Nej, Natacha


Bloggvärldens senaste nyhet: Har Natacha Peyre verkligen färgat håret brunt? Det kan och får inte vara sant! What a disaster.. Okej hon är snygg i "allt", men hon är ändå allra snyggast som blondin. Tummen ner, Nati!

Kommentarer
Postat av: Betty

Nej! Det är ju skitcoolt att hon färgat det brunt! Och det är kul att hon har gjort en sån extrem förändring. Folk kommer nog behandla henne lite seriösare nu tror jag, vilket hon förmodligen kommer tycka är skönt själv också. För hårfärgen och frisyren kan ju verkligen göra att man får ett annorlunda intryck av en person.

Men såklart passar ju hon i blont hår också! Men det här var nog ett smart drag av henne faktiskt:P

2009-05-10 @ 16:14:01
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/
Postat av: Josie

Betty; ja, tyvärr är ju folk snabba att döma hunden efter håren. Synd, tycker jag. För hon var grymt mycket snyggare som blondin. Men it's her choice, och om hon tycker att det känns bättre såhär så, fine. Haha.

2009-05-10 @ 17:35:33
URL: http://thejosie.blogg.se/
Postat av: Emily

Jag har verkligen alltid tyckt att hon var apful, men nu blev hon helt plötsligt snygg som fan. Hon passade verkligen som brunett.

2009-05-10 @ 18:15:13
URL: http://imcookiedough.webblogg.se/
Postat av: Michaela

Klart att hon är snygg som brunett också. Men nej.. Dock hundra gånger finare som blondin

2009-05-10 @ 18:32:20
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: Betty

svar: Joo det är nog inte kul i alla lägen för henne att bli dömd utefter hårfärgen och inte den hon är. Men det är samtidigt det som tagit henne dit hon är idag, hon har faktiskt kommit rätt långt tack vare hennes utseende. Vilket inte är fel. Men jag kan tänka mig att det blir lite tröttsamt i slutändan, vilket var säkert därför som hon bytte hårfärg.

2009-05-10 @ 19:10:51
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/
Postat av: Hedvig

Tycker hon blev riktigt snygg i brunt! Skitsnyggt ju:) Som betty skrev kommer det nog gynna henne karriärsmässigt, hoppas det i alla fall.

2009-05-10 @ 19:36:19
URL: http://theolsentwins.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0