Sms from Australia


Fick sms av min baby från Australien idag.
Blev så glad! Hon skrev att jag skulle älskat Australien, att hon inte sett en enda ful kille sedan hon kom fram och att alla var "Josie-style". Haha, so nice! Jag svarade att det lät helt underbart och att jag knappt kan berga mig tills jag kan komma och hälsa på. Förhoppningsvis kring jul/nyår, för hur coolt vore det inte att fira nyår "down under"?


Yoga


Jag ska på yoga med min kusin idag.
Mitt första riktiga yogapass någonsin, faktiskt. Jag hoppas att jag gillar det, för isådanfall tänker jag fortsätta med det. Att gå på gym och styrketräna är inte min grej, och jag är alldeles för lat för att orka med fartfyllda träningspass i grupp, så yoga känns iallafall som något som skulle kunna passa mig. Well, we'll see! Ful bild anyway, men ville visa nya hårfärgen innan jag drar, som jag tänkt göra så länge men aldrig orkat.


Good Shit


Marina and the Diamonds - I'm Not a Robot

Sweetest Sin


Jag har aldrig trott att jag varit en "sån" som fallit för fel sorts killar.
Jag har dragits till dem jag trott varit lättsamma och roliga, och att det sedan har gått åt helvete varenda gång har jag liksom inte reflekterat så mycket över. Mer än att killen varit efterbliven då. Allt eftersom har jag dock insett att de killar jag tyckt och trott varit lättsamma och roliga, i själva verket varit rädda och oseriösa. Rädda för ett förhållande, och därefter också oseriösa. Vilket känns riktigt drygt. Jag har alltså lagt ner en jävla massa onödig tid och energi på att få ett förhållande att fungera, med någon som inte velat annat än leka av sig.

Nu har jag dock tröttnat på den där skiten, och med tanke på hur bra jag mår just nu så tänker jag inte låta någon omogen skitstövel ödsla min tid något mer. Därför är jag glad över att jag träffat M. Extremt glad!


Newlyweds


Nu ska jag ägna en timme eller två åt min alltime favourite serie: Newlyweds. Köpte boxarna för något år sedan och det är en av mina bästa investeringar ever, för jag tittar på dem minst 1 gång om året. Kan inte få nog av Jessicas klockrena kommentarer, haha. Och hur snygg får man bli?!


Cookies


Som den husmor jag är klev jag upp i tid imorse för att baka "mini biskvier" inför brorsans födelsedag imorgon.
En lite annorlunda variant av biskvier dock, med en fyllning av hallon- och citronkräm doppade i vit choklad. Jag har inte provsmakat dem ännu, men jag är rätt säker på att de blev smarriga. Jag menar, titta bara på dem: vilka masterpieces! ;)


I'm Bad


Jag är en dålig bloggerska just nu, I apologize. Men har ingen inspo och ingen ork att fota några bilder. Jag hoppas det vänder för som ni vet så älskar jag att blogga. Nu ska jag fortsätta att prata med M och sedan nanna, C ya!


Jag har blivit med Samsung

I fredags hämtade jag ut min nya mobiltelefon. Min superavancerade, high-tech telefon av modellen Samsung Galaxy S. Min nästan för avancerade telefon.. tillåt mig att verka oteknisk men jag förstår mig tammefan inte på den. Hur anger man en låt som ringsignal?! Jag tror mamma vill veta lika mycket som jag, för snart åker någonting ut genom fönstret alltså, haha.


J. Dauphin


Hade jag haft 3449 kronor till övers
hade jag beställt det här armbandet på tre röda, jävla sekunder. Fyfan vad cooooolt! Varför ska det snyggaste/finaste/coolaste alltid vara det dyraste..?


Miss You in a Heartbeat


I wanna drive away with you,
and never come back..

Kräftskiva i Backsjöänget



Har varit på kräftskiva ikväll!
Jättetrevligt, bortsett från två små detaljer. 1. jag ides inte skala några kräftor så jag höll mig till ostpajen (vilken iochförsig var väldigt god också) och 2. eller nä.. den behåller jag för mig själv tror jag. Det ser föresten ut som att jag fått något uppkört i röven på den här bilden, och det var faktiskt precis just så det kändes när den här bilden togs också, haha.


This Is Hawt


Jag har aldrig haft en riktigt snygg och väldressad jacka att ha på mig när jag går ut, så när jag "råkade" få syn på denna på Nelly slog mitt hjärta ett extra slag och jag kände bara: den måste bli min. Visserligen är det nog inte en riktig jacka (även om den fanns under kategorin Jackor & Kappor) men vadå? Jag har aldrig varit en jack-människa iallafall, eftersom jag anser att en jacka undangömmer det snygga man har på sig under ett plagg som man bär i princip varje dag. Vilket är enformigt. Hehe ja, jag kanske är konstig men hade ni inte märkt det tidigare så vet jag inte var ni varit!

Men nåja, jag älskar klassiska plagg som man kan ta till för att piffa upp enklare basplagg med, så det vore en underdrift att säga att jag är sugen på denna..


Bye Blondie


Idag ryker det blonda.
Eller ja, det ljusblonda iallafall. Har köpt en mörkare askblond hårfärg som jag hoppas ska funka. Köpte även en supermysig, grå, stickad tröja på H&M som ni får se när jag orkar visa. Löv it!


Soulmates?

Har ägnat hela dagen åt boken "En shopaholic får en syster". Är totalt fast och kan inte sluta läsa, boken är så jävla bra! Hela serien om Becky är sjukt bra. Jag önskar att jag kände henne, att hon var min bästa vän. FYFAN vad roligt vi skulle ha tillsammans, haha. Vissa kärar ner sig i manliga filmkaraktärer eller dösnygga rockmusiker, jag i en kvinnlig shopaholic, haha.


I love Lace


Här är mina nya undies. Utan att överdriva de skönaste någonsin. Jag bestämde mig dock för att skicka tillbaka det rosa setet. Även om det var supergulligt och väldigt Barbie, which I like, så var det aningen för supergulligt och Barbie-likt. Det var fint men.. nä. Kände mig inte tillräckligt sexig i det, hehe. Det vita gick iallafall på 389:- för bh'n, respektive 299:- för trosorna.


Slash - Crucify the Dead (feat. Ozzy Osbourne)

Medan jag tar och fotar mina nya Hanky Panky-underkläder kan ni ta och lyssna på den här grymma låten:


I miss You already

Imorse var det 7 grader ute när jag drog på jobbet, ba va? Fucking iskallt ju. Dock blev det varmare ju längre in på dagen det blev och efter tolv var det riktigt skönt. Satt ute hela dagen och solade topless i ett desperat försök att bli av med de vita ränderna, som är osexiga som fan. Jisses vad dum man var som inte tänkte på det tidigare dock. Nu när man är såhär pass brun blir det hemskt svårt att få bort dem. Men jaja, det kunde varit värre. Som jag brukar säga ;)

Gumman gjorde ett så otroligt gulligt blogginlägg, så jag kände att jag var tvungen att länka och visa er! Älskade vän♥



Hanky Panky


Beställde precis två set (ett vitt och ett rosa) från Hanky Panky, världens skönaste underkläder! Ja, de har faktiskt blivit framröstade som det utav det amerikanska modemagasinet In Style. Så jag ljuger inte ;) Äger ni inga trosor från HP bör ni investera ett par omgående. De kostar lite mer än t.ex H&M's underkläder men de är otroligt bra kvalité och inte bara sköna, utan grymt snygga också. Spets♥


New from Topshop.com



Jag vet inte om jag har berättat det men kläderna som jag beställde från Topshop för ett tag sedan kom i förra veckan. Supernöjd med jackan, den sitter som en smäck även om bilden inte riktigt gör den rättvisa. Linnet är coolt men lite svårburet, var nämligen kortare än jag trodde. Förslag hur det kan matchas?

Jag hittade förövrigt min skinnjacka på Topshop-butiken i Stockholm. Där gick den på hela 2400 kronor! Snacka om att jag känner mig nöjd som "bara" betalade 1700 för min.


Matte


Investerade ett skitcool topp-lack från MUS i Sthlm, som gör vilket nagellack som helst (eller dina egna naglar) helt matta. 130 kronor, jag kan verkligen rekommendera det.


Last Kiss Goodbye






Här kommer lite blandade bilder ifrån onsdagen, när min bästaste vän Jonna hade sin festliga adjö-middag. Kan inte förstå (som vanligt..) att hon åker och lämnar mig kvar här, igen.. men jag hoppas och vet att hon kommer få en amazing time i Australien. Jag kommer dock sakna ihjäl mig, ILY


Home Again

Jag säger bara: äntligen hemma. Jag är psykiskt nedbruten efter 8 timmar på buss, så nedbruten att jag inte ens önskar min värsta fiende den bussresan jag varit med om idag. Något jag fick tid att fundera en del över under resans gång var dock att öppnar du munnen och säger ifrån i sådant du tycker är fel, så hamnar du genast i trubbel och skapar ovänner. Ska man måsta behöva ta en massa skit för att undvika konflikter eller? Det verkar sjukligt nog som så och fyfan för det. Människor tjejer kan tammefan aldrig erkänna att de gjort fel. De ska alltid beskylla den andra individen..

Berättar om mina få men ack så fina shoppingfynd jag gjorde i Stockholm senare ikväll, eller imorgon. När jag orkar helt enkelt!


In Sthlm

Nu är jag på plats i Stockholm. Camilla mötte upp mig på Åhléns och just nu sitter vi och chillar hemma hos henne och Richard, som bor i en supermysig lägenhet på Odenplan. Värsta fuskigt, hade gärna flyttat in här också, haha. Känns iallafall skönt att äntligen vara framme, 7 timmar på buss med en snarkande gubbe i sätet bakom är ingen höjdare direkt. Får se vad vi hittar på ikväll, sitter och sörplar på en likör 43 med mjölk nu så det lutar åt att gå ut och sätta oss på någon uteservering. Solen skiner ju! :)

The Look of Yesterday


Nä, jag är alldeles för bakis och illamående för att idas lägga in några bilder ikväll. Sorry guys! Och imorgonbitti åker jag till Stockholm så jag tvivlar på att jag kommer uppdatera bloggen något mer förän på söndag. Eller, ni märker väl. Ha en lovely helg annars! :)


Loco Night

Igår var det dags för Jonnas "adjö-middag", och herrejävlar vilket jävla adjö det blev. Jag tror aldrig att jag har varit så p*ckad i hela mitt liv.. eller jo, det har jag. Men det var länge sedan och tacka gudarna för det. Sådär full är det inte ens kul att vara. Hela kvällen var dock grym, för det var först mot slutet av kvällen som all tequila slog till på riktigt (även om jag var full redan på middagen vid sju, haha). Både positivt och negativt. Men jag hade fruktansvärt roligt med alla vänner, och träffade även på några gamla klasskompisar från frisör. Nice! Jag tänker spara på detaljerna och lägga upp bilder senare ikväll.


Two Favourite Characters


Ikväll har jag, Anna och Jonna garvat oss igenom "Jorden runt med Timon & Pumbaa". Det kan inte bara vara vi som tycker att den filmen är grymt rolig? Så jävla klockrena kommentarer hela tiden, och kanske den roligaste tecknade filmen ever, haha. Älskar att man har barnasinnet kvar, och även att man har vänner som också har det! Så man slipper känna sig så barnslig ;P


New Hairstyle to Come


Jag har gått och kärat ner mig totalt i denna hårfärg. Lutar åt att göra något snarlikt inom en väldigt snar framtid. Slingat i olika naturligt blonda nyanser. Givetvis behålla slingor av mitt ljusa, och sedan in med massor utav mellan- och mörkblonda. Vill inte vara helt ljusblond längre iallafall. Har jag inte velat sedan jag färgade över det platina förra hösten, men solen har mot min vilja kirrat biffen iallafall.


Material Girl


Bild lånad av: John :)

Eftersom jag har blivit retad för min gamla Sony Ericsson k800i tegelsten som jag haft i 3 år tillräckligt länge nu, så ryker den och byts ut mot en Samsung Galaxy S istället. Farsan gick nämligen in på Telia och beställde 2 stycken idag! Äntligen kommer jag inte ha den äldsta och fulaste mobilen. Att matriella saker kan göra en så lycklig ;)


James Perse


Baskläder i bra kvalité, och färger som grått, vitt och svart som går att matcha i all oändlighet, är något av det bästa jag vet. "James Perse" har precis det jag gillar och hade jag haft bättre inkomst hade jag klickat hem en basgarderob från JP på tre röda. Armbanden på den första raden kommer förövrigt ifrån "Philippe Audibert" och de på den andra raden från "Alexander McQueen" - totally love them.


Världens Bästa Helg


Inte för att skryta, men jag kan ha haft årets bästa helg i helgen.
Och för att inte vara alltför hemlighetsfull kommer här en kort förklaring varför:

I fredags åkte jag till Gideå och hämtade M på flygplatsen, och innan vi åkte hem till mig köpte vi med oss thai. Sedan hade vi myskväll resten av kvällen, med Batman-film, rosé och massa pussar. Kortare sagt, en välbehövlig catch-up. På lördagsförmiddagen när vi vaknade var det soligt och varmt, så vi gick ner till vår strand och solade och badade, vilket var sjukt värt. Dock känns det som att varje dopp numera kan vara det sista, deprimerande nog. På eftermiddagen åkte vi in till stan, M drog på fest och jag träffade Monica och Sandra på Asia Thai Place för en sjukt god sushi. Sedan blev det bastu, bad och tvspelande (little big place - så jävla kul) hela natten lång hos Monica, ända tills jag åkte och hämtade ett fyllo i stan vid halv 3. Trots att jag inte drack en droppe igår, som vissa andra, hade vi "bakis-mys-dag" idag med världens bästa 6 och kebab. Haha så värt! Nu är M påväg till Oslo igen, och jag saknar honom redan. Men jag är lycklig iallafall, för tiden går snabbt och jag vet att han snart är hemma igen♥


Up, up and away


Sorry for bad update.
Lär inte bli bättre i helgen dock. Nu åker jag strax till flygplatsen i nya skjorta från H&M. Alltid velat ha en rödrutig skogshuggar-skjorta så jag är feting nöjd!

199:-


My Sweethearts


Det är Augusti och jag längtar redan efter att få börja använda mina Uggs♥ Mja, är man frälst så är man! Tänker beställa ett par svarta eller grå inför denna säsong. Svarta har jag velat ha i flera år, men de grå är sjukt fina..

Btw, wtf har hänt med Louise's läppar?!

Aphrodite


Efter jobbet idag drog jag ut till Monica i Backsjöänget, tillsammans med Anna och Rosie. Vi badade och det var så sjukt, jävla varmt och skönt. Jag är ju van vid havsvatten, som aldrig uppnår högre temperatur än typ +20°c, men Lomsjön var spegelblank och +23°c. Jävligt värt, jag älskar att bada!


Must-have


Jag behöver (okej, vill ha..) en ny väska so fuckiiiing bad, och den här från Topshop är så fin och så Josie-style. En enkel väska i svart läder, som är behändlig och passar till allt men fortfarande inte är tråkig, står högst upp på min accessoar-önskelista just nu.

The Little Things


Kunde knappast fått en bättre och mer läglig nyhet än den jag fick imorse. Stockholm får vänta i en vecka, men det gör ingenting. Nu vill jag ha fredag, just nu på en gång! Längtar


The Outfit


Min outfit ifrån gårdagen är visserligen inte osynlig på förgående bild, men bara för kul kommer här en annan bild. Hade på mig svart/grå långkjol från H&M (seriöst mitt mest värda köp på länge), vitt linne från samma butik och min favorit-jeansjacka från Serious Sally [nelly.com] Snyggt och bekvämt på samma gång.


Sweet Potatoes


Spenderade hela lördagen och söndagen ute på Ulvön med familjen och Monica. Även om det var lite växlande väder är det lika amazing varje gång att åka ut på den fantastiska ön och fly verkligheten här på land ett tag. Vi festade halva natten och käkade sedan pizza på Alma Gränd innan vi åkte hem idag. Helmys


RSS 2.0