Reach Out (Official Full Music Video)


Jag gillar att Hilary äntligen gjort sig av med sin dadda-image.
Hon är ju så jävla mycket snyggare såhär.

Och en sak till. Ä L S K A R frisyren. Skulle jag klippa av mig håret skulle det bli sådär.

The BIBLE

Jag har bara 5 kapitel kvar av THE DIRT nu, och det känns lite sorgligt faktiskt. Så sorgligt att jag kommer behöva läsa den igen. Och sedan om och om igen flera gånger, för den är helt enkelt den bästa boken som finns.

GE MIG LÖRDAGPaketet från Eliteladies anlände idag. I sista minuten, but just in time. Så nu har jag köpt resten av outfiten och en liten sneakpeak på hur jag kommer att se ut kan ni se här. Det där är dock lite provocoriskt. Och jag ber så hemskt, jävla mycket om ursäkta för att mina lår ser ut som två feta korvar. Det var inte min meningen, och jag ska göra något åt det, okey?!

hEIDI WAS hOT !
aND I LOVE THIS !

Panic at the Josie-house

Imorgon är det lördag och min och Jonnas efterlängtade Halloween-fest. Och jag har panik. Vi har bestämt obligatorisk utklädnad, såklart, men grejerna jag beställt från Eliteladies verkar inte vilja dyka upp i tid. Trots att jag beställde för över en vecka sedan. Och trots att Eliteladies lovade att om man beställde innan ett visst datum skulle grejerna anlända innan 1 november. Alltså innan lördag. Får jag dem inte idag är jag körd. Vilket betyder att jag måste försöka hitta på en plan B. Alltid är det något som ska jävlas. VAD FAN SKA JAG KLÄ UT MIG TILL DÅ TYCKER NI? Fan.

I love those bitches

Hur fan kunde jag glömma?
Jag har älskar t.A.T.u´s How soon is now? sen de släppte den 2002. Gossip Girl reminded me, och jag hade inget annat val än att lägga upp den på bloggen.

En stor hemlighet avslöjas


När jag var yngre, för sisådär fyra år sedan, var jag sjukt fixerad vid silikonbröst. Jag hade till 150% bestämt mig för att jag ville förstora brösten. Och jag hade till 150% bestämt mig för att jag ville vika ut mig. Jag ville bli glamourmodell. Inget annat. Jag googlade bilder på Natacha Peyre varenda dag, för jag tyckte att hon och hennes bilder var så sjukt snygga, och jag var sjukt avundsjuk.

Idag är jag glad över att jag inte hade råd att göra någon bröstförstoring. Jag trivs mer än bra med mina små bröst. Jag älskar att kunna ha vilka kläder jag vill, utan att brösten är i vägen eller får hela oufiten att se för vulgär ut. Men, hade jag fått chansen att göra ett utvik hade jag gjort det.

Viktiga frågor som är oundgängliga för en ordentlig förståelse

Ja, jag är bitter, och det är helt otroligt hur jag kunnat missa den här. En kategori av Bloggkommentatorerna tillägnad vår kära Mogi.
I just LOVE it.

So glamorous

Vad är det egentligen för fel med att vika ut sig? Vad är det egentligen för fel med att vara s.k glamourmodell? Och vad är det egentligen för jävla fel på Lorena Sanchez? Jag skulle vilja höra era åsikter. För jag är jävligt kluven när det gäller utvik.
Medan vissa tycker att dessa tjejer endast förnedrar sig själva, och andra tycker att de är blåsta bimbos med noll hjärnceller, kunde jag faktiskt inte bry mig mindre.
De får väl göra vad fan de vill. Sedan. Vad har jag med saken att göra? Det spelar ju ingen roll om jag tycker att alla som pryder ett Slitz-omslag är patetiska. De slutar ju inte vika ut sig för det. Sedan tycker jag att folk är så jävla patetiska och ryggradslösa själva som har mage att sitta och klanka ner på och skriva till Lorena att hon är ful. Ful!? Vars någonstans? Ni har fan inga ögon att se med..

=)/#&@£!$

Klockan 7.00 am och jag är påväg till jobbet. Fyfan vad dagen kommer gå snabbt. Fyfan vad det kommer gå bra.

Fyfan vad trött jag är. Fyfan vad sliten jag är. Fyfan vad otaggad jag är.

At a book signing at Barnes & Noble, I´m so getting their book


One more thing..

Fast en sak till. Till er som snackar om förtal hit och dit, vilket är jävligt löjligt
och jävligt mycket bullshit:

(Kommentar i Bloggkommentatorernas blogg om detta)

"Jag håller med er fullständigt om att man EJ ska sprida rykten, och att Det är Förtal.
Men i detta fall, när tjejerna som betalat för varor som de ej mottagit och sedan efter flera mail till Mogi valt att polisanmäla till slut, väljer att berätta att de polisanmält och anledningen till det...det är inte Förtal på något sätt. Att säga att hon är skyldig är det. Men att berätta att man polisanmält och anledningen till det är INTE Förtal. Det är fakta."

Sjukt bra skrivet. Min mening med att folk skulle få veta var endast god. Jag ville att ni skulle veta, så att ni slapp bli blåsta ni också. Jag hade alltså inte som baktanke att sprida falska rykten, utan FAKTA. Dessutom skrev jag aldrig att hon gjort sig skyldig till bedrägeri, bara att vi polisanmält henne för bedrägeri. PUNKT.

Who´s laughing now

My god, att den här bedrägeri-grejen skulle bli så här jävla stor hade jag aldrig kunnat ana! Att det är så sjukt många som blivit blåsta, och på samma prylar, hade jag aldrig i mitt kunnat tro. I´m in big chock. Men nu, när jag gjort vad jag kunnat, tänker jag inte snacka om det här något mer. Alla vet ju om det redan, haha. Vi får helt enkelt vänta och se vad som händer. Tiden får utvisa Mogis öde. Hur som helst, I don´t feel the slightest pity for her.

Send her all my hate

Jag fick sjukt många fler besökare igår efter Mogi-grejen. Men självklart var det inte för att ragga läsare jag ville berätta för er om hennes bedrägeri. Poängen var att fler skulle uppmärksamma det, och polisanmäla om de också köpt något för 100 kr som de inte fått. Och även för att fler ska slippa bli blåsta. Det är redan många som har polisanmält henne, och ju fler desto bättre så ökar chanserna att hon åker fast. Och det är ju det vi alla vill ;)

School´s not out forever


Som jag sa är jag plugg-sugen. Jag är sugen på att lära mig nya saker. Särskilt det franska språket. Och historia. Historia var ett av mina favoritämnen i skolan. Jag blev sjukt sur när jag endast fick läsa A-kursen på gymnasiet. Någon annan ingick inte på frisör. Ingen vettig kurs ingår ju där, förutom en jävla massa frisörkurser. Eeuuw.

Till våren ska jag söka en kurs i franska, en i historia och naturkunskap B. Bara för att jag vill lära mig franska, bara för att jag är så fascinerad av historia och bara för att jag måste ha läst naturkunskap B om jag vill kunna komma in på Hälsopedagogutbildningen i Stockholm.

There´s more

OCH JUST DET, JAG GLÖMDE JU DEN BÄSTA DELEN!

Jag frågade polisen om dom kommer ta kontakt med Mogi. Och hör på det här: Dom svarade att dom inom en snar framtid kommer att ta in henne till förhör på stationen!!! Det har tydligen kommit in en massa anmälningar på henne så de vill höra vad hon har att säga till sitt försvar. Förstår ni hur underbart, jävla skönt det känns att höra? SHE´S DESTROYED.

För er som vill veta vad som hänt, read this ---> http://thejosie.blogg.se/2008/october/utkast-bara-sa.html#comment &http://thejosie.blogg.se/2008/october/hata-hata-hata.html#comment & http://thejosie.blogg.se/2008/october/don-t-say-we-didn-t-warn-you.html#comment

FUCK WORK

Jag är så jävla trött på att vara arbetslös. Jag är så jävla trött på att söka jobb. Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här, med tanke på hur mycket jag skolkade under gymnasietiden, men jag saknar skolan. Trots att jag aldrig riktigt tog de tre sista åren (mjo, jag har ju pluggat fyra år..) på gymnasiet seriöst så saknar jag Parkskolan. Jag saknar tryggheten att sitta vid skolbänken. Arbetslivet känns alldeles för krävande för mig. Särskilt när man letar och letar utan resultat. Faktum är att jag har tappat hoppet.
Jag tänker fan gifta mig rik och bli hemmafru.

Keeps gettin´better


Detta är X-tinas musikvideo till nya singeln Keeps gettin´better.
Jag är inte superimpressed, den är inte så rolig att titta på. Men X-tina är sjukt sexig, som vanligt. Särskilt i den blå/grå frisyren. Hur fan kan man se så bra ut i en blå/grå peruk? Det är bara X-tina som kan alltså.

Je veux un Noël blanc cette année

Imorse när jag vaknade snöade det. Flingorna var dock inte större än små flisor, och det har slutat för länge sedan. Inte för att jag är särskilt förvånad. Varken för att det snöade eller för att det slutade. Ni som bor i söder är väl vana vid gröna vintrar. Men vi norrlänningar har alltid haft snö under vintermånaderna, och nu har de gått och blivit så jävla knepiga. Ena stunden snö, ena stunden regn. Ena stunden is, ena stunden slask. Det finns fan inte ens någon garanti för att det är snö på julafton längre! Inte heller på min födelsedag. Eller Nyårsafton. Katastrofalt.

Who´s crying now

Jo, jag. Jävla crybaby.

Putting holes in happiness

När jag var yngre var jag inne i sån pierca-mig-överallt-för-det-är-så-jävla-snyggt period. Det resulterade i 7 hål i öronen varav fem i örsnibbarna, ett i tragus, ett längst upp på örat (nummer ett), ett hål i näsan, och ett hål i naveln. Jag har kvar alla piercingar förutom det i näsan och det uppe på örat.

Nu har jag kommit tillbaka i denna pierca-mig-överallt-för-det-är-så-jävla-snyggt period. Jag har alltid varit sjukt sugen på att pierca mig här, i det såkallade conche, så det ska jag göra inom en snar framtid. Sedan fick lilla Emma mig att bli sjukt sugen på att pierca mig i läppen också. Det är jävligt snyggt på rätt person. Hon är rätt person. Undra om jag också är rätt person?

The beautiful people


Det finns så mycket snyggt på den här bilden så jag vet inte ens var jag ska börja. Men jag ska tala om vad jag ser. Jag ser de coolaste klackarna jag sett på längre. Jag får ha-begär. Jag ser Snejana som har den
finaste modellkroppen ever. Jag ser en grym klänning på henne och ett par skitcoola byxor på tjejen
till vänster. Och jag ser en underbar grönfärg och en skitsnygg frisyr på tjejen
till höger. Som också var skitsnygg.

I´m rich!

IMORGON FÅR JAG LÖN! Och jag är jävligt glad. När man arbetslös får man ett särskilt lyckorus när det
dyker upp ett lönebesked i brevlådan. I tell ya.  


It´s not an issue

Jag lider inte utav att ha en snedvriden syn på mat och vikt. Jag lider inte utav att känna pressen att gå ner i vikt. Jag lider inte utav ångesten när mättnadskänslan gör sig påmind. Nej jag lider inte. Jag är glad att jag tycker och känner som jag gör. Annars skulle jag ju vara fetare.

I don´t like the drugs (but the drugs like me)

När Michaela skrev om sin kärlek till musik blev jag väldigt berörd. Nästan tårögd. Utan musik vore världen fan bara ett stort svart hål. Och jag måste hålla med henne om att bland det bästa som finns är upptäcka ny musik.

När jag var yngre vad jag rädd för honom. När jag var yngre tyckte jag att han var psyko. När jag var yngre tyckte jag att han skrek sig igenom sina låtar. När jag var yngre tyckte jag definitivt inte att han var musik.


Igårkväll fick jag helt annan uppfattning om Marilyn Manson, tack vare Jennifer. På bara några timmar gick jag från att ogilla honom endast för att jag alltid gjort det, till att tycka att hans musik (ja, det är faktiskt musik och inte bara skrän) är fängslande. Jag har tankat platta efter platta och håller i stunden på att lyssna mig igenom dem. Allt är inte bra, långt ifrån, men mycket är jävligt intressant. Så intressant att jag blir förbannad på mig själv för att jag haft förmågan att dissa ett band eller en artist utan att ens lyssna på dem. Det är lite som att påstå att man inte tycker om maten innan man smakat på den. Vilket är bland en av de många saker som verkligen retar mig. Men jag kommer återkomma till Mr Manson. Be sure. 

In memory of


Jag glömmer aldrig när jag för första gången såg de underbara bilderna från Ashley´s photoshoot för Marie Claire. Jag blev så jävla förälskad i dem, och det är jag fortfarande. Men de är inte bara snygga att titta på. De ger mig en massa minnen också. Minnen som jag med både sorg i hjärtat och ett leende på läpparna tänker tillbaka på.

Komiskt att några bilder på en kändis ger så starka memories. Tur att de är snygga iallafall.

Why´s the world so full of followers

Why´s the world so full of followers, when there´s so many choices in life?

Kiddo, det undrar jag också. Jag har aldrig förstått mig på copycats. Jag har aldrig förstått mig på folk som härmar andra. Jag har aldrig förstått mig på folk som inte kan vara sig själva. Jag har aldrig förstått mig på folk som vänder kappan efter vinden. Jag har aldrig förstått på mig stalkers. Har ni INGA egna viljor eller åsikter? Är ni så jävla rädda för vad folk ska tycka? Isådanafall. Face it, ni är ryggradslösa.

Bägaren har runnit över

Om Welcome to the scene of the crime:

Postat av: Melissa

OOH JAG E SÅ JÄVLA SUR! Jag har vart på henne i två veckor nu och terrat henne genom mail för en iphone som jag inte fått men batalat för!!! VAD SKA VI GÖRA?? Vad sägs om att ta kontakt med ngn tidning el ng, vet du vad fan jag lackar JAG DÖÖR!!!

Postat av: miss X

Hej igen!
Josie, jag läste precis din blogg, inlägget om Mogi!!! Jag har betalat för den ringen oxå! Som du oxå betalade 100kr för. Mitt paket kom inte heller fram. Jag vet att hon aldrig sände mitt paket, men att hon lurar flera människor på pengar är lågt!!! Ahhh så arg man blir.


Jag tar snart till drastiska metoder alltså. JAG DAMPAR! 
 


DEF LEPPARD


Jag har ett jävligt bra musiktips till er nu. DEF LEPPARD.


Def Leppard är en brittisk hårdrock- och glam metal-grupp bildad i Yorkshire, England 1977. Bandet har sålt över 65 miljoner album världen över och jag förstår fan varför. Jag har en Best of-platta med dem och 85% av låtarna är så satans bra. Såklart ska jag tipsa er om några favoritlåtar.

Pour some sugar on me. Rocket. Love bites. Action. Bringin´on the heartbreak. Let´s get rocked. Photograph. Long long way to goMake love like a man. When love and hate collide. Animal.


Don´t go away mad (just go away)

Hmm.. Idag känns verkligen inte som lördag. Ingen fest! Hur ska det gå?! Alldeles utmärkt skulle jag tro. Det känns skönt med en vit helg. Nej, inte skönt. Jag hade orkat. Det känns mer inte lika tråkigt som det skulle kunnat kännas. Oavsett, första vita helg på.. jag har tappat räkningen. Som det ska vara! Även fast det inte känns som lördag känner jag ändå för att visa den här. Josie utan smink. Tsss.

TO ROCK ´N ROLL SOLDIER

Jag skulle vilja ge en stor tungkyss och ett king size-TACK till dig Michaela för att du än en gång tog på dig uppgiften att fixa min header. Som alltid blev den jävligt snygg, jävligt cool och jävligt Josie. Du vet vad jag vill ha, som få tyvärr gör. Så tacka Michaela allihopa, för att ni skådar en sån sjukt snygg header när ni besöker The Josie.


Lay you love on me and gimme, gimme, gimme

Jag älskade kvällens Abba-tema. Lätt bästa Idol-avsnittet hittills!

Ikväll var ju för fan första gången Lars var riktigt jävla cool. Så jävla sköna kläder. Juryn är för insnöade.

När Robin E goes riktigt rock ´n roll smälter jag. Han har en del att jobba på för att förtjäna att kallas helt genom rock, men han är på god väg, oh yes.

Robin B, HETA JÄVEL. But admit it, han rör sig faktiskt som Bagges farmor :P

-Hur många medlemmar hade Abba? -Medlemmar? Vad är medlemmar? HAHA

Och lilla Johan. Har alltid och kommer alltid tycka att han är löjligt söt och löjligt cool, trots att de höga tonerna krossar glas.

Nicole in Very Elle

Skoja inte. Jag älskar bilden mer än ni. Och frisyren <3

Welcome to the scene of the crime

Bara så ni vet det så blåste Mogi mig på en Thomas Sabo ring och 100 spänn. Hon påstod att min ring kommit bort på posten. Sedan blåste hon min Camilla på en klänning och 100 spänn. Typ en vecka, om inte mindre, senare. Hon påstod att klänningen kommit bort på posten. Sånt här sker inte av en slump. Och det här trodde vi inte om henne va.

Att min ring inte dök upp kan jag acceptera, för det är faktum att posten slarvar ibland. Men att Camilla inte fick sin klänning HELLER beror fan inte på att posten slarvat, IGEN. I flera års tid har jag sysslat med försäljning och handel av privatpersoner över nätet och inte en enda jävla gång har paketen försvunnit på vägen. Att Camilla inte fick sin klänning beror utan tvekan på att den lilla snikiga golddiggern aldrig lägger paketen på lådan överhuvudtaget. Och det gör mig jävligt, jävligt förbannad.

Nu vet jag varför hon säljer sina dyra märkesplagg och accessoarer så jävla billigt. Säljer hon dem till 50 pers är de ju plötsligt inte så jävla billigt längre. Fyfan vad LACK jag är!

It´s like they got me going insane

Jag avskyr folk som avgudar dem för att alla andra avgudar dem för att man måste avguda dem för att vara mode eller inne eller vad fan som helst. Jag pratar om så kallade "fashion icons". Så kallade Agyness, så kallade Alice, så kallade vad fucking som helst. Same shit. Eeeeuuuuwwwww.

Men det visste ni redan.


My body is a cage

Om det är en sak jag lärt mig så är det att alltför stor självsäkerhet är detsamma som arrogans. Och arroganta, självupptagna människor är de svagaste, dummaste människor som finns. Om man är sån ska man inte skylta med det. Självupptagna människor är, som jag ser det, de mest inkompetenta nollor som gått på denna jord sedan brontosaurusen,
vars hjärna var stor som en ärta. 
/Mick Mars

I´d rather go naked than wear fur

Dessa jävlar pälsar. Jag hatar dem. Och jag håller verkligen med Catya om att de personer som säger en sak och sedan gör en annan är förbannade hycklare. Övriga åsikter jag har kring pälsbärandet (som nu är så jävla mycket på modet..) är att de som bär äkta päls kan stoppa upp dem långt därbak där solen inte skiner, att de som bär äkta päls köpt från Second hand med argumentet att de ändå inte bidrar till vidare produktion också kan stoppa upp dem långt därbak eftersom de faktiskt bidrar till ökad efterfrågan utifrån andras ögon sedda, och att de som bär fake-päls ändå signalerar att de accepterar pälstrenden. Man bör helt enkelt skippa päls överhuvudtaget.

Less fat please

I kvällens Generation fett besökte de Mississippi, som är den fetaste delstaten i USA. Invånarna praktiskt taget lever på skräpmat där praktiskt taget allt är friterat. Seriöst, verkligen allt är friterat. Grönsaker, godis, potatis. ALLT! Mississippi badar i frityrolja och matkulturen i södern bygger på allt ska vara så fettigt, flottigt, sockrigt och onyttigt som möjligt. Ja, ni hör ju själva hur det här låter. Det är ju inte hållbart någonstans.

3 åringar som är Coca cola-beroende, tonåringar som fått beskedet att om de inte förrändrar sina matvanor kommer de dö innan de fyllt 20 och barn som växer upp missbildade på grund av fetman. Sådant och andra förjävliga missöden är vardags(skräp)mat för folket som lever i södern. De är fattiga, och skräpmaten är billigare än frukt och annan hälsosam mat. Det är en ond cirkel, och jag är chockad, frustrerad och arg över att situationen är så jävla out of control. De måste inse allvaret med problemet fetma och göra mer än det lilla som görs för att göra något åt det. Det är en jävla epedemi.

Jag skäms över att jag tycker att JAG är tjock. Jag är fan ett vandrande skelett i jämförelse med de gigantiska jätte-människorna. De rullar ju fram.

An Ashley lookalike

Den här tjejen är lik Ashley Olsen, och det gör mig förbannad. Och riktigt jävla avundsjuk.

Bullshit

Nu ska jag göra något jävligt skönt som jag gör alldeles för sällan. Nämligen ta en lång dusch, tvätta håret ordentligt med mitt Sebastian shampoo och massera in en väldoftande hårinpackning som skall få verka några timmar. Att hoppa in i duschen en snabbis enbart för att rengöra los bodys är inte riktigt samma sak som denna deep-cleaning procedur. Så I´m gonna love it.  

(Men vem fan bryr sig? Vem fan bryr sig egentligen om att jag ska tvätta håret nu? Inte en endaste jävel. Nä, det är sånna här typer av blogginlägg jag finner ytterst meningslösa och jävligt skittråkiga. Då ger jag hellre fan i att blogga överhuvudtaget. Det här kändes inte bra. Det här kändes bara skitlöjligt..)

Bringin´on the heartbreak


Det här är typ den sötaste bilden ever. Jag vill också ha en rocker med musikaliska
gener, covered with tattoos.
Det är jävligt sexigt!

Ready, set, go

Det finns saker man gör trots att man skäms över dem. Som t.ex att leka med Barbie när man var yngre trots att man visste att man var aningen för stor för det (haha..)  Man vill helt enkelt inte sluta med det, eftersom man tycker om det så mycket. Jag har en sådan grej för mig i skrivande stund. Jag lyssnar på Tokio Hotel.. My god, jag skäms faktiskt över att erkänna det. Men jag tycker verkligen att vissa av deras låtar är sjukt bra, trots att jag kanske egentligen inte vill göra det. Det är inget att göra åt helt enkelt.

Något ännu pinsammare är att jag råkar kunna de flesta texter också..

Skylar´s song

Igår läste jag det kapitel i The Dirt som handlar om när Vince dotter Skylar insjuknar i cancer. Eller det var knappt så jag kunde läsa det. Tårarna bara sprutade. Det var utan tvekan det sorgligaste kapitel ur en bok jag läst hittills. Och det fick mig att inse att min mamma och pappa gått igenom exakt samma förjävliga missöde som Vince och hans familj gjorde när lilla Skylar dog i cancer endast 4 år gammal. Hade mina föräldrar inte förlorat sin son i cancer -88 hade jag haft en storebror i livet nu. Förstår ni vilken konstig känsla det är? Jag hann aldrig träffa honom, därför känns det ganska overkligt för mig. Men han levde 1 år i den här världen jag lever nu, och jag brukar besöka Christoffers grav tillsammans med mamma ibland.

Skänk ett bidrag till Barncancerfonden. Jag har seriöst lust att skänka allt jag har.

Nicole Richie interview on Ellen


Ellen är en stor favorit, och när Nicole gästar henne (som är en ännu större favorit..) måste jag förståss lägga upp klippet så att ni alla kan se det. De pratar bland annat om Harlow, Paris Hiltons "My new BFF" och Nicoles egen-designade smycken
"House of Harlow 1960" som är helt underbart snygga.

Jag är riktigt tänd på hårbandet och ringen.

How I got the perfect smile

Jag var hos tandläkaren imorse. Ett alltid lika pleasant besök. Fast inte obekant. Jag har varit löjligt mycket hos Allan och andra tandläkare under mina levnadsår. Mycket mer än en regular unge. Och det beror på att jag haft ett bettfel som var tvungen att korrigeras med operation, vilken skedde för ungefär precis två år sedan nu. Det var ett väldigt stort ingrepp där de knäckte käken på mig och fixerade med järnplattor och skruvar. Hela tandköttet i överkäken var uppskuret och ihop sytt med typ 20 stygn. Jag var uppsvullen, bedövad och fick inte tugga på sex veckor efteråt. Ja, det låter lika trevligt som det var.

Men så löjligt värt allt besvär. Jag är så fruktansvärt glad att jag valde att genomgå proceduren med räls, bortopererade visdomständer och operation. En gratis procedur, som kunnat kosta tusentals kronor om jag gjort den senare i livet. Det var en sjukt jobbig tid, men idag har jag världens finaste bett och tänder.

Det är fan helt otroligt vad man kan göra idag. Lars, min tandläkare i Sundsvall, är en person jag aldrig kommer kunna tacka tillräckligt mycket. Han fick mig att älska mina tänder som jag alltid hatat och skämts så mycket över. Han är min superman!


Two steps behind

Jag uppdaterade, gjorde om och la upp lite nya bilder i det här inlägget, just so u know!

Kickin´ass on the wild side

Hahahaha. Shit, jag garvar redan innan jag berättat för er om den så kallade efterfesten i lördags. Vid två(?, fråga inte mig, jag var full..) tiden kom vi på den badass idéen att hänga med två rockers ut i bushen för att efterfesta. Vi tog en taxi ut i skogen och hamnade i deras "fräscha" lya där vi lyssnade på Backyard babies och drack hembränt (okey, ena rockern drack hembränt..) Max 40 minuter senare hade vi dock lessnat och kände för att dra hem, dock utan taxi den här gången. Hajar ni hur jävulskt kallt det var ute den tiden på natten?! Där fick vi för att vi kaxat oss. Och där fick vi för att vi "bara lever en gång".

Med efterfesten festade vi i tio timmar den kvällen. Så jävla rock ´n roll.

Let´s rock the house


Det inte bara fotades i lördags, det filmades också..
..så jag bjussar på detta klipp från världens bästa fest!

A new monday, a new day, a new week

Men mådags-helvete. Måndagar kan helt enkelt inte roa mig. Helgen är över och man vet att det är fyra jävla dagar kvar till helg igen. Fast visst är det konstigt egentligen, att jag hatar måndagar så mycket men tycker att torsdagar är helt okey, när jag är ledig tjugofyra sju? Snacka om att det ligger något psykiskt hat för måndagarna. Stackars måndagar.

g l h f

Såklart, eftersom jag alltid har en så jävla otur, lyckades jag tappa min navelpiercing när jag satt på toaletten imorse. Gissa var den föll ner? Japp, i toan, of course. Såklart, eftersom jag alltid har en så jävla otur, var jag tvungen att doppa ner handen djupt ner i toan (i vattnet..) för att fiska upp den.

Jag har alltid en sån jävla otur!

Stand up for rock ´n roll
Rock on!

Jag hade seriöst betalat för att göra om gårdagen. Jag har aldrig varit med om så sjukt, jävla bra fest i hela mitt liv! Jag saknar ord, därför låter jag några utav de många fotona som knäpptes tala för sig själva. De säger så jävla mycket mer än vad ord någonsin skulle kunna göra.

Let´s go back in time

Josie goes Kramfors, goes Jonna, goes Kicki, goes 80-tals fest. Och är hemma imorgon igen.

Läjter.

Dumb blonde in daddys t-shirt


När alla andra på Blog Awards struttade omkring i Stockholm uppklädda till öronen (och till och med ovanför huvudet..), struttade jag omkring såhär hemma i Örnsköldsvik. Jag skulle nog påstå att det här är en typisk Josie goes mys-outfit. Minus solglajorna då. Dem hade jag endast på mig då kortet togs eftersom jag inte kände mig generös nog att visa upp den osminkade sanningen. Så generös kommer jag nog i och för sig aldrig känna mig.

Kiss my ass

Efter all uppståndelse kring det så kallade Blog Awards känner jag verkligen för att vräka ur mig mina åsikter kring vissa av de nominerade bloggarna. Särskilt kring den så kallade Blogg-eliten.

Blogg-eliten är överskattad. JA! Blogg-eliten är sjukt, jävla överhypad och det finns inte en enda utav dem jag gillar och vars blogg jag följer med största entusiasm. Förutom Blondinbella. Men alla de andra kan fan slänga sig i väggen. Stinalee är boring. Engla är boring. Natacha Peyre är boring. Amanda Berg är boring. Lisaplace är boring. Elin Kling är boring. Kenza är boring. Alla är boring. Det är halvkul att kika på vissa av de nämndas bilder. Mer än så är det dock inte. Och en bra blogg är definitivt mer än bara flashiga foton.

Sedan en sak till. Något jag om möjligt hatar ännu mer är de bloggerskor som ansluter sig till Blogg-eliten i tron om att de är en utav dem. Que? Säg det där igen, tack. Ja, de bloggerskor som svansar efter de stora bloggerskorna och tror sig vara på samma nivå är så satans pinsamma. Förstår ni inte att ni aldrig kommer bli lika "fashion", lika "coola" och lika stora som de vad ni än gör?

Jag efterlyser nya, coola och välskrivna bloggar som pissar på Stinalee och Kenza. NU.

I want to see the sun


Oh damn, jag måste verkligen sola. Jag ser ju det nu.

Fattar nada

Varför vann Kenza "årets blogg"? Jag menar, hur är det möjigt att hon vann? Hennes blogg är ju så.. värdelös. Verkligen typ sämst röstat av Sverige ever.

I love cassis

Världens godaste cider är uppfunnen, och det här i Sverige. Herrljunga har skapat den underbara smaken Cassis/lime som nog är det godaste jag smakat i alkoholväg. I ciderväg iallafall. Ni
m å s t e smaka. Jag är vanligtvis ingen cider-drickare men en eller två av den här är numera ett måste på festen. I swear.

Glamorous rock ´n roll

I övermorgon lördag ska jag på födelsedagsfest med tema 80-tal. Shit oh man vad svårt det blev med klädval nu då. Jag brukar aldrig klä ut mig, och det av den anledningen att jag är fullkomligt värdelös (sämst faktiskt..) på att hitta på coola utklädnadsoutfits. And guess what, det är här ni kommer in i bilden. Ge mig förslag på vad jag sätta på mig på lördag för att se riktigt glamrockig a la Mötley Crue ut !

What you have to do to look your best

My readers seem to have good taste! Jag älskar Nicoles kropp på bilden, och ni älskar Nicoles kropp på bilden. Så våga inte komma och hoppa på mig för att jag vill gå ner i vikt och se ut som henne då. Inte för att jag tror att ni med den goda smaken skulle göra något sånt förskräckligt heller, men det finns ju alltid folk som är som dom är.

Too much, too little


Av ren nyfikenhet nu. Sträck upp en hand alla ni som tycker Nicole ser för smal ut på den här bilden. And tell me what you see. Så ska jag berätta vad jag ser. Jag ser perfekta nyckelben och smala, fina armar. Och världens snyggaste frisyr.

Scrambled eggs

Klockan elva ska jag träffa Kerstin på Hälsokostaffären för en liten intervju. Och jag gjorde äggröra till frukost för att vara riktigt förberedd. Eller nä, det gjorde jag inte alls. Jag gjorde äggröra för att jag var sugen på äggröra. Nu ska jag sminka mig, och det gör jag inte för att jag är sugen på att göra det. Utan för att se mer förberedd ut.

FAT

Jag är så jävla äcklad just nu att jag skulle kunna gå och spy direkt alltså. Jag har mina hårdbrödmackor uppe i halsen, helt seriöst. Anledningen? För att 3an visar ett så sjukt vidrigt program som heter Generation fett, som handlar om en äckligt fet kvinna som, hör och häpna, vill bli ännu fetare. Hon vill bli världens fetaste kvinna! Hon är inte ett dugg orolig över att dö på kuppen, utan vill bara pleasa sin sinnessjuka man som älskar att fota feta kvinnor. Ju mer fett, desto bättre. Jag vet inte vad jag ska säga. Det är så sjukt. Och jag är så äcklad.


What´s it feel like to be a FG


It´s a dream-coming-true body. Och jag älskar outfiten.

New Haven can wait


Blair må vara en falsk bitch, men den nya Serena skrämmer skiten ur mig. Jag får en klump i halsen och tårar ögonen för Blairs skull. Jag kan vara lättpåverkad, eller så är Serena en riktig häxa. All I know is I don´t like her anymore.

Time goes by

Ibland är det så fruktansvärt tråkigt att leva. Till exempel idag. Min onsdag hittills har varit pisstråkig. Det enda jag gjort  är städat och tvättat och det enda jag ser framemot att göra är laga middag. Lev varje dag som om den vore den sista. Jo tjena.

A year in the life of a shattered rock star


Titta vad jag har köpt. Nu ska jag gå ut och visa hela världen att den är min!

Rock ´n roll for life

Finns det något tråkigare än mainstream musik? Sådan musik som alla kan lyssna på när som helst, eftersom den spelas överallt. Sådan musik som det inte riktigt krävs någon hjärna för att gilla. Jag tänker inte kaxa. Jag gillar själv vissa radiohits, precis som alla andra. But over all så föredrar jag aningen mer känsloladdad musik. Såsom rock ´n roll. Rock är min favoritgenre. Jag älskar inte all rockmusik, men mycket. Rock är så jävla mycket mer än låttexter om sex och brudar med stora tuttar såsom hiphop for example. Rock är kärlek. Rock är hat. Rock är djupt. Och jag älskar det.

Accidents can happenDet är en helt jävla underbar låt som ni bara måste ta del utav. Accidents
can happen
är rörande fin, och jag älskar videon. Texten betyder dessutom så jävla mycket för mig.

And you know that accidents can happen
And it's okay,
We all fall off the wagon sometimes
It's not your whole life
It's only one day
You haven't thrown everything away.

Swagger

Är det något jag verkligen avskyr så är det skryt. Jag har alltid hatat skryt och har aldrig förstått vitsen med att stoltsera så mycket med något man har eller har köpt att folk omkring en blir irriterade. Såklart att man ska få vara nöjd och glad över något man har, men man märker ganska tydligt var gränsen mellan att bara vara lycklig och till att bli sådär äckligt skrytsam går. Och man märker direkt när den gränsen är överskriden. Jag tål verkligen inte skryt. Usch.

Eyes of the devil, lips of an angel


Som min baby Jonna brukar säga; jag bju !
Bortse från den porriga posén, jag tyckte väl att jag var sexig just då.
Det tycker jag visserligen än ;)


Money, money, money

Igår läste jag på msn´s hemsida att Bon Jovi anklagas för plagiat och riskerar att få betala 2.400 miljarder i skadestånd. Det är tydligen musikern Samuel Bartley Steele som hävdar att rockbandet Bon Jovi kopierat texten till hans låt "(Man I really) Love this team" till sin egna "I love this town". Nu är inte jag Bon Jovi-insatt för fem öre, så jag har inte hört låten (inte den andra heller för den delen..) men är inte det helt sjukt? Att stämmas på en sådan summa? Det är så löjligt och overkligt mycket pengar.

Sedan hörde jag på The Voice imorse att Simon Cowell tjänar en kvarts miljard per säsong för sin insatts som jurymedlem i American Idol. Och det är ju inte den enda inkomstkällan han har, utan bara en av få. Nä, för fan, det är verkligen så sjukt mycket pengar. Skänk mig hälften och han är fortfarande snuskigt rik. Jävla kändisar.

By the way

I och med hennes inlägg kom jag att tänka på en sak jag stört mig på ett tag. Nämligen Lauren Conrads självgodhet. Lauren är snygg, men det slutar tyvärr där. Hon verkar vilja ha allt och alla på sitt sätt och gör folk inte som hon säger så kan hon inte acceptera det. Lite synd. Hon verkade vara en skön tjej till en början, men nu känns det som att alla måste slicka hennes röv för att vara hennes vän. Shouldn´t be that way, at all. Rollen som the main character of The Hills måste stigit henne åt huvudet.

Girl with golden eyes


My all-time favourite girl

One less mouth to feed

Jag hatar faktiskt inte allt man stoppar i munnen, trott eller ej. Nej, faktum är att jag älskar mat. Mestadels att tillaga den, men också till viss del att äta den. Hälsosam mat då of course.

Två saker jag är en riktig sucker för, som jag skulle kunna äta dagligen, är svamp och kallrökt eller gravad lax. Skulle jag bestämma över alla middagar som tillagas och äts här hemma skulle det finns trattkantareller på tallriken varje dag. Och hade jag bestämt (helt och hållet..) över vilka varor som handlas varje vecka hade kallrökt lax funnits med på listan every time. Morfars egna gravade lax är dock den bästa. Bara för att jag frestat mig själv så mycket nu ska jag laga någon form av svamp wook till mig själv i eftermiddag. Yummy.

The diary of Josie

Idag är det måndag, vilket innebär inget särskilt. Förutom att just ordet "måndag" låter rikitgt tråkigt. Dagen kunde ju börjat bättre i och för sig, men nu gjorde den inte det och det är sådant man får ta. Även om jag är en jävligt envis person som alltid vill ha som jag vill, så får man inte alltid det. Men jag menar, hur skulle det se ut? Om alla hela tiden fick som de ville. Kaotiskt och ohållbart. That´s a non-working progress. På en punkt ska jag dock få min vilja igenom idag. Klockan åtta ska vi träna intensivpasset i spegelsalen. Och det längtar jag till.

Dance with the devil

Till alla er dryga jävlar där ute som inte har något bättre för sig än att kaxa mot mig; eat my pussy will ya !

Jag förstår inte hur, och jag förstår inte varför men jag lyckas alltid reta upp någon bitterfitta. Vad är era problem? Jag är inte den som låter er komma undan med erat bullshit, jag ger gärna svar på tal, men snart får det fanimej vara nog. Vill ni fortsätta att återkomma till min excellenta blogg får ni uppföra er.


Cause ignorance is bliss


Me just have to tipsa er om ett sjukt bra rockband från Oklahoma City som innehar namnet Hinder. I know, Hinder. Vadå Hinder? But just accept it, dom heter så. Och deras platta Extreme behaviour är faktiskt riktigt grym om ni vill höra min åsikt. Och det är ju klart att ni vill. Ni kommer älska Get stoned, How long, By the way, Lips of an angel och Nothin´good about goodbyes.

What´s next?

Blondinbella har tagit en bloggpaus, as you already know. Som om ni skulle kunnat missa det. Aftonbladet har ju till och med skrivit en artikel om det. Men varför? Hade dom lite att skriva om eller? Seriöst. Hennes blogg är störst i Sverige (VI VET, helvete..) men i överlag, vem fan bryr sig? Då är jag fan mer intresserad av att läsa om tant Agdas ryggproblem. Henne är det iallafall synd om på riktigt. Ärligt, bring me some real news ! Jag är trött på Isabella Löwengrip.

Tomorrow, your'e gonna have to live with the things you say

Jo, jag kan överleva morgondagen trots att jag säger såhär.
All the fucking good guys are taken !

You mean everything


Bebisar. I love you guys. Ni betyder så mycket för mig.

Shit happens

Allting blir inte alltid som man tänkt sig. Så är det ju. Men hade man kunnat göra något åt det hade man givetvis gjort det och det skall icke göras om. Tack för att ni är så förstående. Det gör ju saken lite bättre iallafall.

The animal in me

Det känns hur skönt som helst att få mysa på relaxen i eftermiddag. Det var sjukt länge sedan jag var där. Men det känns också hur jobbigt som helst. Jag har ingen större lust (faktiskt ingen lust alls..) att visa mig i bikini inför massa okända människor. Jag skäms alldeles för mycket. Allt fett gör mig galen. Jag hade hellre kommit dit och blivit uttittad för att jag varit för smal. Fan också. Men det är sant. Jag tänker inte ljuga i min blogg.

I love Britney


Så jävla sexig

Living out my dream down at the Whisky


Lördagen ser ut att bli en traditionell-enlig (är det ett ord..?) grym lördag. Först blir det några softa timmar på relaxen på Paradisbadet och därefter grym fest tillsammans med Jonna och Sofia (synd att inte Anton också kunde närvara..!) Jag hade varit avundsjuka om jag var ni.

Fat sucker

Idag har jag förmodligen bakat världens godaste brownies. Och jag har också funderat lite över min vikt (well, som vanligt..) och kommit fram till att bara för att jag väger mindre än jag trodde ger det mig fan inte rätten att unna mig fett och socker. Jag är ju ett komma fem kilo närme min målvikt! Don´t fuck it up, bitch. Browniesen var sjukt goda, jag nallade ju ett hörn, men bara för att dom var det måste jag cykla 30 minuter på motionscykeln nu. Trots att jag tränat idag. Är jag patetisk?

Amy Trashhouse

Seriously, det kan inte bara vara jag som tycker att Amy Winehouse är en av de äckligaste kändisarna som finns? Snacka om trashig drug-whore. Allt med henne är överdrivet och snuskigt. Tänderna (tackat nej till tandställning?) håret (undra hur många nya insektsarter det bor i det skatboet?) sminket (what´s up with det fetaste kajalstrecket någonsin?) och för att inte tala om kroppen (i like it skinny, men inte på henne) Eeuuuwww.

Fuck her


Lauren Conrad, av alla personer, har skaffat sig en Audi R8. MIN DRÖM-BIL! Livet är fan inte rättvist.

You definitely are what you eat

Varsågoda alla flott-älskare. Dinner´s served! Själv håller jag mig till mina grönsaker.
Your future, my future.

Olsens ofcourse


Sluta vara så jävla snygg, Ashley. Jag vill också se sådär oförskämt het ut jämt! Sluta gör mig så jävla avundsjuk, Mary-kate. Jag vill också ha ett par lårhöga stövlar!

Sick

Idag ska jag jobba mellan halv ett och halv fem. Och som alla de andra få gånger jag hoppat in för någon av kärringarna mår jag skit. Eller inte skit. Men jag har ont i huvudet och känner mig febrig. Jag tror det är något psykiskt. Att varje gång jag ska extraknäcka blir jag dålig dagen innan. Jag har alltid så jävla otur.

Wow

Bara så ni vet det ska bland andra Kenza, Stinalee och Kellybellybutton allihopa åka en (Sveriges enda..) 11 meter lång Hummer limousin till VeckoRevyn Blog awards nästa torsdag (som om ni skulle missat det..) Så coolt. Varför är inte jag bjuden föresten?

Vegetarian?

Det finns idioter, och så finns det idioter. Sedan finns det personer (idioter..) som kallar sig vegetarianer fastän de äter fisk, fågel och kanske till och med rött kött en gång i veckan. Dessa personer har inte förstått vad begreppet vegetarian går ut på överhuvudtaget. En vegetarian är en som väljer att inte äta något levande djur. Är en fisk ett levande djur? Ja. Är en fågel ett levande djur? Ja. Att kalla sig vegetarian trots att man äter fisk är typ som att kalla sig vegan trots att man dricker mjölk. Vilket är lika med iq-befriat. Fast det mest pinsamma är när ursäkten att de äter kött ibland för att inte få näringsbrist kommer upp. Äter man en bra och varierad kost är det väldigt svårt att man drabbas av just det. Jag förstår inte hur folk har mage att kalla sig vegetarianer när de till fullo inte lever upp till logiken. Jag äter inte kyckling eller kött, men jag äter fisk. Därför är jag inte vegetarian.

Finally

Nu står äntligen Baylinern på våran gård. Gissa om den är fräsch!
Fler än jag som längtar till sommaren?

Reality check

I natt har jag drömt läskigt verkliga drömmar. Först drömde jag att jag var med om ett mord. Sedan drömde jag att jag var tillsammans med mitt ex igen. Båda kändes så sjukt verkliga att jag vaknade och undrade om det verkligen skett på riktigt. Men det hade det inte. På både ont och gott.

Greatest hits


Ni är säkert skittrötta på allt vad Mötley Crüe och Nikki Sixx heter vid det här laget, men skiter jag blanka fan i. För jag är beroende av dem, och därför tänker jag tipsa er om ett klockrent album med dem också. Nämligen Greatest hits. Alla (nästan..) deras löjligt underbara godingar är samlade på en och samma platta, något man inte kan annat än älska. Ni som inte hört Mötley Crüe, eller ens vet vilka Mötley Crüe är (unbelievable..) känner förhoppningsvis iallafall igen deras mest kända låtar, såsom Girls, girls, girls, Dr Feelgood, Wildside, Home sweet home, Kickstart my heart, Shout at the devil & Bitter pill. Alla dessa finner ni på Greatest hits. Fett nice!

Like old times

Vi hade ett tre timmar långt strömavbrott idag. Förstår ni hur världen stannade till då? Det gick verkligen inte att göra skit. Förutom att läsa. The Dirt är en utav de bästa böckerna som finns att sysselsätta sig med, men inte i tre timmar. Elektricitet = the shit.

Bitter pill

Ni ska höra min farsa. Han har varit eld och lågor hela dagen. Verkligen allt tänkbart har jävlats för honom idag, vilket har resulterat i ett fullkomligt kaos här hemma. Problemen rör såklart vår nyköpta båt som skall fraktas från Västerhaninge till Nötbolandet. Det är inte det lättaste, verkar det som. But I don´t feel sorry for you dad. Så mycket tjat om jobb som jag fått höra från hans käft den senaste tiden har fan tagit kål på mig. Sitt gnäll och tjat kan han köra upp därbak. I hate it.

Fabulous


Läskigt snygg tjej

Wunderbar

Och just det, idag ska vi hämta ut Vince Neil-biljetterna !

Vince Neil uncensored

Detta är Vince Neil i sina bästa dar. Man kan inte annat än adore him.
Och vi ska se honom live!

Creeps

Jag har fått en invasion på rummet av det jag avskyr mest av allt i djurväg. Det djur som får mig att rysa allra mest. Nämligen spindlar. Igår satt en liten jävel på min gardin. Jag höll stenkoll på den i en halvtimme tills mamma kom hem så hon kunde döda den. Idag satt en annan jävel på min taklampa. Och sedan såg jag till min fasa ännu en idiot på väggen. Förstår ni hur äcklad jag är? Att det är blomflugor exakt överallt, som gör allt för att irritera mig, känns inte lika vesäntligt längre..

Kickstart my heart

I lördags var Jonna så gullig att hon la undan världens snyggaste t-shirt åt mig på Carlings. En alldeles underbar Mötley Crüe t-shirt (L) Och nu är den min, bara min. 399 kronor fattigare men en sjukt grym t-shirt rikare. Gissa vem som kommer bära den under Vince Neil-konserten?

I wanna make alot of money, but I don´t wanna go to school

Jag ger upp. Att söka jobb är lönlöst. Det finns inte en arbetsplats i Örnsköldsvik som behöver medarbetare. Till råga på allt verkar halva stan söka jobb just nu också. Och gissa vad? När jag ringde upp Scandic för att än en gång höra om hon planerat in mig i schemat för frukosten fick jag till svar att hon inte ägnat mig en tanke och att hon skulle höra av sig framöver när och OM hon behöver någon. Men fuck you. Det kan ju du glömma. Jag är inte intresserad längre. Hatar när folk ljuger en rakt upp i ansiktet. Varför inte bara vara ärlig på en gång? Jag ska fan gifta mig rik, så jag slipper söka jobb.

Fast just det. I skrivande stund fick jag ett samtal från en Kerstin på Hälsokostaffären i gallerian. Hon ville träffas, eftersom dom behöver extrapersonal. Äntligen :)

Disclosure

Dags för ett avslöjande. Hur lång tid har paserat utan att ni tvättat håret? 1 dag? 5 dagar? 1 vecka? Mitt rekord är 2 veckor. Jo, det är sant. Under 2 veckor kom mitt hår icke i kontakt med vatten en enda gång. Rätt sjukt va? Fast okey, jag medger att jag fuskade lite. Jag använde torrshampoo efter ungefär 1 vecka, några gånger ibland. Men ändå. Jag tycker faktiskt det var jävligt bra gjort av mig. Och jävligt äckligt.

Love it, love you
A bargain

Jag tog ingen oufit-bild igår, men jag slänger strax upp lite fler partypics från igår istället. Jag hade iallafall på mig pappas Singha-linne från Thailand, min svarta väst, mammas hundra år gamla strumpbyxor, mina svarta stövlar och skinnpajen på det. Jag kan säga såhär, pappas linne är mitt nya favorit-linne.

Hardcore

Lördagskvällen rockade. As you can tell from the picture below. Man kan bara inte ha tråkigt med mina älsklingar. Underbart! En aniiiing för mycket av den här isländska vodkaskoten bara, men annars var allt på topp! Eller föresten, jag ska inte skylla allt på den. Fanns en hel del andra alkoholhaltiga drycker med i bilden också, hähä. Jajustdetja, då kan ju Harrys anses som dött lopp också då. Vi blev insläppta och utsparkade inom loppet av en kvart(?) för chefen är &%#" (fuckaaaaad) i huvudet. Jefla idiot. Men det drar vi ett streck över nu.

Love you


Love you

Vince Neil live


Ni kommer dö när jag berättar det här, men jag tänker berätta det iallafall. Den 14e december ska jag och Jonna se VINCE NEIL LIVE i Stockholm. Förstår ni? Vi ska se sångaren i Mötley Crüe sjunga live! Jag vet att det är svårt att ta in, men det är sant. Hur galet är inte det?  Det bästa är att han kommer köra Mötley-låtar. Det här är så stort att jag grinar redan nu. Jonna, vi kommer dö!

Afraid of the dark

Det här känns lite löjligt att skriva om i en så cool blogg som min, men jag är barnsligt mörkrädd. Jag har och har alltid haft en väldigt livlig fantasi och så fort mörket lägger sig spelar den mig ett spratt. Jag sover alltid med huvudet under täcket och nästan alltid med nattlampa, annars vill jag inte sova. Hur fjantigt är inte det? Jag är verkligen sjukligt mesig.

Jealousy, jealousy, jealousy


Det här gör ju inte precis saken bättre..

A tribute

Ärligt talat har jag suttit nästintill hela dagen och grejat med bloggdesignen. Tror ni jag är less på html koder och pixlar eller? Å andra sidan är jag rätt nöjd med resultatet, som fick bli en tribut till Nikki Sixx. As the big fan I am of Mötley Crüe. Well, helt hundra nöjd är jag inte. Men smådetaljer ändrar jag efter som jag lyckas lösa dem. Hädanefter ni besöker mig får ni njuta av den sexiga bilden på Nikki Sixx. Ain´t that wonderful? ;)


A whole new world

Som ni ser har jag återställt stil- och kodmallen på bloggen. Jag vet att den ser riktigt trist ut nu, men jag var så sjukt less på den förra designen. Så today fredag kommer gå till att knåpa ihop en ny. Resultatet får ni ser ikväll.

They seem amazed that he´s alive


Lyssna fucking noga 2.20 minuter in i låten när Nikki berättar om de
första dagarna utan heroin. Jag blir så jävla betagen.

Girl with golden hair


Ni kanske minns att jag bloggade om mitt hår för ett tag sedan, och om hur sugen jag är på att klippa av det. Av en ren slump fick jag idag höra av min föredetta klasskompis att hon tycker att jag skulle passa sjukt bra i den frisyren. Gissa hur sugen jag blir nu då? Det är så sjukt, jävla snyggt. Varför ska man vara så otroligt mesig när det gäller sitt hår för? Har man väl sparat ut när man var liten och sedan alltid haft långt hår tar det emot i hjärtat att klippa av det. Sjukt onödigt, om ni frågar mig. Jag vill ha Nicoles frisyr.

The storm

Idag är det sånt här deprimerande skitväder ute. Det regnar och är blåser. Och inte lite heller. Det enda jag vill göra sådana här dagar är krypa upp i soffan inlindad i en fleecefilt, framför en film, med en stor godispåse. Vilket jag naturligtvis inte tänker göra. Däremot skulle jag kunna krypa upp i soffan med The Dirt. Och sedan fara och träna. Mm.

Just look at yourself, do you like what you see?

Ibland hatar jag mig själv för att jag lever ett så bekymmerfritt liv. Jag hatar mig själv för att jag har det bra medan andra lever i skiten. Jag är glad och tacksam över vad jag har, men jag tycker fan inte att jag förtjänar det. Vad har jag gjort för att leva i överflöd? Visst finns det personer som har det ännu bättre än jag. Sjukt mycket bättre. Men jag har tillräckligt. De finns personer som inte har någonting. Inte någonting överhuvudtaget. Jag har aldrig behövt kämpa särskilt för att få vad jag vill, eller kämpat för att ha det bra. Jag har aldrig upplevt riktiga motgångar. Jag har fan aldrig behövt känna känslan av att vara riktigt misslyckad. Det har alltid funnits okomplicerade sätt att gå tillväga i de få, små nedförsbackar jag åkt utför. Jag är egentligen en bortskämd snorunge. Helvete. Jag hatar mig själv.

Face down in the dirt

Visste ni om att vi har flera år gammalt bajs i tarmarna som kallas plack? Alla människor samlar plack i tarmarna som förr eller senare kan orsaka sjukdomar. Att placket samlas beror på att vi äter en så raffinerad kost idag. Hade vi enbart levt på levande föda hade vi sluppit problemen. Men visst är det snuskigt? Jag känner mig jätteäcklig nu. Placket kan nämligen vara så hårt att det inte går att skära igenom med kniv. Jag blir spyfärdig när jag tänker på det. Dock kan man, genom en så kallad tarmreningskur, skita ut placket. Sjukt äckligt, men utan tvekan värt det. Camilla, vi måste göra det!

Misère

Mitt äckel till katt käkade nyss upp en gigant fluga. Hon äter alltid insekter. Hur äcklig får man bli?! Aja. Hon är ju väldigt söt iallafall..


RSS 2.0