Beautiful skin - here I come










Då har man shoppat loss bigtime på Eleven.se då. Är sjuuuuukt nööööjd, behövde allt! ;D Är så trött på min hy nu. Inte för att jag är finnoffer eller så, men nu vill jag ha glowing&perfect skin inför sommaren. Och det kommer man aldrig få med billiga produkter som bara innehåller en massa vatten. *** spänn gick kalaset från märket TVÅL loss på iallafall.. ehm tur man är rik. Eller okej, tur man kan delbetala. Tss. Köpte även lite annat som jag tänkte visa er imorgon!

TVÅL Rengöringsgelé med Rabarber & Gurka, 249:-
löddrande gelé rengör din hy grundligt, utan att för den skull torka ut den. Gurka har en sammandragande effekt och doften av rabarber är ljuvligt uppfriskande. Din hur blir ren, klar och strålande.


TVÅL Cucumber Aloe Toner, 149:- 
Denna varsamma toner kommer att fräscha upp, rengöra och lugna din hud. Den är perfekt att använda efter någon av TVÅL's rengöringsprodukter och kommer att förbereda din hud för serum och/eller fuktighetskräm. Produkten innehåller gurka som lugnar och tonar din hud, samtidigt som Aloe Vera kommer att lugna och vårda torr och irriterad hud.

TVÅL Raspberry Exfoliating Toner, 195:-
Vid daglig användning så kommer denna toner se till att din hud håller sig mjuk, ren och ha en strålande glöd. Denna toner innehåller hallon som är anti-inflammatoriska och är mycket rika på vitamin C och antioxidanter. Glykolsyra (AHA) ser till att ta bort gamla hudceller och tar fram ny, mjukare hy samtidigt som salicylsyra exfolierar inuti porerna för att hålla huden hälsosamt ren och fräsch. 

TVÅL Oil-free Lotion with Strawberry & Salicylic Acid, 119:-
Denna lotion är luftig, lätt och precis vad oljig och acne-känslig hud behöver. Jordgubbar är rika på Polyphenols och vitamin C. Detta har en lugnande och tonande effekt och hjälper till att reducera blockerade och förstorade porer. Salicylsyra är otroligt effektiv på att motverka acne och pormaskar.


Kommentarer
Postat av: Michaela

Ja det är hemskt, man får bara nej efter nej efter nej efter nej. Tappar ju lusten att söka efter ett tag

2010-03-25 @ 21:22:04
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0