attack life, it's going to kill you anyway



Nattinatti baby


im on a seafood diet


Ni som följt min blogg ett tag vet att jag älskar att laga mat och baka, och därför har jag skapat en ny kategori där jag kommer att lägga upp recept som jag tycker är grymma och för er värda att testa. Först ut är marinerade räkor som jag och mamma kirrade igårkväll. Vi åt dem tillsammans med penrich, aioli och ett glas vin och jag tror att det kan ha varit bland det godaste jag ätit ever. Dessutom var det sjukt simpelt att göra, enda "krångliga" var i sådana fall räkskalningen men den skötte mamma ;)

XOXO

the smell of summer makes me fall in love

image description


Har precis upptäckt världens godaste Loka. Coconut Dream heter den och den smakar heeelt underbart. Du drömmer dig bort till värmen dirr när du dricker den, I promise. Tror att den har funnits i minst 1 år men jag har aldrig vågat(?) testa den, BIG FAIL av mig där. Jag som älskar kokos, både i ätbara saker och lotions osv. MUMMMS!!

XOXO

silence is the most powerful scream


Idag har gubben åkt till Göteborg för att spela SM-slutspel. Han kommer inte hem förrän tidigt på måndagmorgon vilket känns som en hel jävla evighet. Hatar när vi måste vara ifrån varandra, det suger så hårt, och även om jag älskar hockey så längtar jag fan till säsongen är över så att vi slipper det. Samtidigt är jag självklart skitglad för gubbens skull att hans lag har tagit sig såhär långt, tänk om dom skulle vinna SM-guld liksom? Vore jävligt coolt. Jag skulle vara stoltaste flickvännen i stan no doubt Y.

Har i alla fall spenderat den här dagen med mormor, vi åkte till mina kusiner och tog en promenad med deras hund och sedan käkade vi middag där. På kvällen åkte vi tillbaka till stan eftersom jag skulle jobba och efteråt åkte jag till mamma och pappa som jag alltid gör när Jeppe är borta. Hänger hellre här där jag har lite sällskap liksom. Dock känns det jävligt tomt här ändå eftersom en av våra katter blev påkörd igår, R.I.P Charlie älskling ♥

Imorgon blir det jobb 07.00-15.00 sen är det helg FTW!!!
XOXO

a beautiful thing is never perfect


Har fått en del efterfrågningar om att visa bilder på min lägga så jag fotade några lite snabbt med min iPhone tidigare idag för att visa er hur det ser ut här. Inga märkvärdiga pics men ni ser i alla fall.

Jag och gubben bor väldigt litet för två pers, eftersom han flyttade in i min lägenhet där jag planerat att bo själv, men vi trivs skitbra. Lägenheten är jävligt fräsch då den är nyrenoverad och då vi är de första som bor här efter renoveringen. Allt är splitternytt och jag älskar trägolvet och de vita väggarna. Tyvärr är hyran rätt hög för en lägga på 21 kvadrat och vi är måttligt trötta på att bädda ut soffan varje kväll (ge oss en säng ffs, haha) så självklart blir det något större så fort vi vet var gubben ska spela nästa säsong, men fram tills dess blir vi kvar på Nygatan 50.


XOXO

a spring to invest in

image description

 

Här kommer en bild på nya favoritlacket från Essie. Kanske dom bästa nagellacken av alla och så sjukt fina färger. De har en ny vårkollektion och detta är ett utav dem. Kostar 129:- på Kicks.

 

XOXO


don't make a permanent decision for your temporary emotion

image description

 

Tjao bitches. Fan vad trött jag har varit idag, har påverkats som fan av sommartiden. Fast det var ändå värt att kliva upp tidigt och kolla på älsklingens match för dom vann nämligen och tog sig vidare till semifinal, woop woop. Grattis igen darling! ♥ efter matchen drog jag ner på stan och köpte ett par jeans på Gina, ni vet dom där slitna som typ alla köpt som är med på reklamen? Så jävla fräscha ju, är skitnöjd. Köpte även ett par solbrillor när jag ändå var i farten sedan mötte jag upp Jonna som är på hemmaplan och gick en sväng och bara surrade i det fina vårvädret. Så kul att träffa henne igen, hoppas det blir lite mer ofta framöver! Skönaste tjejen alltså. Efter promenaden åkte jag och gubben ner på arenan igen och kollade på hans brors match sen åkte vi hem och gjorde våfflor, våffeldagen idag ju, och nu chillar vi i soffan med öle.

XOXO


your shirt have to go, but you can stay

 

Har haft en superbra lördag! Klev upp i tid och tog en morgonpromenad (har blivit lite av en rutin som ni märker) och sedan ringde min kusin Carro när jag precis kommit innanför dörren för att höra om jag hade lust att hitta på något. Så när jag hade duschat och fixat mig åkte jag dit och hälsade på henne och hennes underbara kissemissar. Hon har två heliga birmor med världens finaste blå ögon, man kan inte annat än kära ner sig. Var så kul att hälsa på dem igen, var alldeles för länge sedan sist. När jag fått pussa på dem promenerade vi in till stan och kikade lite i affärer, köpte ett nagellack från Essie i en superfin aprikos färg som kommer vara grymt snyggt när man blivit lite brun. Ska visa bild imorgon. Efter stadsbesöket kom mamma och pappa och hämtade mig och sedan åkte vi ner på arenan för att kolla på gubbens match. Dom vann med 2-0 så blir ny match imöra, feeett bra.

 

Just nu chillar vi i soffan med ett glas vin (jag alltså) och har precis ätit grymt god hemmagjord pizza. Blir nog en ganska tidig kväll eftersom matchen börjar 11 imorgon plus att man ska ställa fram klockjäveln en timme.

 

XOXO


keep calm it's friday

image description

 

Har precis käkat en riktigt god middag med familjen, inbakad fläskfilé med gorgonzolasås och grönsallad. Gorgonzola kan vara det godaste jag vet, i löv it. Ska snart vispa grädde för snart blir det efterrätt i form av kladdkakan jag bakade tidigare, den blev inte så pjåkig trots allt! Smakade inget bränt alls som tur var, den blev inte ens torr utan kladdig som de ska vara Y. Sedan ska jag fixa mig och dra in till stan för att hämta gubben.


Sjukt bra fredag. jag är lycklig!

XOXO


i like to cut myself... a big piece of cake


T.G.I.F, känner mig lika lycklig varje gång. Käkade nyttig frulle i form av branflakes med blåbär och mjölk och tog sedan en promenad med Daisan i förmiddags. Sedan satt jag ute och solade tills för en stund sedan då jag blev för rastlös. Bestämde mig för att baka så svängde ihop Leila's kladdkaka, hennes recept är ju de allra bästa så vill man vara säker på att få till en god kaka ska man köra på hennes! Tips. Dock höll klant-jävla-jag precis på att bränna min då jag råkat höja värmen på ugnen av misstag, fail.. får se om den går att rädda, haha. Stinker skit i köket nu i alla fall men det var ju kul så länge det varade.

Om typ 5 timmar ska jag hämta min andra hälft på arenan, då har dom landat i stan och hunnit träna. LÄNGTAR ♥

XOXO






 



i have to start getting attractive soon

inspo ♥


Kom precis hem, har hängt hos min BFF hela kvällen. Hon följde med mig och jobbade och sedan åkte vi till henne och chillade, åt godaste mangon och kollade lite bloggar osv. Hade egentligen tänkt stanna där och se BB men var tvungen att åka hem tidigare för mamma hade glömt sin mobil i bilen, fail. Men är ändå så sjukt trött så var lika bra att jag körde hem i tid så att jag inte somnade bakom ratten eller något.

Imorgon kommer älskling hem, can't wait!!!
XOXO

imagination is more important than knowledge

 

Shulululu. Dagen so far har varit soft, tog en promenad med Daisy i förmiddags i det härliga vädret. Blåste lite men solen värmer riktigt skönt nu, tror termometern visade +10 och det är ändå här på Nötis där det brukar vara lite kallare i och med havet. Hörde av gubben att det var minst +15 i Karlstad dock, där lär det vara ännu mer vår. Men så är det att bo i norra Sverige, här får vi TYVÄRR vänta lite längre på sommaren än de som bor söderut. Efter promenaden pratade jag i alla fall med älsklingen i telefon och efteråt fick jag för mig att jag skulle städa hans bil. Den har varit så sjukt smutsig inuti men nu är den fresh igen, woop woop.

 

Dålig bild men jag har fått ordning på löshåret nu, ska visa bättre bilder en annan gång dock. Är så sjukt lat när det gäller att ta bilder på mig själv, gillar det inte alls, men lovar att det kommer framöver! Snart blir det käk i alla fall och sedan drar jag in till stan för lite jobb.

 

XOXO


haters will broadcast your failure

Sipan - asså jag börjar tröttna på så jävla många här inne asså

ALLA har tröttnat på DIG! Äckel... jag måste snart sluta kolla BB känner jag. Retar upp mig så sjukt mycket på det lilla äcklet varje gång hans fula nylle visas i bild. Bara åsynen av honom liksom. Dock blir det tusen gånger värre när han ska disskutera något med någon, han har ett sånt vidrigt sätt. Klankar ner och går till personangrepp, som hans påhopp mot Amandus ikväll liksom. WTF?! "Sitt och stå för vad du säger", haha ofrisk kille, uuut med han. Fast Hanna R får sluta skrika och bråka NU också, är fan livrädd för henne när hon skriker sådär. Nä nu ska jag sova.

XOXO

time you enjoy wasting, was not wasted


Sjukt dryg dag. Började med att kliva upp före 7 för att skjutsa älsklingen ner till arenan, hans lag är på väg till Karlstad nu för att spela bortamatch och dom kommer inte hem förrän på fredag. Känns så tomt och öde i lägenheten att jag flydde hem till mamma och pappa. Saknar honom redan! Hatar när vi måste vara ifrån varandra. Fast desto roligare blir det när vi ses igen, hihi. Åkte i alla fall hem och sov en timme till efteråt, sedan drog jag på jobb vid 10 till ca. 15.30. Var sjukt less i benen efter så åkte till mormor och blev bjuden på middag, innan jag hämtade ut en hemlis på posten för att sedan åka på Nötis.

Har precis klippt pappa och blivit bjuden på kaffe och wienerbröd, det satt fint. Ska glo på tv hela kvällen, BB ofc!, sedan sova så att det blir torsdag någon gång, bara 1 dag kvar till gubben kommer hem då ju ♥

XOXO

a smooth sea never made a skillful sailor


Nu ska här färgas löshår! Har varit och köpt en Color touch toning av Angelica som jag ska lägga på för att dämpa det ett steg samt göra det lite kallare. Kommer skrika riktigt högt och länge av frustration om det inte blir bra så håll er tummar och tår för att det kommer göra det så jag slipper. Måste få till detta nu, pallar inte gå utan hår längre...

XOXO

love is a friendship set on fire

utan löshår, känner mig naken fan -.-

 

Tjo bejbs, idag har det inte hänt speciellt mycket. Drog och jobbade på City golf imorse och på väg hem köpte jag med mig nybakt bröd. Åt go´frulle med älsklingen och sen chillade vi mest hela dagen. När gubben åkte på träning bakade jag cupcakes och sedan lagade vi torsk med potatis och äggsås till sen middag. Asså så jääävla gött, ten points Y. Kollar BB nu och sen ska vi sussa, upp med tuppen imorgon också.

 

Hörs imorn istället,

XOXO


i refuse to take off my pyjamas on sundays

 

Sunday bloody sunday. Fast det har trots allt varit en ganska soft sådan. Fick sms av Sandra imorse och hon drog med mig på en morgonpromenad, jävligt skönt att starta dagen på det viset. Vi gick i ungefär 1 timma sedan gick vi upp till mig så att jag hann fixa mig innan gubbens match som började 12.30. Ewe och hennes pappa kom och hämtade mig sedan åkte vi ner på arenan, kom 10 sek för sent och missade Jeppes mål. Haha så typiskt mig, tidsoptimisten 4.0. Men det gick bra ändå, dom vann över Timrå och nu är dom vidare i sitt slutspel. Viktigt att poängtera var det någon som tyckte ;9

 

Efter matchen åkte vi hem och kollade på Skellefteå-Modo, det såg så bra ut men i sista jävla stund gjorde Skellefteå mål och vann, så sjukt orättvist! Blev fett irriterad, men käkade i alla fall en sjukt god middag till. På bilden ser ni dock inte den utan efterrätten jag gjorde igår som jag verkligen kan rekommendera. Den smakar som tropisk drink, typ Pina Colada. Ifall ni vill ha receptet får ni hojta, eller gå in på ICAs hemsida. Är rätt säker på att det finns där om ni söker på "kokospannacotta".

 

Nu ska vi kolla på BB live, sedan blir det sängen för jag ska upp och jobba vid 7 imorgon, gäääsp.

XOXO


your hugs are my favourite

jag idag!


Hej bejbs. Idag har det varit helt galet väder ute så jag och min kusin Ewe drog ner på stan för att checka läge' i affärerna. Hittade en del fina plagg men min plånbok tillåter ingen shopping just nu så köpte ingenting. Var förbi Angelica på Attityd och fick lite råd kring mitt löshår i alla fall. Ska testa att tvätta mitt eget hår med en nyansering från Goldwell som heter REF, den tar bort guldiga pigment så att håret upplevs ljusare och askigare, och beroende på hur resultatet blir då ska jag eventuellt lägga på samma skumtoning på lösbarret. Hoppas det kommer funka, är så sjukt taggad på att sätta in det nya håret nu. Mitt gamla ser ut som ett djur, kan bara ha det uppsatt i en knut.

Efter att vi varit på stan åkte vi ner på arenan för att kolla på gubbens match, även moster och resten av familjen Söderberg joinade. Tyvärr blev det ingen vinst men dom har ny match imorn så får hoppas att det går bättre då. Efter matchen åkte jag och Jeppe till mamma och blev bjudna på käk. Just nu kollar vi Gladiatorerna och väntar på att efterrätten ska stelna, jag har gjort Kokospannacotta med tropisk frukttopping ;)

Ha en soft lördagskväll!
XOXO

don't let yourself stay sad

image description

Fyfan vilket guldväder det har varit idag. 9 grader i skuggan, strålande solsken och vindar som inte längre gör att man förfryser hjärnan. Vårfeelings! Lövely. Jag och Jeppe blev bjudna på lunch hos mormor och när gubben åkte på träning tog jag och mormor en promenad bort till Veckefjärden. Blev en pw på en timma och efteråt satte vi oss på hennes balkong och solade. Sjukt skönt.

Ikväll blir det massa fredagsmys. Kollar hockeyn just nu, fett spännande! Annars njuter jag bara av det faktum att det är helg, T.G.I.F!!!

XOXO

keep calm and fuck this shit


Höjden av kasshet. På väg till 7:an stoppas jag av en polisbil för en nykterhets- och körkortskontroll. Även för att jag körde utan bälte vilket resulterade i en böteslapp på 1500 spänn. FYFAN!!! Först åker jag på en p-bot för att jag parkerat på fel sida av vägen enligt datumparkering trots att jag vet om det så jävla väl, sen klantar jag mig och kör utan bälte just när de har en s.k "bältesvecka" och blir stoppad. Inte för att jag visste om det men alltså fyfan, - 2100 spänn i böter inom loppet av 1½ vecka. Jag suger så hårt... ska gå och gräva ner mig nu.

XOXO

jeans is like my second skin

image description


Här kommer en bild på de nya jeansen, är riktigt nöjd. De sitter som en smäck! Dessutom passar de perfekt i vår. Modellen heter Kristen för den som undrar. Kommer att visa bättre bilder när jag har dem på mig i olika outfits men det får bli en annan gång. Hinner inte nu, ska iväg och jobba ett par timmar nämligen.

XOXO

i have learned, love is life

image description

 

Torsdag idag då, en ynka dag kvar till helg ba wöhöö. Har nyss varit på Hemköp och hämtat ut ett paket från Gina, har beställt två par jeans. Testade dem här i stan men de fanns inte i min storlek så klickade hem dem från hemsidan istället, hittade dem även i grått så de fick följa med också. Skitsnyggt till en vit top ju. Gick på 499 kr styck så var inte så farligt. Efteråt åkte vi ner till Resecentret och köpte 20 bitar sushi till lunch. Fyfan vad gött det är, i löv it.

 

Aja, ska snart traska ner till solariet och dra en 20 minutare, så jävla skönt.

 

XOXO


living for the fame


Underbar låt, underbar video.

do more of what makes you happy


Idag fick jag en trevlig överraskning i brevlådan, mitt nya löshår från Rapunzel har kommit. Äntligen slut på råttboet som jag gått runt med senaste veckorna. Kan ha haft det trassligaste löshåret i stan, no doubt. Dock får jag stå ut med det några dagar till då jag måste lägga på en nyansering för att få det nya håret mer likt min egen färg. Splitternytt löshår ser alltid så fejk ut tyvärr, men det är lätt fixat med en skumtoning eller liknande. Sen behövs det klippas in lite också eftersom jag har lite uppklippt hår. Ska visa bild sen när det är klart i alla fall.

Just nu sitter jag i läggan och väntar på att mami ska hämta mig. Skulle egentligen följt med Jeppes föräldrar till Timrå eftersom gubben har match där ikväll men jag känner mig inte på humör så jag hoppar det. Hejar på hemifrån istället och åker till Nötis och kollar a-lagets match. Fan, hade verkligen velat följa med men orkar inte spela glad när jag inte är det..

XOXO

i see dumb people

Kollade just klart BB, ÅÅÅH vad jag hatar Sipan. Kan han dra eller!? Inte för att han gjort så mycket i kvällens program men igår var han ju helt jävla störd. Fick seriöst damp på honom. Helt sjukt att jag kan bli så upprörd över en människa i ett program där IQ:n är så pass låg men jag skojar inte, jag typ skrek och svor som om Sipan kunde höra mig. Klarar verkligen inte av hans sätt, så jävla omogen. Kul däremot att Roddan har kommit in igen, han var ju fett skön förra året.

På tal om något helt annat så har jag haft en supersoft dag. Hälsade på mormor och blev bjuden på middag, sedan hjälpte hon mig på 7:an vilket var guld värt. Hon dammsög så att det numera tammefan inte finns ett gruskorn kvar i heltäckningsmattan. Jag kunde inte vara mer tacksam, löv my mormor ♥

Imorgon ska jag jobba så ska upp skittidigt, är inte direkt taggad men kommer att gå bra när jag väl där som det alltid gör. Ska mysa ner mig med gubben i sängen snart och kolla på Svampbob som vi fått en dille på, så jävla fult när dom zoomar in saker, hah hörs imorn bejbs.

XOXO

my mornings are love


Vaknade för en halvtimme sedan, solen skiner ute men det blåser satan idag också. Chillar därför lite extra sängen med mina älsklingar. Ingen idé att stressa upp för en pw då Daisy ändå inte kommer att vilja gå ut. Hon hatar blåst och regn, lillfisen. Så det blir frulle istället, smoothie med hallon och jordgubbar. I löv that. Sen ska jag sätta mig ner och gå igenom vilka kurser det finns att läsa på distans till hösten. Astagg på att plugga något nu.

XOXO

like everyone and trust no one


 

Har haft en ledig dag idag - skönt! Tog en pw på 1½h runt Höglandssjön med Daisy iförmiddags, var sjukt blåsigt och jag fick släpa henne runt halva då det var motvind. I medvind gick det bättre, då traskade vi på bra trots att det fortfarande är både blött och halt på stigen. Men det var gött ändå, solen sken och det blåste inga kalla vindar, dessutom jag är astagg att trimma till min kropp innan beach -12. Efter prommisen sysselsatte jag mig med att baka en tigerkaka med banan, blev riktigt god. Sedan drog jag ner på Solpalatset för en 20 minutare. Har inte solat på hur länge som helst så det kändes jävligt välbehövligt, känner mig så sjukt blek -.- tänker kötta BUS och även sola några gånger till för att få lite färg på kroppen, pallar inte att vara vit alltså.

 

Just nu kollar vi hockeyn, Modo ligger under med 0-3 så jag är måttligt intresserad. För fan, ryck upp er!! Ta vara på det här slutspelet, blir galen...

 

XOXO


far east movement feat. justin bieber


Tänkte bjussa er på en grym låt, Justin Biebers nya. I löv it! Fick även höra att han släpper ett nytt album i vår. Lovar att mina gamla crush från förra året kommer att blossa upp igen då. Can't wait ;) nämen allvarligt, är rätt säker på att det kommer att vara ett helt annat sound än de gamla och tror att det kommer bli fett.

sleep all day, party all night




Den här dagen började helt underbart. Tog en rejäl sovmorgon och det finns fan inget bättre än att vakna utvilad av sig själv. Jag älskar att sova ut. De dagar då jag får göra det är de absolut bästa dagarna. Jag är ingen morgon-människa alls, dock är jag heller ingen som sover halva förmiddagen. Vaknar oftast vid halv 9 och då har jag sovit typ 8-9 timmar, helt pörfekt. Jag är inte mycket för fasta tider heller, jag vill lägga upp mina egna dagar och planera utifrån min egen vilja. Är det något jag har som mål i livet är att det att ha ett jobb och en inkomstkälla där jag får göra just det. Överlever fan inte annars.

Idag har jag och Jeppe bara chillat, ätit lunch på Subway och sedan varit och handlat ingredienser till middagen jag ska sätta igång med nu. Ska testa ett recept som var med i veckans "Halv 8 hos mig" då de sände härifrån Övik. Johan gjorde något som såg så sjukt gott ut, rosépepparfilé med klyftpotatis, så det ska jag kirra nu. Dock med kyckling istället. Sen blir det livesändningen av BB ikväll, lövely!

XOXO

chin up butter cup

image description
image description
image description

Igår var jag ut för första gången sedan.. november? Var ett jävla bra tag sedan i alla fall. Hade sjukt kul! Först drack vi lite i läggan innan vi tog en taxi till Kroksta för att lämna Daisy, sedan åkte vi vidare till Valla och Jeppes hockeykompisar och till sist hamnade vi på Harrys. Var inte supermycket folk men träffade Ida vilket var skitkul, hon är också från Nötbolandet. Vi är ju lite coolare än resten av Övik! Dessutom bjöd gubben på sjukt goda drinkar så jag var helnöjd, appletinis ba yeah.

Idag har man varit lite småseg men kirrade american pancakes till frulle så kändes bättre efteråt. Drog ner på stan för att testa jeans på Gina och sedan tog vi bussen till Jeppe för att kolla hockeyn. Blev torsk på den tyvärr, fan..

Ikväll blir det lugnt, orkar fan inte göra nånting. En rulle, en godispåse och massa mys typ. I löv it!

XOXO

i need shoes

 

Hello bejbs. Hinner egentligen inte blogga eftersom jag ska fixa mig och dra ner på stan, men slänger in en bild på klackarna jag beställde från Topshop. Ett par enkla sandaletter med lagomt hög klack på 7,5 centimeter. Äkta läder och hur sköna som helst. De kommer vara perfekta i vår och sommar då de passar till allt och går att ha både till vardags och fest då klacken är så pass "låg". Var svårt att fånga dem på bild i och med det, de är 1000 gånger snyggare i verkligheten. Priset var överkomligt i alla fall, gav en femhunka ungefär.

 

Kan verkligen rekommendera Topshops skor, detta var mitt 6:e par och jag är supernöjd med allihopa. De är bra kvalité och man får aldrig ont i fötterna av dem. Tycker de är betydligt bättre än Nellys skor och så mycket dyrare än dem är de inte. Dessutom är de grymt, jävla snygga!

 

XOXO


write drunk, edit sober

Drog upp till Frida en sväng istället för att gå ut och gå. Var alldeles för länge sedan vi hängde nu. Det suger, förrut umgicks vi typ varje helg.. men då levde man ju på krogen också, haha. Tog med mig Daisy så Diva och hon fick connecta, skulle vara roligt om de kunde bli playmates ju. Blev ett jävla liv i början men så småningom lugnade de ner sig och brydde sig inte så mycket om varandra. Blev ingen lek idag men tror att det kommer bli annat nästa gång de träffas, sötjävlarna. Annars var det skitkul att catcha upp med F igen. Just nu kollar jag BB och käkar smörgåsrån (eller bebiskex som jag kallar dem, heh) men funderar på att sussa, känns dock inge roligt att gå och sova själv när man är van att ha sin andra hälft brevid ♥

XOXO bitches

relationships isn't a test so why cheat?


En ny och enklare design på plats. Känner genast för att dra igång bloggandet på allvar igen. Tänk vad lite förrändringar kan bidra med, man får helt ny inspiration. Tog 5 min att fixa också. Har spenderat hela dagen hos mormor i alla fall, tog en lång promenad med kusinerna och vovvarna efter lunch och sedan har vi bara myst hela dagen. Gubben är i Skellefteå på bortamatch så ligger lonely i soffan och glor på gårdagens BB-avsnitt just nu. Så jävla beroendeframkallande det är, i fucking luv it! Bästa är att jag och Jeppe har kostat på oss ett Boxer abonnemang så kan kolla avsnitten på teven, har massor av kanaler nu, woop woop.

Imorgon är jag ledig. Skulle egentligen jobbat förmiddagen men hon som varit sjuk kommer tydligen tillbaka imöra så istället ska jag fota mina nya skor (har gjort en topshop-beställning) och visa er, sedan ska jag lägga en beställning på nytt löshår och betala min fucking parkeringsböter på 600k. FYFAN VAD OVÄRT. Men nu blir det en pw med Daisy.

Chiqababe: visste att du skulle digga bilden, haha! Så vår humor ju, i miss u fan.

XOXO

take every risk, drop every fear


Eftersom jag typ aldrig orkar blogga längre kan ni följa mig på instagram också! @josiiie 

RSS 2.0