goodnight peops


good bye and good luck


YES bejbs, det blir en färgning av mitt barr!!! Inte för att jag tvekade innan, men ni fick mig att bli 1oo% säker. Jag älskar att förrändra håret, och särskilt på hösten av någon anledning?¿ Antar att jag är lika pissless på mitt blonda hår efter sommaren varje år, haha. Aja, det är skittrist att se likadan ut i håret år ut och år in så nu ska jag ringa frisören innan veckan är slut och boka tid. Frågan är bara vilken salong man ska gå till.. ;/

 


love you like a love song



Fan vad dagarna går fort alltså, snart redan slut på denna onsdag också ;O idag har jag iallafall hunnit med ett besök på tråk arbetsförmedlingen, och sedan mötte jag upp Em för en lunch på Reuterdahls, lätt stans bästa och mysigaste café! Alla de andra tråkiga cafékedjorna kan ju slänga sig i väggen ir nåt, fikat där är inte alls lika gott. Vi käkade en skitgod sallad och sedan tog vi en runda i affärer. Lyckades få med mig en blå stickad tröja, ett silverhalsband med ett litet kors och två bastoppar från Cubus (som jag tror kommer åka tillbaka - impulsköp) mamma kom och hämtade mig efter jobbet och när jag kom hem igen tog jag med mig Daisy på en skogsprommis. Efter halva vägen började det dock att SPÖREGNA och det slutade med att vi tog skydd under en gran och jag stod och storlipade, tyckte så synd om mig själv! ;d haha fail...

go for it or not?


Jag är så JÄVLA sugen att färga mitt hår EXAKT som Rebecca har sitt nu. SKA JAG???

round and round


Har suttit ute och njutit av solen ett par timmar, nu ska jag och Jonna promma runt Hörnsjön. Tar med mig Daisy också! Ciao

todays outfit / look of the day


Outfitbild på begäran, hoho! Såhär såg jag ut i lördags :} Man ser dock inte att jag har blå jeans på mig, eller mina nya bruna boots som jag köpte i fredags på Dinsko efter att ha spanat på dem varje gång jag varit där senaste tiden. Ska visa bättre bilder på dem senare idag!

waste of life

Hello darlings! Kom hem för ungefär två timmar sedan, såg film och sov hos sötnosen inatt. Mycket mysigt! Har sökt en massa jobb nu på dagen och jag hoppas fan att det nappar någonstans. Har till och med sökt lite jobb i Åre bara för att. Men är så jävla trött på hela grejen. Skicka CV till tusentals pers, få svar av två, komma på en intervju, faila... och så börjar det om! Som en ond cirkel. USCH... värsta jag vet utan tvekan.

en dag i svampskogen

 

bilden har inget med svamp att göra,

den är tagen på en av stockholms härliga uteserveringar i juni!


Goddagens fröken fräken! Imorse blev jag väckt vid 09-tiden av mamma som frågade om jag ville följa med till svampskogen med morfar och pappa. Jovars, har man inget bättre för sig en måndag som denna så varför inte? Vid 10:30 befann vi oss djupt i Skuleskogen på jakt efter de gula guldet - kantarellerna. Till en början gick det lite trögt, hittade typ 3 svampar var men däremot massor utav skitstora blåbär, muuuums! Kan garantera att jag käkade. Efter ett tag lossnade det dock så vi lyckades fylla våra korgar rätt bra :] man får en jäkla kick när man lyckas hitta åt de små rackarna, jag lovar även om det låter jättenördigt xD sedan blev jag hungrig, kissnödig och skittrött på spindelnäten och krävde att vi skulle åka hem igen, då var klockan typ 13:30. Härlig dag iallafall!

men are all the same


when you're young


Har haft en helt underbar helg!!!
I fredags var jag på inflyttningsfest hos Lotta i hennes nya hus i Svedjeholmen tillsammans med Linnéa, Charlotte och Frida. Vi käkade en god middag, drack tropiska drinkar, surrade och spelade spel. Bästa! Vid 12-tiden mötte jag upp min sötunge i stan och sedan gick vi hem till honom och såg film, drack vin och myste massor. Sedan sov jag där och på lördagen tog vi det bara lugnt, innan jag var tvungen att gå för att hinna på systemet innan det stängde ;p på kvällen var det nämligen dags för vinkväll med Emelie, och sedan gick vi ut på Oleary. Faktiskt riktigt kul ute och en skittrevlig kväll. Idag har jag varit hos min moster på kalas, och jag och min kusin har spelat Gosupermodel. Var hon som visade mig sidan (hon är 10) och nu har jag gjort min egna modell ;)

it wasn't meant to be

skelögd


Nope, blev inget jobb för min del den här gången.. FAIL! Aja jag kände det ju på mig. Det var helt enkelt inte meningen, livet går vidare och jag får fortsätta jakten på det där jävla jobbet -.- deppar knappast sönder för det, för ikväll ska jag på inflyttningsfest hos Lotta med massa sköna brudar och det kommer bli skitroligt. Japp, det kommer bli en toppenkväll det känner jag på mig!!!

we're never


one less lonely girl


AVUNDSJUK !!!

wild child

söta emma roberts / poppy moore

visst är hon sjukt lik sin faster julia roberts?!

För att glömma mina bekymmer för ett tag så bestämde jag mig för att kolla på film. Fick bli " Wild Child ", en riktigt girly tonårsfilm precis i min smak. Handlar om 16 åriga Poppy Moore, som är en bortskämd och självupptagen tjej som bor i L.A, men som (efter att ha gjort bort sig en gång för mycket) blir skickad till en flickskola i England av sin pappa för att lära sig ett och annat. Var faktiskt hur bra som helst, älskar såna filmer så den rekommenderas :} dock är det jobbigt att allt jämt slutar så lyckligt; hon får den supersnygga killen, blir vän med alla hon tjaffsat med, sätter bitchen på plats.. haha, ja ni vet ;o

dramaqueen


HATAR
arbetsintervjuer -.- höll på att skita ner mig, ärligt talat. Kommer in, sitter 4 kostymnissar med flashiga datorer och allvarliga miner, let's do this! *hjälp* Aja, försökte göra mitt bästa trots att jag var nervösare än vad jag någonsin varit i hela mitt liv. Tror dock inte att jag kommer få det där jobbet. Jag vet att man inte ska vara negativ men just nu vill jag typ DÖÖÖÖÖ!

GN

NEEEEE nu blir det sängen. Är så jävla trött och ska upp tidigt imorgon för att gå på ett superhemligt och jätteviktigt möte inne i stan. Håll tummarna för mig imorgon för detta betyder väääldigt mycket för mig, pLZ. Vi hörs imorgon, nattinatti, puss!!!

living the classy life


.. Los Angeles

Är det någon dröm jag har som väger lite mer än alla de andra så är det drömmen om L.A. Dit har jag velat åka, flytta, leva, BO sedan jag var typ 7 år gammal. Har alltid haft en hemlig fantasi om ett liv där, och jag har seriöst ansett att jag blivit född i helt fel land, i helt fel värld o.O men, föddes man inte mitt i drömmen får man se till att jobba sig dit. Ingenting är omöjligt, vill man så kan man, never say never bitches! ;)

back in the good old days

jag och johanna för typ.. 8 år sen?
(gillar att man hade ögonbryn, haha.. ^^)

Idag har jag hängt med mina två barndomskompisar Johanna och Sofie :* vi var jättemycket med varandra när vi var yngre, i princip varje dag på sommarloven. Har så sjukt mycket galna minnen tillsammans med dem! Ibland skulle jag vilja spola tillbaka tiden till när vi var 13-14 år, fan vad mycket det hände i livet då. Umgås inte så ofta med dem längre men när vi ses känns det precis som back in the days, luv it

sleep tight..


autumn and im in love

bild; r. simonsson

Poncho + utsvängda jeans. I LOVE! Två plagg jag ska införskaffa snarast möjligen, för i höst vill jag gå klädd California 'n Texas Style a'la Jessica Simpson i rutiga skjortor, jeans och fransar. Och ponchos. Fan vad jag älskar höstmode!

the day


Har haft en supermysig dag med mina söta kusiner idag. Jag tog med mig Daisy och åkte ut till dem, där vi lirade fotboll, badade i sjön, lekte med hundarna och lagade lunch i form av makaroner och korv. Sedan åkte vi in till stan för att handla en present till deras mamma (min moster ;p) och käka go'glassen i hamnen. Lakritsglass med lakritsströssel MMMhhhMMMM! Pinsamt var det dock när BÅDA vovvarna sätter sig och skiter på gågatan där det var massor av folk, och inga bajspåsar hade vi med oss -.-' Haha, vi dog..

Lägenheten som jag och mamma var och kollade på var fin btw, men inte mer. Hyran var alldeles för hög jäntemot storleken på läggan och hur den såg ut.. så får leta vidare!

 


blueberry cinnamon buns


Good morning sunshines. Igårkväll bakade jag och mamma "Blueberry Cinnamon Buns" inför min brorsas födelsedag på torsdag. Ska äta en till frukost nu! Hehe fast nä, försöker ju gå ner i vikt och inte upp. Men är det något jag älskar så är det blåbär, dom blev supergoda! ♥ receptet plockade jag ofc ur Leila Lindholms kokbok A Piece of Cake (:

Idag ska jag åka till mina kusiner och hänga med dom. Solen skiner så får se om det blir något dopp i sjön, årets sista kanske?! ;s och ivkäll ska jag åka på en lägenhetsvisning! Na na na, blir roligt. Hörs, haj!

when the sun goes down


Tänkte bjussa på ett litet musiktips såhär på kvällskvisten; Selena Gomez & The Scen. Deras nya platta "When The Sun Goes Down" är hur bra som helst. Älskar musiken, texterna.. ja allt. Man kan identifiera sig med dem och blir både glad och pepp. Lyssnar alltid på dem när jag är ute och powerwalkar och sjunger med samtidigt, haha. Nämen, sjukt bra musik iaf! Nightie ;*

mary jane's


Jag har fullkomligt kärat ner mig i färgen på dessa skor. Roligare än svart, snyggare än brunt - I love it! Självklart kommer de ifrån Topshop och jag skulle jävligt gärna vilja ha dem i min ägo. Priset är betydligt än bättre än på det andra paret jag vill ha (ungefär hälften så billiga) men det som får mig att tveka är modellen. Inte för att tvivlar på att de är snygga, utan för att det inför hösten och vintern förmodligen är ett smartare drag att köpa ett par skor av stängd modell, och inte öppna som dessa. Tough choice! o.O

i know what i know


who says you're not worth it?


God morgon! ;* måndag idag igen då, men faktiskt inte vilken måndag som helst. Fick ett otroligt välkommet och trevligt samtal för typ en halvtimme sedan som gjorde min dag completely. Är så himla glad! Tänker inte avslöja för mycket för inget är ännu bestämt, men på torsdagmorgon ska på ett möte som förhoppningsvis kommer vända upp och ner på min tillvaro fullständigt. Jag är galet nervös, men jag har oddsen på min sida och det här är en once-in-a-lifetime-chance så jag tänker göra mitt absolut bästa. Xx

 


sleep tighty


lol

Även fast jag ÄLSKAR J.B kan jag också tycka att det här är lite kul, haha! Nu ska jag ut på powerwalk no.2 för dagen. Känner mig extra hurtig idag!

last friday night

OLD!


Skippade festandet i helgen och körde på två lugna och alkoholfria dagar med god mat, filmmys och skogsprommisar istället. Snacka om välbehövligt, jag mår som en prinsessa denna söndag! Har istället umgåtts med sötnosen, rått om min Emelie och ätit en god lördagsmiddag med mamma, vilket var precis vad jag behövde känner jag. Finns ingenting som är roligt om man gör det för ofta, och att göra krogen till en rutin är helt fel strategi. Kanske har jag äntligen kommit igång med min rehab? (;


summer vans and spraytans

animator gif

 

Jag är såååååååhär jävla sugen på att boka en sista minuten till utlandet nu alltså.


Det skulle vara så otroligt att skönt att komma bort en vecka eller två till värmen och sola, bada, dricka vodka lime-drinkar och bara njuta av att inte behöva tänka på eller göra någonting. Det enda vi skulle fundera över är vad vi ska äta för underbar mat till middag samma kväll, vilken drink vi ska beställa denna gång och om vi ska hyra vattenskoter eller åka bananbåt dagen därpå. ÅH!♥ Tror jag ska fråga gullungen om han vill följa med mig, haha (a)

good morning bitches


Eftersom min mobil drunknade i lördags använder jag min gamla Sony Ericsson-tegelsten, FYFAN!!!! Förstår inte hur jag överlevde med den här skitmobilen i 4(!) år innan jag skaffade min Galaxy. Well, väntar bara på att försäkringsbolaget ska ringa upp mig angående min skadeanmälan så att jag kan fixa ut en ny telefon. Denna gång vill jag dock ha en vit iPhone 4 (:

Nu; off to tandis

close your eyes


Vårt internet dog tidigare så har inte kunnat blogga på hela kvällen, OMG dog typ!!! Bland det värsta jag vet är när internet inte funkar som det ska, får seriöst damp och skulle kunna slänga ut något genom fönstret i ren och skär ilska, haha :') nu orkar jag inte blogga mer ikväll heller för är jättetrött och ska upp rätt tidigt för att åka till tandis...

... so nightie bois & gurls!

 


sthlm i miss you


Ibland saknar jag tiden i StockholmSJUKT mycket. Nu när jag är hemma igen känns det knappt som att jag har upplevt allt det där som jag gjorde där nere, men det har jag ju faktiskt och det är jag sjukt tacksam över. Har många galna och fina minnen från de månader jag bodde på Söder och Lidingö och kan se tillbaka på den tiden med glädje. Det är helt otroligt vad jag vuxit som människa.

10 saker jag saknar mest med Stockholm;

♥ utelivet
♥ shoppingen
julia
♥ södermalm
♥ restaurangerna/uteserveringarna
mikaela
♥ kommunaltraffiken
♥ cheeseburgarna på donken ;p
♥ urban outfitters
♥ tiden med m

g-night bitches


olsen sisters

 

Älskar MK's outfit här, så jefla het (hon till vänster för den som inte har så bra koll) Jag gillar outfits som ser slappa och lite trashiga ut men som ändå är genomtänkta och stylish, och hennes hår är exakt som jag vill ha mitt (:


Kom att tänka på min gamla favoritserie "So little time" med systrarna i huvudrollen som jag följde slaviskt på Nickelodeon för ett par år sedan, tyckte det var så bra så jag köpte alla säsonger på DVD ^^


that's more like it


Insåg, när jag kollade igenom kameran efter lördagens utgång, att jag ska sluta att använda löshår ett tag. Mitt hår börjar ändå bli så pass långt och for some reason såg mitt hår så sjukt onaturligt ut den kvällen? Kanske låter fjantigt, men jag får ångest när jag tänker på att jag visade mig ute sådär, haha.

Jag vet inte varför, men jag har en fobi för att se för tillgjord och fixad ut i smink och hår. Det är hur snyggt som helst på andra, men jag tycker om när mitt hår ser ut att vara så ofixat att jag skulle kunnat komma direkt ifrån sängen. Självklart stylar jag mitt hår, men så att det ska se ostylat ut. Fattar ni? (':

i guess im just a sucker for love


lovelovelove


Höstskor har börjat trilla in på mitt älskade Topshop. ÄR TOTALLY IN LOVE WITH THIS HEELS♥ femtonhundra spänn, som hittat ju!


those valuable days


vid Hamptjärn, jag ser ut som något som stigit upp ur havet


Jag och Jonna drog till Hamptjärn idag och badade. Var ovanligt kallt i vattnet för att vara där, men jag var såklart ändå tvungen att ta ett dopp. Badarn'. Sedan drog vi vidare in till stan för att lira lite minigolf. Brukar vanligtvis inte tycka att det är speciellt kul, men FOR ONCE gick det ovanligt bra för båda två. Gjorde hela 3 hole in ones VAR, haha. Fett stolta vi var ;p sedan avrundade vi med en feeet mjukglas med jordgubbar, maränger och grädde i innerhamnen, schmaskens! Mys dag med BFF helt enkelt!


hit the lights


Tog en bloggfri helg eftersom jag haft så fullt upp heleee tin'.

I fredags åkte jag till stan och hade myskväll med någon som ni inte får veta vem det är. Tanken var att se film och dricka något glas vin, men istället blev det ett par glas vin för mycket, högljudd musik och rena tvåmansfesten, haha. Var så fruktansvärt roligt! Galet trevligt hade jag :* men klart när sällskapet är av det bättre slaget.

På lördagen åkte jag och Jonna till beachen och solade på dagen, sedan drog jag till stan och fixade mig, väntade in Em och sedan satte festandet igång igen. Hände med rehaben Josie, va? Haha läjm, aja. Vi gick på Harrys och hade det trevligt framtill stängning, då vi fick för oss att haka på efterfest på en båt. Tänker inte gå in på några onödiga detaljer men jag kan säga som så att jag ( ofrivilligt ) tog mig ett nattligt dopp i hamnen med mobilen i handen. Förmodligen det värsta jag varit med om på ett bra tag, men rätt komiskt såhär i efterhand. Det slutade väl till slut, och jag fick somna torr och varm tillsammans med gullungen.


you're noone until you're talked about

Varför är det rolig(as)t att läsa bloggar skrivna av personer man stör sig på? Har hört många (tjejer ofc) säga just det. Är det för att man gillar och vill störa sig ännu mer på människan i fråga (typ kolla ner på och skratta åt), handlar det om nyfikenhet eller är det för att man innerst inne är lite avundsjuk på personen? Hmm... Nu finns det ingen person jag stör mig på som bloggar, och jag tycker faktiskt att det är roligare att läsa bloggar som fascinerar och inspirerar istället för irriterar(?), men jag kan tänka mig att det finns personer som läser min blogg av just den anledningen? Am I right or am I right? ^^

Folk är så otroooligt naiva, och tar allt man skriver på blodigt allvar. Det är ju därför går det så bra för t.ex Kissie som livnär sig på att provocera människor. Folk tror att hon är blåst - tvärtom? Hon spelar ju skiten ur hundratusentals lättlurade människor?! Haha, säga vad man vill om det men jag tycker det är ganska komiskt. Refererar till en av texterna i min header "I don't understand why people don't have a fucking sense of humor". Jag förstår inte varför folk jämt ska ta allt så seriöst, slappna av för fan.

Nu är inte jag på samma nivå som Kissie för fem öre, men vad folk inte verkar förstå är att jag gärna brer på imagen "dum blondin" (som jag vet att det finns en del som ser mig som) bara för att reta gallfeber på dem. Jag tjänar (tyvärr) inga pengar på det, men det livar upp min vardag och jag tycker det är GRYMT roligt att bevisa motsatsen för de vettiga människor som väljer att skapa sin egen uppfattning om mig istället för att döma mig som blåst utan att ha givit mig en chans. För det är nog det värsta jag vet, folk som kollar snett på mig utan att ha pratat med mig ens en gång. What's up with that? -.-' Tycker det säger så mycket mer om dem än mig, ärligt talat (:


cozyness

 


Okej jag kanske inte lever för hösten, men när vädret är såhär boring som det varit nu hela veckan känns det som att hösten likaväl kunnat vara här (dock tänker jag inte ge upp hoppet om sommaren ännu, det är för fan bara 11 augusti) Men faktiskt har jag inget emot hösten alls, jag älskar när höstkläderna börjar trilla in i butikerna - stora stickade koftor och tröjor, oversized halsdukar, mysiga jackor, UGGS, snygga boots, och det absolut mysigaste som finns måste vara att krypa upp i soffan när höstmörket infaller med en söt kille, se film, dricka vin, mysa och pussas! Ååååh ♥ det toppar det mesta.  


wrong in all the right ways



puss påre!


g-night


better late than never




Bättre sent än aldrig, två bilder från Ulvödagarna förrförra helgen! Åh, saknar det redan. En sommar utan ett ( eller flera ) besök på Ulvön är ingen riktig sommar. Älskar skärgård ♥ hade verkligen skitkul den kvällen med mina bejbs!


tokiiiio hotel..


.. has grown up bigtime!

För typ 2-4 år sedan älskade jag Tokio Hotel, tyckte dom var så jävla grymma och älskade deras musik. Var visserligen inget lika stort fan som Kenza som reste världen över för att se dem live, men lyssnade ungefääär lika mycket på dem som jag gör på J.B nu, haha. Och då förstår ni att det är mycket! ;) nuförtiden har de vuxit upp och flyttat till L.A, nog fan är dom snygga alltid!!!


poor justin



Justin-baby har varit i slagsmål, huhu!


funny cat ^^


Detta klipp är så jävla roligt tycker jag, skrattar tammefan varenda gången jag kollar på det ^^ söööötnosen då, haha!

never let go


free fallin'


Igåreftermiddag följde jag med mamsen och papsen till Skuleskogen. Medan de var ute på hemligt uppdrag tog jag med mig Daisy på en lång promenad, och lyckades hitta åt världens mysigaste badplats vid en sjö. Det var så idylliskt att jag inte kunde låta bli att ta ett dopp. Nakenbad, haha! Var nästan helt spegelblankt på sjön, solen sken och det enda ljud som hördes var fågelkvitter och vindens susande bland trädtopparna. JA DET ÄR SANT!!! Storstadspuls i all ära, men jag älskar verkligen naturen; lugnet, dofterna och alla dessa kontraster mot allt vardagligt.

Har ni läst Jonna Jintons blogg föresten?
Kanske världens mysigaste blogg. Miljon hon numera bor i är så jävla vacker ♥

tips från coachen



Bloggtips: Anelias. Söt, rolig och charmig tjej från samma stad som jag. Hon bor i Alanya nu över sommaren(?) så därför uppar hon lite dåligt till och från, men tycker hennes blogg är jättebra och läsvärd. Mest för att hon är så grymt söt, har bra tankar och är sjukt rolig! (: snodde bilden från hennes fb.

wtf omg lol



Igårkväll när jag låg i sängen utan att kunna somna fick jag för mig att skicka iväg ett sms. Behövdes inte många rader med ord för att få fram vad jag tänkt och känt den senaste månaden, men efteråt kändes det riktigt skönt att h*n nu vet just det. Förväntade mig inget svar, men fick det faktiskt och det kändes jävligt bra. Vi fick båda chansen att säga förlåt och nu känns det så mycket lättare att gå vidare. Man ska aldrig sluta som ovänner, svälj stoltheten istället ♥

you only have one life


rehab



NÄE, nu blir det fanimej alkohol-rehab. Känns som att jag dödar min kropp med allt detta festande, och det ABSOLUT SISTA jag vill bli är spritfet. Dessutom fuckar alla bakisdagar upp mina rutiner, då jag äter onormalt mycket/onyttigt och skippar träningen för att jag är så trött och seg. Hade det inte varit för att det är så jääävla kul att festa hade jag slutat dricka och röka helt och hållet, men det vet ju både ni och jag att det aldrig kommer hända xD att dra ner på det skadar nog dock inte som sagt ...

you're the cutest thing ever!!!


are you kidding me?!


Spontan fest igår, som upplagt för en lyckad ikväll!

Och det blev det också. Vi förade på Fridas uteterass med hennes brorsa och kusin, körde musikquiz (jag vann med 5-1 första omgången, hOhO) och sedan gick vi ner på Olearys. Träffade jättemycket härligt folk, och en lite mindre härlig. Jävla äggskal, vet ni vad han sa? Att bara för att jag bott i Stockholm ett par månader kommer jag hit och tror jag att jag är någonting?! HAHA, LOOOOL MANNEN!!!! Mykcet att skryta om? ^^

chris brown & j.b



J.B rappar, haha så gulligt!!!

rolling in the deep


trash?

Igår tog jag, pappa och Emelie vår lillfjärt till båt ut till Malmön för lite sol och bad, phett najs vare! Hängde alltid i Sandviken ♥ när vi var yngre så får massa flashbacks när jag är där. I'm born and raised on the ocean beeejby. Idag ser det dock inte ut att bli något solväder, det regnar och blåser! :[ får roa mig inomhus istället, med att städa rummet kanske? Har fortfarande inte packat upp alla kläder sedan jag flyttade hem från Sthlm... o.O xD

...


· •


Asså förlåt, hata mig inte! Men jag tycker verkligen att den här låten är så jävla bra!!! · •

wednesday night out


Velade fram och tillbaka huruvida jag skulle idas festa och gå ut på krogen igår, och till sist föll beslutet på att... festa xD Därav den dåliga update:n igår! Spenderade ju först dagen på Nyänget med Frida, sedan drog jag in till stan för att köpa alkohol, och till sist hem för att springa/powerwalka, käka och fixa mig. Drog på förferre hos min bejb Linnéa och sedan vidare till Olearys. Mycket trevlig kväll,

träffade på en person som betydde en hel del för mig förrut och vi hade ett ganska intressant samtal. Fyllesnack eller ej, det kändes rätt skönt att prata ut.

it's surreal


Strax kommer Frida hit och hämtar mig, vi ska dra på Nyänget och sola sönder våra liv!!!

..this is just gr8


relationshit


BLOGG-FRÅGA; varför är killar på, för att sedan bli oFF när man fattat intresse för dem, för att sedan börja att höra av sig igen när man i princip tappat allt intresse igen?! HUMMM (...)

swee...t


Ännu en solig och varm dag, wöhööö!
Bortskämd man blir då. Snart kommer min moster och kusiner hit och solar&badar med mig, förmodligen från flytbryggan för det är roligast!!! På bilden är jag och Ewe då vi badade hos dom i söndags ;p

what's not to luv?


JAG HAR BESTÄLLT EN JUSTIN BIEBER-TSHIRT !!!

Hahahaha, ja det är sant och jag är sååå nöjd. Fick dessutom en poster med Justin på (som numera sitter på min vägg vid sängen så att han ska vara det första jag ser när jag vaknar varje morgon ;p) av min 9åriga kusin som tycker det är fruktansvärt roligt att mobba sönder mitt liv pga min kärlek för J.B, haha. Isn't it just great?

don't play your games with me


Nu är jag tillbaka från min promenad! Bestämde jag mig för att springa halva vägen när jag kom upp i skogen, och fyfan vad skööönt det var! Med J.B pumpandes i öronen, och med siktet inställt på att förbränna så mycket kalorier och fett som möjligt gick det hur bra som helst - kände mig svintaggad!!! Ska definitivt fortsätta med löpningen, om inte varje dag, så iallafall ett par gånger i veckan. Varvat med prommisar förståss! :}

f*ck, it's monday today


Vaknade inte på helt rätt sida idag, därför valde jag att stanna hemma och dona på i trädgården istället för allt annat jag planerat. Superhärligt väder idag igen, så det var inte helt fel det heller. Ska strax ge mig ut på en lång promenad med Daisy också, känner mig äcklad av min kropp just nu och ser bara fett... överallt. Lår som går ihop och en mage med valkar, fyfan vad jag hatar den känslan. Varför kan ingenting sätta sig på tuttarna istället för?! Haha, åh...

RSS 2.0