I know ya´ll mizz me

Jag hatar att packa. Det är så satans svårt och jobbigt och tidskrävande och drygt och, ja.. helvetiskt. Jag har hållit på i snart 3 timmar, men jag är FORTFARANDE inte färdig. Gaah, give me a break will ya. Fast, jag packar ju inför något grymt så jag antar att jag får se det ifrån den positiva sidan. Imorn åker vi på YRAN :D Hörs på söndag, bitches !

Too blonde to be true

Idag hände världens onödigaste grej. Eller det hände egentligen inte idag, men jag upptäckte det idag när jag kom till lägenheten. Smarta jag hade av misstag råkat dra ur sladden till kylskåpet i söndags när jag åkte, så vad tror ni hade hänt med allt käk? Jo, det var givetvis förstört. Även allt jag hade i frysen, så det var bara att slänga! Jävla smartass jag. Ibland lever jag verkligen upp till min hårfärg.

world's most wanted


- såhär snygg ska jag också bli när jag bli stor ;)

Beware of the dog

Daisy bet pappa i hakan så att han började blöda. Det var faktiskt roligt, haha. Hon ser ut som en leksakshund, men är hon lika snäll som en? Hah, pyttsan!


All the beds are burning, la la

Katja Kaj och Josie Jos med rosén that I love.

Jag måste på stan snart och köpa det sista inför Ö-sund. Booze t.ex! Det är fan svårt att veta hur mycket man måste ha med sig, men jag ska iallafall ha mitt älskade rosévin. Mmm mums! Plus att jag vill ha lite nya kläder.. när fan ska man få nog?! Okej dum fråga, NEVER. Well well, risken är ändå så jävla stor att jag får lägga kläd-planerna på hyllan vilket fall. I den här stan verkar det inte finns något alls som faller mig i smaken just nu, och det som gör det har jag redan. Smidigt. Men, my ladies, jag tror att mitt löshår dyker upp på posten idag :D Can´t wait.

Fake it until you make it

Nu har jag äntligen beställt nytt löshår. Det tog sin lilla tid att hitta det perfekta håret men nu har jag, och jag hoppas att det passar. Såg ut att vara perfekt färg iallafall. Bra är också att det är redan är klippt i träns och med fastsydda clips på, så slipper jag hålla på att pilla med det sedan, för det är asdrygt. Visserligen har jag långt hår redan, men ett äkta barbie-hår får du bara med löshår ;)

CAMP BARBIE

Nu jävlar har jag och Katja laddat upp inför Yran. Vi har inhandlat varsin partymugg och REGN PONCHO, haha. Snälla säg att ni älskar den lika mycket som jag och K? Om det mot all förmodan skulle bli regn (vilket det dock inte kommer bli) kommer vi åtminstonde vara snygga undertiden! Pööölease, haha. Vi ska även fixa en flagga där vi ska skriva vårt camps namn med STORA, rosa bokstäver - Camp Barbie. What else? ;) Det här är också väldigt roligt, mohaha.

4 days...

Snyggt linne jag har, huh? Lika som Kenza, hoho. Hade asroligt igår med Katja. Först var vi hemma hos mig i lägenheten och runt 23 gick vi ner på krogen. Och för första gången på sjukt länge hade jag askul på dansgolvet(!), jag som inte har velat dansa något på länge shakade sönder, haha. FETT NICE. Dock var det satans varmt, så man var ju något blöt, men det var det värt (Y) Nu räknar vi ner dagarna till YRAN!

s6xy!

Jag måste köpa nya underkläder - är så freakin´tired(!) of dem har jag har. Gaah! Dessutom älskar jag att köpa gulliga och sexiga trosor och bh:ar, det är min shopping-passion som andras är skor etc. Jag har så mycket i rosa, så nästa gång får det bli babyblått. That´s cute :) Ikväll är det fest föresten, Katjahoe's coming to town ;)

I LOVE ULVÖN

För nästan precis 1 år sedan var jag och Katja på Ulvödagarna med våran båt nu. Jag kan nog ärligt säga att det var den sommarens roligaste helg. Det var heeelt oslagbart väder, vi åt massor av god mat, vi drack mojitos, sprit, vin, hot shots, öl och cider, Katja blev jagad av en glasögonorm (som är ett bestående skämt än idag) och jag hade sex med en känd hockeyspelare i en båt, Mahaaa, jag vet att ni är nyfiken på den sista - men glöm det, ni får inte veta!

Såhär skrev jag i min gamla blogg om Ulvödagarna förra året.

I LOVE RABBITS


Jag skulle så jävla gärna vilja ha den här tavlan - hur snygg är det inte? Carolina är inte bara snygg och smart, hon är en jävel på att måla också! 2900:- går den på, inte farligt med tanke på hur cool den är. Ett framtida köp, oh yes.

I´m feeling YUMMY head to toe


Josie har beställt (stripp)skor ♥ och nu ska hon göra marängschwiss !

Yranbiljetter - check √

Igår powerwalk:ade jag och Angie runt hela Höglandsjön + lite till och jag tror att jag förbrände bort minst 2 kilo. I varje fall kändes det som så. Gissa vad mer? JO, JAG HÄMTADE UT VÅRA ÄLSKADE YRAN-BILJETTER ♥ Nu är det fan inte länge kvar alltså. Enligt Katjas beräkningar bara 9 dagar. Helt klart acceptabelt, även om jag hade velat att det var nuuuu.

Fatta hur grymt det kommer bli att se Lady Gaga.


Parapapapapapapapapapapaaaaa

Jag tror att jag vet vad jag ska göra för tatuering nu...

Heal my life - make it a better place

(aningen överdriven rubrik, men något i den stilen) Man gör fasen ingenting på dagarna när det är pissväder ute. Snacka om trist liv. Men idag får det bli ändring, jag ska åka in till stan, träffa Angelica, gå runt (hela) sjön och sedan sova kvar i lägenheten. Har ju bara sovit där max 3 nätter sedan jag fick den, vilket kan tyckas konstigt i mångas öron, men det finns faktiskt skäliga orsaker till det...

..jag har nämligen ingen lust att sitta där och mögla helt själv, särskilt inte när solen skiner, och det är otroligt mycket softare att vara hemma på Nötbolandet där jag kan gå ut och sätta mig topless hursomhelst. Lite svårare att göra det i stan, även om jag vet att många skulle uppskatta det ;P

"Cha Cha"

Jag tror att jag mthrfk:ing dööör. Den här killen är bara way over the top alltså! Hur ser han ut? Hur betéer han sig? Jag vill inte ens tänka på vad som hade hänt med honom och hans lilla fjortizbooi-gäng om dem hade hängt här i Övik.

Och lyssna på låten, aaaaaah mina öron sprängs!

Barbie-klänning, check √

Jag köpte en grymt snygg klänning på Bikbok i Sundsvall idag innan jag drog hem. Den ska lätt med till Yran om 2 veckor. Tänk den och mina ljusrosa Viking-stövlar. Jag kommer vara Yrans egna camping-Barbie ! tihi.

Pics INNAN cp-kväll


Jag hade klänning(!) på mig, assnygg

Partytrick no.1

Sisters

Partytrick no.1

Partyglajorna - dom ska med till Yran !

Tog ju cp:igt nog inte med mig kameran på festen sen, men konstigt att det slutade som det gjorde när man ser dom här bilderna då, haha.

Jävla Cp-kväll

FYFAN vilken rolig kväll det var igår, haha. Så jävla otippad och udda men klockren. Vi drog på förfest hos nå utlännings-gäng tillsammans med Sofie i Timrå och det var fan roligare än vad jag hade kunnat föreställa mig. Vi satt och snacka, dansade till Black eyed peas - Imme be (NICE) och Katja skjöt luftgevär. Enda negativa var när det började gå överstyr och vissa idioter börja taffsa sönder och trö upp fingrar i fittan, YEEEUUUWWW. Efteråt drog vi in till Sundsvall stad igen och bilresan dit var ju något utöver det vanliga också, som allt annat :P Hur fan kunde utlänningen tro att JAG ville hångla med honom?! Ursäktaaaaaa. Sedan gick vi på BK och dansade, men där var det ju händer överallt också så jag blev förbannad. Sanna och Katja försvann med random dudes så jag var utelåst ett tag, men det var det nästan värt för Käät hade mycket roligt att berätta efteråt :D Sist men inte minst käkade vi falafeltallrik och däckade. Awesome night !

- Får jag smaka på din go(u)da... OST!

Ma ma ma maaaaa

Ändrade planer, BITCHES. Jag åker till Sundsvall och FESTAR med Katjahoe. Vit helg in your asses!

Filmer, filmer, filmer

Här är 4 filmer jag sett senaste veckan, 4 filmer som är mer eller mindre sevärda. Hjärtarna representerar stars.
Slumdog Millionaire ♥♥♥♥♥
Seven Pounds ♥♥♥♥
The Curious Case of Benjamin Button ♥♥♥♥♥
The Wrestler ♥♥♥

Jag är värdelös på att resencera filmer (tycker i princip allt jag ser är bra) men Slumdog Millionaire och Benjamin Button bara måste alla se, dom är awesome. Dessutom är Brad Pitt så JÄVLA snygg ju. Seven Pounds är en jättefin story, även om jag inte förstod allting. Likaså The Wrestler, fastän jag inte gillar att se slagsmål ^^

HOld on..

I helgen händer något som inte hänt på sjukt länge. Jag kan faktiskt inte ens minnas när det sist hände, så länge sedan är det :O Wanna here it? (såklart ni vill) Okej. Josie kommer vara... nykter! Haha, stort va? Ja, jag tycker fan det. Det var som sagt så länge sedan jag tog en vit helg att jag inte ens själv minns det. Jag är ju bara för rolig ^^

Baby girl

Nu ska jag till Stylisterna och bli ännu blondare, wohoo !

Another D


Ful tjej
cool bild.

DAISY OF LOVE

Jessica med sin Daisy. Ni kan ju gissa vems hund jag döpte min efter? ;)

J
ävla cp:igt väder det är och har varit ute senaste dagarna. Ena stunden är det sol, och andra dimma och moln. Ena stunden går man ut och sätter sig i bikini, för att i andra gå in och sätta sig framför tv´n. Suck, är alldeles för uttröttande för en känslig barbie som jag !! Haha, anyways. Har varit med Jos idag också, och vi kollade på mina gamla favoritfilmer: EVA & ADAM. Remember? Så satans underhållande! Jag kan varenda replik i princip, så bra som jag är, haha. I know you love it.

333 saker ni inte visste om mig

♣ Jag skänker pengar till välgörenhet varje månad - jag har ett hjärta av guld

♣ Jag älskar killar med skejtarstil - jag har sjukt bra smak (eller kanske killarna som har?)

♣ Jag kan inte uttala ordet 'chips' rätt utan får jämt höra att jag säger det fel - jag är inte osmart, bara söt

It´s the same but different


The Pussycat Dolls - Jai Ho

Hoffmaestro & Chraa - Highwayman

Bara så ni vet!

Idag käkade jag hos min BFF Johanna och hennes family. Vi åt sparris (bl.a) och det är verkligen ASGOTT. Men gissa vad som händer när man äter sparris? Jo, man får sparris-piss, vilket är piss som luktar skitdåligt. Verkligen jätteäckligt luktar det. Så nu vet ni... haha, omg.  

daisy in action


Daisy leker :)

Think OUTSIDE the box

Ett tips till alla ni som läser min blogg, och tror att jag är precis likadan IRL som i bloggen; TÄNK OM !!

Att överdriva och provocera är sjukt roligt, men ännu roligare är när folk faktiskt går på allt man skriver..

O-brydd !

Jag börjar vänja mig vid att höra att jag ser betydligt yngre ut för min ålder. Frågan är bara om det är positivt eller negativt?.. Men positivt såklart! Jag vill inte bli äldre, jag hade gärna stannat vid typ 18 år hela livet. Detta får mig att tänka på en sak också: på gatufesten var man ju tvungen att visa legg för att komma in i öltälten, vilket jag gjorde, men ändå sprang vakterna efter mig där inne hela tiden för att ta legg på mig igen. Antagligen för att de tyckte att jag såg ut som 15. Haha, fjortis-Josie ;)

Klass-reunion FR3-O8


Tog, som vanligt, inte många bilder alls igår på våran klass-reunion ! Helvetiskt typiskt. Men det var ändå stört roligt. Vi satt och drack i Andreas fina lägenhet, uppdaterade varandra om vad vi gör nuförtiden, och sjöng massa gamla studentramsor. Wohoo! Nästan alla var där också. Aja, här är Katja-bitch och jag under en rökpaus iallafall. Snyggast är ändå skuggan, hähä.

Marilyn Manson?

Ska dra igång lite förfest-musik nu, men jag har så jävla mycket musik på datorn så jag vet inte vad jag ska välja! Jag har sånna problem..

Katjalicious

Katjahoe är hos mig i helgen. Dock inte ikväll, eftersom hon ska överge mig för nån jävla dude. Vad tycker vi om det? SVEK! Haha näää, tvärtom. We can´t help we´re hot.


DAISY

Här är min bebis. Hon är blandras (shih tzu/lhasa apso) LOVE <3

Baby girl <3

Ska sova första natten i lägenheten inatt. Tur att jag har min bebis (som jag ska visa er imorgon..), annars hade jag känt mig alldeles för ensam. Kom och gör mig sällskap, snygging ;)

Be curious...

NU ÅKER JAG OCH HÄMTAR BEBIS

Big-brother-babe


Jessica är (var är kanske ett bättre ord!) typ den snyggaste jag vet. Hon är verkligen perfekt på det omslaget. Sådär vill jag också se ut. Inte så svåruppnått dock?

Vet ni vad? Jag tecknade en hemförsäkring idag. Det kändes vuxet. Det vill säga precis tvärtemot hur jag känner mig, haha. Jag är så himla rolig!

Vickan = HOT

Jag ser ut som en yngre version av Victoria Silvstedt på min profilbild.

H
ar fixat hela dagen med lägenheten och nu är jag fan less. Inte för att det är på långa vägar färdigt heller, nej det är betydligt mycket mer kvar att göra. Fast det är ganska roligt faktiskt. Jag fixar ju mitt eget hem. Förutom den lilla detaljen att alla köp håller på att ruinera mig. Och ändå har jag inte köpt allt jag behöver. Men nu får det fan vara bra, jag får ta resten i omgångar. Ska ju tatuera mig, och köpa löshår också. Kaaatching! Imorgon händer något spännande förresten ;) 

He taught the world how to LOVE

Jag sitter och tittar på Michael Jackson's minnescermoni, och tårarna bara rinner. Så sorgliga tal, men ändå så otroligt fina ♥ Michael lärde verkligen världen att älska varandra..

I´ve got the l00ks

FAN vad jag ångrar att jag sålde mitt löshår. Nu vill jag ha det, men måste köpa nytt. Suuug! Fast det ska jag fanimej unna mig. Everything to look as good as possible.

Jag ska dessutom boka tid för att tatutera mig i veckan. Vad och vars jag ska göra den får ni se när den är finito. Jamen var nyfikna då ;) BRYME.

BRRRING IT

Jag tycker det är väl roligt att så många jag träffar ute nuförtiden påpekar att de läser min blogg. Jag undrar varför så många gör det? Eller gör jag verkligen det? NEJ, för det är inte så konstigt. Jag vet att jag är väl intressant ;) Men! Ni alla som sagt till mig den senaste tiden att ni läser bloggen (minns inte alla för det är så många - wohoo!) skriiiiiv en kommentar för fan! Det skulle jag tycka var väl roligt :P

Who´s those sexxy girls?



Den första som gissar rätt får en LÄNKNING - wohoo!

Nu är jag hemma ifrån Sundsvall. Det känns ganska skönt, förutom att jag lider av världens största beslutsångest. Detta är nog den värsta jag haft hittills i mitt liv, och jag har fan haft många. Det värsta med det hela är att jag måste ha beslutat mig tills imorgonbitti också! Näe, det här är så jobbigt att jag tror att jag fucking DÖR.

Gatu PART TWO


SKÅÅÅL.

- MEN SLICKA MIG DÅ, HAHA.

SMÅ-POJKA SOM VILLE KOMMA PÅ FEST.

MR. LEDIN.

KÖRSBÄRSÖL.

KÄÄT & JOSIE.

SANNA & ANGIE PÅ LEDIN.

It´s over, Baby

Dåså. Då var Gatufesten slut för i år då. Jag är 700 spänn fattigare (biljetten var fan DYR) men många upplevelser rikare. Haha nej, det kan jag inte påstå men jag har haft skitkul iallafall. Räcker ju. Dock sög ju artist-utbudet, eller vad fan man ska kalla det. Tomas Ledin var den största, och även enda värda att se. Och det säger väl allt? Näfan, Yran blir bättre.

Gatu PART ONE


SANNA.

BABES.

SPRIT.

Inse faktum, haha


Mot S-VALLs breddgrader

Nu bär det av till Sundsvall och Gatufesten! Kanske ses där? PEACE EVERYBODY.

För att hon är snyggast

Carolina har LÄTT snyggaste headern av alla bloggar. LÄTT!

Nakenbad

Funderar på att gå och duscha och börja packa inför Sundsvall imorgon. Jag borde verkligen göra det, med tanke på att mitt hår är skabb och att jag inte kan åka till gatu utan kläder. Eller? Aja, jag har föresten (ÄNTLIGEN) tagit årets första riktiga dopp i havet idag. Badade nedanför mig och det var fan 23 grader i vattnet. Så jävla sköööönt. Jag dök, gjorde bomben och kullerbyttor ifrån flytbryggan och bikinin flög åt alla håll. Jag blir som ett litet barn i vattnet, haha.

F.l.u.m

Jag tror jag lider av pms (kan man det trots att man inte har mens?), för satan i gatan vad sur och grinig jag har varit de senaste dagarna. Jag blir irriterad över minsta lilla och jag skulle kunna lägga mig ner på golvet och lipa över ingenting. Så jävla jobbigt när man inte vet vad det beror på.

Men! Jag anar att skolan ligger och tryter på mitt tålamod en aning. Just nu jobbar jag på en hemtenta som förmodligen är det tråkigaste jag gjort på länge. Vem fan bryr sig om cellens uppbyggnad och cytoplasma och cellorganeller och allt vad fan det heter? INTE jag iallafall.

Men två! På fredagmorgon bilar jag, Sanna och Angelica ner till Sundsvall för då är det gatufesten minsann. Alkoholen får trösta min otröstliga själ, haha.

Senaste nytt: Josie utfattig!

Som om ni inte förstod det själva, det är stört dyrt att flytta hemifrån! Det är så mycket saker man tagit förgivna här hemma och inte tänkt en tanke på vad de kostar, så nu när man måste köpa dem själv blir man fan chockad. För stunden känns det som att jag kommer bli ruinerad, fast det kommer jag självklart inte bli eftersom jag har ganska bra med pengar. Dessutom är det tur att man har morsan och farsan som bidrar med det värsta. Jag menar, hur kul är det att lägga pengar på till exempel en dammsugare?! Nej inte så jävla kul, nej. Fast, jag får se det som Blondinbella, att man bara förflyttar sina tillgångar.. typ.

RSS 2.0