jag hata rykten som det inte ligger den minsta sanning i mer hade jag gjort det. Döm mig, go on, men gör det isådanafall när ni träffat och pratat med mig. Döm mig när ni skapat er egna jävla uppfattning. Det gör mig flyförbannad när folk endast lyssnar på vad random people säger. Och när folk (förtjänar de ens att kallas folk?) ljuger ihop bullshit för att själva framstå i bättre dager.

Nooooooooooo

Nä, jag har ångrat mig. Det här såg förjävligt ut. Varför sa ni inget? Josefine utan volym i håret är som en semla utan mandelmassa. Det vill säga osmaklig.

Tequila Just Hit Me

Snygg-Anton, jag och min fina (halva, haha) Jonna

Heeelt sjukt, jag var verkligen fortfarande full när jag vaknade imorse! Men, det var inte det jag skulle skriva, utan det var att på grund av mina skor blev jag i princip utkastad med huvudet före från krogen igår. Ja, jag skyller på skorna! Vem fan gör ett par skor med sulor lika jävla blanka som en skridskobana? Tänk på Sveriges vinterklimat förfan, för vem orkar vänta till sommaren? Iallafall, jag låg nog på golvet hälften av tiden på Statt så jag hajar varför vakten skickade hem mig. Vem fan gör ett par skor med sulor lika jävla blanka som en skridskobana?! Aja, var lika bra ändå, så jävla cpfull som jag var ;) Sjukt rolig kväll. Sick. Och Tack Anton & Maggan för den fett roliga festen. Wiihoo.

Something In Your Mouth

Kanske är jag den enda (kan vara, men jag tror inte det) som störs på att vissa bloggare är så bisarrt dåliga på att skriva. En del är så otroligt värdelösa på att uttrycka sig i skrift att de inte borde få ha blogg. Så illa är det. De hjälper inte att bloggen har ett bra innehåll. Suger texten faller hela bloggen. Tycker jag iallafall.

RSS 2.0