summerfeelings


Packar bikinin och åker ut till Käppala för att lapa sol. Helt underbart väder idag ju! Hörs, hej.

you overdid it doll


Är en dokumentär på 4:an som handlar om snatteri just nu. När jag gick i 8-9:an brukade jag och mina två bästa kompisar snatta så fort vi gick på stan. Började med lite godis, och sedan blev det smink, smycken och kläder. Det var helt beroendeframkallande alltså! När vi väl upptäckt tjusningen av att få saker gratis istället för att betala för dem gick det helt enkelt inte att sluta. Inte förrän vi var på håret att åka fast slutade vi. Fast jag minns att jag försökte ta något en gång några månader efteråt också.. haha, ung och dum!

Borde jag har berättat det här? Haha I dunno.

come clean


Om jag vill ha en CLEAN-parfym? Skoja inte.
Kände en på tåget som hade "Warm cotton" på sig och jag dog. Kunde inte sluta sniffa på na.

you got every right, to a beautiful life


Stekigt väder idag. Drog in till stan för att göra några ärenden i förmiddags, och lunchade med Julia på Taco Bar innan jag strosade i affärer och till sist åkte hem. Fick veta att skatteåterbäringen kommer redan nästa vecka, THANK GOD FOR THAT. Behöver nytt smink, nytt löshår, nya kläder, nytt liv.. skoja, men nytt löshår vill jag verkligen ha.

nothing is impossible


like a princess.

fuckat väder men nice bild.


God morgon bejbs. Har sovit som den prinsessa jag är inatt, vaknat upp helt utvilad och utan någon som helst baksmälla. Helt otroligt, det är ju trots allt söndag idag?! Baksmällornas och seghetens dag ^^ fett skönt dock, jag är glad att jag stannade hemma igår. Taggar för nästa helg istället!

my heart beats for love.


A thousand churchbells ringing, I can here the angels singing
When you call my name, your love is off the chain.


Jag vill också vara kär! Dör lite när jag ser alla söta bilder på Jelena från Maui, de är så sjukt söta tillsammans. Var är min J.B dååå? :*

Går och lägger mig -.-

wohooo!


Josef accepterade min vänförfrågan på FB, fett nöjd! ;]

flått e gått.



Kom hem för en halvtimme sen. Det har varit en lååång dag. Köpte med en pizza med beasås påväg hem så har precis käkat och nu sitter jag och trycker choklad. Ska man sitta hemma lonely en lördagkväll får man iallafall fläska! Inte för att jag lider precis, jag hade verkligen inte orkat göra ett knop till idag. Helt slutkörd efter jobbet, men bra gick det! (y) drack godaste juicen där också, guanabanan typ? Fett god iallafall. Och igår hade jag och Julia sleepover hos mig, det var mys!

on my way to work.

Sitter på bussen on my way to work. Så jävla less, börjar inte förän vid elva men gatt kliva upp sex för att hinna till tåget till Södertälje som gick halv nio, som jag dessutom höll på att missa. Sprang runt som en vilsen höna innan jag till slut hittade rätt tåg med typ en minuts marginal, ochill. Hatar att stressa och särskilt i panik.

Blogg.se: skaffa en blogg-app för faaan! Hörs ikväll lovers.

girls girls girls.

Taggad på facebook, bild från förra helgen.

(då jag hade en blackout, haha)


i have no clue anymore.

 

Är så trött på att behöva känna mig som en dålig människa när jag inte gjort något fel. Vissa tar verkligen allt så överdrivet personligt. Det är inget jag kan rå för! Dessutom orkar jag inte ha en massa förväntningar på mig. Jag tycker att jag gjort så gott jag kunnat i en svår situation ( till skillnad från många andra ) men just nu känns det inte som att det uppskattats för fem öre, så jävla trist. Det handlar om att ge och ta, alltid.

 

Ta mig inte förgiven.


laundry service.



God morgon. Har sovit typ 5 timmar inatt, det är så jävla varmt i den här lägenheten så jag har jättesvårt att sova :/! Var tvungen att kliva upp vid 7 också eftersom jag bokat tvättid så det är det jag pysslar med just nu. Kommer bli en allmänt lugn fredag eftersom jag jobbar imorgon på samma SPA jag jobbade på förra helgen. Känns faktiskt bra att jobba för då har jag en bra anledning till att inte gå ut och festa. Känner att kroppen behöver vila från alkohol en helg!

los crazyos nightos.

b ejbs

bilder; collage

bitch


Shit vilken galen kväll det blev igår. Vi hamnade på VIP:en på Collage med Bobby från "Mammas pojkar" ( haha ) och redan där spårade det rätt bra. Alkohol överallt! Jag fick för mig att ge Annie Lindblad en komplimang men som tack kollade hon på mig som om varit dum i huvudet och sagt något så självklart att de inte ens behövts nämnas ungefär, bitch. Dom där "storbloggarna" har verkligen fått storhetsvansinne :S

Efter ett tag drog vi iallafall vidare till Donken för ett par cheeseburgare, och sedan vidare till F12, häftigt ställe men vid 3tiden var jag less så jag tog en nattlig promenad till Gärdet på skyhöga klackar och Spotify i högtalarna. Hittade ingen buss, vägrade ta taxi och envis som jag är så gick dessutom fel och hamnade halvägs ut på Djurgårn', hahahaha.

that's hot, your'e not.


YES !!!!!!


Var bara tvungen att berätta att jag har två jobbintervjuer inbokade nu! Känns så jävla underbart!

under the coconut tree.


Fett taggad för kvällen.
Jag, Julia och Sanna ska dricka vin och ge oss ut i Stockholms-vimlet, kommer bli kanon! Håller på att fixa mig just nu och ska bara lägga på masken och byta om så jag är färdig att sticka till Julia. Älskar förresten det faktum att man kan gå ut och festa vilken dag som helst i veckan här i storstan, det kvittar om det är måndag eller fredag - det är helg hela veckan här!

piz änd löv.

piz änd löv -o8

frrresh!


Kom på en sån sjuk rolig grej som hände i måndags när jag och Julia satt på Donken och käkade. Vi satt vid fönstret så att vi kunde kolla på alla människor som gick förbi utanför och helt plötsligt går det förbi en kille som ser rätt bra ut. Han stannar till alldeles "framför" oss och då tycker jag att han påminner om någon, och när han kollar upp rätt på mig så ser jag ju, det är fan Thomas som jag var på Peace & Love med för 3 år sedan! Har inte sett honom sedan dess men jag kände igen honom på en gång och uppenbarligen kände han igen mig också för ett par minuter senare glider han förbi tillsammans med en annan kille som heter Mattias (som också var med på P&L) i en bil och tutar och hejar. Haha så otroligt kul! Stockholm är kanske inte så stort trots allt *hoho*

strawberrytea.


Känner på mig att detta kommer att bli en riktigt bra onsdag, är fett taggad!

Startade dagen med ett skönt pass pilates, och när jag var påväg hem fick jag ett väldigt trevligt samtal. Nu har jag precis ätit sen frukost, tagit en lång dusch och pysslat om mig själv, vilket jag ska forsätta med nu. Måste måla naglarna, raka benen, bus:a osv. Sedan ska jag ta en prommis in till Lidingö Centrum för att se om jag hittar något att ha ikväll. JAG MÅSTE! Har seriösa cravings...

g-night lovely readers.



Godnatt gullrumpor.
Nu ska jag krypa ner i sängen och fortsätta läsa Ozzy's självbiografi. Riktigt bra är den, sick! Imorgon blir det att börja dagen tidigt med ett pass pilates, och efter det ett spännande möte!

poledancing.


Fan vad jag älskar att träna Bodybalance. Det är lätt den roligaste typen av träning jag testat. Är som en blandning av pilates, yoga och tai chi, där man tränar styrka, balans och rörlighet. Skitkul! Dock är jag snuskigt sugen att testa på Poledancing.. har sagt det länge så när cashen rullar in nästa gång tror jag fan att jag ska anmäla mig. Älskar att dansa och att känna mig sexig och smidig, så tror att jag kommer älska det också.

josef peyre.

Bild; Natacha Peyre.


Someone's got a hot brother!
Jag har upptäckt tjusningen med exotiska killar tror jag visst, nomnom.
Josef+Josefine !? ;) haha. Nä.. nu drar jag strax på Bodybalance, men först; thai.

i'm so getting this.


it was just a dream.


Hade den sjukaste drömmen inatt. Drömde att jag var tillsammans med Justin Bieber och det kändes så sjukt verkligt!! Vi skulle ta bussen från mig till stan, och när vi klev ombord blev alla tjejer som tokiga. Jag bara kollade överlägset på dem och sa "Justin är min!", haha. Han var så jävla underbar också, höll mig i handen, pussade på mig inför alla andra och sa att jag var hans allt, typ. När jag vaknade trodde jag verkligen att det hade hänt och jag blev uppriktigt ledsen när jag insåg att det bara var en fucking dream..

black swan.

 


Har haft två supermysiga dagar med Julia. Igår köpte vi med oss varsin kycklingrulle och satte oss ute i det gröna för lite bakiskäk, sedan bestämde vi oss för att dra en spontan-bio på kvällen. Vi såg "Black Swan" på Saga bion och fyfan vad bra den var! Loved it. Sedan sussade jag hos henne och idag har vi bara chillat, fortfarande sega efter lördagens bravader. Hade tänkt åka och titta på Peter08's konsert på plattan men sket i det, och tur var väl det! Haha. Så tog oss till Kungsan för lite Donken-käk istället, och nu är jag back home.

live like there's no tomorrow.


Ledsen att jag uppat så dåligt i helgen. Har varken orkat eller velat. Men här är liten sneakpeak på gårkvällen som spenderades med mina favorittjejer. Hade kanonkul men andra halvan av kvällen är svart, jag minns inte ett skit. Ser svaga bilder av Donken och mig sjungandes Justin Bieber men en kille på en trapp, that's about it. Minns inte ens vem som skjutsade hem mig! Illa :/

Jobbet igår gick förresten sjukt bra! Spa:et var kanonfint, teamet hur trevliga och hjälpsamma som helst, och jag kände på en gång då jag satte min fot där att "här skulle jag lätt kunna jobba fler gånger". Hade dessutom en sjukt het kille på massage som var kirurg och bodde på Solsidan som var grymt trevlig, gjorde ju knappast saken sämre! ;) dom var i Trosa för att jaga vildsvin, haha! Visste inte ens att det fanns vildsvin i Sverige :S

round and round.


Kom precis från the gym. Faaan vad yoga är jobbigt alltså. Var helt slut på efteråt. Ändå är det jävligt skönt, på något vis. Man riktigt känner hur musklerna dras ut och man blir vigare, hehe. Strax kommer Sanni hit också, snyggot i mitten. Vi ska ta en prommis 'round ma neighbahood. Fresh!

kiss & tell.

Imorse var det inte jättekul att vara jag. Somnade med sminket och oborstade tänder inatt och då är det ingen fröjd att vakna upp, särskilt inte bakis! Dock gick det över rätt snabbt, jag mår hur bra som helst nu.

Gjorde ett besök på bemanningsföretaget tidigare och det resulterade i jobb på lördag mellan 09:30-18.00. Inte det ultimata att behöva jobba en lördag men jag har inte så mycket till val. Jag är glad över det jag får. Tror det kommer bli kul också eftersom det här SPA:t använder samma metoder och produkter jag är utbildad inom.

Dock fick jag veta en grej om mitt tidigare jobb, som gjorde mig fett lack. Jag gjorde verkligen mitt bästa där utifrån de förutsättningar jag hade, dock kände jag mig superosäker då de flesta behandlingar jag fick var rygg- och nackmassage. Jag är SPA-terapeut och INGEN massageterapeut, och jag kan endast SPA-massage ( lättare helkroppsmassage då man inte går in djupgående i musklerna ) och kan inte behandla kunder som har t.ex ont i ryggen. Det måste dock idioten till SPA-chef ha missat då hon bokade en SPA-terapeut. Jag stod där som ett fån och improviserade mig igenom de behandligarna och det kändes rent ut sagt förjävligt. Särskilt då en kund ville att jag skulle knäcka till en jävla kota på henne, ba VA?! Jag kan ingenting om sånt ( jag vill inte kunna heller för den delen ) så jag kunde givetvis inte göra det. Jag kände mig totalt inkompetent och värdelös, typ. Som om jag inte kunde mitt jobb, även om det inte var mitt jobb heller. Och detta fick jag givetvis höra idag: att den där jävla idioten till chef sagt att jag inte kunde någonting och inte var välkommen tillbaka. "Jättekul" att höra verkligen, då det var hennes eget jävla fel som bokade fel terapeut. Jag är så sjukt irriterad, men som tur är så står tjejerna på bemmaningsföretaget på min sida och håller med mig om att hon på spa:at fick skylla sig själv. ASS...

love you guys.


Har haft en grym kväll med Julia och Sanna♥ blev en spontan utgång and what's not to like? Träffade en skön amerikanare from Minnesooota som jag connectade med och min engelska bara flödade! Älskadett. Var tyvärr tvungen att ta ett tidigt tåg hem eftersom jag inte visste om jag skulle komma hem annars ( sög ju dock )

Nu en nattmacka och sedan sängen!♥

off the chain.

Okej, min blogg blev typ spärrad pga inlägget jag skrev innan. Gatt ta bort det eftersom någon varit så ambitiös och anmält det. Till den som orkade; all cred! Du har uppenbarligen ännu mindre än mig att göra på dagarna! (:




a year without rain.


Trötter idag. Sov som en kratta inatt pga regnet som smattrade så jävulskt mot fönstret. Dessutom ringde klockan vid 8 så det var bara att pallra sig upp och gå till gymmet efter typ 6 timmars sömn. Hade bokat in mig på ett pass pilates och även om det tog emot så ångrar jag verkligen inte att jag gick. Först en härlig morgonprommis i solen dit, ett jobbigt träningspass och sedan en lika skön prommis hem. Nu har jag ont i kroppen men det är bra, det ska ju kännas att man tränat! ;)

the summer's not hot without u.


selena gomez & the scen.


SELENA GOMEZ
( J.B's galpal ) gör faktiskt riktigt bra musik. Har bytt ut hennes mans musik mot hennes ikväll. Ombyte förnöjer och man blir glad av den. Älskar ju hennes tv-show Wizards of Waverly Place också, men det bör jag kanske tala tyst om.. ;*

Det går framåt med designen också. Är nästan klar, bara headern som jävlas för mig. Är så fruktansvärt noga och då tar det tid. Bodybalance var förresten något av de roligaste jag prövat på. Älskar den typen av träning ( blandning av pilates, yoga typ.. ) Nu ska jag fortsätta lyssna på Jelena ( Justin+Selena, daah ) och sedan sussa för imorgon ska jag upp tidigt och träna pilaaaates.

MIN SELENA-SPOTIFY: SELENA GOMEZ & THE SCEN .


stuck in the moment.


Tris(t)dag idag då.

Håller på att knåpa ihop en ny bloggdesign för stunden. Är faktiskt på tiden med lite nytt här på bloggen. Dock skulle jag velat att ett proffs skötte saken men nu känner jag inget sådant så då får jag helt enkelt göra det själv.

Ska på bibblan lite senare för att låna en bok av Mia Törnblom. Känner att jag behöver bli lite peppad just nu. Har sån jävla panik över det här med jobb alltså.. Sedan ska jag, vid 17:30-tiden, på ett pass Bodybalance på SATS här på Lidingö. Tror det blir en prommis med Julia efteråt också!


the apartment.




YES!

Äntligen har jag tagit tag i kaoset som varit i denna lägenhet. Nu har jag packat upp och hängt in ALLA kläder i garderoben så nu kan man röra sig här inne igen. Allt till tonerna av J.B♥, när fan ska jag tröttna på honom egentligen? Kan typ alla låtar helt utantill nu, that's sick! Haha.

Nåja, bjuppar på en videoblogg där jag visar er runt i "the apartment"!


damn you monday.



dagens outfit;
julias fina top!
slitna jeans från cheap monday
flätat bälte från h&m
halsband från urban outfitters
&
glajor från gina tricot.


Sov 11 timmar inatt men var fortfarande trött då jag vaknade imorse.
Troligen fett utsliten sedan helgens festligheter, men jag tog mig iallafall in till stan för att hämta ut mina prylar hos Bussgods ( bla min andra dator♥ ) som inte hade kommit i fredags, och gjorde även ett besök på SALT för att fingra på lite nya kläder. Faaan vad jag är shoppingsugen. Går i taket snart. Har ju dock inte alls råd att shoppa något just nu men klämma lite kan man ju göra iaf.


so retro.


Låg i sängen och tröståt choklad då min hyresvärd ringde.

Som om hon läst mina tankar hade hon tänkt på mig och lyckats hitta en tv, så efter lite baxande ifrån källaren är jag inte längre tv-lös! Visserligen är det en stor och ful tjock-tv hon fått tag i, men det är iallafall en fullt fungerade dumburk som jag nu kan sällskapa med då och då. FAKKIN ASSUM MÄJTS. En favvofilm på 4:an just nu dessutom; PS I love you.

Lite chirre och dirre på det här så!

dålig på vardag, duktig på fest.

jag vet faktiskt inte riktigt vad som hände här,


Fett seg och tråkig dag, typisk söndag.


Hade HEMSKT GÄRNA velat se finalen i hockeyn som alla andra också men det blir ju jävligt svårt då man inte äger någon teve! Bohoo. Så nu tänker jag trösta mig med att försöka se några avsnitt av BB, om inte mitt VÄRDELÖSA internet laggar för mycket. Enda negativa med flytten hit, bad internet and no tv..

kollage.


jag och finaste julia , som jag verkligen kommit stört nära på kort tid♥

jag och sanna

i bullen

två av australiensarna ^^



och denna bild på en sjukt rolig kille som jag teasade konstant hela kvällen får avrunda, haha!

Fyfan vilken underbar kväll det blev igår!

Var ju som sagt hur seg som helst igår efter fredagens utgång och det var jag ända fram till ungefär kl.23 när vinet slog till på nytt, haha. Vi var 4 stycken bakfulla brudar hos Julia som sedan drog vidare på Collage där det verklgen var så grymt jävla kul. Träffade massor av härliga och roliga människor ( bla. ett gäng australiensare som var sjukt sköna! ) och stämningen var allmänt på topp.

partyfix day two.


Fyfan vad jag är bakis och seg idag, helt galet!


Dock börjar det ordna upp sig lite smått nu. Har duschat, käkat och sminkat mig lite så det känns faktiskt bättre. Och tur är väl det för ikväll blir det festligheter igen. Ska strax bege mig till Julia för att fixa mig klart och sedan åker vinarn fram igen! ;) det är ju ändå lördag.

Hoppas ni får en assum kväll, big luuuuv♥

soup bar.


körde på vita jeans igår - summerfresh!

Fredagskvällen blev inte riktigt som planerat.

Tanken var att se Johnossi's spelning på Grönan, men istället tog jag och Julia några glas ( eller flaskor, haha ) vin hemma hos henne och sedan hamnade vi lite spontant på Soup Bar. Där var det så sjuuuukt mycket folk, gick inte att röra sig där inne, men det blev en mycket trevlig kväll iallafall! Träffade skönaste snubben som vi hängde med ett tag också, han var inte gay men man skulle lätt kunnat tro det. Jävla lirare alltså :P

Lyckades glömma kameran så tänker sno några bilder av Julia när hon lagt upp dem på sin blogg!

i love fridays.

God morgon readers.

Inatt drömde jag att min BFF kommit hem från Aussie. Tro mig när jag säger att jag var överlycklig, och tro mig när jag säger att jag blev fett ledsen när jag vaknade upp och insåg att det bara var just en dröm. Kom hem, baby!♥

Annars då? Jo jag måste tillbaka på AMS idag igen, fast denna gång inne i city. Fett drygt! Sedan måste jag även åka till centralen och hämta ut ett paket som mamma skickat till mig via bussgods. Sen har jag väl lite andra planer också men vet inte om jag vill skriva om dem här, finns alldeles för många nyfikna som älskar att lägga näsan i blöt verkar det som -.-


shop 'til you drop, i miss that..


Jag har, utan att ljuga, inte shoppat ORDENTLIGT sedan jag kom hit till Stockholm.
Egentligen är det helsjukt med tanke på vilket shoppingutbud det finns här, särskilt i jämförelse med pyttelilla Övik. Fast å andra sidan är det inte. Jag har ju varit tvungen att vända och vrida på varenda krona sedan jag kom hit, vilket suger snoooopp.

Just nu vill jag ( ha mycket ) helst av allt ha en massa nya sommarklä(der)nningar.
Blommiga helst, som den på bilden ovan. Visst är den underbar?! SNÄLLA GUD, låt mig vinna 2 mille på Lotto. SNÄÄÄLLA?!?!

the wicked symphony.

Mycket bra dag so far.

Har hunnit med allt jag planerat att göra vilket känns bra, och har även hunnit med att upptäcka Lidingö ( eller ja, en del av det iaf ) genom att promenera hem från AMS istället för att ta bussen. Sjukt bra val, det är så otroligt fint här och i ljummen sommarvärme blev upplevelsen ultimat, skulle jag vilja säga.

Kom hem från ett 2 timmar långt och svettigt gympass runt åtta och nu har jag precis käkat. Lagade ( efter tips av Sannii ) pasta med köttbullar och gräddsås, så jävla gott♥ Tror jag lagade pasta åt 4 pers minst så den som vill ha är välkommen hit och käka!

Dessutom är jag är så sjuuukt glad just nu! Varför kan jag inte berätta för det är lite av en hemlis, men jag kan säga som så att jag kommer få sällskap här i storstaden till hösten och DET KOMMER BLI GRYMT!♥



thursday!

Morning bitches.

Sitter och käkar frulle med en lermask i ansiktet.
Snodde med mig lite 'ungersk lera' från skolan så lika bra att använda skiten känner jag. Det är ändå sjukt effektivt! För er som inte har koll kan jag meddela att leran både är peelande och läkande för huden. Så tanken är att jag nu ska få en so called perfect skin.

Ser ut att vara sommarväder ute idag också och det bör ju tas tillvara på. Inte för att jag ska göra så värst roliga saker. Besöka AMS, fylla på kylen och gymma, typ. Men förhopningsvis dyker något roligare alternativ upp också! Har så sjukt ont i axlarna så helst skulle jag vilja uppsöka en massageterapeut ;/

laaack of pictures -.-

workie.


Intensiv dag - check! Kom innanför dörren för en halvtimme sedan och är helt jävla slut på. Åkte hemifrån strax efter elva imorse för att först köra ett pass på gymmet, och sedan åkte jag dirre ut till Djurö för att jobba. Tog 50 min att åka dit med buss och sedan körde jag igång nästan direkt. Fick såklart en liten genomgång först, för allt var verkligen helt nytt för mig. Produkterna, behandlingarna, you name it. Men det gick rätt bra med tanke på omständigheterna, försökte bara slappna av och göra mitt bästa och förhoppningsvis räckte det till.

Föresten höll jag på att dö nyss. Öppnade fönstret för att släppa in lite kalluft och då lyckades en getingjävel ta sig in! Jag som är livrädd för getingar fick JAGA den igenom lägenheten med hårspray och till slut var den så groggy av all spray att jag kunde mosa den med en 2liters juiceförpackning, haha! Shiiiet, trodde verkligen att jag skulle dö ett tag där -.-

first time.

Riktigt härlig dag idag igen! Jag ska snart bege mig mot ett pass Bodypump på SATS på Gärdet, och sedan åker jag direkt ut på Värmdö för ett par timmars jobb. Lite pirrigt inför jobbet men det ska nog gå jättebra. Vi hörs ikväll♥

10 trappor upp.


Nu ska lilla lyckliga jag snart gå och lägga mig. Blir en fullspäckad dag imorgon med både träning ( jag har skrivit in på mig gym, blev haffad på stan! ) och jobb. Ska bara kolla på det senaste avsnittet av Big brother först! Godnatt hjärtan.

at lidingö.


underbar utsikt från min lgh!


Nu är jag på plats i nya lägenheten på Lidingö! :D åh vad glad jag är, ni anar inte. Det känns så sjukt bra att ÄNTLIGEN ha något eget, att äntligen få bo själv utan att behöva anpassa sig efter någon annan och känna sig som en inkräktare. Fyfan, att hyra rum är ingen dans på rosor -.- jag trivdes verkligen inte bra där på Sveavägen. Lidingö är tusen gånger finare och här har man dessutom nära till naturen, vilket jag tycker är jätteviktigt. Jag är för fan uppvuxen på landet i princip, klarar mig inte utan skog och hav. LOVAR att fota när jag fått ordning, just nu är det lite av ett kaos här, hehe.

Kan dock inte lova att det blir imorgon, för då ska jag nämligen ut på mitt första jobbuppdrag! Ska jobba på ett SPA på Värmdö! :) fett taggad.

back in sthlm.

Så var man tillbaka i storstaden igen. Saknar redan familjen och Daisy♥ men bussresan hit gick faktiskt riktigt bra, sov nämligen igenom hela! Första gången det någonsin hänt typ, brukar aldrig kunna sova på buss. Vid halv ett var jag iallafall framme och då var jag tvungen att leja en taxi till Sveavägen eftersom min packning vägde bly. Hur fan kan kläder väga så jävulskt?! Aja, väl på plats bytte jag bara om innan jag mötte upp Sanna för lite sol-lapande i Kungsträdgården. Jävligt skön dag, varmt i luften och klarblå himmel. Nu ska jag strax bege mig mot Lidingö för att kika på nytt boende (igen, jag vet.. haha) Men jag tror att detta kommer bli fucking grymt maaannen!

tjugofem.

go'maten♥

jag å det saknade hjärtat♥

födelsedagsbarnet och frida.

snyggingar!

avslutar med denna bild, jag å linnéa i ett nötskal :D

 

Jisses vilken dag/kväll det blev igår. Carro hade ordnat så himla bra, maten och drickat var fantastisk och sällskapet underbart. Jag hade så grymt trevligt! Vid elva tog vi en taxi till Olles, och där var det ju som vanligt rätt beiget. Men jag tycker ändå att det blev en bra utekväll, bortsett från några dryga kommentarer. Hur fan får folk reda på ALLTING? Allt sprids verkligen som en löpeld..

Har älskat varje sekund jag fått med alla mina vänner här hemma, men nu är det dags att packa väskan och åka tillbaka till Stockholm!♥ Bussen går imorgonbitti kl.05.25.

homie.

älskade nötis♥


Dålig uppdatering här jag vet, men det är så jävla skönt att vara hem och bara ta det lugnt. Jag har saknat Nötis, familjen och Daisy så otroligt mycket så nu tänker jag ta vara på de dagar jag är hemma och bara njuta. Igår var jag på stan och lunchade med Emelie (saknat henne massor!) vilket var supertrevligt, sedan åkte jag och mamma och handlade. Väl hemma sedan blev det en brakmiddag iform av grillad fläskfilé och annat gott, och efteråt var jag till Carro och bakade macarons! Resultatet blev väl sisådär, men färgerna/smakerna blev iallafall kanon. Tänkte fota dem ikväll på Carros 25-års fest, som jag ser framemot jättemycket. It's gonna be awesome!

videobloggish.


Slängde ihop en videoblogg igår i brist på annat, där jag berättar om exakta samma saker som jag skrivit om innan '-' kan ju vara kul ändå dock.

Kom iallafall precis hem, har sovit borta inatt och sedan sprungit på stan för att hitta en födelsedagspresent till min kusin som fyllt 25. Börjar hitta här i stan nu, fett snajs. Åker hem till Övik idag och blir där hela helgen. Dels för att fira Carro, dels för att träffa familjen och dels för att hämta mer kläder. Ska bli både skönt och roligt att komma hem en sväng faktiskt, även om jag inte ser framemot bussresan på 7 timmar ett jävla dugg. Åker 14.00 från centralen och är hemma 21.20 ikväll :( kommer bokstavligen att .

Aja, bloggar nog mer på bussen..

the old town.

snodde bilden av mickis, checka soppskålen!

kokos, smultron, lakrits och blåbärsessence♥


Superkul att träffa Mickis idag 8) Det blev en dyröres fika på något café i Gamla stan (tror mitt gick på 110 spänn..) men då fick vi iallafall chaitéet ur en soppskål, haha. Nu hinner vi tråkigt nog inte ses mer på ett tag eftersom hon åker till Turkiet i 2 veckor på lördag, sjukt fuskigt!

Lyckades även hitta åt Essencefabriken, den låg ju alldeles i närheten av där jag bor! Mysigare butik tror jag aldrig jag besökt tidigare. Det är tydligen Stockholms äldsta butik som har funnits på samma plats sedan 1889, är inte det stört coolt?

macaronys.


Fortfarande fett tråkigt väder ute. Hade lugnt kunnat stanna inomhus idag pga det, men jag är alldeles för rastlös för att sitta inne en hel dag så det funkar inte. Ska istället möta upp Mikaela i Gamla stan för en fika vid 13-tiden vilket blir snajs, och efter det ska jag leta reda på Essencefabriken. En affär som, precis som namnet säger, säljer olika typer av essencer, till typ godis och bakning. Tänkte köpa ett par stycken, och även lite roliga karamellfärger. Jag och Carro ska nämligen baka Macarons när jag kommer hem i helgen och då behöver vi sånt för att space:a upp dem ordentligt. Kommer bli assum! (:

sandys with julia.


Supertrevlig lunch med fina Julia idag på Sandys. Dock går en timme alldeles för fort när man surrar på. Maten var jättegod iallafall, men nu stinker jag jättemycket vitlök ur munnen :P tvivlar på att nån vill ha en puss av mig just nu, haha.

ett jobb rikare.

ungefär såhär ser det ut när jag bloggar, hähä


Idag är det typ världens tråkigaste väder ute. Svinkallt och regnigt (tydligen har det snöat tidigare också). Jag kom precis innanför dörren, hade möte kl.10 på bemanningsföretaget BeautyAssistance (som jag kom försent till eftersom bussarna var fullsatta, morr..) på Strandvägen och gjort en provmassage samt skrivit på kontrakt! Så nu kan de ringa om jobb närsomhelst, och det känns kanon! Jag måste börja dra in lite pengar nu känner jag, har bara utgifter hela tiden nu :/

Nu blir det strax lunch med Julia! :)

keeping my fingers crossed.

Jag har en fruktansvärd klump i magen som rakt gör mig illamående. Vill inte riktigt förklara anledningen till den här känslan än, men kan säga som så att det rör sig om boende här i Sthlm.. När såna här situationer dyker upp brukar jag oftast lyckas lösa dem till min fördel och jag HOPPAS att jag kommer kunna göra det även den här gången. Jag vet vad jag vill ha, och då brukar jag få det också. Men FCUK vad det krånglar till allting! :/


a day off.

var kan jag hitta en söt, blommig kjol?!


God morgon alla bloggläsare, fan vad konstigt det känns att det inte är skola idag. Idag är jag istället ledig och just nu sitter det 14 stycken nya elever på Axelsons med samma skräckblandade förtjusning som våran klass kände under den första dagen. Hade varit sjukt roligt att sitta gömd bakom en gardin för att tjuvkika på dem, hehe. Mene, för min del väntar något ännu roligare om.. ungefär 1 timme. Då ska jag nämligen på Wendys Hair för att klippa och färga håret! Ska bli så underbart, äntligen biatches. Mitt hår har typ 3cm utväxt och är jätteslitet, fett less jag är, så nu ska det toppas och göras blondare. FRESH!

it's just life, deal with it.


Det värsta jag vet är att vänta, men något som tammefan toppar det är då man väntat helt åt helvete i onödan. Nä, nu går jag och lägger mig, är fortfarande sliten efter alkoholen igår. Märker att det gör mig vresig! Natti, puss.

one year.


Det slog mig nu att det idag är exakt 1 år sedan jag tog mitt pick och pack och flyttade till Åre för att jobba på Holiday Club. Shit, ett helt jävla år sen! Det känns verkligen inte som att det är så länge sedan. Minns alltför väl hur jobbigt det var. Även om Åre är en idyll är det inte roligt där när säsongen är över, det är helt folktomt och öde där då. Hade inget att göra på min lediga tid så allt kretsade i princip kring jobbet vilket inte var alltför stimulerande. Fast jag är sjukt glad över att jag tog chansen och testade, det ska man fan alltid göra för annars utvecklas och lär man sig ingenting. Det var en utmaning som stärke mig som person, och det kommer jag att ha med mig hela livet.

Dock kommer Åre alltid ha en särskild plats i mitt hjärta, jag älskar det stället och skulle fortfarande vilja göra en säsong där. Skulle vara grymt kul!

awesome night!


jag och min nya polare + gurkans scarf! :D

Grym dag/kväll igår alltså. Jag och Sanna började med att dra en solning på närmsta solarium och sedan traskade vi till mig för att fixa oss. Vi käkade go'middag i form av potatissallad och rostbiff med jordgubbar som efterrätt, drack vin, surrade och lyssnade på bra musik. Vid halv elva åkte vi in till Medborgarplatsen och Ojojoj för lite uteserveringshäng. Drack bira och rökte, hur chill som helst.

Bäst var dock när BB-Roddan dök upp, jag fick nån knäpp och tänkte "fan, jag måste ta en bild med honom". Så trots Sannas protester sliter jag till mig kameran och springer fram till honom och frågar om han kan ställa upp på en bild. Vilket han gjorde och jag var helnöjd! :D Kändes skitkonstigt att se honom IRL efter att sett honom på tv så länge, men han var sig lik haha!

RSS 2.0