A blonde moment

Imorse vid sex-tiden trodde jag seriöst att jag skulle avlida. Jag trodde min sista stund var kommen tammefan. Allt började bra. I sin ordning släppte mami av mig utanför Holmen, där jag börjar tisdagens städturné. Jag placerade kortet mot kortläsaren, tryckte koden och gick in. Kom då på att jag måste avlarma stället. Började i panik trycka sifferkoden, men inget hände. Efter 10 sekunder hände det förödande. Larmet gick! Och ljudet var inte nådigt. Dampade ut, panikringde Malin och sa att jag klantigt nog avlöst larmet då skiten inte fungerade. Hon bad mig ringa Securitas larmcentral, vilket jag gjorde. Tjejen sa åt mig att trycka fyrkant # och sedan koden. Skrek att det inte fanns någon fyrkant på den där jävla skit-saken. Ja, jag skrek. Satan vad det levde om. Förvånar mig icke om halva stan vaknade. Tjejen sa då att det inte kunde vara deras larm. Och då, då ser jag att jag stått och fingrat på helt fel grej ända från fucking början. Helt fucked up har jag stått och försökt avlarma byggnaden på deras jävla stämpelklocka! Rodnar, trots att det bara är jag som befinner mig där, drar en lättnads suck och trycker koden. Larmet tystnar och jag rågarvar för mig själv åt min helt jävla otroliga otur. Fattades bara att Securitas hunnit dit föfan.

Kommentarer
Postat av: Sofia

Haha, det där är så typiskt ngt jag skulle kunna göra!Sv; Mais bien sur!! Ska ta bilder på både det och nyårsoutfiten. Jättevackert Oscar de la Renta som min mamma fick av min pappa på ngt bröllopsjubileum så tappar jag det är jag dödens stendöd men hittills har det gått bra :P

2008-12-02 @ 16:02:46
URL: http://sofiaaurora.blogg.se/
Postat av: Michaela

AAAAAAAAAAAH! Jag måste till JC, nu nu nu nu! Tack snyggo för att du länkade!

2008-12-02 @ 17:51:17
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: Lightie

ellerhur,... ska nog skriva med det i mitt CV :)(ha ha, skön start på dagen med larmet!)

2008-12-03 @ 00:14:33
URL: http://lightblogg.webblogg.se/
Postat av: Sofia

Haha sånt där är så satans jobbigt! Har gjort typ exakt samma sak, fast hemma. Stod och tryckte förbrilt på larmet (som tjöt) men inget hände XD Securitas var påväg och men jag hann ringa och stoppa dom, i grevens tid. Kalabalik!

2008-12-03 @ 09:20:12
URL: http://remind.blogg.se/
Postat av: Jonna

hahah ! snyggt jossan ;)

2008-12-03 @ 12:23:18
Postat av: hindu times

haha nej fy fan vad hemskt! usch! jag skulle fått panik och typ sprungit därifrån... haha... kul att du trivs på ditt nya jobb iaf, det är trivseln som räknas :)

2008-12-03 @ 17:40:06
URL: http://hindutimes.blogg.se/
Postat av: Isabella

Det är dags för julklappar igen och det skulle vara intressant att veta vad just du önskar dig :) Hur ser din önskelista ut?

2008-12-03 @ 18:39:20
Postat av: Maria

Fin blogg du har :)

2008-12-03 @ 20:00:24
URL: http://akm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0