Happy birthday to meee.

Gratulerar Josie på din födelsedag!

Ja idag är man birthday-kid, för den 21:a gången. Jag fyller foppa, mhihi. Dålig humor jag vet, men ändå. Har inte hunnit öppna några presenter än dock, för morsan jobbar till fyra så vi ska ha kalas klockan fem. Undra vad jag får i present? Har ju i princip bara önskat mig dyra och tekniska saker. Ny mobil, ny tv, ny iPod, pengar.. får se om något föll mor och far i "smaken". Man har ju sina tvivel men samtidigt måste man alltid hoppas.

Efter mitt födelsedagsfirande har Jonna ställt till med avskedsfest också. Ja inte för min skull då, jag ska ju ingenstans. Nämen utan för hennes, för hon ska nämligen åka som aupair till Irland nästa torsdag och blir borta i ett helt halvår! Hon har bjudit ungefär halva stan så festen kommer nog bli grym, men det suger getpung att hon överhuvudtaget behöver ställa till med festen. Vill inte att hon ska åka ju! Fast, ett halvår går så jävla fort. Plus att hon var borta i Malmö ett halvår i år ju, och det gick så snabbt så man knappt hann blinka. Mjaou, får se det så.


Chillat med barndomsvännen.

Idag har jag hängt med min allra äldsta barndomsvän Johanna som är hemma ifrån Malmö över jul/nyår. Som vanligt roade vi oss med sånt som jag aldrig gör med mina andra vänner vilket bestod av tv-spels spelande och snack om gamla, roliga minnen from back in the days. Självklart visade jag min "julia-kalender" som vi skrattade som fan åt, plus minnena ifrån den. Vi minns verkligen allt som igår; från telefonsnackandet vareviga dag som bidrog till att morsan och farsan skällde ut en som fan över den SKYHÖGA telefonräkningen som dom fick på posten (haha, fattar ni?!), till chocken jag fick när jag ringde slut på mina egna 100 kr jag nyss fyllt på på typ 5 minuter ute på flytbryggan, till "dejten" med Jonte på Sundskolan. Ja osv, osv. Fyfan vilken rolig barndom jag har haft, kan vi konstatera, mhihi.

Jag älskar iallafall Johanna, hon är så jävla chill och down to earth så hälften hade räckt för att göra henne världens lättsammaste människa. Och hon är ännu en vän jag håller jävligt hårt i.


Oh my, oh my, oh my.

MIN DATOR ÄR SOM NY IGEN - INSE KÄÄÄÄNSLAN!

Kan inte ens minnas att min pärla fungerat såhär smidigt någon gång tidigare,
inte ens när den var nyköpt haha! Lär den ju iofs ha gjort men det känns som åååår och dar sedan.
Jag är fett nöjd och nu ska det spelas mängder med mario kart för att fira detta, det är ju liksom för bra för att va sant♥

Wiiii.

Ruinerade mig själv genom att köpa ett nintendo wii idag, wiiiie vad roligt! Eller nä jag ruinerade mig faktiskt inte, jag använde julklappspengarna istället. Totalt gick kalaset loss på treochetthalvttusen, men behövde bara lägga ut lite mer än hälften själv eftersom jag sålde mitt rosa PS2 igår för ettochsex. Så rätt "överkomligt" ändå. Dock hade jag kunnat få det billigare om jag inte envisats med att köpa till en extra dosa och mario kart. Men vadå, man ska ju köpa det spel man verkligen vill ha och inte gå halvvägs, vad är då vitsen att överhuvudtaget köpa ett tvspel? Plus att mario kart är världens roligaste spel, och hade inte det funnits hade jag gett fan i att köpa wii överhuvudtaget, haha!


Data-rehab.

Sitter som en jävla datanörd här med två stycken datorer framför mig. Håller nämligen på att bränna ut återställningsskivor till min egna bärbara eftersom den är in serious need of a formatering. Den är så otroligt seg nu så det är hemskt, går knappt att sitta vid den för man blir så jävla förbannad över hur långsam den är. Plus att den har fått nån jävla knäpp och ger ifrån sig massa ljud. Ni vet det där ljudet när någon skriver till en på chaten på facebook? Det där fula, plupp-ljudet. SÅ låter den titt som tätt. Liksom, what? Hur fan är det ens möjligt? Så nu jävlar ska datorn gå på rehab, och sen hoppas vi att den blir som ny igen!


Annandagen.

Annandagen kan mest rättvist beskrivas med ordet "galet". Det var extremt flummigt och härligt igår och endast av den anledningen att jag och Jonna var så jävla störda i huvudet hela tiden. Vad vi än gjorde så fjantade vi oss, gick runt som två cp:n och skämde ut oss inför random strangers. Men jag älskade det, och det gjorde hon också, och sådär kul kan bara hon och jag ha. En del folk tror säkert att vi är lite pryda och dryga av oss, men igår bevisade vi verkligen motsatsen med råge. Haha, loved it bigtime.

Jag, Jonna, Anna och Rosanna styrde iallafall förfest hos mig eftersom Monica fick ställa in pga magsjuka (stackarn), sen fortsatte festen hos Gary. Eller Rosanna åkte till harrys, och Anna åkte hem, så det var bara jag och Jonna som continued the drinking @ Garys. Vi knäppte årets fulaste bilder på oss när vi gör de fulaste grimascherna och om ni har tur kanske lägger jag ut nån så att ni får se. Fan, om jag törs, haha. Dom är inte nådiga! Efter the photosession mötte vi upp Linnéa och drog ner på harrys. Var rätt tomt på folk i jämförelse med kvällen innan men som sagt så livade vi upp stämningen som fan iallafall. It was fuuun! The bakisness wasn't nådig imorse iallafall.


En bild på mig och Linnéa. Får räcka så.


Juldagen.

Ja, var ska jag börja? Har ju varit frånvarade så länge nu känns det som så det skulle bli ett så jävla långt inlägg om jag ska ta med allt som hänt de två senaste dagarna. Men kan ju iallafall börja med att sammanfatta juldagen såhär:

Först och främst firades en andra julafton med mormor och kusiner, vi käkade och bytte julklappar. Sedan bar det av in till stan där Maria m.fl hämtade upp mig och så åkte vi till Bonäset på preparty. Var helt okej kul, träffade lite (eller mycket - kände inte en jävel där förutom Maria och Olle litegranna) nytt folk och satt och snackade. Vid 23-tiden tog vi en taxi till stada och Harrys. Vi fick gå förbi hela den långa kön för vi stod på VIP-listan eftersom vi var inbjudna av några som hyrt övervåningen där. Fatta vad nice, de hade (tydligen) beställt in alkohol för 4O.OOO spänn allt som allt så inse att det var gratis drinkar överallt. Helt klart något jag skulle kunna vänja mig vid framöver också, höhö. Hade en skitkul kväll med Maria och andra vänner iallafall, puss på det.

Eller äh, vi gör såhär. Jag lägger in lite bilder från juldagen här och berättar om annandagen i nästa inlägg.


Jag och Olle-boy. Måste sluta använda så mycket maskara ser jag, fransarna spretar ju åt alla håll och kanter..

Redbull/vodkas everywhere, inte så jävla gott ändå men det var ju gratis ;)

Flum-bild på mig och Maria. Min näsa ser skitstor ut men det beror på att Marias finger flyter ihop med min näsa, haha.

Och jag och Maria igen. Hon är en nyfunnen vän som jag kommer hålla hårt i, dessutom är hon lätt en av de snyggaste i stan!


It wasn't me, hihi.

Jag hatar att läsa det Dessie skriver i sin blogg för hon verkar så sjukt omogen. Ja okej, hon är omogen också för hon är 14 (eller 15?.. ehm who cares?) år. Var jag verkligen sådär omogen när jag var i hennes ålder? Jo det har jag frågat mig jävligt många gånger och idag fick jag svaret. Jag var ännu mer omogen(!) Helt sjukt, är det ens möjligt? Haha nämen, jag råkade hitta en gammal "Julia-kalender" från 2OO2 (då var jag 13 år iofs, fyller ju så sent på året) som man skrev några rader i vad som hänt och vad man gjort varje dag. Samtidigt som det var sjukt roligt att läsa det jag skrivit om killar och kompisar (mest killar, daah) skäms jag litegrann över hur tragiskt omogen jag var. Jag hatade en kille ena dagen för att han inte såg mig, och älskade honom andra för att han kollat på mig två sekunder i skolan. Haha alltså jag dör! Was that even for real? 

Utdrag ur min "Julia-kalender":  

28/8-02
Ååå! Jag tror jag håll på å svimma. Per kolla på mejj aslänge & jag tro att jag höll på å döö! I ♥ PER!!

1/9-02
Idag va jag på BD me Sofia å vi hade skitsköj. Följde efter en snygg kille! Han märkte ne.. *Hehe*

2/9-02
Idag knäppte vi kort i skolan. Fan va jag älskar Per! Han e världens absolut snyggaste kille! *Hehe pözzzz*

16/9-02
Idag hane väl inte hänt så mycke. Men jag gilla en som het *** nu åxå! Han e skitsöt, vill ha hans nr. te mobilen, om han har nån! Love Per & ***

17/9-02
Nu e jag inte kär i Per längre! Jag e överkär i *** & han log mot mej, tror jag! Iallafall log jag mot han.

16/10-02
Idag har jag fått reda på av Sofie att Per tro att jag är söt! Mm! Jag gilla han igen! Pöss Pöss Per!!!

SKRATTA INTE.


Christmas Day.

Idag är det juldagen och dags för julafton nummer 2. Jag vet inte om jag är redo för en omgång till men det spelar ingen roll, för vi kommer åka till mina kusiner och fira jul med dem och mormor iaf. Men det kommer bli mysigt. Dock ska jag (försöka) äta lite mindre julmat och julgodis idag än jag gjorde igår, blev lite för mycket av det goda då, hihi.

Och undra vad som finns i julklapparna idag? Är nyfiken i en strut! ;)


A very Merry Christmas.

Så var julafton almost over för i år också. Dagen har varit mysig, alldeles lagomt ansträngande och julig. Helt enkelt perfekt. Har ätit mumsigt julbord, umgåtts med en liten del av släkten, öppnat fina paket som innehöll mycket fina saker (bl.a pengar, smink, presentkort på Makeup Store & Gina Tricot, badlakan, choklad) och tittat på Kalle samt Svensson Svensson. Plus att jag har fått dröser av God Jul-sms!♥ Nu ska jag ta en kvällsmacka med julost och julskinka!



Jag fastnade inte på bild men min armhåla, Hello Kitty-tshirt och nya armband gjorde, så jag var glad iaf. Har inget löshår i heller :o

Supergod efterrätt, julig pannacotta med lingon

Some of the gifts!♥

Daisy-boo var julefin i röd rosett, och även hon fick julklappar såklart

Jag och farmor hugger in på julmaten, yummy

Och vår fina spiselkrans (heter det så?), underbart med öppen spis anyways


Love and laughter to you all.



Merry Xmas.

Så var det julafton igen då. Mys♥ Vi ska fira den hemma med bland andra farmor och farfar vilket känns alldeles lagomt myigt och skönt. Visst är det härligt att fira med småkusinerna också men man blir alltid så utmattad av all lek och spring. Kan vara skönt att chilla en jul också, plus att vi ska fira med dem imorgon så. Nåja, nu ska jag inte sitta här och datanörda bort julen.
Vill önska er alla mina fina läsare en riktigt GOD JUL!


Alcoholiccc.


Jag har handlat alkohol till juldagen.
Tror ni att jag klarar mig på en 7:a sprit och två cider? Haha are you kidding me? Jag klarar mig på en kvarting sprit, och de där två cidrarna vet jag inte ens varför jag köpte. Mest bara bortkastade pengar? Men dom är ju goda iallafall. För det är inte så att jag behöver alkoholen i dem direkt.


Something about christmas time.

Jag sitter och tänker tillbaka på förra årets juletider i och med att jag nyss satt och läste igenom en massa gamla blogginlägg som jag skrev just runt jul förra året. Allt känns så jävla välbekant på något vis, som om det hände häromdagen bara. Är det ett bevis på att tiden går alldeles förjävla fort eller? Ehm, ja! Tiden springer iväg och jag lider av kronisk åldersnoja. Förrut älskade jag att fylla år mest av allt (bortsett från julafton), nu hatar jag det lika mycket som att kliva med sockarna i snö som någon dragit in. Det suger! Jag vill inte bli gammal.

Men tillbaka till julen -O8. Jag hade en baby med stort B då, vilket förmodligen är den största skillnaden i jämförelse med nu. Jag minns det som igår och jag saknar det. Även fast det gick skepprätt åt helvete så saknar jag känslan av att ha någon så jävla mycket så det gör ont. Jag vill verkligen, verkligen ha en baby nu med! '



Och jag jobbade jättemycket vid jul last year, vilket är en annan skillnad. Jag jobbar inte ens hälften så mycket i år. Skönt men plånboken ekar tommare än tommast. Nåja, jag verkade ha en bra jul förra året iallafall. Så jag får helt enkelt se till att fixa en lika bra jul i år, with help of my friends.


Morgonpigg.

När jag väl har bestämt mig för att göra något gör jag det också. Så nu sitter jag här med knallröd hårfärg på skallen. NOT! Tror ni jag är dum eller? Rött är det sista jag skulle färga, och inte för att det är fult på något sätt och vis utan endast för att jag ser sjuk ut i rött hår. Tyvärr vet jag med 1OO% säkerhet då håret blev rött första gången jag färgade det i 4-5:an, fast nöjd som fan var jag då iallafall såklart. Det var ju första gången jag färgade håret. Men iallafall! Jag klev upp halv 7 imorse för att lägga i ny brun hårfärg då den gamla har börjat släppa. Jag kan säga som så, att färga håret på sig själv är asjobbigt. Till slut blev jag så förbannat less så jag sket i tekniken och började smeta in hårfärgen hursomhelst. Orkade inte bry mig, men tror det blir jämt ändå... om inte annat får vi la se om en halvtimme. 

Jag är rolig. 


For mum and dad.


Driving in a winter wonderland.

Snö i all ära (självklart är jag lika glad som alla andra över att vi får en vit jul) men fyfan vad det suger att köra bil när man inte ser ett skit. När det vräker ner snö, och man ligger efter en annan bil är det som att köra totalt blind. Man ser max 1 meter framåt liksom. Plus att vägarna är täckta med snödrivor, spåriga och hala. Inte konstigt att man ser bilar i diken lite varstans. Jag älskar vinter och snö, och just nu ser det ut som ett helt julkort ute, men det är bara att konstatera att mycket snö innebär traffik-kaos.
Till nåt annat, visst är det tragiskt att Brittany Murphy gått bort? Snygga och talangfulla människa. R.I.P
"See you on the other side kid." /Ashton Kutcher


Julklappstips!

Var bara hemma och tog det lugnt igår. Var lite småsugen på att festa och dra ut, men var alldeles för trött så det blev att jag bangade. Otroligt skönt idag vill jag lova.

Så istället för att festa gjorde jag lite julgodis som jag ska ge till mormor och farmor i julklapp. Chokladtryffel med Caramell-baileys. Så sjuuukt goda, världens chokladbomber. Och perfekt att ge bort i julklapp till någon äldre, eftersom det är "vuxet" julgodis, så att säga. Jag ska lägga dem i små glasburkar, sätta något fint tyg på locket och knyta rött band runtom.
Väldigt "Leila bakar" ;) Love it


We had alot of fun.


Videon från igår.


Här är filmen från ena leken vi körde igår, alltså man ser verkligen helt cpstörd ut när man ska flytta över bollen! xD

Awesome day and nite.

Fyfan vilken rolig kväll det var igår! Vi samlades hos Monica vid halv 8 och drog direkt igång tvspel, det är liksom det vi alltid gör hos henne för hon har så många roliga. Dock kan vi konstatera att jag suger på spel, jag förlorar i princip varje gång. De få gånger jag vinner måste vara ren och skär tur, för jag är verkligen sämst. Helvete aa.

Men iallafall, vi söp ner oss (jag körde på den gamla "godingen", en kvarting explorer med en salig blandning av groggvirke) och körde först en lek som går ut på att flytta ett spelkort från en kortlek mellan käftarna (haha), man ska liksom suga fast det och sedan flytta det från pers till pers, och den som tappar ner det får dricka. Sedan körde vi en liknande med samma princip fastän man flyttar en tennisboll från hakan. Snacka om att man ser cpstörd ut medans man gör det, det är så jävla roligt så det finns inte. Vi filmade en snutt så den kommer läggas ut på bloggen inom en snar framtid, hehe. Sist drog vi igång "jag har aldrig", och sedan var vi så full så det var dags för krogen.

Självklart hamnade vi på Oleary's as usual, och det var faktiskt grymt roligt där! Det är så konstigt med olles, för ena gången är det katastrof tråkigt och andra hur kul som helst. Wonder why? Aja, kvällen på olles slutade iallafall med att jag och Monica satt och drygade oss mot en kille, malde popcorn och sedan sov jag hos henne för jag ville inte gå hem själv. Varför är jag singel för? Ogilla..

Kvällen får 5/5 hearts, 'cause I love my friends so much


Use your brain, if you have one.

Man börjar ju undra för vissa hajade verkligen inte poängen med inlägget under, jag menade förståss inte att alla tycker att jag är snygg men jag ser iallafall inte ovårdad ut. Självklart tycker alla olika och en människa som jag tycker är ful kan en annan tycka är snygg. MEN DET VAR INTE DET JAG MENADE, ingen tycker att en ovårdad person är snygg och fräsch. Men what the fuck, kunde inte bry mig mindre om er som tycker gula tänder och råttfärgat hår är snyggt, eeuw! Och jag går inte runt i mjukisbyxor och uggs? Eller jo för 3 år sedan. Men det var.. 3 år sedan? Haha idiot.

Anyways, till någonting roligare nu! Har sprungit runt på stan idag i -20 och bränt en massa pengar, inte bra men vissa saker var behövliga. Sedan tog jag en fika med snygg-Maria på Waynes, var hur trevlig som helst! :) Det ska vi göra om har vi bestämt. Nu ska jag laga lite käk sedan bege mig ner mot Jonnas, eller Peters om man så vill. Sedan drar vi till Monica och kör fest där, blir naaajs.


Don't think so.

Jag kanske verkar hemskt ytlig nu men jag håller faktiskt med om detta, totalt. Skulle kanske inte formulerat mig precis som henne, men jag tycker faktiskt att hon har en poäng. Blir också trött på alla människor som fular ner sig totalt. Why?! Det är så lätt att göra något åt saken, man behöver inte vandra omkring som levande soptunnor.

Vill man inte se bra ut eller? Vill man inte visa sig från sin bästa sida? Jo, jag vill det iallafall! Självklart har man sina bad days, men man har dem inte 24/7. Är det verkligen kul att leva när man vet att andra kollar snett på en för att man ser ovårdad och ful ut? Eller inte ens lägger märke till en för att man försvinner i mängden? Näfan, jag hade hellre låst in mig och kastat bort nyckeln alltså, fy.


Sweet, sugar, candyman.

Har roat mig med att göra julgodis ikväll, och först ut var dessa snyggingar!:



Supergott och superlätt att göra. Det enda du behöver göra är banka skiten ur en påse polkagrisar med en hammare, smälta 300 gram vit choklad över ett vattenbad, blanda ihop de krossade polkagrisarna med den smälta chokladen, smeta ut på ett bakplåtspapper, ställa ut i kylan, bryta i bitar när den stelnat och voilá: vitchoklad med polkagris! YUMMY

Rolig kuriosa ifrån "baket". Såhär såg godiset ut innan det bröts i bitar. Som en hel spya, haha! :D


Mi and mi girls.

Idag har jag litterally frusit röven av mig. Det är minst -17 grader ute, plus att det blåser vilket gör att det känns 10 grader kallare! Fattar ni hur kallt det är då? Sticker man näsan utanför dörren förfryser den. Bläää. 

Hade skittrevligt igår ivarjefall. Hela gänget möttes upp för att fira Jonna. Hon fick en concealer av mig eftersom jag vet att hon velat ha en länge, och det är något man bör ha i sminkväskan ;) Plus att hon inte behöver låna min nåt mer nu, haha! Närå, thihi♥ Vi satt iallafall och drack framför "Bonde söker fru" (so us) och garvade röven av oss när Roger "slängde ett get-öga på Camillas kropp!", sen gick vi till Public och chillade ett tag. Jag var seriöst småfull av två cider. TVÅ CIDER!? Fan att jag skulle åka hem så tidigt, annars hade det blivit en billig fylla for sure ;* När dom andra gick på Olearys åkte jag och Rosanna dock hem, men vi är taggade as hell till på fredag. Repriiis-time.



Baby it's cold outside, but in my heart it's spring.


Cute, little dress.

Beställde nyss en klänning från bubbleroom.se, en potentiell nyårs-klänning närmare bestämt :) Riktigt fin är den, ljusrosa i sidenliknande material. Josie-style! Nu är jag bara på jakt efter ett par high-heels att ha till. Och eftersom klänningen är så snäll och söt vill jag ha ett par tuffare skor till, lite nitar typ. Förslag?

Om några timmar drar jag iväg till Jonna ocksååååå. Hon fyllde i 2O (grattis än en gång, babii) igår så ska fira henne lite smått ikväll. Mer blir det till helgen eftersom jag måste åka hem runt elva ikväll, men ska bli sjukt kul ändå! Ska häva i mig några cider med brudarna ;) ♥


Bite the dust.

I'm happy today! Eller jag blev det nu på eftermiddagen iallafall. Har en pirrig känsla i magen som jag inte riktigt vet vad den beror på.. eller jo, det vet jag ;) fast jag kan inte berätta varför. Jag vet bara att jag vet precis vad jag vill ha and I'm gonna go and get it! At least try.. absolut värt ett försök.


My spell is like a curse,
I just wanna flirt.

So just pull the trigger.


Rihanna - Russian Roulette

You can see my heart beating. You can see it through my chest. That I’m terrified but I’m not leaving. Know that I must must pass this test. So just pull the trigger.

I'm in love with this song.

Girltalk.



Nu har jag gjort bort det mesta i skolan, bara slutspurten kvar nu innan jul vilket känns förjävla skönt. Sen blir det betygsättning och det gruvar jag mig mer för, har ingen aning om vars jag ligger i nåt utav ämnena så det kommer bli en big surprise-surprise att se sedan. Men jag är ingen plugghäst som pressar mig själv att ha MVG i alla ämnen, så har jag aldrig varit för jag har aldrig orkat. Jag gör helt enkelt mitt bästa och sedan får det räcka så långt det räcker, om det så blir ett IG, G, VG eller MVG. Jag har aldrig deppat ihop över ett betyg (förutom G:et i idrott - jag är fan sportslig av mig!) och kommer aldrig göra heller.

Var på stan med Sandra-dee♥ efter skolan, köpte hårfärg och tog en fika på Waynes - chai-latte & mjuk pepparkaka. Jävligt gott, men 60 spänn för en fika tycker jag är dyrt. Ja, jag är snål o.O 


I want Nick.

Jag såg en stjärna falla när jag var ute med crazy Daisy (nytt nickname) så jag önskade mig Nick Jonas. Söta jävel liksom! Fast man får ju inte berätta vad man önskar så nä jag önskade mig inte honom, men det var inte långt ifrån.

Mhihi, gonatt ♥


Videoblogg.


Videoblogg! Inte så jävla bra men O.o Glömde dock säga att färgen på läppstiftet är beeeeiget också, såklart what else?..


Rosetter i håret.


Var på stan med Jonna och Monica idag, men det berättar jag mer om i min videoblogg(!) som jag ska lägga upp snart. Haha omg, hatar att videoblogga men fick ju önskemål om det så tänkte vara snäll. Såhär ser jag ut i håret idag iallafall, så sjukt sött eller hur? Hade så igår när jag var ut också men tog ju knappt några bilder så det fick jag inte med. I love it iallafall, ska börja ha såhär oftare! :D

Josie gillar: rosetter i håret! ♥


Blondin så fin, brunett så hett?


Det var tråkigt på krogen igår. Vet inte varför, jag försökte verkligen ha kul men det gick inte! Hatar såna utekvällar, känns så ovärt att ha supit ner sig då ju, haha.

Folk fortsatte att ösa kommentarer över mina nya hårfärg iallafall, vilket såklart är jättekul. Alla (jag har hittills inte hört någon som tyckt tvärtom iallafall) tycker att jag passar mycket bättre som brunett och att jag ser vuxnare, mognare(?) och mindre fjortis-lik ut nu. Om jag förstått saken rätt, haha. Nämen menar inte att dom påstår att jag såg ut som en omogen fjortis i blont hår, men jag verkar alltså vara snyggare nu. Och det gillar jag, jag trivs ju hur bra som helst som brunett trots att jag alltid sagt att jag aldrig ska färga bort mitt blonda ruffs.

En sak som jag stör mig på dock är att folk som aldrig kommit fram och pratat med mig tidigare vågar sig fram nu, som om jag vore en snällare(?) människa nu än när jag var blond. Det låter ju helt sjukt, men det känns faktiskt precis som så. Det är som att när jag var blond trodde folk att jag trodde att jag var lite bättre än alla andra (vilket jag självklart inte trodde), och att nu när jag färgat brunt är jag som vem som helst igen. Det handlar inte om hårfärgen säger man, men jag är ett levande bevis på att folk visst dömer en jävulskt efter vilken färg du har på håret - tragiskt.


Mjaau lördag.

I love my kitty-cats, men fy vad jag hatar att bli väckt vareviga natt av att de kraffsar på dörrar och jamar för att de vill ut eller in. Det värsta som finns är att kliva upp mitt i natten när man är halvzombie för att släppa ut dem. Är det inte den ena så är det den andra, vi har ju trots allt tre stycken (monster) så alltid är det någon som stör en. Och så har vi ju Daisy nu också, som väcker en med sitt gny:ande. Kanske ett ännu värre ljud att terras av mitt i natten. Haha ååh, djur i all ära men på nätterna vill jag helst låsa in dem i källaren !


Klev upp 8 imorse på grund av terror-odjuren och drack glögg och åt lussebullar till frukost. Eftersom mamma och pappa är utomlands fortfarande finns det nämligen ingen mat i kylskåpet, haha. Nu ska jag se Magi på Waverly Place - THE MOVIE! Bra start på lördagen, hoppas den blir ännu bättre ikväll ;D


CONGRATZ ERIK.


ERIK var en värdig vinnare av Idol. Han är helt amazing.♥ Vem som än hade vunnit hade varit en värdig vinnare, dock. För båda är lika jävla bra! Det kommer gå lika bra för Calle iallafall. Åh, jag är ändå glad att jag såg finalen trots att jag var lite neggo innan. Det är ändå bland det bästa av hela Idol. Och jag älskade vinnar-låten, sååå bra.

Föresten, såg ni när dom visade klippet från då Erik sökte 2007? Han hade brunt hår och var så jävla snygg, OMG! :P Jag smalt seriöst i fåtöljen när jag såg honom, han är snygg som fan nu också men ärligt - please odla hår och färga brunt igen! Vi skulle matcha varann perfekt då ;) (fan att han har tjej)


J'veux ton amour.

Jag och Jonie förra fredagen hon jobbar hela helgen så vi kommer inte få vår dos av paartey-paartey together :(

Det blev ingen fest ikväll ändå. Jag och Angelica känner oss båda hängiga (jag har fått nåt jävla wannabe-tinnitus brus i öronen av förkylningen så jag håller på att gå bananaz i huvudet) plus att hon ska köra bil halv 10 imorgonbitti. Känns inte så smidigt att supa ner sig ikväll då, om hon vill ha körkortet i behåll ;p Fast fan, vill ändå fest (imorn, imorn..) Lyssnar på Gaga med bad romance nu ♥ Men aja, får väl se den där jävla Idol-finalen istället då. Som om det skulle kunna mäta sig med att festa..!


Santa, that's my only wish this year.


Jag har världens julstämning idag har jag märkt.
Vet inte riktigt varför men jag antar att det beror på att det snart är juuuuuul? :'D Åh vad jag längtar, julen är den absolut överlägset bästa högtiden på hela året.

Jag förstår inte dem som känner en massa press kring julen. Det ska handlas julklappar, det ska lagas julmat, det ska städas och det ska julpyntas. Hell yeah att det ska, men det är ju knappast något negativt! Att förbereda inför julen är hur mysigt som helst, det är något man ska njuta av. Jag är alltid den som julpyntar hela vårat hus med hundratals (okej kanske inte riktigt ;p) tomtar, jag är den som gör allt julgodis, jag bakar pepparkakor och lussebullar, jag klär julgranen, jag pressar in nejlikor i apelsiner tills fingrarna blöder - ungefär. Och allt detta medan jag spelar julmusik på megavolym. I JUST LOVE IT!

Jag ville börja dagen imorse med att spela just julmusik på högsta nivå, men det var nåt lagg på dvd'n så det kom inget ljud, men nu sitter jag och njuter av underbara jullåtar. Last christmas I gave you my heart, but the very next day you gave it away. This year to save me from tears I'll give it to someone special ♫ ♪



Världens bästa jullåt?

Freeeeedag.

Igår klarade jag sista matteprovet på matte B, wihoo. Firade det genom att köpa en flaska svartvinbärsvin♥, laga hemmagjord pizza med räkor, ananas och svampinjoner och se hockey med Angelica. Fast vi drack julmust till, svartvinbärsvinet är tills ikväll ;)

För ikväll öppnar nämligen det nya utestället (eller gammalt, ombyggt ställe som öppnar igen - plattan) och det måste man ju självklart gå på. Det är tema "röda mattan" så man måste flasha till sig ordentligt också, men det lär ju inte vara särskilt svårt. Ska köra rosett i håret, hihi, cute.

Fast innan jag får roa mig måste jag klara provet i naturkunskap, celler/dna/genteknik är inte min starka sida men jag hoppas att jag har fått humm om någonting iallafall. Hörs sen! ♥


For sale:



Säljer min uuunderbara väst från H&M, använder den aldrig så känns bortkastat.
Tryck på bilden för att komma till auktionen :)


Girlsnight.


Från våran girlsnight out för några veckor sedan . I was blonde !

 

Klockan 7 ska jag på middag hos Anna! Våran regular "girlsnight" som vi kör varann onsdag jag plus några brudar i form av Monica, Jonna, Rosanna och Anna :) Helmysigt faktiskt, bra intiativ av oss tycker jag. Anledningen till detta är för att det slog oss när vi var på Olles en onsdag för några veckor sedan och käkade midadg, att man borde utnyttja vardagarna till att göra något kul på också. Varför ska man bara hitta på såna saker på helger för liksom, tänkte vi och så var idén "girlsnight varannan onsdag" kläckt ;) 

(Visserligen är det en middag, men jag undrar om man kan komma i mysdressen? Jag är påväg att bli förkyld så jag orkar verkligen inte klä mig i några andra kläder, haha. Aja det löser vi på vägen.)

Gilla & Ogilla - tvprogram


I ♥ Disney channel. Vissa tror säkert att det bara visas tecknade barnprogram på Disney channel men det är fel, fel, fel. Dom har också Magi på Waverly Place, Zack & Cody - det ljuva havslivet och Hannah Montana! ;* Visst alla de serierna kanske är anpassade för barn också, men det är inte tecknat och därför vill inte barn titta på det heller, så därför klassar inte jag det som riktigt barnprogram! I love it anyways, hihi. Zack och Cody är ju så söööta!


Är det fler som tycker som jag, att dom har lyckats samla Sveriges kassaste programledare i Förkväll eller? Alltså.. Elisabet Höglund. Jag klarar inte av att varken titta eller höra på den kvinnan. Hon är så himla störande så det finns inte! Särskilt när hon ska intervjua gästerna, hon ställer alltid så idiotiska frågor och påståenden som gästerna liksom skrattar bort och inte håller med om för fem öre. Nej fan, jag tycker det är så pinsamt. Hon är så pinsam! Och Yvonne, hon passar inte i rutan, hon känns stel och onaturlig. Carin är väl okej, men jag störde sönder mig på henne när Jonas Wahlström var där med massa (äckliga) djur. Visst jag är också rädd för kackerlackor, men jag hade hållit mig undan isf. Se klipp, haha. EMBARRISING!


I ♥ red.

I lördags köpte jag min andra velour-dress! (eller kissie-dress som jag brukar kalla dem, haha) Tänkte vara jättetråkig först och köpa en i grått, men slog till på en röd istället, cute huh? :* Plus att rött passar så bra till mitt bruna hår (som nästan ser svart ut i webcamen)

Som jag har nämnt 3OO gånger tidigare har jag velat ha en Juicy Couture-dress sedan typ 2OO4 men har aldrig haft råd att lägga så mycket pengar på en mysdress. Och vem vill egentligen göra det när man kan köpa minst lika fina på Cubus för 298 spänn? Ja, dom är faktiskt hur fina som helst, trott eller ej. I love it, anyways! ♥


Cozy.

Morsan och farsan är på Gran canaria den här veckan och det känns lite orättvist faktiskt. Jag är avundsjuk för jag vill också ligga på stranden och steka och bli brun, bada och äta god mat. Men jag får nöja mig med ett tomt hus, vilket är rätt skönt också. Då slipper man höra en massa gnäll hela tiden, hähä. Plus att det är helmys att ta på sej Kissie-dressen, tända massor av levande ljus och mysa ner sig i soffan med en Harry Potter bok och en kopp thé med hälften mjölk.


När mor och far kommer hem kommer dom vara bruna som fan säkert, men eftersom jag smörjer mig med brun-utan-sol stup i ett lovar jag att jag kommer vara (fake)-brunare än dom ;]

Sweet dreams.


Bad girl or sweet girl - I can be both.

Jag vill alltid framstå som en söt och glad tjej, för det är sån jag är som person. Jag är glad, lättsam, rolig och jag bjuder ofta på mig själv. Lite blyg i vissa lägen, men söt. That's who I am liksom. När jag träffar nya människor är det så jag försöker visa mig. Även om det inte är jag som pratar alltid så ler mot dem, för att visa att jag är en snäll människa och inte någon bitch. I am a sweet girl ♥

Därför blir jag så frustrerad och irriterad när människor inte besvarar mitt leende. När de står där och ser snobbiga ut, som om de vore en sååå mycket bättre människa än mig. De har redan dömt ut mig, och de visar inget som helst intresse av att ändra åsikt. Why, undrar jag? Varför är just jag en sån person som folk dömer så hårt på förhand? Det har jag frågat mig många gånger, men jag har aldrig riktigt kunnat komma på en bra anledning. Men jag antar att det handlar mycket om avundsjuka. Ni är avundsjuka på mig, men det är inget jag kan göra åt - så ni behöver inte hata mig för det! Det är när ni bitchar som jag också blir en bad girl. Jag är inte så egentligen men självklart accepterar jag inte sånt beteende, så jag sjunker till er nivå. Dumt kanske men så är det.  


Årligt pepparkaksbak.

Nu har jag varit på pepparkaksbak hos mormor hela dagen. Det blev mycket bakning och lite ätning av degen. Eller, det blev mycket ätning av degen och lite bakning, hehe. Pepparkaksdeg är ju sååå gott. Dock åt jag för mycket (som vanligt) och fick ont i magen. Skulle lyssnat på mormor och låtit bli, hon tycker nämligen att pepparkaksdeg smakar bikarbonat, haha. Hon är rolig.

Jag gjorde så himla fina pepparkaksgubbar också! Se bild ;) Jag har säkert jättedålig humor men jag tyckte dom var skitroliga, haha.


Varning för långt blogginlägg om lördag 5:e december.

Jag har så mycket att berätta om gårdagen så jag vet inte ens vars jag ska börja. Känns som att var jag än börjar kommer det bli ett för långt blogginlägg, men what the fuck. En blogg är ju till för att skrivas i ^^

Jag och Angelica möttes upp vid 2, gick ner på stan och käkade en tacotallrik (som blev det enda jag åt på hela dagen) och sedan begav vi oss mot Swedbank arena. Vi såg matchen mellan modo och färjestad med någon jävla kärring i nacken som satt och skrek konstant och kommenterade minsta lilla händelse. Fan vad jag hatar sånt, nu vet jag varför jag hellre ser matcherna hemma i soffan. Ja okej, jag gör det för att jag är så bekväm av mej också ^^ Det är jävligt roligt att gå på hockey annars dock, man borde nästan göra det oftare. Matchen slutade 3-3.

Efter hockeyn var det tänkt att jag skulle följa med Angie till John&Jennie (jag sätter alltid ihop deras namn så) för en fika, och jag skulle vara nykter. Men det blev inte riktigt så, jag ringde Jonna och hon skulle spåra med Gary  och jag var inte sen att haka på det. Så jag snodde en halv flaska gin av farsan (gin är förjävligt äckligt) och stack till dem och började halsa. Sedan fick vi för oss att jag skulle klippa Gary på fyllan med en kökssax eftersom vi tyckte att han var för långhårig, so I did. Att klippa med en kökssax är fan inte lätt ska ni veta (slö är vad dom är) men det blev ändå helt okej faktiskt. Tror jag, frisören som klipper honom nästa gång får sig säkert ett jävligt gott skratt men då skyller jag på att jag var dyngrak ^^

Efter fylleklippningen gick vi ner på Harrys, och trots att det inte var så mycket folk där till en början hade vi jävligt roligt. Jag hittade en skitsnygg kille, och jag som aldrig brukar göra så, tog mod till mig och gick fram till honom. Bland det första han frågar är om min pappa heter.. (lennart, lennart, lennart! tänkte jag) Lennart?, och jag bara: shit oh my god, ja det gör han! Är det du som är Anton? Och han bara: ja, jag har jobbat med din farsa. Och då visste jag precis vem han var så jag började berätta för honom hur mycket pappa har pratat om honom, Anton har gjort det, Anton ska göra det, bla bla. Jag har alltid undrat vem fan den där Anton egentligen är som har gjort så jävla mycket, och nu stod jag där och snackade med honom. Och båda tyckte det var så jävla roligt, farsan är jävligt skön liksom. Så släpper han bomben, han har tjej. Och jag bara: jaha, vad kul, vad heter hon? Fast i hjärnan dog jag litegrann och tänkte bara Neeeej. Är det inte så typiskt, ALL THE GOOD ONES ARE TAKEN.

FOPPA VAR PÅ HARRYS OCKSÅ!!! Tack för underbar dag/kväll my friends♥


4:e december♥

Igår var en bra fredag. Eftersom pappa fyller 5O (gammgubben) om 3 dagar käkade hela familjen födelsedagsmiddag på italiensk restaurang, jag åt pasta med oxfilé, parmesan och en sjukt god sås. Fan vad gott det var, rent ut sagt. Har aldrig ätit riktig italiensk mat tidigare så det var en underbar matupplevelse, mhihi :*

Efter middagen begav jag mig till lägenheten där Jonna väntade, vi fixade och donade och vid 7-tiden kom Carro förbi också. Sedan gick vi till Monica och förfestade, sjöng singstar och spelade buzz. Tror ingen är så dålig på det spelet som jag, jag kan verkligen ingen fråga alls. Jag gissar i princip på 90% av frågorna, och när jag väl trycker rätt svar är det ren och skär tur. Så jävla illa, haha. Är jag så oallmänbildad? Hoppas fan inte det, skyller på att det är konstiga frågor på spelet istället, mohaha.


Sist drog vi ut på krogen, men jag var rätt nykter (inte ens en 6:a shot hjälpte) så det var inte så värst kul. Jag och Anna snackade mest nästa sommars (är det ett ord?) festivaler. Och Kiss förståss (ska kolla om vi kan få tag i biljetter ;D) Fuck en viss kille också, vilken jävla idiot.


Pussys!

Nu har jag insett vilka killar jag hädanefter kommer att fet-dissa, och det är dem som nyss gjort slut med sin flickvän. Varför dom överhuvudtaget ägnar en tid efter break-upen med sitt ex är enbart för att trösta sej själva, vilket är hyfsat lätt att konstatera. Det kommer nämligen inte dröja länge förrän de lekt av sej och slutar att höra av sej då de har valt att gå tillbaka till tryggheten hos lilla frugan de hade innan.

Och killar ska vara starka? Haha tillåt mej att hånskratta, dom är minst lika mesiga och trygghetssökande som oss tjejer. Med den skillnaden att de alltid vill äta kakan samtidigt som de vill ha kvar den. -FNYS-


Chocolate.



Slängde nyss ihop en drömrulltårta♥, som är bland de godaste bakverk jag vet. Hade det varit möjligt hade jag lätt tryckt i mej en hel på en gång, så jävla goda är dom! Fast det är ju inte möjligt, för jag hade aldrig orkat. Men håll med mej om att den ser sjukt god ut? Jag är en jävel på att baka alltså ;)


Den 3:e december har annars inte bjudit på mycket mer än naturkunskap, matte och jobb. Ingen vidare kombination alltså :P åkte föresten till lägenheten och väckte Jonna vid halv tolv som var bakis, åt lunch och chillade ett tag också. Nåja, förhoppningsvis dör jag inte imorgon för hade varit väldigt trist om detta varit den sista dagen i mitt liv. Positiva kajsa här, haha!


Spread som luv.

Fick ett så sjukt gulligt sms av Jonna idag där hon skrev att jag ska veta att jag är hennes allra bästigaste vän. Blev så himla glad! För såna sms får man inte varje dag direkt :) Love you!♥


Däremot något jag ogillar
är folk, vänner!, som inte ens svarar på sms man skickar. Vad är det för stil? Humm.

Behind every great love is a great story.


Tände levande ljus, mös ner mej i fåtöljen och grät ögonen ur mej till The Notebook. Tror någon har en ny favoritfilm nu, och den någon är jag. Herregud vilken underbar film. A true lovestory, en sån kärlekshistoria som man bara kan önska att man själv kommer få uppleva någon gång. Where's my prince charming?


"A poor and passionate young man falls in love with a rich young woman and gives her a sense of freedom. They soon are separated by their social differences."


2:a december.

Sjukanmälde mej och stannade hemma idag. Känner mej gnällig nu men har så jävla ont i armen efter sprutan så jag vet inte vad, det känns ungefär som att någon har slagit på mej en fet, jävla smäll så att armen svullnat upp i ett enda stort blåmärke, typ. Plus att jag har fryser och har huvudvärk, tror fan att det är biverkningar efter sprutan också. Aja, det är väl säkert värt det, kan man hoppas..

Nu ska jag öppna den 2:a luckan i min chokladkalender♥, som är ett av alla must-haves vid jul. Råkade ju öppna den 1:a luckan redan på första advent eftersom jag självklart trodde att det var 1:a december redan då, haha. Brainiac !



Josie loves


Snygg-fan.

Bestämde mej för att ignorera alla dåliga faktorer och göra det bästa av dagen, så jag och Jonna drog på Arenan och käkade lunchbuffé för 79;-. Eftersom jag ville få valuta för pengarna tryckte jag i mej så mycket att magen sprängdes nästan, men gott som fan det vare.

Under lunchen kunde vi konstatera att vi tjejer är "o-chilla" om vi inte gör som killar vill, och att Susse är så jävulskt snygg så att vi nästan dör. Nog för att vi visste det redan, men faktum är att han är så snygg att han fick mej och Jonna att börja stamma och flumma på om något helt random som ingen hade en aning om vad det handlade om, när han uppenbarade sej brevid oss, haha! Det var verkligen så sjukt komiskt. Då är man fan snygg alltså! Karl-jävel ;) Back on track in Modo är han också♥


Lovely december.

♥1:a december 2OO9: 23 dagar kvar till julafton, 29 dagar kvar till min födelsedag, 30 dagar kvar till Nyårsafton♥


Har en enorm smärta i armen idag, på grund av sprutan som togs igår (normalt) och fruktansvärd mensvärk. Jag orkar inte ha datakunskap om 2 minuter, och jag orkar definitivt inte städa 2,5 timme efter lunch. Fan, den här dagen och månaden hade lätt kunnat börja bättre. Men ska väl inte gnälla. Jag är ju inte dödligt sjuk, och jag behöver ju inte plugga när jag kommer hem. Plus att det är hockey ikväll, iiiih. Och, det har snöat inatt :) Kanske inte alltför dålig start på december ändå.

Always look on the bright side of life !


RSS 2.0