So overrated

Ang. det här;

Men so what om hon är fejk? Så länge det är inom rimliga gränser kan det faktiskt vara snyggt att vara fejk. Och hon är fortfarande skithet! Naturligt är inte alltid snyggast, det vet vi alla även om vissa vägrar erkänna det.

Kommentarer
Postat av: Alexis

Victoria Beckham är superfake, hon har tom fake-tånaglar, men hon är fucking hot! Så vad spelar det för roll om man är fake? Och Jordan passar så mkt bättre i mörkt hår, typ den enda kändisen som haft båda färgerna och faktiskt passar bättre i mörkt.

2009-05-20 @ 19:59:11
URL: http://alifeinboredom.blogg.se/
Postat av: Emily

Jag skiter i om någon är fejk eller inte, snygg eller ful. Smaken är som baken, som sagt. Jag kan tycka att någon är ful i naturligt skick och jag kan tycka att någon är snygg fake, och vice versa. Men hur många av oss i dagens samhälle är egentligen helt natuliga? Vi färgar håret, använder lösnagalar osv. Vart ska man dra gränsen egentligen? I mina ögon är Jordan grotesk och det hade jag tyckt även om hon varit helt naturlig.

2009-05-20 @ 20:48:25
URL: http://imcookiedough.webblogg.se/
Postat av: Betty

Men alltså många ser fortfarande skönhetsoperationer som en big deal och att ååh vad fejk man är för att man har gjort det. Jag har inget emot skönhetsoperationer alls. Jag älskar variation och olika sorts människor så jag tycker absolut att fejk kan vara snyggt! Kate ser jättebra ut:)

2009-05-20 @ 20:50:30
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/
Postat av: hindu times

Hahah visst är det sjukt?! :P Det hände en kompis systers kompis... Sjukt jävla avundsjuk är jag... Haha! Ofta hon inte kände igen honom först säger jag bara ^^



Så sant, naturligt är inte alltid snyggast. ;) Skönheten ligger i betraktarens ögon och det är upp till var och en och definiera skönhet utifrån ens egna perspektiv. =)

2009-05-20 @ 21:17:41
URL: http://hindutimes.blogg.se/
Postat av: hindu times

Tack, vad snäll du är! :D Jag slår vad om att du säkert såg snyggast ut på din student... Haha, är så avundsjuk på ditt utseende! Du är så söt! :D

2009-05-20 @ 23:25:52
URL: http://hindutimes.blogg.se/
Postat av: Josie

Hindu times: nämen tack, gud vad gullig du är :D Blir jätteglad att höra sånt! Nog för att jag tror att du är minst lika söt som mig, om inte ännu sötare ;)

2009-05-20 @ 23:39:56
URL: http://thejosie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0