Sveriges stolthet


Victoria Silvstedt måste ju ändå vara en av Sveriges vackraste kvinnor. Carolina Gynning också, fast Victoria drar nog ändå längsta stråt. Jag menar, hon är ju trots allt stor i USA och känd över hela världen. Hon har egen reality-show och har medverat i flera olika filmer. Verkligen en inspirationskälla och förebild. Dessutom tror jag att folk i andra länder förknippar svenska flickor med Victoria. Hon är ett perfekt exempel på en blond och blåögd svensk skönhet ;)

Kommentarer
Postat av: Michaela

Nej, Carolina Gynning är nog faktiskt snyggare! Eller, nej, hon ÄR definitivt snyggare haha

2009-04-08 @ 19:40:31
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: Anonym

Inspirationskälla? Förebild? HAHA hon är ju för fan blåst! Även om hon kanske "spelar" blåst så är hon blåst. För det är blåst att spela blåst. Och vad har skönhet med att vara känd i hela världen att göra? HAHA du är ju för rolig ibland.

2009-04-08 @ 20:08:10
Postat av: Josefine

Anonym; jag menade att Victoria drar längsta stråt för att hon BÅDE är vacker och känd i hela världen :)

2009-04-08 @ 20:30:46
URL: http://thejosie.blogg.se/
Postat av: Sofia

Blää, hennes utseendetyp tilltalar inte mig alls. Tycker hon ser trashig och manlig ut.

2009-04-08 @ 22:04:26
URL: http://sofiaaurora.blogg.se/
Postat av: Emily

Jag tycker inte hon är snygg alls, i mina ögon ser hon lite transig ut, men det är ju i mina ögon. Jag tycker i och för sig att det är roligt att man tycker olika, att människor har olika smak. Någon måste se henne som supervacker, medan andra ser någon annan typ som vacker. Det är ju det som är kul, att vi alla tycker olika.

2009-04-09 @ 12:50:22
URL: http://imcookiedough.webblogg.se/
Postat av: Betty

Hon ser absolut bra ut! Och representerar sverige bra utseendemässigt hehe:P Men hon är faktiskt inte så känd i världen som man tror, speciellt inte i USA faktiskt. Här i Sverige tror man att hon är kändare än vad hon är. Hon är lite överskattad enligt mig. Men det är kul att hon kör sin egen grej:) Och hennes utseende har ju definitivt tagit henne långt.

2009-04-09 @ 16:57:09
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0