Heart failure

It's not the first time
And this won't be the last
That my heart is failing

I'm in love with all the things I know I should resist


I'm not a girl, not yet a woman

Idag är det exakt tre månader kvar tills min 20e födelsedag. Herrejävlar, fyller jag verkligen 20? Satan vad tiden går snabbt. Jag vet inte om jag gillar det. Eller nä, jag gillar det inte. Jag var nyss en liten unge ju. Fast jag är fortfarande en unge. Jag kommer alltid ha en liten flicka innuti mig. Sött va? Allvarligt talat måste man få leka lite, trots att man fyller 20 om tre månader. Jag orkar inte ta livet för seriöst, det skulle tråka ut mig. Och vem vill ha tråkigt?

Just another psyko

Min frågestund spårade visst ur en aning. Det var ingen annan än lilla Jens Söderström som kände att det fanns några frågetecken kring mig och mitt liv. Jag kanske är så öppen i bloggen, att ni redan har en klar bild av mig? Det vore isådanafall lite halvroligt. Jag försöker ju blogga om mig och mitt liv så utförligt jag känner att jag kan, utan att hänga ut mig själv för mycket. Så det skulle ju betyda att jag lyckats, right? Å andra sidan kanske ni tycker jag är verkar vara ett förjävla tråkigt och drygt white trash ni inte kunde bry er mindre om, så det var därför ni vägrade fråga något. Men nej, jag är inte bitter. Inte det minsta. Men glöm att Josie kommer ha frågestunder ever again!

Courtesy call

Jag är så jävla trött på mig själv och alla andra som gnäller över småsaker. Vad ni definierar som småsaker bestämmer ni själva. Jag blir bara så le människor som klagar över saker som egentligen är meningslösa. Vad i helvete har vi för rätt att göra det? Vi ska vara jävligt glada över att vi överhuvudtaget lever. Visa lite tacksamhet för fan. Ja, jag också.

Mushrooms

Igår lagade jag bakis-mat i form utav Tastelines lätta Champinjoncrêpes. Fast jag bytte champinjonerna mot gula kantareller som mamma och pappa plockat. Trots att jag inte brukar gilla crêpes i vanliga fall, då dom känns så flottiga, var det var riktigt gott faktiskt. Men sedan var ju det där en smalare variant med "fullkorns-pannkakor" som grund.

Langweilen

Vet ni. Jag är sjukligt less på att bara gå hemma nu. Att vara ledig är skönt. Att ha sovmorgon är skönt. Att kunna göra vad man vill är skönt. Men uttråkande. Rejält, jävla uttråkande. Jag är en rastlös person som kräver impulsivitet och händelser hela tiden. Jag vill göra saker och jag vill att det ska hända saker. Efter en dag utan aktiviteter är jag spy-less helt enkelt. Jobbet som frukostvärdinna på Scandic är något jag bara måste ha. Och jag brukar ju faktiskt oftast få som jag vill, tack vare min envishet. I´m ready to work now guys.

Demandez moi

Jag har funderat på det ett tag och kommit fram till att göra det. Jag ska ha en frågestund, och ni får fråga precis vad ni vill. Isn´t that great? Jag tycker egentligen att det är förjävla trist att läsa andras frågestunder/svar, men för att inte skämma ut mig totalt; fråga allt vad ni kan. Så svarar jag imorgon.


Pray for me


Mitt senaste, och bästa, musiktips är Sixx AM´s platta The Heroin Diaries Soundtrack. Som ni kanske förstår, då det inte är särskilt svårt att lista ut, är det soundtracket till Nikki Sixx självbiografi med samma namn. Och plattan är i princip det bästa jag hört på jävligt, jävligt, jävligt länge. Ett mästerverk jag älskade från första sekunden av första låten. Låttexterna är så satans grymma, så jävla fängslande. Jag är inte beroende, jag lyssnar bara på den hela tiden. Som Nikki skulle uttryckt det. Smakprov: Life is beautiful, Van Nuys, Tomorrow.

Nikki Sixx


The God

Naaw

Hur gulligt men sorgligt är inte det här? Jag tycker så jävla synd om hemlösa hundar och katter. Det är nästan så illa att jag måste åka och volontärarbete för att hjälpa de stackarna.

I feel it in my toes

Jag är en sån där äcklig person som glömmer att klippa tånaglarna, vilket jag inser att jag gjort när naglarna börjar gräva sig in i tån brevid och lämna efter sig ett blödande jack. Jag bör nog hålla lika bra koll på mina tår som på mina fingrar. Iallafall bättre. Det är ju fan snuskigt. Dessutom gör det ont. Haha, dagens..

You are all I need


Fyfan vad bra!!!

Girls of the Playboy mansion

Stämmer det att alla Playboy-kaniner aka Holly, Bridget & Kendra har övergett Hef? :O

Action

Jag är lite bakis sedan igår, men det skiter jag i. För ikväll är det fest igen, och den tänker jag inte missa. Just nu sitter jag och lyssnar på Brit´s nya singel Womanizer, men strax ska jag åka till Kat. Vi ska sjunga Singstar ikväll btw! Oh, me like.

Bad boy boogie

Självbiografier är utan tvekan de mest intressanta böcker att läsa och det beror på, tycker jag, att händelserna är verkliga och inte påhittade. När jag läst The Dirt färdigt ska jag läsa Jenna Jamesons "Att älska som en porrstjärna" och nästa bokköp kommer definitivt att bli Nikki Sixx´s egna självbiografi The heroin diaries. Karln är fan bland det sexigaste som går i ett par platåskor. Hittade även en bok om Ron Jeremy, som erhåller världsrekordet i flest gjorda porrfilmer. Han har legat med över 4000 stycken! Smaka på den. Han är alltså porrstjärna. Boken verkar grymt intressant. Ett önskemål om framtida självbiografier; en om självaste Ozzy Osbourne.


They are the shit

Får inte detta er att vilja läsa The Dirt vet jag inte vilken planet ni kommer ifrån.

Mötley Crüe har ägnat en hel karriär åt att leva så extremt som möjligt. Tommy Lee gifte sig med två internationella sexsymboler; Vince Neil dödade en man och förlorade en dotter i cancer; Nikki Sixx tog en överdos, återuppstod från de döda, och tog ännu en överdos dagen efter; Mick Mars sköt en kvinna och försökte hänga sin egen bror. Och det är bara början ...

Impulsivité

Blir impulsiv utgång ikväll. Sitter och shottar ren sprit för att vara någorlunda igång vid 10.
 Är man fest så är man :D Have fun.

Run bitch!

Jag läste nyss ett inlägg på Fröken Ajax blogg om den såkallade storstadspulsen. För mig, som kommer ifrån och bor i en liten stad, är det så sjukt svårt att förstå varför ni stockholmare är så fruktansvärt stressade. Dock förklarade hon rätt bra varför. Men för mig är det fortfarande ologiskt. Varför stressa upp sig, när man inte är stressad egentligen? Vill ni vara stressade? Jag är faktiskt lite rädd för er noll-åttor när jag är i Stockholm, om jag ska vara ärlig. Tagga ner. Ni springer över mig!


Wild side

Grym låt med Mötley Crüe.

The fucking dirt


Jag har börjat läsa Mötley Crües självbiografi "The Dirt", och satan vad fängslande den är. Jag har bara läst ungefär en fjärdedel men jag är redan in love. Jag har aldrig kunnat föreställa mig vilka liv de levt! Otroligt och obegripligt. För att inte tala om fascinerande. Hur fan kan grabbarna vara vid liv idag? Med tanke på hur mycket knark de injicerade och på att deras livsstil endast involverade knark, sprit och att knulla allt som rörde sig är det fan fascinerande. "The Dirt" är ett sådant där läs-måste. En sån där bok som man bara måste kunna säga att man läst. Ni behöver inte gilla bandet, eller musiken, as I do. Men läs den.

Von Stockholm

Snacka om att jag hade en slitsam torsdag! Klev upp fyra på morgonen för att bila till Sundsvall och sedan ta bussen till Gävle, där vi bytte till tåg till Stockholm. Efter en lång dag med båt-tittande och provkörning av en sjukt fin Bayliner 2858 käkade vi sushi (på samma restaurang som du och jag åt, Camilla) och gick en kort sväng på stan. Som belöning för att jag gjorde pappi sällskap fick jag en mascara från Lancôme och en fotkräm från Body shop, vilket var mucho schysst. Klockan åtta på kvällen tog vi tåget till Sundsvall och bilade sedan hem till Övik där vi var hemma vid ett på natten. Behöver jag säga att dagen var lång? Särskilt då jag inte kan sova på fordon i rörelse, vilket är fett typiskt.

När orättvisan gör sig påmind

Jag skulle också velat att min 18e födelsedagsfest kostat 300.000 kronor..

Give me a break, will ya

Jag håller på att få damp på bloggdesignen! Trots att jag tagit hjälp av designadinblogg.se (som förövrigt är den mest användbara bloggen som finns..) har jag inte lyckats lista ut hur man gör menyn bredare! Ska det vara så svårt? Jag skulle vilja ha menyn lika bred som min profilbild ungefär, vilket den inte är nu. Well, jag vet att bakgrunden är vit, men tittar man på texten i menyn ser man att den inte alls är lika bred. Ni designkunniga, ni måste hjälpa mig!

Pathétique

Tydligen är Uggsen på modet i år, igen. Och alla kommer springa omkring i dem i år, igen. Fine, det är väl inget särskilt med det, egentligen (ett visst mode kommer ju och går hela tiden..) Förutom grejen att även alla som tyckt Uggsen varit så sjukt, äckligt fula, när de inte var poppis ofc, kommer traska runt i ett par. Finns det något mer patetiskt? Jag önskar att Uggsen blir så ute att jag kommer vara den enda som bär dem. Det här blir nämligen min fjärde vinter (i rad) som jag värmer mina fötter i mina älskade Uggs, och knappast den sista. Me (L) Uggs.

Stockholm

Gissa vem som ska till Stockholm imorgon då? Jag! Haha. Jag ska följa pappi och kolla på en båt i Haninge. Så det blir bara en traintrip över dagen. Dock en lång sådan. Åker hemifrån fem på morgonen, och tåget hem går åtta på kvällen. Vilket betyder att vi är hemma mitt i natten, i princip. Jag gäspar redan nu, alltså. Men det blir kul.

Jessie Malakouti


(klicka på bilden för att lyssna..)

Och kolla in Jessie´s myspace här. Tjejen är grym, I like her.

Magnifique


I saw a spider, I didn´t cry

Mina älskade skogspromenader kommer hädanefter ske ytterst sällan. Ett par, som mamma och pappa mötte när de var ute och promenerade imorse, talade nämligen om för dem att de sett en björn i skogen ovanför oss. En BJÖRN?! Gissa hur rädd jag är för björnar. Det går inte att beskriva i ord. Alltid när jag varit ute och gått har jag varit rädd att det ska komma en björn, men jag har alltid försökt skjuta bort de tankarna. Men nu har de alltså besannats. Det finns björn däruppe. Nu vet ni någon som aldrig kommer promenera ensam i skogen, ever again..


The Rachel Zoe Project

Efter att ha sett det första avsnittet av The Rachel Zoe Project kan jag konstatera att jag älskade det. Och att jag hade varit fullkomligt freaked out om mött Taylor i en mörk gränd en kväll, ´cause she´s such a bitch. Men Brad är en sötnos. Åh, so much drama!

Chloe tycker

Efter musiktips, kommer bloggtips. Kolla in Chloe tycker. Åtminstonde jag garvar mig igenom de flesta av hennes inlägg (vissa är överdrivna..) Hoppas inte hon väljer att analysera mig bara ^^ Update: bloggen verkar tyvärr nerlagd nu.

Katy Perry

Nu är det väldigt dags för mig att ge er ett musiktips igen, tycker jag. Och detta tips är Katy Perry. Ni vet, I kissed a girl-bruden. Hennes platta One of the boys (vars cover I love) släpptes i juni i år. Det är dock inte hennes första skiva, som jag trodde, utan faktum är att hon släppte sin första cd redan 2001, Katy Hudson, som innehåller kristna gospellåtar, vilket är ett lite annorlunda sound :P Den har jag heller inte lyssnat igenom, men det har jag med One of the boys. Flera gånger. Och det behövs. För man fastnar inte direkt. Iallafall inte jag. Låtar från One of the boys värda att lyssna på är; Waking up in Vegas, Ur so gay, Hot ´n cold, Lost, One of the boys och If you can afford me.

När yta kommer före innehåll

Olinda´s blogg är värdelös, men jag medger att hon har en riktigt cool header.

Blondie

Blondinbella är en av mina favoritbloggare, faktiskt (trots att vi inte delar samma åsikter kring vissa saker), och jag måste bara tillägna henne ett alldeles eget inlägg där jag uppmärksammar er på hur jävulskt snygg hon är utan smink. Grejen är att jag alltid har tyckt att hon är lite småful, men när jag nu fått se henne helt naturale har jag ändrat mig. Hon är ju faktiskt snyggare än Miss Piggy.

Life of Ryan


Let me introduce my future husband. Mr Ryan Sheckler. Huvudperson i en av de bästa tvserierna just nu, Life of Ryan, och världskänd, professionell skateboard åkare. Jag hade inte bangat honom. Han är snygg, smart, begåvad och precis min typ utav kille. Sådana som jag drass till. Dessutom verkar han däremot dras till riktiga loosers, från serien att dömma. Så han skulle definitivt behöva någon som jag. And guess what? Han är född samma dag som jag. 30 december. Must be faith right.

Bild från igår


Fylleposé på toan = standard

Samstag Nacht

Jag skulle vilja sammanfatta lördagskvällen tillsammans med Jonna, Kicki och SofiaHarry´s såhär; Oh my f-ying god, tan enfermo esta noche la diversión! Så sjukt rolig kväll. Man kan
liksom inte ha tråkigt tillsammans med er. Repris snart?

Fiesta!


Jag trottsar förkylningen och festar ikväll iallafall. Det är ju så mycket roligare än att sitta hemma framför teven. Åtminstonde när man gjort så kvällen innan. Får se hur prima jag
kommer må imorgon dock. Äh, bryme´.

Accertamento

Youtube har slutat fungera! På min dator alltså. Förstår inte varför, men tråkigt som fan är det. R.i.p yotube. Därför kan jag inte lägga upp låten jag så gärna vill lägga upp. Men tipsa kan jag ju göra iallafall. Katy Perry - Waking up in Vegas. Lika bra som "I kissed a girl" var när den var ny.

Annars måste jag tyvärr meddela att jag inte kommer lägga upp några bilder från min skogsprommis i förmiddags. Min mobilkamera tog löjligt kassa bilder. Vore bara pinsamt att visa er. Men pallar jag ta med min Canon nästa gång ska jag absolut göra det. Det är så mysigt ute nu. Ni som inte brukar vistas i skogen bör verkligen börja göra det för ni går seriöst miste om något.

Les forêts

Helt otroligt att jag vaknade halv sju en lördagmorgon! Okey, jag somnade om i två timmar vid halv nio, men iallafall. Förkylningen har brutit ut också. Just great. Men solen skiner iallafall, och jag hade tänkt ge mig ut på min väldigt omtyckta skogspromenad nu. Hade tänkt ta med mobilen också, for once, och fota lite så att ni får se hur fint det är uppe på berget.

They´re playing dirty


What happens in Vegas
. I watched it tonight, and loved it. Har ni sett den? Om ni har, håll med mig att den var hysteriskt rolig? Om ni inte har, vad väntar ni på? Jag ger den 5 juicy Josie-stars out of 5.

Too thin for tv


US Weekly har satt Shenae Grimes och Jessica Stroup på omslaget av sitt senaste nummer. Varför? För att de anses vara för smala för tv. Såklart. Det var ju bara en tidsfråga innan det skulle hända. Enligt US Magazine väger Jessica 45 kilo till sina 176 centimeter och Shenae är 161 centimeter och väger 40 kilo. Ja, tjejerna är smala. Det kan inte ens jag förneka. Men snyggt smala. Dessutom verkar de ha skitkul tillsammans. Så jag är inget annat än avundsjuk.

Amour toujours



Efter Modo - Linköping ska jag se det fjärde avsnittet av 90210, min favoritserie. Ni som ännu inte sett det, för er egen skull, gör det.

My Modo

Har jobbat fyra timmar idag. Slitsamt med tanke på hur hängig jag känner mig, men oj så värt det när pengarna sitter på kontot. Ikväll blir det dessutom ingen träning pga halsont osv, men istället en hockeykväll framför teven. Modo lirar ju sin första match ikväll. Oh happy days!

Cheveux


Jag kan knappt tro det själv, men jag är faktiskt sugen på att klippa av håret. Kort, som Nicole har på bilden. Visst är det snyggt? Dock kommer det såklart inte att bli av, så fjantig och feg som jag är när det gäller mitt hår. Jag har dessutom inte haft kort hår sedan jag var pytteliten. Men drömma kan man ju alltid.

Again and again

Ikväll är det Idol, igen. Hurra! Eller inte. I don´t know how, I don´t know why. Men jag har börjat tröttna. Inte för att det är ny jury (oh no, I like them) och inte för att det är ett tråkigt program, egentligen. Men jag brukar älska auditionerna och det gör jag inte nu. Jag kollar mest bara för att kolla. För att jag alltid gjort det. Well, någon gång ska man väl få nog, I guess. Dock tror jag att jag kommer tycka Idol är mer spännande när tävlingen väl dragit igång. För nu är det liksom bara, aja..

Exhausted

Sedan den där 7,7 kilometers promenaden, som var både skön och välbehövd, har jag varit död. Död av trötthet alltså. När jag kom hem vid två tiden käkade jag ännu en tallrik fil och drack ett glas Proviva päron/kiwi (asgod OCH ekologisk..) framför So little time. Sedan däckade jag och vaknade nu. Oerhört skönt, för jag är helt slut på. Resten av kvällen ska fortsätta spenderas i tvsoffan. Jag orkar verkligen inte röra på mig. Ont i ryggen har jag också. Ja, det sa jag ju. Nu ska jag catcha up lite bloggläsning och sedan, om ni har tur, blogga pyttelite till själv också innan jag somnar igen.

Träning for president

Fan. Jag känner mig krasslig i halsen. Palla. Träningen igår var förresten fucking great. Benen var som gelé efteråt och jag trodde jag skulle vika mig dubbel av utmattning eller något, men värt! Känner av lite träningsvärk i form av smärta i ryggen idag dock. I ryggen? Mjo. Som jag och Johanna brukar säga; det tar alltid där det inte ska. Påtal om Johanna. Hon och jag ska ta en lång powerwalk uppe på Skyttis halv ett. Oj, det betyder att jag måste käka fil nu!

Dienstag nachmittag

Nu blir det stan och shoppa lite, middag hos mormor och sedan bodytoning på Brux. Gällande det sistnämnda, äntligen. Här ska brännas fett ;)

Speak

 
Still like it after four years

A little more personal

De flesta som svarade på min fråga om bloggen verkade tycka att The Josie redan duger som den är, am I right? Det var ju isådanafall mucho brao med tanke på att jag själv gillar innehållet också. Inte alltför konstigt kanske? Lite mer personliga bilder på det här så ska ni se att det blir ännu bättre. Min kära Canon har varit inne på lagning, därför har det varit dåligt med bilder som jag själv tagit senaste tiden. Men den skall hämtas ut idag.

l'injustice

Genom Stina-lee´s blogg kom jag in på den här tjejens. En blogg om hennes liv och kamp mot cancern. Förjävligt, eller hur? Inte själva bloggen of course, utan att hon led av cancer. Ja, för hon led faktiskt. Hon lider inte längre för hon har gått bort nu. Livet är verkligen alldeles, alldeles för orättvist. Men jag har faktiskt lärt mig, att inte ta någon eller något för givet. Det är bland det dummaste du kan göra. Kom ihåg det.

About the Josie

Kan inte ni readers tala om för mig vad ni tycker om min blogg? Vad tycker ni är bra, samt dåligt, och vad vill ni att jag ska förbättra isådanafall? Kanske något förslag på vad jag ska blogga om vore great också. Lassen Sie es mich wissen!

I´m so mean

Usch. Den här är ännu en jag inte kan med. Hur kan ni beundra henne och tycka att hon har stil? Jag tvivlar på (nej vet..) att ni inte skulle gå utanför dörren sådär själva. Går det ut på att ha så trasiga kläder som möjligt eller? Sen när blev det snyggt med för många hål? Jag tycker att hon är lite äcklig om jag rakt ska vara sån.

Agyness who?


Jag hakar på gänget på Desperate bloggers, och följer i Mogis fotspår, och vågar stå för att jag tycker att Agyness Deyn är sjukt överhypad. Ja, ni hörde rätt och det kan verkligen inte bara vara jag som tycker att hon är sjukt too much? Hon är i allas ögon en hyllad fashion icon världen över. I mina ögon en överskattad, osnygg brud i jättekonstiga clown-outfits och en frisyr från helvetet. Jag hajar inte grejen. Så, då var det sagt också.

Whining

Kul att det är flera dagar sedan jag tränade ordentligt. Kul att jag förmodligen inte kommer träna ordentligt imorgon heller. Kul att jag har svinont i magen. Kul att jag åt för mycket. Kul att jag vill pillra med designen på bloggen när jag inte vet hur. Kul att jag inte har en poplulär och välbesökt blogg. Kul att det är måndag imorgon och inte tisdag. Kul att det är på tisdag jag ska träna bodytoning och inte imorgon. Kul att det blir kolsvart ute vid åtta såhär års. Nej, det är inte kul.

Dagens värsting

Jag fick ett skambud på skinnjackan på min annons på blocket. Bruden kunde tänka sig att ge 350 kronor för den. 350 kronor?! Ja ni förstår ju själva varför jag svarade såhär:

"Nej, jag har inte kvar jackan. Och även om jag hade haft det så hade du inte fått köpa den. 350 kronor?! Skojar du eller. Man får inte en splitterny skinnjacka (värd tusen spänn) för 350 spänn. Du kan inte ha alla flingor i paketet alltså.."

Däremot fick min snygga girlfriend Linda köpa den till priset av 500 kronor. Och hon var drop dead gorgeous i den *vissel*

F-f-f-reaky

Kvällen gick från disaster till fantastic på mindre än 2 minuter. Hur fabulous är inte det. Tacka vet jag min tjurighet. Enligt mamma bör jag dock använda den till något positivt istället. Och tja, hon har nog rätt. Med envishet kommer man långt. Jättelångt. Oj glömde nämna, det blir en grym fest istället för ett slitet arbetspass ikväll. Nu kan jag andas ut.

Skjut mig

I'm having a nervous fucking BREAKDOWN by now. Jag hatade det.

Nervous wreck


På bild; Anine Bing

Jag jobbar halv fyra till elva ikväll. Och jag är lite smånervös, av den anledningen att jag inte vet om det här jobbet kommer att vara något för mig. Har ju prövat på liknande tidigare och då gillade jag det inte. Tur att det bara är provjobb. Och att jag har en träff med en människa för ett annat jobb redan på tisdag. Känns det bättre kommer jag ta det istället. Om jag får det. Oh ja, jag är kräsen när det gäller jobb. Men jag klarar helt enkelt inte av (psykiskt!) att pallra mig till ett arbete jag tycker är påfrestande på något vis. Det tar knäcken på mig.

Paris New BFF

Den 30 september börjar MTV´s nya reality serie Paris Hilton's My New BFF. Om jag kommer kolla? Oh ja.

The heart of hockey

Modo utklassade Luleå med 7-1 ikväll. Ja, det var bara en träningsmatch, I know. Och en rätt trist sådan. Men de vann ju iallafall. Och nästa lördag spelar de sin första elitserie match :D Det ser jag framemot.

Arbetsintervju no.1

Strax ska jag iväg på min allra första arbetsintervju. För i år iallafall. Jag hoppas och tror att det kommer att gå bra faktiskt. Verkar vara ett helt okey jobb. Dock är det ett extrajobb då, men mer kan man inte förvänta sig. Och jag nöjer mig med det. Efter klockan fem får ni veta hur det gick!

Update; wiie, jag fick jobbet! Josie goes extrapersonal på Scandic hotell.

I don't need an imitation

Jag bjuder på den här.

The next generation


Jag har gått och kärat ner mig i 90210. Ordentligt! Serien är sjukt bra och lätt en av mina favoritserier just nu. Såg förövrigt nyss det tredje avsnittet, och det blir bara bättre och bättre. Dessutom är i princip alla i serien farligt snygga. Min favorit är fortfarande Shenae, som jag tycker är vackrast, men visst är Jessica Stroup som spelar Silver också galet snygg? Skinny bitch!

When the phone rings

Jag är så lättlurad. Idag blev jag uppringd utav hela två telefonförsäljare som försökte (och lyckades..) pracka på mig sina amazing (...) produkter. Ja, som jag skrev. Dom lyckades. Iallafall den siste, som mutade mig med ett fantastiskt knivset på fem stycken knivar i rostfritt stål. Om jag köpte två nummer av tidningen "Gör det själv" för 69 spänn då. Men det var fraktfritt, så låt gå då, tänkte jag. Några Omega3 tabletter ville jag dock inte ha. Telefonförsäljare får allt att låta så fantastiskt, men det finns alltid någon baktanke, so watch out bitches.

Good girl

Idag är jag sjukt stolt över mig själv och min träning. Jag har gymmat 60 minuter, powerwalkat och tränat 30 minuter yoga. Inte fy skam, eller hur? Dock måste jag medge att jag blivit träningsberoende. Iallafall till en viss del. Och den delen av mig kräver att jag utför någon typ av motionering varje dag. Helst flera. Bra eller dåligt? Bra tycker jag. Ingen risk att jag blir fet då. Däremot kommer jag ha Sveriges ondaste träningsvärk i armarna imorgon. Värre än den jag hade idag. Woops.


Walt Disney picture presents


Jag laddade hem ett helt underbart album häromdagen. En samling på fem cdskivor med alla fantastiska Disney klassiker. Den väcker verkligen gamla minnen till liv. Jag, som är en riktig crybaby, kan förståss inte låta bli att fälla några tårar. Walt Disney´s filmer kommer alltid vara mina alltime favoriter. De på de hederliga VHS´en då. Kan ni tänka er att de tecknat hela de filmerna helt för hand? Helt amazing ju. Mina favoritfilmer är.. alla! Ja, jag kan inte välja faktiskt. När jag var liten var jag dock rädd för Snövit (på grund av häxan såklart..) och Skönheten och odjuret (på grund av odjuret såklart..) och jag tyckte att Lejonkungen var grymt sorglig (på grund av att Mufasa dog såklart..)

Hard worth work

Wöw, det var ett förjävla jobbigt träningspass det där. Jag var en svettig, flottig och övermogen tomat när jag kom ut därifrån. Träningsvärken kommer dessutom komma som ett brev på posten imorgon, no doubt. Men fuck it. Det var så värt det. Värt varenda svettdroppe. Träning som känns, och som dessutom gör sig påmind dagen efter i form utav tränigsvärk, är alltid så värd all ansträgning. Dessutom var det sjukt kul så vi skrev upp oss för ännu ett pass nästa tisdag. Jag längtar redan. Me <3 träning.

Bodytoning

Jag ska iväg och träna 75 minuter bodytoning ikväll. Bodytoning är en kombination av kondition, styrka och spänst. Allt i ett liksom. Verkar sjukt kul, och precis min typ av träning. Hej tonad kropp. Efter jag tränat ska jag hem och belöna mig själv med en stor skål Ben & Jerrys glass. Eller inte. Skulle aldrig få för mig att äta något sådant efter ett träningspass. Snacka om att förstöra för sig själv. Förstår mig faktiskt inte på folk som förstör för sig själva genom att trö i sig fett och socker. Och särskilt inte när de inte tränar. Hallå ångest och dallriga lår.

Mr. Halle Berry


Möt Mr. Halle Berry, aka Gabriel Aubry. Sexigheten personifierad, god damn! Han är kanadensisk modell på 32 år som makes me go bananas! Halle har gjort ett riktigt kap. Och kolla vilken söt unge de har tillsammans. Bara jag som tycker att han är lik Sawyer, my alltime favourite, från Lost?

For sale


Jag beställde den här skinnpajen från ellos.se för några veckor sedan. Tyvärr har jag inte använt denna 999 kronors jacka mer än ungefär.. en gång. Vilket känns som bortkastade pengar, vilket det också är. Dessutom är den ju skitsnygg. Så det är ju beyond onödigt att den bara hänger. Någon som skulle vara intresserad av att köpa den av mig?

Annons på blocket: http://www.blocket.se/vi/18030571.htm
Min mail; [email protected].

So sexy, sour and sweet

I'm in love with it

VMA´s Christina Aguilera

Christina in a Roberto Cavalli dress and shoes by Christian Louboutin

Trots att jag inte såg VMA's live har jag förståss sett bilder från eventet, vilket jag förmodligen inte är ensam om att ha gjort. Jag har förståss också lagt märke till hur sjukt snygg Christina Aguilera var, vilket jag förmodligen inte heller är ensam om att ha gjort. Hon var smokin' het! Nu ska jag se hennes framträdande som, enligt bilderna att tyda, var lika smokin' hett. Jag har föresten haft samma frisyr som hon har. I like it.

Headshot

Jag är så besviken på mig själv. Jag valde att slagga istället för att hålla mig vaken och se VMA's! Helt otroligt. Fast grejen är den att jag var vaken till två, det var jag. Men när jag insåg att det höll på någon timme så kände jag mig totalt orkelös. Och nu måste jag se reprisen(!) tillsammans med alla (nästan..) andra. Jag vet inte ens när den är. So lame.

90210 - fierce

Jag kollade precis första avsnittet av 90210, och som jag förstod älskade jag det. Ännu en serie att lägga till på listan att följa varje vecka. God, I love my life. 90210 är annorlunda mot alla de andra serier jag följer också. Jag har ingen typical high school serie med regular tonårsintriger på min serie-lista. Gossip girl är den som känns mest lik, men det är ju ändå inte likt. Behöver jag föresten säga att jag tycker Shenae Grimes, som spelar Annie, är stört vacker? Vilken puma! Och vilken kropp. Hon är min favorit i serien.

H.A.I.R

How bad do I wish that was me?

Jag är riktigt sugen på att göra något med mitt hår. Inte klippa, åh nej, men färga. Jag skulle vilja lägga i en lite mer naturlig blond färg. Mellanblond, typ. Och så spara lite av mitt ljusare. Som slingor. För jag älskar att vara blond, det är inte det, men jag är så less på att vara såhär ljusblond. Fast ni kanske tycker att jag är snygg i det?

Gurl, you got style

Nu när modeveckan i New York dragit igång känner jag mig extra modefixerad. Or not. Jag älskar kläder oavsett. Om jag är så mycket mode vet jag däremot inte. Jag skulle beskriva min stil som bekväm, oversize, lager på laget, miss-matchande, enkel, söt och mysig. You get the picture? Så klär jag mig alltid. Oavsett om det är oranga pälsvästar eller kortkorta kjolar som är "helt rätt". Dock kan jag influeras och inspireras utav modet. Men vitsen för mig är inte att kopiera allt rakt av. Det skulle aldrig funka. Då skulle jag aldrig känna mig bekväm. Och det är ju det som är grejen. Att känna sig bekväm i sin stil och sina kläder. Har jag inte rätt? Jo.

(Serena i en cute tröj-klänning och ett par grymma stövlar, jag mer än gärna skulle bära)

Power yoga

Igårkväll bestämde jag mig för att testa yoga, för första gången. Jag kan inte säga att jag gillade det, och det av den anledningen att jag föredrar träning där man verkligen tar i och svettas floder. Men jag kan heller inte säga att det var första och sista gången jag gjorde det, för imorse tränade jag ännu en timme, och det är faktiskt riktigt skönt att göra på morgonen. Trots att man inte svettas floder är det riktigt jobbigt i både armar och ben och den där känslan av att vara så avslappnad och inne i sig själv är det inte ofta jag kommer i kontakt med. Som nybörjare är jag också sjukt imponerad av yoga experterna. Hur fan kan man göra såhär? Och såhär?!


Even more lame

"Inte nog med att du är helt jävla fuckad i huvudet, du är dessutom genomelak och helt utan medkänsla. Hoppas någon kommer och vrider nacken av dig."

Jag blir bara så.. ledsen. Men jag vet vad hon håller på med, och hon lyckas ju.

So lame


Den här filmen skulle jag varit och kollat på nu, men så fuckade jag upp bokningen :( Och sen råkade ju bara jordens fetaste bitch vägra masa på sig så att jag och Sofia skulle rymmas iallafall. Jag är fortfarande förbannad.. Wall-e är ju så otroligt söt!

Everything you do matter

Idag när jag var ute på min nästintill dagliga powerwalk i skogen, och hade tid att fundera över saker och ting, bestämde jag mig. Jag tänker börja skänka mer pengar till välgörande ändamål. Och eftersom djur är något som är mig väldigt varma om hjärtat tänker jag skänka ytterligare en hundring till Världsnaturfonden. Jag registrerade mig som Östersjöfadder för att hjälpa WWF att skydda Östersjön från överfiske, stoppa övergödningen, stoppa farliga utsläpp av miljögifter, skapa säkrare sjöfart och minska oljeutsläpp. Dessutom arbetar WWF för ett rikt och välmående djur- och fågelliv i Östersjön. Detta tycker jag är ett så viktigt problem att försöka göra allt som går för att motverka, tycker inte ni?

Little miss Panettiere


Nu när jag ändå är inne på unga, talangfulla och snygga kändisar måste jag såklart blogga om tjejen med det svårstavade efternamnet, Hayden Panettiere. Bara jag som fullkomligt adore henne? Hon är grym! Och fyfan vad snygg hon är! Lätt en av de vackraste i Hollywood. Och läskigt bra i rollen som Claire i Heroes. Jag är stunned by dessa amazing bilder på henne från Augusti numret av FHM från 2007. Visst är dom el fantastico?


Miley Cyrus aka Hannah Montana


Jag tänker avslöja något småbarnsligt för er som jag, trott eller ej, inte skäms det minsta över. Jag älskar att titta på Hannah Montana. Ja, jag gör faktiskt det! Och jag gillar Mileys musik. Ja, jag gör faktiskt det också! Dessutom tycker jag att hon är cool. Kom igen, ni kan inte tycka att jag är så jävla fånig. Kolla på henne, hon är ju skitsöt! Och säg den som inte velat vara världskänd skådespelerska och popstjärna i den åldern. Gosh, iallafall jag är avundsjuk på henne. Och hon påminner mig om Mary-kate & Ashley, Hilary Duff och Lindsay Lohan, när de var yngre versioner av sina nutida jag. Jag och tonårsstjärnor har alltid haft någon speciell connection. Skratta ni, jag är bara ärlig.

Idol 2008

LARS <3
I'm voting for you.

I'm over it, you

Nu är det färdiglekt. Och med färdiglekt syftar jag på någonting ni läsare inte får ta del utav. Vilket är ovanligt för att vara mig. Jag brukar inte undanhålla er saker. Jag berättar faktiskt det mesta, trott eller ej (mer exciting än såhär är jag inte..) Men som sagt så får det vara nog nu. Jag ska skärpa mig. Jag skäms och jag vill inget mer.

Picture perfect

Nej, jag försöker inte verka sexig. Jag gör som jag altid gör på fyllan. Posar. Eller posar överdrivet, om man så vill ;) Vad fan ska man hitta på i helgen?!

You so nasty girl

Ingen har missat geting-invationen som pågår just nu. Kom igen, ingen kan ha missat den. Det fullkomligt kryllar ju av getingar ute just nu. They are fucking everywhere! Idag när jag gick de cirka 3 kilometrarna från busshållsplatsen hem låg det ungefär 45 getingar på vägen, varav 37 av dem var levande och liksom, krälade omkring. Eller solade sig, vad vet jag. Oj, glömde nämna, det flög runt 150 stycken i luften också. Men det var inte det värsta. Åh nej. Det värsta var när jag upptäckte klumpen. Det var en stor klump som, när jag kollade närmre på den, visade sig vara två feting-getingar som knullade! Haha ja, det är faktiskt sant! Dagens äckligaste, utan maddafukking tvekan. Bara jag som sett rätt många insekter working it? ;D

Off all stupid things

Hon kommer vara helvetiskt glad att det finns de som vill "arbeta i sådan miljö" när hon väl hamnar på akuten efter att ha blivit nedslagen. Hon förtjänar nämligen inget annat än en fet jävla smäll på käften, och folk brukar oftast få just det. Vad de förtjänar alltså. Jag är äcklad, men bör egentligen inte reagera över en sådan liten fitta. Men hur är det möjligt att INTE göra det?!

It's Britney, bitch!



Britney Spears MTV VMAs commercial #2

Du är en bitch, ja det är du

Onsdagskvällen började på Olearys och slutade på Olearys. Utan avvikelser på annat håll. Så så mycket till bar-runda blev det väl inte. Men det gjorde oss inte ett jota, för av två anledningar kändes det mest bara jobbigt att gå på den iallafall. För det första började den vid 7 (orka börja redan vid 7?! vad hände med förfesten..?) och för det andra har vi redan varit på alla barer i stan. Och så mycket att se är det inte, promise. Vi hade ändå en väldigt kul kväll Sandra och jag, tillsammans med två av hennes nya klasskompisar, Micka och Louise. Träffade dessutom ett urgulligt homosexuellt par som fick mig att smälta, de var så söta tillsammans, och en skön emo-kille. Om du läser det här, förlåt för att jag kallar dig emo, det är du förmodligen inte.  

I wanna take a ride on your disco stick


Efter att jag ätit lax drar jag på bar-runda med Sandra. It's gonna be so much fun <3

I feel like a monster


The game

Ikväll är det bar-runda på stan. Ja, det är precis vad det låter som. En runda på alla barer i stan. Och ja, det hinns med. Det finns nämligen inte fler än fem eller sex barer i stan. Bar-rundan är en del av nollningen av alla nyblivna studenter, vilket jag inte längre är. Men jag tänker offra mig för Sandras skull, som fortfarande är nybliven student på SPA-programmet. Sounds kinda fun.

Flying the first class


If you ain't got no money take your broke ass home.

When it's rough it isn't fun

Idag har jag varit verkligt duktig, vilket menas att jag har sprungit runt på stan och letat jobb. Frågade på sammanlagt fem places och iallafall två av dem lät positiva. Positivare än de andra iallafall. Alltid något. Hade då inte förväntat mig ett "ja" på direkten i vilket fall. Imorgon ska jag lämna in cv till dem. Great. Hatar (eller inte hatar, det är ett väldigt starkt ord..) att skriva cv. Någon frivillig?

Lindsay Lohan for Nylon Korea


Ännu mer rutor. Och knähöga stövlar. Yummy.

In my hood



Jag är så kär i min nya hoodie. Märks det? Färgen är gorgeous, och passar mig (inte för att skryta..) perfekt. Den är sådär mörkt röd-lila (aka vinröd) Det är bilden längst upp till vänster som är den naturliga dåra. Snygg klädhög jag förvarar på stolen förresten. Tsss.

School's out

Idag började jag skolan. Skulle börjat. Iallafall. Jag kommer inte fortsätta. Jag kände redan när jag klev innanför dörren att jag inte ville det här. Så från och med imorgon har jag hoppat av. Haha. Lite komiskt va? Men inte så oväntat. Jag har gruvat mig länge för att börja. Det kändes inte helt rätt. Och idag fick jag intrycket av att det var.. flummigt. Och jag vill inte plugga på en flummig skola. Eller en flummig inriktning. Så det blir icke någon turismentreprenör utav mig inte. Nu; söka jobb.

RSS 2.0