Party on a wednesday


Ska dra till Anna i Järved ikväll. Blir onsdagsmys med några brudar, vilket känns sjukt kul. Varför sitta och räkna ner dagarna till helgen när man kan ta vara på vardagarna och festa till det lite då med? Mja, mena ;) Det är ju ändå lill-lördag. Fast ska inte dricka så mycket, bara några glas jordgubbsvin..


Sunscreen for your hair


När man vistas i solen är det viktigt att skydda håret från UV-strålningen. Jag har därför köpt ett schampoo och en typ av spray som fungerar skyddande mot solen, och gör att håret slits mycket mindre när man är utomhus. Hatar att mitt hår bleks så sjukt mycket under sommaren också, vilket dessa produkter tyvärr inte skyddar emot. Eler ja, det kanske hjälper litegrann, men med en solhatt blir det ett ultimat skydd! :)

Märke: Loréal Expert, sOlar sublime
Pris: 2 för 249:-
Var: Salong Attityd


To change this life


Idag är jag på gott humör!
Har varit på Studieplus i stan och pratat med en klok man om utbildningar, och jag tror att jag äntligen har en idé om vad jag vill studera för något. För att nå målet måste jag dock läsa upp lite ämnen först, vilket jag ändra kan göra på Komvux eller på någon högskola beroende på om jag vill läsa enstaka kurser eller ett sk 'tekniskt basår'. Har ansökt till båda så får se vilket det blir.. är ju fruktansvärt sugen på att dra söderut så jag hoppas nästan att jag kommer in på Chalmers i Göteborg eller på KTH i Stockholm. Men vi får se, tar inte ut något i förskott! :)

Jag vet bara vad jag vill, och nu tänker jag satsa gärnet och ge allt. För det är min framtid som står på spel och jag vill lyckas. Jag vill bli något, och jag vet att ingen annan än jag själv kan se till att det blir så.


Keso update



Jag är helt värdelös på att uppdatera bloggen märker jag.
Hinner inte med. Men jag tänkte passa på att berätta att jag har spenderat hela dagen på havet. Mer specifikt på Malmön. Vi tog lillbåten ut till den del av ön som kallas Sandviken, där vi alltid hängde som barn, helt underbart♥ Sedan kom min kusin Andreas hit. Jag klippte honom och han berättade om sin fantastiska semester som han och min andra kusin Magnus ska på i sommar. Gotland, franska Saint Tropez och sedan italienska Apricale. Stekar-semester, fyfan vad fuskigt!!! :'(


Solig start på veckan


hatar att mina favoriter festades sönder i fredags :'(

mja..

Har varit och jobbat på city golf imorse, och kom hem för en liten stund sedan. Lagom arbetsdag i detta väder, hehe. Fick rejält med färg på baksidan igår och tänker fortsätta bättra på min lama bränna ytterligare idag. Hörs, hej! 


Finfin helg

Kom hem ifrån Ulvön igår runt 14:00, men har inte orkat blogga. Var helt död efter ett jävla håll igång hela natten. Sov inte en blund på den ön, utan somnade några timmar när jag kom hem och sov sedan från 20:00 till 09:00 imorse, haha. Snacka om döööd efter en jävligt grym midsommar! Vi åt gott, drack gott, festade på en båt, festade på Alma Gränd.. m.m! Har inte orkat lägga in bilderna ännu så de kommer väl imorgon.

Den här dagen har jag spenderat med min bästis-fis Johanna. Vi tog en skogspromenad över till Gullvik där vi låg och solade, käkade ölkorv, snackade gamla goda minnen och njöt av sommaren. Livet på en pinne alltså. Fattar dock inte varför brämsen alltid ska jaga oss?! Hatar dom..


sommarplåga, haha♥


Glad Midsommar


Glad midsommar allihopa!♥


Är fortfarande väldigt förkyld och mår allmänt inte bra, men jag tänker försöka att ignorera det idag. Jag tänker inte låta det förstöra vårt planerade firande. Vi ska åka båt ut till Ulvön där vi ska ha picknick och äta en massa god mat; sill, ägg, tunnbröd, potatissallad, grillade champinjoner, haloumi♥, jordgubbar osv. Och givetvis dricka en massa gott till (mousserande jordgubbsvin..) Blir fest och firande hela dagen lång! Nu ska jag proppa i mig alvedon så att jag överlever dagen, vi hörs när vi hörs! :)

Btw..


..var bara tvungen att slänga upp den här bilden innan jag beger mig mot sängen. Ännu en underbar outfit av vackra Bella!

Sjukt barn

Jag är såååå less, och såååå trött, och såååå sjuk.

Nja, kanske inte dödssjuk, men jag är apförkyld! Så jävla olägligt såhär dagen innan midsommarafton, blööö. Har iallafall varit på stan ieftermiddag i tre timmar, och sedan handlat i en timme, tillsammans med Maria och Monica inför midsommarfirandet. Massor av god mat blev det. Men just nu känns det faktiskt inget vidare inför morgondagen. Vi som ska åka ut på Ulvön och allting.. jag dör. Får verkligen hoppas att det känns bättre imorgon, för även om jag ser framemot det så känns allting just nu bara urjobbigt. Ska försöka packa ihop lite saker och sedan ska jag sova. Natti!


Vacker vy



Är fortfarande sjuk (förkyld..) men nog känns det lite bättre när man vaknar upp vid sju tiden på morgonen och har denna utsikt. Jag har fortfarande svårt att ta in hur fint vi bor (önskar att stället var bara mitt, hähä..) Och vilket väder, fyfan vad gött. Ska käka sill-lunch med mamma och pappa nu, och sedan gå ner till stranden och lägga mig och sola. Känner mig fortfarande alldeels för blek, blööö.


I put some new shoes on


Här kommer en bild på de nya skorna, som jag lovade. Fina va? Mest kär är jag i dem som jag har skrivit "favoriterna" ovanför, för de passar i princip till allt, men jag tycker jättebra om alla tre, hihi! Båda klackarna kommer ifrån skonamig.se (bytte de rosa mot dessa två) och kostade mellan fyra-femhundra, och sandalerna beställde jag från nelly.com. Kostade endast en hundring, ett kap. 


En glass i hamnen



Tog en glass i hamnen med Angelica och Emelie iförmiddags. Var sjukt länge sedan jag träffade E och det var på tiden :) Var även hem till henne och kikade på hennes och Johans nya lägenhet på Östra Dalgatan som var hur fin som helst! Där blir det eventuellt partyparty nästa helg, hoppas jag! ;)

Nu ska jag sätta mig ute och pressa i solen några timmar, och sedan tänkte jag visa er tre par nya skor som anlände idag.
Tre par nya favoriter!


Favoritbandet


Jag älskar Johnossi♥
Skulle vilja påstå att det är mitt absoluta favoritband. Åtminstonde bästa svenska. Ända sedan min gamla klasskompis Linda introducerade mig för deras "18 karat gold" för 2 år sedan har jag varit fast! Och deras nyaste platta Mavericks är knappast någon besvikelse - snarare tvärtom. Det är den bästa hittills och dessa låtar är de jag poppar på högsta volym:



dead end

houses

what's the point

roscoe

Såg dem live på peace&love tvåtusenåtta vilket var sjukt ös, och jag längtar sönder mig tills gatufesten om två veckor när jag ska få se dem live för andra gången!

Är man sjuk så är man..


Hatar att ha ont i halsen mest av allt i hela världen. Minns när jag hade halsfluss i höstas, det var det värsta jag varit med om. Kunde varken äta eller dricka, för jag kunde inte svälja. Hade så ont så jag ville dö  men ändå var jag tvungen att vänta tre hela dagar (de tre värsta i mitt liv..) innan jag fick börja med penicillin. När jag väl fick det försvann det över en natt. Nu har jag inte ens hälften så ont, men nog fan är det tillräckligt. Husmorstips tack?!


Färgar löshår



Drog en promenad med Angelica i förmiddags, och på hemvägen stannade jag på Coop och köpte blekning till mitt löshår. Eftersom färgen jag ville ha var slutsåld på Taj Mahal var jag helt enkelt tvungen att improvisera och efter en omgång är mitt gamla mörkblonda hår betydligt ljusare. Dock inte tillräckligt, så jag hoppas att en andra omgång ska göra susen! Föresten så mår jag skit, halsont och huvudvärk. Lägligt till midsommar.. eh ne.


Daisy Lowe

Daisy Lowe for UK esquire HD from Greg Williams on Vimeo.

Snygg, sexig, självsäker.. och vilken utstrålning!
Kan titta på videon om & om igen bara för att smittas ytterligare lite av hennes energi.


Fler bilder från Stadsfesten





I want my money back

Ibland är det inte så jävla smidigt att beställa från nätet alltså..

.. för igår när jag skulle klicka hem en beställning från Gina Tricots hemsida dog mitt internet precis när betalningen skulle genomföras med mitt VISA-kort, vilket gjorde att beställningen avbröts. Prövade igen, men då hade jag givetvis glömt bort min säkerhetskod som man numera ska uppge när man handlar med kortet över nätet, så efter 3 försök spärrades koden. Efter mycket om och men (hade glömt bort koden till telefonbanken också..!) kunde jag ringa Swedbank som hjälpte mig att byta kod, vilket jag gjorde och prövade ännu en gång att genomföra beställningen. Då dog internet IGEN, varpå 600 spänn drogs från mitt konto men ordern misslyckades. Så idag har jag varit tvungen att ringa Ginas huvudkontor, som fick ringa sin bank och som i sin tur fick ringa min bank. Till sist fick jag ringa min bank själv också, för att kolla så att pengarna verkligen är påväg. Innan fredag kommer jag ha tydligen ha dem på mitt konto, men blir ändå sjukt irriterad. Hatar att ligga ute med pengar sådär *morr*

Nåja, nu är iallafall Roberta Weave Shirt påväg till mig :P
(vågade inte beställa nåt mer denna gång ifall det skulle bli samma skit igen..)


Full som en kastrull

Trots illamåendet (jag röker aldrig en cigg till i hela mitt liv, seriöst..) tog jag mig ut på en långpromenad runt vackra Hörnsjön med Maria och Daisy tidigare ikväll. Välbehövligt och skönt, om än lite kallt om fingrarna. Jag vill även minnas att det var vid Hörnsjön som jag fick min första riktiga fylla vid 15 års ålder, haha. Vilka tider! Godnatt.


Gotta have to totally love it


Klockan var typ 8, vi var på fyllan och då sätts alltid vår absoluta no.1 partylåt på - a goofy movie soundtrack! Älskar att vi (jag iaf) inte riktigt kan texten, och att vi håller ut tonen för länge och sedan inte fattar nånting. Haha♥

Awesome night



Hade en kanonkväll i Kramfors igår!
Jag och Jonna såg det urfina prinsessbröllopet♥, fällde några tårar och tröstade oss med rosévin. Så småningom anlände även Kicki och vi förfestade på innan vi drog över till en annan fest på andra sidan gatan. Efter ett tag drog vi in till staden och träffade mycket roligt folk. Även om inte jag kände någon alls i princip var det sjukt roligt, och dessutom träffade vi ju snyggingen Carro som jag känner iaf! :) "Det kanske låter gott men jag är hemma hos Cathrine och Samuel nu, och... OCH ska titta på Simpsons!" Hahahaha. Till sist blev det efterfest där vi gick loss i köket, kokade makaroner, tjafsade med en dum jävel och mös med den engelska bulldogen Stella♥ 15:00 idag tog jag bussen hem, vilket var en mardrömsfärd eftersom jag var såhär nära på att kexa hela vägen.

Mer bilder kommer senare! Även en video, kan jag lova ;P


Fest



Nu är vi redo för stadsfesten, wihoo!!


Kramfors lör-sön


Spriten är inhandlad, väskan är packad och kvällens festoufit utvald - för imorgon åker jag till kramfors. Det är stadsfesten där i helgen och jag, Jonna och Kicki ska köra en repris av ännu förra årets upplaga då vi hade grymt kul. Några pärlor saknas ju ifrån 2008, men bortsett från det tror jag att det kommer átt bli grymt! Tveksamt om jag kommer hinna uppdatera bloggen överhuvudtaget förrän på söndagkväll, men ni ser väl.


LATERZ!♥


Så jävla mycket hiss


Förr tyckte jag att Bellas stil var lite trist. Absolut inte dålig eller ful, bara inte min kopp thé. Men oj vad jag har ändrat uppfattning. Jag tycker Bellas stil är huuur snygg som helst nu och inspireras av henne som fan! Älskar hur hon kombinerar höga shorts med ett snyggt bälte, en enkel bekväm topp och ett par höga klackar. Snyggt/sexigt/bekvämt på samma gång. Dessutom ser man mogen, sofistikerad och otillgänglig ut ;)


Så jävla mycket diss


Alltså ursäkta men, hahahahahaha! Vilka jävla fashion-crime. Innan jag skulle sätta på mig några liknande solglasögon. Då ska jag ha bra med betalt för att skämma ut mig så alltså..


All white


Gjorde världens kap när jag drog med mej morsan in till stan
(igen..) ieftermiddags. Hittade ett par shorts, en tisha och lösnaglar på Cubus, där det var 4o% på hela sortimentet. Hela kalaset gick på 212 kronor. Haha, det är för billigt! Älskar trycket på t-shirten också, so me :'D


Världens finaste Natacha


Jag lider av någon konstig spänningshuvudvärk som behagar att dyka upp lite nu och då, varar ungefär en halvtimme och sedan försvinner. Är så sjukt trött på den, måste alltid massera tinningarna som en idiot för att det ska kännas mindre. Hatar det :'( Vet inte om det beror på att jag är trött..

Nåja, jag har iallafall haft en trevlig dag på stan (igen..) tillsammans med ms. Linnéa Fager idag. Hon är en gammal klasskompis till mig som jag umgicks mycket med under gymnasietiden. Nuförtiden ses vi tyvärr inte så ofta, eftersom hon pluggar i Umeå, men i sommar kommer vi nog att ses en del. Jag tvingade runt henne på en massa affärer och sedan tog vi en mini-fika på Wayne's :)

Jag åkte föresten buss in till stan idag, herregud hur ofta åker man buss nuförtiden? Men jag gillade det, it felt like the old days ;)


De nya shortsen



Här är shortsen jag köpte på H&M idag. Men jag är fan lite osäker nu. Det är inte riktigt min stil. Fast kanske om man matchar dem rätt? Men vad är "rätt? Borde kanske lämna tillbaka dem och leta efter ett par i "hotpants-kort-josie-style" modell..

HELP!, vad tycker ni?


Too much to ask for?

ibland känner jag mej som en ouppskattad vän,
som folk tar för given och aldrig hör av sej till.
för det är ju alltid jag som hör av mig till er,
och frågar om ni vill hitta på något?

förstå att jag inte vill vara den som alltid måste ta intiativet,
eller den som alltid måste ringa för att vi ska umgås.
jag vill känna att ni bryr er,
och att ni frågar mig någon gång också.

för får man ingenting tillbaka, tappar man lusten att fortsätta ge.



Todays


Dagens extremt slappa outfit. Jag ser brun ut! Tyvärr är det en synvilla.. eller ett litet kontrast-fusk av mig. Skulle verkligen behöva lägga mig i närmsta solarium för att uppnå den där färgen. Bus gör också sus(en). Eh..

Åt en räkbaguette med brudarna på UH idag, och fick med mej ett par nya jeansshorts hem. Inte alls min normala jeansshorts-typ, men det gör ju hela grejen ännu lite roligare. Visar er snart!


Sunny day


Inte så jävla dum start på dagen ändå.
Jordgubbskräm♥ och denna utsikt, sweet! Ska fixa mig och dra in till stan om någon timme, där jag ska lämna några CV'n och träffa Angelica och Mia för en fika. Vi lär hamna i hamnen, med tanke på det finfina vädret. Nu måste jag snabba mej men vi hörs när jag kommer hem igen :}


Work Out





Kände att det var dags att ta tag i den här visningen av allt de nya jag köpt, och med risk för att verka tråkig börjar jag med att visa mina nya träningskläder xD Ja, man vill väl vara snygg när man tränar också? Annars kan man lika gärna låta bli ;) 

Så med nya kläder finns det alltså ingen återvändo, nu är det bara att ta tag i den där jävla träningen.
Fast vad är grejen med att träna när man alltid firar sin insats med att fläska i sig efteråt..?

tröja: H&M 149:-
byxor: H&M 149:-


Cookies♥


Eftersom jag inte hade någon ugn i min lägenhet i Åre har jag inte kunnat baka på 6 veckor. Låter väl cpstörd som vanligt när jag skriver att det var sjukt påfrestande. Jag måste få vara kreativ ibland och den kreativiteten lever jag helst ut i köket. Mmm, den ni! Haha, skoja..   

Bakade iallafall busenkla mandelkakor ikväll, som endast innehöll:

• mandelmassa,
• äggvita,
• socker och
• grädde.

Goda som fan blev dom. Säger ju att jag är nästa Leila Lindholm!


Rainy monday


Vilket jävla skitväder det är idag. Riktigt innesittar-väder. Och inne är var jag tänker fortsätta att vara. Har suttit och skickat runt intresseanmälningar till olika företag, angående jobb, hela förmiddagen och det ska jag förmodligen fortsätta att göra. Trist, men nödvändigt. 



15,5 cm


Killer heels från Asos.com
, som jag är sjukt sugen på. Fan vad grymma dom är! Jag skulle bli 183,5 cm lång i dem.

Livet är en fest





Vilken grym helg det har varit!
 Fullt upp hela tiden. I fredags tog som sagt min bror studenten, så jag, hela familjen och släkten var i stan för att kolla in alla lyckliga as som firade som satan. Fy vad jag var avundsjuk. Tror aldrig att man kommer sluta avundas studenter, när man själv har upplevt det och vet hur underbart det är. Efter det blev det mysig studentmottagning hemma hos oss, och på kvällen drog jag och Maria in till stan. Handlade med oss lite snacks och satte oss i hamnen, jättemysigt fast jättekallt. Sedan snurrade vi runt i stan halva natten och kollade på alla fulla studenter som låg och spydde i buskarna. Fast nä, så roliga var dom inte.

Igår lördag var det festligt tillsammans med Maria, Monica, Linnea och Frida. Lite väl festligt kanske, för jag blev hyfsat rund under fötterna, hehe. Men det var kul som fan! Förutom att vi inte kom in på Olearys. Vafan är det för stil? Visst att det var från 22, men vi fyller om några månader liksom. Chilla ^^ Så jag och Jonna försökte planka in istället men det gick sådär, det var typ 2 meter att klättra och dessutom såg vakten oss, hahaha. Så det blev Framnäs där vi drack tequila och det dög mycket gott och väl.

Och idag drog jag, Maria och Monica en runda på stan. Käkade take away-thai i hamnen och shoppade på Åhléns. Najs bajs och bra avslut på en toppen helg!♥


Mineralsmink


Hade nästan glömt bort att jag hade beställt smink från E.l.f! Helt otroligt hur billigt det var! 18:- för concealern och 120:- för kitet med mineral bronzing-puder och kabuki-borste. Hoppas att det lever upp till förväntningarna också!

Påtal om förväntningar. Tydligen så verkar vissa tro att jag hade för höga förväntningar på min Åre-resa. Och det vill jag bara säga är helt och hållet fel. Jag blir lite irriterad, för det enda jag har sagt till allt & alla innan jag åkte är att jag var nervös, och att jag inte hade de minsta förväntningar eller förhoppningar. Så det där är taget ur luften..


Studentdagen


Idag tar min bror studenten, lyckliga jävel.
Tänk om man kunde få göra om studenten, iallafall en gång till? Det vore verkligen förjävla fantastiskt så kul som det är. Lätt det bästa som hänt i livet hittills! Men, nu är det inte så så jag får vara glad å alla 91:ors vägnar (pyttsan..) och se framemot all den underbara maten som jag och mamma sysselsatt oss med att göra. Jag har gjort en bulgursallad och en rabarberpaj!

Kommer bli dåligt med bloggning i helgen känner jag. Har inte tid att sitta vid datorn för jag har så mycket planerat. Men det är ju kul för mig, även om det suger för er :)


Mot staden

Vilket väder, helt galet! Undra om man gjorde rätt som åkte hem? Eh ja, tror det va.. ska iallafall sticka näsan utanför dörren snart och avgöra temperaturen, sedan ska jag klä mig och åka in till stan för lite shopping tillsammans med Angelica! En bikini och ett par bruna gladiatorsandaler står allra högst upp på min lista. Det ska prioriteras först, även om jag säkert skulle kunna hitta tusen saker som jag vill ha..

Nu måste jag skynda mig, så vi hörs när jag kommer hem igen!


This is love


Åh, jag har så mycket nytt att visa er alltså. Ni ska bara veta! Dock vet jag inte när jag kommer att få tid att modella och göra det, förhoppningsvis imorgon eftermiddag. Här är en liten sneakpeak på en BRÅKDEL av alltihop iallafall ;)


Home sweet home

Förmodligen kommer detta som lite utav en surprise för er readers, eftersom jag inte hintat om detta tidigare, but hey that's my style. Ja, jo.. jag har faktiskt lämnat Åre by och åkt hem.

Yes, jag har sagt upp mig från jobbet på Holiday Club och åkt hem till tryggheten i Örnsköldsvik. Varför? För att jag helt enkelt inte trivdes med min tjänst på lokalstädet. Det var påfrestande både psykiskt (när det var som mest turister) och fysiskt och jag fullkomligt avskydde de obekväma arbetstiderna. Att min hemlängtan sedan var helt enorm gjorde knappast saken bättre. Jag kände redan från början att jag skulle sakna sommaren i Övik grymt mycket, och ju mer tid jag ägnade åt att fundera på saken desto lättare var det för mig att inse att det är i min hemstad som jag vill spendera den, och inte i en liten by där jag inte känner någon.

Tro mig! Jag har lärt känna väldigt mycket trevligt folk i Åre, som alla tycker att det är tråkigt att jag valt att åka hem så snart, och speciellt Malin som jag har kommit väldigt nära och givetvis kommer att sakna grymt mycket♥ Men vi kommer att hålla kontakten och jag kommer att hälsa på henne framöver. Jag ser redan framemot det väldigt mycket.

Och ni ska veta, att jag absolut inte ser det som något som helst misslyckande att jag valde att åka hem. Inte heller som något uppgivande. Jag var stark och modig som tog chansen och valde att åka hit och pröva på. Jävligt modig till och med, för att vara den lite försiktiga och hemmakära person jag är. Under de 6 veckor jag var i Åre lärde jag mig enormt mycket, och jag har massor av erfarenheter med mig i bagaget för resten av livet. Bland annat vet jag nu att jag fixar att bo alldeles själv på egen hand. Jag klarar mig själv och jag behöver inte ha någon runt mig hela tiden.  Jag vet också att jag klarar av att flytta till en vilt främmande stad där jag inte känner någon, jag vet att jag har modet till att göra det. Och framförallt, jag vet att jag aldrig skulle överleva en säsong i Åre, haha! Jag tyckte redan under maj månad, som är eeextrem lågsäsong, att det var påfrestande med alla människor och allt spring runtomkring när jag arbetade, och jag kan inte ens föreställa mig hur det är under högsäsong. Dessutom skulle jag aldrig orka med att festa 4 dagar i veckan och ändå lyckas sköta jobbet samtidigt. Fy fan heller.

Jag tackar iallafall alla människor jag träffat i Åre, och även mig själv såklart, för den här erfarenheten. Den har varit grymt lärorik och just nu känner jag mig oövervinnerlig, ungefär som att jag fixar vad som helst. Sjukt nördigt skrivet av mig, jag vet, men jag är bara så stolt över mig själv. But it feels damn good to be home again I must say; på älskade Nötbolandet i älskade Örnsköldsvik♥


What goes around comes back around


Trysunda -09,
förjävla fantastiskt egentligen

Jag älskar Justin Timberlake!♥ Och särskilt på sommaren. Då passar soundet av "What goes around.." och alla andra hans pärlor från Futuresex/Lovesounds så jävla bra. Han har visserligen släppt en ny platta iår som är rätt najs, men den gamla skivan är en nostalgitripp. 06&07 var bra och minnesvärda år. Jag håller fast vid dem och önskar att tiden kunde spolas tillbaka, fastän jag vet att jag inte borde. 



Hi my name is Josefine, and I'm a shoeholic


Kunde inte låta bli dessa rosa♥ färgklickar. Tror vet att dom kommer bli grymt snygga på ett par mina brunbrända fötter i sommar. Och ja, träklacks-trenden är faktiskt här bitches. Bara att haka på! ;)

Klack:
endast 11 cm, men det kan ju vara skönt med ett par lägre skor i sommar också.
Från: skonamig.se♥, underskattad hemsida 4sure, jag var order 203(!)
Pris: 399 kronor, svajnbilligt!

New for my nails


Unnade mig två nya nagellack, visst är dom fina? Det mörkare korall/rosa heter Pink Lemonade och innehåller skimmer, och det har jag precis målat tånaglarna med vilket blev urfint. Jag glömde att ta med ett rosa nagellack att måla tånaglarna med när jag åkte hit så jag har gått utan och jag har verkligen hatat det. Omålade tånaglar är big no no ;) Det ljusare innehåller också skimmer och heter Sheer Peche och det ska jag ha på de vanliga naglarna, så att säga.


Beger mig


Nu slirar jag till jobbet, precis som igår. 14-22.30, precis som igår. Hoppas dock på mindre spring * yeah I wish*Ha en trevlig lördag, och mina babes som läser; riiiiing mig om ni har lite att göra!

♫ ♪

Hittade en grym låt på → denna tjejens blogg. Som förövrigt är en stor favorit already! Jag älskar när man hittar en blogg som man fastnar för direkt, pure love♥



I'm mad!


Blä, vilken jävla skitdag det var på jobbet.
Jag fullkomligt hatar att man ska agera springkärring för allt och alla, smart att göra något sjääälv någon gång? Men tyvärr funkar det ju så, att alla ringer lokalstädet om det är något ärende de vill ha hjälp med, mhmm. Irriterande. Att jag sedan inte vet vars någonting finns gör bara saken ännu värre.. om de åtminstonde kunde ha visat mig vars alla jävla strykjärn och vattenkokare finns så skulle det gå oerhört mycket smidigare.

Varför kan jag inte prata och vara normal när det verkligen krävs för? Orka bli knallröd i ansiktet och sitta där som en kallsvettig potatis med talsvårigheter. Åh, så PINSAMT!


LunarStorm

 


God morgon! Jag höll på att dö av skratt nyss när jag såg att en kille hade denna bild som profilbild på facebook. För jag har ett väldigt tydigt minne utav att den där bilden hör hemma på LUNARSTORM egentligen! Haha minns ni Lunar-tiden? Åh vilken grym nostalgi. Jag önskar verkligen att jag hade behållit mitt konto jag hade där, för det hade varit grymt kul att kolla på nu. Eller ja, den sista användaren jag hade alltså (MissCandyGirl_88 är jag glad att jag förintade, hahaha)


Vad hette ni på LunarStorm? :D 


En shopaholic i New York


Var in en sväng på biblioteket och lånade denna häromdagen; en shopaholic i New York. 
Ett must-have efter att ha läst första boken ;) 
Ska mysa ner mig i soffan med den och en kopp jordgubbs-thé senare, 
- min nya hook-up.


Tack för alla kommentarer på mitt bad boy-inlägg!

Talk to you later


Jag ska strax bege mig på jobbet,
jobbar eftermiddag nu i fyra dagar så är inte hemma förän elva ikväll. Får se hur det kommer gå, har aldrig jobbat eftermiddagspassen tidigare bortsett från den gången jag klantade mig och kom fel tid. Och det verkar inte som att jag ska ha någon som lär upp mig idag heller, så :S Nåja, förhoppningsvis går det bra. Städ som städ, heter det ju.

Jag svarar iallafall på era kommentarer när jag kommer hem, ser att jag har fått några kloka svar på mitt förgående inlägg! :)


Satsa på Mr Nice Guy

Något jag aldrig har förstått mig på är varför alla tjejer gillar "bad boys". Okej inte alla kanske, men jävligt många gör och jag vill veta varför. Dock vet jag inte riktigt vad som definierar bad boys, så jag googlade och hittade denna artikel, samt ett mycket intressant blogginlägg vars författare skriver såhär:

"Jag har fallit för den livsfarliga blicken, den där kroppshållningen som vittnar om en kille med helt fel attityd – varken en trevlig eller egentligen smickrande sådan… Han med de riktigt dåliga kontakterna, han som ”försvinner” eller han som ler lismande och höjer mig till skyarna på samma gång. Jag har alltid innerst inne vetat, men trots att jag blivit varnad och avrådd har jag ändå utsatt mig för riskerna att bli bränd. Sårad. Sviken. Bedragen. Blivit intrasslad i nät av lögner och manipulation. Man känner sig vingbruten och kan inte fly från det destruktiva – för just där och då, hur mycket man än vet hur dåligt allt det där är, så vill man inte riktigt därifrån. Mitt hjärta har krossats om och om igen och var gång har jag undrat hur jag ska orka resa mig. Var gång har jag också innerst inne vetat, att jag kommer resa mig – trots långa resor fyllda av hat, kärlek och oändligt många tårar. Mitt hjärta slår ännu och jag känner att det finns mycket värme kvar. Kanske mer än det tidigare avgett.


Om det finns någon tjej som läser min blogg och som faller för sk. bad boys, kan ni inte förklara varför ni gör det? Det vore intressant läsning, eftersom jag själv föredrar snälla och trygga killar som behandlar mig med respekt. (och bara för det behöver de ju inte se ut som en mes förståss ;P) I artikeln står det att de med "bad boy-karaktär" har fler sexpartners och många kortare förhållanden, medan när det gäller relationer som varar länge är the bad guy inte mycket att hänga i julgranen. Visst, han charmar dig exakt dit han vill men någon långvarig kärlekshistoria bör du inte räkna med. Värt att tänka på, kanske? :P


SHOES


Accessoarer


(klickade hem lite accesoarer från HM.COM nyss (a)

Jag har aldrig tyckt att jag shoppar så mycket mer än andra, men åh, jag är nog trots allt shoppingberoende. Jag har insett det nu. Jag kan ju inte låta bli! Och det värsta är att jag skiljer på fysisk shopping (dvs gå i affärer) och internetshopping. Även fast det är samma pengar (mina pengar!) jag bränner så anser jag på något konstigt vis att det är två olika saker. Dessutom tycker jag att sko-shopping, väsk-shopping, kläd-shopping, smyckes-shopping etc. är vilt skilda saker också. Haha, ja jag är verkligen störd. Borde läggas in..

Visst det är väl inga större problem, för jag har ju pengarna. För tillfället iallafall. Men jag lyckas ju aldrig spara ihop några större summor för att jag hela tiden shoppar!


New tunic



Gick en sväng in till byn idag för att köpa den där superfina jeansjackan. Lyckades självklart hitta en svart tunika också, men den var faktiskt på rea så jag fick den för tvåhundra istället för fyrahundra :) Kommer bli sjukt nice att ha både till och från stranden över bikinin, på stan tillsammans med gladiatorsandaler och massa armband i trä och guld, eller som festklänning med ett par skyhöga klackar och massa fina smycken. Kan se det framför mig, gorgeous!

Visar bild på jackan some other day! 


Nicole for Marie Claire



Hett, eller hur?

 

Tror minsann att jag ska inspireras av dessa bilder när jag ska ta mina nästa outfit-bilder, faktiskt. Nicole kan hon och det har hon alltid kunnat. Tänk att jag har inspirerats av henne i 5 år nu, wohoo I'm almost a stalker! Eeh..


Jag har då verkligen lyckats pricka in rätt dagar att vara ledig iallafall! Helvete vilket väder, och vilken värme. Ja jag låter helt chockad, men det är för att det har varit mest grått, mulet och halvkallt här i maj, men nu verkar det ha vänt här i fjällen också. Mums! Ska ut på byn om ett tag, måste ju lägga vantarna på jeansjackan från VeroModa ;) Hoppas Malin vill göra mig sällskap!

Videoblogg


Snodde ihop en liten videoblogg eftersom jag hade lite att göra. Den blev dock inte så seriös men.. jag är ju inte seriös så, haha. Grejen är den att jag tycker att jag är grymt rolig, jag sitter och fnittrar åt mig själv varje gång jag kollar på den. Ja, jag erkänner det, hahaha.

Shorts - som byxor fast kortare



Åh, vilken underbar dag det här har varit!
 Mötte upp Malin för en kaffe (jag tog en jordgubbsmilkshake, såklart) på torget och satt där och mös i solen. Sedan tog vi en runda på VeroModa. Jag hittade den här sjukt snygga playsuiten, som jag kommer bo i i sommar. Eller aa, iallafall när jag vill vara snyggo på stan! 229 ynliga kronor gick den på, så det var mer än överkomligt. Hittade även en jättefin jeansjacka men den la jag undan, och när jag skulle gå dit för att köpa den hade affären stängt! Så jag går dit imorgon och köper den istället.

Sedan käkade vi sushi i solen och hade lite "deep girltalk" haha. Loved it!♥ Tack gumman för en toppendag!


Älskade sol

Solen skiner och det är supervarmt ute idag - TACK GUD! Har precis varit på ICA och bränt lite pengar på det mest vesäntliga i mitt liv just nu, mat♥ (jag låter som världens tjockis, haha) och nu ska jag möta upp Malin. Vi ska gå en sväng på byn var det tänkt :) Hörs när jag kommer hem igen, puss på er!

RSS 2.0