don't keep me waiting.


Åhhh jag är såååå glaaad just nu! Den 6:e maj tar jag det första steget mot en av mina allra största drömmar! Ren och skär lycka är vad jag känner. Hade det inte varit för att jag är så sinnessjukt trött och hungrig hade jag dansat runt som en galning på lyckopiller ;*

woooopsie.

(bitches)


Jag måste bara skriva av mig nu eftersom jag lyckats reta upp mig över en gammal grej, eller ett gammalt bråk för att vara mer specifik. Fast egentligen är det inte det gamla tjaffset som stör mig, faktum är att jag är glad att allt det där hände även om det tagit mycket onödig energi av mig. Grejen är den att jag stör mig bara så fruktansvärt mycket på människan i fråga fortfarande, trots att det är länge sedan vi bröt kontakten. Hon är precis som Patrik i BB, som ser bra ut och har ett snyggt skal men som har noll personlighet och är en så sjukt beige människa. Det finns liksom inget där. Tillför inget, helt meningslös! Jag klarar inte av såna människor.

babe, u rock!♥

♥♥♥♥♥♥♥


Jag är såååå glad för min fina vän Melindas skull! Hon har äntligen tagit tag i och gjort något hon velat göra så länge och resultatet blev så grymt bra! Jag har velat göra samma grej i flera år, sedan typ 2004, och nu när hon tagit steget är jag så jävla frestad att också göra det. Egentligen finns det inget som hindrar mig så vad väntar jag på?!? Jag skiter i att jag kommer få leva på existensminimum och att jag inte kommer kunna shoppa på flera månader - det kommer att vara värt det!!!

sweet dreams.

(vill ha såna shorts!)


Idag hade vi kortdag på skolan, ni anar inte hur skönt det var att sluta 2! Vi fick öva "skalp-massage" på varandra (eller skall-massage som jag kallar det) och bestämma själva hur seriösa och mycket vi ville öva innan vi gick hem. Jag och Carro var först att lämna lokalen, haha. Typiskt mig! Men äh, var ju inte svårt alls så det där fixar vi lätt imorgon på kunderna. När jag kom hem bytte jag bara om sen mötte jag upp Sanna vid Slussen för att käka lite på Waynes. Såg Paow när jag stod och väntade på henne, och hon var verkligen mycket snyggare i verkligheten! Pluspoäng för henne för på bild är hon ju inte särskilt snygg -.- Sedan gick vi runt och letade nåt snyggt att ha på fredag. Hittade vi nåt? Nej. Ändera är det jag som är kräsen eller så finns det bara fula kläder i affärerna just nu... det enda snygga som finns är ju svindyrt.

BB-talk.

Ni som tycker Big brother är totalt ointressant bör sluta läsa nu! För nu måste jag nämligen skriva ut lite av min frustration kring hela den här Patrik-Annie-Madde-grejen :P För det första, Patrik är en så sjukt beige människa så jag förstår inte vad varken Annie eller Madde ser i honom. Han är inte ens snygg. För det andra, Annie skämmer ut sig TOTALT när hon hånglar upp Madde mitt framför näsan på Patrik sådär. Så j.ä.v.l.a pinsamt! Dog typ. Vad tror hon att hon ska få ut av det?! Och för det tredje, Madde är så jävla uppmärksamhetskåt (och kåt) att det är skrämmande. Inte nog med att hon klänger på Patrik konstant, hon är ju på alla andra också? Flashar sina fula bröst och hånglar hit och dit. Trash..... Annars älskade jag söndagens fest, slog ju alla rekord haha!

Sådär, KLAR! :D

my high heels are clicking towards your door.


Tisdagskväll, snart onsdag. Shiet vad dagarna går snabbt, jag hinner inte med! :O Men det känns bra, gillar att veckodagarna flyger förbi så helgen kommer nån gång ;) På fredag snackas det om att ta till flaskan och göra stan osäker. Hmmm, varför säger man så egentligen.., "göra stan osäker"? -.- Jag skulle aldrig kunna göra en stad osäker, haha. Förstår inte riktigt innebörden. Menmen, nog om det. Bjussar på en bild på mina nya high heels också, visst är dom fantastiska?!


Minns ni den här gamla pärlan? xD Älskade låten och tyckte Amerie var så SJUKT snygg. Nostalgiiii♥

my monday.


Solen sken imorse, men det gjorde inte jag efter att jag råkat på världens största spya på tunnelbanan påväg till skolan :( jag förstår inte, VARFÖR måste jag alltid se sånt när jag har sån extrem spyfobi? Förstår inte heller vad det är för fel på folk här, VARFÖR måste ni spy på offentliga platser överallt? Jävla äckelbarn... Så ja, den här dagen har inte varit särskilt rolig. Blev utbjuden på bio men jag dissade, känner mig för sliten och ful för att visa mig för nån kille ikväll. Jaja hörs senare eller imorn, pussss

the way u move ain't faire u know.

Imorgon har jag sovmorgon. Kunde inte komma mer passande efter en sån här intensiv helg! Inatt fick man ju dessutom sova en timme mindre iochmed sommartiden. Kollar livesändningen av favvoprogrammet Big brother just nu och sen blir det nog sängen. Pussinuss!

(föresten blir jag så sjukt irriterad på vissa människor. Såna som ska föreställa ens vänner men som man inte hör ett ljud av bara för att man lämnat stan en tid. Så jävla dålig stil tycker ja... börjar undra om de verkligen är så bra vänner? Känns som att de skiter totalt i en liksom)

necklace from cocoo!


Jag måste bara visa mitt nya halsband som jag köpte i helgen - sååå fint!

sthlm-weekend.


N
u har Carro åkt hem och jag saknar henne redan, men nu är jag tillbaka igen! Har ni saknat mig? Skoja...

Helgen har vart grym iallafall. I fredags mötte jag upp min kusin på centralen och sedan tog vi tåget till hennes släkting på Lidingö. Vi orkade inte göra något ansträngande så därför spenderade vi kvällen framför tv'n med världens största fruktsallad. På lördagen vaknade vi sedan tidigit, fixade oss och var inne i stan vid halv elva. Sedan påbörjade vi månadens längsta och jobbigaste shoppingrunda. Även om jag älskar att shoppa är det så sjukt drygt att gå på stan en hel dag!! Särskilt en löningshelg med 5 miljoner andra människor. Men vi hittade jättefina saker så det var värt varenda öm muskel. Kvällen avslutade vi på Vapiano i Gamla Stan, flashigt värre och supergod mat. Idag hann vi med ett par affärer till innan det blev dags för henne att åka, bland annat Mango där jag köpte världens finaste vårjacka och jag överdriver inte! Ni ska få se nångång. Nu ska jag gå och handla.

bittersweet.

(snyggjävel)


Fan, har inget kul att blogga om ikväll. Dagen har varit skittråkig eftersom jag var ASSISTENT på skolan och fick SERVA alla med produkter och genom att diska och tvätta SLAVA konstant i 6 timmar. Det var det tråkigaste och otacksammaste jag gjort sedan jag städade under stoppveckan på fabriken i höstas, fyfan. HAHA bite me. Men imorgon ska jag ta kunder tack och lov, och någon annan idiot ska överta rollen som slav. Sedan kommer Carro hit och då kan ni glömma allt vad blogg-uppdatering heter. See ya don't wanna be ya!

the sweet escape.


Något som jag har kommit till insikt med att jag är sjukt sockerberoende. Varenda dag måste jag ha någon form av socker, annars får jag panik och abstinens. Har jag slut på godis går jag alltid förbi ICA innan jag går till skolan, även om jag är sen (vilket jag är 97% av alla mornar, haha) Jag är fan störd och jag blir äcklad av mig själv! -.- Ligger i sängen och trycker i mig choklad varje kväll liksom? Eeuuw. Nä nu får det fan vara nog, jag är rädd om min kropp och jag tänker inte fortsätta misshandla den. Nu ska jag gå på sockerdetox. INNAN JAG BLIR EN TJOCKIS!

ont i hjärtat.


JAG SAKNAR MIN DAISY-TUSS! 

awesomeness.


Jag tror att jag törs skriva att våren har kommit hit till Stockholm nu. 10 grader i skuggan och snöfri mark (iallafall här inne i stan) borde väl klassas som vårväder, right? I love, love, love it! Ignorerar totalt att kallare luft är påväg -.- Och nu är det bara två dagar till min finaste och älskade kusin Carro kommer hit och hälsar på över helgen, åh jag är så glad! Vi ska shoppa, umgås, äta och dricka gott och bara ha en grym Sthlms-weekend. Eftersom jag inte får ha besök hos mig ska vi "bo" hos hennes släkting på Lidingö, vilket kommer bli superbra. Jag lääääängtar♥

axelsons spa school.

Just det, höll på att glömma :O Fick ju en kommentar här på bloggen angående utbildningen jag går här i sthlm så tänkte ta och berätta lite om den:

"Jag läser då till SPA-terapeut på Axelsons SPA School, som är en väldigt populär skola där många väljer att utbilda sig inom SPA-branchen. Dom har jättemånga olika kurser och utbildningar (besök → Axelsons för mer information:)
Utbildningen jag går är en intensiv-utbildning på 8 veckor som mest fokuserar på praktik. Självklart är det även en del teori, men då handlar det mest om produkter, försäljning osv. De första 3 veckorna har vi fått lära oss alla behandlingar allt eftersom, öva dem på varandra och även praktisera på kunder tors-fre. Resten av tiden kommer i princip bara vara praktik som vi kommer att ha i lokalen på skolan. Tempot är högt och den första veckan var man helt slut på av all nya information, men det är samtidigt väldigt roligt så det är värt det. Jag trivs jättebra! Hmm vad jag ska jag berätta mer? Jo just, utbildningen kostar 22.000 och man får inget csn-bidrag under tiden eftersom det är en privat skola."

Om någon undrar över något mer är det bara att fråga!:)

do not disturb.


Det här har varit den drygaste dagen på skolan sedan starten alltså. Vi har inte fått göra något praktiskt alls utan bara suttit stilla och "lyssnat" i 6 timmar. Fyfan vad jag vart (är!) less alltså. Nu är mitt block om möjligt ännu mer sönderkluddat, haha. Dessutom kom precis kärringen som jag bor hos 4 åriga barnbarn hit och skriker och gapar som en annan störig unge med stockholmska "MIIIIIIIIAAAAAAA!!!". Usch vad jag ogillar barn ;/ Ser aldrig det gulliga i småbarn, haha. Nä, nu ska jag bara ligga här i sängen och slappa. Ska inte göra ett skit på hela kvällen förutom att titta på Big brother och käka godis, och fyfan vad skönt det ska bliiiii.

blondes rule the world.


Igår fick jag en sån där knäpp tanke om att bli brunett, igen. Fantiserade om ett långt mörkbrunt svall mot en gyllenbrun hy och en vit, virkad bikini. Fantastiskt snyggt, men! Stupid, stupid, stupid. Tog mig en ordentlig titt i spegeln och kunde konstatera att min blonda hårfärg just nu är helt och hållet perfekt. DAMN YOU ME om jag skulle förstöra den. När jag går i brunett-tankar googlar jag fram bilder på heta blondier och wips! så är jag inte lika sugen på att färga håret bajsbrunt längre. Jag passar och trivs bäst i blont hår, note to myself.

caribbean.

Imorse var jag så jävla trött. Kunde inte somna förän 00:30 inatt och skulle upp vid 07:00. Kom försent till skolan och halvsov mig igenom teorin före fikat, för att sedan kludda sönder mitt anteckningsblock mellan fikat och lunch. Behöver jag påpeka att jag hatar genomgångar? Jag kan inte koncentrera mig! :/ Skolan är inte min grej alltså. Annars har dagen gått snabbt som vanligt. Vi fick öva aromainpackningar på varandra och även om jag och Carro flummade bort allt så gick det bra och det var jätteskönt. Nu är man len och fin! ;)

Jag och Carro har förövrigt pratat en del om att sticka iväg och jobba på en kryssning i typ Karibien! Hur grymt vore inte det? Tydligen brukar nåt kryssningsfartyg kontakta Axelsons (där jag pluggar) då och då och efterlysa SPA-terapeuter som vill komma och jobba på deras båt. Jag skulle inte vilja vara borta i flera månader men testa på ett kortare tag vore askul! Ja vi får se, men spännande vore det verkligen...

???????


"dumb blonde"


När jag och Sanna var på stan igår hittade jag en salong/frisörshop i Gallerian som säljer sjukt billiga produkter. Iallafall just nu har de 50% på massor utav bra märken. Jag som varit utan shampoo och balsam sen jag kom hit till Stockholm (har varit tvungen att använda lågpris-shampoo, hemska tanke!) slog till på mina favvisar från Tigi's "Dumb Blonde"-serie. De är superbra för blont och slingat hår och luktar dessutom så sjukt gott ! ♥ 198sek betalade jag för båda två, ordinarie pris var 398sek.

söt tjej.

 


Såhär såg jag ut på tunnelbanan i fredags. Känns som ett måste att lägga upp ett obligatorisk tunnelbanefoto när man bor i Stockholm. Älskar förövrigt min frisyr, flätan i luggan är ett säkert kort. Alltid lika snyggt!

Denna dag har annars gått rätt snabbt. Det enda jag hunnit med hittills är att städa mitt rum och ta en promenad runt söder tillsammans med Mia i det vackra vårvädret för att lära mig trakterna häromkring. Bortsett från alla spyor var det helt underbart. Nu vet jag att jag ska ta mig till Skrapan, såg en skateaffär där så där borde det ju hänga massor av snygga killar! ^^

a classic.


Hur många gånger har man inte råkat spela in en ful videosnutt när tanken var att ta en foto? Precis, waaaay to many times! :P (och HAHAHA!, snygg bilden blev på filmen då ^^ big lol)

glam shoes by topshop♥.


Jag vet mycket väl att jag inte borde shoppa ett skit innan löning, men kunde jag stå emot när jag hittade dessa FANTASTISKA skor på Topshop idag? Nej fan heller! Jag är i skohimlen just nu. Vet inte hur länge jag letat efter ett par klassiska svarta och nätta pumps som passar till allt. För länge men nu har jag äntligen funnit dem! Dessa har en klack på endast 9cm vilket gör att de är sjukt sköna att gå i dessutom. I'm in love♥♥♥♥ (dom är sjukt mycket finare i verkligheten än på dessa bilder).

Har haft en sjukt skön dag på stan i vårvädret iallafall. Jag och Sanna började med att käka flott på Kungshallarna, sedan strosade vi runt i affärer och leta potentiella köp. Hittade INGENTING i klädväg. Inte ett plagg som jag fastnade 100% för, orka?!? Men aja, skorna är tusen x bättre.

hangover.

Känslan av att vakna upp trött, med snurrig skalle, sminket fortfarande på och en vidrig andedräkt, det är ingen jätteskön upplevelse. Då ångrar man lite att man luktade på den där vinflaskan kvällen innan, jag lovar. Men en cocacola och en dusch på det här så ska det nog bli människa av mig igen också. Flummig kväll igår btw, hamnade på en rockklubb som var totalt värdelös. Stockholms uteliv suger när man inte vet vilka ställen man ska gå till!!!!!!!!!!!! TIPS? Ska dra en sväng på stan lite senare iallafall, och det ska bli helt jävla fantastiskt. Som jag har längtat, haha. Vädret är helt underbart idag också vilket gör saken ytterligare lite bättre♥

dj what u waitin for?

Trots att jag mår kasst är jag sjukt festsugen. Särskilt blir man det när man lyssnar på sån här musik;


b.s - 'til the world ends.

l - my heart is refusing me.

Tur det blir lite galej imorgon! När jag slutat skolan ska jag besöka American Apparel, åka hem och ta mig en rom&cola och sedan möta Sanna här på söder för en "student-öl". Vet inte vad det innebär riktigt är men blir nog sjukt brao ;)

i fucking rule.

jag som fjortis, halloween -09. HAHA!


Trots att jag inte fick några lyckönskningar av er bitchar gick dagen helt fantastiskt bra. Jag hade en dubbel behandling, vilket är en lerinpackning med lermask och ansiktskur samt spa-massage, som tar 1h 55min att göra och jag ska fan utan att skämmas skryta och säga att det gick nästintill felfritt. Lite smådetaljer glömde jag förståss bort, men overall gjorde jag jättebra ifrån mig. Min kund var nöjd, min lärare var nöjd och jag var nöjd :D! Nu har den värsta pressen släppt och nu kan det bara gå bättre för varje behandling. Ni anar inte hur skönt det känns!

Och vet ni vad? IMORGON den 18:e ÖPPNAR TOPSHOP EN NY FLAGGSKEPPSBUTIK HÄR I STHLM! Jag kommer gå bananaz, haha.

i'm having a nervous breakdown !


Maaaah jag är liiiite nervös denna kväll vill jag lova. Imorgon ska vi nämligen ta de första kunderna på skolan!!! Vi har gått 1½ f*cking vecka endast *gulp*. Hur fan det ska gå? Ja det återstår att se. Jag vet inte ens vilka behandlingar jag ska.. känns ju "jättekul". Plus att jag är halvt som halvt sjuk :(
Men nej, jag tänker inte vara negativ, åh nej. Vi går i en skola och vi är där för att lära oss. Kunderna som kommer är till för öva på och inte utföra felfria behandlingar på. SÅDETSÅ! Och glömmer jag något är det inte hela världen, våra lärare finns ju där också. Wish me luck, please♥

converse rocks.


Jag ska köpa ett par nya Converse när jag får lön. Vilken färg och modell är dock oklart. Tycker ni?? Jag är sugen på ett par vita i låg modell, och ett par i hög modell i nån häftig färg.. röd typ. Alla är ju fan snygga så det är svårt att välja som fan :O

nassssty bitttches.


Fan vad jag blir äcklad av folk här i Stockholm. Det finns så mycket mongon överallt så jag blir mörkrädd alltså. Skröppliga tiggare som hasar fram på tunnelbanan och gamla fyllegubbar som står och pissar vid Slussen mitt bland allt annat folk, det är vardagsmat och sånt man ser till och från skolan det. Man slutar aldrig förvånas! Jag tycker Stockholm är en sjukt fin stad, men jag skulle nog aldrig kunna flytta hit permanent. Hatar att känna mig äcklad och livrädd vart jag än sätter min fot. Ändera är det jag som är känslig, eller så finns det bara ovanligt mycket idioter här. Tacka vet jag trygga Norrland, haha.

love u guys.


Igår hade jag ett långt samtal med min fina Linnéa. Jag saknar henne så jag håller på att dö alltså. Nästa helg flyttar hon in i lägenheten som jag ska dela med henne i sommar, kommer bli så grymt och jag längtar så otroligt mycket! Vi kommer få det bäst. Saknar förövrigt alla andra fina hjärtan där hemma också. Önskar att alla kunde komma och hälsa på mig nu på en gång. Lyckligtvis kommer min kusin hit den 25e, om det löser sig med boendet. Jag får ju fan inte ha besök här i lägenheten, vilket suger fetma. Hade sett framemot sååå att bjuda hit mina vänner liksom? Jävla kärring..

Skolan går som smör iallafall. Har lärt oss SPA-massage nu och imorgon ska vi leka kundpass och öva hela kroppen på varandra. Inte för att skryta men jag har riktig känsla för det här så hojta om ni vill va försökskanin ^^!

fuck, its monday tomorrow.

Idag har jag träffat två gamla klasskompisar från frisörskolan, Annastina och Linda, i Gamla stan för en fika. Var typ år och dar sedan jag träffade dom så det var superkul! Surrade på om allt och inget, uppdaterade varandra om livet osv. Gick även en sväng på stan och American Apparel och faaan vad jag gillar deras kläder. När jag får lön ska jag lätt dit och shoppa. "Bara" 2 veckor kvar, hurra! Nä, nu ska jag byta om och dra och möta Sanna vid Slussen för en kvällsfika. Sen blir det nog sängen, skola imorgon ju. Puss!

hey poser.


Har spenderat hela denna härliga lördag tillsammans med mamma, pappa, Ulf & Susanne. Först tog vi en sväng på Östermalmstorg i det vackra vårvädret, drack en öl på en mysig pub, spottade kändisar i Saluhallen och premiär-åt Macarons. Precis lika goda som jag trodde, yummy. Sedan gick vi tillbaka till lägenheten och intog chill-mode ett par timmar innan vi gick ut och åt middag på en italiensk restaurang på Karlavägen. Hamnade i mathimlen när jag åt världens godaste pizza med marinerade scampi, champinjoner, spenat, havssalt och pressad citron på, åh♥ Imorgon åker alltså mamma och pappa hem och det känns tråkigt, men jag överlever.

Hade sedan en sjukt hemsk resa tillbaka till söder då jag först blev slagen i skallen av en dödsmetal-snubbe och sedan pussad på handen av samme idiot (som ursäkt I guess) och sedan ihjälskrämd av en halvblind kärring som måste varit en häxa (på riktigt alltså). Plus att någon äcklig jävel hade kexat på bussen. Jag hör folk framför mig säga "varför luktar det restaurang här?" och går sedan och sätter mig på sätet brevid spyan. Ser inget men känner att det luktar jävligt mysko. Kollar sedan åt sidan, spottar spyan, flyger upp ur sätet och springer fram till sätet längst fram med illamåendet växande inom mig. FYFAN! :/ Jag har grov spyfobi så jag kommer inte kunna släppa det här på månader.. kanske år.

homesick.


Åh hjälp. Idag är jag riktigt jävla bakis. Blev så sjukt mycket dricka igår, jag var askalas! ;/ Visst, jag hade jävligt roligt men sådär full är det inte värt att bli. Jag känner mig fortfarande full liksom.. aja, nästa utgång ska jag tagga ner på spriten iallafall, haha.

Idag ska jag umgås med mor och far eftersom dom åker hem imorgon. Vet inte vad vi ska göra men blir trevligt vilket fall. Får lite ångest när jag tänker på att dom ska åka hem, vill typ följa med. Visste att jag skulle känna såhär så jag var inställd på det, men det är ändå jobbigt. Men fan, det går över och tiden går snabbt. Hatar att man alltid ska ha sån hemlängtan bara. Borta bra men hemma bäst, true story.

kärlekens tunga.

 


Ikväll står det fest på schemat. Jag och Sanna sitter hemma hos "mig" och dricker vin och lyssnar på musik. Nyss var det ett jävla datanördsäckel som satt och totalstirrade på oss från fönsret mittimot, ni fattar inte hur läskigt det var! Men nu är det över, drog ner rullgardinen xD Sen blir det utgång med bitcharna från min klass. Haha, ofta jag klickade med dom iallafall då? Jo det gjorde jag. Dom är så jävla sköna och roliga. Plus att den ena har en morsa ifrån Övik/Domsjö aka my place. Hur lustigt? Haha ja världen är liten. Nä, återgå till festen, puss!

så jävla hot.


Idag har vi börjat med SPA-massage på skolan. Bästa var nog rumpmassagen, haha. Dock jävligt intimt. Tänk själv att massera en främmande människas röv? Man lär ju ha obefintliga problem med öppenhet efter den här utbildningen. Men jag behöver det, det är bra för min personliga utveckling att massera rumpor, haha.

Dock känns det helt jävla underbart med helg imorgon! Första skolveckan avklarad och för att fira det ska jag och Sanna ut och festa här på söder. Ska bli så jäääääääävla kuuuuuuuul!!! Då ska jag fota som fan också, hatar att inte ha några bilder att lägga upp här...

my room.


Så var de 3 första och mest intensiva dagarna på skolan avklarade. Fyfan vad skönt, ni anar inte hur mycket information de har (försökt) printa in i våra hjärnor alltså. I måndags fick vi lära oss en body scrubb, igår en ansiktskur/ansiktsmassage och idag har vi gett oss på en ler-inpackning. Detta, plus en massa teori och produktgenomgångar.. ja vi kan redan jävligt mycket alltså. Dock gäller det att hänga med som fan, vara uppmärksam och använda varenda liten hjärncell för att inte missa någon viktig detalj. Jag känner att de här 8 veckorna som utbildningen pågår mestadels kommer ägnas åt just utbildningen också, för man måste ju (tyvärr, hehe) plugga på kvällarna också. Men kul är det, jag trivs som fan och känner att jag valt helt rätt. Den här utbildningen kommer vara så otroligt nyttig för mig som person och jag känner redan nu hur pass mycket jag utvecklats.

Här har ni förövrigt en bild på mitt lilla rum :) Inte så stort som ni ser, men vad mer behöver man? Jag har självklart tillgång till resten av lägenheten också.

exhausted.


Den här dagen har lätt varit en av de intensivaste jag upplevt på jävligt länge, men nu är jag äntligen på plats i lägenheten på söder iaf. Är så trött och slut på så orkar egentligen inte blogga, och ännu mindre knäppa några bilder och visa er. Men imorgon efter skolan har allt förhoppningsvis lugnat ner sig något. Nu ska jag facebook:a och sedan sussa. Skola 08.30-16.30 imorgon, puss♥

first day in sthlm.

Har aldrig varit så bakis på ett flygplan som jag var igår i hela mitt liv, men nu har jag iallafall landat ute på Lidingö. Sover hos Sanna två nätter nu och beger mig till min lägenhet på söder imorgon efter skolan. Skolan ja, den känns förövrigt jävligt bra :)! Första dagen avklarad idag och det är superfina lokaler, bra lärare och trevlig klass. Har hookat med en tjej från Huddinge som heter Carro som är så sjukt gullig och trevlig. Vi klickade verkligen på en gång och det känns så skönt. Nästan lite stört hur lika vi känns, och bäst av allt är att hon ska ta med mig på en massa grymma rockklubbar på söder! Det kommer bli grymt :D! Nästan alla andra av tjejerna i klassen är äldre än jag dessutom, typ 30+, och dem kommer jag ju knappast att umgås med på fritiden. Och såklart att det finns två bitchar i klassen också? Var jag än hamnar råkar jag ut för såna, haha. Men orkar inte bry mig, bitcha på I don't care..

Bjuder på lite bilder imorgon, just nu sitter jag vid Sannas dator eftersom jag inte har internetuppkoppling här! 


biggest loosers.

Idag är hela Örnsköldsvik i sorg. Modo förlorade igår, hamnade sist i tabellen och ska numera spela kvalserie. Alltså ni fattar inte vilken enorm besvikelse det här är för oss i stan. Dom har inte spelat där på typ 20 år! Det är förjävligt.. :(

Men fuck it, om 1½ timme sitter jag på planet till Sanna och Stockholm och det är det enda jag fokuserar på just nu. Trots att jag är äckligt jävla trött och bakis. Kommer förmodligen dö på planet. Hörs i huvudstan ;)

buy your own fucking lighter.


Jag måste seriöst köpa min egna jävla tändare, haha. Klockren bild ju! Nä, nu kör vi. In till stan och korka upp.
Ha en grym kväll och puss på er!


my heart is refusing me.

Vilken kass bloggare jag har varit i veckan, det får det bli seriös ändring på när jag flyttat!

Gårdagen spenderades iaf på, damdamdam.. fest! Haha, inte sååå förvånande kanske men det är ju så jäääävla kul! Jag satt och sörplade vin i min ensamhet här hemma framför datorn (haha lame.) tills kl.22 ungefär då jag drog in till Oscar. Efter ett tag kom Croffe och två grabbar till också. Sen drog vi ut på krogen och träffade massa härliga människor. Anna-Panna♥, en gammal barndoms-granne och en BB-Nicky-lookalike till exempel. Jag måste dock ha varit jävligt på lyset för jag har grava minnesluckor, haha. Minns ju helheten, men alla detaljer är som bortblåsta :o Men just det! Träffade ju Tres och Angelica också, var sjukt trevligt! Inte för att jag minns vad vi pratade om men, haha.

Nåja, somnade på Oscars soffa nångång på morgonkvisten och vaknade med en sne rygg, men det var det värt! Haha ;) Och ikväll blir det fest igen, förståss. Allra sista här i Övik på 2 månader. Det måste bli en repris på gårdagen och göras ordentligt! Jag kommer vara dyngbakis på flyget imorgon men det är sånt man får tåla, right?

sluta skriv?

FYFAAAN va jag är trött på stalkers som skriver på facebook-chaten så fort man loggar in. Jag snackar alltså varenda jävla gång man är online. Hur svårt kan det vara att förstå dissen? Jag menar svarar jag aldrig borde det bero på något, eller hur?! Senast jag hade en sån jobbig jävel efter mig tog jag bort honom som vän och blockerade honom. Snart kommer jag göra detsamma med denna alltså. Hahah damp !


5 days.


Idag har jag varit ledig, så jag har ägnat nästan hela dagen åt att tvätta och lägga fram de kläder som får äran att följa med mig till Stockholm. Vilket jävla jobb! Och fan vad mycket gamla och fula kläder man har. Kommer säkert lämna at least 75% av min garderob hemma, för det ger ju absolut ingenting att dra med sig sånt man ändå inte använder. Det här har förresten fått mig att inse att jag verkligen måste shoppa en hel del nytt i huvudstaden :o Men det lär ju knappast vara några större problem ;)

Imorgon blire jobb och sedan ett stadsbesök med min bitch S som äntligen kommer hit! Faaan vad kul det ska bli att träffa henne igen♥ blir en massa catchup och förhoppningsvis några nya toppar från Carlings, hehe. Jag vill ha t-shirten som Miley har, iallafall någon liknande..

RSS 2.0