peace.


Nu äre festligt på Sveavägen med fanta och rosé! Älskar mitt nya guldhalsband från Urban Outfitters, peace!

satan i gatan.


Äntligen har Veronica Maggio släppt sin nya platta! Har väntat i 3 år, och faaan vad grym den är. Älskade hennes "Och vinnaren är.." från 2008, vet inte hur många gånger jag lyssnat på de låtarna alltså. Veronica är verkligen en av de bästa svenska artisterna, luv her


Du får passa dig som satan,
för jag glömmer aldrig bort vart du bor.

a good morning.


Somnade vid 23-tiden igår, sååå skönt. Känslan av att vakna upp utvilad idag, utan att vara bakis och på bra humör, är fan underbar. Man kan nog inte få en så mycket bättre start på Valborg! Dessutom tänker jag bre på det hela genom att ligga kvar i sängen och dra mig, nomnom. Kommer förmodligen att bli rastlös så småningom och då tänker jag fixa mig och gå på affären (som ligger typ 10m från porten) och handla frukost. Yeah, sounds like a plan! ;)

the naked and famous.


älskar låten & videon♥

Fan, jag måste bara berätta om en så sjuk händelse en i min klass var med om. Hon hade en manlig kund på en spa-massage, och under tiden hon masserade magen så får killen stånd(!) vilket gör att k*ken flyger upp och sticker fram under handduken!!! Haha alltså jag dör! Hade det hänt mig hade jag inte vetat vad jag hade gjort. Jag hade iallafall dött av skam, fyfan vad PINSAMT. Visserligen var det väl ännu mer pinsamt för killen men vafan, ofta han fick stånd?!?!

school's out.

 

Idag har jag tagit examen!!! Wiiiee, jag är så sjukt glad! :D Efter 2 månaders slit är jag äntligen färdigutbildad SPA-terapeut, och school's out for summer, nananana♫♪ Plus att jag nu äntligen är på plats i nya lyan. Känns så skönt att slippa kärringen, ni anar inte. Trivdes fint i mitt lilla rum, men numera har jag ett stort härligt rum som minst är dubbelt så stort som det förra. Högt i tak, stort fönster och allt i oldstyle. Dock tänker jag vänta med att visa bild tills jag fått ordning här, vilket jag inte har ännu. Mitt över gatan har jag Frank Dandy's huvudkontor eller något också, ser massor utav färgglada kallingar genom fönstret, hehe.

runnin' busy.

Och ingen uppdatering här har det blivit idag heller. Har istället varit i skolan (sista jävla kundpasset, imorn tar jag examen mf's!), sedan har jag flyttat och därefter varit med Mario. Allt var jettekul! Vi hörs imorn, hejdå!

right above it.


Så har kärringen kommit hem från utlandet igen. Hon skrämde halvt ihjäl mig genom att dyka upp sent igårkväll istället för idag, som jag trodde, och hade redan efter 2 minuter lyckats reta upp mig. Hon är fan schitzo, pendlar mellan jättetrevlig och assur. Pallar inte sånt! Så jag drog en runda på stan efter skolan idag, köpte en fin bikini och bara strosade för att fördriva tiden och slippa åka tillbaka till lägenheten, haha. Till slut var jag dock tvungen att åka hem och ända tills nu har jag sysselsatt mig med att packa. Hate it, men nu är det mesta gjort. Imorgon ska jag få hjälp att frakta grejerna till "the new place".

Läste på Kissies blogg att Grönan öppnar snart btw, FAN VAD KUL! Jag älskar karuseller♥, så jag ser fett mycket framemot att tvinga mig med några lika barnsliga själar dit och bara leka hela dagen! :D:D

mjaou.

måste boka tid för klipp+slingor! ;/ tips på bra salonger i sthlm?


Så var kontraktet påskrivet, glad tjej! :D får nyckeln på torsdag dock, då jag börjar flytta in. Känns kanon att få flytta in innan helgen iallafall, då är det ju Valborg och förhoppningsvis blir det en riktigt festlig sådan. Nu är jag mitt upp i tvättningen så ska fortsätta med det, och sedan ta igen några Big Brother-avsnitt.

Föresten så gjorde jag så sjukt god middag till mig själv idag. Stekte färdig pyttipanna, och kokade upp en sås på matlagningsgrädde, köttbuljong och HP-sås som jag sedan hällde över. SÅ sjukt mycket godare än vanlig pyttipanna! (som jag egentligen inte är så jätteförtjust i) tips! ;)

something pretty.


Så var påskhelgen över och vardagen här igen. Börjar inte förän vid 10 idag, men ställde klockan på 06:45 eftersom jag hade bokat tvättid vid 7. Orkade jag tvätta? Givetvis inte. Förstår inte hur jag kunde vara så naiv igår att tro att jag skulle orka det heller, hehe. Nä, nu blir det frulle och en dusch istället. Slutar skolan vid 17 och efter det ska jag skriva kontrakt för nya boendet! Flyttar in på Sveavägen 61 på fredag!!! :):)

happy bitch.


Fyfan vilken underbar dag det har varit idag. Jag hittade givetvis ingen bikini, men var tvungen att köpa ett par jeansshorts och ett par sandaler, för i sommarvärmen det har varit idag hade det inte varit möjligt att ha mer kläder på sig! Jag har alltså struttat omkring barbent för första gången i år, och det var heeelt fantastiskt. Mario och jag åkte till Rålambshovsparken(?) och solade i några timmar och jag kunde nog inte spenderat den här lediga måndagen på ett bättre sätt. :) och när jag kom hem tog jag ett långt bad och surrade med två av mina finaste vänner i telefonen. Behölver jag nämna ännu en gång att jag är så sjukt lycklig just nu?

wonderful life.

Vilken sjukt underbar dag, SOMMAAAR! Satt ute på balkongen i MAX en kvart och fick tydliga linjer. Solen är dessutom sjukt stark. Och jag kan inte sola i linne så nu måste jag bege mig till närmsta H&M eller Bik bok och köpa en provisorisk bikini. Fuck min tvättid, sen hoppas jag på att någon vill hänga med och sola någonstans :)

guldklipp.


stand out!

akrobaterna!

infinity!

Saknar min bästis så jag håller på att gå i bitar, och vad passar inte bättre då än en nostalgi-tripp med några av våra classic moments!♥ :D haha jag älskar dig hjärtat.

påskafton/påskdagen.

humlegårdsparken!

fyllon on the go.


Igår chillade jag och Mikaela i någon timme i solen i Humlegårdsparken, helmys. Sedan kände jag lite impulsivt att kvällen behövde innehålla rosévin. Vädret var på topp och likaså mitt humör, så Sanna satte sig på första bästa t-bana och kom hit med en vinare. Vi hade skittrevligt som vanligt, dock spårade det rätt snabbt. Lite väl runda under fötterna traskade vi in till Medborgarplatsen vid tolvtiden, för att sedan skiljas åt. Sanna åkte hem, och jag satte mig på tuben till Skärmarbrink och fick somna bredvid snyggingen. Och ja, denna dag har jag typ tittat på ännu en lägenhet på Sveavägen (som det lutar åt att tacka ja till) och sedan tryckt i mig en pizza på ballen. Inte mer än så.

she moves in her own way.

Gårkvällen blev riktigt chill. Vi såg först på Big brother, sedan en film och gick sen och la oss vid typ halv 2. Sov ut ordentligt idag och vaknade vid halv 11. Så jävla skönt, nu känner jag mig äntligen fräsch från baksmällan igen! :D kom iallafall precis hem och tänkte ta och hoppa in i duschen nu. Så sjukt underbar dag idag!♥ Solade någon timme på Marios balkong och förhoppningsvis fick jag lite färg. Det var ivilketfall så sjukt härligt. Nä, nu duschen och sedan stan med Mickis.


The Kooks är sommarmusik för mig!

jag kommer.

 

 

Vet fortfarande inte riktigt vad som händer ikväll men något chill blir det iallafall. Känner jag mig någorlunda människa igen och tänker inte dricka så att det jag hamnar på ruta 1 igen. Är fortfarande fett seg liksom. Har nyss fixat mig och väntar på att Mario ska komma och hämta mig! Peeaaace bitches.


fallen.

Men asså åh vad sliten jag är! Det är helt galet. Men mötte ändå upp Sanna tidigare för att sola borta vid Blekingegatan. Dock var solariumet katastrof-skabbigt. Verkligen jätterisigt, så ingen av oss ville sola längre i rädsla av att få svamp, typ. Så då gick vi och åt vårat standard-bakiskäk, sushi♥, istället och efteråt shoppade jag två linnen på Topshop och ett par vita tygskor på H&M. Kom precis hem och nu tänker jag ta en lång powernap. Sedan får vi se vad kvällen bjuder på!

moonshine.


Jag och Sanna drog en spontan-utgång igår dagen till Jesus sista måltids ära (internt), fett kul! Efter ett par glas rosé hos mig gick vi ner till uteserveringen "Oj oj oj" och tog varsin bärs. Kedjerökte och skrattade åt vår påhittade kinesiska. Sedan råkade vi hamna brevid ett par killar, som det slutade med att vi hängde med resten av kvällen. När Oj oj oj's uteservering stängde gick vi vidare, men vi lyckades aldrig riktigt hamna på något nytt ställe så det slutade i princip med att vi hängde utomhus som 4 lodisar hela natten, haha. Först kvar på söder och sedan på östermalm där vi käka korv. Var helt crazy kväll egentligen, och mycket pga att den ena killen var så jävla rolig (han till vänster på bilden). Garvade verkligen läppen av mig och sånt är störtskönt ju. Idag är jag fett trött och fett bakis, somnade 5 så har sovit ungefär 5 timmar. Taggad för en ny dag :) not.

big decisions.

Var som sagt och kollade på en lägenhet igår efter skolan. Var jättefin och tjejen var supergullig. Har dock inte bestämt mig till 100%, dels för att jag hatar att fatta beslut (och detta är ett pretty big one) och dels för att jag har i åtanken att det kan dyka upp något ännu bättre. Så jag sa att jag skulle fundera över helgen. På söndag ska jag dessutom åka och titta på en annan lägenhet vid Sveavägen, hyffsat centralt liksom. Hoppas faktiskt nästan på den ändå. Hade lätt varit roligast att bo mitt i smeten ju! ^^ Resten av onsdagen hängde jag bara med Mario. Vi gjorde inte så mycket men det är chill. Med rätt sällskap behöver man inte göra det heller :);)

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen. Snart kommer Sanna hit med käk från Donken och då ska vi dricka rosé och fira att det är långhelg. Dessutom är det 17 jävla grader ute här i Stockholm idag, snaaart sommar!♥

wont let them tear us apart.



Här är förövrigt den heeeelt underbara klänningen jag köpte i måndags, för att fira att intervjun gick så bra. Har letat efter en långklänning sedan förra sommaren och när jag såg den här var det love at first sight. Det var liksom bara meningen att jag skulle ha den! Den perfekta midsommarklänningen. Jag älskar den. 499:- H&M.

good morning bitches.

Har börjat ställa klockan tidigare för att både kunna snooza och hinna chilla vid datorn lite innan jag drar till skolan. Även om man är sjukt trött när man kliver upp så är det faktiskt värt det. Det värsta jag vet är att behöva stressa på morgonen, fyfan. Idag går jag iallafall i skolan till 16 och efteråt ska jag iväg och kika på en lägenhet. Hoppas, hoppas! Sedan MÅSTE jag handla mat. Kylskåpet ekar fan ^^

just leave an open door.


amazing song!

Fan vad glad jag är över att jag lämnade Övik. Jag menar, där stod jag bara och stampade på samma ställe. Dagarna gick men livet stod stilla. Jag utvecklades ingenting, varken personlighetsmässigt eller i yrkeslivet, och det var fruktansvärt oinspirerande och tråkigt. Jag tänkte varje dag på vad mer livet hade att erbjuda egentligen. Här i Sthlm däremot känner jag mig nästan som en ny människa. Jag är full av optimism och jag vet att det finns så mycket mer för mig att hämta. Det händer nya saker hela tiden! Jag älskar livet just nu, det är precis såhär det ska kännas♥

something to die for.


Snygga bejbs inne på Medusa i lördags! Jag är så jävla glad över att mitt internet fungerar igen att jag kommer ta ut min glädje här genom att terra bloggen med inlägg ikväll. Och inte nog med att jag är glad över att bredbandet fungerar som det ska igen, jag är också sjukt glad över att allt känns så bra just nu. Jag är verkligen så jävla glad för det känns som att allt faller på plats i mitt liv nu. Intervjun på bemanningsföretaget Beauty Assistance igår gick som sagt superbra, och den 3e ska jag dit igen för att skriva kontrakt osv, vilket innebär att jag kommer att börja jobba åt dem så fort skolan är klar i princip. I sommar kommer jag förmodligen att jobba mestadels på SPA:n ute i Sthlm skärgård, vilket klingar helt underbart i mina öron. Bara nytt boende som fattas nu, men imorgon ska jag titta på en lägenhet och jag hoppas det kommer kännas bra. Ja, det känns fan som att jag är precis där jag ska vara right now!

i'm baaaack!


ÄNTLIGEN FUNGERAR MITT INTERNET IGEN! Ni anar inte hur lycklig jag är. Känns precis som att jag varit borta från civilizationen ett tag, haha. Men nu är jag back on track igen, och för att ta igen lite så tänkte jag börja med att berätta lite kort om helgen.

I fredags hade jag först tänkt festa, men jag var så trött efter en fullspäckad skolvecka så jag orkade verkligen inte. Så då gick jag och Mario på fotboll istället, Djurgården-Malmö, sedan gick vi ut och åt på en mysig restaurang och efter det åkte vi hem till honom och såg på film. På lördagen sedan var det ju heeelt amazing väder, så då var vi i princip ute hela dagen och chillade i solen. Åkte hem på eftermiddagen och duschade för att sedan ha Mikaela på besök här (kärringen är ju utomlands). Vi drack årets första rosévin med fanta♥, surrade och lyssnade på rock och sedan tog vi bussen till Slussen och rockklubben Medusa. Var riktigt trevligt och musiken där var grym! Råkade sedan hamna i en svarttaxi hem, haha. Nej inte "haha", fyfan alltså aldrig igen. Söndagen sedan var riktigt slapp. Jag och Sanna käkade sushi i stan och sedan mötte även Mikaela upp oss för en glass i Kungsträdgården. Perfekt helg med andra ord! :}

still out of business.

Att mitt internet la av var ungefär det värsta som kunde hända mig. Jag känner mig totalt handikappad! Får jag inte det här jävla helvetet att fungera imorn blir det till att investera ett mobilt skit-bredband för det här går fan inte. Jag DÖR! Blogga kan jag ju göra från mobilen men några bilder kan jag inte lägga upp och det suger balle. Köpte t.ex världens finaste klänning på h&m idag men kan ju inte ens visa bild på den, aaarrrggggh.

i smile.

Sitter på donken på hamngatan och käkar frukost just nu. Har precis varit på intervjun på bemanningsföretaget jag pratade om förrut. Gick hur bra som helst, och den 3e maj ska jag tillbaka för en provbehandling vilken kommer bestå av en ryggmassage typ. Går det lika bra som det gjorde idag (vilket jag självklart tror) kommer jag att jobba på spa:n ute i Sthlms skärgård i sommar, så jävla underbart! Fett lycklig jag känner mig nu! :D

fett lack.

Har haft fullt upp hela helgen så har inte hunnit blogga nånting alls. Hade tänkt ändra på den saken ikväll och berätta vad jag haft för mig, men då har mitt fucking jävla internet gått och pajat?! Ni anar nog hur fett irriterad jag är. Bloggar från min mobil just nu men jag hoppas verkligen att jag löst internet-problemet till imorgonkväll, för det är inte alls samma sak att surfa på mobilen. Dessutom kan jag inte lägga upp några bilder från den eftersom dom är på kameran. FETT IRRI som sagt. Men jag har iallafall haft en super-helg som jag hoppas att jag kan dela med mig av imorgon, nu ska jag sova för att det inte finns något vettigare att göra när nätet är dött. Puss och godnatt.

living the dream.


Guess what? På måndag ska jag på en intervju på ett bemanningsföretag som rekryterar inom skönhet/hälsa/mode här i Stockholm! Jag har ingen aning om vad som kommer ske, eller vad jag ska förvänta mig men det känns sjukt spännande. Kanske kan det leda någon vart, dvs till ett jobb här nere. Åh, det vore drömmen♥♥♥♥ det är ju snart bara 2 veckor kvar av utbildningen och som jag skrivit tidigare så vill jag verkligen ha möjligheten att stanna kvar här i huvudstaden. Jag håller mina tummar hårt för det. Pussinuss.

u know u love me.

 

Har precis tvättat klart, superkul. Not! Hoppas att den här kvällen kommer att bjuda på något roligare än så, thihi. Just nu spelar jag och sjunger med i Justin's "baby" och "u smile" på högsta volym. Undra vad grannarna tänker?.. "Fan vilken talang, hon borde söka IDol", eller typ "helvete hon är ju bra, men Justin Bieber? HAHA" eller kanske "riktigt jävla värdelös alltså, HÅLL KÄFTEN OCH DÖÖ DIN HORA!" Nä, nu har jag lite att göra ^^


the test.


Trots sjukt lite sömn inatt, och en sen ankomst imorse (otippat) lyckades jag med att fixa ett VG på det teoretiska provet idag! Jag är fan fett nöjd. Jag satsar aldrig på ett högre betyg än G på prov och allt över är bara ett stort plus. Att provet sedan var aningen svårare än jag förväntade mig suger dock lite. Jag menar, vi hade fått två papper med flera instuderingsfrågor på som alla tränat som satan på inför det här, och vad händer? Det dyker upp en hel del andra frågor på sådant vi fått lära oss typ de allra första dagarna i skolan. Minns man det? Nej inte precis. Fick rannsaka hjärnan och lyckades svara på en del utav frågorna, men självklart blev det minuspoäng där. Fett irriterande. Jag, Emelie och Matilda gick och käkade en fet pizza till lunch efteråt och klagade rejält över det. What the fuck liksom?! Orka ge ut instuderingsfrågor då...

hur många lingon finns det i världen.


Busy day idag som sagt. Skola till cirkus 17:00 och sedan mötte jag upp min faster Christina och kusin Magnus vid Östermalmstorg. Kikade på hans nya lägenhet, som råkar vara grymt fin, ligga högst upp i huset och ha största terassen med världens utsikt över stan. Lucky bastard! Väldigt trevligt att träffa dem iallafall, även om det blev relativt snabbt eftersom jag var tvungen att stressa hem och fixa mig inför bion med Mario. Som förövrigt var jättebra! Vi såg "Hur många lingon finns det i världen" och även om jag hellre hade valt "Bieber-filmen" så får jag erkänna att den var väldigt charmig. Att jag sedan hade bra sällskap gjorde ju knappast saken sämre, mys var det! ;*

Mindre kul att jag har teoretiskt prov imorgon kl.09, som jag inte hunnit träna ett skit på såhär kvällen innan. Men som min lärare sa idag på skolan; skit i att träna inför provet ikväll. Gör något kul istället! Det ni inte kan nu kommer ni ändå aldrig lära er. Hehe, true... Nightie♥

do it on my own.

Superstressig dag idag, har flängt fram och tillbaka som ett tok. Bloggar nog senare ikväll istället, nu blire bio med Mario. Tjao!

beauty to beast?


WTF! har Megan gjort med sitt utseende? Hon har ju totalförstört det? Måste vara farligt att ha så mycket pengar att man har råd att göra hur (läs; många operationer) som helst. Hon ser ut som en vandrande plastikoperation nu ju, helt sjukt ;/ haha INTE snyggt...

Då är min egen Megan tusen gånger snyggare!♥

now or never, lite så.


Så var det bokat och klart. 10e maj kl.10.00, då smäller det! Iiih vad jag längtar.

Håller förövrigt på att leta runt som ett tok efter ett jobb här i Sthlm. Dock måste jag korrigera mitt CV en aning först så det ska jag sätta igång med nu. Sjukt drygt, men det är värt vartenda slit. Jag vill verkligen INTE behöva flytta hem :´(

how we roll.



Var tvungen att sno den här av Mickis, haha. Fett snygg vi är! ^^ dock ser det jävligt komiskt ut om man tittar ett par gånger. Nu blir det plugg, har prov på onsdag ;/

good girls go bad.

jag och fina mikaela

snygg hållning, HAHA dör!

feltagning, haha...

närbild!


I helgen har min fina bästis Sandra♥♥ varit här i sthlm, så igår tog vi en runda på stan för lite shopping. Jag köpte ett par mysshorts och ett par örhängen på Topshop, och Sandra köpte en supersöt kjol och världens finaste virkade, vita kofta (som jag skulle döda för). Var jättemysigt att umgås med henne igen och jag önskar att hon och Fredrik flyttar hit också. Vore så jävla kul! Annars var det lika ansträngande som alltid att gå på stan i flera timmar (jag har kommit på att jag inte tycker om att gå på stan och strosa i affärer, jag tycker om att veta vad jag ska ha, gå in och köpa det och sedan gå hem, haha) så när jag kom hem tog jag en powernap på tre timmar innan jag fixade mig och åkte till Slussen för att möta Mikaela. Köpte mat på donken och sedan tog vi bussen till henne där vi korkade upp och surrade. Tiden gick sjukt snabbt så någon utgång hann vi inte med, men det var grymt trevligt iallafall (trots att jag blev så full så jag höll på att kexa i bussen hela vägen tillbaka till Slussen, god damn vad full jag blev!). När jag äntligen kom fram minns jag att jag satte mig fullt synlig "bakom" en smal pelare och pissade, haha classy! Mötte iallafall Mario och sedan tog vi en taxi till honom.

Idag har det inte blivit många knop gjorda. Klev upp vid 13-tiden, såg Big brother-avsnittet från i fredags, åkte och käkade sushi vid Globen och sedan skjutsade han hem mig. Kort och gott :)

as long as you with me, baby.

Idag har det varit full rulle på skolan hela dagen, var helt fullbokat med kunder. Kul, men stressigt! Var helt slut på när jag kom hem vid halv fem med en fet påse donken-käk i handen. Haha, snacka om fläskigt! Men hade ändå orken att åka till Mario och kolla på hockeyn (avgörandet mellan modo-södertälje som modo TACK&LOV fixade) med honom och André :) sen åkte vi till scandic malmen där dom käkade (jag var fortfarande mätt efter min flottiga hamburgare, haha) och chillade ett tag, och efteråt åkte jag och Mario tillbaka till han och kollade på big brother och tv bara. Myspys! Nu är jag hemma och ska snart sova, men min magknip dödar mig så vet inte om jag kommer kunna göra det :/ plus att hon jag bor har en karl i sitt sovrum?! Haha, jag dör!

that should be me.

evangelina, moà, julia

julia, petra

moà, evangelina


Tre bilder från igår, såhär såg det ut. Tråkigt nog hade jag, för att underdriva, en bad photo-day :/ usch, finns inget värre! Nästa gång jag går ut här, vilket förhoppningvis blir redan till helgen, ska jag fixa mig över öronen bara för att alla människor här är så jävla snygga och det sista jag vill är att känna mig som den tråkiga och fula lilla ankungen... löshår på nästa gång också, fyfan vad jag är less på min frisyr just nu alltså. Helt meningslös.

www.sliten.com.


Drog precis en powernap på 3h, blev lite sömn inatt så det var så sjukt jävla skönt. Undrar dock om man kommer kunna somna ikväll nu? Just nu känns det iallafall som så för jag är så sjuuukt sliten. Gick till och med på närmsta pizzeria och köpte mig en flottig bakis-pizza med cola tidigare ^^ sällan jag ger efter för det suget vill jag lova! Fylle/bakiskäk är båda lika äckligt. Men idag var det verkligen så jävla gott. Bortsett från att dom glömde gorgonzolan, huvudingridiensen och anledningen till varför jag valde just den pizzan -.- Hatar pizzerior som "glömmer" ingridienser...

party on a wednesday.

Blev ingen uppdatering igår, blev en spontan utgång med Julia, Evangelina och Petra istället. Vi förade hemma hos Julia och sedan tog vi en taxi till Collage. I taxin lyckas jag tydligen likna Dessie på en bild, och den första vi ser när vi kommit fram är allas vår kära Kissie. Blogg-feber! Äntligen har jag sett Kissie LIVE! Och mina värsta farhågor besannades. Hon är verkligen ingen natural beauty (hur skulle hon kunna va? haha..) någonstans, bara sjukligt anorexismal. Tändstickor till ben, no ass, stort huvud och stort hår - helt opropotionelig! Men släpptes in före alla andra, och hängde i vip:en hela kvällen, det gjorde hon givetvis. Collage var annars en helt okej klubb, bästa jag varit på hittills måste jag säga. Bäst var slutet av kvällen, men varför får ni självklart inte veta, haha ;pPpppPPP

Väntar på bilder från Julia! :)

down to earth.

"är det så svårt att bara vara ärlig?
ska man inte kunna vara ärlig utan att
det ska bli konflikter och massa onödiga
diskussioner. det är väl bara att gilla läget.
man har delade åsikter, man resonerar inte
alltid likadant. men ärlighet vara så mycket
längre, även om vissa personer inte kan hantera den."

Tessi♥ satte ord på mina tankar.

big enough.


Har verkligen börjat fundera över vad jag vill göra framöver och just nu är jag så fruktansvärt kluven. Som jag skrev igår har jag verkligen börjat trivas här i Sthlm och jag är inte alls lika sugen att flytta hem permanent igen. Eller permanent är det ju inte i vilket fall, men min tanke hela tiden har ju varit att spendera sommaren i Övik och nu är jag inte alls lika säker på att det är det jag vill längre? Klart jag saknar min familj, min voffs och alla härliga människor där hemma, men jag har ingen hemlängtan alls längre och här i Sthlm händer det så sjuuukt mycket mer roliga saker och möjligheterna är så otroligt mycket större. Plus att ALLA säger att somrarna här nere är helt awesome med alla event och uteserveringar bl.a, och det tvekar jag inte en sekund påå! Shit, det här är fan jobbigt på riktigt... Jag ska iallafall kolla upp lite potentiella jobbmöjligheter imorgon på skolan och så får jag utgå ifrån det. Hem och genomföra mitt stora projekt i maj ska jag iallafall! Sedan får vi se...

the one and only.

min bakgrundsbild i min mobilen, skoja.. inte!


Jag vet att jag snackar om Justin Bieber alldeles för mycket, jag är sjukt tjatig jag vet! Men det är såhär jag är som person. När jag fått en dille på något/någon så snackar jag om det konstant hela tiden. Nu råkar det var Justin som jag fastnat för, och då lyssnar jag på hans musik 24/7, jag googlar bilder på honom, köper cd-skivor och fan-tshirts etc. Jag går all in 110% och det är så jag gillar att göra saker och ting här i livet. Såklart att jag förr eller senare kommer att tröttna just pga att jag gör det, men då hade jag iallafall jävligt roligt medans det varade! ;)

Dock ska jag försöka att inte blogga alltför mycker mer om honom, men jag kan absolut inte lova något!

stuck in the moment.


Trott eller ej så har jag börjat trivas ganska bra här i Sthlm faktiskt. Nästan så pass bra att jag faktiskt inte känner lika starkt sug att flytta hem längre... Nu kommer jag att göra det när skolan är slut iallafall, eftersom jag har stora planer att genomföra i maj, men vafan. Sen då? Det finns INGET som håller mig kvar i Övik sedan. Ja vi får se alltså, för som jag känner just nu kommer jag fan att sakna Sthlm och livet jag börjat bygga upp här nere när jag åker tillbaka till Övik i slutet av månaden ;/

u smile, i smile

saknar sommaren!


Började dagen och den nya veckan med en sovmorgon, såååå skönt! Skola mellan 11-17 som gick jättebra, dock alltid segt en måndag. Så jag unnade mig själv en take away-sushi♥ på hemvägen, och det var lätt det bästa beslutet någonsin. Jag är supersnål när det gäller att lägga pengar på mat för jag tycker det är så jävla onödigt när man kan lägga pengarna på så mycket roligare saker, som t.ex kläder, skor eller ****, haha! Men sushi är så fruktansvärt gott så det var värt varenda krona en dag som denna. Nu håller jag på att tvätta (superkul... not) men snart är jag klar och då ska jag lägga mig i sängen och lyssna på Justiiiin.

never say never.


Det här är ju ändå så sjukt ballt. Tusentals tjejer som alla står och gör ett hjärta med sina händer till Justin! Haha det är helt jävla otroligt hur många fans han har alltså. På facebook är det över 24 miljoner personer som gillar hans sida. Ofattbart! Och jag är en av dem, hähä. Gillar ju typ alla låtar han gjort men en av de absolut finaste är "U smile". Ni MÅSTE lyssna♥ Föresten är jag så ÄCKLIGT AVUNDSJUK på Krille som var och såg Justin live i Köpenhamn häromdagen. Vafan såg jag inte filmen innan konserten för?! Jag hade också velat vara där :( nu kommer han bara till länder långt bort... :'(

the cutest thing i've ever seen.


Asså Daisy som liten dödar mig, så jäääääla söt! Jag saknar henne alldeles för mycket :( vill hem till min voffs!

one less lonely girl.


Efter bion igår kände jag verkligen inte för att vara hemma, det var ändå lördagkväll liksom. Så jag fixade till mig lite, svepte några rom och cola medan jag spelade Justin på högsta nivå och mötte sedan upp Mario och några andra Kramforsbor på Scandic Malmen(?) vid Medis. Bara nytt folk men det var superkul! Pratade en hel del med Julia, grymt trevlig tjej :) Efter ett tag tog vi en taxi till Magenta, där det var grymt varmt och grymt mycket folk. Dock inte så jättekul, det är ju så hög volym där så man kan inte ens snacka med varandra? Så vi var inte där speciellt länge. Men jag hade verkligen sjukt kul. Det roligaste som finns är spontana utekvällar utan någon som helst planering! Jaja, resten av kvällen är historia!

somebody to love.


Den här låten är ju bara så grymt jävla bra.
Sitter och lyssnar på MIN ALLDELES EGNA JUSTIN BIEBER-SKIVA♥ om och om igen. Tokbesatt, haha!

bieber-fever!


Har precis varit på bio på Hötorget med Sanna och sett Justin Bieber - Never say never. Har aldrig lyssnat på killen innan och jag har verkligen inte hajat hypen med honom, MEN NU SÅHÄR EFTER ATT JAG SETT FILMEN?! Tro mig, JAG HAJAR NU! Fyfaaaaan vad bra den var! Satt med gråten i halsen hela tiden! Asså jag dör, musiken, historien, framgången, JUSTIN... jag har fått Bieber-fever alltså. Jag köpte till och med hans skiva efteråt! Det säger ju en hel jävla del :D Plus att han är så sjukt jävla snygg, hans stil är grym och han är sjuuukt charmig. JAG ÄLSKAR JUSTIN BIEBER! Hahahahah

last night.

hos sanna

på tuben in till staun

rökpaus

vars är vi här? haha no idea!

Snygg fylleuppdatering jag lyckats med här på bloggen inatt, hahah. Blev en hel del alkohol igår, som ni kanske förstår. Efter skolan igår åkte jag direkt hem till Sanna, där vi käkade, fixade oss och till sist började dricka. Vid 00:00(?) åkte vi in till stan och på vägen velade vi jättemycket om var vi skulle åka. Luckas tyckte att vi skulle möta upp han och hans polare på nåt ställe på Östermalm som jag inte minns namnet på, men det slutade med att vi åkte till Medis och träffade superfiiiina Mikaela på 54 istället. Fattar inte hur men vi kom in gratis? Haha fett skönt. Och så sjukt kul att träffa en person vars blogg man läst i flera år! Hon var supergullig och jag hoppas vi kommer ses mer. Så där hängde vi iallafall ett tag till 02:20 ungefär innan vi bestämde oss för att dra vidare till Luckas och dom som skulle på typ Berns. Men till slut bestämde vi oss för att vi inte ides så vi åkte hem och sov istället, hehe.

Idag mår den 22-åriga fjortisen som inte säger ett pip inte överdrivet bra men det ska nog ordna upp sig om ett par timmar. Ikväll ska vi tagga för biobesök på Hötorget!

laughing at loud.

Vad fan är det för fel på folk? Avsundsjuka jävlar, usch!!! Aja. Tänker inte ens ta åt mig. Haters come with success, så är det ju... tyvärr. Ni är patetiska! Har haft en skittrevlig kväll med Sanna iaf. Lägger upp bilder imorn för just nu är jag alldeles för trött och full för att orka.

the last words.

För det första; det är min blogg och jag skriver vad fan jag vill, dvs MINA åsikter som jag ALLTID står för. Folk behöver INTE hålla med mig, bara RESPEKTERA dem. För det andra; att påstå att folk ska börja tycka illa om mig pga mina åsikter gentemot dig är det mest patetiska jag har hört, men OM dom gör det så FINE. Det bevisar ju ett och annat. För det tredje; om du nu är så jävla rolig och mogen, VARFÖR har du då inga vänner? (som du själv säger) För det fjärde; fan vad jag blir less på att behöva försvara mig och behöva känna mig som världens största "bad guy" för att jag inte hymlar med vad jag tycker! Och för det femte; skulle JAG se DIG som ett hot? Lägg av, jag är varken avundsjuk på ditt utseende, din personlighet eller din sociala inkompetens, trust me.

And btw; jag vet en hel del folk som du umgås med ibland som tycker precis som jag!

RSS 2.0