What you have to do to look your best

My readers seem to have good taste! Jag älskar Nicoles kropp på bilden, och ni älskar Nicoles kropp på bilden. Så våga inte komma och hoppa på mig för att jag vill gå ner i vikt och se ut som henne då. Inte för att jag tror att ni med den goda smaken skulle göra något sånt förskräckligt heller, men det finns ju alltid folk som är som dom är.

Kommentarer
Postat av: Jennifear

Det är sjukt fint att vara smal, men samtidigt så vet jag själv att jag har en ganska skev bild av vad som är fint när det gäller kroppen. Det verkar som att du också har det, och jag kan lova dig att man inte blir lyckligare för att man väger 45kg än 55kg. Det gör ingen skillnad i ens huvud och bilden man har av sig själv. Andra ser, men man gör inte det. Sedan när man börjat gå ned så inser man hur lätt det är och det är lätthänt att man inte inser vart gränser går. Även om man tror att man har koll nu, så är det lättare hänt än sagt att man förlorar kontrollen.

Ta hand om dig. Du är fin som du är.

Trust me.

2008-10-16 @ 15:08:07
URL: http://lastnightstrash.devote.se
Postat av: Maria

Jag håller verkligen med Jennifear här!



Haha, tjat tjat tjat från min sida hela tiden :P



Men jag kan hålla med om att bilden på Nicole inte var sjukt smal.. jag kan ju gissa att hon förmodligen nästan är anorektiskt smal, men det var en svår bild att tyda, och som det såg ut på den var hon som sagt inte alldeles för smal..



jag tog åt mig faktiskt av det du skrev om att "men det finns ju alltid folk som är som dom är".. :/

och ja, jag kommer nog alltid vara som jag är med det där.. jag tycker att tex Tila Tequilas kropp är bland den snyggaste som finns.. 9581d6eb13.jpg?v=0" rel="nofollow">http://farm3.static.flickr.com/2107/15120307859581d6eb13.jpg?v=0 .. kommer förhoppningsvis aldrig tycka att de där superpinnsmala tjejerna är snygga.. :P så ja, jag kommer nog fortsätta protestera om du lägger upp bilder på anorektiska tjejer och säger att du vill se ut som dem.. du får stå ut med det eller blocka mig från att skriva.. :P

hoppas du inte tar illa upp bara :/

2008-10-16 @ 19:27:38
URL: http://alldirtysecrets.blogg.se/
Postat av: Maria

förresten.. ja, det står så på annonsen, men de kan inte bara få tag på folk med utbildning. SÖK SÖK SÖK! du har ingenting att förlora! de tjejerna som har börjat nyss tror jag inte har någon utbildning heller, så.. det är bara att chansa.. och hur som hellst så kan du ju skriva upp dig på deras hemsida, eftersom de har ju andra jobb du kanske kan söka..

2008-10-16 @ 19:30:14
URL: http://alldirtysecrets.blogg.se/
Postat av: Maria

Ja, precis.. Så som hon ser ut på den bilden är ju inte för smalt..



Och så länge du håller dig inom dina viktmål så är jag nöjd ;)

Så nej, jag ska inte tjata mer ;D



Hur gick det på din intervju förresten? :D håller tummarna att det gick bra!

2008-10-16 @ 22:18:12
URL: http://alldirtysecrets.blogg.se/
Postat av: Camilla

Jag känner ju dig utan och innan vid det här laget när det gäller mat/hälsa/ideal. Du och jag är ju väldigt lika. Och så länge du inte går för långt stödjer jag dig till 100 procent. Och jag vet att du är tillräckligt smart för att inte gå för långt.

2008-10-16 @ 22:24:31
URL: http://petiite.webblogg.se/
Postat av: Josie

Camilla; Otroligt lika, ja. Tack så mycket gumman.

2008-10-16 @ 22:25:45
URL: http://thejosie.blogg.se/
Postat av: juliasbullar

Jag älskar Nicoles stil och kläder! Har många bilder på henne under kategorin "dagens bild" om du vill kolla in :)

2008-11-13 @ 16:13:41
URL: http://juliasbullar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0