Swagger

Är det något jag verkligen avskyr så är det skryt. Jag har alltid hatat skryt och har aldrig förstått vitsen med att stoltsera så mycket med något man har eller har köpt att folk omkring en blir irriterade. Såklart att man ska få vara nöjd och glad över något man har, men man märker ganska tydligt var gränsen mellan att bara vara lycklig och till att bli sådär äckligt skrytsam går. Och man märker direkt när den gränsen är överskriden. Jag tål verkligen inte skryt. Usch.

Kommentarer
Postat av: my

sv: självklart. :) Kommer faktiskt ifrån en GG bok. Fast ändrade lite på det. Var egentligen "Why was it that the world was so full of followers when there were so many choices in life?"

2008-10-14 @ 20:00:30
URL: http://karmakiddo.blogg.se/
Postat av: Hannah

SV; Jo, jag håller med. Vissa av kläderna som hon visar upp kan också vara riktigt fula, men så finns det - som sagt - guldkorn :)

2008-10-14 @ 21:39:51
URL: http://uglies.blogg.se/
Postat av: Michaela

Åh usch. Skryt är verkligen inget jag diggar. Tycker att det är riktigt illa och ledsamt och jag blir så irriterad att jag vill slita personen ifråga i två delar.



Vad är grejen med att man måste hävda sig själv hela tiden?

2008-10-14 @ 21:54:09
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: Josie

Michaela; Skryt är riktigt jävla illa. Jadu, dåligt självförtroende kanske? De kanske är rädda att man inte ska lägga märke till det de har om de inte talar om det hela tiden. Jag vet faktiskt inte, jag har aldrig varit sån.

2008-10-14 @ 22:12:27
URL: http://thejosie.blogg.se/
Postat av: Michaela

Jag har en vän som skryter absolut hela tiden. Har hänt någon gång att jag liksom försökt "skryta tillbaka" men jag känner direkt att det inte är min grej.

2008-10-14 @ 22:31:46
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: Sandra

Skitjobbigt med folk som skryter om saker, visst, om man kanske är lite stolt över en sak som man normalt blir kan bli stolt över. Men folk som överdriver och bara blablal, är sjukt jobbiga.

Tycker själv att det är skitjobbigt att skryta och vara väääääääääääärstaaaaaa stolt över något.

Lite utanför ämnet nu.. men skitjobbigt när man får MVG eller VG te.x på något prov eller som betyg, man blir glad, men inget mer med det. Men sedan så kallar alla en smart och sånt när de får reda på det.. man bara öööh. Jag är fan efterbliven mer eller mindre, haha.

2008-10-14 @ 23:04:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0