Mmm baby

Nu har jag käkat tårta så att det står härliga till i min mage. Är smällmätt. Men såklart man ställer upp när farmor har bakat både go'bullar, go'kakern och go'tårta. Jag är ju inte den som tackar nej ;) Föresten, har planer på att ändra designen lite igen. Den här bilden vore väl inte så dum att ha som header? :D Lite b:ig än då jag hade behövt PS, men tycker faktiskt att jag såg ganska snygg ut på den bilden. Aja, vi får väl se. Låt Clara gå vidare i Idol nu, bitches!

Truesday

Jag försov mig trekvart imorse.. verkligen skitbra start på dagen. Jag satt och halvsov mig igenom mattelektionen i morsans militärgröna foppatofflor och mina urtvättade mjukisbyxor som jag ärvt av mormor. Ja, så glammig är jag i plugget, haha. "Skolan är en arbetsplats, där måste man se respektabel ut", har Blondinbella och DennisM alltid tjatat om. Hah, pyttsan!, säger jag. Jag har under min skoltid, så länge jag kan minnas, oftast slängt på mig någon ful fleecetröja och mina skönaste mjukisar att chilla runt i. Bekvämt ska det vara. Det är ledordet i mina klädval, always ;)


Snart ska vi åka till farmor och farfar, för farfar fyller år. 82, typ :) Fast det märks inte, han är hur pigg som helst. Kör bil och grejer. Go grandpa! <3

Same old shit

Varför röstades inte Nicklas vidare i Idol för? Sug, vad värdelöst. Svenska folket kan man inte förlita sig på alltså. Han var ju en sweetypie ju! Och sjunga kunde han också! Den här kvällen har fan inte varit så positiv ändå alltså. Modo förlorade dessutom mot HV-jävel med 3-1, och det innebar att HV vann sin fjärde raka :O Gaah. Kanske tisdagen bjuder på bättre händelser då. Fan vad jag ska hoppas!

I´m bringin' on the heartbreak

Idag gjorde jag major framsteg på Desktopp lektionen. Märks det på min header kanske? Ja, jag lyckades göra den alldeles själv i photoshop, och jag är fan stolt. Låter säkert skitlöjligt i vissas öron att säga att jag är stolt över att ha gjort något så simpelt, men jag är faktiskt en fet NOOB när det kommer till PS så det är inte så jävla simpelt för mig. Önskar att jag hade photoshop hemma också, fan att det ska vara så dyrt... Aja, nu ska jag fortsätta att ivrigt invänta hockeyn :D


This was my worst "love"

Jahapp, då var det måndag idag igen då. Thank god att Modo spelar ikväll, så att man har något roligt att se framemot iallafall. Och på onsdag är det tjejkväll på stan, yeah. För er som inte bor i Övik innebär det att affärerna har öppet till kl.21 och att det är 2O% på alla kläder. Eller alla kläder, vissa plagg åtminstonde. Sedan är det "Ladies Night" på Olearys med gratis inträde om man kommer i klackar, haha. Lite cheezy jag vet, men så är det uppenbarligen. Får se om man slår klackarna i taket då, eller om man bara tar en shopping-spring på stan.

Nu kommer jag flumma lite men känner bara att jag måste skriva av mig. Du är en patetisk, jävla skitstövel, vet du om det? Du tror att du har mig lindad kring lillfingret och att du kan behandla mig som något katten har släpat in, men du tar så jävla fel. Jag bryr mig inte om dig längre, jag tycker inte om dig längre, jag vill aldrig mer se dig. Förstår du? Såna som dig borde inte få finnas, för ni gör inget annat än sårar och förstör. Jag önskar att jag aldrig lärt känna dig! Jag kanske överdriver lite nu, men jag är så trött på att bli behandlad såsom du har behandlat mig. Men du växer väl upp så småningom du också, kan man ju hoppas för din skull även om jag inte hoppas något å dina vägnar egentligen. Dessutom är du så äckligt feg. USCH! 

Några procent för mycket

Jag och Ful-Carro.

Ja, idag har jag då bittert fått ångra att jag gick ut för att bli fullast - fyfan vad jag har varit bakis! Jag har mått illa, haft 3e gradens huvudvärk (som är den värsta då såklart), kallsvettats och skakat i hela kroppen. Dessutom har jag varit nära att spy hela dagen, och som grädde på moset var jag tvungen att fara på valpkurs i 2,5 timme. Mitt humör var inte på topp där kan jag lova, och inte blev det bättre av att det drog ut på tiden.. fan, hatar alkohol! Fast ändå inte, såklart ;)

Fest på Solgårdsgatan 2Ob

Några Bacardi's på det här så ;) Vi sitter och halsar i oss procent för att bli fulla. Typiskt oss. Vi går alltid ut för att bli fullast, haha! Men varför skulle man inte göra det? Ska det va så ska det ju va. Have a great night, kiss(i)es ;D

I live for tonight

Var hos John och Jennie igår med Angelica och såg Idol, vilket var sjukt trevligt. Jennie är nice, hon är min gamla klasskompis som jag aldrig umgicks med under skoltiden. Jättetråkigt ju, men kul att träffas nu istället. Bättre sent än aldrig, som man brukar säga ;)

Ikväll blir det dock inte alls lika lugnt, thank god. Jag, Carro, Angelica och Elin ska dricka vin och käka sushi♥, sen blir parteeeey yeeeey! Det är dubbelpuben på Parken för första gången på typ 1 år, och trots att det kostar hundrasextio jävla spänn att gå in tror jag att det kan vara värt det. I varje fall tänker jag göra det värt det. Nu ska jag föna håret, sminka mig och sedan bege mig ner på stan. Puss, babes.

Åldersnoja, jo jag tackar

Finally fredag, wunderbar! Härlig blandning av språk där, haha.

Fan vad veckorna flyger iväg alltså.., jag hinner verkligen inte med. Det bästa med att tiden går fort är att det är helg typ hela tiden, och det sämsta med det är att vi snart sitter hemma i gungstolen som gamla mossiga kärringar hela högen. Fyfan, jag skriver sådär med glimten i ögat men faktum är att det är sanning. Och det känns för tääskigt alltså, för jag vill verkligen inte bli gammal ;( Jag har åldersnoja, och det suger.

Puss på Modo

Snart börjar hockeyn och fyfan vad kul det ska bli! Har längtat som en jävla tok. Tror hela Övik sitter bänkad framför matchen ikväll, som det hockeytokiga folkslag vi är här i Foppaland ;) Lär vara slutsålt på arenan också. Men det är så det ska vara, alla älskar MODO

Mjau!

Bild: Kenza's blogg.

Skjortsen var apfula, men fyfan vad sexigt med smycket på benet sådär. Jag säger bara: MJAAUU! Jag skulle vara sjukt het i det, men tyvärr har jag inte en aning om vars man kan hitta sådana :( Så om ni vet så måste ni tipsa mig, babes. It's an emergency.


You nasty you trashy you classless girl

Jag var så sjukt flitig idag när jag satt och räknade matte(!) i 4 timmar i streck. Är inte det ganska duktigt? Jo det tycker åtminstonde jag. Grejen är tyvärr den att jag har noll IQ när det kommer till matematik, och jag gruvar mig alltid extremt mycket inför varje lektion eftersom jag vet att jag kommer behöva fråga läraren trettielva gånger om hjälp. Men efter idag känner jag liksom att det för en gångs skull flyter. Nu önskar jag bara att allt annat också kunde få lite flyt..

Måste berätta en sjukt äcklig sak också, för jag är ju sån. Mitt snor var helt saffransgult idag! Ändra är det normalt, eller så är jag sjuk i huvudet. För det var verkligen knallgult, och det enda som saknades var de röda prickarna ^^

I like it like that

Kanske världens snyggaste människor - iallafall i en tvserie. Vanessa (eller Jessica) är ju drop dead alltså. Fyfan vad het hon är. Hon är en sån där som kan få mig att boka första bästa tid hos frisören för att färga mitt barbie-blonda barr mörkbrunt. Det krävs visserligen en jävla massa för att lyckas med det, men så jävla snygg är hon. Fast jag lär ju mest troligt hålla mig till Jennys (eller Taylors) hårfärg, det är ju mer jag ;) 

GG, BÖRJA NU FFS.

Modo FTW

Imorgon spelar Modo♥ sin första match för säsongen och gissa vem som ska vara med? Nej inte jag, men Foppa! Haha, yes. Fyfan vilken jävla bra premiär det kommer bli. Längtar sjukt mycket, som den hockey-h*ra jag är ;) Dessutom ska det bli sjukt spännande att se alla nya spelare.

Love, Sex, Magic


Låten är ingen favorit, men VIDEON. Hur het? Sjukt het.

I fucking did it!

Jag blev godkänd på provet, wohoo! Vet dock inte om jag fick mer än G ännu, men det torde jag få veta på fredag. Åh, jag hoppas. Jag är inte van att få ett högre betyg än G på prov nämligen, så det skulle kännas mucho skönt att för en gångs skull kunna skryta över att ha fått det :P

Så vad händer mer idag då? Jo jag funderar på att gå ner en sväng på stan och kika efter nya sängkläder i lila. Najs bajs. Och ikväll ska jag sola solarium tror jag fan, jag känner mig så sjukt äckligt blek. Och ni vet ju vad jag tycker om blekhet? Ja just det: fett fult! Iallafall på mig.

Break away from everything

Så, imorgonbitti är första gången på x antal år som jag sitter i en lektionssal och har ett riktigt prov. Det är mycket som står på spel, så önska mig fan lycka till! :) Och just det, favoriterna Three Days Grace släppte sin nya platta idag! Break är sjukt grym, lyssna bara. Nu ska jag nanna, puss på er.

Three Days Grace - Break ♥

Last to know

Vi har prov imorgon i Naturkunskap, som jag egentligen hade tänkt skolka ifrån då jag inte har fattat i princip någonting på lektionerna. Men nu har jag suttit och råpluggat i 1½ timme och jag tror faktiskt (trott eller ej..) att det mesta har fastnat i min lilla hjärna. Jag är inte så dum trots allt, och jag har på känn att jag till och med kommer få mer än G på provet. Hoppas jag, man ska ju tänka positivt. Jag är ju en jävel på att ge upp när det är någonting jag inte förstår men jag kan bara jag vill, det har jag konstaterat många gånger.

Everyone needs changes

Nej! Jag saknar inte mitt hår. Jag är glad att jag klippte av det. Jag behövde en förrändring för jag var så fruktansvärt bajs-trött på att se likadan ut i barret som jag gjort de senaste 2-3-4 åren. Minns inte ens senast jag klippte annat än topparna några millimeter. Dessutom var mitt hår tunt och jävligt nertill, totally pointless. Och som jag sagt tidigare, kort hår är det nya långt hår! ;) Nu är det enda som återstår en färgning...

The housewives of all housewives

Bästa (och mest omtalade programmet just nu) är lätt Svenska Hollywoodfruar. Men konstigt då? Det är ju så grymt bra! Jag älskar Anna Anka, hon är ju helt underbar. Det är väl klart att hon ska ha en gräsmatta för 320 000 dollar, vad är det för fel med att vilja ha det bästa liksom? Och Maria Montazami vill man ju bara krama, hon är ju helmysig. Förstår verkligen varför hon blev så upprörd över att ha snackat skit om sin väninna, det blir man ju alltid när man anar att den personen kanske fått reda på vad man sagt om henne.

Ja, dom är klockrena helt enkelt! Mitt mål i livet är att själv bli en svensk Hollywoodfru, det kan ni skriva upp ;)

More than a feeling

Tråkig dag på skolan idag. Sen när får man inte prata i mobiltelefonen under lektionstid? Daah, jag störde ingen! Och hur svårt ska det vara att svara på ett jävla sms? Snälla tala om det för mig, för jag blir fan tokig i skallen när folk inte svarar på mina sms. För det första, det är mina sms. Och för det andra, jag frågade en god damn fråga. Asshole..

Justin Nozuka - After Tonight ♥


Public Enemies

Handling: Utspelar sig under den legendariska förbudstiden i USA och handlar om den karismatiske John Dillinger, vars uppseendeväckande rånarraider gör honom till FBIs mest efterspanade brottsling. Edgar J Hoovers polisorganisation sätter toppagenten Melvin Purvis på fallet, samtidigt som Dillingers populäritet växer hos den amerikanska allmänheten. Ingen kan stoppa Dillinger och hans gäng. Inget fängelse kan hålla honom inlåst. Hans charm och fräcka rymningar från statens fängelser har gjort honom till allas favorit - från hans flickvän Billie Frechette till hela den amerikanska allmänheten, som sympatiserar med att Dillinger som ger sig på bankerna, ett korrupt system många anser tvingat landet in i en djup depression.

Vi hade för ovanlighetens skull en lugn lördag igår. Vi struntade i alkoholen och gick på bio och såg Public Enemies istället. Och fyfan vilket bra val! Bästa filmen jag sett på väldigt, väldigt länge. Så otroligt grym. Verkligen en riktig film, och ingen jävla b-rulle, som är det värsta jag vet. Med Johnny Depp i huvudrollen som bankrånaren John Dillinger och Christian Bale som FBI-agenten Melvin Purvis kan jag inte säga annat än: mjaaauuuu! Jag var typ kåt 2 timmar och 20 minuter i streck, haha.

Feels like sunday

Nepp, det blev inga bilder igår ändå. Inga okej ones iallafall. Trist! För jag var fan snygg igår. Köpte ett par skinn-leggings som gnekar när man går på Bikbok när jag var på stan, och till dem hade jag ett brunt linne och min skinnpaj från Bikbok also. Synd att jag inte förevigade mig själv alltså. Such a shame.

Tyvärr var Olles inte lika hett som jag igår. Vet inte vad det berodde på dock? Ändra på att det var tråkigt folk ute, eller att det var jag som var tråkig? Daah, det förstnämnda såklart! Lite roligt var det dock när jag lurade i vakten att jag hade svininfluensan så jag slapp visa legg, han ville nämligen inte ta i det när jag kläckt ur mig det, haha.


Nothing to worry about

Party tonight, with Angie and Mari. Trevligt värre! Fast jag glömde kameran hos mig, suuuuug. Nåja, det ordnar sig nog iallafall. Bilder ska det bli för fan. Puss (;


Jobbigt läge

HAHA, jag behöver verkligen bloggdesign-hjälp. Min blogg ser ut som en jävla katastrof, men let so be. Jag har inte tid att pilla med designen idag. När jag loggar in här nästa gång vill jag dock att någon gullig ängel erbjudit sig att göra en fin design åt mig. Ja, drömma kan man alltid ;)

Wake up with Kissie

Kissie är med på Vakna med The Voice, wiho! Detta gjorde min fredagsmorgon ;) Säga vad man vill om henne, men de som inte tar allt hon skriver med en nypa salt och går på allt hon skriver är de stupid ones.

Save me from myself

Klicka på den sjukt fina bilden
(som jag vet att jag stal från någon blogg för ett tag sedan, minns dock inte vilken) för att höra en sjukt fin låt, och se en sjukt fin video.

Lover her! Natti, babes.

Fest hos Emelie & Johan 5/9-O9


Vet inte om jag mådde lite dåligt där, eller om jag bara gömde mig för kameran? Haha.

Nydahl und Johan!

Censur på resten.

Emil does his thing, haha.
 
Ett ballong-ansikte och en sweetheart.


Det här är alltså bilder från den 5/9 när vi var på fest hos Emelie och Johan. Var riktigt trevligt! Dessutom var det den sista festen för mig och Angelica som långhåriga. Värt att nämnas ;)

I-landsproblem so what?

Jag tycker inte om att städa, för när man städar måste man stoppa händerna i vatten och när man stoppar händerna i vatten så förstör man naglarna. De löses upp, blir mjuka och går till sist av. Jag brukar använda handskar så ofta jag kommer ihåg, men det är inte tillräckligt. Nyss flög bitar av pekfinger-nageln på vänster hand och fuckufinger-nageln på höger hand, and it sucks ;(

Så jävla mycket skitsnack

Jag åt möglig yoghurt till frukost, och trots att jag har tappat både smak- och luktsinnet i och med min förkylning kände jag att det var den värsta smaken jag kännt i käften, någonsin! Inte okej. Med mögel i munnen gick jag sedan till skolan och hade matematik i 2 timmar. Inte särskilt okej det heller, trots att jag var riktigt flitig för en gångs skull. Jag frågade visserligen Anders (läraren) om hjälp på typ 80% av talen, men hallå, vad är han annars till för om inte att just hjälpa till? Juuust det. Nu ska jag strax iväg och jobba också, det vill säga städa, i 2,5 timme. Fan så inte okej. Men åh, rolig dag! Jag är negativ.

Fast innerst inne är jag ganska glad faktiskt. Lite orolig, men glad. Jag önskar bara att jag kunde göra något? Kan jag det? Isådanafall vad? Nej, jag vet. Det är totalt meningslöst att tala i gåtor för ni fattar ju ändå ingenting. Jag får lösa det här själv... hur fan det nu ska gå till. Jag är ju tyvärr inte den vassaste kniven i lådan alla gånger, har jag kommit på. Men hellre looks than brain! Man kan komma långt ändå.

Kommer ni ihåg den här föresten? "Hej alla barn nu blir det barnprogram! Titta här vad Farbror Frej tar fram; två apelsiner och en banan, så har vi gjort ett könsorgan!" Men hey, jag försöker iallafall vara rolig. Men jag vet, jag framstår bara som flummig.

När jag kommer hem ska jag ta massor av bilden med cam:en och bomba bloggen med. Plus att jag ska försöka göra designen lite fränare. YEAH!

HELP

När någon frågar mig vad jag har för dåliga sidor brukar jag svara att "jag har inga dåliga sidor, daah?", men det är ljug, för det har jag ju faktiskt. Trott eller ej, höll jag på att skriva, men det är ju också fel för dåliga sidor har ju varenda jävel. Och min riktigt dåliga sida är att jag ALLTID är ute i sista minuten. Tammefan alltid. Det spelar ingen roll vad jag ska göra, eller hur många timmar innan jag börjar fixa för att åka. Jag kommer alltid precis på minuten, eller ännu oftare, några minuter för sent. Det börjar nästan bli pinsamt att alltid komma sist till allting. Särskilt till skolan, där jag alltid kommer instressandes 5 minuter efter att lektionen har börjat.

Vad fan ska jag göra för att skärpa mig? Hjälp! :P

The bitch is back

Vad glad jag blir av att höra att ni tycker om min nya frisyr lika mycket som jag. Tack, tack, tack! För en gångs skull gör ni mig på gott humör ;) Haha nej skojar givetvis bara. Ni är oftast så goa´ så! Och ni gör mig iallafall betydligt gladare än jävla Lernia-jävel. De har ställt till det så sjukt mycket för mig och gjort så att CSN dragit tillbaka mitt studiebidrag. Tror ni jag är förbannad kanske? Ja, jag är så arg så jag måste tröstäta en fet tallrik köttfärssås och makaroner nu. Med mycket ketchup!

Kort hår är det nya långt hår

Jag är så jävla sliten idag så jag skäms verkligen för att visa mig. Jag är sjuk och jävlig. Men jag hade ju lovat bilder på mitt nu ännu kortare barr, så varsego´. Jag gillar detta bättre, det andra var liksom.. för mesigt. Ska det klippas så ska det fan klippas också. Dock är det fullt förståeligt att jag inte klippte like this på en gång, har inte haft kort hår på 8 år.. 

ÅH TRÅKIGT! LOGGA IN PÅ MSN, PLEASE?


Down with the sickness

Grisnäsa också, jag håller på att bli förkyld. Halsen svider och det är gulgrönt snor i näsan. Fan, jag pallar inte. Dessutom ska jag tillbringa 4 timmar i skolan snart. Ännu mer fan, pallar verkligen inte det. Fast det är trots allt bara data jag ska ha, så det borde gå rätt smooth. TTYL!

A little bit shorter

Nu är håret ännu kortare, wiho! Men det får ni se imorgon :) Natti, bitches.

I want answers

Det känns ju roligt. Att behöva supa ner sig för att ha något att blogga om. Jag menar, de inläggen jag skriver efter en fest är ju alltid längst och intressantast, för det är då det verkligen händer grejer. Ganska patetiskt egentligen, men inte fan vet jag vad jag ska göra åt det så skit samma. Jag orkar inte bry mig när det finns annat att tänka på. Eller som jag tänker på fastän jag inte vill, kanske jag borde skriva eftersom det är det som är sanningen. Jävla helvete. Varför har vissa en tendens att göra allting så jävla mycket svårare och mer komplicerat än vad det hade kunnat vara? Antar att det ligger i deras natur. MEN DET SUGER VERKLIGEN HÄSTBALLE!

Jävla nolla.

Jag borde verkligen plugga, för jag har lyckats med att tammefan ligga efter i varenda ämne jag läser just nu. Men plugga ligger inte min natur alltså. Jag hatar det! Jag älskar att lära mig nya saker, men så fort det är något jag inte förstår ordentligt så tröttnar jag och ger upp. Är det fler som är så? Jag skiter helt enkelt i det. Det är inte bra, verkligen inte bra alls. Åh, jag suger verkligen.

Party like us

Man ska inte dricka alkohol när man går på antibiotika va? Well, gjorde ju som sagt det igår iallafall. Märkte dock inte att jag blev mer cp än vanligt när jag dricker. Tur var väl det, en överdos av cp:ighet kan lätt bli för mycket. Dock var inte jag den som var mest cp,.. fuck YOU! Jag är trött på dig och ditt sätt..

Annars var kvällen väldigt rolig. Vi for på förfest hos min gamla klasskompis Erik, och hängde med dem - Tommy, Kicken och två brudar. Sen skulle vi på krogen men kön var enorm så vi orkade inte stå där längre än typ, en halvtimme. Så vi gick på Kebab City istället och tog en pizza. Jävligt gott, men ack så pinsamt det blev sedan när vi fick för oss att SNO(!) en till dricka. Givetvis snappade han i kassan upp vad vi gjorde och krävde att vi skulle betala 3O spänn för dem, men det pallade inte vi så vi lät dem vara, lade benen på ryggen och råkutade därifrån med turkens skrikande efter oss! Fan så pinsamt, aldrig mer Kebab City alltså.

Kvällen avslutades sedan med ett jävligt dåligt skämt, och sen var det god natt.

Festarna

Förmodligen inte världens snyggaste bild (som jag säkert kommer få ångra imorgon också) men ni ser ju min nya frisyr iaf ;) Det ska bli kortare, dock.

Short hair

Iförmiddags hände något jävligt oväntat som jag aldrig trodde skulle hända. Och som jag vet att ni heller aldrig trodde skulle hända. Jag klippte av mig håret!!! Jag har klippt Nicole Richie-page!  Och jag är så sjukt nöjd, I love it! Det är inte riktigt lika kort dock... ännu! Ja, ni ska få se bild sen ;)

Fridag to saturday

Igår var jag i Umeå, baby. Var och hälsade på P, och var en sväng på stan med Sanna och shoppade en kofta på Gina. Trevligt att besöka Ume, det var inte igår jag var där. Längtar faktiskt till nästa år när jag ska börja plugga där. Det kommer bli stört roligt. Bara jag kommer in på den utbildningen jag vill. Men det är väl klart.

Idag fyller iallafall Sanna år så hon kommer till mig och sen blir det fest :D Får väl se vars det slutar.

I know you want me


Här sitter jag och ser cool ut, plutar med läpparna och käkar svartvinbär - allt på samma gång. Ja ni vet, jag är bra på att göra många saker samtidigt. Always (; Ni ser att jag har plåster på pekfingret också? Jag klippte mig i det när jag klippte farsans hår. Jävligt ont, gjorde det. Aja, jag är väl ingen vekling heller. Lite tråkigt att mitt perfekta finger blev lite defekt bara (; Och en sak till, palla att skuggorna gör så att det ser ut som att jag har polotröja på mig? Innan jag skulle ha en tröja utan urringning (; Haha nä, nu får jag sluta driva med er. Ni tror ju att jag menar allvar! OMG.

The things we owe

Nu var det grymt länge sedan jag tipsade om bra musik, så jag tänkte att det är fan på tiden so here we go: Takida - The Darker Instinct. Jag hade tröttnat som fan på dem efter Curly Sue och Handlake Village-hysterin, fast det egentligen var Rix Fm's fel som spelade sönder låtarna totalt. Men nu när de släppt sin nya platta gillar jag dem igen. Bästa låten är The things we owe. Lyssna först på den, sedan kan ni lyssna på resten. 

The regular bad luck

Nu hände det en sån där oväntad sak. Fast det var ingen rolig oväntad sak, det var en katastrofal oväntad sak som jag önskar inte just hände. Typiskt när det väl händer något, att det ska vara en dålig sak. Det är ju min vanliga otur det. Jävla piss. Men inte fan tänker jag berätta vad det handlar om för er iallafall, särskilt inte när "vissa personer" läser.

O9O9O9

Idag är det ett sånt här coolt datum, som det bara är en gång om året. Och inte ens varenda år, sista gången blir ju faktiskt 121212 eftersom det bara är 12 månader på ett år. Ja, jag kan jag! Jaja, det händer inget intressant och roligt i mitt liv just nu och just därför har jag så dåligt bloggsug (haha) Jag går i skolan, jobbar, umgås med Angelica (min enda vän!) och festar på helgerna. Och så fortsätter det liksom, från vecka till vecka. Visst det är trevligt, och ibland händer det ju faktiskt oväntade saker också, men dem händelserna bloggar jag ändå inte om eftersom det oftast är hemliga saker. Men ja, jag vill att något nytt, spännande och impulsivt ska hända snart. I'm waiting..


Megan Hot Fox


Världens snyggaste brunett? Oh yes! plus en jävligt snygg dude.


Dirty Love

Igårkväll såg jag en sjukt rolig film på kanal 7. Dirty Love, hette den, med Carmen Elektra, Jenny McCarthy och han från American Pie-filmerna - Finch. Jag höll verkligen på att garva ihjäl mig genom hela filmen. Jag kan ha världens sämsta humor, but I don't give a shit. SE DEN! Men gaaah, nu börjar Idol!

My milkshake brings all the boys to the yard

Sjukt härlig dag idag, trots att jag blev väckt av Season of love klockan O6.3O. Drog på skolan vid 8:a och bytte Matematik C-kursen till B-kursen, då jag suttit på varje Matte-lektion som ett stort jävla frågetecken. (x+7)(x-9)-3x, och jag blir förvirrad redan vid första x:et trots att jag nu drog till med en lätt ekvation. Aja, jag ska iallafall läsa om Matte B, trots att man inte får göra det när man redan har gjort det och fått betyg i det. Men de gjorde liksom ett undantag för mig eftersom jag är ett problembarn i skolan. Sedan lade jag till Desktopp-kursen också så nu ska jag bli lika skillad på Photoshop och bildredigering som många andra är. Känns skitkul!

I´ve got bigtime cravings

Bild: Natacha Peyres blogg. Man ser inte mycket, men byxorna ser sjukt snygga ut! Det ser ut som tweed-material, typ. Undra vars man kan hitta såna då. Tips?

Jävla readerz

Åh vad jag blir LACK. Det känns som att det alltid är någon jävel som ska hålla på att tjaffsa med mig via bloggarna. Vad är det folk hakar upp sig på hela tiden?! Stör jag er så jävulskt att ni inte kan hålla erat skitsnack för er själva och era feta fingrar borta ifrån tangentbordet ? Men ja, det verkar ju som så. Och gissa vad, jag tycker det är jävligt tröttsamt. Och nu ska jag göra vissa saker jävligt klart för er.

För det första: jag HÄRMAR INTE Kissie och Dessie. För det andra: jag är MIG SJÄLV 11O% i min blogg och skulle aldrig orka låtsas vara någon jag inte är 'cuz what's the fucking point with that? För det tredje: jag plutar med mina läppar hur mycket jag fan vill och jag skiter blanka fan i om jag ser ut som en blåsfisk i "vissas" ögon! Och för det fjärde: SLUTA läs min blogg om jag och den inte passar in i erat register över hur en perfekt människa och blogg ska vara.

B to the A to the K to the I to the S

Men åh, är seg som fan idag. Fast inte så konstigt kanske, med tanke på hur mycket vin det blev igår, haha. Lite väl mycket till och med. Men jag hade skitkul hemma hos Emelie och Johan, och det är huvudsaken. Var ju ett halvår sedan jag var hos dem sist.., shame! Men ja, det var det. Sist jag var där shottade jag två shottar med 5O% ig Minttu, vilket var två shottar för mycket eftersom det slutade med att jag spydde i Emelies brorsas bil och mamma fick komma och hämta mig. Hmm, tur att det inte slutade så igår också.

Inte för att det slutade så bra ändå
.

Party tonight

Ikväll är det fest. Fan, det känns bra. Var ju lugn igår och visst det är okej, men no way att det går att jämföra med en bra fest. Hell no. Jag saknar cigg och alkohol (röker bara när jag festar, som tur är) och ikväll ska jag få båda. TTYL, bitches.

Your name, please

Det är självklart jätteroligt att få kommentarer där någon skriver att man snygg, om inte annat bra för självförtroendet ;) Men sluta kommentera anonymt, will ya? Det är mycket roligare om ni skriver era namn förstår ni väl. Det gäller förståss alla som kommenterar anonymt, oavsett vad ni skriver. Du som tjatar om att jag plutar med mina läppar hela tiden, du lär ju ha ett namn också..

The dress with the big D

Här är min nya klänning! Uppsydd och klar. Snygg va? :) Den är väldigt enkel, men det är precis så jag vill ha mina klänningar. Dock är det en lång silverfärgad dragkedja bak också, som piffar upp den lite. Ja, jag är nöjd iallafall! Hur jag ser ut är väl en annan femma dock. Slitet ansikte, utväxt, inget löshår och extremt otvättat, fresh!

Fuck, fuck, fuck

Jahapp, då var datan invarderad av något jävla virusprogram eller något. Bara för att jag var så jävla klantig att jag lyckades luras i att datorn var full av trojaner(?) och att jag var tvungen att ladda hem ett anti-virus program. Alltså, jag trodde verkligen inte att jag var så IQ-befriad när det gällde datorer, men TYDLIGEN. Fan, fan, fan. Nu är jag riktigt sur på riktigt.

Something I do for a living

Jag köpte en så sjukt snygg, svart klänning på Vila idag. En perfekt LBD. Jag som aldrig ens haft en i min ägo förrut. Skandal?! 399:- gick den iallafall på, och av någon sjukt bra anledning ser brösten jättestora ut i den! Me like ;) Dock är den lite för lång, så därför får ni inte se någon bild idag, för min snälla mormor ska sy upp den några centimeter imorgon, så att den blir lite kortare. Precis som Camerons, see that's the way I like it!

Why does love always feel like a battlefield?

Älskar den här låten, texten är så jävla sann!


Bägaren har runnit över

Fick mina koftor från Gina Tricot idag. Eller min kofta.. dom jävlarna hade ju missat att skicka med min vita! Som om jag inte vore nog irriterad idag liksom...

Dessutom har dom inte ens skickat med någon jävla orderlapp, vilket alltid brukar finnas med när man shoppar över nätet. Och dessutom två var man tvungen att maila dem för att få kontakt med dem, vilket jag verkligen hatar. Särskilt när det gäller sånt här, för då vill jag verkligen ta det över telefon så att det inte blir några missförstånd. Jag har ju fan redan betalat för två koftor, då vill jag ha det också! Gaaaah...

Bad mood/bad update

Jag hajar fortfarande inte hur man kan ha besökrekord efter besöksrekord när man bloggar så dåligt och tråkigt som mig? Det är fan konstigt. Fast jag blir iallafall väldigt glad när jag ser att folk vill läsa det jag har att skriva. Särskilt nu när jag känner mig fett deppig och o-glad i övrigt. Ja, det är frustrerande som fan, förstår ni, när man inte förstår sig på varandra. Det känns som att jag ger så jävla mycket mer än vad jag får, förstår ni? Det tycker iallafall jag är skitjobbigt, sen får ni(du) tycka vad ni(du) vill.

Lovar roligare/bättre update när jag är på bättre humör. Puss!

Quick update

Den här dagen har varit rätt seg, måste jag medge. Jag har hunnit med ett besök hos ungdomsmottagningen (orsak: hemlig) och några timmars jobb, men inte mer än så. Jag har mest mysit runt i min nya mysdress. Jag glömde föresten skriva vars jag köpte den igår. På Cubus iallafall, 199:- delen. Väldigt överkomligt pris med tanke på att du får betala det fyrdubbla för en Juicy Couture velour dress! En Juicy är förmodligen skönare och av mycket bättre kvalité dock, men som sagt, priset är rätt högt. Särskilt för en fattiglapp som jag ;P

RSS 2.0