OVÄRT

Det är skitroligt när man tagit på sig en kort, vid kjol och går ut och så blåser den upp så att man flashar röven för allt och alla... NOT.

Mmm-egan

Det är inte ens roligt att titta på bilder av Megan Fox - hon är alldeles för SNYGG! Eller jo, det är visst kul, just för att hon är så jävla snygg. Men avundsjuk som fan, det är jag. Och jag är knappast ensam?

Jag minns när jag såg henne första gången i Confessions of a teeange drama queen (stört lång titel) från 2OO4. Då var hon inte ens särskilt känd, utan det var Lindsay som hade huvudrollen. Nu skulle Megan dock knycka vilken huvudroll som helst framför näsan på Lindsay Lohan, that´s for sure.






Jag måste gå och se Transformers II på bio, den kommer ÄGA.
Jag älskade 1:a första filmen av hela mitt hjärta. Och dessutom är ju ms. Fox med i den also!!

Nej, för det finns inga bleka Barbies

Jag flagnade ju tråkigt nog bort det mesta av brännan jag fick i Alanya, och jag var riktigt lack över det ett tag, men nu är jag brownie igen. Det enda jag gör om dagarna är ju att ligga ute och grilla mig själv, så att jag är brun och fräsch nu kanske inte är så konstigt? Känns förjävla bra att kunna göra det iallafall, istället för att plågas på något mardrömstråkigt sommarjobb. Jag lider inte ens med er sommarjobbare, utan jag är mest bara skadeglad *mohaha* Nej, vad elak jag är. Ni måste ju tjäna pengar. Jag ska dock åka och hämta min lägenhets-nyckel imorgon. Smaka på den ;) Tastes goood.

A+J


I princip den enda bilden som knäpptes under hela kvällen. Är inte det typiskt? Fast kanske lika bra ändå. Det där är tidigt på kvällen och mina ögon är redan fylle-röda :P

Hamnfesten (Y)

Fan vad roligt jag hade igår! Det var länge sedan jag var så full. På gott och ont, haha. Jag åkte till Angelica vid 19-tiden och satt och drack på en filt ute i det gröna med hennes fastrar, mamma, moster och kompis tills vi gick ner på stada runt 22. Först betalade vi in oss på Oleary´s, fast vi gick efter ungefär 30 minuter. Skitsmart, när det kostade 100 spänn men aja. Vi gick ner på hamnfest-området istället och kön till öltältet var huuuge. Så vi trodde att det bara skulle vara att vända på klacken och gå tillbaka till Olles, men då ryckte räddaren i nöden Emelie in och fixade in oss iallafall. Så vi fick gå förbi hela kön, vilket var jävligt trevligt. Lätt något jag skulle kunna vänja mig vid, hähä.

Inne i öltältet var det alltså sjukt mycket folk, och jag träffade massor som jag kände. Grannar, släktingar and friends. Skitkul! Snackade även med Janet (från Made in Sweden) och hon minns mig från Åre, haha. Kul ju. Kvällen avslutades med en karusell, som klämde sönder Angelicas arm (eller jag klämde sönder..) så att den är helt blå idag, haha! Tyvärr ville inte Persson åka med oss dock. Skärpning, Tommy! Nästa gång får du fan joina ;) Idag har jag tryckt i mig en hel Subway-macka med tonfisk för att dämpa bakis-feelingarna.

----> hamnfesten


Nu blir det hamnFESTen (: Jag är skev i ansiktet, pusshej!

Music FTW


Det här är Johans favoritlåt. Han tycker den är sjukt bra.

Det här är min favoritlåt (just nu). Den tycker jag är SJUKT bra.

NOSTALGIIII

Jag älskar de här bilderna. De är så mycket memories.

Jag fotar hellre nakenbilder..

Visst har jag fin navelpiercing? Den är rosa.
Det absolut sista jag knäpper kort på är blommor, men jag tycker faktiskt att den här
bilden blev ganska fin!

Min idol sedan barnsben is gone :(


Jag tror hjärtat stannade på mig när jag hörde på radion idag att M.J är död. Det känns helt obegripligt. Han var (ÄR!) min allra första idol, och jag glömmer aldrig när jag sjöng och dansade till hans "Black or white" när jag typ 3 år. I went wild när jag fick hans cd "Dangerous" i julklapp och visade den för allt och alla. Jag var så stolt! Jag tycker det är så jävla tråkigt att han är borta, och att han aldrig fick göra sin karriärs sista konserter. I´m sad..

MÖTLEY CRÜE / saints of los angeles


Inatt spelade grabbarna på Peace & Love, och jag är så jävla bitter. Det tar så jävla mycket emot att skriva, men medan massa andra wannabe-Mötley fans fick se dem äga festivalen, satt jag hemma och missade dem. Orättvist nå så in i helvete. Antar att jag kommer få höra massa skryt om hur jävulskt bra dom var sedan också, bara för att strö ännu mer salt i såren..

Duktig flicka

Flaskan är halvtom nu.

Nu känns livet lite bättre. Jag är nämligen äntligen färdig med den där jävla hemtentan som jag plågats med den här veckan. Jag hade verkligen gruvat mig som fan över den, men nu jävlar är den färdigställd. Right on time också, för imorgon ska den vara inskickad. Jag mailade dock iväg den för 20 minuter sedan *nöjd*

You just gotta love 'em

Beskrivning av bra katt:



























Beskrivning av dålig katt:
 En som stolt kommer in i huset med käften full av halvdött djur, eller en som slickar upp ödle-blod från bron. Eller varför inte båda så blir det extra dåligt.

GÅ OCH DÖ

Jag hatar insekter för att dom flyger runt min skalle.
Jag hatar insekter för att dom sätter sig på mig.
Jag hatar insekter för att dom surrar i mina öron och irriterar mig.
Jag hatar insekter för att dom kryper på mig och killar mig.
Jag hatar insekter för att dom är så jävla äckliga.
JAG HATAR INSEKTER FÖR ATT DOM FÖRSTÖR MITT LIV!

=)

TODAY 090624


Blondinbella bor ju typ granne med mig just nu, så jag var tvungen att köpa VR bara för att hon är på omslaget.

Playa del Nötbolandet, minst lika bra som utlandet - om inte bättre.

Photoshoot på toaletten. Såhär snygg är jag idag, med kläder på alltså.

Jag älskar ballerina-kex ♥

Ärtan, jag fattar inte varför farsan köpte den?

Confession 1

Jag tror du känner dig sviken utav mig. Men gissa vad, du svek mig också och jag visste att det aldrig skulle bli samma sak mellan oss efter det. Jag kommer aldrig förstå hur du kunde låta en så fjuttig sak komma oss imellan, och du har kanske glömt och "förlåtit" nu, men det förstörde så mycket för mig. Det förstörde hela mitt förtroende för dig, för jag kan inte lita på människor som behandlar mig sådär. Jag är ledsen, för det var ju du och jag. Jag kommer verkligen att sakna dig.

PAUS

Jag tycker det är skittråkigt att blogga nuförtiden. Jag orkar inte anstränga mig alltså. Därför kommer jag nog inte att uppdatera så mycket framöver. Skönt för mig - trist för er.. Josie-lovers ;)

Sail away with me, honey

Våran pärla.


Kom just hem. Har varit och jobbat ett par tre timmar på morgonkvisten, och vilken jävla tur jag har som kan göra bort det så tidigt. Det är ju så sjuuukt chill väder idag, weey. Då vill man ju knappast vara inomhus. Nästan helt spegelblankt på havet är det, must be seen alltså. Nu vill jag åka båt!


Jävla geting


Kan inte getingar bara hålla sig utomhus om de tvunget måste finnas? Well, fortsättning följer.. :P

WIN♥

Inte för att jag någonsin har sådan tur att jag någon gång vinner något - men jag är inte den som inte försöker iallafall. Jenna är dessutom en av de snyggaste bloggerskor som finns!

Midsommar IN PHOTOS

Jag tror att jag behöver gå en kurs i att tända en grill..
Maten var AWESOME.
Jag hade plockat blommor midsommar till ära 8)
Hos Anton rökte vi vattenpipa. Jag är "tjurig", HAHA.
Jag la inte bara upp en bild på dig Johan, utan också den fulaste nånsin på mig
- hoppas du är nöjd nu!

Hela livet blev en helg

Fyfan vad jag är TRÖTT! Har haft en skitrolig helg, men den har tärt på min kropp, haha. Så jävla tacksamt att praktiken är slut så jag slipper kliva upp 06:00 imorn. Då hade jag seriöst hellre satt en pistol i tinningen, eller nåt.

Igår grillade jag, Matilda och Angelica hos mig igen, och sedan åkte vi till Ante på fest. Men det var inte så roligt där, tyckte jag, så efter 1½ timme gick jag och Angelica till Anton. Efter typ en halvtimme skulle dom dock på krogen, så jag följde med medans Angelica drog tillbaka till Ante. Men Olles var det tråkigaste ever, så det SÖG, och jag blev på pissigt humör. Fast det gick över när vi kom hem till Anton igen 8)

Party like a ROCKSTAR


Såhär kul kan man ha med ett par glasögon. Gissa vem dem tillhör? Ganska obvious, eller hur? ;)

MIDSOMMAR!

Midsommar blev väl inte riktigt som vi planerat och tänkt oss, men det slutade mucho brao ivarjefall. Och huvudsaken är väl det. Vi började dock hos mig på Nötis med grillning och grejer, och åkte sedan till Emil, precis som planerat. Efter typ en halvtimma kände jag, Katja och Sanna dock att det skulle vara roligare att åka till Anton i stan, so we did. Och där blev vi kvar hela kvällen, och jag hela natten. Haha! Jävligt tur att det var lite folk ute på stan iförmiddags, för jag gick hem barfota med en systemkasse i handen. Busted, haha.

Slänger upp nå bilder sen, peeeaaace√

Detta händer inte Josie på midsommar

• Det börjar regna och mitt fina barbie-hår blir totalförstört, likaså mitt smink - midsommar är förstörd..

• Jag är snyggast på festen, men får ingen som helst uppmärksamhet av någon av killarna - midsommar är förstörd..

• Jag snubblar och sätter mig i hundbajs, alla skrattar åt mig och ingen vill umgås med mig mer - midsommar är förstörd..

• Någon snor all min sprit och jag får festa nykter - midsommar är förstörd..

Missommar 2009

Idag är det alltså midsommar. Som tur är är det hyfsat väder ute. Lite blåst, men inget regn och växlande sol/moln. Bättre än såhär brukar det inte bli på midsommar, så man får nog vara nöjd. Angelica kommer hit om nån timme, och då ska vi åka och hämta Katja och Sanna på busstationen och sedan sticka och handla. Sen ska vi grilla här hos mig i den vackra skärgården och sedan bege oss till Emil i Kroksta. Sounds like a good plan.

Vad jag ska ha på mig är dock en annan jävla femma. Allt känns åt helvete när jag kollar garderoben. Men shit the same, nåt blire för inte fan tänker jag gå naken iallafall - även om jag vet att många skulle gillate, hoho.

Talk to you never again! Eller jora, men inte än på ett tag iallafall. Ha en trevlig missommar (som man säger här i "byn") och drick för många nubbar.

CAN'T GET ENOUGH


                          when did this storm begin?                           season of love

Pole dancing


KOLLA VAD JAG HITTADE! ♥

Så jävla mycket Stockholm nästa.

Blondinbella ljuger

Blondinbella menar att vi här i stan kallar vårt kära Övik för "byn". Eh, nej we don´t? Aldrig hört.

White trash-Josie

Jag gick på stan i tofflor, mjukisar och sovtischan, och fy helvete vad skabbig jag kände mig. Jag orkar oftast aldrig bry mig om hur jag ser ut (LÖGN), men det skulle vem som helst ha gjort om ni såg ut som jag gjorde. Oavsett om ni bryr er om hur ni ser ut eller inte. Jag var white trash. Men iallafall. Lösnaglar, rosévin och två cidrar fick jag iallafall med mig hem så jag utsatte mig inte för den skammen for nothing inte. Hade dock velat hitta något att ha på mig imorgon, on midsummer, också men det gjorde jag inte så vad göra. Kanske borde använda något av det oanvända jag har först? Tss.

Nu ska jag duscha bort folktandvården. Någon snygg kille som vill joina? ;)

XOXO

Sitt and suck

Jag fattar inte hur jag kunde fota och lägga upp bilder på mat i min blogg. Att blogga om vad man käkat måste vara det mest mainstream som finns. Jag tycker seriöst det är blä-tråkigt, och jag hoppar bara över sånna inlägg nuförtiden. Vem fan bryr sig då? Enda undantagen är riktiga mat-bloggar. Men det är fan skillnad.

Vettefan vad jag ska skriva här

1 dag kvar, 1 dag kvar, 1 dag kvaaaaar! Haha, jag låter som nån jävla student. Nedräkningen pågår förfullt. Dock inte till studenten då såklart (döh..) utan till min "ledighet". Och till fest. Fan, jag hade verkligen velat festa med grabbarna ikväll, men tyvärr så kan jag ju inte eftersom jag har 1 dag kvar på praktiken. Känns surt, men I´ll get over it.

Dock är jag stört taggad inför midsommar nu. Kommer bli galet mycket fest! Jag och brudarna kommer först att grilla, ändera hos mig eller Sanna, och sedan blir det fest med Nydahl och gänget. Wiiie, jag känner på mig att det kommer bli sjukt kul - och känner jag på mig något så brukar det även bli så. Det kan ni skriva upp.

Peace


What´s not to like?


I´m counting the days. 2 dagar kvar av praktiken, sedan SOMMARLOV! Eller sommarlov, fel ordval för riktigt ledig kommer jag ju inte bli eftersom plugget fortsätter. Men jag kommer åtminstonde inte behöva kliva upp 06:10 för att åka iväg och jobba. Inte en dag på hela sommaren! Känns gött. Jävligt gött. Att plugga på distans är nog inte så jävla fel ändå.

Ps. ikväll ska jag se Zombie Strippers med Jenna Jameson ♥

I´m all dressed off and ready to play

Number one: se till att hålla dig hår-fri. Hår och stubb är något utav det osexigaste jag vet på tjejer. Det gör mig seriöst spy-färdig, så gör rakhyveln till din bästa vän.

Number two: hängbröst är ALDRIG sexigt, så köp endast push up-bh´s. De kirrar biffen ;)

Number three: mormorstrosor? Nej tack. Satsa på hankypankys eller hotpants. Them will make your ass look hot!

Number four: ingen tjej (eller kille heller för den delen) har missat att high heels gör dina ben till gudinne-ben. Jag är alldeles för chill för att orka traska runt i 12 cm:rare till vardags, men till fest så.

Number five: oftast är det inte coolt att ta sexigheten för långt dock, så bär du en kortkort klänning till barbent bör den inte vara alltför urringad. Tänk: ben/rumpa eller bröst.

Number sex: dofta alltid gott. Ingen kille (eller tjej heller för den delen) tycker om att hänga med brudar som stinker svett.

Number seven: kanske lite udda, men massa ringar på fingrarna får mig alltid att känna mig sexigare. Händerna ser så ensamma ut annars.

Skönast just nu


You wanna be played

• Killar slutar kolla åt mitt håll eftersom mitt utseende inte tilltalar dem längre - emos är de nya barbies..

• Jag färgar håret mörkbrunt utan att fälla en enda tår - platinablont hår är ju så last year..

• Jag slutar vara mig själv, och blir en random brud i mängden - tjejer slutar kolla snett på mig av avundsjuka..

• Jag lär mig acceptera mina bröst, och undrar hur fan jag tänkte när jag bestämde mig för att operera brösten framöver - små, naturliga bröst är ju snyggast..

Big brown eyes


Jag funderar på att skaffa bruna linser. Det är ju så sjukt snyggt på blondiner! Frågan är bara om jag kommer passa i det. Någon som kommer ihåg vad den där hemsidan som man kan fixa och trixa med bilder på sig själv heter? Fungerar väl ungefär som PS kan jag tänka mig.

Fruktansvärt true

ORDBOK FÖR ATT ÖVERSÄTTA KVINNORS SVENSKA:

Ja................................................Nej
Nej..............................................Ja
Kanske.........................................Nej
Vi behöver....................................Jag vill ha
Vi måste prata...............................Du är i trubbel
Visst, gör så..................................Det är bäst att du låter bli
Gör som du vill...............................Du kommer att få betala för det här senare
Jag är inte upprörd........................Såklart jag är upprörd, din idiot!
Du är uppmärksam ikväll................Tänker du bara på sex?

ORDBOK FÖR ATT ÖVERSÄTTA MÄNS SVENSKA:

Jag är hungrig.........................................Jag är hungrig
Jag är trött.............................................Jag är trött
Jag är sömnig..........................................Jag är sömnig
Snygg klänning........................................Snygg urringning!
Jag älskar dig..........................................Jag vill ha sex nu
Jag har tråkigt.........................................Vill du ha sex?
Ska vi dansa?...........................................Jag vill ha sex med dig
Kan jag ringa dig nån gång?......................Jag vill ha sex med dig
Ska vi gå på bio?......................................Jag vill ha sex med dig
Får jag bjuda dig på middag?....................Jag vill ha sex med dig
Dom skorna passar inte klänningen...........Jag är bög

Too sexy for my..


Jag bestämde mig för att behålla jumpsuiten. Den kommer vara praktisk och snygg i sommar, och dessutom är den cpsexig = ME LIKE! Typiskt bara att den är nedsatt på Bikboks 50%:iga rea nu, men den oturen råkar man ju alltid på.

Nu ska jag fota lite i det nya jag köpte igår. Bland annat ett genomskinligt linne i spets ;)

Don´t miss


Kendra Wilkinson från en av mina favoritserier, The girls next door, har fått sin egna reality-serie. Ska ladda ner första avsnittet nu, för det får man ju fan inte missa.

Helgens bravader

Jag har varit måttligt off i helgen, men det beror på alla festligheter. Vaknade vid halv två, och här kommer en "liten" summering.

Fredag. Katja och jag var hos Sanna och drack först innan vi gick in till stan, käkade på BK och sedan drog på Olles. Träffade några som jag inte träffat och snackat med på aslänge, vilket var skitkul. Det finns alldeles för många softa människor i den här stan (mestadels grabbar, wonder why?) för att orka fokusera på de dumma jävlarna. Erik är en riktig pärla han.

♥ Lördag. Sanna, Katja och jag drog på stan och shoppade loss. Bik bok hade 50% så jag gick bananas bland hyllorna. Ska visa ikväll vad jag köpte. Sedan hade Sanna bal, så vi åkte självklart dit och kikade på alla boyz and gurlz när de anlände. Vissa skitsnygga, och andra mindre fina, precis som vanligt. Efter det åkte Katja hem till Spränkan så jag åkte till Anton, Nydahl och Johan och festade med dem. Hade grymt kul, så jag tackar mig själv för att jag bestämde mig för att festa istället för att bara sitta hemma. Tackar självklart dem också, för att de är så roliga, haha. Sedan blev det Olles igen, och för ovanligheternas skull fick jag faktiskt komma in trots att det är 22 där på lördagar. Dock stannade jag bara i 10 minuter, sedan skjutsade Per hem mig. Inte för att det var tråkigt, utan bara för att jag ville.

Förfest


This is how we do it - Josie and Käätie style

Alcoholic bitch


Fan vad jag stressar runt. Har hunnit hem, grattat min bästa polare och nu är jag snart klar för FEST! Jag har inte tagit studenten (idag) men nog fan tänker jag festa som en sådan iallafall, haha.

Have a great night.

Talk to ya, girls

Jag har varit ute och åkt lite bil ikväll, med en viss P. Var mycket trevligt. Hade trevligare än jag haft på länge faktiskt. Nu ska jag dock krypa ner i sängen och läsa Att älska som en porrstjärna. Den är helt makalöst bra - helt ärligt. Imorgon blir en rätt stressig dag. Först praktik till klockan 16:00, sedan studentmottagning hos bästa Johanna som går ut (blä)frisörprogrammet, och sist men inte minst - feeeest. Tur att jag har bestämt vad jag ska ha på mig när vi går ut, annars hade allt slutat i kaos.

G´natt.


This is how I wanna roll


Stripped

Här kommer jag hem, och möts av en massa åsikter kring att strippa. Kul som fan när man får lite respons, tycker jag. I appreciate it, babes :)

Nu till mina egna åsikter kring strippor: hade jag kunnat strippa hade jag gjort det. Jag älskar att känna mig sexig (i princip det bästa jag vet) och hade jag kunnat utnyttja "min sexighet" till att tjäna pengar på hade jag inte bangat en sekund. Hade varit roligt att lära sig, så det ska jag ta och göra framöver. Samma gäller att vika ut sig. Hade jag fått chansen hade jag inte tvekat, av precis samma anledning. Sedan tycker jag självklart också att det är upp till var och en (det gäller ju det mesta) och det glädjer mig faktiskt att fler av er tycker så med. Dock är det många som ska tyckas resonera så, men när det sedan kommer till kritan och de får höra om någon tjej som t.ex strippar så verkar det inte längre vara just "upp till var och en". Då kan det istället börja snackas en jävla massa skit. Kan det vara avundsjukan som spökar tro? Mm, troligtvis.

Still dirrty

KVÄLLENS FRÅGESTÄLLNING:
Vad tycker ni om att strippa? Ett sjaskigt slamp-jobb eller lättförtjänta pengar? Ge mig lite åsikter så att jag har något kul att läsa när jag kommer hem imorgon, tack!

How to make love like a pornstar


Jag har börjat läsa Jenna Jameson´s självbiografi och självklart, lättpåverkad som jag är, är jag avundsjuk på det liv hon levt. Varför ska vissa få leva så otroligt spännande liv för? Jag vill också! Jenna har dessutom gjort så sjukt coola saker. Hon började som strippa, och blev sedan glamourmodell. Sen har jag inte hunnit längre i boken, men alla vet ju vars det slutade ;) Ska recensera boken när jag har läst den färdigt dock.

(idag är jag på bättre humör. Var nog bara trött och less igårkväll, för idag var det mycket roligare på kliniken. Än tänker jag då fan inte ge upp!)

I´ve got trouble, trouble, trouble

Känner att det blir keso med uppdatering om dagarna, men det beror förståss på att jag är ute på praktik. Har inte tid med bloggen då. Dock känner jag mig redan less och rastlös. Jag vet inte vad det är för fel på mig, kan jag aldrig bara bita ihop någon gång? Nej, det är helt enkelt för svårt när jag lever (så gott det går) efter ett sådant klyschigt motto som "man lever bara en gång". Jag vill spendera dagarna med något jag brinner för, och älskar. MEN VAD FAN KAN DET VARA? Eller okej, jag vet och jag ska. Snart.

It takes two


Visste ni att Mary-kate fick diagnosen ADHD/ADD redan i tidig ålder?

Idag fick jag se på när en av tandläkarna drog ut en fet visdomstandsjävel som var helt svart av hål. Tycker ni inte att det låter mysigt? Nähä, vadåra? Haha, jisses det var en upplevelse alltså. Satt som sten gjorde den, för stor som fan var den. Jävlar, jag tror inte att jag skulle palla vara tandläkare alltså. Ryser vid bara tanken, trots att jag lär få se mer av sådant inom en snar framtid. Jag som trodde att jag var tuffare än såhär, skärpning Josefine!

New shirt


Jag köpte den här tröjan på Bikbok igår. Fucking ♥ it.

My monday

Första dagen gick som på räls. Väääldigt mycket information att ta in i huvudet på en gång, men så är det ju alltid när man är ny. Tycker det känns bra iallafall, och det är huvudsaken. Dock var jag så jävla trött imorse så jag trodde jag skulle somna framför handledarn. Pinsamt, men hon förstod säkert att det var trötthet och inte ointresse det berodde på. Förhoppningsvis, haha.

Nu har jag tagit mig en efterlängtad dusch och mitt hår är numera lila! Råkade ha silvershampoot i lite för länge tror jag visst. Men äh, Paow är snygg i isvitt hår, och det är jag med. Dock inte platt hår - tacka gudarna (Björn Axén) för volumastern♥ Can´t live without it.

Le praktikant

Imorgon börjar jag min praktik. Blandade känslor, men särskilt nervös är jag faktiskt inte. Känns bara jobbigt att inte kunna lägga upp och planera sina egna dagar längre. Med det menar jag ta ut sovmornar åt höger och vänster, haha.

Önska mig lycka till, babes !

Pretty reckless


Jag köpte en tjusig jumpsuit idag. Dock vet jag inte om jag tänker behålla den. Vad tycker ni?

Vuxenpoäng

Nu har jag varit och röstat. På vad får ni dock inte veta. Inte för att det är någon hemlighet egentligen, utan bara för att jag inte vet varför jag röstade på just dem. Jag känner mig på något vis stolt över att jag gjort min plikt iallafall. Trots att jag ger blanka fan i allt vad politik och EU-parlamentet heter. Vad är det ens för något?

Can´t hold us down

Vilken sjukt trevlig kväll jag hade igår. Nice sällskap är fan allt som behövs, så spelar det verkligen ingen roll vars man hamnar. Det gjorde inte ens någonting att vakten på Olles tramsade, för jag tycker inte ens om att dansa längre. Jag har vuxit upp och blivit en sådan som hellre vill sitta på något soft ställe, ta en drink, snacka skit och röka en cigg. Det är fan livet.

Träffade iallafall min gamla klasskompis Andrea på Framnäs igår, vilket var mycket trevligt. Skitgullig tjej, och jag vet att hon läser min blogg så om du ser det här: tack för sällskapet ;]

Lemme get that


Jag har slitit ut så många skor i en stad där ingen längre bor

Snart kommer Katja till stan och då blir det åka av! Är alltid lika roligt att träffa henne, eftersom det sker så sällan. Blir lätt så när man bor i olika städer. Så ikväll blir det ta-igen-tid och, såklart, fest. Vad annars? Sug att det är så jävla kallt ute bara. Sommaren var ju nyss här? Katja berättade föresten för mig att Veronica Maggio ska spela på Kramfors stadsfest i sommar. OMG? Jag måste bara se henne. LOVE HER!
Sen jag var 17 år ^^

Ytliga do´s and dont´s

JOSIE SÄGER NEJ TACK TILL:
Blekta ögonbryn. Det är verkligen katastrofalt fult. Man ser ju ut som en jävla albino. Om inte ens snygga Natacha Peyre kan bära upp det, kan ingen göra det. Eller okej då, en som ser någorlunda ut i det är ms. Gynning. Men konstigt då.

JOSIE SÄGER JA TACK TILL:
Barbie-blont fejkhår. Jag håller med Kissie om att fejkade blondiner är snyggast. Jag menar, hur ofta har man naturligt blont hår som faktiskt ser fint ut? Råttfärgat eller mellanblont hår, eh nej tack.


When I grow up


Jag hittade en extremt gammal bild på mig och Kitte-katt på farsans dator. Tror att den är från hösten 2007. Känns som en ren evighet. Jag ser så jävla annorlunda ut. Mycket mörkblondare hår, och mycket smalare kropp. Där var jag faktiskt som smalast. Vägde typ 47 kilo, om jag inte minns fel, vilket syns både i ansiktet och på bröstkorgen, tycker jag. Det såg jag dock inte då, utan jag ville gå ner ännu mer i vikt. Hah, hade den Josie sett sig själv i spegeln nu hade hon gått BANANAS.

På fredag

Blä, Olles var inte så jävla kul igår alltså. Eller så berodde det på att jag inte var så jävla kul, haha. Oavsett så hade jag inte roligt och jag stack hem själv runt halv 2.

Vet ni vad jag hade för kläder på mig igår föresten? Mjukisar och intersport-tofflor! Hahaha, ja ni läste rätt. Jag gjorde det förbjudna och gick på krogen i mjukisbyxor. Jag har alltid velat göra det och nu har jag gjort´ne, vilket kändes jävulskt uppkäftigt på något vis. Ja, för på krogen ska man ju vara finklädd. Petnoga då, jag kände mig fett fräsch ^^

Sms:en från en viss person gjorde dock hela min fredag. Tack för dem! <3

Det är måndag snart, men jag lever för ikväll

Det är fest ikväll.

Pusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspuss

Soffa - check!


Nu har jag varit och köpt en soffa! Fan, det känns som en lättnad som lyfts från mina axlar. Inte som när man tog körkortet, men något i den stilen. Det känns skitbra att äntligen ha hittat en som jag tycker om (med tanke på hur petnoga jag är) och det känns skitbra att äntligen ha köpt en möbel till lägenheten. 8500 spänn med hemkörningen får jag betala, men ack så värt.

Köpte även 4 superfina skålar från "Himlen runt hörnet" (se bild) som jag fullkomligt kärade ner mig i. Å andra sidan kärade jag ner mig i halva affären, för jag älskar ju den romantiska och lantliga stilen på inredning som de har där. Innan jag är färdig kommer jag antagligen köpt upp hela deras sortiment!

Det ska bli ett sant nöje att döda dig

En annan bok jag läste när jag var i Turkiet var "Det ska bli ett sant nöje att döda dig". Magdalena Graaf berättar om sitt förflutna som gift med en hänsynslös gangster och en tillvaro präglad av misshandel och dödshot. Det är en fruktansvärt gripande bok, och det är inte bara makens brutala misshandel som gör en arg. Det är även de offentliga myndigheternas brist på stöd och skydd när hon tillsammans med sin 2 årige son befann sig på flykt i Sverige som gör en förbannad. Jag ger boken toppbetyg, och tycker att alla kvinnor bör läsa den.   

Stackars mig

Jag har fått årets första myggbett. Känns sådär. Jag är dessutom en sån som myggen älskar, så mina bett blir riktiga blaffor. Orka. Förstör inte min perfeka hy för fan ..

We all got a thing for it

Brun, blond och smal. Kan man bli snyggare?

En sak slog mig idag när jag jobbade. Att det är sjukt mycket vi anser vara "sååå snyggt på oss när vi är bruna". Så finns det inget som klär oss när vi är bleka? Svar: nej. Av det kan vi alltså dra slutsatsen att blekt är fult, och att brun-utan-sol och solning är de enda alternativen. Imorgon måste jag sola.

I´m gonna give you candy


Mitt hår börjar bli riktigt långt nu - love it! Självklart helt äkta vara, håret behöver jag då inte fejka. Mina nya fina bikinitrosor sticker fram på ett hörn också. De är förmodligen de skönaste bikinitrosorna jag haft i min ägo, de känns precis som vanliga trosor och det är fan inte ofta bikinis är så comfy.

It's a small town

Idag när jag jobbade var det en kvinna som frågade mig om jag varit utomlands. Med tanke på min solbränna var det väl egentligen en rätt dum fråga, men faktum var att hon frågade mig om jag varit i Turkiet nyligen. Jag frågade hur fasen hon kunde veta det, och det visade sig då att hon kände igen mig eftersom hon åkt med samma flyg som jag, på samma resa. Så vi stod och snackade ett tag om hur varmt och skönt det varit och hur härligt vi haft det i Alanya. Gång på gång blir man påmind om hur litet Örnsköldsvik är.

Behind green eyes

Fläta i luggen är en favoritfrisyr :)

Fyfan vad jag är trött idag. Hjärnan känns som gelé och kroppen som en deghög. Mysigt värre. Men det gör inget, för jag känner mig sådär förväntansfull och pirrig inombords. Jag vet inte riktigt vad det beror på - jag vet bara att det känns bra. Dessutom längtar jag till helgen. Katja kommer upp från Sundsvall och vi ska till hennes syster Sanna, som inte bor särskilt långt ifrån mig faktiskt, och hänga i hennes nya lägenhet. Sedan förväntar jag mig att något oväntat ska hända. Vad märker jag väl.

He´s cool


Är han inte ganska cool, denna man? Hef måste lätt klassas som en av världens mäktigaste män. Det skulle i varje fall jag anse, och eftersom det här är min blogg med mina åsikter så skriver jag det. Han skapade för fan Playboy, så säg vilken snubbe som inte skulle velat vara i hans sits? Han är omringad av snygga blondiner varje dag.

Många må tycka det är snuskigt, speciellt att han har flickvänner som skulle kunna vara hans barnbarn, men det tycker inte jag. Hade jag fått chansen att fotas för Playboy, och bo på Playboy Mansion som Hefs flickvän hade jag inte tackat nej ens om jag fick betalt. Är jag blåst nu?

Rabarber kräm

Nu har (master)Chef Josie gått loss i köket igen, och denna gång tillagades Rabarber-kräm! En solklar sommarfavorit som är superenkel att göra :) Rabarbern är dessutom som godast nu. 
Visste ni förresten att rabarber är en slideväxt? Det vill säga en ört. Jo faktiskt, det är ingen frukt eller bär whatsoever som man kanske kunnat tro. Det fick jag lära mig häromdagen ;)

Soon baby soon


Idag har jag faktiskt jobbat. 4,5 timme på förmiddagen blev det, och det fungerar faktiskt bra att kombinera jobb med skolan. Det är inte så mycket plugg som jag trodde att det skulle vara = skönt. Så ännu mer pengar till Josie. Fan jag kommer bli välbärgad snart. Det dröjer alltså kanske inte så lång tid innan jag kan köpa mina nya bröst. Kissies kommer ju kosta 49.000.

Hur sjukt är inte det här?

Heidi & Spencer rocks


Tryck på bilden för att kolla Spencers rap-video! Den är klockren :P

New shoes and bag


Wedges är de snyggaste klackarna jag vet - kan aldrig få för många. 600:-

Min fina kärringväska, jag älskar mönstret - jag är ju en liten blomma själv så ;) 299:-

Shopping-begär

Dagen började bra. Mötte upp Sandra och snackade en massa skit, allvarligt som menlöst. Det känns alltid skönt att få prata av sig, och särskilt med människor som förstår. Shoppade även en massa: en vit klänning och ett vitt, längre linne från Bikbok, ett par wedges♥ från Crispin (I just can't get enough) och en underbar blommig väska från I me my. 1100 spänn brända, men helt klart värt det. Ska visa er sedan, nu ska jag sola.

Sandra for president


Ska in på stan vid 12:00 och träffa Sandra. Det var fanimej länge sedan och verkligen på tiden. Så idag blir en lugn dag. Eller så lugn den kan bli när man hänger med Sandra, haha!

Sandra är förövrigt en person jag verkligen älskar. Svårt att hitta en ärligare människa än henne alltså. Att hon är så rak på sak, utan daddande, tycker jag är svincoolt. Hon skulle hellre dö än att smöra för och låtsas tycka om människor hon egentligen avskyr - vilket gör henne till en liten bitch, men det gillar jag ;) Hon är åtminstonde inte falsk.

How to make a fool out of yourself

Uppmärksamhet är något man får för att man förtjänar det, så sluta tävla om den. Ni skämmer verkligen ut er.

RSS 2.0