COOKIES


På tisdag ska jag börja praktisera på ett bageri här i stan i en månad, vilket känns riktigt kul. Jag har alltid tyckt väldigt mycket om att baka (som ni säkert vet om ni följt min blogg) och har jag inget bättre för mig hänger jag gärna i köket och bakar efter nya såväl som gamla recept. Att nu få in en fot i branchen på riktigt känns jättespännande, och jag ska även få jobba extra vid behov sas det. Ja, jag är superglad över det här alltså, och nu har jag även något roligt att sysselsätta mig med medan Mathias befinner sig i England. På tal om bakverk; till efterrätt imorgon ska vi äta Vit Kladdchokladtårta efter ett recept ur mitt favoritprogram "Halv 8 hos mig". Ska slänga ihop den redan ikväll hade jag tänkt :}

MERCI


Tack för alla tips angående skorna - guld värt! :) De från Scorett föll mig verkligen i smaken dessutom. Så jävla bad att Scorett inte finns här i stan dock. Men, jag tror att jag har löst problemet. Baby åker nämligen till Umeå på fredag så, ja.. lägg ihop 1+1 vettja. Tss..

PISTOL

Hade jag haft råd att lägga 10 500sek på skor hade jag klickat hem dessa tre perfektioner från ACNE direkt. Nu har jag ju inte det, men jag hade mer än nöjt mig med ett par av Pistol Short-modellen som är överst på bilden. Fyfan så snygga! Någon som vet var jag kan hitta ett par i liknande modell, till ett billigare pris?! Det är fan ett must-have för mig så det vore guld värt om ni kunde tipsa.

MISS U


Saknar min bästis så jävla mycket alltså. Hon har varit borta i typ 2 månader nu, om jag inte räknat fel, men det känns ungefär som 2 år. Jag känner mig i princip halv här utan henne. LOVE U & MISS YOU♥

WONDERBRA


Sa att jag inte skulle shoppa mer innan London, men det var denna bh jag letade efter på stan idag och inte hittade. Om den är så bra som Isabelle säger så slipper jag drömma om en bröstförstoring hädanefter, haha. Var iallafall tvungen att beställa..

SHOP


Idag är det den 25 oktober, vilket innebär att jag fick lön idag. Rätt bra sådan också. Trots att jag vet att jag inte ska shoppa något innan London-resan (spara vare) så kunde jag inte låta bli att kika lite när jag gick en sväng på stan för att leta en ny bh. Någon bh blev det inte, men jag lyckades köpa en ny jacka, ett par vantar i fuskpäls, två tröjor, ett par leggings och ett par strumpbyxor. Jag vill liksom inte åka till London och känna att jag inte har något att ha på mig, haha. Förlåt baby, NU ska jag iallafall spara! :P

EMELIE


Efter högskoleprovet (som jag inte har någon större lust att prata om, haha) igår gjorde jag mig i ordning och begav mig till Emelie. Vi öppnade vinflaskan och satt och surrade ett par timmar innan vi, något på lyset och på stapplande klackar (jag) begav oss på krogen. Det var inte överdrivet mycket folk ute men oj vad kul vi hade. Dansade massor och träffade även på Lotta och Linnéa som vi umgicks med. Blev en del drama där på slutet när en f*tta till kille kastade en drink över Emelie, och när jag råkade i en mindre catfight, men annars var det en sjukt trevlig kväll overall. När Harrys sedan stängde gick jag och baby hem och käkade nudlar innan vi nannade.

FRAMBOISES

Är hos gullet♥ i stan. Trivs ju så bra här! Dock kommer jag inte att få vara här många gånger till, för till veckan flyttar han ur lägenheten och åker till England och jobbar. Kommer kännas.. förjävligt. Kan inte ens föreställa mig hur mycket jag kommer sakna honom. Fast det är ju inte förevigt, det handlar ju trots allt bara om 6 veckor, och jag kommer ju faktiskt åka till London och hälsa på honom. Nåja, more about this later. Nu ska vi äta hallonpaj.

C`EST LA VIE


Håller ju på att läsa franska steg 1 på distans just nu, och till en början tyckte jag att det var sådär kul alltså. Det var svårt och jag förstod ingenting. Jag tänkte typ "vad fan har jag gett mig in på?", haha. Nu är jag dock inne på den fjärde veckan, och min franska börjar ta sig. Jag börjar lära mig grunderna, och det känns superkul. Jag kan långt ifrån tala flytande, men det är alltid kul att lära sig nya saker, och språk har jag alltid tyckt väldigt bra om. Dock undrar jag vad fan jag tänkte med när jag valde tyska i 7:an istället för franska? Tyska är inget vackert språk som franskan, och Paris verkar helt underbart! Så fort jag får chansen tänker jag åka till Frankrike och lära mig mer. Och besöka Ladurée och köpa massor utav Macarons ;)

FRENCH MAID


Det är ju snart Halloween, och är det någon högtid jag tycker särskilt mycket om så är det just Halloween. Älskar den läskiga stämningen, alla spöken, pumpor och häxor. Jag älskar att pynta, släcka ner och tända massvis utav levande ljus, allt godis och framförallt: att klä ut mig! Har haft, och varit på, maskerader varje Halloween, every year, så länge jag orkar minnas och det är lika kul varje gång.

Har varit utklädd till bland annat häxa, tomtefru och fjortis, haha! Inte världens mest genomtänkta kanske, men det är kul iallafall, och i år tänker jag klä ut mig till en "french maid". Klickade hem en inte alltför utmanande kostym från eliteladies.se idag. Passar mig bra tycker jag, tss. Tycker dock att det är extremt tråkigt att Halloween inte firas på samma nivå här i Sverige som det gör i USA, men det kanske kommer så småningom.

HOUSEWIFE


Har just precis nu två stycken bullar i ugnen. Bröd alltså, haha. Slängde ihop två limpor i brist på annat att göra. Har även satt igång en tvättmaskin, och funderar på att ta tag i städningen utav mitt rum. Känner mig som värsta hemmafrun!

Det kanske låter knäppt, men hemmafru är något jag definitivt skulle kunna tänka mig att sysselsätta mig med i framtiden. Rik hemmafru alltså, hehe. Jag har absolut inga problem med hushållssysslor. Tycker tvärtom att t.ex städning och matlagning är ganska rogivande, på någon vänster. Bara jag har likasinnade väninnor att umgås med på dagarna är rik Hollywood-fru utan tvekan mitt framtida yrke ;) Eller New York-fru.. måste fundera lite.

GUBBEN I LÅDAN


Jag tycker att den här låten är så fruktansvärt bra. Så skön och, mysig på något vis? Haha, ja.. Ska strax krypa i säng iallafall, eftersom jag ska upp och jobba tidigt imorgonbitti. Vill dock inte, måste ju sova själv inatt! Blö.

BABY


Då var jag hemma på Nötis igen, efter ungefär en vecka i stan hos Mathias. En supermysig vecka! Röv, jag hatar att åka hem. Dels för att jag saknar honom, och dels för att jag inte vill bo hemma längre. Jag är fan för gammal för det nu. Fyller ju 22 bast om 2 månader liksom. Men vi får se vad som händer framöver. Rätt som det är flyttar vi, hihi. Finns nog inget jag vill hellre just nu. Eller jo, åka till London. Men dit ska vi ju snart :D

FRIDAY

Igår anlände skorna jag beställde ifrån Minnetonkas i måndags. Tråkigt nog var de dock för stora så de åker tillbaka till Tintinstyle igen. Ids inte byta till en storlek mindre heller, eftersom de inte riiiktigt föll mig i smaken. Synd, för de var sjukt sköna! Med stor betoning på sjukt. Mina Uggs bör känna sig hotade, haha. Nåväl. Ikväll ska jag och Monica umgås hemma hos henne, vilket ska bli mucho trevligt. Käka lite, och sedan ta en titt på det där jävla högskoleprovet igen. Kan någon påminna oss varför vi anmälde oss till det nu igen? Fan vad vi kommer faila nästa lördag o.O

GYNNING


Idag skulle jag vilja se ut som Gynning på bilden ovan. Så jävla snygg! Byxorna är så grymma, och från Acne såklart. Fast det skulle gå dåligt, för idag är det ett jävla skitväder ute. Det f*cking snöade imorse! :O Känns aningen för tidigt?

SKOMMARHAMN

 

 

 


Idag har jag, Mathias och Daisy varit ut till Skommarhamn en sväng. Det är så jävla fint där! :) Trots att det blåste lite, och inte längre är många grader i luften, var det ändå riktigt skönt i solen. Ångrar att vi inte packade kappsäcken och tog med lite korv att grilla också. Fattades ju :P


ORDERED


ÄNTLIGEN har jag lagt vantarna på ett par Minnetonkas. Har velat ha ett par i sisådär.. 3 år kanske? Och finally hittade jag ett par i min size. Aningen dyra men förhoppningsvis ack så värda varje krona.

 


SATURDAY

Hade en skittrevlig kväll i lördags. Jag och Anna lagade käk och drack vin hemma hos henne, och så småningom dök även Rosie upp. Sedan blev det bowling, som ingen av oss var särskilt haj på, men som var väldigt kul iallafall. Vill särskilt poängtera att vi smögdrack vin på toaletten som vi gömt i skötbordet, hahaha. Tyvärr blev det ingen utgång eftersom brudarna inte hade åldern inne, vilket var lite tråkigt. Fast samtidigt gjorde det inte så mycket, blev en tidig kväll för mig med massa mys istället. Dessutom bestämde jag och girlsen att vi gör om detta en fredag framöver istället, då åldersgränsen är lägre på de fantastiska utställena här i stan. Och då även Monica kan vara med också! :} Saknade ju henne.

Ps. hade olämpligt nog glömt kameran hemma så det blev inte en enda bild tagen! Så fail.


OMAN


Oman

Hela kvällen lång har jag och kusin Carro kollat resor. Hela 3,5h har vi kollat och kollat, och kommit fram till att vi antingen kommer att åka till Förenade Arabemiraten, till Egypten, till Jordanien eller till Oman i en vecka kring juletid. Boka bör vi göra ganska snart dock, för resorna går åt som smör i solsken. Hehe, yup. Oman eller FA vore förresten totally awesome, det är så solsäkert som det går att finna!

WHAT TO WEAR


Fredag idag, skönt. Nog för att jag har varit ledig hela veckan, men det är något särskilt med helgdagar. Imorgon blir det lite alkoholdrickande för min och brudarnas del också, eftersom de var på fest. Vilket känns phett kul! :D Men då kommer den stora, återkommande frågan: "what to wear?" Lutar åt jeans, loose-fit top från Topshop, kavaj, high heels och ett stort&maffigt kedjehalsband kortare modell i silver. Ganska enkelt, men snyggt. Kanske ska måla naglarna pink som Dani också?

PARTY


Jag längtar så sjukt mycket till på lördag. Då ska jag, Monica, Anna och Rosanna ha ett litet get-together med käk, bowling och lite fest(?) Ja, jag är festsugen iallafall. Har ju inte partat på 2 månader och det känns. Jag saknar det faktiskt. Behöver känna att jag lever. Hoppas brudarna är på också ;)

THANK YOU

Sådärja, ny design på plats! Fick hjälp utav en jättegullig tjej igår och jag är mer än nöjd med resultatet. Blev supersnyggt! Stilrent men absolut inte tråkigt. Perfekt, helt enkelt. Cicci heter hon som fixade föresten, och hennes blogg hittar ni här → http://ciccidahlgren.blogg.se/ :)


COLOUR

Har färgat mitt löshår alldeles precis, så nu behöver jag inte gå runt korthårig längre. Eller korthårig? Det är jag väl inte direkt, men jag har varit utan löshåret i typ 2 månader nu och det känns sköj att kunna använda det igen. Mums på det bruna, I love it. Beger mig mot stan om ett tag och kommer hem imorgon eftermiddag. Ska till gullet, ciao!

LET IT DIE


Ozzy är grym och jag älskar den här låten från hans nyaste plättish.

I GIVE UP

Blev så jävla less på att jag aldrig lyckades få till en OK bloggdesign så jag dampade och återställde den, haha. Så nu får ni stå ut med att bloggen ser ut såhär ett tag. Men det är en tillfällig lösning och nu ska jag göra mitt bästa för att knåpa ihop en design jag verkligen tycker om. Hur fan det nu ska gå till :P

FREE


Idag är jag helt och hållet hel-ledig, så jag tänkte försöka ta tag i en del välbehövliga saker. Franskan, städning och bloggen. Allt till tonerna av gammal hederlig 70- och 80tals rock. Känner mig fett pepp, haha.

FIREFOX

Nu har jag tagit mig i kragen och laddat ner Firefox-webbläsaren. Förmodligen på tiden, Explorer är fan inget vidare. Och min blogg-design ser betydligt bättre ut i Firefox, upptäckte jag. Rubrikerna ovanför inläggen har ju krånglat så jävulskt för mig, då dem sett ok ut i min dator men helt fucked up ut i andra, men problemet är nu löst och ifall ni är smarta använder ni Firefox när ni läser min blogg, höhö. Nu måste jag bara ta tag i det här med min sk. header också. Det är nog inte tillåtet att ha "under construction" hur länge som helst, misstänker jag.

WHAT DO YOU THINK?


Jag har ont i halsen och min mun smakar som en blandning mellan var och snor, men jag är åtminstonde sjukt nöjd med min nya hårfärg. Fint, eller hur? :} Ignorera att jag så osmidigt tar mig själv på bröstet, haha.

CHANGES

Helgen spenderades i stan hos gulleplutten med massa mys och Little Big Planet, vilket var väldans trevligt. LBP är sjukt beroendeframkallande. Myset också, för den delen! Dock är det väldigt tråkigt att åka hem igen sedan. Imorgon händer å andra sidan något annat spännande, för då ska Monica work some magic on my hair. Rödtott, brunett eller kanske svarthårig? Haha, ja det får ni se!


MS PEYRE



With her Levi's on and an open heart

Igår investerade jag i ett par nya jeans. Stört nöjd! Cheap Monday jeans sitter ungefär som ett andra skinn, och man får sjukt snygg röv i dem. Att priset sedan är mer än överkomligt gör knappast saken bättre. 399:- var ursprungspriset, 199:- reapriset.


RSS 2.0