Stackars Lindsay..


Alltså shit, ser ni hur smal Lindsay har blivit ?! :O Hon håller ju på att tyna bort ! Det ser verkligen inte bra ut nånstans för hon ser så ohälsosam ut och det klär henne inte. Hon måste verkligen gå upp i vikt, för hon hade ju helt perfekt kropp på bilden till vänster...

Kommentarer
Postat av: Annie

ush:/ För smal är verkligen varken fint eller hälsosamt...

2009-04-22 @ 16:55:55
URL: http://anniemarias.blogg.se/
Postat av: Emily

Jag såg precis de där bilderna. Fy fan. Hon ser verkligen hemsk ut. Tragiskt att dessa bilder kommer användas av folk i ett hemskt syfte nu, att peppa till viktnedgång. Vem fan vill se ut så? Hon som var så snygg innan, när hon hade lite "hull". Hon ser fan gammal ut.

2009-04-22 @ 17:15:26
URL: http://imcookiedough.webblogg.se/
Postat av: Sandra

Det är tragiskt att det händer :/ hon hade super snygg kropp innan! perfekta kurvor och allt.



skulle även vilja passa på att fråga dig en fråga ang. ditt jobb som städerska, hur var det, tog det något på din kropp, alltså fick du ont i ryggen t.ex? Har nämligen skickat iväg en jobbansökan som städerska och skulle va tacksam för svar :)

2009-04-22 @ 17:36:53
Postat av: Josie

Sandra; jag jobbar ju inte så värst mycket, så ont i ryggen får jag aldrig. Dock kan det kännas som ett träningspass ibland kan jag tycka, eftersom man oftast börjar så tidigt på morgonen då man är trött osv. Men nej, jag tycker inte att min rygg påverkas negativt, iaf inte ännu :)

2009-04-22 @ 20:00:10
URL: http://thejosie.blogg.se/
Postat av: Betty

Hennes break up med Sam verkar ha tagit hårt på henne... Jag hoppas att hon börjar ta hand om sig själv lite bättre snart.

2009-04-22 @ 23:37:27
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0