a summer romance

 
Har haft tre fantastiska dagar ute på Trysunda. Tror bilderna talar för sig själva, men kan ändå berätta lite om vad vi gjort. Vi kom ut vid halv ett tiden på torsdagen, och då drog vi på oss bikini och badbrallor och gick via Storviken (fjärde bilden) som är en fet strand med stora kullerstenar över till Björnviken som istället är en fet strand med kritvit mjuk sand. Det måste lätt vara den finaste stranden i Övik, rena utomlandsplayan med kristallklart vatten. Låg där och stekte till fem ungefär då vi traskade tillbaka till båten och käkade grillat tillsammans med mamma och pappa. Resten av kvällen njöt vi bara av kvällssolen på båten, sen blev det en rätt tidig kväll med spökhistorier.
 
På fredagen sedan vaknade vi upp vid åtta till samma kanonväder som dagen innan (det var till och med ännu varmare i luften) så efter frukosten gick vi över till Bockviken och lade oss på klipporna. Tog årets första dopp i 16 gradigt vatten i Juliaviken, käkade rökt sik på tunnbröd och drack Orangina. Egentligen hade vi tänkt ta färjan hem vid halv fem den eftermidagen men då vädret var så underbart och livet kändes så jävla värt så sket vi i det och stannade kvar. Istället fick vi käka grillat och njuta av kvällssolen ute i Bockviken ännu en kväll.
 
Idag var vädret inte lika fint utan mulet men dock otroligt varmt, så efter frukosten knöt vi på oss Converse:n och tog en lång promenad på klipporna runt ön (sista bilden). När vi kom tillbaka chillade vi bara i båten tills vi tog färjan tillbaka till Köpmanholmen vid fem. Var rätt skönt att komma hem men fan vad jag trivs ute på havet. Det är livsnjutning på hög nivå för mig och det bästa är att jag får dela allt det underbara med världens finaste kille.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Men Gud så fint det var!!!!:-) underbara bilder!! Och du är ju as snygg i bikini bitch ;) puss Sandra

2012-07-08 @ 08:51:30
Postat av: Josie

Sandra: ja Trysunda är helt fantastiskt, dit måste du och Fredrik åka någon gång! :) haha tack bejb <3

2012-07-08 @ 19:17:51
URL: http://thejosie.blogg.se
Postat av: Anonym

Snygg bikini :) Nelly va? Hur är storleken, vad har du för storlek?

2012-07-10 @ 21:03:54
Postat av: Josie

Svar: yes den kommer från Nelly! :) tycker den är liten i storleken, tog Medium på överdelen och Small i trosorna men tycker att den känns som en storlek mindre på båda. Dock sitter den perfekt, men hade räknat med att överdelen skulle vara lite stor.

2012-07-10 @ 22:17:44
URL: http://thejosie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0