From one bitch to others


Happy birthday to me!


Tack så mycket för alla gratulationer. Except din brunettolle, vilken diss! Så ja, jag fyller alltså år idag. Tjugo jävla år. Vad gammalt det låter. Vad gammal jag är. Nåja, jag får iallafall gå på systemet nu *hehe* Födelsedagen kommer att firas i samband med Nyår. Inte så konstigt kanske. Med Angelica, bl.a. Inte så konstigt kanske ;)  

All grown up? Never

Shit. Om två timmar är jag inte längre tonåring. Åh, jisses. Blandade känslor.

Cheap wine and cheaper women


Musiktips! Det australienska bandet Airbourne är very rock ´n roll, lite ACDC och fruktansvärt bra. Hör här: Runnin wild, Diamonds in the rough, Too much, too young, too fast, Stand up for rock ´n roll, Blackjack.

Those pussycats

I natt höll mina tre "underbara" katter mig vaken till klockan två. Och jag skulle kliva upp halv fem. Alltid lika roligt att tvingas lyssna till catfights. Literally. Slängde ut idioterna, men vaknar av att ena puckot klöser som fan på dörren i ivriga försök att ta sig in igen en timma senare. Ja, jag älskar verkligen mina katter. Den ena klöser sönder tapeterna på väggarna, den andra leker med allt som rör och inte rör sig, den tredje snarkar, och alla spyr de hårbollar, äter som hästar, mjauar mitt i natten och kraffsar sönder stängda dörrar. Men, inte ens jag ta ifrån dem att de ju är söta iallafall.

13 13


Jag har inte sett ett enda avsnitt av LA Ink, men det här är definitivt det bästa. Nikki Sixx hedrar Mick Mars med en tatuering och ett porträtt av honom. Så jävla amazing :)

I know it gonna hurt sometimes

Så var fem underbara dagar av ledighet över, och imorgon blir det jobb igen. Är tänkt att jag ska börja sex, men vem fan pallar? Tror jag kör igång vid sju istället. Ja, så får det bli. Jag jobbar tisdagen också, min jävla födelsedag. Min tjugoårsdag. Illa, jävligt illa. Aja. Always look on the bright side of life. Jag slutar iallafall tidigt. Och dagen efter är det Nyår!

Helgalkolisterna

Äh. 3 dagars var väl inget. Hade lätt kunnat festa en kväll till. Krogen har ju ändå gått och blivit mitt och Angelicas andra hem. Vilka jävla helgalkolister vi är :P Roligast var ändå juldagen. Så mycket folk som det var på plattan då har det inte varit på flera månader. Och på köpet har jag under dessa dagar träffat gamla klasskompisar jag inte träffat på skitlänge vilket var otroligt trevligt. Snygga Annastina, snygga Sanna och snygga Linda, snygga Jennie och snygga Katja. Nu blir det 3 dagars vila, sen Nyårsfest i samband med min 20års dag. Längtar :D

Fråga mig inte ens

Fyllebilder i all ära, men dessa.. what the fuck?! Kameran användes flitigt dessa tre dagar till att fota utomhus och, ehm, trafiken.

Three days grace

I förrgår var det fest, igår var det fest, ikväll är det fest. Man kan aldrig få för mycket fest. Eh, jag återkommer om det imorgon.

Stranger

Jag såg mitt ex på stan idag. Jag var tvungen att kolla två gånger. Hur fan kan en människa förrändras så jävulskt på mindre än ett år?! Lustigt. Undrar just var orsaken ligger. Eller nä fan. Det gör jag inte alls det. Jag tror att jag redan vet.


Salute!



På julbordet

Hmm, så vad tycker jag är godast på julbordet? Fisk för fan! Gravad lax och sill i alla dess former. Fyfan vad gott det är. Eftersom jag lärde mig älska sill i år är det här första julen jag äter det på julbordet, och i princip också det enda jag äter. Och ägg med ansjovis. Jag är fan inte så förtjust i köttbullar, prinskorvar och det där vanliga man tyckt bäst om sedan man var liten längre. Men sen är ju inte jag särskilt i förtjust i kött överhuvudtaget.

Hyvää Joulua

Brushan, kusiner och jag.

Merry Xmas

Som vanliga julaftonsmornar var jag inte uppe med tuppen imorse. Jag var helt enkelt för däckad. Men nu är det full fart och efter en efterlängtad tunnbrödmacka med julskinka tänker jag, som är som jag är, baka cupcakes. Så Merry Christmas everyone, och drick inte för många julsnapsar ;)


Josie goes Right Now


Farmors födelsedag

Det här är den första, men antagligen inte den sista, dagen före doppardagen som jag jobbat. Allt tack vare att Gud berövat mig mitt efterlängtade jullov. Vilken bitch. Men att jag slutade vid 13, att min första lön kom idag, att det skall handlas stora mängder sprit ieftermiddag och att jag ska få träffa Baby ikväll, det kan han fan inte ta ifrån mig denna 23e december. Grattis farmor!

"En ros ton"

Lätt roligaste reklamen just nu måste vara Telia reklamen när farsan är ute och letar julklappar och tjejen i parfymaffären säger; en ros ton. Jag börjar garva varenda gång tammefan. Haha!


Tankar om julens frestelser

Jag skäms så jävulskt över hur mycket godis och skit jag stoppar i mig den här tiden på året. Verkligen skäms. Men vad fan ska man göra när det kryllar av frestelser överallt? Hela julen är en enda stor kaloribomb liksom. Lucky me att de flesta fläskar lika mycket. Egentligen ingen okey ursäkt. Men å andra sidan är jag så jävla snygg i håret nu, vilket förhoppningsvis avleder uppmärksamheten från mina dallriga lår iallafall lite. Och å andra sidan igen är det bara att svälta sig en månad efter jul så är man förhoppningsvis tillbaka på samma vikt som man låg på innan man went fatso.

I´m not going to hell


Jag går så pass sällan till frisören och fixar min utväxt att när jag väl gör det blir det en sjuhelvetes förvandling. Mitt hår går från trashy to freshy. Från Amy Winehouse till Jessica Simpson. Imorgon är en sådan dag. Hallelujah.

Mon chéri

Igår hade jag en helt amazingly mysig lördagskväll med Baby. Han gör mig så jävla glad, och på så jävla mycket bättre tankar. Vill man beté sig lågstadie, så fine, men lämna fan mig utanför. Hädanefter tänker jag endast bebandla mig med människor som vill mig väl, och får mig att må bra. Som Baby. Han och jag mumsa thaimat, såg Hancock och gjorde barnförbjudna saker. Josie bien-aimé ;)

The shit

Kom att tänka på. Lyssnade ni på Rix Morron Zoo i, typ, tisdags? Roger läste utdrag ur hundens och kattens dagbok. FYFAN VAD JAG GARVADE. Fyfan vad dom garvade. Fyfan vad alla garvade. Det var fan det roligaste jag någonsin hört på Rix. Ever! Har ni inte hört det måste (ja, det är ett jävla måste) ni gå in och lyssna på klippet på deras hemsida. Jisses.

A second message

Det känns pissigt att veta att trots att gränserna överskridits gång på gång under väldigt lång tid, har fler chanser ändå givits. Att vara snäll är helt enkelt inte alltid en bra egenskap. Istället för att le och se glad ut borde jag, och det vet jag om, för länge, länge sedan satt dig på plats. Att behandla mig, och andra människor, såsom du gör är inte okey. Väx upp för fan. Vi skrattar åt dig.
End of message two.

But I read you like a letter, yeah like a letter



Counting all the assholes in the room
Well I'm definitely not alone
You're a liar, you're a cheater, you're fool
Well that's just like me
Mr. Perfect don't exist my little friend
And I tell you that again

A message

En sak ska vissa ha jävligt klart för sig. Jag är inte dummare än jag ser ut. Och jag är fan inte blind. Tvärtom ser jag jävligt mycket mer än vad ni tror. Och jag har sett enough. Nu får det fanimej vara nog. Nivån är dagis och jag skrattar röven av mig.
End of message.

No party without crashers

Jag har ätit sushi, och nu ska jag göra mig färdig för fest. Well. Så färdig jag kan bli. Sen ska det supas. Hurra!

Danmark leverer

Michaela tipsade om Volbeat. Jag tankade. Jag lyssnade. Och jag älskade. Så nu tipsar jag också. Tanka nyaste plattan Guitar Gangsters and Cadillac Blood för fan. Älskar ni rock lika mycket som jag, så kommer ni absolut att älska Volbeat.

Listen to; Guitar Gangsters and Cadillac Blood, Back to prom, Mary Ann´s Place, Still counting, Light a way, Maybelenne I Hofteholder, A broken man and the dawn, We och A moment forever.

So much bullshit

Ljuva helg. Som fan jag sett framemot denna. Måste firas. Men vet inte riktigt hur. Supa? Har iallafall slösat pengar på en ny skjortjävel. Från Vila. Mörkblå (älskar verkligen den färgen) 50% off. Och snygg som fan. Älskar att spendera pengar. Fast hatar det samtidigt som fan. Vad kallas det nu igen? Hatkärlek, ja. Har även en hatkärlek till mina naglar. Jag älskar dem när de är välvårdade (det är dem iofs aldrig) Men nymålade då. Och jag hatar dem när de är missfärgade, när de skivar sig och när de går av. Känns mest värt att klippa dem jämsmed fingrarna. Det är ju snyggt.

This shit is fucking bananas

Idag har jag haft en värdelös otursmorgon från helvetet. Det började redan vid halv sex tiden imorse då jag var påväg till jobbet. Plötsligt börjar bilen tjuta då jag är nära som fan på att få soppatorsk. Hur fan kan man glömma att kolla bensinmätaren? Hatar mig själv. Anländer till Djursjukhuset, arg som fan. Låser upp dörren, går in, kommer på att jag måste larma av. Börjar fingra på larmet, men inser att jag glömt hur. Fan, fan, fan. Springer ut, och tänker att jag börjar om. Plötsligt, 10 sekunder senare, börjar larmet tjuta. Hatar mig själv ännu mer. Lyckas till slut snacka Securitas till rätta och få tyst på larmet. Stannar för att tanka påväg till Domsjö Fabriken. Inser att jag aldrig tankat med lösa sedlar förrut och plötsligt har jag, i all stress, tankat 96 istället för 95 oktan. Hatar mig själv som fan. Hur fan lyckas jag få igång ännu ett larm?! Sen ville jag bara hem och lägga mig igen.

It´s not the fall that hurts. It´s when you hit the ground.


Min sötnos C´s låt. Helt fucking amazing. Den får mig dessutom att minnas när jag var och hälsade på henne i Stockholm i våras. Fyfan vad kul det var. Entertainment på hög nivå. Vi måste träffas snart igen, baby!

Shopping for christmas gifts

Tänk vad praktiskt internetshopping är. Har gruvat mig som fan att he mig ut på stan och leta julklappar, så därför bestämde jag mig ikväll för att, fan, jag klickar hem dem istället. 700 spänn fattigare, men nöjd som fan över att en storbeställning från min absoluta favorit skönhetssite http://www.eleven.se är påväg till Nötbolandet. Mamma kommer bli så glad så över den "REN Phyto-Dynamic Instant Lifting Facial Spray" jag valde åt henne (she better be..) och tja. Jag kommer älska mina två julklappar jag köpte åt mig själv. Ibland måste man bara få lyxa till det lite.


Smile like you mean it

Trots att jag inte vill måste jag bittert medge att jag är fruktansvärt avundsjuk på alla småglin som snart får jullov. Jag vill också ha jullov! På det viset saknar jag skolan. Mycket. Känslan av att kunna välja själv om man orkar kliva upp på morgonen eller inte (mjo, jag gjorde faktiskt det, såg aldrig skolan som ett måste..) var fan guld värt. Lov var fan guld värt. Att måsta gå till jobbet varje morgon sucks bigtime. Med motivation, dessutom.
Little Miss Lazy

Döda Hannah

Jag vet fan inte varför, men jag tycker att Kill Hannah är så sjukt jävla bra. När jag hör Lips like morphine tuppar jag nästan av. Jag blir så, vad säger man, betagen. Är det ett ord? Jag kan iallafall inte andas. Inte röra mig. Jag blir i trans. Hmm. Men är inte dom emo? Äh, fuck it.

Ska jag vrida nacken av dig?

Jag verkligen hatar människor som parkerar som kukar. När jag ska parkera är jag sjukt noga med att ställa mig rakt, ställa mig med lagomt avstånd från andra bilar, och ställa mig där man faktiskt FÅR stå. Eftersom jag hatar folk som tar upp 15 parkeringsplatser. Nåt jävla arsle hade med nöd och näppe parkerat in mig idag. Och jag blev då fan inte glad över detta. Hade mycket god lust att fästa en lapp på framrutan på biljäveln med texten; Hur i helvete parkerar du människa? Ser du inte skyltarna?! Isådanafall är du fanimej blind. Jag hade föreslagit att polisen drar in ditt jävla körkort, med tanke på att blinda människor är en jävla trafikfara!
Asshole.

Stor i käften

När man bränner sig på tandköttet, kan man vara rätt säker på att man var för glupsk. Aj som fan.

Same shit, different day

Bara jobb, jobb, jobb. Samma visa over and over all fucking again. Idag har jag städat loger, toaletter, trappuppgångar och loungen på Arenan. Far åt helvete, jävla dammsugarjävel. Det var en sån där "smart" grej som bärs på ryggen. Mm, hemskt smart. Den var alldeles på tok jävla för tung för att bäras på ryggen god damnit. Dessutom var den ful som stryk. Annars var det lika skitigt på Arenan som vanligt :) Och just det. Har fått schema för fyra veckor framöver och det blir en hel del mer jobb. Fortsätter det såhär är jag snart miljonär tammefan. Well, nästan iallafall.

Mmm booze

Jag anar att jag måste sluta dricka sprit. Kan Josie, kan Josie, kan Josie dricka sprit? Eh nej. Eller dricka sprit kan jag. Med råge :D Men att hantera spriten är desvärre inte lika lätt. Jag blir så jävla bakis! Helt sjukt. Min mage har vänt sig in och ut, ut och in, in och ut hela jävla dagen. Jag har varit grön i ansiktet, snurrig i bollen och darrig i kroppen. Hela jävla dagen! Förra helgens missöde kanske inte endast berodde på kombinationen redbull/vodka ändå. Kan alltså ha berott på endast /vodka. Big lol.

There's a lust we can't control


Great. Bilden blev suddig. Men visst har jag söt klänning på mig?


All partyed up

Att banga fest är typ olagligt i min värd. Ligger man inte halvdöd eller ska upp och jobba sex på morgonen har man liksom ingen godkänd anledning att banga. Så ikväll ska jag och Angelica supa skallen av oss. Finally. 

Poivre gâteau

Nu har jag bakat pepparkakor. Och självklart har jag ont som fan i magen. Vafan ska pepparkaksdeg vara så stört gott för? Lätt godaste degen. Nu är vårat kök en mess, men det är lugnt. Den tar mamma hand om. Jag menar. Om jag bakar, får mamma städar upp efter mig. Inte mer än rätt. Hehe.

That little Angel


Ni som, likt jag, inte kunnat låta bli att följa Paris Hiltons "My new BFF" har heller inte undgått lilla Shelley. Hon vann inte, men var, enligt mitt tycke, den som skulle gjort sig bäst i rollen som Paris nya bästa vän. Hon var som en liten ängel. Söt, blyg, oskyldig, oskuld. Tre gånger i veckan gick hon i kyrkan. Tänk att vara så. Jag känner mig fan, vulgär, i jämförelse med henne trots att jag själv nästan är för söt, blyg och oskyldig ibland. Okey, och oskuld då ;)

And I will do my best, just to get under her dress

Den här plattan får mig att go bananas every fucking time I hear it. Bandet får mig att go bananas every fucking time I hear them.



The Kooks är så fruktansvärt, bisarrt, sjukt, äckligt, skrämmande, löjligt klockrena. Jag känner mig ungefär som den tragiska fjortisen som went all wild när Johan sjöng för henne i Idol, när jag hör The Kooks. Ja, jag dör helt enkelt lycklig bara jag hör dem. Att jag framför allt inte behöver välja några favoritlåtar, eftersom det är en omöjlighet, säger allt. They are the shit. Och du, Luke. F*ck me.

She knew how to make Josie´s day a little better

Det här var faktiskt väldigt gulligt skrivet. Av en väldigt gullig tjej.
Och jag slår vad om att jag är fler av er läsares favoritblogg *sagt med en uns av skryt i rösten*

Holy macaronies

Maah, jag är så jävla sliten. Har städat idag, och Bussbolagets lokaler var så jävla skitiga. Om man inte vetat bättre hade man lätt kunnat tro att de sandat inomhus god damnit. Efter att ha gått loss med sopen och mopen i 6 timmar för att råda bot på allt skit råkar min rygg, just för tillfället, halvt ta ihjäl mig, och det känns därför mycket jävla skönt att hoppa in i duschen och bara softa. Jag ska njuta sådär överdrivet fjolligt mycket såsom de gör i reklamerna för billiga shampoon. Därefter ska jag spendera resten av eftermiddagen och kvällen framför dumburken och Idol och bara chilla. Förhoppningsvis utan att bli rastlös. Jamen ibland så.

Damn all these beautiful girls

Taylor är en jävla pretty girl. Den här tjejen är dessutom hennes lookalike.

Idiot

Den här snubben tycker att alla kvinnor bör vilja se ut som latinamerikanskor eftersom de är de vackraste kvinnorna på jorden. Ehm. Vad har jag att säga om det? Tja, han tänker fan inte längre än sin colombianska näsa räcker iallafall. Han måste vara dummare än tåget. Sen fucking när blev det plötsligt fel att vara nöjd över hur man föddes och ser ut? Jävla pundo.

Stinalee in Thailand

Jag kissar på mig av nyfikenhet. Vem fan är Stinalee i Thailand tillsammans med? Var fan är Bobby? Är hon fortfarande tillsammans med honom? Stinalee har ju blivit så jävla hemlighetsfull! Trots att jag inte läser hennes blogg vill jag givetvis veta.


Dear God


Lindsay klär i den slickade katten-frisyren. Det är förbannat snyggt.

I´m a child

Jag sitter på allvar och kollar på Familjen Adams på kanal Boomerang. För på allvar älskar jag barnprogram. Nästan lika mycket som jag gjorde när jag var liten. Vad fan är grejen med att vara så jävla rädd för att växa upp? Jag pallar inte bli vuxen. Halva jag är jävligt ansvarsfull. Men andra halvan är en tjurig och omogen femåring som vägrar ta någonting på allvar. Förutom barnprogram. Femåringen i mig är givetvis också omättlig på roliga saker, och konstant rastlös. Funny.

Drop some kids in the pool

Helt jävla galet. Jag är så förbannat hård i magen. När jag bajsade sist kändes det som jag födde en jävla unge genom röven. PAIN. Jag skulle nog påstå att jag smått kan föreställa mig smärtan av att föda ett barn nu. 

Glamorous Indie Rock ´n roll


Glamorous. Indie rock 'n roll is what I need. It's in my soul, it's what I need. It's Indie rock 'n roll for me.

I suffer from Decision anxiety

Veligare person med mer beslutsångest än Josefine Söderholm tror jag knappast ni finner om ni så letade i 100 år. I bloggen märks det framförallt på min bloggdesign. IRL märks det titt som tätt. Kan aldrig bestämma mig. Fan jobbigt alltså.

Känsliga läsare varnas

Idag har jag varit på Vårdcentralen och gjort en gynekologisk undersökning. Reason unknown. Har ni gort en sådan någon gång? Rätt ballt att fläka upp fittan sådär. För en helt främmande människa. Och låta dem gräva i en med en pinne. Undra vad doktorn tänker. Typ "Fan, vilka sjukligt stora blygdläppar" eller "Damn, I can´t see shit genom allt detta könshår" eller kanske "Kunde hon inte talat om innan att hon mensar.." Jisses. Lät det där stört? Vissa är ju så jävla finkänsliga. Men det är vi inte här inte. Och inte under gynekologiska undersökningar heller. 

Absolute Christmas

Ända sedan jag var riktigt liten har jag älskat allt vad jul står för, och tyckt att det varit den absolut mysigaste tiden på året.



När jag tänker tillbaka på tidigare jular är det dem jag spenderat hos min farmor och farfar jag minns allra starkast. Mina barndoms-jular firades alltid hos mina kära farföräldrar och fortfarande ser jag helst inte att vi firar dem någon annanstans. Jag minns hur jag och mina kusiner, lyckligare än någonsin denna 24 december, satt klistrade vid Kalle Anka klockan tre. Jag minns hur vi vilt dansade runt julgranen. Jag minns hur vi envist varje år sjöng julvisor för våra föräldrar och släktingar. Jag minns att vi, som alltid, lekte i källaren i väntan på tomten och paketen. Jag minns hur livrädda vi blev när tomten äntligen dök upp. Och hur lyckliga vi blev när vi öppnade paketen och fick de vi önskat oss.

Jag älskar julen.

Why so serious?


Jag är ingen film-maniac (blir så rastlös) men The Dark Knight är en jävligt bra film. Och under jävligt bra filmer kan till och med jag sitta stilla i 2 timmar. Och klart att jag, som alla andra, hookade på Jokern. Grymt skön karaktär som i princip.. gjorde filmen. Ett minus var dock att man endast fick se Heath utan sminket i en millisekund. Men annars, 5 Oscars.

Infected

Hallelujah. Söp bort våra sorger kan man nog minst sagt säga att vi gjorde igår. Marcus hemmafest var sjukt rolig. Mer sånt åt folket! Å andra sidan slutade min kväll i en snödriva och på en sjukhusbrits på akuten. Alldeles på tok för tidigt. Antar att jag måste acceptera att jag faktiskt blivit äldre och med året också slutat kunna hantera redbull/vodkas. Jag var inte för full utan, typ, drogad.

OBS, vi var alkoholpåverkade när kortet togs

Ikväll super jag och gums bort våra sorger..

Everyones´s hot, but she´s the hottest



Eftersom alla tycker att Jessica Stroup är snyggast, och jag gillar att vara tvärtemot alla andra, har jag bestämt mig för att jag tycker att Annalynne är snyggast i 90210. Hon ser mest unik ut, och har dessutom det coolaste håret.

Så jävla fucked up

Vince Neil europaturne är inställd

Tyvärr bekräftade Vince Neil´s Europaagent i natt att Vince Neil´s hela Europaturne är inställd. Således är tyvärr även konserten på Arenan/Fryshuset, med Easy Action som förband, den 14 december inställd! Mycket tråkigt då över 1200 biljetter redan var sålda. Anledningen är problem för agenten med spelningarna i Spanien och Tyskland. Rykten om detta har florerat sedan i tisdags och inatt bekräftades således dessa uppgifter av Vince Neil´s management. Alla köpta biljetter återlöses på respektive försäljningsställe.


Jag är heartbroken, och så JÄVLA förbannad. Vince Neil-konserten, som jag och Jonna längtat så jävla länge efter, är fucking inställd!!!! Det kan för fan inte vara sant för fan. Jag gråter floder av besvikelse och har lust att sätta ett jävla skott i pannan på den där jävla idiot-agenten. Nu är allt förstört. Det här var det värsta som kunde hända. Jag går och hänger mig.

The Josie goes winter 2008

Jag gillar att det är vinter, och jag gillar att det snart är jul. Därför fanns det liksom ingen anledning att inte fixa en winter-look. On da blog. Jag tycker det blev najs. Jag fick till det. Jag har lyckats. Jag är fan nöjd. Å andra sidan tröttnar jag snart...............

What we had was broken, like shattered glass


A lack of time

My god, jag har inte tid för bloggen. Jag har skaffat mig ett liv! Känns väldigt spännande och så o-Josefine. Hela dagen har jag spenderat tillsammans med J, vilket var fett myyys, och morgon ska jag jobba, igen. Kompis, det går fan bra nu.

A blonde moment

Imorse vid sex-tiden trodde jag seriöst att jag skulle avlida. Jag trodde min sista stund var kommen tammefan. Allt började bra. I sin ordning släppte mami av mig utanför Holmen, där jag börjar tisdagens städturné. Jag placerade kortet mot kortläsaren, tryckte koden och gick in. Kom då på att jag måste avlarma stället. Började i panik trycka sifferkoden, men inget hände. Efter 10 sekunder hände det förödande. Larmet gick! Och ljudet var inte nådigt. Dampade ut, panikringde Malin och sa att jag klantigt nog avlöst larmet då skiten inte fungerade. Hon bad mig ringa Securitas larmcentral, vilket jag gjorde. Tjejen sa åt mig att trycka fyrkant # och sedan koden. Skrek att det inte fanns någon fyrkant på den där jävla skit-saken. Ja, jag skrek. Satan vad det levde om. Förvånar mig icke om halva stan vaknade. Tjejen sa då att det inte kunde vara deras larm. Och då, då ser jag att jag stått och fingrat på helt fel grej ända från fucking början. Helt fucked up har jag stått och försökt avlarma byggnaden på deras jävla stämpelklocka! Rodnar, trots att det bara är jag som befinner mig där, drar en lättnads suck och trycker koden. Larmet tystnar och jag rågarvar för mig själv åt min helt jävla otroliga otur. Fattades bara att Securitas hunnit dit föfan.

Beg me

Jag är så jävla glad. Allt känns så fa-fa-fantastiskt. Det finns för stunden inget, eller ingen, jävla skit som förstör livet för mig. Hoe gräjt is that. I mitt horoskop idag stod det dock: Du tycks just nu ha bra relationer till omgivningen (sant!) - förutom i ett fall (huh?) Bered dig på att få räkna till tio.. Jisses, det bådar inte gott. Vem är redo att starta bråk?

I love Sune

År efter år är det samma visa. Varför floppar alltid julkalendrarna?! Har fantasin börjar tryta eller? Att se julkalendern varje dag framtill julafton är en tradition för mig. Och jag bryter inte traditioner. Men jag ska säga er, att det är jävligt svårt att hålla den här traditionen vid liv när de är så fucking tråkiga kalendrar! Ta mig tillbaka till 1991 och ge mig Sunes jul för fan. Det är en riktig julkalender det.

"En vanlig svensk jul i en vanlig svensk familj, är inte alltid helt lätt. Åtminstonde inte om man ska tro Karl Sune Rudolf Andersson. Att följa Sune och hans familj i deras julförberedelser leder till massor av skratt." 

Shanea, AnnaLynne and Jessica


..jag kan inte riktigt bestämma mig vem av dem jag tycker är snyggast. I´ve got such a fucking problem.

I only care for the good times

Igår var det 2 veckor till Vince Neil-konserten och 4 veckor kvar till min födelsedag. Det firade jag genom att inhandla min efterlängtade Fjällräven-jacka jag velat ha i 2 år. Självklart i rött, eftersom den är snyggast. Samtidigt kändes det så jävla najs att kunna köpa den för egna pengar, utan att behöva ruineras på kuppen. Den kostade ju trots allt 3 papp.

I´ve never felt so alive

Åh, vad skönt det är att kliva upp halv fem.. nej, det är det inte. Men ska jag börja jobba klockan sex är jag tvungen. Och det ska jag. Idag är också första dagen jag jobbar helt på egen hand. I´m all by myself, så att säga. Såklart jag är nervös, men ingen förväntar sig att jag utföra alla procedurer utan minsta mistake heller. Så jag ser det från den ljusa sidan. Josie fixar det här.


RSS 2.0