THOSE DANCING DAYS

 
Har haft så fantastiskt fina dagar med gubben och hans föräldrar. Idag åkte de hem, och det känns redan väldigt tomt. Har varit så kul att ha dem här och är så tacksam för allt vi fått och fått göra, men förhoppningsvis dröjer de inte länge innan de kommer och hälsar på igen. Langar lite bilder från vår Zoo-vistelse i alla fall, och passar samtidigt på att berätta lite kort om vad vi gjort, då jag inte hunnit med att blogga nästan någonting under dessa dagar.
 
Lördag: på dagen medan Jeppe tränade strosade jag, Tony och Maria på stan och kikade i butiker. Tyvärr i regn, men lade för första gången märke till att den här staden har sjukt bra utbud av skoaffärer (hittade t.ex både Ugg Australia och Jeffrey Campell) vilket är grymt! På eftermiddagen begav vi oss sedan till Vestfyen Arena för att se matchen mot Troja. Tyvärr blev det ingen vinst men det var skitkul att se gubben spela igen, och ett stort plus var all superbillig öl som du fick köpa och ta med dig att dricka på läktaren. Skulle väl adrig hända i Sverige? ^^
 
Söndag, a day at the Zoo: hade verkligen längtat efter ett besök på det omtalade Zoo:et och jag är så glad att jag fick chansen att åka dit. Det fanns så otroligt fina djur, som var både fascinerande, imponerande och häftiga på samma gång, och området var riktigt stort så tror att det fanns upp mot 150 arter eller något sådant. Schimpanserna var helt galna, och de små Herr Nilsson-aporna fick du gå in och hälsa på. Vi stod som närmast en halvmeter ifrån typ 20 stycken. Hur coolt är inte det? Rekommenderar verkligen ett besök om ni åker hit, värt varenda öre om ni älskar djur lika mycket som mig. På eftermiddagen sedan avnjöt vi ett glas vin och en riktigt god middag på Froggys uteservering.
 
Måndag: drog på Rosengårdscentret och Bilka för massa shopping. Det sistnämnda är som ICA Maxi gånger 3, typ. Det vill säga massor av grejor, och även sjukt billiga grejor. Fick massor av fint av Tony och Maria till lägenheten, och de fyllde även upp vår kyl vilket är guld värt. De är så snälla så det är inte klokt. Men idag åkte de alltså hem så nu återgår dagarna till de mer normala. Imorgon ska jag fortsätta min jakt på ett jobb t.ex.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0