Happyland.

Igår kom Katja Laitinen och hälsade på mig, och det var så jävla coolt att hon dök upp och förgyllde min lördag. Vi bestämde oss utan att tveka för att festa så tillsammans med Maria åkte vi hem till Oscar, där även Brandberg var, och förfestade. Vilket var så jävla trevligt faktiskt, very good people 
Sedan blev det som vanligt krogen, och som vanligt Harrys. Inte heller denna gång kände vi alltså för att trotsa principen och ge Lex en chans. Vad är det för fel på oss Öviks-bor egentligen? Vi gnäller över att det bara finns 2 uteställen i stan, men öppnar det ett nytt ger vi ändå fan i att gå dit eftersom vi är så sjukt trångsynta. Riktigt jävla skamligt, helt ärligt. Och jag är då inget bättre själv. Så seriöst, nästa fest. Lex, någon? ¨¨ Men det var riktig entertainment på Harrys också. Och på "efterfesten" hos Oscar. Och hela natten.


Har inga bilder från igår dock. Usch, jag borde inte ens få äga en kamera. Vad är det för vits när man aldrig fotar med den iallafall?



[in a happyland]


Rosie's dinner.

Det är tråkigt att uppdatera bloggen när man inte har några bilder ifrån det man tänkt uppdatera om, men skitesamma jag gör det iallafall och hoppas på att bilderna dyker upp om någon dag.


Igår styrde Rosanna middag ute på Hornön. Åh, Hornön. Där hade vi sommarstuga som barn, kan jag berätta för er, och det är heeeelt underbart fint där. Vi käkade fläskfilé med hasselbackspotatis, dom andra drack vin och jag trocadero (eftersom jag körde) Sedan spelade vi spel, snackade massvis, fotade med Rosie's systemkamera och hade allmänt jättetrevligt. Trots att jag var spiknykter skrattade jag minst lika mycket som mina fulla vänner (dock inte åt "aliabi", haha), och det är ett jävligt bra tecken på att man har lika kul med som utan alkohol när man umgås med riktiga vänner. 

En rolig händelse ifrån kvällen:
Jag och Rosie gick ut för att kolla till motorvärmaren på min bil, vi skulle ställa in timern så att bilen skulle vara varm när vi skulle åka. Först fattade vi ingenting, Rosie vred och slet i timern medan jag lyssnade efter motorvärmarljudet som skulle dra igång. Men ingenting hände, så till slut drog Rosie ur timern ur vägguttaget och började pilla på den, varpå jag efter ett tag utbrister "nu, nu hör jag den!", och springer iväg glatt och kollar. Rosie börjar skratta och svarar "ehm, jag drog nyss ur kontakten från väggen?" = med no ström. Haha, snacka om blonde-moment.


'Cause everything is never what it seems.

Trots att jag älskar rock mest av allt finns det så sjukt mycket härlig musik som är så långt ifrån rock man kan komma, men ändå så jävla bra. Här är 3 låtar i 3 olika geners (ja, den första är indierock and it's supposed to be), men lika jävla bra för det! Psst, P3 är en guldgruva. Den enda radiokanalen som är okej, just för att de INTE spelar radiomusik. Clever!

WHEN JOSIE WANTS TO LISTEN TO SOMETHING IN HER OWN TASTE:

WHEN JOSIE WANTS TO PARTY:


WHEN JOSIE WANTS TO CHILL:


Back on track: blonde

Har spenderat 4½ timme hos Monica idag så nu är jag nyfärgad och nyklippt, plus att jag är blond igen, hihi. Känns rikigt skönt att se sig själv i spegeln igen nu när det tråkiga, bruna är borta. Jag vet att i princip alla tyckte att jag var snygg som brunett också, men det kändes ändå inte riktigt som jag. Jag kände mig, tråkig?!

Dock får ni ge er till tåls, för löshåret hänger på tork och jag orkar inte posa ikväll. Så det blir inga bilder until tomorrow. Sad for you, buhu. Kan avslöja att det blev rätt likt Olivias färg iallafall, precis som jag ville ha det. Aningen ljusare och mer slingat kanske, svårt att bedöma..

Känner mig korthårig som fan dock! Men jag vet ju att även fast man håller på att spara ut håret så måste man klippa sig ibland. Slitet hår är inte snyggt någonstans, så det är bara att bita i det sura äpplet. Som tur är växer mitt hår relativt snabbt, och för att hjälpa det lite på traven inför sommaren funderar jag på att köpa sånna b-vitamin tabletter som gör att håret växer snabbare, som dessa. Är det någon som har förslag på några bra? Minns att jag åt någon typ av Silica-tabletter förrut, men vettefan om de fungerade nåt vidare bra. Tvivlar på det. Så något starkare, tack! ;) 


It's not me, it's you.

Det finns en brud här i stan som tycker att jag verkar blåst. "Verkar vara" ja, hon vet egentligen inte om det stämmer för hon känner mig inte. Hon har aldrig pratat med mig, någonsin. Hon har bara skaffat sig någon jävla fake-uppfattning om hur jag är som person som hon baserar sin åsikt på. Åt helvete med det, säger jag. Finns det något dummare argument? Finns något dummare argument till att kolla snett, viska bakom ryggen och allmänt visa sitt ogillande mot mig när man aldrig har pratat med mig? I mina ögon.. helvete heller.

Jag menar, vem fan är det som är blåst egentligen? För enligt mig är det fanimej riktigt, jävla blåst att döma ut en annan person som blåst - och särskilt mig där skenet bedrar så jävulskt - utan att aldrig ha bytt så mycket som ett ord med den. Hon har inte ens gjort det minsta försök att skaffa sig egen uppfattning om mig, hon bara hatar mig! Rolig tjej, eller hur?

Jag har frågat mig tusentals gånger vad just jag har gjort mot henne som gör att hon tycker så fruktansvärt illa om mig. Hon talar ju (självklart mer än) gärna med mina vänner, hon har (vad jag vet) rätt många vänner själv, men ja lilla jag, jag är tydligen a total bitch you just got to hate. Enligt hennes äckliga, förutfattade meningar..

..som är bland det värsta jag vet! Varför ska människor ha förutfattade meningar om andra människor för? Dom stämmer till 99% aldrig iallafall, så varför lägger inte alla bara ned och börjar lägga energin på något annat viktigare istället? Särskilt du, lilla gumman. Ditt sätt säger så jävla mycket mer om dig än om mig ändå. FAN VAD JAG HATAR TJEJER IBLAND.


Big luuulz.

Jag såg på Vakna med The Voice imorse och då var det här det första Josefin förde på tal. "11 sexy photos totally ruined by people in the background". Jag garvar fan ihjäl mig, det här är så fruktansvärt roligt!

Kolla [call a babysitter] [under the pier] och [the model and the ginger] den första är helt otrolig, den tror man inte ens att den är sann, och den sista.. GINGER KID, så jävla snyggt!


They say I'm superficial, they call me a bitch.


Jag köpte ett par sjukt coola leggings i fredags.
Älskar att det blir som en illusion av att jag har lårhöga stövlar på mig när jag har mina lovely shuuues som kommer från Din Sko till. Leggingsen då? Ja, dom kommer ifrån BikBok. 149 spänn, billigtsomfan. Påsen fick jag från Modekungen föresten, tyckte det var en rätt passande slogan på mig - tyvärr ^


Half baked.


Brödet jag bakade igår är efter ett recept jag fått av min kära mormor, men påminner jättemycket om Leila's Filmjölkslimpa. Det bästa är att man kan slänga i i princip vad man vill, det behöver inte jäsa något utan ska gräddas direkt och självklart att det är så fruktansvärt, jävla gott och nyttigt. Köpt bröd går inte ens att jämföra med det här:



Magnifique cheveux.


Eftersom jag blir blond i veckan igen var jag tvungen att beställa nytt löshår. Kändes lite halvt onödigt med tanke på att det jag har nu fortfarande är i riktigt bra skick, men att ljusa upp brunt löshår är knappast en bra idé. Så ändra säljer jag det gamla på tradera, eller så sparar jag det helt enkelt. Kan ju vara bra att ha. Det nya beställde jag iallafall som vanligt på rapunzelofsweden.sesom har det allra bästa löshåret. From Ume ;}


It ain't that easy always.

Idag är jag på världens sämsta humör. Jag känner mig fet, ful och blek. Plus att jag är irriterad och less på allt och alla. Jag vill inte prata med någon, inte göra något. Bara låsa in mig på rummet och isolera mig från livet typ. Vet inte alls varför jag vaknade upp på den här sidan, men det suger iallafall. Det är inte ofta jag är deppig men idag är jag tydligen det. Sätt ett skott i pannan på mig eller nåt -.-'


Superficial.

Lite mer Heidi Montag har ni väl inget emot? ;) Här är iallafall några låtar från hennes senaste album som jag personligen tycker är hur bra som helst. Ja, jag vet att jag är hur bred musiksmak som helst men det är ju bara bra! Man kanske skulle satsa på att göra en skiva också? ;) -tar en rejäl nypa salt- 





We're heading to the afterparty.

Vi drog ju ihop lite fest igår och här kommer lite [pictures]





Bacardi breezer♥

UTELISTA!

Kände för att dissa lite så jag gjorde en skitintressant utelista. En innelista kommer när jag vill hissa något instead -.-

 Skryt /i alltför stor utsträckning tala om hur bra man själv är - wiktionary/
I mina ögon är skrytsamhet bland den äckligaste egenskapen en människa kan ha. När någon skryter vill jag bara ta min halsduk och strypa mig själv så att jag slipper höra. Eller ännu bättre, ta halsduken och strypa den som skryter. "Jag har this och jag har that, jag ska göra si och jag ska göra så och (det allra värsta - föräldraskrytet) mina pappa har köpt det och min pappa ska köpa det". Gaah, jag hatar skryt. Så sluta skryta, will ya?
 
 Mainstream-musik /musik som alla lyssnar på, musik som spelas på radio - fuck mainstream musik/  
I mina öron också jävligt tråkig musik. Jag är så trött på Lady GaGa, Beyonce, Pink och allt annat skit som spelas på radio och som alltid ska dras igång på fest. Visst kan även jag gilla sådana låtar ibland, jag förnekar det inte men jag är inte stolt över det heller (tss), men jag lessnar fanimej på 3 minuter också. Jag önskar att människor kunde få upp ögonen för lite mer "originell" musik, så att man slipper lyssna på samma skit om och om igen. Rap das armas och I know you want me känns så 2OO9, daah.   

 Snus /eeeuuuuuw - snusare/
Jag har aldrig prövat snus, och jag kommer heller aldrig göra, för det måste vara bland det ofräschaste som finns. Inte nog med att man får äckliga, gula tänder av snus, man förstör sitt tandkött och man kan få tandlossning. Dessutom ser man skitdum ut med snus inne, särskilt tjejer! Som sagt, jag har aldrig stoppat in en snus i min mun och jag kommer fan aldrig att göra det heller. Vem vill få ruttna tänder, liksom? Rökning är inte bättre det, men jag försöker faktiskt lägga av att feströka.

 Örnsköldsviks uteliv /harrys eller olearys ikväll..? - harrys i stan/
Jag älskar att festa och gå ut på krogen. Men inte i Örnsköldsvik. Same places, same people, same music, same everything. It's the same but same. Ja, ni hajar? Det är enformigt som fan och jag är borrred. Det är inte det att jag har tråkigt när jag är ute, jag har alltid kul med mina vänner, men man vill ju ha lite varierande miljöer ffs. Det finns inte här. Ändra går man på Olearys eller så går man Harrys. Det lönar sig inte ens att smälla upp fler krogar i stan, det är Övik för litet för (nähä) Flytta imorgon? ja typ.


Take it to the limit.


Jag var på gymmet vid 1O imorse. Det tycker jag fan är bra gjort. Ja alltså, jag var ju inte bara där såklart. Jag tränade i 1½ timme också. Trots att det var pissjobbigt var det samtidigt fruktansvärt skönt. Det var bara jag, "infinity" och fyra pensionärer i hela gymmet. Det är just därför jag var där så tidigt, för då får man träna ifred♥

Iiiih, jag älskar att träna! Och jag ångrar att jag inte har tagit tag i det tidigare än såhär. Tränade ju i princip ingenting under hela 2OO9 - oroväckande nog. Så 2O1O är en nystart för mig, och jag tänker hålla i det här. Jag kör 3 dagar i veckan nu, och det tycker jag är lagomt. Vad ger det att gå ut stenhårt och köra 5 dagar i veckan och sedan lägga av efter 1 månad för att man tröttnat? NADA! Stupid is that. Cyklar ju även någon kväll i veckan på motionscykeln hemma så, hej Miranda Kerrs kropp :>


I wanna be famous.

Jag måste dra upp det här med Heidi och hennes operationer ännu en gång. Inte för att jag vill tjata på något sätt egentligen, det råkade bara vara så att jag hamnade på en blogg vars författare skrivit ett så sjukt klockrent inlägg om just Heidi, som jag då råkade läsa.  

Jag länkar till det [här] så får ni läsa det själva, för jag tycker fan att hon lyckats få fram det jag menar så mycket bättre än jag själv. Hon fick fram innebörden i mina inlägg, fast x1OO! Hur nice som helst. Så läs biiitches.


Just an advice to you my friends.

Något jag stör mig grymt mycket på är när vänner säger att de ska höra av sig men sedan inte gör det. Man kan glömma saker och ting, visserligen, men om ni är så glömska ge fan i att säga att ni ska ringa då? Det låter så fult att slösäga "jag hör av mig imorgon" när man ändå inte menar det. Lovar jag att ringa någon så är det väldigt sällan jag skiter i/glömmer bort att göra det, man ska ju hålla det man lovar.  Detta är inget stort löfte att bryta, tycker ni kanske, men jag stör mig verkligen på det här. Jag menar inte att fräsa åt er, mina vänner, som läser, men jag tycker att ni som tar åt er ska göra det av en anledning också! Eller gör som mig, hör av er när ni känner för det så blir det så much easier, puss.


Snabba Cash.


Igår var jag på bio with someone och såg "Snabba Cash". Jag hade inga som helst förväntningar, varken höga eller låga, eftersom jag inte hade en aning om vad historien handlar om sedan tidigare. Jag har alltså inte läst boken. Men, jag måste säga att det kvittade för filmen var riktigt, jävla bra. Rent ut sagt. Känns som att Sverige levererar fler och fler riktiga filmer numera, och det är ju nästan helt fantastiskt med tanke på hur mycket svenska skit-filmer som släppts.

Men tillbaka till Snabba Cash. Jag måste alltså läsa boken nu, för jag förstår ju att den till och med rockar ännu mer än filmen. Fast boken kommer däremot inte att bjuda på Joel Kinnaman. Helvete vilken snygging han är. Och begåvad! Han kommer ju lätt slå igenom i USA nu, och följa i några andra stora svenskars fotspår. Skarsgårds, Stormare, Åkerman.. ja annars kan han lätt få slå igenom som Josies new boyfriend ;*


Blonde → brunette → blonde


JAG HADE EGENTLIGEN INTE TÄNKT AVSLÖJA NÅGOT FÖR JAG VILLE ATT DET SKULLE BLI EN ÖVERRASKNING. MEN! JAG KAN INTE HÅLLA MIG, JAG MÅSTE HELT ENKELT BERÄTTA NU PÅ EN GÅNG 'CAUSE THIS IS BIG. OCH DET JAG HAR SUTTIT OCH SUGIT PÅ I EN VECKA NU ÄR ATT... DEN 29/1 BLIR JAG BLOND IGEN!!! HAHA, KOMISKT VA?

Jag som trivdes så bra i mitt bruna hår och jag som aldrig skulle bli blond igen. Jag vet jag sa det, och det var inte på skämt. Men jag börjar undra om inte det var lite snudd på ljug istället. Jag trivs inte särskilt bra i det alls längre, jag känner mig ganska tråkig. Så jag gissar att det istället var själva förrändringen som jag trivdes så bra i. Jag gillar ju nämligen såna. Nu har jag iallafall tröttnat och saknar mitt gamla blonda hår alldeles för sjukt mycket för att det här ska fungera i längden. Varenda gång jag ser en snygg blondin rycker jag till och tänker; fan vad hett, det där kunde ha varit jag. Fast, den här gången blir det självklart en annan nyans av blont, för platina kommer jag aldrig mer bli {dock borde jag kanske inte lova något? haha} Ungefär som Olivia, fast med något fler ljusare slingor. Sjukt fint!

Eller vad tror niiiii?


Meatpacking district.


I lördags åt vi antrikå (eller entrecôte som det heter på fiiiinare språk) med potatiskroketter och kantarellsås till middag och ljuger inte när jag säger att det kan ha varit det godaste jag ätit på väldigt, väldigt länge. I know I'm on a "diet", men det var fanimej värt uppoffringen. Jag brukar inte hylla mat, men mamma hade stekt köttet så jävla perfekt så att det var lite rött innuti. Det var första gången jag åt det och helt enkelt yum-yummy. Har alltid varit fett anti rött kött tidigare och tyckt att man kan ju fan inte käka ofärdigt kött, men ack så fel jag hade! Det är nästan godare när det inte är helt färdigt, mycket saftigare. Jag kunde riktigt känna vilddjuret inom mig vakna till liv när jag skar i det. Rawwr, haha. Det här är en antrikå, ser god ut va?

Kommer i och med detta att tänka på när jag testade att bli vegetarian i 2 månader förra året. Eller kanske var 2OO8 t.o.m. Känns åtminstonde väldigt avlägset nu. Anledningen till att jag blev det var för att testa att se om jag skulle klara det, samtidigt som jag ville värna om djuren och äta nyttigare. Mja, det var en god tanke men jag fixade det tyvärr inte. Dock äter jag fortfarande hellre vitt än rött kött.


Pete Wentz is the only reason we're famous.


[vill ni se en snygg man, kolla ovan]

Mja ni vet ju vad jag tycker om dudes like him, jag börjar ju dreggla minst sagt. Det är något speciellt men den stilen alltså, har alltid tyckt att den är så jävulskt fresh. Sedan att han råkar vara sångaren i Cobra Starship gör ju inte saken värre, snarare tvärtom! ;] Michaela tipsade om deras nya platta Hot Mess och hell yeah, den är sjukt bra. Lyssnar igenom den för 2:a gången nu, man brukar behöva lyssna på låtar några gånger innan man skaffar sig en uppfattning förstår ni, mhm.

Just one night couldn't be so wrong.


[tryck på bilden för att lyssna :]

Lätt bästa låten just nu! Har den på repeat och skiter fullständigt i alla andra låtar på min playlist, haha. Kan någon tipsa om fler bra låtar som är lika bra? Spear ingen roll vilken gener.., typ.


Put your lighters in the air, everybody say yeah.

Dra helvete hej vad jag är bakis idag. Skallen värker, magen mår illa och kroppen känns som en stor, jävla deghög. Inte coolt. Däremot var det lite småcoolt att festa igår iallafall. Först förfest hos Sara, eller aa förfest. Jag och Emelie satt i köket och söp oss fulla tills klockan 12 då vi gick på krogen, haha. Dom andra var lite osociala tror jag. På krogen var det å andra sidan rätt segt också. Vi hamnade på Harrys för det var där som det minst kö, men säkerligen också minst folk, och inte minst okänt folk. Var inte många som jag kände iallafall, men någon lyckades man väl hooka med iallafall. Trevligt värre! Fast jag har inga bilder från igår, jag glömde kamerajäveln hemma! :O

Jag blev dessutom bjuden på den suraste drinken ever made så jag var fett pleased. Älskar sura drinkar mest av alla, det har blivit min nya thing. Don't copy me ;) Förövrigt älskar jag sura drycker överhuvudtaget. Citron, grape, lime; mjaou!


Discussion.

På tal om Heidi igen. Ja, självklart tycker de flesta att hon inte borde ha opererat sig. För aldrig är det någon som tycker som mig, haha. Nä skämt å sido, många verkar ha problem med folk opererar sig för att bli snyggare. Så utseendefixerad är det väl ändå inte tillåtet att vara. Man ska acceptera hur man ser ut och bla, bla, boring! Några tycker att hon ser för plastic ut också, men ja det är ju faktiskt inte helt konstigt att hon ser så ut eftersom det är det hon är också. Men jag tycker inte att hon ser för opererad ut. Det här är för opererad, hehe.

Jag fattar faktiskt inte hur ni kan anse att hon var så mycket finare innan, och att hon ser ut som vem som helst nu. Liksom va, man ser fortfarande att det är Heidi! Hon har en amazing body, men med för stora tuttar. Jag låter väl lite som Kissie nu, men naturligt är inte alltid snyggast (om man inte är född till att vara en Victoria's Secret Angel förståss) Aja forget it, ingen idé att tjata mer (fast jag vill alltid ha sista ordet ;*) Smaken är ändå som baken - delad. Vilket är en jävla tur, haha.


Viva la lördag.

Imorse klev jag upp klockan 8. Gick ut med vovven, fikade och läste tidningen och tog till sist en lång dusch. Fan vad härligt det är att vara uppe för alla andra, även om det lät som om jag kunde ha varit en pensionär, hehe. Fast sedan blev jag trött och gick och la mig vid halv 1O för att vila lite, vilket resulterade i att jag somnade och vaknade 12 igen. Ja, jag är nog en ungdom iallafall. Fast gammfolk kanske sover lunch vid den tiden? Haha, inte vet jag!


Idag spelar Modo hemma mot Luleå, och vinner dem inte ikväll vet jag faktiskt inte var jag kommer he mig. Hela Övik sitter ju på nålar just nu, och vi vill inte göra det längre. Iallafall inte sitta lika hårt. Det är 11 poäng upp till slutspelsplats och om man ser tillbaka på den gågna säsongen och de senaste matcherna kommer det vara mycket svårt att komma igen och hamna ovanför strecket. MEN JAG TÄNKER INTE TAPPA HOPPET, inte förrän det är absolut kört. Sån är jag, och Modo in my heartI love them guys.


Tror det blir fest ikväll också!


"Like an upgrade, the best me"


Helt seriöst, fyfan vad snyggt Heidi Montag är nu. Efter alla 10 plastikoperationer. Ja, jag tycker fan att hon blev rysligt snygg och jag tycker verkligen inte att hon gjorde det minsta fel som opererade sig. Hon hade ju viljan och pengarna, vad mer behövdes liksom? Jag har säkert sagt det tidigare, men jag är för plastikkirurgi. Mår man psykiskt dåligt över hur man ser ut, och det går att göra något åt, then do it.

Och om man läser artikeln i People's Magazine säger Heidi själv: "I honestly was never the prettiest girl, I was more like the frumpy sidekick to Lauren [Conrad, her costar on The Hills] Everyone on that show was rich, and if you look at my wardrobe that first season, I was wearing Lauren's leftovers. So now that I feel like a sexy, confident woman, that to me is a Cinderella Story"


Aaw, jag blir nästan rörd. För hur kul kan det egentligen ha varit att vara i hennes skor där den första och andra säsongen av The Hills? Hon såg ut som den fula ankungen i jämförelse med Lauren. Men nu, nu är hon perfekt! Dock skulle inte jag vilja ha så stora bröst. Jag vet att majoriteten av er håller med mig dessutom, för den som påstår att hon var snyggare 2OO6, innan alla operationer, gör det enbart för att den inte är avundsjuk på hur hon såg ut då.

( ååååh, jag vill operera näsan nu! )


It takes a lot of courage to show your dreams to someone else.

Fick ett önskemål om att berätta lite kort om mina drömmar. Och ja, det hade varit en bra idé, och det hade varit roligt att dela med mig av dem till er.., om jag hade kunnat.

Tyvärr så känner jag en slags svårighet att få ner dem på papper - eller i detta fall på tangenterna, utan att texten ska bli helt okontrollerad och huxflux. Det är så mycket jag vill göra, det är så mycket jag vill se! Jag blir så ivrig och förväntansfull bara jag tänker på det. Det är så svårt att beskriva, och samtidigt helt enkelt omöjligt att beskriva dem kort..

Därför la jag upp lite bilder som alla har med några av mina största drömmar att göra här i min meny. Lägger upp dem här också, plus några fler, bara för kul. Ni får säkert en rätt bra uppfattning om hur jag är och vad jag vill göra i mitt liv bara genom att titta på dem. En bild säger mer än tusen ord, right? ;)   
 

                 


Enjoy the Silence.

Jag avgudar den här låten med Depeche Mode, men Lacuna Coils version är också grym.
Fast vad fan är detta?! Något slags skämt eller, haha.


The original

Lacuna Coil

I heard that you were trouble but I couldn't resist.


Försökte fota egobilder på lill-toan men det gick inte så jävla bra, ljuset från taklampan faller nämligen alltid mitt i ansiktet och träffar rakt på näsan vilket gör att den ser ut som en ännu större potatis än vad den redan är. Vilket inte är okej. Här var man självkritisk, javisst! Ni ser ju själva på bilden att den är alldeles vit också, jävligt fult.

Nååååja, ikväll skulle jag egentligen ha följt med Maria och c/o på 3D bio i Umeå - Avatar. Men nu är det som så att jag ska upp och jobba 7 imorgonbitti så det kan jag glömma, tråkigt nog. Men det är hockey iallafall, efter några dagars uppehåll. Jag är fett tagg, hoppas Modo Hockey också är det. För det kan dom verkligen behöva vara med tanke på motståndet, Färjestad borta..

Bikini-babe.

Har starka funderingar på att beställa en ny bikini från H&M

Jag köper alltid minst en ny bikini inför varje sommar, av den anledningen att jag alltid tröttnar på de jag haft förgående sommar. Och därför känns det väldigt onödigt att kasta fram 5OO-1OOO spänn för en bikini. Som de på Nelly.com oftast kostar. H&M har ju däremot sjukt bra priser på sina bikinis, så därför är jag rätt sugen på att beställa en just därifrån. Då kan man ju köpa flera!
[shopaholicen i mig som talar igen, taaha]

Det finns en jättesöt i rosa med paljetter, men samtidigt känns den lite tråkig när jag har en i exakt samma modell fast i svart med paljetter. Borde kanske satsa på en mönstrad, för en gångs skull, istället? Ju mer jag tittar på den blå desto mer in love blir jag dessutom, så vilken tycker ni är finast?

Meet Daisy-boo.

Min hund gillar att:

•äta sten - så fort hon kommer utanför dörren börjar hon käka för glatta livet, sedan kollar hon retsamt på en och springer iväg, igår spydde hon upp en stor jäkel i min säng. pappa säger att det beror på att hon har huvudet för nära backen.. jag vettefan
•bli trampad på - hon är som en magnet efter fötterna, vilket resulterar i att man trampar på henne ungefär varannan minut.. hon får skylla sig själv dock, som aldrig lär sig
•sova i min säng - dit hon inte kan hoppa själv vilket gör att hon ställer sig och gnyr tills man vaknar och lyfter upp henne. ni förstår ju alla hur glad man blir då, nej inte alls glad
•låta som en gris - och hon är bra på det också! särskilt när hon ligger och biter på sina tuggben

Trots allt detta älskar jag henne ändå, hon är typ det sötaste som finns och dessutom är hon ju ifrån Junsele ;)

Hon blir inte så jättebra på bild nuförtiden (haha, vad elak jag låter men det är sant..) men här är iallafall tre söta bilder på henne som liten bebis;

 


Fatta hur liten hon var! - cute va?


Shopaholic on the loose.



Fick mina kläder från Modekungen.se igår, och t-shirten satt jättebra. Den efterlängtade koftan däremot var alldeles, alldeles på tok för bigsize för min smak. Den var lite too much Mary-kate, alltså som de (få) gånger hon tagit på sig något som varit alldeles för stort för att se snyggt ut. Hade ju sett framemot att ha en kofta i MK-style, men dock så blidde det inte så. Den åker tillbaka.

Väntar istället på en annan levererans från samma sida, en mörkgrå hoodie och en svart ring med silvernitar (se bild!). Såg awesome ut på bild så hoppas de är lika fina IRL. peace v

Some inspiration and wish-thinking.


I totally love
 hur Olivia matchar den långa, stickade koftan med shorts - hur fab som helst.
Och hennes hår, fyfan vad fint det är.. now i've got other plans.

En annan sak; kan inte jag bara få byta plats med henne? Skulle mer än gärna gå hand i hand med honom,
så jävla het som han är. Vilken jävla klädstil! Tänk om man kunde få se någon som honom promenera
gatorna upp i den här staden - fan vad jag skulle garva av lycka och tacka gud för att han skänkt
lite hopp till min numera sinade tro. Lite överdrivet kanske, men vafan;
han kan bära upp en manlig handväska?!  


Mama I'm coming home.

Mitt rum är en total mess just nu. Har flyttat hem från stan igen så nu ligger alla mina saker i en katastrofal röra överallt, och jag vet inte ens var jag ska börja för att göra ett försök till att få någon ordning. Har försökt slänga en del kläder och saker iallafall, varför har man så mycket skräp för?! Jaja, så småningom blir det här nog bra. I hope..

Kan ju berätta att anledningen till att jag flyttade hem till morsan och farsan igen beror på att jag inte trivdes i lägenheten alls. Bodde där i högst 2 månader, sedan sov jag i princip bara där på helgerna när jag varit ut och festat. Mot slutet ville jag inte ens vara där då dock. Så det var en total waste of money there. Pengar som jag hellre lägger på något roligare, ofc. Nästa gång jag flyttar hemifrån blir det (förhoppningsvis) för gott dock, och då ska det vara en större lägenhet än 23 kvadrat. Finns ju inget space till någonting.

Keep your head up, babes.


♪Girls Can't Catch - keep your head up
♪Pussycat Dolls - top of the world
♪Cobra Starship ft. Leighton Meester - good girls go bad

♪Esmee Denters - outta here


Har haft The City-maraton, märks det på musikvalen? ;} kände iallafall för att ösa lite girl-power and good music from the city över er, så there u go ♥


Shoot for the stars - regardless of who you are.

Jag får ju lätt lite konstiga impulser, och får jag det måste jag göra det också. Så klockan sju imorse bestämde jag mig för att se en av mina absoluta favoritfilmer som jag sett x antal gånger tidigare, nämligen Confessions of a teenage drama queen (eller tonårsliv som den heter på svenska, heh)

Ni tycker säkert att den filmen är jättetöntig - om ni har sett den, eller verkar jättetöntig - om ni ännu inte har sett den, men jag tycker verkligen att budskapet i den är hur bra som helst. Jag har alltid varit en person med väldigt stora drömmar och höga önskningar, mycket för att inte bryta ihop totalt av den mestadels långtråkiga vardagen, och jag har en väldig tro på att några av mina drömmar faktiskt kommer att slå in också, även om jag kommer behöva kämpa som fan för dem. Därför kan jag identifiera mig med Lola, även om hon är en något överdriven karaktär.

Skulle jag berätta om alla mina drömmar skulle hälften av er säkerligen skratta och be mig komma ner på jorden, men vet ni vad jag skulle göra då? Skratta tillbaka och önska att ni åtminstonde hade lite av mina visioner och drömmar. För utan dem kommer man ingenstans, oavsett om man kommer förverkliga dem eller inte, och man kommer garanterat leva ett average svenne-liv med 7-4 jobb, volvo, villa och vovve. Fine det är inget fel med det, MEN JAG VILL MER ÄN SÅ. and I am going to make it happen to.



Webcam♥


sliten posare med håret i knut(!) det händer inte ofta, promise.



Trivs inte särskilt bra i britney-toffs, även om det är fruktansvärt skönt att få bort håret ur ansiktet. Tycker att jag ser så naken-hårad ut i det, dvs att jag inte ser ut att ha något hår menar jag. Fast det kanske bara är inbillning? Tss, anyway. Jag är helt slut på efter dagens bergsbestigning, så ska koka mig en kopp thé, slänga mig i soffan med bebisfilten och se om det finns något intressant att se på dumburken. Annars blir det garanterat HP som vanligt, big love


Walking in a winter wonderland, litterally.


utsikt från skuleskogen över vårt vackra örnsköldsvik.

bästa kusin carro med snömonstret daisy ;}

Nu har jag träningsvärk i tammefan hela kroppen. Jag och min kusin bestämde oss nämligen för att gå på en promenad i det vackra vintervädret idag, en promenad som urartade sig i evighets-snöplumsning i Skuleskogen i 2½ timme. Vi skulle följa den gula leden men hamnade i den oranga och helt plötsligt hade vi gått lite småvilse, haha! Men det var underbart mysigt, att gå skogspromenader är sjukt underskattat - även om man går på "stigar" som inte blivit upptrampade ordentligt. Mina uggs var dock så hala så jag kunde kana ner på dom nerför varje liten backe, så sjukt roligt. Daisy, som annars älskar snö, var nog inte fullt lika entusiastisk efter 2½s plumsande, hehe. Nu ligger hon halv-dö på mattan av utmattning.

[gruppbild]


Trying to get a little bit tipsy.

Igår var jag och Maria på olearys - nyktra! Yes ni hörde rätt :} Det var första gången jag var på krogen nykter förrut, så det var en ny upplevelse för mig. Dock vet jag inte om jag tycker att det var en upplevelse värd att göra om, haha. Fan vad dräggiga fulla människor är! Ingen nyhet jag vet, men man ser det verkligen utifrån helt andra ögon när man princip är den enda på hela stället som är nykter. Tur jag hade gott sällskap iallafall, vi gjorde det bästa av situationen helt klart. Och det fanns ju en hel del nuts att skratta åt också..

..men, nästa helg är det jag och Maria som flänger omkring som två drägg på krogen, för medan vi satt där i vår nykterhet började vi genast planera in kommande helgs festliga bravader, haha. Är inte det typiskt? Vi blev jättefest-sugna när vi satt där och sörplade på vår cola :} inte så konstigt kanske, trots att man är dräggig har man (oftast) jävligt roligt ändå.


You spin me right round baby, right round.


"söt bild" från sista riktiga utekvällen med babii, nu är hon på irland och lever livet

Så otroligt skönt att det blivit mildare ute igen, -24 är inte min grej riktigt. Dock kan jag inte låta bli att tycka att det är lite småcoolt att det har varit så extremt kallt runt om i landet senaste tiden. I Myckelgensjö har det varit ner mot -40 tror jag och sedan när blir det egentligen så kallt? 1978 var det -48 där, läste jag i ÖA, men sedan dess har det inte varit såhär kallt. Inte nånstans, vad jag vet. SICK! ;S

Undra om den här extrem-kylan innebär en ovanligt kall sommar också? Eller tvärtom, en ovanligt varm sommar..? Får ju ta och hoppas på det sista, thihi. Nu är det hockey babes, Röge - Modo. Heja Modo nu, för fan! :}


Baby, it's now or never.



Sa ju att min motivation var på topp!
;} har varit och tränat ieftermiddag också, och idag gick det betydligt bättre än igår. Marias kompis Henke följde med och visade oss runt på alla maskinerna så nu har vi mycket bättre koll på vad det är vi gör. Måndagen den 18:e har vi även bokat tid med en instruktör, som ska göra ett schema åt oss som vi kan följa varje gång vi är på gymet, isn't it great?
Jag känner mig starkare redan vid tanken, hoho.

En annan bra sak som hände idag var att koftan jag beställde från modekungen visst är påväg till mig trots allt! Tydligen var den inte slut iallafall, åh me happy :} Nu hoppas jag verkligen att den passar
som den ska, efter allt detta velande fram och tillbaka
*praying for that*


In my head.


jag & daisy i sommar, hihi

Börjar den här fredagen med en hallonsmoothie, en dusch och en helkropps-shave:ning, det sista alldeles för nödvändigt, haha.
Kommer känna mig som en ny människa efter åt, I bet :}

Vet ni föresten hur mycket jag vill ha sommar och värme just nu?
Jag är så desperat så hälften hade räckt, seriously. Jag orkar verkligen inte med den här iskalla vintern mer nu. Så hallelujah att det är flera månader kvar av den.. nä, kan inte någon bara kidnappa och röva bort mig till något verkligt hett land? Den personen skulle få en stor stjärna i kanten hos mig ♦


More about love.

Rätt ofta händer det att killar fråga mig hur fan jag kan vara singel, och visst det kanske kan tyckas konstigt för vissa men för mig är svaret enkelt. Jag har helt enkelt varit tvungen att dissa alltför många assholes den senaste tiden. Småpojkar som jag inte ens borde ha givit en chans eftersom de rätt snabbt visat sig inte alls gjort sig förtjänta av den ifrån första början iallafall. Och av samma anledning har jag själv blivit dissad också. Men sådant är livet and life goes on ♣ Jag ser det bara som att vi två ändå inte var meant to be. 

Självklart har jag blivit sårad, mer av vissa än av andra, men jag kan inte spola tillbaka tiden än hur mycket jag skulle ångra det som hänt så varför ska jag lägga mig ner och dö av sorg? Har fått höra av mina vänner många gånger att jag är så stark som bara kan gå vidare och glömma idioten utan mindre issues, men ja varför skulle jag inte? Killar är inte värda att gråta över. Och som sagt, jag vet att det inte var meant to be anyways.


a perfect match.

Jag vet inte vad [vem] det är jag egentligen väntar på, men förhoppningsvis vet jag inom sin tid. För jag kommer aldrig ge mig in i något försök till förhållande jag inte känner helhjärtat för, ever again. Då sitter jag hellre här ensam och övergiven, singel och bedrövlig.
Haha närå, så illa är det faktiskt inte men ni fattar ;} 



fortsättning följer...


That shit makes me bat shit crazy.

Blä vilken jävla skitkväll. Inte nog med att Modo ligger under med 2-6, den fina, underbara koftan jag beställde igår var tydligen SLUT! Alltså sådant gör mig så förbannad. Om det går att lägga en vara i varukorgen och sedan klicka hem den ska den väl för fan finnas på lager också?! Får cp-damp när det där händer. Jag var ju så himla kär i den där koftan ju.. aja, jag hade ju egentligen inte råd med den iallafall. Får väl det från det perspektivet. Gud ville helt enkelt inte att jag skulle vara helt pank ;D eller äh fuck it, det där hjälper ju inte om det var det ni/jag trodde.


Workout bitches.

Klockan 17:OO idag händer något oväntat och efterlängtat - jag och Maria ska på gymmet och TRÄNA! Ja, hör och häpna ;} är så grymt taggad så fyfan, nu jävlar ska här brännas fett och byggas muskler. Fast inte bodybuilder-muskler såklart, utan osynliga, seniga muskler
som inte syns men finns där. High five på den!


Love them clothes.

Det kliar i mina fingrar - jag vill internetshoppa.

Är inne på modekungen.se (ny favoritsida!) just nu och dom har så sjukt mycket snygga t-shirts, koftor och tröjor, vill typ köpa hela lagret. Älskar verkligen tröjor som man kan ha både till vardags och fest. Bara att piffa upp dem med några lager smycken och voilá - a perfect evening outfit. Mycket mer ekonomiskt att göra så dessutom, än att hålla på att köpa en massa festliga toppar och klänningar som man aldrig annars skulle använda till vardags. För festliga kläder är dessutom inte min stil, I like it basic med någon detalj som mest.
Ett coolt tryck på tröjan eller massor av ringar t.ex. HAWT!


beställd och beställd. nu är jag totally pank.


Food.

Matdagbok 6/1-1O.

frukost - två hårdbrömackor med smör, skinka, ost och paprika + en kopp thé med houng och mjölk
mellanmål - en apelsin
middag - wok på kyckling, räkor, paprika, broccoli, lök, vitlök och champinjoner + fullkornsnudlar till det

Alltså jag är faktiskt riktigt nöjd över dagens matintag, eller borde jag inte vara det? Kanske skulle jag ha skippat osten på smörgåsarna och mjölken+honungen i théet imorse för att vara riktigt petig, men vad är ett liv utan ost och thé utan mjölk och honung? VE OCH FASA för fan. Not worth living then ;} och jag kände mig verkligen så pepp på matlagning idag så jag ställde mig frivilligt vid spisen och svängde ihop en supergod wok till middag på lite allt möjligt som jag hittade i frysen/kylen. Inte för att skryta men det blev superdupergott. GI också ;} jag är sämst på kalori-räkning, så hur många kalorier kan det ha blivit?


kycklingwok coming up v


We'll all stay skinny cause we just won't eat.

 Nu har min hjärna fått nåt cp-damp men: jag ska börja träna, jag ska gå ner i vikt, jag ska bli smalare! 
Japp, back in business igen.. jag som hade kommit över det där. Well, no more. Satt och tänkte idag på hur äckligt mycket kalorier jag tryckt i mig senaste halvåret och började må illa. Jag har inte vägt mig på tusen månader och jag törs knappast göra det nu, så från och med idag, NO MORE FLÄSK. Ingen mer choklad mellan måltiderna och inga fler kvällsmackor. Det är A  &  O .  

Dock tänker jag inte gå på någon diet och förbjuda mig något, då kommer hjärnan bara gå ännu mer bananaz och "glömma bort" varför jag började banta och sedan börja göra så att jag börjar vräka i mig det förbjudna som om jag aldrig sett det förrut. Så, nej inget sånt. Och ingen svält heller, hell no! Men undvika ska jag göra, så gott som jag kan, och endast äta det undvikta ibland.

Missförstå mig inte, det är inte så att jag vill gå ner 1o kilo i vikt. Nejnej, bara typ två-tre och få lite fastare och mer vältränad kropp :} som alla andra, men det får räcka så. Ska nog inte skriva ut i detalj hur jag vill att min kropp ska se ut, haha. Well, let's do this then!


It's rock 'n roll for me.

Jonna blev presenterad för en ny kärlek igårkväll - och jag blev det alldeles nyss ! Kunde inte låta bli att blogga om detta för fyfan vilken snygg karl.., och när han spelar sen? Ja, man vill ju nästan dö för honom. Mumsbit ;}


v


Big lights will inspire you.


Erik Grönwall - 18 & life 
jag älskar ju erik och inse hur skön den är att sjunga med i .


Alicia Keys - empire state of mind part ll
tusen gånger bättre än den gamla versionen med Jay Z .

Don't wanna hug my pillow anymore.

Vet ni vad jag önskar mig mest av allt just nu? Kääääärlek ♥ 

Ja, faktiskt så önskar jag mig det. Att vara singel har självklart sin fördel (dvs. att man kan ligga runt hur mycket man vill..) men i min värld finns det inget som klår att vara riktigt dökär i en fin pojke. Nä, faktiskt inte!
Faktum är att jag inte ens vill ligga med random killar - för jag hatar one night stands! Så nu vet ni det också. å ni killar där ute som läser min blogg och endast vill få mig i säng - FUCK THE HELL FUCKING OFF.

Jag vill ha en pojkvän och det är helst nu på en gång. Fast det lär väl dröja innan jag träffar en bra kille i den här i stan, tror jag. Inte nog med att majoriteten verkar vara en bunt oseriösa bebisar som bara vill knulla runt (jag vill inte döma men iochmed det intryck jag fått senaste tiden är det tyvärr ett slags faktum, grow up will ya..), jag är fruktansvärt kräsen också. Hello hey, självklart är det jävligt viktigt att killen är snygg att titta på, man kan inte bara vara tillsammans med en insida. Fast personligheten är minst lika viktig, och min framtida pojkvän ska ha humor, självdistans och vara ödmjuk. Vi ska kunna skratta med varandra, och åt varandra. All about laughing and having fun ♣ En liten Ashton Kutcher-kopia, typ ;}




fortsättning följer..


Cartoon Network.


(datanörd)


Har för ovanlighetens skull jobbat hela dagen idag, eller 7,5h iallafall. "Skönt" med lite arbete för omväxlings skull, fast nu är jag trött som satan och ser ut som hej kom och hjälp mig. Därför fick det bli en ansiktslös bild idag, lite hide-and-seek. Fast jag gillar såna bilder som fan, iallafall när man till och med lyckas göra sig själv nyfiken och kräver mer, mer, mer! ;}

Plus att dessa bilder fick mig att inse att jag förmodligen inte behöver en läppförstoring. Jag har rätt stora, fina läppar redan. Eller vad tycker ni? Haha, don't take it the wrong way, jag skryter inte utan bara konstaterar. Med något ljust på ser de dessutom ännu större ut, det gör allas lips! :} Ikväll är det hockey iallafall, som jag har längtat♥ så ska tagga upp med ett lass pannkakor och lite Harry Potter-läsning i soffan nu. XOXO.


Once upon a time in Nazi occupied France..


Jag är ju som jag kanske har nämnt förrut ingen film-nörd, går nästan aldrig på bio och ser alltid alla filmer något år efter alla andra (okej inte år, men ni hajar var jag menar) Men så igår så såg jag Inglorious Basterds, som faktiskt är relativt ny vad jag vet? OCH HELVETE VILKEN BRA FILM DET VAR.

Historien utspelar sig på 4O-talet under det andra världskriget och under förintelsen, och det var nog mest därför som jag tyckte om filmen så mycket. Inte för att jag tycker om förintelsen, jag tycker bara att det är så fruktansvärt intressant. Tror inget ämne i skolan har lyckats fånga min uppmärksamhet och intresse så mycket som när vi läste om andra världskriget på historian i 9:an. Att därför se film om det (även om just den här historien inte var verklighetsbaserad) tycker jag är så sjukt spännande. Min mor och far tyckte att filmen var lite halvseg emellanåt, men det tyckte verkligen inte jag. Jag satt på helspänn hela tiden för den var verkligen så fängslande. Sjukt bra skådespelare också. Aaa, den var så jävla bra bara. Dessutom är det ju mr. Tarantino som har producerat den :] SE DEN!


January 2th

Igår ställde vi till med lite fest. Eller så lite var det väl inte egentligen, jag vart rätt full faktiskt. Vi var nästan alla ifrån nyårs-firandet, om man byter ut tre personer mot två nya boys, som först var hos Sara och drack lite. Sedan gick vi på Public och tog en drink, satt och pratade lite och jag gjorde något onödigt som jag har ångest över idag. Men det tar vi inte upp här, plus att vi skyller på alkoholen fastän man inte ska. Fick ju faktiskt någon konstig snefylla igår. Aja, at least tog vi en omväg förbi Lex och Olearys för att till sist hamna på Harrys - as usual. Jag hade skitkul, men tiden gick så jävla snabbt. Kan i och för sig hänga ihop med att vi kom senare än vanligt..

Nåja, nu är jag iallafall bakis och sitter här och häller i mig julmust som om jag aldrig sett det tidigare denna jul, vilket jag tvärtom har. Tror att jag har bräckt något slags rekord i julmust-drickande snart, bäljer ju i mig en flarra om dan känns det som. Men lite bilder nu:


var tvungen att göra en censur på mitt face för jag såg ut som själva fan på den enda bilden
jag hade på mig och Maria från igår, unfortunately drabbades Maria också, hon som inte
hade behövt censureras ett skit!

drack endast redbull/vodka igår [bortsett från en underbar rosa panter] och börjar bli måttligt
less på dem nu, så det blir definitivt någe anne nästa fest alltså.

jäger/redbull istället kanske? mycket godare iallafall!

åsså fina Stina, verkligen en supergo och glad tjej :} fast hon kan vara elak, påstår hon.


How to make some changes.

Häromdagen såg jag en gammal klasskompis på stan. Det som slog mig på direkten var att hon ser exakt likadan ut som hon gjorde när vi gick på högstadiet tillsammans, vilket är 6-7 år sedan. Är inte sådant ganska.. konstigt?

Jag menar, kolla på mig. Jag är ett perfekt exempel, för jag förändras i princip från dag till dag. Man inspireras ju och tar efter från alla håll och kanter, byter stil och frisyr. Kanske ändrar attityd, vilket också lyser igenom. Och detta är förståss inget negativt, snarare tvärtom! Visst känner gamla klasskamrater igen mig från högstadiet, men det är ändå med knappa marginaler kan jag tänka mig. Jag har förändrats grymt mycket både till utseende och sätt. Och från månad till månad dessutom, tittar jag på bilder som bara är några månader gamla känner jag knappt igen mig själv. Tror inte att ni skulle göra det heller om ni började bläddra tillbaka i arkiven här på bloggen.

Hur kul kan det egentligen vara att se likadan ut från år till år? Aldrig ändras någonting överhuvudtaget. Det enda jag tänker är, fyfan vad trist! Visserligen kanske den här personen har förändrats oerhört mycket som person, det vet jag ingenting om eftersom jag inte har någon kontakt med henne nuförtiden, men att vara en kopia av sig själv såsom man såg ut när man var 14-15 måste vara skittråkigt. Skulle jag tycka iallafall.


Missing Thailand.

Idag åker min bästaste Käät till Thailand. Tror bestämt att planet lyfte för exakt 15 minuter sedan, om det inte blivit försenat som vanligt. Hon åker dit med jobbet i 2,5 vecka (tror jag) varav dom ska på kurs i några dagar och sedan semestra resten av tiden. Man är inte lite avundsjuk vill jag lova! Sitter och dregglar över Kenzas bilder också..

Min semester i Phuket tillsammans med familjen för 6 år sedan är den bästa resan jag någonsin har varit på, och jag önskar verkligen att jag får chansen att åka tillbaka Thailand så snart som möjligt igen. Och då allra helst med en cute boyfriend, thihi ;)
 


<3


Mina nyårslöften.


Vad jag kan minnas har jag aldrig avgett ett nyårslöfte i hela mitt liv. Vet inte riktigt varför, men jag tror att det beror på en blandning av att jag inte har kommit på något bra att lova mig själv och att jag helt enkelt inte trott att jag kommer att kunna hålla det iallafall. Många löften känns ju så jävla klyschiga dessutom. Börja banta, börja träna, börja ta hand om sig själv mer, etc..

Idag kom jag dock på två löften som jag kommer göra allt för att hålla. Det ena är att *ta för mig betydligt mer i livet och det andra är *komma in på högskola. Jag har så mycket drömmar och visioner, men tar jag inte för mig och försöker, försöker, försöker kommer mina drömmar aldrig att slå in. Man får ingenting serverat på silverfat, och man kan inte glida fram på en räkmacka hela livet, man måste kämpa för det man vill ha. Så det är mitt viktigaste löfte inför det nya året 2O1O. Det andra, att komma in på högskola, är minst lika viktigt för mig för jag har verkligen lagt ner mycket tid på att klura och fundera på vad jag vill söka. Nu har jag äntligen en ordentlig humm om vad det kommer att bli så därför tänker jag se till att jag till hösten -1O kommer att börja plugga det jag vill.


Broken fingers.

And btw, inte nog med att slapp supa ner mig på lama fester igår, jag slapp bryta fingret i år igen! Ja, för ni kanske minns att det var precis det jag gjorde förra nyårsafton vilket gjorde att jag fick gå de första 6 veckorna av 2OO9 med gips. Vilket sög! Nä, fan vad glad jag är över att jag var nykter igår.. :P 

Happy New Year.

Var helt otaggad för Nyår igår, vilket resulterade i att det blev en alkoholfri kväll för min del. Och gud vad glad jag är för det, hade verkligen inte velat vara med och festa igår. 

Kvällen började med att jag och Maria åkte till Stina på mysmiddag, tillsammans med hennes syster, svåger och Sara. Bara nya människor för min del med sådant är kul. När jag tänker efter har jag träffat massa nya människor inom loppet av kort tid senaste och det är jag väldigt glad över. Anyways så dök Lena upp efter ett tag också och hon var mega-tagg för en fest ute i Domsjö. Vi andra tänkte "what the fuck" och så åkte vi dit (jag och Maria körde ju) Det första vi möts av är en stupfull 30(?) åring som "hälsar oss välkomna" och släpper in oss i hyreshuset, därefter öppnas dörren till lägenheten och ut väller musik på absolut högsta nivå, rök från en rökmaskin och ljus från en massa discolampor, plus aspackade människor såklart. Jag tänkte bara, var i helvete har jag hamnat på för jävla fjortisfest nu? Jag har aldrig ens satt min fot på en sådan fest när jag var i 14-års åldern! Det enda som saknades var ballongerna i taket tammefan. Jag vägrade gå in så jag och Maria satte oss i trappuppgången och snackade istället.

Kvart i tolv åkte vi vidare, för ingen ville ju fira tolv-slaget på en jävla fjortisfest. Vi åkte till Gimåt eftersom Stina kände någon där och den festen visade sig bestå av föräldrar som skjöt raketer som några jävla idioter och små barn som sprang runt och tyckte att deras pappor var jättecoola när de gjorde det. Jag själv tyckte det sög så jag, Maria och Sara åkte på Max och käkade. Sen var kvällen slut för mig, jag hämtade morsan och farsan på Bussby, körde hem Ulf, Susann och Peter och tjänade en hacka på det, och stupade sedan i säng. Och nu är det 2010.


RSS 2.0