Little miss obsessive


It's good, GOOD.

Eat and die

Eftersom jag är extremt petig med maten jag äter, måste jag bara ta upp en rätt jag anser borde förbjudas. Kebab med strips! Finns det något äckligare? En kebabtallrik är en tallrik med kött gjort på processat kött (vilket är det kött som är mest cancerframkallande..) och flottiga fett-pinnar som dippas i 80%ig majonäs. Till det en hög med lite orörda grönsaker, för att få det att se mindre fläskigt ut. Blääää. Jag käkar fan hellre.. gräs.  

Le parrrrty

I'm back on track igen, som man brukar säga. Fast sliten är jag, det ska jag inte krypa under stolen med. Det gick väldigt vilt till igår, vilket förklarar dagens mående. Och det var inte bara vilt, det var sjukt jävla kul också. Vi drog på Harrys (plattan är så ute just nu..) och där hade jag aldrig varit tidigare, vilket gjorde det hela ännu mer spännande. Något nytt liksom, hurra! Oh, I liked it. Träffade massa trevliga personer, bland annat min fina kusin Carro och snyggaste Maria. Damn, du är lika snygg i verkligheten som på bild ;) Nästa gång blir det definitivt Harrys igen, om vi kommer in då. Det är ju +21.

Saturday night party


Ikväll drar jag och Katja ihop till fest med Sofia och Jonna. Ska bli mycket trevligt att festa tillsammans, för det var mycket länge sedan vi gjorde det. Have fun tonight, bitches. I will.

Those YSL shoes


Det här är nog de finaste klackarna jag sett på länge. Såklart sitter de på Lauren, och kommer från YSL. Men kolla färgen! Blått är ju bara så.. flott.

Rock 'n roll

Min brorsa har köpt Rockband. Behöver jag säga att det har spelats konstant i ungefär 3 timmar här hemma? Han och hans kompisar är fullständigt inne i spelet. Jag fick till och med skäll för att ljudet när jag klippte tånaglarna störde. Jag har också testat att spela, och det är grymt kul. Gääälet svårt dock. Men med lite övning så.

Un-fucking-believable

Det är sånna här som får mig att skämmas över att vara tjej. Vars gick det fel liksom.

Outta my head

Igårkväll hände för första gången två saker jag sett framemot länge. Vill ni veta vad? Dum fråga. Jag förbrände för första gången hela 700 kcal på motionscykeln, vilket tog 65 minuter. Ganska duktigt, eller hur? Och jag använde för första gången mina underbara Uggs, vilket betyder att jag invigde dem för i år. Ganska skönt, eller hur? Eller skönt, jag har mest sett framemot att använda dem för att de passar mig så bra. Dom är sååå jag.


Chocolate chip cookie dough

My god, this must be sooo good! Fast åt helvete så onyttigt. Förse Sverige med some Low fat och light Ben & Jerrys istället, jag slår vad om att de skulle slå stort. Eller dessa. Ännu bättre.

We blondes

Det var strömavbrott hos oss imorse så det blev inget Vakna med The Voice för mig. Fuck, jag som verkligen ville vakna till av Blondinbellas tandställningslösa tryne i rutan. Nåväl, det räcker nog med att se hennes tänder i bloggen. Det får inte bli för mycket av det goda, som man brukar säga.


Good morning beautiful

Jag har ställt mobilalarmet på 07.30 för att se Blondinbella i Vakna med The Voice imorgonbitti. My god, what´s happening to me?

It's a hair thing

Imorgon klockan tio på morgonen ska jag till min vän Linnéa på Lenas frisörer för att slinga min utväxt. Och det ska jag säga er, att det är på fucking tiden att jag gör något åt den. Sist min utväxt behandlades var i slutet av mars i år, vilket var 5 månader sedan. Vilket innebär en utväxt på ungefär 5-6 cm. Fast det är så jag. Ser sådär trashy och jag-bryr-mig-inte-ett-skit-om-hur-jag-ser-ut ut. Inte riktigt sant though, för jag är inte trashy egentligen, och jag bryr mig visst om hur jag ser ut. Men det ska inte synas så mycket att jag gör det. Jag är inte mycket för att fixa mig upp över öronen. I like it natural.

WWF

Ni har väl inte glömt bort att jag är stöder Världsnaturfonden sedan ungefär 1 år tillbaka? Jag är djurfadder och skänker 100 kr i månaden för att hjälpa isbjörnarna, som är väldigt utsatta och otroligt söta. Det finns ungefär 20-25 000 isbjörnar i världen men hela två tredjedelar riskerar att försvinna till år 2050, till följd av av den globala uppvärmningen och issmältningen i Arktis. 100 kr i månaden är inte mycket, men definitivt bättre än att inte skänka något alls, så får jag föreslå att ni tar er råd och göra detsamma? Det är så uppskattat. Här är WWF´s hemsida och här kan ni klicka er vidare för att bli fadder :)

Autumn

Hösten är inte riktigt här ännu, men jag måste säga att jag längtar. Jag älskar hösten. Tycker det är så fantastiskt vackert och inspirerande utomhus då. Och mysigt. Det är otroligt mysigt. Även inomhus (särskilt om man har någon att mysa med) Det här var jag förra hösten, snart exakt 11 månader sedan. Det var sol, det var småkyligt, träden var gul/oranga, det var torra löv på backen och jag älskade det.

Jessica clears the air


"When we did Newlyweds, I felt that people really got to see me for who I am - the fun side of me, the hardworking, normal girl who burps and falls flat on her face"

Ocean for a home

Hänger med mami och papi till Älandsbro, typ, för att kolla på en båt strax. Medger att jag är förväntansfull, eftersom jag åtminstonde är hälften så ivrig som papi att byta vår Flipper 620 mot en större och lyxigare båt. Får se om det blir ett köp. Annars finns det tusentals andra fina båtar som jag gärna spenderar somrarna på.

Milk

Att jag är sjukt onöjd med min kropp just nu kommer väl knappast som någon överraskning för er, men att jag också lider av en enormt uppblåst mage gör hela min kropps-situation ännu värre. Min stackars mage är som en ballong! Har till och med fasat för att jag kan vara gravid, men det tvivlar jag starkt på. Däremot kanske jag har gått och blivit laktosintolerant, så nu ska jag undvika laktos i minst en vecka framåt för att se om magen slutar vara så gasig och ballongig. Hatar (hatar, hatar..) det verkligen. Man känner sig så... tjock! Så bye bye mjölk, ost, smör, grädde, keso!

Birthday cake

Nu har vi haft födelsedagskalas för min lillebror som fyllde 18. Jag är completely fullproppad, efter en middag bestående av falafel och sallad (de andra åt pizza) och alla cookies. Som alla älskade! Det var riktigt kul att höra alla uppskattande ord. Man vet ju aldrig, de kanske hade tyckt att mina kakor bara var massa nasty shit liksom. Men både kakorna och tårtan var välsmakad tydligen, så nu är det jag som driver hembageri i fortsättningen, haha :)

Ecological


För mig är det självklart att handla ekologiskt. När jag följer med min mami på affären tvingar jag alltid henne att handla ekologiskt också. Egentligen skulle jag vilja köpa biodynamiska produkter men utbudet på vanliga mataffärer är lika med inget. Vad jag vet iallafall, eftersom jag aldrig sett några sådana produkter. Biodynamiska produkter är sådana som odlas för sig. Det är alltså inte tillåtet att odla "vanlig" mat på samma plantage. Vid ekologiskt är det däremot okey att ha en regular odling bredvid. Här kan ni läsa om ekologiskt och biodynamiskt. Eftersom jag oftast väljer vegetariska alternativ eller fisk före kött händer det inte särskilt ofta att jag äter kyckling och liknande, men när jag väl gör det äter jag bara svenskt kött. Och äggen jag äter kommer bara från frigående höns. Jag kan inte äta sådant som jag vet kommer ifrån djur som mått dåligt. Då får jag dåligt samvete. Visst är det dyrare att välja ekologiskt men det är så värt det. Ni borde tänka likadant.

A luxurious problem

Eftersom det inte blir någon sista minuten resa för mig och Katja andra veckan i september, som vi planerat och bestämt, hade jag tänkt skämma bort mig själv och unna mig sådant som jag i vanliga fall tyckt varit för dyrt. Högst upp på listan ligger ett Juicy Couture Velour set i marinblått och ett par svarta Ugg boots från UGG Australia. Ett Juicy set har jag trånat efter i flera år. Jag har verkligen det. Jag har alltid velat glida runt i en mysig velour-dress, precis som Jessica Simpson och hälften av alla amerikanska tjejer. De verkar helt underbara. Och så har vi mina kära Uggs. Har ju varit förälskad i dem sedan jag såg dem första gången. Nåja, nästan iallafall. Just nu äger jag två par beiga, dock av märket Shepherd. Jag lovar, det är det varmaste du kan unna dina fötter vintertid. Fantastiska verkligen. Så ett par äkta i svart från UGG Australia hade verkligen inte suttit fel på fötterna inför vintern. Grejen är den att jag förmodligen inte kommer att ha råd med båda. Så nu lider jag av ett så kallat lyxproblem. What the fuck ska jag välja?! Help me out guys! Uggsen går på ca. 1799:- och Juicy setet på 1749:-.

Beautiful, dirty, rich


När Lady GaGa släppte smash-hiten Just dance dansade alla. Eller var det bara jag? Omöjligt. Nu har hon iallafall även släppt sin första platta, The fame, som jag svär alla kommer dansa till också. Stefani Germanotta, som hon egentligen heter, är en sån där oförskämt cool brud med en ett lika oförskämt skönt sound. Tycker jag då. Tanka/köp hennes platta. Gör vad ni vill. Bara ni lyssnar på den.

Here´s ma favourites; Paparazzi, Lovegame, Eh, Eh (Nothing else I can say), Poker Face, Money Honey, Boys, boys, boys och Beautiful, dirty, rich. Som ni ser är det en del, vilket betyder att plattan är lika awesome som jag får den att framstå.

The solution

Välkomna! Jag bestämde mig alltså för att börja om från scratch och fortsätta min bloggkarrär här, på kära blogg.se som jag varit (nästan..) trogen sedan jag började blogga för första gången i februari 2007. Och jag måste säga att det känns fenomenalt bra. Hoppas ni följde med mig från devote, och kommer tycka att det känns lika fenomenalt bra som jag. Feels good to be back! Puss på er.


Vote or die

Ifall ni röstar ner devote eller ifall ni inte gör det och jag skiter i det och byter till blogg.se iallafall kommer jag att börja blogga här. Såklart måste designen pillas med och en header på plats, men det tar vi då. Jag har fortfarande inte bestämt hur jag ska gå tillväga. Det här är ett väldigt viktigt beslut förstår ni. Det är min fortsatta bloggkarriär det handlar om.

På mycket möjligt återseende.

RSS 2.0