ma favourite girl

OMG, snygg!!! Kommer alltid tycka att Natacha är en av de snyggaste, svenska tjejerna. Hon har drömkroppen, snygg stil och avundsvärt liv. Och hon verkar göra så mycket roliga saker. Leva loppan i L.A och bara glassa. Åååhhh!


bejbiboo


Äntligen hemma i underbara Norrland. Och äntligen har jag fått träffa min bästaste Jonna som jag inte träffat på nästan ett helt år. Igår körde vi en spontan utgång som slutade som alla våra spontana utekvällar, dvs lyckat. Hängde med brorsans kompisar Putte och Tobbe vilket var riktigt jävla kul, skittrevliga grabbar. Och idag har vi bara glidit runt, myst i solen, utfört lite ärenden och fläskat massor av mat. Bejbiboo, we're back on track and it's official!♥ (no matter what people say)

han stinker sönder mitt liv

Sitter på tåget till Sundsvall och har suttit här sedan halv sju imorse. Håller på att kvävas (eller kräkas, vilket som) av killen i sätet bakom som har den brutalaste fotsvetten jag någonsin känt. Den slutar liksom aldrig att stinka!!! Fyfan. Jag har sån jävla otur jämt. Valde liksom att sitta i den tysta avdelningen för att slippa barnskrik osv, men istället råkar jag ut för det här?! Nästa gång ska jag välja att sitta bland allergiker där starka dofter är förbjudna...

mama i'm coming home

Imorgon åker jag hem till Övik över ett par dagar. Ska bli så jävla skönt att komma hem!!! Även om jag trivs bra i Stockholm så suger storstan verkligen musten ur en till slut, man blir liksom mätt på hela grejen och behöver komma hem för att få lite distans till det hela. Just nu är jag pissless så så känner iallafall jag. Jag behöver Nötis och min familj. Hört att det är sommarfest i helgen också?!?!

Har även formaterat om mina datorer ikväll så nu går bäbisarna som på räls igen! Wohooo♥


yeah, you are my dream


Min favoritlåt♥ just nu. Köttar den om och om igen. OCH NEJ JUSTIN ÄR INTE 12, HAN ÄR 17!!!! Hatar att folk ALLTID säger det, huhu. (ja jag försvarar Justin med mitt liv) Längtar tills filmen kommer ut på DVD, då ska jag köpa den så jag kan kolla på den minst 1 gång per dag! Iiiih

pretty girl in a pretty dress

 

Jag på midsommar i min fina klänning från H&Ms Concious Collection. Får se om den går att rädda. Just nu är den nämligen helt nerspilld med rödvin :( uppriktigt ledsen över det. Annars en underbar klänning och 500 spänn åt skogen!


underbara sommardag

Ligger just nu på en brygga i Torsvik och solar sönder mitt liv. Jag har till och med badat. Det är så varmt så det inte ens är kul. Fast jag klagar inte, jag kunde haft det betydligt sämre. Suttit instängd på ett jobb till exempel. Det är åtminstone något (kanske även det enda, haha) som är positivt med städ. Att om du börjar i tid är du klar för dagen vid lunch liksom. Därför jag inte vill jobba i butik, restaurang eller liknande. Arbetstiderna suger!!!

en midsommarnattsdröm

Midsommar 2011 kommer definitivt att minnas med glädje. En flummig kväll med både skratt och tårar men som i slutändan blev helt jävla underbar ändå. Hände så otroligt mycket under kvällen, både positivt och negativt, och jag hade så otroligt roligt med mina fina vänner. Grymt kul att lära känna Frida också, supertrevlig tjej!

i wouldn't wanna be anybody else


Så. var midsommar-planerna spikade. I vanlig ordning såhär dagen före! Varför planera och vara ute i god tid liksom? Pff. Överskattat. Jag och cheyorna drar ut till Fjäderholmarna imorgon på dagen med några grabbs, där vi ska äta och dricka gott och bara njuta av skärgården. På kvällen/natten åker vi sedan tillbaks till stan för att fortsätta festen där. Känner på mig att det kommer att bli fucking assum mään.

Förövrigt min första midsommar som spenderas någon annanstans än på Ulvön, magaaad! Sett att typ 90% av hela Övik ska dit i år igen, vilken skräll xD

lash, lips, lovely legs

lol


Idag efter jobbet tog jag och Mel tåget ut till Gåshaga. Tänkte bada men det är fortfarande fett kallt i vattnet. Eller inte fett, men det är inte skönt iallafall. Roligast var dock när det simmade förbi en svan(gås)familj med bebisar och vi blev helt tokiga för de var så söta och skulle filma/fota dem. Svan-mamman blev FETT ARG och började fräsa och nästintill jaga oss!!! Haha dog typ av rädsla.

Btw! Grymt avundsjuk på Dessie som fått chansen att släppa en låt alltså. Som dessutom typ är sjukt bra! Länk →
Dessie – Whatcha Got.

 


what to do..

på purran (pure ;p)


Shit pommes vilken lång dag det har varit idag. Kände mig jättekrasslig imorse så sjukanmälde mig ifrån jobbet ( skulle ändå bara jobbat 2h ) men sov bort det värsta av sjukdomen så har hunnit med att avverka ännu en jobbintervju, en brakmiddag på söder, och även en massa annat hemligt.

Sedan har jag även börjat ta mig en funderare kring om kanske Norrland kan vara ett alternativ för midsommarfirande ändå.. humm ;S

i wanna know your name


Anlände just ifrån jobbet och sitter och kollar runt efter nytt boende nu. Måste tråkigt nog flytta ur min fina lgh på Lidingö till sista juli så behöver något nytt från och med 1/8. Finns massor på bl.a Blocket, men priserna är hutlösa!!! En superfin 2:a på Lilla Essingen för.. 10.000, någon? Jag ÖNSKAR jag hade stashen. Helst hade jag velat köpa en bostadsrätt, men som sagt. Priserna är hutlösa -.-'

little miss beauty


Såg Kenza igår på Sture. Lika fin IRL som på bilderna i bloggen, men det var ju knappast något oväntat. Dock såg hon lite härjad ut, och läste på hennes blogg idag att det blev en hård natt för henne. Mjo, som sagt. Det syntes ;) själv var jag relativt lugn. Blev så äcklad av en viss person att jag tappade festhumöret mot slutet..

 


who´s that girl

 

Såhär snygga var vi igår♥ Riktiga bejbs alltså! Är så sjukt nöjd med mitt nya hår. Kvällen började på Pure och avslutades på Stures/V. Fattar inte hur vi lyckas men att komma in gratis har blivit vårat trademark, haha.


that´s hot

 

Sjukt ofixat just nu, men nytt lösbarr kirrat iallafall. Är totally nööööjd! Man känner sig snyggare med långt hår, så är det bara.


can´t be tamed


I lördagsnatt såg jag Mogi på Hells när vi gick ut för att röka. Hon stod och klängde sådär flickväns-jobbigt på sin pojkvän som såg full och dryg ut. Kunde inte låta bli att stirra och försöka tjuvlyssna på dem, haha. Hörde tyvärr inget smaskigt men shit pommes vad less han såg ut. Att beté sig sådär mot en kille är typ det sämsta man kan göra, det stjälper verkligen mer än att hjälpa -.-'

Nu ska jag börja fixa mig för ikväll är det FIIEEESTA!

if it's meant to be, it will be


Spontan-sökte 3 utbildningar till hösten. Är så trött på lågavlönade skitjobb där man får jobba röven av sig. Jag vill jobba med något jag tycker om där jag tjänar bra, och det kommer aldrig hända så länge man inte satsar på en riktig utbildning. HOPPAS att jag blir antagen. Vore så jävla roligt.

 


spotlight


Day two at work, checkie. Älskar verkligen att irra runt på Lidingö i min företagsbil, thank god for GPS. Det känns dock skönt med en 4-timmars dag imorgon, och att det sedan är helg. Då vill jag träffa mitt Donken-ragg, fettttt snygg. Och fett trevlig (: nä nu är jag trött, ska typ nanna snart.

first day @work


Jobbade min första dag på nya jobbet idag (hemstäd för den som undrar). Gick hur bra som helst. Fick städa hemma hos en 90 årig tant som bodde mitt på Östermalm i den stekigaste lägenheten jag någonsin sett. Gigantisk i old style med tavlor och annan svindyr konst överallt. Vågade knappt röra någonting, haha. Hon måste varit svinrik iallafall.

 


bad girls



HAHA JUST DET!!!
Har ju glömt att berätta att jag och Melinda blev utslängda ifrån Donken i fredagsnatt! Ba vaaa?! Ofta man lyckas med något sådant o.O tror att det kan ha berott på matkriget jag startade..

monster


Jag säger bara en sak: lämna aldrig ut ert nummer till killar ni träffar på krogen. Om ni inte verkligen vill det vill säga. Men att göra det bara för att man inte klarar av att vara otrevlig är ingen bra idé. Har nämligen en stalker efter mig nu och han skrämmer mig riktigt ordentligt..

i just want you

vimmel på collage i lördags


Slappar-dag på hög nivå. Melinda har åkt hem till Karlsskoga för några dagar, så jag och Sanna tog oss en promenad här på Lidingö och snackade om livets oväntade vändningar. Både positiva och negativa. Det är helt sjukt egentligen. Fick svar av mitt Donken-ragg och nu messar vi för fullt liksom? Haha. Can't say I don't like it.

stekig söndag

lördags-outfits


Stekigaste söndagen på mycket länge. Såg världens snygging på Donken och kände att jag bara var tvungen att få kontakt med honom innan han vandrade ur mitt liv, så vad gör jag? Jo skriver mitt nummer på en jävla servett och tvingar fram Melinda till honom, HAHA!!!! Har aldrig gjort något så sjukt i hela mitt liv, inte hon heller för delen. Fattar inte hur hon vågade gå fram o.O

danza kuduro

 

Blev utgång igår också. Först drog vi på Collage och sedan vidare till Hells. Jävligt kul kväll, dock toppar den inte fredagen men den är ju svårslagen också. Fastnade på två vimmelbilder på Hells, snyggare på bild har man ju blivit. Ser rätt härjad ut ^^


the best night ever

 

ser ut som ett mongo på bilden men det är förfan MAGNUS UGGLAAA!!!


Så sjuuukt grym kväll igår! Har typ aldrig haft så kul i hela mitt liv. Vi började föra hos mig, sedan åkte vi och mötte Martin m.fl vid Riche. Sedan drog vi på V och träffade Magnus Uggla, följt av Rose och till sist Hells. Som sagt, har typ aldrig haft så kul i hela mitt liv. Bjuder på fler bilder en annan gång, nu ska jag och Mel ut i soooolen.

nu köööör vi

kom igen broooo, can you feel the flow???
mot Stuuuureplan!


life's gooood


Fantastisk dag. Gått och blivit med jobb, hängt på stan med Sanna i typ 40 grader och nu har jag finaste Melinda på besök. Vi satte oss på Zanzi bars uteservering och käkade världens godaste pasta med tigerräkor och blåmusslor i vitvinssås och cheesecake med jordgubbar till efterrätt. Rökte och drack god cider. We were in heaven!

i got my levis on and an open heart

 

Har varit sugen på ett par Levis-shorts med hög midja ända sedan Kenza köpte sina första par. Dock har jag varit lite skeptisk till päron-röven, och förra året blev det inget köp trots allt. Men igår när jag och Julia gick förbi Urban kunde jag inte hålla fingrarna borta. Dessa satt som en smäck och jag får helt enkelt vänja mig vid röven, för de är så jävla snygga! 440 spänn gick de på.


im rich, don't judge me


SKATTEPENGARNA HAR KOMMIT
, LYYYYYCKA!!!!!!!!

another one


Hade tänkt ta en lååång sovmorgon idag, men blev väckt av att mobilen ringde vid halv tio och nu ska jag helt plötsligt på ännu en jobbintervju på Stureplan imorgon! Ska även på en intervju idag så här går det undan. Hoppas verkligen att något av dessa känns rätt nu, och allra helst det imorgon. Nu ska jag gå på affären och fylla på kylskåpet, det ekar!

life is life, nananananaaa

the drinks ;)


Kompenserade den dåliga gårkvällen med en helt underbar dag i solen idag. Jag och Julia köpte med oss öl, cider, jordgubbar och massa annat gott och drog till Rålis där vi spenderade hela den härliga dagen. För att svalka oss gick vi sedan och satte oss på restaurangens uteservering och då kommer en galet snygg bartender fram och bjuder oss på varsin supergod sommardrink för att "vi är så söta", haha! Hur ofta händer en sådan sak? Och vad ska jag säga, kan inte annat än hålla med! ;*

the worst thing i've ever seen in my life

Jag måste bara skriva av mig, för jag är så sjukt illa till mods just nu.

Någon i mitt grannhus har hoppat från taket och tagit livet av sig :( Hade inte märkt någonting men när jag gick över till grannen för att låna skrivaren och vi går ut på balkongen så ser vi att det står typ 30 poliser, ambulansmän och brandmän ute och att det är avspärrat runt hela huset. Rakt framför porten ligger personen som hoppat, men som tur är håller poliserna på att täcka över vad som är kvar av honom så vi ser ingenting mer än liksäcken som dom bär iväg. Sedan är det massor av blod på klippan så de tar flera hinkar med vatten och häller för att få bort det och sedan kommer de med brandslangen och spolar. Jag mådde så sjukt illa när jag såg det, ville typ kräkas. Seriöst, tänk människan som hittade honom! Fyfan, hade det varit jag hade jag inte kunnat leva längre. Och tänk om jag hade tittat ut genom mitt fönster i samma stund som han hoppade! Jag vill inte ens tänka på det, då hade jag definitivt inte kunnat leva längre.

Alltså det här känns JÄVLA FRUKTANSVÄRT att skriva, förstår inte att jag sett allt det här ikväll. Det är som en jävla film, eller Efterlyst typ! :/

sunny sunday

 


Gårkvällen blev kanske inte riktigt som vi tänkt oss, otursförföljda som vi var. Men vi startade på Fridays i Kungsan med god mat och Junebugs, och hade det mysigt. Let's just leave it there, haha. Helgen har iallafall varit grym overall! Tack flickor

if today was your last day

underbart sommar-Sthlm

hanna & carro

på Amba


Hela lördagen var typ en enda stor fest. Helt underbar dag med fina vänner, god mat, alkohol och stekande sol och värme. Igår var man bra lycklig! Idag är man lite segare och har fruktansvärt ont i fötterna, men det var det värt♥

life won't wait for you, my friend

Jag och systrarna Engberg :)

brudar på Collage, gillar växterna i bakgrunden

 

Körde på en lite annorlunda look igår, omålade bryn och inget löshår! Att vara utan löshår var väl egentligen inget självvalt, mitt gamla lösbarr är så torrt och slitet att det inte går att använda längre och jag har inte hunnit köpa något nytt. Dock trivdes jag faktiskt väldigt bra i mitt egna lilla barr, tror att jag ska vara löshårsfri ett tag till. Det har ju blivit rätt långt :]


fridays

Lätt den varmaste dagen på året hittils. Långt över 20 grader har det varit i Stockholm idag och jag och Sanna har legat ute hos henne och stekt hela dagen. Är faktiskt lite kräftlik nu, hehe. Pyste hemåt vid 4 för att börja fixa mig inför kvällen och nu sitter jag på tuben påväg till Julia och tjejorna. Känner på mig att det kommer att bli en finfin kväll!

imma 'bout to get grilled.

Stressar runt som en galen kyckling här hemma (men har självklart tid att blogga). Solen skiner och jag vill bara ut, ut, ut. Ska bara slänga på mig bikinin och sedan sätta mig på första bästa buss till Sanna. Den här soliga sommardagen ska ägnas åt STEKNING.

zanzibar


Mötte upp Carro och Julias syster Amanda på stan idag. Vi strosade lite i boutiques och när Julia slutat jobbet vid 17 gick vi och Terese till Zanzibar och käkade Club Sandwiches och drack öl. Så jävla god mat, och så jävla undebart att sitta på en uteservering i flera timmar och bara surra och må gott. Love that life. Kom precis hem och kommer förmodligen sova tidigt ikväll, är sjukt trött och behöver tagga ordentligt inför vad som kommer att bli en assum helg ;]

frrrresh


Ännu en härlig sommardag, och äntligen har mitt internet börjat fungera normalt igen. Jag hade tydigen överskridit gränsen tidigare så dem drog in hastigheten = löjligt segt internet i typ 2 veckor. Värsta jag varit med om fan, haha. Idag kommer fina Carro hit till Stockholm också! Hela helgen kommer att bli en enda lång fest :D i detta väder känns det ganska grymt måste jag säga. Nä, här kan jag inte sitta hela dagen. In i duschen och sedan ut i solen.

stek på gåshaga brygga


Jag och Sanna bestämde oss för att utforska Lidingö lite bättre i eftermiddags, så därför tog vi Lidingöbanan ut till Gåshaga brygga för att kolla läget. Kan säga att det var ett bra beslut, för där var det hur fint?! Jag pissade nästan ner mig av upphetsning över havet, miljön, båtarna och husen. Så jävla schteeekigt! De säljer feta Sealine yachter där och det finns en skiiitmysig restaurang/bar som ser ut att vara plockad från utlandet. DIT ska jag lätt åka fler gånger i sommar, jag dog typ.

Tog en prommis runt området sedan och överallt grillades det, dracks vin och var allmänt lyxigt. Jag blev dö-avis, jag vill också bo sådär.

hangover II


Hade sommarens hittills stekigaste dag ute i Käppala igår. La mig tillrätta på klipporna med underbar musik i öronen och läste I am Ozzy. Så jävla härligt! Nu är sommaren verkligen här på riktigt! Kvällen bjöd sedan på bio, såg Baksmällan II och den var riktigt, jävla bra. Typ lika rolig som första filmen tycker jag. SEVÄRD. Minus att någon i vår närhet köpt popcorn-krydda som luktade fotsvett dock o.O

RSS 2.0