Ekologisk äppelmos, ja tack!

Jag lyckades nääästan hålla mig vaken hela dagen. Somnade i 3,5h och fick tvinga mig själv att inte sova längre. Jag var förövrigt så sötsugen nyss så jag satt och käkade äppelmos direkt ur burken i och med stor brist på godis/glass/kakor. Det funkade, och nu är jag inte sötsugen längre. Jag är nog lika knäpp som ni tror..



Nu ska jag fanimej sova, efter att ha varit vaken typ 29 timmar. Imorgon är jag ledig, underbara tanke. NATTI!


Another order



Jävla Nelly.com.
Jag hade inte tänkt beställa därifrån på ett bra tag i och med alla misslyckade bikini-beställningar, men så har den där jäkla reklamen om gratis frakt plågat mig i flera dagar och gissa vem som till slut inte kunde hålla sig borta? Jo, moá givetvis. Igår kände jag att jag var tvungen att utnyttja det. Så jag beställde en  jättesöt jeansjacka i kort modell, ett oversize-linne i vitt och beige med knappar och en bodylotion från Hawaiian Tropic som luktar kokos (måste-ha till sommaren ju!)

För att vara på den säkra sidan beställde jag linnena i både XS och S. Smidigare att bara skicka tillbaka den storlek som inte passar istället för att chansa på en av dem som sedan visar sig inte passa. Att behöva skicka tillbaka och vänta på ny storlek är bara drygt ;) Man får inte vara dum.


Girlicious

Här är några giiirly låtar som har funnits i min iPod i flera år nu, och som jag aldrig tröttnar på. Jag tycker att de är lika bra varenda jävla gång jag lyssnar på dem, är det inte helt underbart? :D


rihanna - sell me candy

natasha bedingfield - soulmate

adele - chasing pavements

pussycat dolls - bite the dust

veronica maggio - 17 år
lykke li - let it fall
ashanti - only you

Ibland undrar jag verkligen om jag är helt ensam om min (blandade) musiksmak, haha..


Morning glory

Kom precis hem från jobbet. Detta var det allra, allra sista nattpasset. Fan vad skönt! Nästan så att jag vill fira på något vis?

Ni kanske undrar varför jag sitter här och bloggar efter att ha jobbat hela natten, istället för att stupa i säng som jag gjort övriga mornar när jag kommit hem, och det ska jag förklara för er. Jag tänker inte gå och lägga mig idag. Nej jag skojar inte, jag ska vända tillbaka dygnet! Och hur gör man det smidigast om inte på detta vis. Det var faktiskt inte min egen idé, utan det var Tommy som föreslog det för mig och jag nappade direkt. Jag är ändå inte speciellt trött nu så det kommer inte vara några som helst problem att hålla sig vaken till ikväll. Dock kommer jag antagligen att somna vid 8-tiden, haha. 


Soulmates?


Läste ut "En shopaholics bekännelser" igår, och allt jag har att säga är: fan vad bra den var. Jag älskade den, verkligen. Att jag inte har läst den tidigare? Mycket dumt av mig.

Bortsett från att jag inte har skulder uppöver öronen känner jag igen mig så sjukt mycket i huvudpersonen, Rebecca. Jag kanske inte shoppar för samma summor men jag känner nästintill samma begär som hon gör. Skillnaden är bara att jag försöker så inni helsicke att kontrollera det. Annars är jag lika drömmande, och har lika lätt för att sväva iväg i mina tankar som henne. Ser jag en gullig kille kan jag lätt börja fantisera om vårat giftermål liksom, haha. Ni som har läst boken vet vad jag pratar om.

Måste läsa den andra boken, NU! (se filmen kanske också vore något, hehe)


Dessa norrmän..

Efter att ha jobbat 1 månad på hotell i Åre har jag insett att norskar är sjukt dryga. Inget illa menat om det skulle finnas norskar som läser min blogg, men språket är fruktansvärt störande. Dels för att det låter konstigt och dels för att jag inte förstår vad de säger.

Skulle hjälpa en (sur) gubbe som behövde extra lakan men det gick rent åt helvete. Dels för att jag inte vet vars extra lakan finns här på hotellet och dels för att jag inte förstod ett jävla jota utav vad han sa. Jag trodde han behövde kuddar men då kollade han på mig som om jag vore dum i huvudet och försökte förklara igen. Men samma konstiga ord.. nä, förstod fortfarande ingenting så fick överlåta det åt Thomas. *suck*


Högst upp på min önskelista just nu:

FESTA. 
SHOPPA.
GÅ I AFFÄRER. 
SPENDERA PENGAR.
UMGÅS MED ALLA MINA FINA VÄNNER.

Jag har inte gjort något av det där på 1 månad nu och jag inte berga mig tills jag får göra det igen!

         

Beverly Hills 90210

Lite pinsamt att säga men jag har aldrig sett Beverly Hills 90210 förrut, och jag hade nog aldrig sett det om inte 4:an bytt ut Ghost Whisperer mot det heller. Men.. bättre sent än aldrig. Jag är kär i Brandon! Han är ju så söt/snygg, haha.

Dessutom! Originalet är ju så jävla mycket bättre än den nya varianten, det går ju inte ens att jämföra ;/ Detta är lätt min nya favoritserie.

Alone and restless

Aaaj, min tunga dog precis. Sitter och hinkar thé som bäst här på min fikarast på jobbet och råkade bränna mig. Känns som att det översta lagret av skinn försvann, jävla bajs :( Förövrigt ser mitt thé precis ut som mörkgult piss, ni vet sånt som man får när man inte varit på toa på länge? Sjukt äcklig färg! :P Men det är citron-thé, så det är grymt gott.

Ååååh, jag är så fruktansvärt rastlös. Jag önskar att jag hade haft städ-sällskap. Lätt att de borde införa pass på 2&2. Det suger verkligen att städa ensam..!


Maaaami

God morgon! [eller, inte riktigt god morgon, jag har faktiskt varit vaken i 2,5 timme :]

Insåg igår när pappa påminde mig att det är Mors Dag på söndag, så för att göra mamma glad skickade jag en Godisbox till henne. För er som inte vet vad en Godisbox är, kolla →här. Gullig idé va? Det kändes så tråkigt att bara skicka ett vykort, choklad och blommor är ju mycket roligare att få! Tror att hon kommer bli väldigt överraskad. Jag är verkligen den perfekta dottern *hihi* skoja..


What's the difference?

SOM jag håller med Isabelle om →detta. Varför ska det överhuvudtaget vara någon skillnad? Naket som naket liksom, eller vad tycker ni?



Kom även att tänka på en annan grej. Har hört att tjej, som alltid har hatat mig och tyckt att jag varit en "ytlig barbie", har opererat sina bröst. Jag har ju som sagt velat göra det i 6 år, och jag vill och kommer fortfarande att göra det, men who's the shallow one now?


[bild Isabelle's blogg]

Weight loss



Firar med Ben&Jerry's, mohahaha

Jag har kommit på mig själv med att äta jättedåligt nuförtiden. Och med dåligt menar jag lite. Det finns många  bra anledningar till det men mest beror det på att jag inte orkar bry mig om att handla. Dels för att det kostar så jävulskt, och dels för att jag ändå inte orkar stå och laga någon mat (en värdelös stekpanna och en icke exsisterande ugn är också bidragande faktorer) Så jag lever på yoghurt och müsli, gröt eller frukt (okej, eller godis) och det känns att jag har gått ner. Inte för att jag behöver gå ner i vikt, men det ska bli spännande att ställa sig på vågen när jag kommer hem..


Memories just keep ringing bells


Min fina Maria ringde mig tidigare idag, och då bestämde vi att hon ska följa med oss på Ulvödagarna♥ i sommar! Åh, I can't wait. Det är visserligen sista helgen i juli, så ett antal veckor kvar alltså, men vad gör det? Jag älskar att ha saker att se framemot och det kommer verkligen att bli sjukt roligt. Jag älskar Ulvön, och den helgen är verkligen en av sommarens absoluta höjdpunkter. Så jävla bra fest, wöhöö! Ska bli galet kul att Maria följer med♥

Jag minns Ulvödagarna 2008 som igår. Då följde Katja med och allt galet som hände den helgen är roliga minnen för livet som jag garvar åt än idag, haha. Så jävla najs!


Bikini & bullar


Från bullbaket igår! Kanelbullarna blev sjukt goda, fan vilka fantastiska bagare jag & Malin är

Beställde två bikiniöverdelar från Nelly.com förra veckan, som dök upp idag. En hallonröd från French Connection och en svart från Wonderland. Såg superfina ut på modellen, men vilken besvikelse på mig. Jag tog Small på båda två men båda var helt enorma! Inte bara vid brösten utan runt ryggen också. Fan, jag är nog smalare än vad jag trodde :/ Nu tänker jag inte försöka mig på att beställa några fler bikinis heller, får helt enkelt försöka hitta någon i affär där jag kan prova på en gång..

Nattens fundering

Jag trodde aldrig att jag skulle säga det,
men efter att ha flyttat ifrån en liten stad till en mindre by,
har jag insett att nästa mål blir en större stad.

Fillers


Även om jag har rätt så fylliga läppar naturligt är jag så otroligt sugen på att testa fillers. Läste i Louise's blogg att hon testat något som kallas Perlane, och jag tycker att hennes läppar blev så sjukt fina - eller hur? :) Naturligt ska det fortfarande vara, och det tycker jag verkligen att hennes läppar blev. Mmm, så fina.


Jag har kjol på mig också, ba va?

Nu pyser jag till Malin, vi ska baka kanelbullar♥ Sen går jag direkt på jobbet så jag kommer inte ha tid att blogga något mer förän imorgon. Satan vad min dygnsrytm är fucked up alltså. Jesus..!

New pearls


Hittade världens finaste skor på Topshop's hemsida precis, och trots att jag egentligen inte har råd (pengar har jag ju fast inte råd, haha) så var jag tvungen att klicka hem dem. Visst är de fina? Det är samma modell som de beiga kilklackarna jag köpte för några veckor sedan (som jag älskar) fast dessa är i svart mocka och chiffong. I'm in love!

£68 gick de på, vilket är ungefär 800 spänn. Inte för att det är särskilt dyrt för ett par skor egentligen, men jag lägger gärna ut lite mer pengar på just skor eftersom jag tycker att de som kostar lite mer är både snyggare och av bättre kvalité. Billiga skor ser så.. billiga ut.


Closest to my heart

Champions League-finalen igår var väl inte så mycket att hänga i julgranen, Inter vann med 2-0 och så var det med det, haha. Men det var en väldigt mysig kväll förövrigt. Vi hinkade thé och babblade på. Jag har sagt det förrut men jag säger det igen; jag är sååå glad att jag har träffat Malin. Utan henne vet jag inte vad jag skulle ta mig till här. Jag skulle förmodligen dö av ensamhet :P När jag kom dit insåg vi att vi båda såg exakt likadan ut dessutom. Båda hade en vit stickad tröja från Gina på sig, håret i en Britney-toffs, ringar i öronen och svarta tajts, haha!

Pratade med mamsen tidigare och dom sjösatte våran båt igår. Åh, vad jag hade velat vara med på det. Båten är lätt det bästa vår familj äger, skulle jag vilja påstå. Vi är riktiga båtmänniskor som spenderar mer tid på havet än på land under somrarna. Det finns fan inget bättre♥ Just nu skulle jag göra mycket för att få ligga på däck och sola med en mumsig Passoa&juice drink i handen. Fett mycket jääh på det.


Off to Malins


Nu beger jag mig till Malin och Pelle. Vi ska kolla fotboll och skvallra lite. Eller, Pelle och hans kompis ska kolla fotboll. Jag och Malin ska skvallra. Blir någon härlig kombination av alltihopa föresten, haha. Flum. Kommer att bli en trevlig lördagskväll i vilket fall som helst. Pussis


Cinnabon


Vaknade för en halvtimme sedan och insåg att jag inte har någon mat i kylskåpet. Så jag sitter och käkar en fet kanelbulle som jag nallade på jobbet till frukost. Fyfan vad gott. Lätt godare än frukost. Jag älskar kanelbullar. Jag älskar fikabröd överhuvudtaget. Och godis. Fan, jag är sockerberoende.. ja seriöst, jag äter typ hellre kakor/godis än mat. Dags att ta in på socker-rehab tror jag :/

Styr kosan mot ICA strax!


At work

God morgon!

Klockan är halv fyra och jag sitter vid personaldatorn lite såhär i smyg. Nog för att jag precis hade fikapaus då jag satt och snackade med vakten och han i repan i sisådär fyrtio minuter, men jag kände ändå för att smita ifrån skitgörat ett tag. Har nyss lyft ner tusen stolar i restaurangen och det sög. Förstår inte varför dom envisas med att lyfta upp dom överhuvudtaget! Eller okej, det gör jag väl (för att vi ska kunna städa ordentligt under borden) men hur noga kan dom vara då..

Föresten så måste jag säga att jag är besviken. Och äcklad. Hur i h*lvete (med risk för att låta ofräsch nu) kan man som tjej, bajsa och göra feta ränder i toaletten, och sedan bara gå därifrån?! Jag skulle ALDRIG lämna skit efter mig sådär på offentliga toaletter. Inte på någon annan toalett heller för den delen. Att killar/män gör det är man ju van vid, men att tjejer/kvinnor gör det, nä. Eeuuuw! Det finns en toalettborste bredvid, och den är till för att användas liksom. Daaah.

Nu ska jag ta tag i skurmaskinen! Arrivederci♥


Fredag


Isen har äntligen smällt på sjön, som har legat spegelblank hela dagen - sååå fint!

Åh, jag blev så himla glad när jag vaknade iförmiddags och såg vilket underbart väder det var/är ute. Termometern visade 22 grader, det var vindstilla på sjön och strålande sol. Och det är, fortfarande! Kastade på mig shorts och linne och satte mig ute i solen i några timmar med boken som sällskap. Har läst halva nu och jävlar vad bra den är - hon är ju värre än mig att slösa pengar ;D Farsan ringde också, så talade en halvtimme med honom. Saknar familjen så sjukt mycket så det gör ont.. menmen. Gissa om det är fint eller fint i Åre när det är sånt här väder föresten, säger då det.

Sista arbetspasset inatt, sedan är jag ledig hela helgen. Gött!


Torsdag


Blev väckt vid halv två av nån jävla lastbils-tjosan som levde om som fan utanför lägenheten. Fast jag är inte bitter, det gjorde inte så hemskt mycket för ääntligen bjuder vädret på molnfri himmel i Åre också. Ska sätta mig ute i solen och läsa lite "En shopaholics bekännelser" nu, för om någon timme ska jag ta en promenad till Malin och hjälpa henne att färga håret. Sedan ska jag handla lite mat innan jag beger mig mot jobbet vid 21:30. Mja, så ser den torsdagen ut :) 


Jippie


Take me far, far away..

Första nattpasset avklarat - check. Kan inte påstå att jag gillade det. Inte alls faktiskt. Jag är verkligen ingen nattuggla. Den som försökt dra med mig på efterfest någon gång vet precis vad jag menar, haha. Jag tycker verkligen inte om att vara vaken mitt i natten. I mina ögon ska man sova då, så är det bara, och jag tycker att det sög rejält att gå och lägga sig halv sju på morgonen. Inte min grej, för fem öre.. Men det är bara att bita ihop, har 3 nattpass till att "se framemot" ;/


Another day, another drama

 

Försökte att sova ut så länge som möjligt idag för att jag inte ska vara alltför trött inatt. Vettefan om det kommer hjälpa dock, tror att jag kommer vara död av trötthhet vid 04:00-snåret iallafall - but we will see. Ska bli intressant att jobba natt, jag har fan aldrig gjort det i hela mitt liv tidigare. New experience.

Har precis cam:at med Johanna (ohlala) via msn i några timmar och nu ska jag fixa mig lite. Sen tror jag fan att jag ska laga lite mat. Bunkra upp frysen lite så att jag slipper hänga vid spisen varje dag. Så jävla tråkigt att laga mat till sig själv ju..


Another blonde moment

Jag måste ju vara höjden av klantighet. Ska berätta varför..

Var helt säker på att jag skulle jobba eftermiddag hela den här veckan, dvs börja 14:00 och sluta 22:30, så jag var på jobbet 13:45 idag. Även Jennie (som också är ny) dök upp strax innan två, vilket båda fann aningen konstigt eftersom båda är just nya. Men jag var som sagt helt säker på att jag började 14:00, och för att få det bekräftat kilade vi bort till husfru-kontoret. Men se på fan, på schemat stod det "Josefine Söderholm - 22:00-06:00". Alltså nattpassen! Jag fick en chock och trodde någon drev med mig. Och jag kände direkt att "fan heller att jag går hem och kommer tillbaka till tio ikväll, nu är jag ju ändå här!". Så jag talade med husfru-assistenten Therese och övertalade henne om att jag borde få stanna på eftermiddagspasset idag och sedan ta nattpassen från och med imorgon, och som tur var gick det bra. Men fan vad klantigt av mig att missa en sådan sak, och fan vad drygt det känns att ställa om till att börja jobba natt imorgon!


Saknar♥



Jobbigt läge

Tisdag idag då? Nej just det, det är söndag.. men jag är helt dagvill så jag har ingen koll alls. Hade lördag i torsdags och söndag i fredags. Och måndag igår, så alltså tisdag idag. NEJ DET ÄR SÖNDAG! Jaja, whatever. Imorgon går jag på eftermiddagspassen, så jag kommer att börja jobba klockan 14:00 och sluta vid 22:30. Ovärda arbetstider, men jag tror att dagarna kommer passera snabbare på det viset. Och det är precis det vi vill!

En jämförelse; att resa iväg såhär är ungefär samma sak som den där lite udda funderingen man hade när man var liten, "om jag dör, vilka kommer bli ledsen och sörja mig då?"; man märker vilka som finns där och bryr sig om en på riktigt. 


Haha, naaw


I'm a girl of my word

The first step is taken. Mer får ni inte veta ännu, hihi. 
Eller okej, två ledtrådar: clinique & umeå



I pick the world up and I’ma drop it on your fuckin’ head




Största beviset på hur bred musiksmak jag faktiskt har, haha. Jag vet inte varför jag gillar den här låten dock, men den är ös och jag är sjukt förbannad just nu och efter att ha sett senaste avsnittet av The Hills inser jag att den inte bara passar Spencers, utan även mitt pissiga humör, haha.

I got ice in my veins, blood in my eyes
hate in my heart, love in my mind


I like being alone, but I hate being lonely


(Mitt lama försök till tröst)


Det känns som vilken dag som helst förutom lördag idag, och ändå är det just lördag det är. Skitdrygt. Kan iochförsig bero på att jag var ledig torsdag och fredag denna vecka, och istället har jobbat idag och även ska göra imorgon. Mig kvittar det dock om jag jobbar helger eller vardagar, för just nu gör jag ändå inte ett skit efter jobbet iallafall. Vilket är så sjukt tråkigt. Det här är inte mitt typ av liv. Jag är inte den som sitter ensam på en pinne dag ut och dag in. Nej fy, får se hur länge till jag pallar med det här..

Ringde min bästa kusin Carolina och lättade mitt hjärta, vilket var det bästa på hela dagen. Hon är en av de klokaste och mest förstående personer jag känner och trots att vi varken ses eller talas vid särskilt ofta, känns det sjukt bra inom mig efteråt när vi väl gör det. Vi umgicks jämt när vi var liten, och jag saknar den tiden och den relationen vi hade då. Jag tror dock att vi har börjat hitta tillbaka till varandra igen (låter som ett gammalt par, haha) och det känns underbart♥


Chips dieten


Carolina Gynning
berättade i Förkväll häromdagen att hon testat en diet som kallas Chips Dieten. Logiskt nog går den ut på att käka enbart chips i 1 vecka (eller längre, beroende på hur länge man orkar hålla på) och enligt henne funkade den överraskande bra. Hon gick ner 5kg! Kanske värt att testa för den som vill bli snabbt smal inför beachen i år? ;)


Skinny bitch


Jag gillar ju blondiner bäst men jag måste erkänna att Nicole är grymt snygg - thin&beautiful.




Förlåt♥,
men nu kommer jag snacka om Natacha igen, haha! Måste bara få (eller vadå få, det är min blogg och jag tar upp vad fan jag vill - ah just det!) ta upp det hon skrev i det här inlägget, och säga att jag håller med som fan. Vad är grejen med det där jävla "beach 20.."? Varför vill man ha en snygg, slimmad och vältränad kropp enbart på sommaren? Är det tänkt att man ska gå runt som ett otränat, blekt fetto resten av året då eller? Haha nej tack. Jag vill vara snygg året om, och jag skiter fullständigt i nåt jävla beach 2010. Tack&hej!


Stackars lilla rika flicka


Eftersom det var 90.000 pers som tittade på livesändningen av Bella & Tyra Show igår när Kissie var gäst, var det inte så jävla konstigt att det laggade. Så jag kollade på programmet imorse stället, och ja.. vad ska man säga? Bra start på dagen. Eller nja? Nej, stackars flicka. Hon kan verkligen inte må bra. Det var riktigt pinsamt. Hon är tuff och kaxig som fan bakom datorskärmen, men så fort hon ställs till svars för skiten hon skriver sitter och hon där som en trotsig barnrumpa och säger emot sig själv liksom. Rollspel eller inte, jag skämdes. Och nu ligger hennes blogg nere också. Herrejävlar, vilket drama. Kan inte låta bli att gilla det.


Why do all good things come to an end?

I och med att min plattång orsakade strömavbrott i måndags, betyder det också att den är trasig. Vilket i säg betyder att jag är lite smått panikslagen, för jag vet inte hur jag ska överleva utan min älskade plattång..! R.I.P.


Just a f*cking dream..


Jag hade världens bästa dröm inatt.
Eller ja, delar utav den var iallafall världens bästa dröm, eftersom jag drömde att jag hade en underbar pojkvän! Han var det snyggaste jag någonsin sett, samtidigt som han var den omtänksammaste, snällaste och mysigaste killen jag träffat. Jag var så sjukt lycklig. Till och med när jag vaknade på morgonen var jag lycklig, även fast lyckan byttes mot besvikelse när jag insåg att det bara var just en dröm. Vafan var det bara en dröm för? Åååh, jag deppar ihop..


I love you

Fick ett meddelande i röstbrevlådan inatt, lyssnade på det imorse och vill bara ge ett stooort..

..till mina fina vänner därhemma. Saknar er också, sjukt mycket!

Little miss perfect


Boooo, you wh*re..
haha nej då. Jag älskar ju Natacha, men nu hade mitt gamla, första bloggnamn passat bra - jelaousy.webblog.se. Nån som minns? :D Det är iallafall inte rättvist att N har en sån himla perfekt kropp! 

Sitter och kollar hockey-VM nu, Finland-USA, men snart är det natti natti för mig, är DÖD efter dagens bravader. Klev ju trots allt upp 04:20, för den som ville veta :) Men jag bloggar förmodligen imorgon på min lediga dag (det ska bli skitväder - dra åt helvete..)


Bahnhof



Efter jobbet idag mötte jag upp MalinBahnhof vid stationen. För er som inte vet så är Bahnhof ett supermysigt café signat gamla tågstationen, där de tydligen har världens godaste cheesecake med vitchoklad (jag smakade den aldrig men Malin sa det, hehe). Det var även på Bahnhof som jag och Jonna mumsade semlor i vintras!

Vi satt på uteserveringen, surrade och lapade sol i över 2 timmar och det var så jävla underbart. Fan vad jag har saknat att sitta ute i solen och bara må, vintern har verkligen varit alldeles för lång i år.. Och fan vad jag tycker bra om Malin, vi surrar på som om vi känt varandra bra mycket längre än några fjuttiga dagar. Härlig tjej ! Nu är jag ledig i två dagar, vilket ska bli sååå skönt med sovmorgon.


Bjussa på sommar istället


Ku(k)l väder igår..

Såhär såg det ut när jag gick till jobbet imorse..

Fastnade inte riktigt på bild ^


Imorse när jag vaknade var det ett vackert snölandskap utanför fönstret. Det snöade ju hela dagen igår, och säkert stora delar av natten också, vilket gjorde att det kändes precis som vinter igen. Så jävla välkommet kan jag ju dock inte påstå att det var, fick snarare en smärre chock. Vem fan vill ha ännu mer utav det helvetet liksom? Led hela promenaden till jobbet eftersom det var slask över hela gatan..

..men som tur är skiner solen idag och nästan all snö som kom har tinat bort igen, TUR! Vet inte vad jag hade tagit mig till om vinter- & skidsäsongen dragit igång här igen o.O


I want THIS

Jag varken ljuger eller överdriver när jag säger att jag suttit the whole entire day vid datorn och fiskat efter potentiella kläd- och skoköp. Att jag inte har några pengar överhuvudtaget just nu har jag inte ägnat en tanke, jag har bara grävt mig ännu djupare in i nätshoppings-djungeln, haha. Och jag har hittat massor av fina saker, givetvis. Nu ska jag slita mig och laga till lite sen middag, men det här blir förhoppningsvis mitt♥ inom sin tid:


But I love this shoes..

Röv. Jag är definitivt otursförföljd.

Har surfat runt på en massa roliga nätsidor på jakt efter byten, och lyckats hitta ett par g-oooorgeous high heels på asos.com som jag, oavsett det något för höga priset av £130, hade klickat hem no matter what. De är från French Connection och har 15 cm klack, ja 15! Helt enkelt the complete perfect shoes. Problemet är bara att min storlek, självklart, inte finns kvar.. I MEAN: COME ON!

Om ni råkar hitta dessa pärlor någon annanstans - call me!


Otursförföljd?

Mardrömsmorgon. Mer behöver jag egentligen inte säga om den här fruktansvärda morgonen, men för att vara lite mer specifik och detaljerad kan jag berätta att jag vaknar upp 04:30 med världens största illamående och inser att det är snöstorm ute. Jag tar mig till toaletten, vimmelkantig av både det och trötthet, och möts av en sinnessjukt äcklig silverfisk på toagolvet. Jag skriker som en stucken gris, mosar den med en rengöringsflaska och försöker lugna ner mig. Inser att jag måste ringa hyresvärden senare på dagen.


Sedan tar jag itu med mitt helvete till hår, sticker i plattången i vägguttaget, sätter på den, och sedan ryker en säkring. Då är måttet rågat och jag ringer mamma i panik, grinar som ett litet barn och skriker att kylskåpet är dött för strömmen i köket är borta. Hon försöker lugna ner mig och ber mig kolla om det finns några nya säkringar, men det finns det givetvis inte. Så jag testar plattången i ett annat uttag(!) dumjävel som jag är, och då ryker förståss ännu en säkring vilket resulterar i en helt och hållet strömlös lägenhet. Inser att jag definitivt måste ringa hyresvärden senare på dagen.


Bägaren har runnit över för länge sedan, och såna här saker händer bara inte i min värld! Särskilt inte den här tiden på morgonen. Klockan 08:00 ringer jag hyresvärden!


Walk walk, fashion baby






Jag tror att jag har en ny favoritdesigner - Malene Birger. Jag är helt nerkärad i den här romantiska kollektionen! Jag älskar allt det söta och pastelliga tillsammans med de svarta inslagen, men hade nog valt bort de mönstrade byxorna..

Det låter kanske sjukt att inte ha gjort det förrän vid 21års ålder, men jag tror att jag äntligen har börjat hitta min stil och den typ av kläder jag trivs och passar bäst i. Jag har äntligen insett att det inte är den rockiga stilen, haha.


Obeskrivlig smärta

Vaknade upp med jordens största mensvärk imorse och trots en lång dusch ligger jag fortfarande, 2 timmar senare, orörlig i soffan. Känns förjävligt, jag brukar aldrig ha mensvärk för jag brukar aldrig ha mens. Inse det, jävla menskörtlar (eller vad det är, hehe) Det är så illa att det känts som att jag skulle behöva spy, horribelt..

Det känns som att du kommit och tagit över..


New favourite



Maria tipsade mig om den här Fiberwig mascaran, så jag köpte den på Kicks innan jag åkte hit. Måste säga att jag är riktigt nöjd med resultatet. Mina fransar ser nästan lika långa och fina ut som lösögonfransar. Nästan, sa jag. 


Miss my baby




Det värsta med att vara i Åre är att vara ifrån min voffs. Håller verkligen på att sakna ihjäl mig efter henne♥ men den 18:e ska hon klippas, och efter det kommer hon hit. Längtar!


Ja jag vet att man inte ska ge hundar choklad, och att vi matade henne med chokladbolls smet,
 men det hände faktiskt ingenting förutom att det (förmodligen) är därför som hon blev som hon blev ;*


Nice surprice



Hade "sett framemot" ännu en mysig hemmakväll alone och därför varit på affären och bunkrat upp med nachos, salsa, cremé fraiche och choklad.., 

men så ringde Malin och bjöd över mig på en fika tillsammans med några andra från Holiday. Så vips satt jag i hennes fina våning och mumsade mazariner! En sån jävla trevlig överraskning, blev verkligen jätteglad att hon ringde. Vi bytte nummer idag på jobbet men jag hade aldrig trott att hon skulle höra av sig så snabbt. Naaw, så söt. Det var även Simon, Patrik och ännu en Malin, som självklart också var riktigt trevliga. Roliga också :P Äntligen har jag börjat lära känna lite folk här, känns awesome♥

Nu blir det dock mys framför tv'n med massa godsaker, det är jag fan värd efter en hård arbetsvecka. puss på er!


Så jävla roligt

http://www.youtube.com/watch?v=VQvUpdPVfAc&feature=player_embedded

Alltså; hahahahahaha! Det här gjorde verkligen min kväll. Så fruktansvärt roligt ^^ Dessutom är Kenzas pojkvän så jävla snygg så att man nästan döööör.


Sällskapssjuk

Jag som trodde att jag skulle få besök i helgen, men tråkigt nog ser det inte ut som så. Tydligen har INGEN råd att hälsa på mig, vilket sjukt trist. Jag hade verkligen sett framemot lite sällskap, men jag antar att det inte är något att göra åt saken. Dock får ni fasen ta och spara ihop lite pengar, för ni har alla sagt att ni vill och ska hälsa på! ;)

Jag har iallafall träffat en jättesöt tjej idag på jobbet. Hon jobbar i Konferansen och verkar vara i min ålder. Vi satt och snackade på lunchen och hon verkar faktiskt vara jättetrevlig. Skönt att äntligen börja lära känna någon här..


So cute


Kolla vad jag fick av mina söta hyresvärdar David och Eva idag, naaw. Så fin! Blev nästan rörd till tårar alltså, haha så känslig är jag. Min första blomma :'}

Föresten, är det bara jag som köper en gurka mest för att det känns så hemskt att inte ha några grönsaker i kylen?


Oh, crap


Och när hade våren tänkt komma till Åre då? Det är ju för fan fortfarande nollgradigt på mornarna, blåsigt och (värst av allt) snöoväder! Har ingen lust att vara ute alls, dels på grund av trist väder och dels på grund av enorm trötthet. Fyfaaan vad jobbigt det är att kliva upp o4.3o.

Haha, ni får verkligen ursäkta. Jag trodde att jag skulle ha roligare saker att blogga om härifrån men hittills har det inte varit mycket av den biten. Men jag hoppas ni förstår, att det tar faktiskt tar ett tag att komma in i den nya livsstilen. Särskilt med tanke på att jag inte känner en kotte här.

Om jag orkar ska jag iallafall packa upp mina kläder och hänga in dem i garderoben nu, fast.. det kommer jag nog inte orka. Duscha och tvätta håret då? Nee. Laga mat? Kanske.


The Apartment


beautiful view

köket+matbord

köket endast

soffhörnan

tv

toaletten

Ännu en intensiv dag;
check!


Efter jobbet packade jag ihop min sjukt stora packning på hotellrummet och ringde David, han jag hyr lägenheten av. Han hämtade mig vid halv 5 och skjutsade upp mig till Åre Fjällby och här är jag nu. I min alldeles egna, sjukt mysiga lägenhet. Visst är det fin? Så mycket finare än mardrömslägenheten på Torpet. Är så nöjd! Kunde nog inte fått tag på någon mysigare. Det tar visserligen 10 minuter att gå in till byn i högt tempo, men en 10-minuters promenad är den ack sååå värd. Jag har redan kommit mig till rätta så nu väntar jag bara på att alla vill komma och hälsa på. Ni är så välkomna :)


Awesome!


En av de hetaste bilder som finns, aouch


FyFAN vad jag är trött just nu. Det känns verkligen att jag har varit vaken sedan o5:oo. Det, plus en massa nya intryck, människor och tankar, tröttar verkligen ut en totalt. Så det blir en tidig kväll ikväll (dock inte före Hollywood-fruarna ofc) för morgondagen blir även den intensiv dag. Först jobb, och sedan flyttar jag ifrån hotellet till min alldeles egna lägenhet. Var och kikade på en superfin lägenhet med platt-tv och nykaklat kök idag, ca. 7 min ifrån byn vilket är alldeles lagom, och den blev min. Så se framemot morgondagen för då får ni se den! :D


First day, check

Första arbetsdagen har gått jättebra. Fick gå brevid (som det så vackert kallas) en kille från Sundsvall som hette Mattias som var jättetrevlig och lätt att ha att göra med. Han visade mig ALLT så nu är det very much information going on in my brain. Men jag tror nog att jag snappat upp det mesta. Har jag inte det så gör det inte så mycket, för jag kommer gå brevid i 2 dagar till innan jag börjar jobba på egen hand. Men det är väldigt stora ytor här på hotellet så det är inte alltför lättsamt, men å andra sidan är det jävligt bra träning. Mattias sa att under nattpasset (som är det pass då man rörs minst) så gick han 12OOO steg, sjukt mycket ju.

HAR SETT SJUKT MYCKET SNYGGA KILLAR IDAG OCKSÅ, MHAAHA!


Valborg



En liten videosnutt från Valborg, haha enjoy!

På plats i Åre

Nu är jag på plats i Åre. Dock inte i lägenheten där jag ska bo, utan på Holiday Club. Kommer att bo här på hotellet den första veckan eftersom tjejerna som bott i "min" lägenhet hela säsongen inte flyttar ut förän på fredag. Och jag vill inte flytta in förän dom har flyttat, och det av två bra anledningar. 1. jag skulle inte trivas med dem (iallafall av utav dem) och 2. det såg förjävligt ut i lägenheten. Som ett bombnedslag. Och alla som känner mig vet att jag är en pedant som lider av städmani, och jag vägrar att flytta in i någon annans skit. Så, här bor jag i 1 vecka framöver. LOVE IT! :)



utsikt från min terass

tjusig toalett

del av rummet, nån som vill komma och dela dubbelsängen? :}

Jag har slitit ut för många skor i en stad där ingen längre bor


Medan somliga roar sig med att festa ikväll, roar jag mig med att packa. Mitt rum ser det ut som själva fan just nu, men packa måste jag ju göra även fast jag hatar det. Ja, för imorgon åker jag, tomorrow blir jag Åre-bo. Blir spännande, både för mig och er. För där kommer jag förhoppningsvis ha roligare saker att blogga om än vad jag har haft här senaste tiden


Tequila


Hade en väldigt trevlig Valborg igår. Efter grillningen spelade vi en massa spel och bara umgicks. När vi vart less på det åkte tequilan fram. Alltså, jag har druckit tequila en enda gång förrut och då var jag så full så jag minns det inte ens. Efter det har jag byggt upp någon slags illusion av att tequila är det äckligaste du kan dricka i spritväg i princip, så jag har vägrat att smaka. Men, Micke och Monica pushed me to the edge, och "vilken tur" för tequila var ju fett nice! Haha, min nya grej definitivt.

Så träffar ni mig på krogen, bjud mig på ett tequila-race! ;)


RSS 2.0