The Pretty Reckless


Ifall att ni får för er att lyssna på verkligt bra musik är här ett hett tips. The Pretty Reckless starring Taylor Momsen är så jävla grymma! Bäst är "Miss Nothing" (sjukt snygg video) men allt är fan bra.


Strawberries and Chocolate


Jag och Jonna gick på stan idag med strikta regler: ingen "onödig och överflödig" shopping. Och båda höll vi oss efter regelboken.. eller inte. Satte tänderna i en långkjol från H&M, ett nagellack i nude-färg samt mitt must-have-läppstift från Viva la Diva. Jag blir så trött på mig själv, men samtidigt kan ingen ta ifrån mig att jag är sjukt nöjd. Kjolen är fantastisk.

Nu ska jag äta egenplockade jordgubbar doppade i choklad = fredagslyx.


I've got a New friend


Jag har avskytt båda mina skinnjackor tillräckligt länge nu, och jag hade gått bananaz om jag varit tvungen att stå ut med dem i höst också. Så jag slog slag i saken och beställde hem denna paj från topshop.com (ofc..) idag. Real shit för 150£, jag hoppas den passar! Linnet fick mest hänga med på skoj, och för att det är snyggt.

Påminnelse: no more shopping before sthlm.


At the Golf course

Iiih, anlände just från staden; ett par boots rikare! Visserligen har ni redan sett dem, men visar er senare ändå. Eller imorgon, om jag får för mig att dra på galej ikväll. Jag och Jonna följde iallafall med Oscar och Robin till Veckefjärden för lite golf idag. Eller eh.. okej, vi tjejer spelade inte. Det räckte med några testslag för att konstatera att golf inte riktigt är vår grej :P Så vi drog in till stan och käkade mjukglass istället. Lätt mer värt! :D




Mina bilder blev inte bra så jag snodde två av Jonna!
Proffset in action ser ni på andra bilden, hähä.


New Party~shoes



So here they are, my new babies! De är sjukt sköna och sitter perfekt på foten, varken klämmer eller skaver någonstans. Man får det man betalar för, så är det verkligen. Och de kommer lätt att invigas i Sthlm när jag åker dit nästa helg! :)


Bikerboots


Jag har letat som en gaaalning efter ett par prisvärda boots, och självklart finner jag dem på Kenza's blogg. Var annars? 499kr från DinSko, ringde och lade undan dem på en gång. Jag hoppas att jag tycker att de är lika grymma som de ser ut att vara! Blir ett kap isådanfall. Vi får se imorgon..


Last but not least

Ska se det allra sista avsnittet av The Hills nu, och efteråt ska jag visa er mina nya heels från Topshop. They are fucking awesome!


Bored


Boring day, hörs imorgon istället.


It's all about the Accessories


Jag såg ett avsnitt av Ugly Betty som gick i repris igår, och blev lika imponerad och fascinerad av Amanda's outfits som vanligt. Mest inspirerande var en outfit där hon bar ett par svarta leggings med stora mönster i guldmetallic, de var så sjukt coola! Måste hitta något liknande. Guld är hett, och likaså klackarna från Louboutin som jag såg på style.com. Stört höga, men jag hade inte bangat dem.


Anna's Birthdayparty





Kvällen igår var som sagt grym.
Anna bjöd på middag och vi var ett gäng härliga och allt annat än tråkiga människor som spenderade kvällen ute i Järved. Runt halv 12 tog jag, Jonna och Monica en taxi till Harrys där världens längsta kö väntade på oss, men eftersom Jonna, luckily for us, jobbar där fick vi gå förbi heeeela smeten och var inne på en halv minut. Vet inte riktigt vad som hände där inne, förutom att vi var så jävulskt flummiga. En kille kom till och med fram till oss och frågade om vi var galna, haha. Men det är ju så det ska vara.

[kvällen sjukaste video, hahahaha jag bju]


That women..


Ord är överflödiga. Det här är så snyggt så jag tror att jag dör. Kenza är verkligen en stor stilförebild. Jag ska ha ett par boots och ett sånt där flätat bälte till varje pris, dock båda i svart istället.


Black & White



Såhär såg jag ut igår
. Blev inte så rockigt iallafall för jag  bestämde mig för att behålla tröjan och använda den. Varm och svettig på dansgolvet, men varm och gosig i den kalla natten. Är glad att jag behöll den. Hade bootsen till också. Kvällen igår var förövrigt grym! Berättar och slänger upp lite bilder senare.


Rocker Style

Idag står Annas födelsedagsfest på schemat, vilket kommer bli grymt kul. Hon fyller 20, grattis snygging! Det återkommande problemet dock; what to wear?! Har målat naglarna med Chanel's Blue Satin och tänker ha min gamla "biker-boots" från DinSko på fötterna så det lutar åt något svart och rockigt. Slitna jeans och.. ja vad?

Should it stay or should it go?


Jag diggar mönstret, men har ändå svårt att bestämma mig. Den är skön som fan, men kanske inte så fin som jag först tyckte, trots allt. Vad tycker ni? Jag kan fan inte bestämma mig, men vet att om jag behåller den ska den matchas annorlunda och den blir i en större storlek. Jag är petig som inni, och jag vill ha den mer oversize. 299 spänn på BikBok anyways.


She run this thing like a Dancehall Queen


Lady GaGa kan slänga sig i väggen - här är en verkligt cool brud som gör grym och unik musik på riktigt. Jag har kanske inte varit Robyns trognaste fan genom åren men nu har jag verkligen fått upp ögonen (öronen..) för hennes musik och I fucking loooove it. Bättre sent än aldrig, som man säger.

Jag är förövrigt hundvakt ikväll. Förutom min egen passar jag även kusinernas Powder Puff, som sitter och slickar mig på armen just nu. Och medan de busar tänker jag, med magen full av thaimat, försöka fota någon typ av bild på min nya favorittröja. Ingen alkohol ikväll, det spar vi till imorgon.


I loose myself in the blinding lights


Det finns inget bättre än att somna i eftermiddagssolen efter en veckas arbete. Aaw, välförtjänta helg! Ska möta Monique i staden och shoppa en födelsedagspresent till Anna (jag vet precis vad..) och lite knitwear strax. Sommarkläder är förbi, in med de stickade och cozy höstkläderna! Visar sedan :)


Elin och Gustav


Sveriges snyggaste och bäst klädda par?
Ja, typ! Jag skulle vilja byta liv med henne. Hennes karl är ju sååå snygg! ;) Vad tycker ni om hennes stil?

Nu ska jag ta med Daisy på en kvällspromenad och sedan ska jag lägga mig och läsa "Elsas Mode". Bästa boken jag någonsin läst! Blir lite ledsen i ögat när jag tänker på att jag snart har läst ut den, men jag kommer förmodligen att blogga om den antingen imorgon eller på lördag och göra en liten recension. För den är jävligt läsvärd, tro mig. TTYT (talk to you tomorrow)


Guess who's back, back again

Som ni ser har jag ändrat i designen litegrann. Är väl inte supernöjd, men det duger ett tag. Äntligen har jag lust och inspiration nog att börja blogga igen iallafall. Ifall det inte märks, har jag nischat bloggen lite. Jag vill inte längre ha en vardaglig och all-around "vad hände i helgen"-blogg, utan jag vill bjuda er läsare på de bästa gulddetaljerna. Givetvis inkluderar det vad som händer fredag-lördag också, men hädanefter kommer jag blogga om det som intresserar mig allra mest. Mode & ytlighet. Och min dröm om New York City då♥ That's ma thang ;)


Har starka funderingar på att beställa ett par pilotisar från Net-a-porter.com.
Men vilken färg? :O Help!


The only person I trust is myself

Hade egentligen inte tänkt blogga någonting förrän jag är färdig med nya designen, men känner att jag måste skriva ut min frustration nu på en gång. Kan inte vänta..

Fyfan vad jag är trött på att bli utnyttjad! När ska alla dumma jävlar bara sluta upp att se mig som en bricka i något slags jävla spel? Skaffa era egna vänner och sluta sno mina. Jag "delar gärna med mig", men inte till personer som låtsas vara så jävla snälla och ärliga mot mig, när de egentligen totalblåser mig och har falska intuitioner. USCH!


Don't fucking tell me what to do

Jag ger inte min blogg vad den vill ha, och min blogg ger inte mig vad jag vill ha. Lack of inspiration, typ. Så därför tar jag ett (kort!) break och återkommer med en mer uppdaterad och utvecklad version av http://thejosie.blogg.se/. Det här är trots allt min bebis och mitt enkla sätt att förmedla det jag vill, och då ska det kännas och göras på rätt sätt.

Så länge ett musiktips: ROBYN's BODY TALK pt. 1


Ulvön igår

Är helt sjukt sliten efter en grym dag/kväll/natt ute på Ulvön igår. Helt amazing väder och galet roligt sällskap med massa bus och alkohol. Pricken över i:t var lätt turen från Fjären till hamnen på flakmoppen, körd av Oscar och Sebastians far, haha. Så jävla klockrent! Lovar att bjuda på en massa bilder när Maria skickat sina, för jag hade tydligen inte mycket minnen på min kamera, tråkigt nog. Har sovit 2 timmar på dagen idag men det är också allt, så är fruktansvärt trött och sliten just nu. Men.. det är ju lördag så något måste hittas på ikväll också! Hörs :)


Kvalitét för kvantitet


Perfekt i höst också

Idag damp 10.000 kronor in på mitt konto, vilket satt som en smäck. Lön, och särskilt oväntat mycket lön, såhär mitt i månaden tackar jag fan inte nej till. Detta gjorde nämligen att jag hade råd att klicka hem ett par underbara wedges♥ från topshop♥, som är min favoritsida gällande skor. Har sagt det förr och säger det igen; jag köper fan inte heels under 500-lappen. Billiga kan vara snygga absolut, men kvalitén suger ju balle. Plus att jag hellre har få, sköna, snygga och hållbara klackar än dröser utav billiga, halvtrasiga som får ont i fötterna utav..


Just like a circus

Jag är totalt död av trötthet idag, men har åtminstonde äntligen slutat jobba så ska dö i soffan ett par timmar nu och hoppas att det känns bättre sedan.


Bara för att jag och Jonna alltid har så sjukt kul, haha

Inte för att jag vill blogga om Kissie men..


jag tycker det här är så sjukt roligt, vilken humor tjejen har! Eeh..


Del av en underbart minnesvärd helg



I fredags agerade jag värdinna och bjöd på fest a'la Nötis-style ;)

Så fina


Åh, jag döööör.. jag bara MÅSTE ha dessa!

Books♥


Jag har alltid varit en boknörd, men just nu läser jag som aldrig förr.
Har avverkat ungefär 5 böcker på bara några veckor, och favoriterna har helt klart blivit "Shopaholic-serien" av Sophie Kinsella. Så fruktansvärt, jävla bra! Har ni inte läst dem, gör det. Fort som fan, för ni har missat något! Väntar just nu på att den fjärde boken ska komma in på bibblan (kanske beställer den från nätet också, om jag inte orkar vänta..) och tills att den gör det ska jag roa mig med "Champagneflickan" som är en biografi av en svensk strippa, och sedan "Elsas Mode" av Sofi Fahrman som jag köpte idag. Förövrigt skulle jag mörda för att få leva hennes liv i NYC. Living the dream, baby!♥


Dålig bloggerska

Föresten är jag en värdelös bloggerska just nu. Sitter knappt vid datorn överhuvudtaget om dagarna, vilket egentligen är bra. Vore tragiskt att sitta inne dagar som dessa♥ Så nu vet ni att det blir dålig uppdatering framöver också, förmodligen. Fast bara för att jag skriver det kommer jag väl mata med inlägg framöver, haha. Brukar vara så.


Mjaou! på Natachas outfit!♥


Fresh feet


Något jag tycker är sjukt läskigt är skabbiga fötter. Fötter överhuvudtaget är visserligen inte det charmigaste, men smutsiga, stinkade fötter fulla av förhårdnader och gulnade tånaglar är fan det vidrigaste. Att ha fräscha fötter är superviktigt för mig, för tjejer med sådana fötter som jag beskrev nyss är fan inte okej! Så ikväll satte jag fötterna i fotbad en halvtimme, filade och smörjde in dem med Bodyshop's Peppermint Cooling Foot Lotion (som är en favorit) och målade till sist tånaglarna med en rödrosa färg från Orly. :)


The ring


Blev på lite bättre humör när jag drog in till stan och mötte upp Jonna. Vi tog en runda på Lindex, där jag hittade denna urfina ring för den ynkliga summan 59,90:- vilket är ett kap, och lade oss sedan i hamnparken och solade. När Jonna var tvungen att bege sig på jobbet begav jag mig hemåt och fortsatte pressandet på stranden, läsandes "Mina hemligheter".

Föresten kan jag bara inte vara på dåligt humör nu. Iiiiih♥


Excuse me?


Så var det måndag igen,
back to normal. Gick på upplärning inför sommarjobbet iförmiddags, fick dock sluta vid elva så nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra resten av dagen. Steka är en uppenbar aktivitet, men är lite växlande väder så nu vet jag inte. Ringde Jonna i panik för ett tag sedan också. Fan vad arg jag var! Bara skakade. Inte på henne alltså, men var tvungen att få ut min frustration. Jag vet att jag kan vara känslig och överreagera ibland, och då säger jag fula saker jag inte menar, men denna gång hade jag verkligen en vettig orsak till att bli riktigt förbannad. "Ursäkta, vad sa du?" liksom.. jag tänker inte ta sån skit.. usch.

Aja, life goes on! Bloggar kanske mer senare.


Hamnfest-helgen 2010

Har inte suttit vid en dator på hela helgen så vet inte riktigt vars jag ska börja, men kan ju säga som så att det har varit den årliga hamnfesten i helgen, vilket betydde fest både fredag och lördag. Så i fredags förade jag och Maria lite innan vi mötte upp Jonna och begav oss mot hamnområdet. Hyfsat med trevligt folk, go´väder och en jävligt rolig karuselltur gjorde kvällen. Blev dock en ganska tidig sådan, en drive-in och en originalburgare senare var vi hemma vid tre.

Bilder från fredag:



maria innan karusellen, haha

jonna och jag efter karusellen, hahah adrenalinkick

Lördag-dag bjöd på sol och bad på Gullvik. Lite blåsigt, men ändå varmt och skönt. Eftersom Jonna började jobba drog vi in till stan vid fyra och sedan fortsatte jag och Maria steka på mormors bakgård. Där var det varmt vill jag lova. Vi förade sedan och åkte in till hamnområdet ännu en kväll, för att mötas av världens enormaste kö. Men vi tog oss in, och hängde där resten av kvällen tills jag drog och mötte upp Monica som varit på olles, och Mathias. Klockan fem på morgonen var jag hemma, efter många om och men, men det var najs. Sammanfattningsvis en väldigt lyckad helg!♥


Bilder från lördagen:



Klassiska pumps


Jag är så fruktansvärt sugen på ett par enkla, klassiska, svarta pumps som man kan matcha till allt.
 Lyckades hitta ett par urfina på Topshop's hemsida och jag är i valet och kvalet om jag ska beställa dem eller inte. Mitt hjärta säger 'ja, ja, ja' medan min plånbok säger 'nej, nej, nej'. Hömm.. lär ju vara en bra investering? Och det känns som ett par skor som alla tjejer bör ha sin heels-samling, or am I'm wrong? ;) 65£ går dem iaf på (det är inte skorna på bilden)

Update:
dumjävel jag som gick in på ASOS SKO-REA!!!


Lovely night








Sjukt kul och oväntad kväll igår!
Först var vi hemma hos Anna och förade, och sedan blev det krogen i form av Olearys där jag träffade massa trevligt folk. Åtminstonde en, thihi ;* Kvällen avrundades iallafall på Nytorgsgatan där jag och Jonna slaggade hos snygga John.

Idag har jag och Jonna varit bakis på stan, käkat bakismat i form av pannkaka på Harrys, och sedan spenderat resten av eftermiddagen med att vara bakis hos söt-Tessi


RSS 2.0