Sista April

Lösnaglarna är på plats (sjukt snyggt), sminket delvis på plats, och snart blir det grillat hemma hos moá. Angelica och Matilda är också här =) Sedan åker vi till stan och fixar oss färdigt och därefter beger vi oss till Emil i Kroksta. Sen är det feeeeeeeeeeeest !
Hörs later, puss på er

Stressad


Känner mig sjukt stressad just nu. Blää, men aja. Kom typ nyss hem från stan där jag träffade på mitt ex mamma och syster. Så himla kul att träffa dem, var evigheter sedan sist. Jag hade tydligen nå grejer kvar hos dom fortfarande också. Vet inte vad men hon skulle ringa mig så skulle jag få dem framöver. Shoppade en del också. Två tröjor i rosa <3, en kjol, lösnaglar, en mascara och armband. Ja, ni ser själva på bilden. Nu ska jag iväg igen och ta spruta, puuuh.

Dagens frukost


Mums! Nu är jag färdigfixad och klar, så nu blir det stan. Puss på er!

30/4 torsdag

God morgon, sötnosar. Ja, idag är det alltså sista april a ka Valborgsmässoafton (shit, svårstavat). Dessutom heeeelt galet fint väder. Klockan halv 12 ska jag och mamma möta upp gubben på Norrstaden och skriva kontrakt för lägenheten, och sen ska vi gå en sväng på stan. Jag ska köpa lösnaglar och något nytt inför ikväll. Hoppas fan jag hittar något bara (brukar ju inte bli så när man verkligen vill ha något, right Katja? haha) Sedan efter det ska jag åka och ta en spruta på vårdcentralen. Mindre kul, men man måste tydligen ta en andra spruta ungefär ½-1 år efter man tagit den första mot hepatit a(?) Jag var ju utomlands i Turkiet förra året så det är därför iallafall. Aja, nu blir det frukost =)


Marissa


Hur snygg?

En lägenhet rikare

Åh, jag är så glad! Jag fick lägenheten =) Det är en liten 1a, så den är inte särskilt stor, men den ligger i ett väldigt fräscht hyreshus och är väldigt fräsch i sig, och det är verkligen A och O. Särskilt med tanke på hur ofräsch den tidigare lägenheten jag var och kikade på var. Den behövde verkligen totalrenoveras. Den här däremot hade stor och fin toalett (superviktigt), ny kyl och frys och var allmänt fräsch liksom. Perfekt första-lägenhet. Dessutom ska den tapetseras om och jag ska själv få välja tapeter! Åh, det ska verkligen bli så sjukt kul att inreda mitt egna hem, längtar verkligen. Ska göra det så mysigt jag kan i romantisk stil =) Ja, så från och med 1 juli blir jag "stor"stadsbo, hihi.


Lantlig och romantisk inredning är absolut finast

Flipflopsen Rolls Royce

Nu ska jag åka och kolla på en lägenhet i stan! Tänkte passa på att inviga mina ursköna flipflops för första gången i år. Havaianas, såklart. Finns inga andra flipflops som kan mäta sig med dem, bara så ni vet ;) Har ett par ljusblå och ett par svarta, men ska införskaffa mig ett par ljusrosa inför sommaren hade jag tänkt. Pusselipuss.

Alla kändisar älskar Havaianas!

Britney kommer till Sverige!


Seriöst, jag tror att jag dör! Britney kommer till Sverige i sommar för en konsert :O Jag trodde inte mina ögon först. Jag trodde seriöst att det var ett skämt, att det var för bra för att vara sant liksom. Men det är det inte, it's official ! Fyfan vad glad jag är :D M å s t e gå på...!

Britney in my heart <3

29/4 onsdag

God morgon, babes ! Själv har jag varit vaken sedan 7, eftersom jag började skolan vid halv 9, och just nu har vi en liten rast. Till skillnad från igår skiner solen och det kommer nog bli jättehärligt ute senare på förmiddagen. Kul att sitta inomhus och plugga då, verkligen. Aja, har hört att det ska bli fabulous väder hela helgen så får väl trösta mig med det. Imorgon är det ju Sista April också. Återkommer om planerna inför det. Grillning och fest ska det bli iallafall, for sure!

Utbildningen

På efterfrågan kan jag väl ta och berätta lite om utbildningen jag just börjat läsa då. Det är en tandsköterskeutbildning genom Lernia College på distans, fast som ligger här i Örnsköldsviks kommun. Den är 60 veckor lång, alltså lite mer än 1 år, varav 20 veckor är arbetsplatsförlagd utbildning. Apu alltså, som jag kommer göra på folktandvården i Domsjö.

Att utbildningen är på distans var det som lockade mig mest, då jag fortfarande är skolless nästan 1 år efter studenten, men det innebär också en jävla självdisciplin och ett stort ansvar från min sida. Det är ju upp till mig att få studierna att fungera. Själva yrket lockade mig då jag för det första varit inne på att gå sjuksköterskeutbildningen som inte är alltför olik tandsköterske (båda är ju vårdyrken), och då jag för det andra varit väldigt mycket hos tandläkaren själv eftersom jag haft ganska mycket problem med mina tänder. Intresset har liksom funnits där en längre tid, jag har bara inte vetat om det. Mitt mål är att vidareutbilda mig till tandsköterska inom käkkirurgi (+ 10 veckor)

Så, nu vet ni =)

Lindsay Lohan is hot


Jag kanske har ångrat mig föresten. Lindsay är nog inte för smal ändå. Hon är snygg, snygg, snygg!

Till råga på allt har jag en jävla finnjävel i ögat. ABSOLUT VÄRSTA stället att få en finne på måste ändå vara just ögat. Det gör ont varenda gång man blinkar till, och hur ofta gör man inte det?!

Slö-mode

Damn, I'm dead. Precis som jag trodde har det varit en lååång dag idag. Studiebesöket var väldigt intressant (fick lära oss om alla verktyg och instrument), men dem borde ha lagt det tidigare på dagen. Halv fem var man ju redan då döless efter att ha suttit i skolbänken hela dagen. Aja, nu är jag iallafall äntligen hemma och redo att chilla. Måste verkligen fixa naglarna också. De har av någon weird anledning pajat en efter en under de här dagarna på skolan. Wonder why? Inte ens mina naglar pallar plugget, haha.

So not me..

Almost a smile


Vi har fikapaus så jag passar på att plocka fram datorn. Snacka om dator/blogg-beroende, men så är det ju när man lever för att blogga (i princip iallafall) Undra vad man gjorde på datorn egentligen innan bloggning blev populärt. Hängde på Lunarstorm typ. Haha, ja jävlar vilken lunar-nörd jag var. Man loggade ju in minst en gång i timmen minns jag. Inte för att det hände något spännande så ofta, men man ville ju hålla sig uppdaterad ifall att liksom.

28/4 tisdag


Sitter på lunch nu hos mormor, precis som igår. Höll seriöst på att somna på skolan imorse. Trots att det var väldigt intressant det som sas så höll ögonen på att trilla ner på mig hela tiden. Så jävla irriterande, och så jävla pinsamt. Jag måste ha sett mest uttråkad ut i hela världen, haha. Nu måste jag åka tillbaka. Talk to ya läjter.

Väl snygg - Becks


Väl tidigt jag måste kliva upp imorgon. Hela klockan 7. Fyfan. Börjar halv 9 och slutar runt 18 så jag känner på mig att det kommer att bli en lååång dag. Fast ska på studiebesök så det kan ju bli rätt intressant dock. Får se det positivt =) Nu blir det sängen, pallar inte vara vaken mer. Puss på er (ni bra läsare - tack för alla fina kommentarer i inlägget under)

You should be ashamed of yourselves

Det spelar ingen roll vad för och hur mycket skit ni snackar om min näsa, för jag älskar min näsa och är sjukt nöjd över hur jag ser ut. Att ni hoppar på mig tyder bara på att läskigt dåligt självförtroende från er sida, och som grädde på moset är ni dessutom äckligt fega. Det är lätt att vara kaxig bakom datorskärmen, men det minsta ni kan göra är att stå för vad ni skriver iallafall. Jag vet att ni är avundsjuka på mig för att jag är sååå mycket snyggare och mer perfekt än er, för vad mer har jag egentligen gjort mot er som retar er så jävulskt? Just det, så skärp er för fan. Och SKÄMS! =)

Lipstick jungle

Just det, glömde en sak. Hade tänkt tipsa om ett sjuuukt bra läppstift som jag använder också. Jag har väldigt röda läppar naturligt, vilket jag hatar, och därför använder jag bara läppstift i beiga toner. Estée Lauders "Vanilla Truffle" är helt klart bäst. Lite dyrt, men värt varenda krona då det räcker jättelänge och är hur fint som helst. Rekommenderas !


Lunch


Sitter just nu hos mormor och käkar pannkaka med blåbärssylt. Smart drag där av mig att välja blåbär, när vi ska fotograferas på skolan efter lunch. Är ju helt blå i käften nu, aja. Det har inte hänt så mycket ännu, förutom att de ringde från Norrstaden om en lägenhet jag anmält mitt intresse på. Ska antagligen få kika på den på onsdag =) Ja, det var väl det for now. Bloggar när jag kommer hem igen. Puss <3

Nervous

Nu ska jag se 4e avsnittet av The Hills och sedan sussa. Imorgon är det nämligen första introduktionen inför skolstarten, och den kommer pågå hela dagen. Känns både och. Väldigt spännande och nervöst men samtidigt lite smådrygt. Ja, jag och skola, vi går inte riktigt hand i hand... Aja, det blir iallafall inte så mycket bloggning för min del imorgon då, om jag inte tar med mig minipc´n och uppdaterar er på lunchen om hur det går =) Ja, vad smart jag är, det ska jag göra! Good for you I've got brains. Jaja, puss och gonatt då.

Sjukt vackra Nicole

Married


Största nyheten just nu, for sure: då var dom alltså gifta då. Antar att det bara är att önska lycka till ! Vacker som en dröm var Heidi iallafall =)

Tre låttips

Flipsyde - When it was good Dead by April - Losing you Milow - Ayo technology

Chill dag

Magaaaaad vilken lovely day det har varit/är. Satt nere i hamnen, käkade glass och chillade och sedan ut på prommis. Man måste ju passa på när vädret är på topp! Det var föresten jättetrevligt hos Daniel igår =) Han bjöd på jelly shots och det var första gången jag "drack" det. Så jävla nice :P Fast trots gelén och några cider blev jag inte ens påverkad. Så det blev krogen nykter, och det var ingen höjdare (surprise..!) Så jävla typiskt dock när man äntligen kom in på Harrys :/


Jag leker apa, haha

Utsikt mot Öviksfjärden från Klippan

Lovely sun

Ååååh vilket underbart väder ! Det är förbjudet att sitta inomhus en sån här idag, så det så. Så nu blir det att he ut sig i solen och sätta sig på klippan och sola. PUSS!

Min navelpiercing

Jag insåg för några dagar sen att jag har haft min navelpiercing i 8 år. 8 år!!! Fattar ni? Det är ju helt sjukt länge :O Jag tog den när jag precis hade börjat 7:an, och ja, det är alltså 8 år sedan. Men trots att jag haft den så länge har jag aldrig tröttnat på den. Jag tycker den är lika fin nu som jag tyckte när den var nytagen. Och med tanke på att den tog 1 jävla år på sig att läka skulle jag aldrig få för mig att ta bort den. Jag skulle aldrig få för mig att ta bort den oavsett. Den är som en del av mig nu.  


Älskar min navelpiercing <3

Fest - igen

Gaah, fyfan vad mätt jag är. Jag och Angelica har nyss käkat grillat hemma hos mig, fläskfilé med klyftpotatis, sås och coleslawsallad. Så jävla gott, men självklart överåt man ju. Tidigare idag satt vi i hamnen och käkade glass. Såååå underbart, nu känns det verkligen som att det är vår ! Och nu ska vi iallafall snart åka tillbaka till stan och fixa oss, för att sedan bege oss till Daniel på fest :) Blir sjukt kul. Ha det så bra, babes.


The look


Och en closeup på mitt smink och hår :) Visst var jag fin? Jag fick faktiskt en hel del komplimanger igår för hur jag såg ut, och eftersom jag själv var mucho nöjd med min "look", så var det såklart jättekul att höra, hihi (det ser ut som att jag har hår under armen men det har jag INTE, jag är ingen inbiten feminist..) Nu ska jag fixa mig och sedan ut och njuta av det fina vädret. PUSS <3

25/4 lördag

God morgon, babes ! Var uppe med tuppen idag. Eller nästan iallafall. Precis så tidigt som jag brukar dagen efter fest. Vilket inte ens märks.. att det var fest alltså, för jag är inte bakis för fem öre :D Tro om det känns gött eller, hell yeah. Hade iallafall riktigt roligt igår. Kom inte ut på krogen förrän långt efter tolv, vilket säkert inte alls låter sent för er men det kan jag säga er, att det är inte vanligt alls för mig och mina kompisar i den här stan. Men det gjorde ingenting, för jag hade hur roligt som helst innan också på förfesterna. Och hör på detta: jag drack med måtta ! Jag drack typ 5-6 cider/öl och var inte ens särskilt full, men ändå hade jag askul. Dags att dra lärdom av det tror jag visst ;)


Såhär såg jag ut igår ! Jag glömde tyvärr minneskortet till kameran så jag var tvungen att fota med mobilkameran :/

Mucho bra - Lady GaGa


Feeeeest

Nu blir det en sväng på stan och sedan till Angelica och börja fixa sig inför kvällen. Sen blir det feeeeest ! SKÅL!


Förberedelser inför kvällen


Jag älskar Nicoles hår på den här bilden, så sjukt fint ! Bilden påminner mig även om att jag måste se 5e säsongen av Simple life igen. Var så länge sedan och det är ju så jävla bra :) Just för tillfället håller jag iallafall på att fixa lite inför ikväll. Raka benen, måla naglarna etc. Det är ju fest! Problemet är bara att jag inte vet vad jag ska ha på mig. Det ständiga problemet alltså.. men det lutar åt mina nya jeansshorts från Bikbok eller en svart kjol från Vila. Tror det blir shortsen faktiskt!

Få mer besökare till bloggen - gör som Josie säger

Läste om Viral Trafik på designadinblogg.se/ och det är faktiskt ett ganska smart sätt att få fler läsare på sin blogg :) Och vem vill inte ha det? So spread the word: thejosie.blogg.se ! (eller tryck på bilden nedan) 


24/4 fredag


God morgon, sötnosar. Har precis ätit frukost, som idag blev en kiwi-smoothie och en grov smörgås med ost, skinka och paprika, och nu ska jag följa med mammsen och handla. Talk to you later ;)

Tonights

Hey babes! Den här eftermiddagen/kvällen har jag varit ute på en prommis och en sväng på affären. Min underbara yoghurt tog tyvärr slut imorse så jag var såklart tvungen att handla en ny. Annars kan jag ju inte göra min supergoda kiwi smoothie till frukost imorgon ! Jag hjälpte nyss mamma att bära ut lite saker till friggeboden också, och där hittade jag en gammal fotboll som säkert har legat där minst hundra år, men det gjorde inget för den funkade fortfarande. Och mina fotbolls-skills sitter fortfarande i vill jag lova ! Stod säkert och trixade i en halvtimme, tills fötterna och knäna började ömma :P Fyfan vad kul det är, det måste jag göra oftare. Men nu ska jag måla naglarna och läsa min Solo-tidning jag köpte, som man fick med ett solpuder i PUSS PÅ ER! <3

Säljes!


Jag säljer mina ACNE-stövlar för den som är intresserad ! :)

Alltid snyggast - Nicole


Jag älskar Nicoles outfit så sjukt mycket här. Ryggen på linnet är så jävla seeeexigt !

Videoblogg - outdoors


Ärnt´ne typiskt att man alltid får sån barnslig baby-röst när man pratar med djur? Haha :D Och jaaaaa, det var en gul foppa-toffel jag hade på mig. Fy, vilket fashion-crime av mig, va? ^^

Love to hate

3 saker jag hatar vs. älskar just nu !


† smutstvätt. Jag tål det inte. Ibland blir äcklet så stort att jag bara måste tvätta upp all skitig tvätt, inklusive övriga familjens. Jag kommer aldrig förstå dem som har översvämmande korgar med skitiga trosor och svettiga tröjor ståendes, FYFAN.

† rastlöshet. Ibland får jag nåt allvarligt fel på mig själv. Jag kan aldrig sitta still och bara chilla. Bokstavsbarn...

† ständig otur. Saker och ting går aldrig som man planerat och vill. Det är ju så, men jag kommer aldrig lära mig att acceptera det.

♥  vädret. Solen skiner, himlen är blå, det är varmt... vad mer behöver jag säga? Jag ligger ute och solar i bara bikini !

♥ grilla. Detta efterlängtade vårväder innebär även grill-premiär. Nog för att vi grillade redan förra helgen, men grillat  kan man ALDRIG få nog av. Mums.

♥ .. att det är torsdag. Det innebär att det är fredag imorgon och det innebär feeeeeeeeeeest !


Breakfast


Min frukost denna morgon var densamma som den varit alla mornar den här veckan. Yoghurten är perfekt att ha i smoothies eftersom den är lite syrlig. Det är hallon/melon, för er som har dålig syn. Det blir så sjukt gott ! Ni måste testa :)

Hills-snack

God morgon, sötnosar ! Igår tittade jag på de två första avsnitten av The Hills. Jag vet, jag skulle göra det häromdagen men då orkade jag inte :P Iallafall, guuud vad Lauren gör en höna av en fjäder. Varför håller hon på och fjantar sådär och påstår att Stephanie försöker tvinga på henne Heidi? Visst, Spencer är en jävla hjärndöd idiot och LC hatar honom, men Heidi är sin egna person ! Och dessutom en jättegullig sådan. Jag tycker Lauren är så jävla barnslig som aldrig vill begrava stridsyxan. Nä usch, tacka vet jag det gamla ordspråket; lär dig livets stora gåta, älska, glömma och förlåta ! 

Vad tycker ni? Tycker ni Lauren gör rätt som inte vill umgås med Heidi, eller tycker ni som jag att "bråket" är så jävla uttjatat och löjligt nu???


More Big brother

På tal om mer Big brother. Dem visar repriser på tv400 av säsongen 2003 när bl.a Linda Rosing, Larssa, Micke och Danne var med, och oh my gooood vad snygg Linda var då ! Ni kanske inte tror på mig, med tanke på hur hon ser ut nu, men kolla själva så får ni se. Hon såg så naturlig ut. Så jävla synd att hon opererade sönder sig...


Don't miss


Alltid anonyma


(sorry, men jag kan verkligen inte låta bli) Ja, för för att lyssna på rock måste man ju vara svarthårig och gå klädd i trashade jeans, nitar och kedjor! Tänk lite längre än näsan räcker, va. Bara ett tips :P

Dance, dance, dance

Märks det att jag är fest-sugen eller? Så jävulskt är jag ! Eftersom det blev en vit helg nu senast kan jag knappt bärga mig. Särskilt inte nu när jag varit och köpt så goda cider på systemet idag. Smultron, persiko/vanilj, hallon/stjärnfrukt och jordgubb/lime. Åååååh, ge mig ! :D 

Övik is beautiful

Tidigare ikväll var jag och Angie ute på en timmes stadsrunda (mest för att förbränna chokladtårta, men också för att få lite luft) och gud vad mysigt det var. Att vandra runt i vår lilla stad och bara kolla på alla hus, människor och natur är så himla underskattat. Det är så sjukt fint här och jag älskar att vara utomhus. Nu längtar jag ännu mer tills jag får min egna lägenhet i stan, så att jag kan gå runt där hur mycket jag vill. Jag älskar att bo som jag bor (vid havet) men hit kommer jag alltid kunna återvända. Att ha mitt eget i stan ser jag verkligen framemot !


Jag bor så himla fint, kan man ha det bättre ! Don't think so :)

Stackars Lindsay..


Alltså shit, ser ni hur smal Lindsay har blivit ?! :O Hon håller ju på att tyna bort ! Det ser verkligen inte bra ut nånstans för hon ser så ohälsosam ut och det klär henne inte. Hon måste verkligen gå upp i vikt, för hon hade ju helt perfekt kropp på bilden till vänster...

Todays


Kom nyss hem från stan och befinner mig just för tillfället hos Angelica ! Köpte några smultron och persiko-cider på systemet och ett par vita bikinitrosor och ett läppglans på H&M. Mer blev det inte, men det duger :) Nu har vi käkat kycklingpytt med keso och sallad och snart blir det lite chokladtårta på det. Jag vet att jag ser ut som ett retard på bilden, men jag tänkte visa dagens outfit ! Eller kunde ha varit dagens outfit, för jag bytte om. Men men :P


22/4 Onsdag

God morgon, babes! :) Idag mår jag mycket bättre, och är inte lika förbannad längre. Solen skiner, men jag hoppas verkligen att det är någon värme i luften också, för annars faller solens funktion you know. Om en timme ungefär ska jag ta bilen in till stan och möta upp Angie för ett litet stad-besök. Vi ska bland annat inviga systemet (för henne då) eftersom hon fyllde 20 i söndags. Sen blir det säkert en fika också ! Nu blir det frukost + dusch. Puss så länge!

Har du allvarliga fel eller? Verkar så



Hahaha. Alltså, seriöst. Det här gjorde verkligen min kväll (åtminstonde livade upp den en aning) Sen näääääär blev det wannabe att blogga om samma saker i bloggvärlden?! Face it girl; everyone does it sometimes ! Och det är knappast för att kopiera någon för att de är en största idoler. Det är bara en jävla smoothie, och det är bara ett jävla tv-program. OMG ORKA.

Pissed off


Jag hade fan tagit alla dom här shotsen nu. Jag som inte ens tål ren sprit. Men fan vad less jag är på min familj just nu. Orkar inte med dom en sekund till. Kan jag inte bara ha flyt att få hitta en liten, fin och fräsch lägenhet i stan så att jag kan flytta härifrån på en gång ! Det kanske låter hemskt, men det skiter jag i för ibland önskar jag att jag var enda barnet...  

Kiwi-smoothie


Dagens lunch: Kissie's ombloggade smoothie, och den blev faktiskt helt sjukt god ! Väldigt syrlig, men det gillar jag. Jag använde 1½ dl mini hallon- och melonyoghurt (0,01% fett) två kiwifrukter, ½ banan och två isbitar. TRY IT OUT ! Lägg märke till min välmanikerade tum-nagel, haha !

Lägenhet

Nu ska jag åka och titta på en lägenhet :D Hoppas den ser fin ut, och att jag får den om jag gillar den !

Puss så länge!

Säg hej till min sötnos


Lisens öronhår är inte att leka med. Som ni ser, haha !

Beautiful nails

Morning, babys. Vet ni vad? Jag har bestämt mig för att spara ut mina naglar. Ja, det låter säkert inte som någon stor grej för er alla, men ni som känner mig vet att jag alltid klipper av mina naglar kort för att jag tycker att det är skönare. Men nu är jag trött på mina stumpar, så jag ska spara ut dem som jag hade för några år sedan. Då misstog folk alltid mina naglar för lösnaglar. Jag behöver inte ens måla den där vita kanten för att få fransk manikyr. Så fina naglar kan jag få om jag vill :)


Big brother <3


Ååååh vad jag saknar Big Brother !
Varför, varför, varför skulle dom sluta med det? Kanske sämsta tv-beslutet ever, hallå. Saknar allt skitsnack och alla fester, intriger och bråk.  Konstigt nog (eller kanske inte så konstigt ändå, hehe...) så var alltid blondinerna i BB mina favoriter, och ingen har väl glömt Jessica? Gud, hon var ju det coolaste jag sett någonsin ! Jag ville se ut precis som henne, för jag älskade hennes stil och hennes platinablonda hår. Jag ville ha en likadan Barbie-tatuering som henne, och jag köpte till och med exakt likadana trosor som hon hade, haha. Från Lindex, knalloranga med Snobben på, haha jag är sjuk jag vet ! Tyvärr är hon ju inte alls lika snygg längre...

Don't worry, be happy

Visste väl att det här skulle bli en bra dag ! Även om allt inte har ordnat sig till 100% ännu så är det på god väg att göra det, och fyfan vad det känns bra. Äntligen något äkta och riktigt positivt i mitt liv :)  Nu vid 4-tiden ska jag åka till Angelica och äta lite tårta, eftersom hon fyllde 20 igår. Hörs lite senare, babes.


18-årsgräns för att sola

Jag läste att det kan komma att införas en 18-årsgräns för att få sola solarium, och det tycker jag faktiskt är sjukt bra. Första gången jag solade var nog i 8:an, och sedan dess har jag solat till och från under vintermånaderna, trots att jag alltid har vetat att det är farligt. Trots att jag vetat om riskerna har jag ändå lagt mig i den ena cancergrillen efter den andra, allt för att se så bra ut som möjligt.


Dock inte alls ofta, ibland inte ens en gång i månaden, och det är jag otroligt glad över idag. För jag tänker aldrig sola solarium igen i hela mitt liv, efter ha läst om fina Sabinas kamp mot hudcancern i hennes blogg. Och det tycker jag inte att ni heller ska göra, för det är inte värt det. Visst tänker man "det händer inte mig" men ett tu tre så gör det faktiskt det och då kan det vara för sent. Så bojkotta solariumerna och använd solskyddsfaktor i solen, så gör ni iallafall något för att skydda er från denna hemska sjukdom !

Gotta love her


Rihanna är lätt en utav de bästa kvinnliga artisterna jag vet. Jag älskar hennes musik och hennes platta "Good girl gone bad" är definitivt den bästa hittills. Bara namnet says it all ! Mina favoritlåtar är:

breaking dishes,
umbrella,
good girl gone bad,
question excisting,
sell me candy,
dont stop the music,
lemme get that,
rehab.

Måndag 20/4

God morgon, raringar! Jag är sjukt förkyld nu, men det ska jag låtsas om att det inte bekommer mig särskilt, för vädret är helt underbart idag. Bättre än tidigare dagar faktiskt, för det blåååser nämligen inget! Hurra :D Och jag tror att det kommer hända bra saker idag. Jag känner det på mig. Nu har jag bråttom, så jag ska börja fixa mig lite. Sedan mellan kl. 10-11 ska jag ha lärarchat, wiiihooo! Hörs senare. Puss på er

Bedtime

Sleep tight, honeypies! Imorgon går vi en ny spännande dag till mötes, right? ;) Jag ska iallafall avsluta den här ytterst givande dagen med att se de första avsnitten av The Hills säsong 5 ! Eftersom jag anser att jag varken har haft ork / tid att göra det förräns nu. Humm. Aja, jag slår vad om att jag har missat något iallafall. Hills in ma heart ♥ 


Vackra Heidi, med sin skabbiga pojkvän

Ny design!

Åh jag är så sjukt nöjd med min nya design ! Vad kul att fler verkar gilla den också :) Och visst passar den mig ! Som handen i handsken. 
All cred till VICTORIA

A shoe-crime


Haha, alltså jag döööör ! Morsan städade våran skrubb där vi förvarar alla skor den här familjen äger och titta vad hon hittade längst in i en påse. Kanske de fulaste skorna ever ! Hon påstår att det är mina gamla, men jag VÄGRAR ta på mig skulden. Inte fan kan jag ha gått i ett par så fula jävlar, hahaha. Visst är dom ett riktigt par shoe-crime?

Beautiful


Nu ska jag sola för det är fiiiiiint väder !

Sunday-morning

Yeeey, det är söndag! Så sjukt spännande, och guuud vad roligt... NOT. Imorgon är det nämligen slut på min ledighet för då börjar jag plugga. Visst ska det bli spännande att börja på något nytt, och visst känns det bra att få göra något överhuvudtaget. Men, jag är ändå en latmask innerst inne och utbildningen är trots allt på distans så tänk om jag fuckar upp allting??? Nej, nu jävlar ska jag tänka positivt. Det här kommer gå hur bra som helst. Det här kommer Josie klara som en dans på rosor för hon klarar ju allt bara hon ger sig fan på det ! Wish me luck, babes.



En modellkarriär hade känt så mycket enklare!

The night

Back home, baby! Blev en soft kväll med godis och kortspel hos Emelie tillsammans med Angelica, och sure babe, det är alltid trevligt. Men inget går upp emot en galen festkväll + utgång, that's a fact ! Nästa helg blir det iallafall fett med ös, for sure, för lilla Angie fyller ju faktiskt 20 år idag och det måste självklart firas ! Sådant går inte obemärkt förbi förstår ni väl :) Hittade en sjukt bra låt i Gaybloggen. Jag dör, så sjukt braaaaaaaaaaaa!


Hittade en gammal bild på mig från i höstas/vintras. Visst ser jag sjukt annorlunda ut?

Have a great night !

Nu ska jag mumsa grillad fläskfilé, sedan sminka mig (mycket) och bege mig mot staden. Vet fortfarande inte hundra vad som händer ikväll, men det kommer att visa sig ! It always does. Träffa lite folk och kanske ta en cider låter iallafall trevligt. Puss på er, raringar! :)


Saturday, I love you like gold

Tvättat håret (usch!), ätit våfflor med banan till lunch, varit ute på en timmes powerwalk, hjälpt morsan att marinera fläskfilé och grillat ansiktet i solen en kvart. Det är vad jag har gjort hittills idag, och just nu sitter jag och lackar naglarna med nagelstärkare. Det är verkligen sjukt fint väder ute idag, synd bara att det blåser så isiga vindar för det är ju inte direkt någon värme i luften :/ På tal om is, för alla Modo-fans kan jag ju berätta att Modo äntligen tillsatt sin nya tränare, tjecken Miloslav Horava ! Intressant. Ska bli riktigt spännande när säsongen drar igång igen till hösten. Framför allt att se vilka alla nyförvärv blir, men också att se hur Horava lägger upp spelet. Mhmmmm! Hockey är det enda som får mig att se framemot och överleva vintern.

Click on da pick


18/4 Lördag

God morgon, darlings! :) Lördag idag och solen skiner, wunderbar! Dock vaknade jag upp en förkylning :( Och jag hatar att vara förkyld, så jävla ovärt. Fast inte så konstigt att jag blev det då brorsan har varit jätteförkyld hela veckan. Aja, det är bara att bita ihop. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag faktiskt. Har för en gångs skull inga som helst planer. Får se vad dagen utvisar helt enkelt. Jonna pratade om Monikas inflyttningsfest, så kanske att jag följer med på den (dock blir det alkoholfritt för min del) eller så ska jag nog hem till Angelica och titta på hennes nya lägenhet. Jaja, något blir det iaf :)


Jag på bussen till K-fors i torsdags


Jag döööör, mumsbit


Maaaagad, hur jävla snygg är inte Markus ?! JAG DÖÖÖR! Carina Berg hemma hos honom gjorde min fredag. Mhmmm!

Bjuder på en videoblogg från igår


Jag syns cirkus 1½ sekund och hinner se ut som ett monster, men visst, nästa gång ska jag aaaabsolut göra en videoblogg där ni kan se mig hela tiden. Looking forward to that ;D

Jag är (var) sötsugen



Kan man bli nåt annat när man ser de här bilderna?! Nopp. Jag har bakat vanilj- och kokosmuffins alldeles nyss. Prima ballerina blev dem! Hoppas de smakar lika bra som de ser ut bara. Och tur att det är fredag idag, för då får man faktiskt unna sig någon söt efterrätt! Fast nu blir det, tönt som jag är, en PW för att hamna lite back i kcal-intaget...

Jag & Baby igår


Fin bild va? (förutom att jag ser lite äcklad ut) Jonnas pappas systemkamera knäpper så sjukt fina bilder! Fast lite cred ska såklart Kicki också ha som står bakom kameran !

Observation: lekstuga

Igår när vi på en förfest hos någon snubbe i Kramfors kunde man ju inte låta bli att känna sig aningen malplacerad. Jag tror vi hamnade i en lekstuga där någon osmart jävel bestämt sig för att kasta in några flaskor sprit. Folket på festen var födda mellan 1990-92, och att jag är 2-4 år äldre än dem tror jag aldrig har känts så uppenbart. Killarna lekte runt som en bunt manshoror allihopa (nästan alla, och särskilt en) och tjejerna gick ut för att "minst och kortast klänning" vinner. Herregud, de måste ha frusit ihjäl när de skulle hem. Ja, för på krogen kom dem i yngsta laget ju inte in. Jag kände mig som deras morsa där jag satt i mina jeansleggings och långärmade tröja och huttrade åt dem i tub-kortkort-klänning och bara ben. Men, det är ju sådär många tjejer i den åldern tror att det fungerar. Men det märker dem med åren att det gör det inte :)

Home sweet home

Back on track, babes! Tog en tidig buss hem imorse vid tjugo i nio eftersom Jonna skulle på möte här i stan med tidningen 7. Småsegt att kliva upp men det känns faktiskt skönt att vara hemma trots att klockan bara är elva. Sitter och mumsar varma smörgåsar med skinka, ost och tomat nu som en andra frukost. Så sjuuuukt gott! :) Tro vad det blir sedan då? Farsan vill att jag ska städa, men KUL då... Just ja! Jag hittade en hunka på backen igår. Wohoo!


Varm smörgås a´la Josie: en skiva grovt fullkornsbröd, chilisås, rökt skinka, två tomatskivor, ost & oregano. Voilá!

Off to Kramfors

Nu bär det snart av till Kramfors för min del. Ska hälsa på min lilla raring Jonna :) Vi hörs när jag kommer hem imorgon igen. Tills dess får ni ha det så bra!
Puss på er!

Babe


Vikki är född samma dag som jag, 30 december!

Sailor Moon


Det måste ha varit fler än jag som kollade på Sailor Moon? Jag tyckte det var så sjuuukt bra! Vi brukade leka att vi var tjejerna, och jag var självklart alltid Sailor Moon-Annie eller Sailor Venus-Arienne. Dom två var ju snyggast (och mest lik mig) Så typiskt mig att alltid välja de sötaste, eller någon av blondinerna :P

16/4 Torsdag

SNÖ! Vad är det mina vackra ögon skådar? Jo se på fan, det snöar. Guuuud vad jag hatar April-väder...! Ena stunden är det vårväder, och andra vinterväder. Jävla skitmånad. Jag menar, för två dagar sedan satt jag ute i bikini och solade. Nu måste jag i princip hiva fram min undanstoppade Fjällräven-jacka, som jag inte trodde att jag skulle behöva mer innan sommaren. Buhuu, jag blir deprimerad :( Bara för det måste jag tröstäta frukost nu.


Playboy-girls


Nu visas mitt favoritprogram på tv: GIRLS OF THE PLAYBOY MANSION. Don't miss ;)



Min första riktiga videoblogg


Haha, jag dör. Att göra videobloggar var verkligen inte det lättaste. Det är ju jättelätt att låta ansträngd och tillgjord! :P Fast jag tycker nog att jag lyckades helt okej, för att vara första gången! :)

A blonde moment


- Vad är det för likhet mellan en Ikea möbel och en blondin?
- Så fort du kommer hem ramlar benen isär och du upptäcker att det fattas några skruvar...

Tur att jag kan driva med mig själv, för jag älskar blondin-skämt! Hahahaha.

Min belöning

'

Jag belönade mig själv med ett lass (mager)korv och (fullkorns)makaroner för att jag varit så duktig och motionerat så bra. Ibland är det förjävla gott! Just nu vill jag dock mest kexa när jag ser bilden, för jag är så sjukt mätt. Lägg även märke till den nyttiga klick keso jag självklart lade till ;)

Pullkrossar-tur

Nu jävlar har jag och Johanna varit duktiga. Riktigt duktiga! Vi har varit ute och cyklat 2 hela mil :D Tyvärr kan jag inte påstå att det var varmt för fem öre. Soligt, men vindarna är iskalla så jag förfrös nog mer än ett finger. Men det var det nästan värt, för nu behöver jag inte alls känna mig lat som sket totalt i promenaden med mami och papi iförmiddags. I ROCK! Fast, jävlar vad ont man får i röven/pullan när man cyklar! Vi döpte om cykeln till "pullkrossarn". Ett mycket mer passande namn, haha!

Bild 1: view mot Övik Bild 2: snygg-Johanna Bild 3: enorm backe vi precis bestigit Bild 4: skitsnygg cykel-stil




Kolla vad söt!


Det roligaste är i slutet när han pratar med sin mormor, haha!

Idioter

Just nu har jag damp. Damp på CSN som ska krångla till allt så jävla mycket! Och damp på mitt BankID som till en början också krånglade så in i helvete. Att söka studiemedel över internet skulle ju tydligen vara sååå lättsamt. Eh, NEJ! Inte för fem öre enkelt är det. Har suttit i en timma utan resultat. Inte har jag lyckats få iväg nån jävla blankett inte. Ååååååh, jag hatar när saker och ting ska vara så krångliga. Aldrig kan något gå smidigt och enkelt...!

 =


Jag kräver sommar!


15/4 Onsdag

God morgon, sötnosar! Sitter här och planerar för något som kan bli riktigt roligt. Eller så kan det inte, utan går åt pipsvängen, men det är självklart värt ett försök. Bara jag lyckas få ut de övriga familjemedlemmarna ur huset först. Annars går det inte. Idag är det föresten mulet ute igen. Fyfan, inte mer än två dagars härlig blå himmel kunde vi i Övik få. Orättvisan är allt förjävla stor... 


Ugly Betty


Jag blir så frustrerad! Jag hittar otroligt nog ingen bild på Ugly Betty-Marc's nya frisyr, och jag hittar nästan alltid det jag letar efter! Nåja, han har iallafall skaffat en så sjukt snygg haircut som han klär så ruskigt bra i, och ni som såg premiären av Ugly Betty ikväll såg den åtminstonde också. Visst var den helt amazing på honom?! I loved <3 (på bilden har han alltså inte den nya, heta frisyren utan den ser ungefär ut såhär)
Puss & Godnatt, babes!

Kramis kanin


Den här kanske är lite barnslig(?) men jag tycker ändå att den är sååå söt! Kanske ska skaffa den som ringsignal ;)

Såhär har det sett ut idag


Ja, vi har tyvärr fortfarande snö här i de Norrländska skogarna!

Lite färg har jag trots allt fått, men mer ska det bli!


Nu sätter vi punkt

Nu pallar jag inte sitta ute mer. Sol i all ära, men till slut tar rastlösheten över. Så är det bara. Var föresten in på DennisM's blogg nyss (jag kan ju inte låta bli trots att jag borde) och läste hans "svar på tal". Visst, han har (tyvärr) en poäng och det ligger (tyvärr) något i det han skriver om att folk inte skulle ha reagerat lika starkt om han förespråkat övervikt på samma sätt som han gör med "size zero". MEN, vars skon klämmer vad gällande honom är när han hoppar på fullt normalviktiga människor såsom Kissie och Blondinbella. Men det förstår han ju självklart inte själv, för han verkar ju som sagt inte ha alla hästar i hagen. Nu ska jag inte ödsla mer energi på Dennis i min blogg!

Sola!


Sitter ute på farstukvisten nu i bara bikiniöverdel och shorts, och det känns nästan precis som sommar! Blir alldeles svettig, men det är bara bra det för nu jävlar ska jag få lite färg. Blekheten kommer vara ett minne blott ;)

Pure happiness

God morgon, babes! Inatt har jag äntligen sovit som jag förtjänar. Like a princess :) Och gissa om det är fint väder ute, helt underbart! Jag blir på så bra humör för nu kan jag sitta ute och sola hela dagen. Sätter man sig i lä så kommer man säkert kunna sitta i bikiniöverdel (åtminstonde linne), så varmt kommer det vara. Åh, lycka!


Såhär snyggt brun var jag förra sommaren

Fjantskallar deluxe

Föresten, vad tråkiga ni är. Inte fler än 3 pers vågade chansa vilket påstående om mig som var falskt! FEGSKITAR! Men, kan ju säga som så att de tappra brudarna som gjorde det iallafall gissade rätt! Jag har aldrig fått diagnosen depression och jag har aldrig hängt hos en hjärnskrynklare. Tyvärr får ni babes ingen vinst (även om ni förtjänar det), men ni kan ju stoltsera med att ni känner mig ganska väl iallafall ;)


Sexig gruppbild från i lördags!

13/4 Måndag

Hemma igen! Det är ju inte direkt ofta man träffar Magnus eftersom han bor i Stockholm, så det var riktigt roligt :) Dessutom var hans kusiner, Felix och Hampus, också med och det är ju ännu mer sällan man träffar dom (tror inte ens att jag träffat Hampus tidigare...) så det var också riktigt roligt! Söta pojkar det där, hihi. Nu blev jag föresten riktigt sugen på att åka till Gotland i sommar! Dom brukar vara där och festa på somrarna och enligt dem så är det bästa partystället i världen, typ. Fan, det får man ju inte missa :O Någon som är på?!


Birthday

Trots illamående så bär det nu av till min kusin för att fira hans födelsedag. Han är hemma från Stockholm :) Puss!


Till sommaren


Har legat och drömt om de här jeansshortsen jag hittade på Bikbok sen i lördags, så jag var bara tvungen att dra en sväng på stan idag för att köpa dem. Snygga, va? Ju kortare, desto bättre. Blä, mitt ena lår ser tjockt ut :S

Vilket påstående stämmer inte om mig?


*Det är snart 3 år sedan jag gjorde en väldigt jobbig operation?

*Jag skolkade mig igenom delar av gymnasiet?

*Jag hatade fett när jag var liten, och spydde av grädde och smör? 

*I högstadiet gick jag igenom en depression, och träffade ofta en psykolog?

*Jag har aldrig avslutat ett förhållande på rätt sätt?

Worst night ever

Inatt har jag nog sovit sämre än jag gjort på jävligt länge. Jag lyckades somna vid halv 11, men vaknade till vid 1-tiden när någon tyvärr tyckte att det var helt okej att ringa och väcka mig. Somnade om, men vaknade till och från fram till klockan 3 då det fick vara nog. Jag klev upp och hämtade mig ett glas Proviva och läste några sidor ur Stenhuggaren. Försökte somna om, och lyckades väl när klockan slagit halv 6, vilket gjorde att jag vaknade nyss. Ja, jippi. Det här kan bara ha berott på att jag fortfarande mådde illa igårkväll och har gjort under hela natten också. Gör fortfarande faktiskt.. skumt. Sedan hade min nattlampa dött också. Jag sover inte i kolsvart mörker!

Ännu mer barnförbjudet


Jag tror att jag är lite hemligt förälskad i den här bruden. Hur snygg är hon inte? Bilden i helhet är sjukt cool. Daaaamn.

Zzzzzzzzz

Så katastrofalt seg dag det här har varit. Kan inte klockan bara bli sängdags snart så jag kan vakna upp obakis! Jag är så trött på att känna den här molnande, otäcka bakis-känslan i kroppen. Och jag är jävligt trött på att vara illamående. Magen har inte hämtat sig från gårdagens bravader. Har legat och läst i två timmar ur Stenhuggaren, så mycket har jag orkat med, och nu vill jag fan veta vem det var som mördade lilla Sara, så jag ska nog bege mig mot soffan igen när jag har skrivit klart det här för att läsa lite till. Finns ju ändå inget annat att göra. Bajs på allt. Hej då.  

"Videoblogg" 2


Mina videobloggar är inte riktigt som alla andras. Jag bjuder på utdrag ur våra förfester istället. Is'nt it great? :D

A statement

Jag har sagt det förrut och jag säger det igen. DennisM måste vara den mest pantade "killen" som går i ett par skor. Varken Blondinbella eller Kissie är tjocka, för fan! Han har inget jävla liv som endast lever för att såra och kränka andra. Hade jag kunnat hade jag strypt karln...!


Kiss me thru the phone


En av mina favoritlåtar just nu! (bilden är en länk)

K*k sprit

Neeeeeeeej! Det som inte får hända hände igår. Jag blev för full och började spy som en gris. Så jävla äckligt och så jävla pinsamt och så jävla ovärt! Jag som verkligen hade sett framemot att gå ut igår. Men nej då, vid tolvtiden var min kväll definitivt över. Jävla Minttu-helvete. Varför ska jag shotta dig när jag egentligen hatar dig? Jag säger bara: aldrig mer!


Bortse från min jävligt mobbade min och kolla kepsen istället, hur snygg är inte den?! Jag vill också ha en rosa keps!

Party hat

 

Nu kör vi! SKÅL! Ha så kul och puss på dig, Jonna-baby :D <3


Håll käften, dricka sprit!


Sexiga Katja och jag under en rökpaus igår

Yeah, det blir nog fest ikväll också. Vad ska man annars göra? Alla som är födda och uppvuxna i Övik vet att det inte finns så mycket annat att hitta på :P Men orka klaga. Lite fest har jag inte dött av, snarare tvärtom! Dessutom är det ju trots allt påskafton och jag är ganska säker på att fler än jag sitter och taggar till just nu. Am I right, or am I right? ;) Så skål på er gott folk!

"Videoblogg"


Här kan ni själva ta del av den mycket roande förfesten igår ;) Det är självklart jag som filmar!

Gårdagens förfest innehöll allt en förfest bör innehålla


        Bra musik                                         Mitt "läppglans"

Underhållning, haha

Singstar deluxe                                  Chips

11/4 Lördag

Good morning, sunshines! :) Vaknade vid åtta tiden idag, ofräsch som fan, men iallafall inte bakis. Fett skönt. Jag blir fan inte så värst bakis längre. Seg, men jag mår aldrig dåligt. Fett skönt! Befinner mig hos Angelica just nu, men senare ska vi bege oss ner på stan för att träffa Katja och kanske ta en fika. Fyfan vad gott det skulle vara med varm macka och en smoothie, eller en stor fet morotskaka.. Yeye, nu måste jag sminka på mig masken, för såhär jävlig kan jag ju inte se ut.



Party like a rockstar

Ikväll vankas det fest med Katja, Angelica och Mia, för hela slanten! :) Och änt-jävla-ligen så skiner solen här också. Gaah, det var VERKLIGEN på tiden. Underbart! Ni får ha en så mysig långfredags-eftermiddag och kväll så hörs vi imorgonbitti. Då slänger jag garanterat upp massa fest-bilder, dom som ni, precis som jag, älskar så mycket ;)


Så jävla snygg!

I'm a barbie girl


Hallå brudar, jag menade inte direkt att jag vill se ut som en vandrande Barbie-docka. Hennes propotioner är som ni säger inte direkt verklighetstrogna. Nej, jag menar såklart Barbie-looken. Det är skillnad, och sjukt snyggt! Dags att bleka håret ljusare, definitivt.

Barbie-idealet

Fint eller fult? Vem vill inte se ut som en Barbie? ;)

Långfredag

Men god morgon ;) Fråga mig inte varför men jag vaknade strax innan 7. Kul, jag som hade efterlängtad sovmorgon och så vaknar jag svintidigt. Jobbskadad. Aja, jag är i vilket fall ändå vrålhungrig, och har sjukt ofräscht hår, så lika bra att jag stiger upp på en gång. Och en annan sak, jag ser blå himmel utanför fönstret! Är det möjligt? :O Det kan vara en synvilla..


Frukost; havrefras med jordgubbar, en kopp blåbärs- och vaniljthé och givetvis ett ägg!

Barnförbjudet


Lite porr såhär på kvällskvisten, det får ni stå ut med ! ;) Hon har nog den snyggaste kroppen jag sett. Go blonde and you're fucking perfect, bitch! Jag har varit osocial hela kvällen, jag vet, men det beror på en faslig trötthet och en gudomligt bra bok (Stenhuggaren av Camilla Läckberg ofc) Men imorgon får jag äntligen sova ut, och efter det blir jag mig själv igen. Det här går fan inte.
 Puss och godnatt, babes! :) 

Bad habits


Jag tvingade ut mig själv i ovädret för en PW nyss. Så går det när man tvunget ska trycka i sig massa godis. Fast vadå, det är trots allt påsk, och vid påsk äter svenskarna typ 4 ton godis. Det vill säga mest godis på hela året! Så jag är knappast ensam om att vara gottegris iallafall :P

Summer of '09

Eftersom vi i norr inte sett solen på flera veckor nu är det förståss omöjligt att inte börja drömma om sommaren. Jag har så mycket planerat, och så mycket att se framemot. Allt involverar fest på ett eller annat sätt, men som ni vet så är jag en riktig party-girl, så det är självklart ;) Jag vill dock inte avslöja allt redan nu, men kan säga som så att det åtminstonde blir två festivaler (gatufesten i s-vall och yran i ö-sund), en utlandsresa, Ulvön på midsommar och flera dygn ute i skärgården med nya båten. Allt med mina vänner, och så mycket mer! Det kommer bli en toppen-sommar, I just now it.

Sienna är grymt festival-snygg

Vila for the win

Nu ska jag lista mina absoluta favoritaffärer, och jag börjar med den jag har som number one favourite!

1. VILA. Får alltid grava cravings när jag befinner mig på Vila, och lämnar sällan butiken tomhänt. Det finns alltid något guldkorn att fylla ut garderoben med. De har verkligen allt! Idag fick jag t.ex med mig tröjan jag har i vitt, fast i beige/ljusgrå. Enormt stora plus för att personalen är så otroligt gulliga. Bäst personal ever! :)

2. BIKBOK. Hittar jag inget på Vila (vilket ni vid det här laget har förstått att det ytterst sällan händer dock) går jag raka vägen till Bikbok. Fast hit går jag även om jag hittat något på Vila, för Bikbok kan ibland överraska med helt sjukt fina kollektioner. Höstkollektionen var i mitt tycke underbar, och vårkläderna är ännu finare. BB har helt klart ryckt upp sig genom åren!

Och där var listan slut! Finns inga fler affärer i Övik som jag handlar kläder på :P Eller det händer väl, men då är det bara för att jag råkar hitta något.  

Hockeykväll

Var såklart tvungen att se matchen mellan FBK och HV ikväll, som den hockeynörd jag är. Den kunde ju vara avgörande, och det var den också. Färjestad tog, som jag vetat hela tiden, hem allt och fick SM-guldet och sett över hela säsongen var dom värda det, absolut, men med tanke på att de vunnit 8 guld redan så kändes det sådär. Modo skulle stått där.. men nu blev det tyvärr inte så, så
PUSS OCH GOD NATT, babes!

Sveriges stolthet


Victoria Silvstedt måste ju ändå vara en av Sveriges vackraste kvinnor. Carolina Gynning också, fast Victoria drar nog ändå längsta stråt. Jag menar, hon är ju trots allt stor i USA och känd över hela världen. Hon har egen reality-show och har medverat i flera olika filmer. Verkligen en inspirationskälla och förebild. Dessutom tror jag att folk i andra länder förknippar svenska flickor med Victoria. Hon är ett perfekt exempel på en blond och blåögd svensk skönhet ;)

8/4 Onsdag


Mina ögon ser alltid blå ut på webcam-bilderna. Men det är de inte, de är gröna!

Mitt huvud känns som en klump, och hjärnan som en deg. Så sjukt, jävla trött är jag. Jag firade att jag endast har en dag kvar att jobba  genom att somna som ett litet barn när jag kom hem. Inte ett smart drag. Jag kan inte sova mitt på dagen för jag mår alltid så jävla weird efteråt när jag vaknar. Ja, som jag mår nu. Jag får klumphuvud och deghjärna. Men jag måste hålla mig vid liv nu, för efter maten ska jag på systemet. Ska köpa sprit <3 inför helgen ;)

J.P´s debutsingel


Johan Palm har släppt sin debutsingel "Emma-lee". Lyssna på den här. Jag var inte lika hysterisk i Johan som småtjejerna, men låten är helt okej faktiskt :)

Beloved boobs


Jag har funderat mycket fram och tillbaka på det här med bröstförstoringar. Redan för 5 år sedan ville jag operera mig och skaffa större bröst. Jag tyckte Natacha Peyre var den snyggaste tjejen jag sett och jag var så sjukt avundsjuk på att hon fixat brösten. Sedan kom jag in i en period där jag inte alls uppskattade bröst lika mycket. Jag tyckte att alla kläder satt snyggare på oss med små boobs och jag var grymt stolt över mina b-kupor. Det är jag visserligen fortfarande, men jag måste erkänna att jag fortfarande vill ha fixa större bröst. Men det kostar ju tyvärr skjortan. Det suger fett att de kilon jag lagt på mig inte enbart satte sig på pattarna. Aja, det ska iallafall bli sjukt spännande att se resultatet av Kissies bröstförstoring!

Sleepyhead


Jag ser nog drogad ut just nu, så trött är jag. Det suger att kliva upp klockan 5 på morgonen. Soffan blir liksom en given plats när man äntligen slutat jobba. Så det är där jag befinner mig just nu, as you can see. En kopp thé och en rostad på det här så blir det sängen sen. Imorgon när jag kommit hem från jobbet ska jag fira att det bara är en jobbdag kvar!
Hörs då :)

Perfektion


Perfektare kropp exsisterar inte.

7/4 Dinnertime

Jag är verkligen sjukt hungrig just nu! Sådär "GE MIG MAT FÖR FAN"-hungrig. Hjälpte precis mamma att slänga ihop en kycklingpaj med broccoli och chili och nu väntar jag med iver på att den ska bli färdig. Den står i ugnen och gottar sig.. Haha, hör hur jag uttrycker mig. Starkt tecken på hunger alltså. Men jag älskar verkligen paj. Det är en av mina favoriträtter. Dessutom går det ju att variera i all oändlighet.



En favoriträtt :)

Ms Lazy


Fyfan vad skönt att vara hemma! Jag vet att ni har saknat mig, men jag måste jobba vettni ;) Dock skall erkännas att jag har börjat lata mig på jobbet. Vanligtvis brukar jag nämligen parkera bilen på fabrikens stora parkering och gå imellan de olika platserna jag ska städa på. Men nu har jag istället börja köra in på fabriksområdet och parkera alldeles utanför. Haha, riktigt slött egentligen, men man sparar faktiskt en massa tid ;P

Natti natti

Nu är det bara puss och gonatt! Ska bara se färdigt CSI, och läsa några sidor ur Camilla Läckbergs "Stenhuggaren" först. Gotta love her books! Rekommenderas :) Imorgon blir det som sagt jobb igen, fast bara till runt halv 12. Sjukt skönt. Jag kommer vara hemma igen innan vissa av er fuskisar med påsklov hunnit vakna! Hörs då, babes!

Perfume

Jag är så sugen på att köpa en ny parfym nu inför sommaren! Jag är så less på de jag har. Visst, alla flaskor är fortfarande mer eller mindre halvfulla så egentligen behöver jag ingen ny, men man tröttnar ju. Dessutom lyckas jag aldrig använda upp en parfym innan jag köper en annan. Det här är några favoriter. 

                        

                  Escada Ocean Lounge:              DKNY Fresh Blossom:                                Paris Hilton:                        

I LITERALLY WANNA LOOK LIKE THIS


Precis såhär vill jag se ut! Fast det skulle jag rätt lätt kunna göra också. Frisyren har jag ju redan, och skjortor också. Fattas bara ciggen då ;)

Let it fall


Home! Tyvärr är det inte soligt och fint ute, men man kan ju låtsas iallafall :) Jag hade fått mitt paket från Nelly idag också! Mina high heels och Hanky Pankys. Wonderful! Egentligen är Hanky Panky-trosorna något för dyra (190 spänn styck) men de är värda varenda krona. Tusen gånger skönare än H&M's budgettrosor någonsin kommer bli. Och klackarna är självklara till sommaren. Helt enkelt perfekta. Ska försöka fota dem senare, om det är möjligt. Jag är fan ingen vidare fotograf alltså. Föresten, har ni tänkt på att det luktar kattpiss när man filar naglarna? Antar att det är lukten av brända naglar..

6/4 Måndag

Wakey wakey, everybody! Inte kan ni ligga och lata er nu, klockan är ju nästan 6! Nej då, jag förstår er. Jag hade själv legat och sussat sött just nu också om det inte vore för att jag ska jobba idag. Och faktiskt ända till på torsdag. Inget ledigt förrän på långfredagen, tyvärr. Men då jävlar ska jag fira påsken! Tycker det är så otroligt mysigt med påsk. Det har jag tyckt sedan jag var liten. Jag älskade pappas stora påskägg med godis, att klä ut mig till påskkärring och att göra små söta, gula kycklingar av marsipan. Älskade.. Aja, more about that later. Vi hörs när jag kommer hem!


Puss så länge!

;)

Det här är min typ av kille det! Är han inte för go´?

Lykke Li

Fan vad jag älskar den här tjejen. Hon är ett fullkomligt musikaliskt geni. Jag älskar att ligga och sjunga med i hennes fantastiska låtar och försöka härma hennes otroliga röst. L O V E.


Lyssna på: hanging high, i'm good i'm gone, dance dance dance, let it fall, little bit, complaint department, tonight, after laughter, until we bleed, the trumpet in my head, breaking it up (punks jump up remix), window blues, breaking it up.

Morotskaka in my heart

Nu har jag gjort något som jag inte gjort på länge. Nämligen bakat! Jag vet inte vad det har berott på, men jag (som vanligen älskar att baka) har inte känt minsta sug efter att baka. Men idag gjorde jag det, så jag slängde ihop en morotskaka. Guuud, jag älskar morotskaka. Det är bland det godaste jag vet, faktiskt. Jag gjorde dock inte den fetaste och onyttigaste varianten.
 

Den här gången använde jag mig inte av Leilas kokbok, utan receptet hittade jag på recepten.se.

Britney for Candies


I'm here without you, baby


Morgonrock rocks! Så jävla skönt. Det blev två rostmackor med ost, skinka, keso och gurka och ett glas blåbärssoppa till frukost. Sjukt gott. Blåbär ska man äta mycket utav, det är otroligt nyttigt och bisarrt gott.

5/4 Söndag

God morgon! :) Skönt som fan att inte vara bakis idag, men survädret fortsätter att vara en daglig syn genom fönstret, även om det just för tillfället inte regnar iallafall. Dock har jag nu fått höra att det (äntligen, sorry) regnar söderut också. Jamen ni förstår väl själva hur jävulskt avundsjuk jag har varit på er Stockholmare när jag sett bilder på er sitta och mysa på olika uteserveringar? Det har inte varit rättvist för fem öre. Det är vid sådana stunder jag önskar att jag var Stockholms-bo, och det är inte många stunder jag önskar att jag var det. Sitter och klurar på vad jag ska göra för frukost. En smoothie är alltid uppskattad hos mig, men samtidigt känns det kul med variation. Ska iallafall koka ägg.

Whitney did it


Svammel

Det blev lugn hemmakväll ändå. Kan fan inte minnas senast det hände, vilket känns både och. Robinson är ett måste och fyfan vilket hat jag känner mot Christian. Det byggs liksom upp mer och mer för varje avsnitt. Men jag antar att det alltid ska finnas en sådan bitterfitta med, som gnäller som fan på allt och alla men som själv inte bidrar med något särskilt heller. Och vet ni en annan sak jag gjort idag? Strött bikarbonat över hela min madrass och sedan dammsugit den! Låter inte det som en utomordentligt trevlig lördagsaktivitet? Tss. Vill ni veta varför jag giorde det då? Jo för att bikarbonat suger upp svetten vi lökar under natten. Det är ett miljövänligt sätt att rengöra sin säng på. YEAAAAAAH.

Umgås vs. dega

Jag har sån beslutsångest. Ovanligt va? Nja, kanske inte. Men jag vet inte om jag ska stanna hemma ikväll och bara slappa i soffan framför Robinson, eller om jag ska hänga med Jonna till hennes kompis Peter som har fest. Givetvis blir det ingen alkohol för mig ikväll dock. Helvete heller, är alldeles för loj sedan igår. Men åh, vad jobbigt sånt här är. Det skulle vara så otroligt skönt att bara dega i soffan, men å andra sidan är det ju faktiskt lördag. Dega kan man göra vilken annan dag som helst egentligen. FUCK!

Jonna och Syncro goes vild. Haha, love it.

Egoist?

Alltså jag älskar verkligen min blogg. Jag kan sitta och läsa igenom mina blogginlägg over and over bara för att jag tycker att jag skriver så fyndigt ibland. Haha, ja jag är störd jag vet. Och kanske lite ego, men det är jag inte vanligtvis. Tror jag iallafall :P Men det är ju bra att jag gillar den. Man måste tycka om det man håller på med för att det ska bli bra you know.

Saturday morning

Nu har jag åtminstonde sminkat mig så att jag ser någorlunda acceptabel ut. Dock sitter jag fortfarande i morgonrocken, haha. Förstår inte att jag är den enda som är uppe fortfarande. Mamma sover aldrig såhär länge! Hon måste vara sjuk. Eller nej, just det. Hon var ju tvungen att hämta mig på efterfest klockan halv 6 imorse :P

Lisen har jävlats med mig konstant hela morgonen så jag jävlades tillbaka genom att knäppa två osmickrande bilder på henne. Ja, hon är ju trots allt tjej, och ingen blir snygg på kort tagna underifrån. Seriöst jättedålig vinkel. Man ser tjock ut!

Bad bad bad

Oh no! Jag läste en artikel nu på Aftonbladets hemsida om att Blondinbellas blogg har blivit hackad. Eller alla Spotlifes bloggar. Fyfan vad ovärt. Har folk inget bättre för sig eller? Nej, det vet man ju sedan tidigare..

Bakis-vm

INTE god morgon. Fyfan, jag har sovit tre timmar inatt. TRE! Det är nog rekord i minst sömn någonsin. Tro om jag är trött nu. Mina ögon är heeeeelt rödsprängda och ögonlocken hänger som på en gammal kärring, trots att jag har spolat ansiktet i iskallt vatten flera gånger. Jag är definitivt inte alltför sexig just nu. Men vem begär att man ska vara fräsch dagen efter? Egentligen? Den/dom kan gå och hänga sig om det finns några sånna! Jag hade iallafall mycket trevligt ute igår :) Men som sagt, jag skulle verkligen behöva en sån här just nu. Här är en bakisguide btw, haha.


Igår var jag iallafall snygg och fräsch

Spotlife

Ursäkta, men jag tycker inte om Spotlife´s bloggar. Bloggdesignen laggar och ibland (som nu!) går det inte ens att komma in på sidorna. Blir tokig! Är ju många av mina favoriter som bloggar åt Spotlife (Storstadspojken, Blondinbella, Anna Cornelia), så skärpning, jag vill ju kunna läsa de bloggar jag vill! De får en tumme ner.


Dagens lunch


Jag älskar Naturdiets milkshakes. Särskilt de med jordgubbssmak. Att de dessutom bara innehåller 180 kcal gör dem ännu bättre. Perfekt lunch!

Fest for life


Ikväll ska vi festa till det lite. Eller lite ;) Det är ju fredag! Ikväll får man festa till det mycket. Det är så löjligt, för varje gång jag ska festa blir jag alltid så uppspelt och entusiastisk inför kvällen. Förväntansfull, liksom. Som ett litet barn på julafton, haha. Jag älskar helt enkelt att festa! Visst, alkohol bidrar till mycket ont här i livet, men det finns faktiskt en del positivt med det också. Som jag sagt förrut. Ett liv utan fest = inget liv.

Att leva med beslutsångest

Nu ska jag kila och äta frukost, som kommer bestå av thé med smultronhonung och en smoothie med vaniljyohurt i grunden. Troligtvis iallafall. Det är väldigt jag att ändra mig i sista stund. Ni skulle sett mig på ICA i Själevad igår. Jag skulle in och köpa mig något att dricka och hittade de här. Har alltid velat pröva dem så jag bestämde mig för att köpa en. Men inte fan kunde jag bestämma vilken smak jag skulle ta, inte. Jag stod säkert 10 minuter och velade mellan röd grapefrukt och citrus/fläder. Jag lade inte ens märke till att de var bra för olika saker. Det slutade iallafall med att jag tog den jag såg först, dvs röd grapefrukt, och den var riktigt god! De innehåller ju dessutom massa vitaminer. Kan rekommendera dem :)


Att en sådan liten sak ska göra mig helt kaos i skallen.

Burn in hell, mobbare

God morgon babes! Det var inte lika kul att vakna imorse som det brukar vara när man fått sova ut, för jag drömde en mardröm inatt. Jag blev jagad av mobbare. Blä! Finns det några mer ovärda människor än mobbare? Jag förstår verkligen inte vad sådana personer får ut av att ge sig på andra och trycka ner dem till helvetet. Helt obegripligt för mig. Jag har inte varit någon ängel genom hela barndom/skolgång (även om jag mestadels varit det), men jag skulle aldrig kunna leva med mig själv om jag hade trackat en annan människa så att dennes skolgång blev ett rent psykiskt (och ibland även fysiskt) helvete. Hur är dessa barn uppfostrade egentligen?! Nej, FYFAN!!!


Haha

..söta flickor :P

Tips på solpuder, tack


Nu måste ni överösa mig med tips (som jag brukar göra med er annars) på bra solpuder! Som ni förmodligen vet sedan tidigare älskar jag solpuder och skulle överleva med endast det i sminkväg (nåja, nästan iallafall) Nu håller dock mitt från IsaDora på att ta slut och jag har småpanik. Jag måste köpa ett nytt snarast och det ska vara sådär snyggt, skimmrande gyllenbrunt. Så, vilket/vilka är era favoriter? Don't be shy!

Fett eller hår, that is the question


Sure, tjejen på bilden har snygga ben (om än något för smala, så smala vill jag inte ha) men lägg märke till vad mycket hår hon har på armarna! Jisses. Där ser man verkligen en bieffekt av vad svält gör med kroppen. När det inte finns något fett som håller kroppen varm ökar istället kroppsbehåringen för att försöka hålla oss varma. Nog för att jag tycker att jag har mycket hår på armarna redan (som en karl för fan) men det är ingenting mot hennes varulvs-armar. Inte snyggt.

Big no

Eeuww, alltså min müsli jag gjorde igår är inte direkt något jag skulle hänga i julgranen. Eller lägga i yoghurten heller för den delen. Jag råkade visserligen bränna den en aning, och jag hade heller inte i några rågflingor, men det är inte bara det som gör den äcklig. Den blev liksom för söt (måste blivit för mycket honung trots att jag tog samma mängd som i receptet) och klumpig. Jag kommer nog låta morsan och farsan käka upp den, och strö på rena solros/pumpa/linfrön istället. Mycket godare!

 =

Borta bra men hemma bäst

Så jävla uppskattat det är att komma hem när man har varit och jobbat hela dagen. När man går och drar benen efter sig hemma hela dagarna vill man ju helst åka bort, men det gamla talesättet ljuger inte ;) Jag har saknat datorn som fan(!) hela dagen, och nu ska jag äntligen få ta igen mig. Känner ni, precis som mig, ett slags begär efter att kolla bloggar etc, för om ni inte gör det så känns det som att ni missar något? Det är sjukt, men mina cravings blir bara större och större ju längre tid som går.

Laters

God jävla morgon, alla som är vakna lika tidigt som jag. Tvivlar på att det är många dock. Idag ska jag jobba (tyvärr), så jag kommer inte ha tid med er och bloggen förrän efter 15-tiden. Så nu slipper ni mig ett tag :P


Hallå!

Hey guys, jag april:ade er ju! Jag blev inte sådär brun av Åhléns brun utan sol. Det är inte ens jag på bilden! Haha. Kul skämt var det ju då rakt inte, men ni gick ju på det iallafall. Jag har lyckats lura någon for the first time, typ. WOW!

Müsli

Jag håller på att göra müsli. För första gången någonsin faktiskt, så jag hoppas fan att det blir bra. Hittade receptet i Supermat och tyckte det lät jättegott (den är bland annat gjord på havregryn, krossade linfrön, solros/pumpafrön, valnötter och honung) Den är säkerligen väldigt nyttig också. Betydligt nyttigare än sån köp-müsli som bara innehåller en massa socker. Ska äta till frukost med lätt vaniljyoghurt imorgon, istället för en smoothie :)

 =

Hey Ms Beautiful

God damn vad Nicole är snygg på den här bilden.
Helt och hållet perfekt skulle jag vilja påstå!

Today

Jag har suttit ute på farstukvisten hela dagen och njutit av det fina vädret, verkligen helt underbart har det varit. Passade samtidigt på att läsa om det nyttigaste vi kan äta ur "Supermat" som är en bok av Helena Nyblom om vägen till ett friskare liv. Grymt intressant hur apelsiner, avokados, choklad och krossade linfrön kan göra oss friskare! Ska göra en recension av boken när jag läst den färdig. Fick även bevittna några kannibaldåd då min katt Lisen attackerade och åt typ 10 spyflugor. Mums, verkligen. Ska bli mysigt att gosa med henne ikväll.. NOT!

Och just det! Passade nyss på att uttnyttja brorsans csn-rabatt och klickade hem ett par wedges och ännu ett par trosor i shockrosa från Hanky Panky (som är mina absoluta favoriter, finns inga skönare trosor) från Nelly.se. Älskar att shoppa över internet!

Cowboy


Jag köpte ju en ny skjorta på Veromoda i förrgår. Here it is. Jag älskar den, rutiga skjortor är något jag inte kan få nog av. Tänk er den till ett par slitna, ljusa jeans och en snygg keps. Inte för att Cowboys bar kepa, men det är snyggare än en Cowboy-hatt :P Dock är bilderna lite missvisande, för de gör färgerna på den aningen för ljusa. Den är mer röd än rosa.

Första april var det, ja


Föresten, kolla vad snyggt brun jag blev med BUS:en från Åhléns! Eller kanske inte. Nä, jag tycker inte om första april. Jag lyckas aldrig komma på något skämt som folk faktiskt går på. Varför ska man överhuvutaget luras på första april?

1/4 Onsdag

God morgon :) Klev nyss upp trots att jag fortfarande är trött och nu känner jag mig alldeles degig i hjärnan. Jag vet inte vad det är men det spelar ingen roll hur mycket jag sover, jag är ändå svintrött när jag ska kliva upp. Jag vägrar ju sova till tolv också, det gör jag bara inte (inte ens när jag är bakis) Det är förmodligen nu alla kaffedrickar bara måste ha en kopp för att vakna till liv. Men dricka kaffe, fyfan, det gör jag bara inte heller. Smakar skit! Däremot ska jag göra en smoothie, ta en c-vitamin och en huvudvärkstablett och det kanske kan få mig att piggna till lite.


Jag hade inte bangat..

RSS 2.0