Another day, another drama

 

Försökte att sova ut så länge som möjligt idag för att jag inte ska vara alltför trött inatt. Vettefan om det kommer hjälpa dock, tror att jag kommer vara död av trötthhet vid 04:00-snåret iallafall - but we will see. Ska bli intressant att jobba natt, jag har fan aldrig gjort det i hela mitt liv tidigare. New experience.

Har precis cam:at med Johanna (ohlala) via msn i några timmar och nu ska jag fixa mig lite. Sen tror jag fan att jag ska laga lite mat. Bunkra upp frysen lite så att jag slipper hänga vid spisen varje dag. Så jävla tråkigt att laga mat till sig själv ju..


Kommentarer
Postat av: Elin

Jaa jag tycker att du ska testa, det är sjukt bra! :)Okej! Då skulle jag vilja säga att du har tur som slipper städa hotellrum.. Eller det enda jobbiga är att bädda så mycket, det tar en del på ryggen! Men annars så tycker jag att det bara går bra!

2010-05-18 @ 16:23:41
URL: http://elinhultqvist.blogg.se/
Postat av: Mira

Snygging ;)

2010-05-18 @ 21:18:04
URL: http://thepainandthepleasure.blogg.se/
Postat av: Sara K

Du är ju bara fööör snygg!!!!

2010-05-19 @ 10:35:51
URL: http://4trupp.designbysarak.se
Postat av: Maria Nyberg

Jag har tänkt skriva det varenda gång jag varit in på din blogg nu... Och nu gör jag det...

HELVETE kvinna vad du är snygg på de här bilderna!!!

Jag tycker att du ska förkasta din "puta-med-läpparna-pose" och köra helt och hållet på denna "söt-men-ändå-supersexig-posen"!

på dessa bilder är det verkligen Natacha-varning på dig! Som sagt, ni är inte lika som bär, men ni har verkligen likadan utstrålning!

2010-05-20 @ 23:26:28
URL: http://alldirtysecrets.blogg.se/
Postat av: Josie

Haha tack gumman, dina ord värmer. Det vet du! Och ja, åt skogen med att pluta med läpparna (iaf för mycket) ANK-VARNING! Puss

2010-05-21 @ 17:35:12
URL: http://thejosie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0