be quick but never in a hurry

Hej bejbs, nu var det ett par dagar sedan jag skrev något här. Har fan inte hunnit för igår jobbade jag 13-21 och idag har jag jobbat 12-18. Slutade alltså ganska nyss och nu ska vi snart käka grillat. Kommer bli så satans, jävla gotttt! Sen ikväll ska jag och gubben ut och springa. Känns som den ultimata lördagskvällen, haha. Nä fan, faktum är att det inte ens känns som helg när man jobbar hela långa. Imorgon blir det jobb 12-18 igen nämligen. Men sen är det måndag och Valborg och då blir det att ta igen helgens missade festligheter, wooop.

XOXO

sweat is fat crying

image description

Sådär, då har jag äntligen (efter att ha suttit i typ en halv dag) klickat hem lite nya träningskläder från sportamore.se. Det blev ett par svarta tights från Röhnisch (beställde både capri- och 3/4 modellen i XS och S för att kunna testa vilken modell och storlek som passar bäst), ett knallrosa linne från Casall, ett vitt ribbat linne från Nike och tre sportbhar i vitt, svart och rosa från Röhnisch (det var "ta 3 betala för 2"). Typiskt mig när jag ska beställa kläder, jag måste studera vartenda plagg på hela sidan för att vara säker på att jag beställer rätt och jag klickar oftast hem två storlekar på en gång om jag är osäker för det går snabbare att bara skicka tillbaka de som inte passar än att skicka tillbaka och byta. Då det är gratis retur spelar det ändå ingen roll. Åh vad mycket roligare det kommer bli att träna när man har riktiga kläder, har tänkt köpa det hur länge som helst men har alltid prioriterat andra saker men nu jävlar. Nu fattas det bara ett par nya löparskor sedan är jag ready✌

Jag och gubben sprang i alla fall runt höglandssjön idag också, ungefär 4 km blev det igen. Har fortfarande sån jävulsk träningsvärk men jag bet ihop och sprang ändå. Vägrade gå, haha. Igår körde vi bara styrketräning så ville verkligen springa idag. Jag är så fett taggad på att gå ner ett par kilo nu!

XOXO

columbus traveled the world in a sailboat..

image description
.. and you can't get to the gym?

Efter en kass natts sömn (har drömt mardrömmar och vaknat femtioelva gånger) vaknar man upp med världens träningsvärk precis som jag förstod. Jag har så sjukt ont i mina armar, lår och axlar idag så jag vet fan inte var jag ska he mig, haha. Enda stället jag inte har ont i är röven så får väl bli att träna den idag. Dock är det tydligen bra att träna när man har träningsvärk för då försvinner det snabbare så får bita ihop och köra ändå💪. Igår tänkte jag på Victorias secret modellerna när jag sprang, det var rätt bra motivation faktiskt😁

XOXO



stop saying "i wish", start saying "i will"

image description
sliten men nöjd tjej

Herrejävlar vad seg jag är nu. Har varit ledig idag så jag och gubben tränade i förmiddags, först körde vi lite olika styrkeövningar och sedan stack vi ut i det "härliga" regnvädret och sprang nästan 4 km. Sist jag sprang var typ 4? år sedan utan att överdriva, har inte sprungit annat än kortare längder under mina pw's liksom. Mår illa och är trött i hela kroppen nu men samtidigt är jag jävligt nöjd som faktiskt klarade av det trots att jag ville dö under tiden. Hade det inte varit för min envishet hade jag nog inte fixat det, men jag klarar tammefan allt bara jag vill. Det här var ett äkta bevis på det✌

XOXO

quiet people have the loudest minds

image description

Idag är det seg-stuga i Kroksta. Efter middagen hos mina päron igår packade vi en systempåse och åkte till Croffe och Ida där vi korkade upp och spelade en iPad variant av "Med andra ord". För er som inte vet vad det är kan jag förklara att det är ett spel som går ut på att man i lag på 1 minut ska beskriva ord för de andra utan att nämna själva ordet. Ju fler ord man gissar rätt desto fler poäng får laget och först till 50 eller 100 vinner. Sjukt jävla kul i alla fall, man blir så stressad att man typ skriker när man ska försöka beskriva orden. Jag och Ida vann överlägset över grabbarna, inte så otippat kanske ;)

Idag känns det att det blev mer än ett glas vin igår men det var det värt, hade skittrevligt. Croffe och Ida kom förbi idag och fikade, sedan chillade vi i solen medan Daisy och Chico fick leka av sig. Dom har en exakt likadan hund och det är så gulligt att se dom tillsammans. Hade inte Chico varit kastrerad hade vi fan avlat dom, hade blivit fett söta valpar.

XOXO

we are who we are

image description

Älskar att vakna upp en lördagmorgon som denna med känslan att veta att det är just lördag. Helg, finns det något bättre eller? Baby sussar fortfarande men jag vaknade halv 9 hur pigg som helst, ligger kvar i sängen och bara softar. Igår jobbade jag 8-13 på Coop sen åkte vi på stan för att hämta ut min present till gubben som han fick när han fyllde 20. Hade beställt ett par helvita Converse-skor som var förstora så vi bytte dem till ett par svart/vita som var mycket snyggare. Tur att de första inte passade, haha. På kvällen lagade vi go'middag och chillade framför tv'n, riktigt fredagsmys med godis och vin.

Idag ska vi åka hem till mamma och pappa och käka middag eftersom gubben ville se nån fotboll, har fan ingen koll eftersom jag inte är så intresserad men visst kan jag kolla om det inte finns något annat att se. Ge mig ett vinglas så blir det där hur bra som helst ;)

XOXO

you fit me better than my favourite sweater

image description
kvällsfika Y

Har haft en skitmysig dag med älsklingen på badhuset idag. Vi har åkt vattenrutchkanor, badat bubbelpool och käkat glass. Dessutom har vi simmat 60 längder à 25m vilket blev 1,5km totalt. Det tog ungefär 1 timme och efteråt var man alldeles mör i hela kroppen. Kändes som att man vägde 150kg när man klev upp ur bassängen, haha. Garanterar att jag kommer ha riktigt ont i mina armar imorgon men det är bara bra, då vet man att det har tagit liksom. Det är fan riktigt härligt att simma, sjukt bra träning för hela kroppen och samtidigt avslappnande på något vis. Kommer göra det fler gånger lätt.

Efter käk i form av chili con carne och en lång dusch har jag och gubben har precis lagt oss tillrätta i soffan. Ska ligga här hela kvällen utan att röra en fena, börjar jobba kl.8 imorgon så blir en rätt tidig kväll. Kommer nog att däcka tidigt vilket fall pga simningen, haha.

XOXO

you're the type of guy i'd make a sandwich for


Jobbet igår gick toppenbra, jag fick sitta i kassan hela passet och det är det absolut roligaste med att jobba i butik. Tiden flyter på och man får träffa mycket människor, riktigt kul är det! Idag är jag ledig hela dagen så jag och gubben ska käka lunch nu sedan dra på badhuset och motionssimma. Ska bli så jävla skönt! Det är sjukt bra träning ju. Efteråt ska vi sätta oss i bubbelpoolen och chilla som belöning. Egentligen är jag fett skeptisk till badhus, tänker bara på alla ungar som pissat i vattnet och på bacillerna på golvet som kan ge en fotvårtor och annat äckligt men VAFAN, jag ska härda för gubbens skull. Var ju faktiskt min idé från början att dra och bada också, ehee. Men helt seriöst så föredrar jag att bada i havet alla gånger.

XOXO


young, pathetic and full of dreams


Hello wednesday. Börjar inte jobba förän halv fem idag, så jävla skönt. Tog en promenad i förmiddags medan gubben sprang (känns som att det är det enda jag skriver att jag gör...) och tack och lov blev det ingen snöstorm som vädret hade visat. Tvärtom var det riktigt fint så hade tid och lust att stanna till i lekparken och gunga lite ehee. Kass film men blir ju alltid så dålig kvalla när man laddar upp på youtube, och jag tror nog att man hör hur kul jag hade ändå, haha.

Nu ska jag tagga jobb, hörs imorgon istället.
XOXO

for sale, sale, sale

 

Säljer mina bruna boots på tradera nu. Köpte dem förra sommaren på Din Sko för tusen spänn men har knappt använt dem alls. Skulle tippa att jag haft dem 2-3 gånger så de är i princip som nya. Äkta skinn och supersköna. Utropspriset är 249 kronor. In och buda, bejbs!

 

→ till annonsen

XOXO


i didn't change, i just found myself

image description

 

Fan vad jag är kass på att uppdatera här, FÖRLÅT! Skittrist för er att följa en sån slö bloggare ju. Fast egentligen är det inte bara för er skull det skulle vara bättre att skriva oftare utan även för min egen skull, då blir det nämligen inte lika mycket att berätta och "ta igen" när jag väl gör det liksom. Så ska skärpa mig, promise.

 

Helgen var soft i alla fall. Jobbade lördagen till kl.18 och efteråt kom Jeppe och hämtade mig och sedan åkte vi hem till dom och käkade middag. På kvällen drog vi in till stan till bröderna Westin och drack lite starkt och bara hängde. Tror vi gick hem vid 12 någon gång, gjorde standard varma mackor och slog på Justin Bieber-filmen. Gubben är den första kille som jag lyckats övertala att se den filmen, haha kärlek till honom. Och tror ni inte att han erkände efteråt att han faktiskt ändrat uppfattning om Justin? Haha jomen visst ;) igår var det kanonväder så vi åkte till Kroksta och satte oss på altanen och stekte i solen. Var så jävla underbart skönt. Senare tog vi en pw runt kvarteret också. Idag har jag varit ledig så vi sov hos dom inatt, åkte in till stan och klippte Daisys klor på Djurmagazinet på förmiddagen och sedan gick/sprang vi runt Höglandssjön. Nu har vi precis duschat och chillar bara, ska snart dra på affären och handla lite käk.

 

XOXO


DFTBA - don't forget to be awesome

 

Sjukt soft dag idag alltså. Började att upp vakna med solen i ögonen efter en härliga sovmorgon, sedan blev det frulle och en promenad för att bränna lite carbs. Tog en dusch och fixade mig när vi kom tillbaka och sedan förberedde jag efterrätten som vi skulle käka efter middagen. Gjorde samma som min mamma gjorde till oss förra helgen, rabarber sabayonne med färska jordgubbar. Ska lägga upp receptet här en annan dag för det är nämligen så SJUKT jävla gott. Beroendeframkallande, helt galet. Sedan drog vi in till stan för att hämta ut babys kaffemaskin på posten (nu jävlar ska vi dricka GOTT kaffe) och handla lite till middagen. Idag har vi nämligen dragit årets första grillning!! Marinerad fläskfilé, marinerade champinjoner, zucchini, klyftpotatis och bea, munknull typ ♥

 

Skippade bion i alla fall och kör en mysig hemmakväll istället. Jobbar imorgon 12-18 och vill bara ta det lugnt, dessutom har jag så jävulskt ont i ryggen så det är inte ens kul :'(

 

XOXO

 

 


life's a climb but the view is great

image description


Efter typ 3 dagar av evigt regnande fick vi äntligen se lite sol idag. Det sprack upp alldeles lagom tills jag slutade jobbet, helt pörfekt. Jag och gubben gick då en sväng på stan för att run some errands och sedan åkte vi ut till Nötbolandet där vi tänker slagga inatt då mamsen och papsen dragit till fjälls. Innan det blev mörkt gick vi ner till vår strand en sväng för att kolla läget nu när snön tinat bort, Daisy blev helt tokig och gick bananaz i sanden. Hon sprang runt runt och grävde gropar, haha hon älskar verkligen att vara här på lande'.

Men det gör jag med, i löv it. Imorgon är jag ledig och det ska njutas av till fullo här ute. Blir förmodligen en biorulle på kvällen också, myspys. Var sjukt länge sedan jag var på bio!!

XOXO

summer 2012 hurry the fuck up already

 

Ledsen för dålig uppdatering. Har inte haft tid då jag jobbade hela dagen på Coop igår (det är där jag fått jobb för er som undrade). Slutade kl.18 och efter det var jag helt död. Hade ont i varenda liten muskel i kroppen, haha. Så åkte hem och dog i soffan och hade noll ork till att göra något öht. Skulle gissa på att jag är lite väl klen ehee.

Just nu har jag lunch i alla fall, jobbar på fabriken idag och imorgon. Känns bra, tittar man ut genom fönstret vill man ändå bara dö så kan lika gärna jobba och tjäna lite cäsh. Var fan är våren?

XOXO

 


beauty gets the attention, personality gets the heart

image description

Hej bejbs! Har ni haft en bra helg so far? Det har jag! I fredags var jag och Jeppe hem till mina päron och käkade middag och världens godaste efterrätt, och på kvällen drog vi på fest hos Ellen med Anton, Mattias och Matilda. Var fett trevligt! Sköna människor :) vid halv 12 tog vi en taxi till Harrys, var rätt så mycket folk men jag minns inte så jävla mycket. Var nog lite väl dragen, haha. Åkte hem typ halv 2 och det var nog lika bra, mådde inte sådär super igår när vi vaknade. Käften var lika torr som en påse mjöl typ så för att vakna till liv gick vi ner på stan och käkade lunch, sedan åkte vi hem till gubbens föräldrar eftersom Jeppe fyllde år och hans släkt skulle komma på kalas. Var så jävla seg hela dagen men det var en skittrevlig dag. Jeppe fick nya iPad 3 i present som jag sitter och bloggar från nu, den är sjukt nice Y.

Idag har vi bara chillat, vi pallade inte festa något igår och det tackar jag oss själva för idag för annars hade jag fan varit halvt död. Har blivit för gammal för att köra en två-dagars alltså, haha.

XOXO

keep calm it's weekend


Idag har varit en jävla kung dag! Känner att de motgångar jag känt senaste tiden är som bortblåsta och jag mår mycket bättre. Är gladare och mer positiv. Det nya jobbet (har kvalificerat mig till kassörska nu) går skitbra, har fått en massa tider april ut och även fått veta att de behöver mig ända till i höst om jag vill det vilket känns sjukt bra. Det är faktiskt riktigt kul att sitta i kassan, socialt och trevligt liksom. Dessutom damp min deklaration ner i brevlådan idag, 20 lax tillbaka vid midsommar - NÄHÄ?! De ska jag spara till min kommande bröstoperation. Har bara velat men inte haft råd i typ 8 år nu, haha. Jag och gubben♥ har i alla fall lunchat och fikat på stan idag, hur mys som helst. Var även och klippte mig hos Angelica så nu är jag riktigt jävla nöjd med mitt hår. Löshåret flyter in helt perfekt, går inte att se att det är just löshår ens. Köpte även med mig en locktång som jag velat ha pisslänge. Den var nedsatt från 695 till 395 så kunde bara inte hålla mig men jag är supernöjd. Det blir så underbara lockar, Wella Pro Curl heter den. När vi kom hem från stan städade jag hela läggan så nu är den superfräsch och påskfin, sitter och njuter nu av att ha så välstädat omkring mig. Har även påskpyntat med videkissar och gula små kycklingar som jag fått av mormor, samt påskliljor som jag fått av mamma. Åh är så jävla lycklig, känner på mig att den här helgen kommer att bli den bästa på sjukt länge.

Glad påsk, bejbs.
XXXX

keep calm and turn your swag on

gilla toarullen


Ligger helt utmattad på soffan med baby bredvid. Kunde inte sova en blund i natt för jag var så sjukt nervös inför vad som skulle ske idag på nya jobbet. Eller egentligen var jag inte sååå nervös, jag låg snarare typ omedvetet och oroade mig. Visste att jag inte skulle kunna sova något men det var ändå så sjukt frustrerande att ligga där och vrida sig till klockan fyra på morgonen när man vet att väckarn' ringer halv sju. F*ck that. Dock gick det hur bra som helst ändå, var överdrivet mycket ny info att ta in men efter ett par timmar kände jag ändå att jag kommit in i det hyffsat. Ska fortsätta inskolningen imorgon mellan fyra och tio, blir ett eftermiddagspass alltså. Känns jävligt skönt och efter det är långledigt över påskhelgen som gäller, WOOOOOP!

XOXO

 


keep calm and pretend it's not monday

image description


Idag fick jag ett riktigt intressant samtal från ett jobb jag sökte i höstas och imorgonbitti ska jag dit och "inskola" mig. Känns helt sjukt med tanke på att jag definitivt inte trott att jag skulle höra något ifrån dem då det gått så pass lång tid, men förståss också väldigt roligt och spännande. Jag behöver omväxling och detta kom väldigt lägligt då jag ändå kommer att tappa timmar på mitt nuvarande jobb. Wish me luck guys, nu ska jag fortsätta mysa med min underbara älskling!

XOXO

if stress burned calories, i'd be a supermodel

Har haft en supermysig helg hemma hos päronen. Tagit långa promenader, ätit en massa god mat och bara tagit det lugnt. Nu känner jag dock att det ska bli jävligt skönt att åka hem till stan igen. Inatt kommer gubben hem igen också och jag kunde inte vara gladare! Har saknat honom så förbannat. Vi har mycket mys att ta igen ;) men först ska jag till Sandra och surra lite. Kolla livesändningen av BB och eventuellt gå ut och gå en sväng också. Jag har blivit värsta hurtbullen. Som jag skrivit förrut, innan sommaren vill jag känna mig någorlunda (helt nöjd blir man tyvärr aldrig) nöjd med min kropp och för att lyckas få de där slanka, smala benen behövs träning. Jag vet det så nu är det bara att köra!

XOXO

RSS 2.0