no more mr. nice guy

Favoritbloggen alla kategorierhttp://classe-kinzakenza.blogspot.com.

Han bloggar sjukt mycket om Big Brother, som jag i vanlig ordning gått och blivit extremt beroende av. Vad är det med mig och BB? Haha jag vet inte, men jag är hooked. Minns när förra säsongen gick för 5 år sedan och det fanns en "BB-kanal" som gick att titta live på 24/7, jag kunde sitta i timmar och bara glo! ^^ Ohälsosamt.

heaven or hell.



Kaotisk helg. Enda positiva med den är att jag var så jävla snygg i min nya tröja samt håret igår. Och det säger väl en del? Haha. Eller nä, mest positivt var att jag av ren och skär slump träffade på * och fick somna i hans armar, igen. Åh sötast. Men bortsett ifrån det har den här helgen, och framförallt lördagen, representerat höjden av förnedring. Usch, jag mår riktigt dåligt när jag tänker på det. Har söndagsångest nanting idag alltså, och just nu känns det helt underbart att jag flyttar till Sthlm om endast 7 dagar ! Även om jag kommer sakna mina gullrumpor så grymt mycket, och * förståss, så behöver jag ett miljöombyte nu. Mhmm..

bullets.


Så vad händer ikväll då? Jo det blir några öl/cider med Oscar och Linnéa. Får se om man pallar med utgång, tror faktiskt inte det. Det är inte speciellt kul att vara ute på samma ställe jämt. Går ju bara på Harrys nuförtiden eftersom Olles är det tråkigaste stället på hela världskartan, fyfan vad det suger. Sry ;/ och eftersom det blir fest imorgon också kan jag lika gärna spara mig lite, för då j.ä.v.l.a.r. haha ;)

såjävladåligstil.se

Jag hatar verkligen folk som inte förstår när de ska hålla käften. Särskilt när det är så jävla uppenbart, och särskilt när de rör ens närmaste vänner. Orka snacka om sånt man inte vet nåt om? Ne skitsnack är verkligen det värsta som finns. Babe, I'm on your side♥ - f*ck alla andra idioter. ÅÅÅÅÅÅH !

nirvana.


Idag har jag och Linnéa-gumman gått några timmar på stan och letat kläder inför helgen som två tok. Svårt att hitta något när man inte vet vad man vill ha dock! Brukar alltid ha en klar bild i mitt huvud över hur jag vill se ut, men idag har det varit helt blankt.

Till slut blev jag så less så jag slog till på en Nirvanatshirt från H&M i kortare modell. Sexigt att visa lite av magen ju! Dessutom älskar jag Nirvana. Köpte en 34a så att den inte ska sitta alltför loose, trots att det är den modellen. Tror den kommer bli grymt snygg ihop med ett par svarta byxor i lite baggy-modell iaf. Inte alltför baggy dock, det får inte bli harem! :/ Jag har blivit helt byxfrälst alltså! Köpte ett set i lila spets också, så fiiiiint♥ Och massa alkohol förståss ;)


your'e poison in my veins.


Ifall ni råkar undra över vad jag gillar för typ av killar - check those pics out ! Jag vet inte vad det är, men långhårig killar med keps/mössa och baggy jeans är fan det sexigaste jag vet. Hahaha! Stort plus om de åker skateboard/snowboard också ;) ja jag säger bara MUMMMMS!! Det här är ögongodis.

(stal bilderna på weheartit.)

welcome to my world.


Fan vad roligt. Upptäckte nu att mina besökare här på bloggen har ökat ganska rejält på senaste tiden. Välkomna till Joie-world, bitches! ;) Haha skoja. Nemen allvarligt, det är faktiskt roligare att blogga när man vet att folk läser. Även om jag inte har en aning om vilka ni är, och även om ni är dåliga på att kommentera. Så vilka fan är ni? :P

Jag ska förresten börja blogga på Spotlife snart. Bara jag får ordning på den där fucking designen så flyttar jag över hela skiten dit. Kul va? :D

fel på hjärnan.


Jag hajar verkligen inte grejen med de här "Jeffrey Campell"-skorna. Alla är helt nerkåtade på dem men jag tycker de ser helt skeva ut. De liknar något missbildat som jag inte kan komma på, speciellt de håriga. Vilket inte är ett bra tecken, haha. Skulle aldrig betala 2 papp för dessa iallafall. Ne, FETTDISS..

Förövrigt är jag så sjukt sugen på att beställa hem ett par nya klackar nu. Har inte köpt ett par heels på hur länge som helst? Fan inte okey! :( Topshop♥ har dessutom fått in massor av snygga nu. Måste bara vänta på lönen sen jävlar slår jag till på ett par.

du är knark.

Idag mår jag inte bra. Huvudvärk, halsont och snorig. Känns skitirriterande eftersom jag ska jobba resten av veckan ut och det tänker jag göra, vägrar att sjukanmäla mig 'cause I need the f*cking cashhh. Dock tror jag inte att det kommer att hända ändå.

Jag blir sällan sjuk men när jag väl blir det är jag en sån där olycklig jävel som bara blir "halvsjuk". Halvsjuk innebär att man lider och känner sig hängig, men ändå inte tillräckligt mycket för att kunna sjukanmäla sig. (man är alltså inte så pass sjuk att man inte kan kliva upp ur sängen, då man ligger död i feber eller mår så illa att man inte kan röra sig.) Hajar ni, eller är det jag som svamlar? Haha.

SÄLJER MINA UGGS PÅ TRADERA BTW → http://www.tradera.com



something pretty.


Vet ni en sak? Jag och Linnéa har officiellt bestämt oss för att bli sambos i sommar :D! Hon kommer att flytta till en större lägenhet en 2a den första april, och den kommer jag också att flytta in i när jag återvänder till stan i slutet av april. Det känns så jävla roligt, och jag är så förväntansfull så jag vet inte var jag ska he mig! Vi kommer lätt att få den roligaste sommaren någonsin. Massor av fest och galna upptåg 24/7. Fan vad jag längtar !!!

no one sleeps when i'm awake.







Helgen ja, som sagt. Fyfan vilken underbar en det har varit. Den har kryllat av impulsivitet, skratt och massor utav glädje. I fredags, till att börja med, bestämde jag mig som sagt för att festa no matter what. Så jag messade Oscar och drog till Brandberg. Var jag, Ogga, Henke, Croffe och Robin. Jävligt kul att bara hänga med grabbar för en gångs skull. Efter nån timme kom Ida och Therese dit också, två tjejer från ma home town Nötis som jag inte träffat sen dom var liten. Dom är typ 5 år yngre än mig så jag höll fan inte på att känna igen dem, helt sjukt vad stora dom har blivit! Haha. Vi drack iallafall massor av vin, lyssnade på grym musik, rökte, skrattade och snackade gamla minnen. Sedan gick vi på Harrys, där festen fortsatte tills jag och * gick hem till honom och käkade pizza och "sov", haha.


Lördagen sedan. Jag var sjukt, jävla bakis hela dagen och undrade hur fan jag skulle kunna festa ännu en kväll. Efter ett fett maxmål satt jag dock så småningom hos Emelie tillsammans med henne, Linnéa och Carro med en Gin&tonic i den ena handen och ett glas mousserat i den andra, haha. Vi kollade på hockeyn som sög eftersom dom torskade, och efter matchen tog vi en taxi till Linnéa där vi fortsatte festen med Ellis och Frida. Jävlar vad kul vi hade, skrattade och tjoade konstant. Blablabla raderad text.. Knäppte inga bilder på lördagen av någon dum anledning, men filmade en obligatorisk dansvideo iallafall. Bjuder på den :P

totally awesome

Det här kan ha varit den sjukaste och mest händelserika helgen på sjukt länge. Nu ska jag sova, berättar mer imorgon.

friday im in love

Idag är det efterlängtad fredag, vilket betyder att jag normalt hade spenderat kvällen i soffan med en påse ostkrokar och somnat vid 9-tiden. Haha, så lame! Vadå är jag 60+ eller? Ne ikväll tänker jag fan inte ligga hemma som en jävla pansionär. Helvete heller. Blir fest av något slag. Var, hur, när vet jag inte än men det löser sig! :)

Hatar att jag fått världens finnattack i pannan dock ;o jag får typ aldrig finnar? Blää.

WTF!


Tyras bil?! Omg jag dör av avundsjuka. Audi + pink, kan det bli bättre? Haha, så fet. Smart av henne att "göra den" (kan ingenting om bilar som ni märker) svart under också, så om hon tröttnar på det rosa är biffen lätt fixad.

less is more


Idag har jag legat på operationsbordet. Har varit hos farbror doktorn och skurit bort ett malplacerat födelsemärke jag haft sedan jag föddes, typ. Helt ofarligt (dvs cancerfritt), men jag var trött på det. Gick snabbt och smärtfritt, trots att det var rätt obehagligt att ligga där och veta att läkaren skar i mig med en skalpell. Fjärde gången jag är vaken under en operation nu (om man nu kan kalla detta operation, haha) Tur att jag är så jävla cool och lugn av mig!

Äckligast var egentligen när han höll upp födelsemärket efteråt och visade mig innan han stoppade ner det i en plastburk och sa att det skulle skickas iväg till Sundsvall. Eeuuw?

små korta stunder


Lediga dagar i all ära, men nu är jag uttråkad. Ute är det rövkallt så dit går jag inte igen. Lunchade ju med Emlan tidigare vilket iaf var mycket trevligt. Planerade helgen, längtar! Sen åkte jag hem, och nu har jag precis lagt en timme av min dyrbara tid på att maila runt ang. lägenheter i stan, vilket ju var effektivt och duktigt gjort av mig. Hoppas på snabba svar. Funderar på att köra lite SPA-time också. Vore faktiskt grymt behövligt. Kanske tvätta mitt extremt flottiga hår, som inte sett ett schampoo på 6 dagar (schhhh.. haha) lägga en varm toning på mitt aningen för askiga löshår och smörja in hela kroppen med fett kroppssmör. Är så kallt och torrt ute just nu så huden trillar av.

finally a day off

Idag är jag ledig. Så jävla underskattat med en riktig sovmorgon. Ända till klockan halv 8 sov jag, haha. Ska fixa mig och åka in till stan strax iallafall. Hämta ut p-piller, lämna tillbaka ett par byxor och sedan ta en lunch med gullrumpan Emelie. Därefter ska jag faktiskt ta ännu en lunch med min fina Linnéa. De jobbar på samma jobb (Intersport) men har inte lunch samtidigt så får ta det i omgångar.

Stört glad över att jag har Er flickor btw, ni ställer alltid upp!! Jag och Linnéa har förövrigt så mycket gemensamt. Vi har verkligen funnit varandra. Vi har redan börjat planera lite inför framtiden, då vi vill liknande saker, och eftersom det inte verkar bli något av mina och Jonnas lägenhetsplaner så har jag börjat tänka om.. Love u, mina hjärtan♥!


natural beauties ftw!



Citat hämtat från Carolina Gynnings blogg.

Kände mig så träffad av hennes ord, för det ligger så otroligt mycket sanning i dem. Jag menar, hur många gånger har jag inte fått höra av killar hur sjukt fin jag är, trots mitt morgonruffs och ofixade nylle? Eller till och med på grund utav det? Senast förra helgen, av världens finaste kille. Och hur många gånger har jag själv inte känt att jag måste överprestera och fixa mig till tänderna, för att konkurrera ut mina "kvinnliga rivaler"? Alldeles för många gånger. Lösnaglar, löshår, lager av makeup och skyhöga klackar. Allt för att se så "perfekt" ut som möjligt. Allt för att göra andra tjejer avundsjuka...

Även om jag älskar att känna mig snyggast i rummet (vem gör inte?) är jag trött på allt det extrem-ytliga. Den mest fixade är inte den alltid den snyggaste. Faktum är att allt handlar om utstrålning. Jag tycker personligen att en söt och sprallig tjej med härlig charm och utstrålning iklädd mjukisbyxor är så mycket vackrare än en överfixad pangbrud med stort hår och höga klackskor med noll personlighet som bara skriker efter killars uppmärksamhet, till exempel.

Själv kommer jag aldrig någonsin att lyckas se ut som en levande Barbie-docka, än hur mycket jag försöker, men det gör mig faktiskt ingenting. Tvärtom är jag snarare glad över det. Natural Beauties är så mycket finare, och det tänker jag lägga på minnet nästa gång jag ska fixa mig till fest också. Till vardags är jag redan väldigt avslappnad och sminkar mig endast med lite solpuder, typ. Jag trivs bra så och jag vet att jag ser bra ut iallafall. Nu menar jag dock inte att jag tänker sluta bry mig, och gå ut på krogen som ett slaffs som vissa gör. Missförstå mig inte, haha. Så långt ska vi inte gå. Nej, det jag menar är bara att det inte spelar någon roll om jag glömmer måla mina kortklippa naglar, eller om jag skiter i att fixa mitt hår, en gång. Jag är inte fulare än någon annan tjej för det :)


En osminkad Gynning, och ändå så jävla snygg.

pure love♥



Fick en mindre chock igårkväll.
Sms:ade Carin som jag jobbat åt den senaste månaden för att tala om att allt gått bra osv,
varpå jag får tillbaka "vad bra, men du vet att jag inte börjar jobba förrän på onsdag va?".
Haha NEJ, tack för den infon det visste jag faktiskt inte!
Jag som var inställd på sovmorgon och en lugn och skön start på veckan,
fick tagga för jobb på fabriken ytterligare 2 dagar. "Kul"..

Såhär mysigt hade vi det iallafall igår när vi åkte ut till Gullvik för lite korvgrillning. Det gör man fan alldeles för sällan, vilket är synd eftersom det är sjukt mysigt! Korv och varm choklad utomhus en vacker vinterdag är pure love♥

byxdressen med stort b



I klädpanik körde jag ett wildcard och haffade denna byxdress på H&M igår.
299sek fick jag ge för den, och det var den definitivt värd.

Har alltid tyckt att byxdress är skitsnyggt på långa smala tjejer som bär upp dem,
men har varit lite tveksam till om jag själv skulle våga mig på en.
Nu gjorde jag uppenbarligen det och fyfan vilken fullträff,
jag är äckligt nöjd!
Tycker själv att jag bär upp den riktigt bra.
Tillsammans med det flätade bältet och ett par höga klackar var jag lätt snyggast ute igår ;]

Såhär ser den ut bak.

chestnutlotion

Har precis smörjt in mig med sk. Kastanjevatten.
Har tidigare varit lite skeptisk till det.
eftersom jag tyckt att det känts drygt att smörja in sig med något som försvinner när man duschar,
och för att jag trott att det ger en orange brunfärg.
Visserligen tycker jag fortfarande att det känns drygt att det inte överlever en dusch såsom bus gör,
men jag är ändå väldigt positivt överraskad.

Tog typ 10 minuter för mig att se ut att komma direkt från solen! (y)
Ingen morots-lookalike här inte. Dessutom är det ett kanon alternativ till brun-utan-solen,
ifall man glömt att smörja in sig. Tips!

Enda man bör tänka på är att vara noga när man smörjer in sig,
annars blir det lätt ojämnt och onaturligt.
[90sek hos Kicks]

such an inspiration



[bilder]

Den här tjejen måste vara en av Sveriges snyggaste
.
Lägg märke till den svarta ciggen också (de är mina och Linnéas favvos med chokladsmak..) ;]

Bortsett från att sitta och avundas den vackra Dani,
sitter jag en fredagkväll som denna och lyssnar på grym, svensk musik och mumsar en choklad-banan.
Inte för att det kommer som någon jättestor överraskning egentligen,
men jag har genom att lyssna konstant på P3 upptäckt hur sjukt mycket bra musik vi svenskar gör.
Markus Krunegård, Anton Kristiansson, Newkid, Alexis Weak, Rebecca & Fiona..
..
för att nämna några. Jag är imponerad, jävligt bra.

Idag har jag annars (förutom att jobba) äntligen fått mitt löshår färgat.
De ville ju drygt nog inte göra det på salongen jag slingade mitt hår i lördags,
men nu har Alice på Attityd hjälpt mig med mitt lösbarr och det blev kanon-bra!
Ska visa bild en annan gång :]

kung i baren



Torsdag idag,
och jag är så sjukt festsugen.. haha, otippat?
Grymt att det är fredag imorgon iallafall - HELG! ;)
Sitter och lyssnar på en massa skön partymusik just nu,
och önskar att jag befann mig djupt in i dimman.

Hittade en liten video ifrån förra helgens förfest också :D
Satan vad kul vi hade då, hoppas på en vääärdig repris på lördag.

bronze large metal aviator sunglasses


Beställde ett par pilotisar från Topshop.

Älskar den modellen på solglasögon!
Lätt snyggast, åtminstone på mig.
Large modell, ofc.
14£!!

lilla london



Sådär.

Då var utbildningen samt boendet kirrat och betalt.
Första helgen i mars åker jag ner till Stockholm och stannar i 2 månader.
Återvänder till Övik runt 1 maj och då är jag utbildad SPA-terapeut!

Har föresten bestämt mig för att spendera sommaren här hemma.
Älskar Övik på sommaren och denna kommer bli extra grym då jag och Jonna ska dela lägga!
Kommer bli så sjukt jävla roligt.. och fett med fest! Haha ;)


Anton Kristiansson - Lilla London♥

markus krunegård



Älskar den här låten så otroligt mycket,
den har verkligen etsat sig fast i mitt hjärta.


Har förövrigt en liten hemlig crush på Markus.
Han sjunger ju helt fantastiskt och man kan inte låta bli att bli berörd.

crappy people,


I lördags på krogen hände det en sjukt tråkig grej,
som höll på att förstöra hela min kväll.


Jag fick veta att några sinnessjuka personer har loggat in på min facebook
(lösenordet var sparat på Mathias dator), och snokat runt bland mina personliga meddelanden.
De har suttit och läst hemliga grejer som jag skrivit till mina vänner,
och som jag knappast hade velat och trott att andra skulle få ta del utav.
Jag känner mig så sjukt, jävla kränkt.
Hur fan har man mage att göra något sådant?! SKÄMS, era äckel.

Näst värsta är att jag tyckte bra om vissa utav de här personerna,
och att det är Mathias i princip närmaste kompisar (som jag numera hatar..)
Värsta är att jag och Mathias började bråka över detta,
och att jag sen trodde att vi inte skulle kunna fortsätta vara vänner efteråt.
Lyckligtvis löste vi saker och ting, men jag är fortfarande jävligt besviken på resten av de inblandade.

ATT LOGGA IN PÅ NÅGON ANNANS FACEBOOK I SYFTE ATT SNOKA,
ÄR LIKA ILLA SOM ATT LÄSA NÅGONS SMS ELLER DAGBOK, tycker jag!

pusspuss






Jag bju och avslutar med denna pärla, haha

Hade självklart en fantastiskt rolig utekväll med tjejerna igår.
Bortsett från att några tårar fälldes till följd av en liten fadäs (HAHA love that word),
hade jag roligare än på väldigt länge ute på krogarna.
Roligast hade jag dock efter krogen, men så långt får ni inte vara med.
Private business, hehe.

Jag säger bara som så att: I love my life!

livet är en fest

Helg, tack! Nu, tack! Ja, tack!

Jag hatar vardagar.
Dem är bara en enda lång transportsträcka till den älskade helgen.
fy, nu vill jag bara ha weekend så jag får gå ut och supa mig asfull med mina brudar!
Inget kommer någonsin vara lika roligt som det.
Hade det varit helgdag varje dag hade jag varit en högt klassad alkoholist,
men nu är det inte det så då gör det ingenting att jag festar varje helg, haha.

Och vad ska man annars göra? Sitta hemma och ruttna eller?
Hell no, I don't think so...
Livet är en fest, och alldeles för kort för att inte göra roliga saker.
Jag har dessutom ingen pojkvän att toffla med heller
(som om det vore en ursäkt till att uggla hemma)





rock 'n roll biography


Dessa 3 självbiografier står högst upp, i inbördes ordning,
på min lista över dröm-läsning just nu.

Ozzy Osbourne's "I am Ozzy"
känns först och främst som en jävla måste-läsning.
Hans självbiografi har jag längtat efter ända sedan jag läste Mötley Crües "The Dirt",
vilket var för ett par år sedan. (han var ju nämligen med på ett litet hörn i den)
Man behöver inte läsa mer än ett par rader av baksidetexten för att fastna på direkten...

Marilyn Manson's "The long hard road out of hell" tror jag är otroligt fängslande.
Jag är visserligen inget jätte-fan utav Manson själv men vem vet:
kanske upptäcker jag tjusningen med hans musik efter att jag läst boken?

Slash
är så sjukt jävla grym så hur kan man inte välja läsa hans bok "SLASH"?
Fattar inte att jag gjort det tidigare...

new hairdo.


Nyklippt - check!
Tid för slingor bokad - check!
Nytt löshår från Rapunzel beställt - check!

Nu jävlar ska mitt hår få sig en rejäl uppfräschning inför helgen.
Trots att jag trivts riktigt bra i min nuvarande frisyr är jag apless på längden och färgen.
Har helt slut på idéer när det kommer till stylingen också and that suckkks.
Jag är ju dessutom en big sucker för hårförrändringar,
och nu är det faktiskt på tiden att jag gör något helt nytt med barret.
Har hållit mig ifrån frissan tillräckligt länge nu ;)

Hade jag passat i svart hår hade jag kopierat Vikki rakt av, men nu blir det BLONT♥
(hon är dock ett perfect example på att ljusa/beiga läppar är ABSOLUT snyggast........)

we run this thing like a dancehall queen





Lite snygga dansgolvsbilder från i lördags ;)

Hjälpte min fina Sandra att beställa en sjuuukt najs Acne-klänning idag.
3495sek hade den kostat, men tacka vet jag rea♥
1750sek fick hon ge för den och det är ju helt överkomligt.

Sjukt egentligen, förut hade jag tyckt att det var stört mycket pengar!
Men inte numera.. 1000 spänn är ju ingenting idag.
Ungefär som 100sek förr :P

RSS 2.0