oh fuck, im in love again



Woops, nu var det länge sedan jag skrev igen. Min blogginspo är inte på topp! Har som vanligt jobbat idag, fick hoppa in på fabriken där jag varit hundratals gånger. Har ju inte Fjällräven längre, skönt. Slutade vid 16 i alla fall och då åkte jag dirr och mötte upp Sandra i stan. Vi kikade lite i affärer och jag lyckades hitta ett par jeans och två linnen (det ena på bilden) på BIKBOK. Jeansen är skitcoola, de är lite loosefit (typ boyfriend-jeans) och hur jävla sköna som helst. Har bara astighta jeans annars och jag är så trött på att inte kunna andas i dem, haha. Har varit ute efter ett par såna här ett tag och tyckte om dessa så använde presentkortet jag fick av gubben och slog till. Dessutom bjöd de på 149 spänn så valde ett linne och köpte även ett till eftersom jag inte kunde välja mellan dem. Köpte även en vas och tulpaner på Interflora, har fått världens dille på blommor och köper nya så fort de blommar ut. Är så fint att ha hemma, blir mycket hemtrevligare.

Imorgon är jag ledig eftersom Sandra var så söt och hjälpte mig på 7:an ikväll innan jag skjutsade hem henne, gullgumman. Hon är en pärla och en ovärdelig vän. Fick en present av henne idag, en grej jag kollat så många gånger på när vi varit på stan men som jag aldrig har köpt eftersom jag blivit för snål, haha. Det är en superfin pump man har diskmedel i ♥ tack stumpan!

XOXO

bad is the new good

Haha störd jag är, jag har köpt en epilator för 1600 spänn. Jag har aldrig använt en i hela mitt liv men har förstått att det gör sjukt ont. Smart av mig att köpa den dyraste då, kommer inte ens våga använda den. Haha men lätt värt att slippa äckelhåret i 4 veckor.  Dessutom vill man ju ha det bästa och man får vad man betalar för, den för 300 spänn är säkerligen inte lika bra, ehee..

XOXO

live fast and die pretty


Idag är det fettiiiisdag, om det är någon som råkat missa det. Jag har precis bakat semmelbullar så tänkte göra några egna och bjuda familjen på. Ska nämligen åka dit och se hockeyn ikväll. Har redan ätit en semla tidigare idag trots att jag "bantar", men just den här dagen är det fan okej att tjocka i sig flera stycken. Särskilt när det är så sjukt gott också, älskar semlor v

Efter idag är det dock sockerförbud som gäller igen, ska gå ner varenda litet kilo som jag lyckats gå upp vilket är minst 3. Det kanske inte syns i andras ögon men det känns och det pallar inte jag, bryr mig för mycket ;/

XOXO

seasons change and so do we

Hello! Kul med måndag igen, va? Pff, enda som är bra med det är att Big Brother drog igång igår. Känns så jävla kul, älskar det programmet! Skulle se premiären igår men har tråkigt nog inte tv11 (och det laggade på datorn, gissa om jag dampade? grinade en skvätt t.o.m, haha) så fick vänta tills idag då vi kunde se det hos mamma och pappa. Första programmet är dock lite segt då dom ska in en efter en i huset, blir roligare sedan. Det är så sjukt beroende framkallande. Vettefan hur jag ska lösa det "lilla" problemet med att jag varken har kanalen eller ett snabbt internet...


Föresten, jag blev just lite smått sugen på att klippa lugg! Har inte haft det på några år nu (har inte ens fått något infall sedan jag hade det sist och som vanligt sa att jag aldrig skulle klippa det igen) men idag när jag såg Sara från förra årets BB så kände jag bara: fyfan vad snyggt det är?! Jag vet att jag passar i det men frågan är hur snabbt man kommer tröttna på det och ångra sig när man inser hur lång tid det kommer att ta innan det växer ut igen? Mja, det tåls att tänkas på.. beställa nytt löshår ska jag göra också. Fan vad snyggt med superlångt hår och lugg?

XOXO

we were born to die


.. and we're in, HELG!!! Man känner sig fan lika lycklig varje gång. Tog en liten sovmorgon imorse och åkte på jobbet vid 8, dock började min bil krångla så jag fick parkera den hos mormor och låna en brux-bil ut till Fjällräven. När jag slutade tog jag och Jeppe med oss Daisy ut till Skommarhamn och fikade i solen, så jävla härligt. Vintern när den är som bäst (eller kanske det enda som är bra med den..)

Förresten, har ett musiktips till er → Lana Del Rey. Hennes platta är klockren, så jävla skön!! Har lyssnat konstant på den hela veckan och jag är helt fast, i princip alla 15 låtarna är grymma.

XOXO

stop exsisting and start living

image description

 



Go'kväll, idag har jag varit ledig, gotta luv that. Gjorde bort 7:an igårkväll så jag slapp kliva upp och åka dit imorse så fick sovmorgon ba yeaah. Har dock inte gjort ett skit idag, vet inte ens vart dagen tog vägen? Mami och papi kom på besök och hjälpte mig sätta upp en rullgardin sedan följde jag med hem eftersom Jeppe drog och pimplade i snöstormen, och sen dess har jag varit här och bara drivit typ, haha. Pratade med Angelica i typ 1 timme och det var inte igår men hur trevligt som helst. Saknar mina gamla hOmies som man inte träffar så ofta längre, skönt dock att allt är precis som vanligt när man väl hörs.

Nu ska jag kolla Luleå-Modo, fika och dricka kaffe(!) Jag har aldrig lärt mig dricka kaffe, tycker det är svinäckligt, men har hittat nåt pulverkaffe med dajm-smak som är riktigt gött! Kanske t.o.m kan lära mig dricka vanligt kaffe efter det här.. eller inte men det känns bättre att dricka fejkkaffe än saft när alla andra dricker kaffe liksom!

XOXO

i deserve new shoes!


jävla snyggggga! v topshop har alltid så jävla grymma skor, alltid lika dyra också.. 95 pund, 1050 spänn typ. Lika bra att dom var slut i min storlek annars hade jag gått bananaz och beställt dem!! Älskar den ormskinnsmönstrade klacken, så jävla läckra ju. 16 cm höga, haha åhhh hatar att vara fattig -.-

love isn't complicated, people are

image description


Redan onsdag idag, maah hinner inte med. Igår var det alla ♥ dag, dagen som jag brukar skita i totalt sedan det tog slut med min förra pojkvän (vilket var typ -07). Det är ju inte direkt så att man firar valentine's day när man singel, då tycker man ju att det är världens onödigaste dag istället. Men igår hade jag en jättemysig (som alla andra iofs) med Jeppe. Vi pimplade på dagen sen åkte vi hem och jag klippte och färgade jag hans hår, sen åkte vi på nötis och åt middag, fikade och såg på hockey. Fick finaste presenterna också, rosa tulpaner och ett presentkort på den enda affären i stan som har snygga kläder, älskade unge! Blev så himla glad. Han fick en ansiktskräm av mig och nu ska jag göra chokladbollar :*

Annars så slutade jag tidigt(are) idag så har hela dagen kvar, jag kan ha stans skönaste arbetstider? Älskar att det är så fritt och att jag kan lägga upp mitt schema lite som jag vill också. Vill inte jobba med det här hela livet ofc men kommer nog kännas svårt att anpassa sig efter fasta tider på nästa jobb.

XOXO

 



no regrets, just love


Njuter av helgen för fulla muggar. Igår var vi hundvakt typ hela dagen, först åt lill-Diva medan Frida jobbade och sedan åkte vi ut på Nötis och gjorde Daisy sällskap. Lagade go´middag, åt 10kg godis och såg sista filmen om Harry Potter. Nej har inte gjort det förrän nu (har inte sett del 1 ens) men jag har läst alla böcker så jag visste redan hur det slutade. Fett bra var den, men såklart är böckerna ännu bättre. Innan vi åkte tillbaka till stan letade vi en timme efter mitt gamla Alfapet-spel, det är skitkul ju! Hittade det tyvärr inte men mamma skulle fortsätta leta idag och jag hoppas verkligen att hon hittar det, jag vill spela fan -.-'

Om ett tag ska vi åka ut på Nötis igen och hälsa på mina kusiner eftersom deras mamma fyller år. Blir go´fika och massa surr, trevlans!

XOXO

when nothing goes right, go left


Idag har det varit riktigt härligt väder ute, soligt och inte alltför kallt så invigde nya glajorna och drog en promenad med Jeppe. Riktigt nice var det. Igår när vi pimplade höll jag på frysa röven av mig, det blåste och snöade typ så det var rätt oskönt, men den här gången hade vi i alla fall stolar och ved med oss så vi kunde göra upp en eld och värma oss på. Fick två aborrar också ba yeaaah, det är ju bara kul när man får fisk liksom, heh. Nu ska jag städa lite (blir skitigt dirr i små lägenheter..) och vid fem ska Tony och Maria komma och hämta mig och så ska vi åka till sollefteå och kolla på nån DM-final match som Jeppe ska spela. Vet inte riktigt vad det är men blir säkert kul ändå.

XOXO

tomorrow will be a new day


Bara jag som har problem med att veta hur jag ska inleda mina blogginlägg? Kan sitta och fundera hur länge som helst, haha. Lame. Har i alla fall slutat jobba nu, blev en kort och skön dag som vanligt. Har även tagit mig i kragen och pratat med dem på jobbet om min "arbetssituation". Har otrivts på ett ställe ett tag nu och känt att jag inte velat åka dit, kvällen innan har jag gruvat mig och knappt kunnat sova och ingenting har känts kul. Så kan man ju inte ha det på jobbet så nu tog jag tag i saken och det känns jävligt bra för nu kommer det att lösa sig så att jag kommer få hjälp på det här stället tills dess att de hittat nya åt mig.

Annars så var jag på stan igår och köpte ett par nya solglasögon från bikbok - wayfarerstyle. Så fort solen skiner (som igår) vill jag ha solisar och få det att kännas som vår, är så jävla trött på vintern nu, bläää. Idag är det självklart mulet men vi ska nog åka och pimpla ändå, är inte lika kallt i alla fall. Men är inte det jävligt typiskt, så fort solen skiner blir det iskallt men är det mulet så blir det varmare. Kan det inte bara vara varmt och soligt elle?

XOXO

todays is never too late to be brand new

 


Orka måndag -.-

Fattar inte hur helgen kan gå så sjukt snabbt varje gång. Nog för att vardagarna gör det också men måndagar suger ändå ganska hårt. Har inte gjort så mycket idag, mådde inte bra igårkväll så kunde inte sova så jag och jeppe låg och snackade typ hela natten, var hemma från jobbet också. Mådde bättre fram på dagen och då tog jag en prommis till mormor för att hälsa på och låna en potatispress, sedan åkte jag och hämtade lillplutten på Fridas jobb. Var bebisvakt ikväll och jag och Diva (harkel) lagade lax med sås och pressade potäter. Lite vardagsslyx måste man ha för att överleva, heh.

Ska föresten skicka in mina uggs till junkyard imorgon. Hade fått svar på mitt mail och kommer förmodligen få en godkänd reklamation ifrån dem och pengarna tillbaka. Kunde inte få ett par nya skor för de har inga fler i lager men känns ändå bra att få tillbaka pengarna trots att det är trist att jag går miste om mina favoriter. Men får väl köpa nya nästa vinter :'}

XOXO

wow, somebody needs a happy meal


fail

FREEEDAG FTW!

Känns så sjukt bra, ni lär ju förstå. Kom hem från jobbet för en timme sedan, har precis käkat lite och nu håller jag på att tvätta. Brukar typ aldrig tvätta i tvättstugan här för den är så sjukt skabbig, tar hellre hem tvätten till mami :*, men nu hade jag inget val för har fan inga rena trosor, haha. Har även mailat junkyard för att reklamera mina uggs som jag beställde därifrån i höstas. De har spruckit i sömmen bak så att luddet sticker fram vilket känns riktigt tråkigt då de är svindyra och jag inte har gjort något (förutom att använda dem?) som kunnat orsaka det. Skulle aldrig skada mina bebisar med vilje liksom. Maah är riktigt sur, hoppas verkligen att de kan lösa detta... men det ska förstås inte få förstöra min fredag, det är ju helg för fan, wohoo! :D

XOXO

don't follow your dreams, follow my blog


Ligger i Sandras soffa och slöar gärnet. Hämtade henne när hon slutade vid fyra sen drog vi på stan och köpte mat - varsin sallad, beach 2012 nu ffs. Gick även på esther&jag och hittade ett par skor från ugg australia♥ som jag vill ha, 2800 spänn som hittat! Kan fan inte släppa dem, vill ha dom så jävla mycket -.- haha så sjukt drygt. Nu har vi precis käkat i alla fall och ligger utslagen i soffan, är så jävla seg. Ska sova här inatt också för jeppe är och spelar match i piteå och jag vill inte sova själv i läggan, haha. Moget jag vet :>

XOXO

 


RSS 2.0