before you judge me, make sure your'e perfect

 

Gör så här:

1. Ansa rabarbern och skär den i 2cm tjocka bitar.

2. Koka upp vatten och socker. Lägg ner rabarberbitarna och låt dem sjuda i 3-4 minuter. Ta upp rabarbern med en hålslev och lägg dem i en skål.

3. Koka ner lagen tills cirka 1 dl återstår. Om rabarbern har saftat av sig, tillsätt även den vätskan till lagen.

4. Vispa samman äggulorna i en skål. Tillsätt under vispning den heta lagen i en tunn stråle. Häll tillbaka allt i kastrullen. Vispa med ballongvisp på låg värme tills krämen tjocknat. Den får inte koka, då blir den grynig.

5. Häll upp krämen i en skål och låt den kallna.

6. Vispa grädden separat. Vänd ner den i krämen strax före servering och skeda upp i vackra glas. Servera med färsk frukt i bitar.

 

Här kommer receptet på Rabarber Sabayonne'n som jag och älsklingen gjorde för ett par veckor sedan. Lovade att ju att lägga upp det här och bättre sent än aldrig. Det är så sjukt jävla gott så jag rekommenderar verkligen att ni testar det! Det är inte svårt alls att göra heller✌


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0