The animal in me

Det känns hur skönt som helst att få mysa på relaxen i eftermiddag. Det var sjukt länge sedan jag var där. Men det känns också hur jobbigt som helst. Jag har ingen större lust (faktiskt ingen lust alls..) att visa mig i bikini inför massa okända människor. Jag skäms alldeles för mycket. Allt fett gör mig galen. Jag hade hellre kommit dit och blivit uttittad för att jag varit för smal. Fan också. Men det är sant. Jag tänker inte ljuga i min blogg.

Kommentarer
Postat av: Anonym

I know the feeling =)

2008-10-11 @ 16:37:51
URL: http://chipset.webblogg.se/
Postat av: Sara

Jag måste bara fråga hur mycket du egentligen kan väga om du är så himla orolig för att visa upp allt fett? :O Du ser ju ut att vara hur smal som helst!

2008-10-11 @ 17:09:14
Postat av: empnoll

fi sate så nice att mötas av typ världens sexigaste man när man klickar sig in här på bloggen. kolla den här intervjun från 1990: http://www.youtube.com/watch?v=G8AFvC8FoVM så jävulskt fräsch pöjk.

har varit utomlands så har missat en hel del här. läste faktiskt the dirt när jag var där. blev helt seriöst deprimerad när den tog slut, ville bara att den skulle fortsätta och fortsätta och fortsätta. så nu kör vi ett varv till ;) haha



har följt dig sen jealousy-tiden, men aldrig kommenterat. sjukt skön blogg! btw, så träffade jag dig i turkiet i maj! bodde på samma hotell och snackade med dig nån onykter kväll där! sa dock inte att jag brukade läsa bloggen.

oj det blev en lång kommentar:P

2008-10-11 @ 18:12:01
Postat av: Sofia

Sv: Trean?! Finns det tre rockband eller är det jag som missuppfattar något? xD

2008-10-11 @ 18:21:38
URL: http://remind.blogg.se/
Postat av: Josie

empnoll; The dirt kommer jag läsa om och om igen, helt seriöst. Den är fan bibeln.



Thanks ! Whot, är det sant?! Men fan vad trevligt ! Ge mig några ledtrådar så kanske jag kan lista ut vem du var. För även om det var en del rätt så (okey, väldigt) onyktra kvällar kommer jag faktiskt ihåg saker och ting ;P Du skulle ha sagt att du läser bloggen ju ! Hade varit grymt kul att få höra det från en främling sådär :)

2008-10-12 @ 11:47:07
URL: http://thejosie.blogg.se/
Postat av: Sofia

Sv: Ahaa, jag tänkte väl! Haha. Jo jag har GT 3, så jag vet att det äger :D

2008-10-12 @ 12:19:32
URL: http://remind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0