Buttercream Frosting Luxury Candle

Jag beställde ett doftljus från eleven.se häromdagen. 225 spänn kostade det. Alla jag har sagt det till har skrattat åt mig och frågat hur jag kan lägga så mycket pengar på ett doftljus. Men vadå, det är handgjort, brinner i 30h och doftar verkligen supergott! Inte som billiga ljus från t.ex IKEA som inte luktar någonting annat än när man sticker näsan ner i det.

Så säg mig, är det jag som är knäpp eller är det fler som skulle betala några hundralappar för ett riktigt doftljus? Jag menar, det kan väl inte bara vara jag? :P


I ♥ Fjällräven

Igår var det den årliga "tjej-kvällen" på stan här i Örnsköldsvik. Ett riktigt roligt påhitt, om jag får säga det själv, då affärerna har öppet till 21:00 och de flesta även har en massa bra rabatter och erbjudanden. Så efter farfars födelsedagskalas begav jag och morsan oss på jakt efter fynd, vilket resulterade i att morsan köpte världens mysigaste Fjällräven-jacka med Teddy-foder i, och jag en ynklig svart basic-tröja för 99,50;- Haha, fail. Varför hittar man aldrig något när man verkligen vill för? Mamma kan dock glömma att hon får ha sin jacka ifred, och jag kan shoppa loss på Topshop.com istället!


Det här med hårfärg


Jag som brunett förra hösten.
Fullt såhär mörk vill jag dock inte bli igen.

Jag är så otroligt sugen på att göra något nytt med mitt hår just nu. Som vanligt då, det är ju så kul med variation. Visserligen tycker jag om hårfärgen jag har nu, som är naturligt blond, men nöjd blir man ju aldrig. Och vad är grejen med att alltid vilja bli lite mörkare på hösten? För det är precis det jag vill alltså. Färga barret i någon härlig ljusbrun nyans. Jag vet att jag har sagt att jag aldrig ska bli brunett igen, men vafan. Tror jag på det själv eller? Och vad tycker ni?


For babies


Alltså jag dör lite för de här baby Ugg:sen. Hur söta?! :D

The most important relationship is the one you have with yourself


Shepherd


Ni var då inte mycket till hjälp angående höstskor. Så jag slutade vela, slog till på ett säkert kort och köpte ett par nya Uggs i svart. Denna gång dock inte från UGG Australia, utan från märket Shepherd. Även om jag älskar mina dyrgripar kändes det lite saftigt att lägga ut 2000 lax på ett par till, och jag är supernöjd med mina nya som "bara" gick på 995:-. Uggs for life alltså, kommer aldrig överge dem :P

Jag ska föresten jobba imorgon - på en lördag. Det är stopp på fabriken så jag tog på mig att jobba 6-7 timmar eftersom jag ändå inte har några särskilda planer. Dessutom jobbar jag bara till 14:00 senast, och eftersom det är helg blir det lite extra cash också. Behövligt inför den eventuella London-resan i November! :)

Jag kommer föresten att dö lycklig om den blir av, London står högst upp på min res-lista right now. Givetvis ändras den lite då och då, tss.


I-lands


Åh, jag har problem.
Jag försöker hitta ett par nya höstskor, och hittar skor det gör jag ju, the thing is att jag inte vet vad jag vill ha för modell! Det finns ju massor utav sjukt snygga skor både på Topshop.com och Asos.com. Vad har ni för skor i höst? Heeeeelp me! Uggs och svarta boots har jag redan..

Varning för snuskigt blogginlägg

Dels för att jag är en sån öppen person (och dels för att jag inte har mycket annat att skriva om), så tänker jag berätta för er något läbbigt jag fick höra idag utav en annan lokalvårdare. På en toalett på hennes område var det någon som hade dragit ner byxorna och satt sig och bajsat på golvet, för att sedan kleta det på väggarna. Ja jag vet, det låter helt jävla sinnessjukt men det är sant! Hon blev så äcklad att hon höll på spy och kunde inte gå in på toaletten igen. Och det förstår jag. Jag hade i princip dött om jag varit i hennes skor. För vem fan sätter sig och skiter på golvet BREVID toalettstolen? Och vem fan är så jävla vidrig och kletar det på väggarna sedan? Denne någon måste ha en allvarlig psykisk störning iallafall, för så skulle inte en normal människa göra. EEUW!, säger jag bara.


Enjoy the silence


Trots att jag var sjukt otaggad till en början, snörade jag på mig promenadskorna ieftermiddags och gav mig ut på en lång skogspromenad med Daisy. Är det bara jag, eller är det något speciellt med att vistas i skogen? Det är så.. tyst. Så fridfullt och så ensamt. Helt enkelt underbart. Jag älskar det! Jag är nog lite av en ensamvarg och skogsmulle på samma gång, haha. Och om jag någon gång i framtiden flyttar härifrån så måste det vara någonstans där naturen finns alldeles utanför dörren, annars kommer jag fanimej inte att överleva.


Monique


Det var på tok för länge sedan jag och Monica umgicks nu,
så idag träffades vi på stan för lite shopping och en fika. Det slutade med att vi satt och snackade i typ 3,5h på UH och det var både mysigt och välbehövligt. Vi hade nog rätt mycket att uppdatera varandra om. Trevligt var det vilketfall, och jag känner verkligen att jag har saknat henne. Vi är dessutom båda lika Öviks-trötta, och hur fan kan folk vara ute och festa på krogen här varenda helg?! We don't get it..


My partner in crime

Idag lider jag av mensmage. Så jävla euw. Men det är torsdag iallafall, och ikväll är det Modos allra första match för säsongen, wiho! Dessutom ler jag alltid lite extra när jag läser Jonnas mejl från Aussie. Min go'fia, vad jag saknar henne. Jag har få vänner, och ännu färre nära sådana, men hon är definitivt en utav de bästa. Jag litar på henne, och det finns nog ingen jag har så roligt med. Trots att hon befinner sig på andra sidan jordklotet berättar vi allt för varandra, hjälper varandra och stöttar varandra.

I love you!


Animals


Även fast jag inte är något mega-fan utav unibrows så tycker jag att det här är riktigt ballt. Jag gillar "djur-looken". För jag gillar ju djur. De stickade knä(lår?)strumporna i sig är även sååå fina, Istrumpor.


Lost in desperation


Under construction.
Ja, min header är som vanligt under uppbyggnad. Hur länge den kommer att vara det är dock osäkert. Jag är värdelös på att tillverka headers, eftersom jag uppenbarligen inte har tillräckligt bra fantasi och är alldeles för pedantisk. Men det löser sig så småningom. Jag har viktigare saker för mig, låtsas vi. Den 27:e september börjar jag iallafall på franska-kursen, och igårkväll anmälde jag mig till högskoleprovet. Om det är så viktigt låter vi vara osagt, men något som bör klargöras är att jag är riktigt lycklig! Trots allt.


Parlez vous Anglais


Jag hjärta Topshop's webshop,
skulle man väl kunna säga. Just nu vill jag hemskt gärna ha plaggen/accessoarerna ovan. Särskilt väskan i äkta läder, och den randiga tröjan, fett snyggt! På tal om franska. Har ansökt till en kurs i just france som jag hoppas att jag blir antagen till!


Swag in a bag


Jag vet att Kenza också bloggade om Rebecca's nya singel idag, men då får jag väl vara en härmapa då för jag vill också uppmärksamma den. Videon och låten är grymma! Och hon är fräsch också. Håller ni inte med?


Fuckers

Som jag trodde. Nu fick jag mersmak för det här igen. Bloggen är nämligen det perfekta verktyget för mycket, och däribland att uttrycka min obotliga irritation över Öviksbors livliga fantasi och intresse för andras privatliv. När fan ska Ni sluta snacka så jävla mycket skit?! Jag är så satans trött på att höra falska saker om mig på de mesta konstiga omvägar, fattar ni det eller? Jag är cp-trött på alla Er så jag tycker att ni kan hålla käften i fortsättningen.

Och till en särskild person (som jag förmodar fortfarande läser min blogg): för hundrafemtionde gången, stay out of my life. Ok?


Nu är jag tillbaka


Iallafall tillfälligt.
Fick något akut skriv-behov och var är bättre att skriva av sig om inte här? Så jag tänkte bara lite snabbt berätta att jag inte har druckit alkohol på över 1 månad nu. "Wow.." kanske en del utav er tänker, medan andra tycker att det är lite halv strongt gjort sådär, och medan jag själv inte tycker att det är sådan big deal egentligen. Men det är ju faktiskt lite "alkis-varning" att dricka slash festa var och varannan helg (som jag gjorde tidigare), så jag är samtidigt lite smyg-stolt. Att toffla är dessutom otroligt underskattat i min värld.

Ps. Fisnik och Misael, kanske två av världens fulaste namn. Ds.


Latero..

Jag vet inte vad jag vill med den här bloggen längre. Men den ligger iallafall på is, vilket ni märkt. Så vi hörs när vi hörs, helt enkelt.

Bootcuts


Jag trodde aldrig att jag skulle säga det igen, men jag tycker bootcut jeans är så sjukt snygga. Jag vill ha ett par bootcut jeans, så jag tänker faktiskt köpa ett par. Fast först ska jag rota igenom garderoben. Har jag tur har jag inte kastat mina gamla. Oh my, när jag började använda stuprör för några år sedan trodde jag aldrig att den här dagen skulle komma! :P


Nothing Left To Lose

Som ni förmodligen har märkt har jag varit lite off på bloggen de senaste dagarna. Har varit lika off i det verkliga livet, skulle jag vilja påstå. Jag har varit i min egen lilla värld, och det enda jag har gjort sedan i fredags, efter en sjukt mysig helg hos M, är att jobba, läsa böcker och fundera över framtiden. Och internetshoppa, förståss ;)

Men iallafall. Jag har haft så sjukt svårt för att bestämma mig för vad jag vill göra i höst, men efter att ha läst Blondinbellas blogg och hennes svar på denna karriärsfråga så har jag äntligen bestämt mig. Jag vill också göra något som jag tycker är roligt, tjäna pengar på hobbies, vilket betyder att jag vill jobba med något som jag verkligen intresserar mig för. Och därför har jag, efter mycket funderande, bestämt mig för att läsa en 18 veckors kurs i Nyföretagande. Efter det får jag se vad jag hittar på, men jag har en del thoughts..


RSS 2.0