Odd couple


Doug från The Hills dejtar Paris. Eller Paris dejtar Doug från The Hills, kanske man ska säga. Lite lustigt, kan jag tycka. Lär inte hålla länge. Grymma skor har hon iallafall.

Daily walk


Nä, nu går jag ut och går. Långt! Lite frisk luft kommer göra mig och min hjärna gott. Dessutom vill jag gärna förbränna lite av middagen. Känns som att jag åt alldeles för mycket (pyttipanna och ett stekt ägg med keso)

/%&$£][@=\

Nä, den här dagen blir fan inget bättre. Har så extremt jävla pisstråkigt att jag lika gärna kan gå och hänga mig. Ja, när jag blir sjävlmordbenägen ska jag tydligen alltid hänga mig. Inte sätta ett skott i pannan på mig själv eller svälja 200 tabletter, utan hänga mig, haha. Men ni ser ju, nu sitter jag här och garvar åt olika metoder att ta död på mig själv! Nä fyfan, den här dagen kan vi lika gärna spola förbi. OVÄRT! 

Nytvättat hår? Fuck it

Jag kletade in mitt hår med hårinpackning (som man skulle kunna kalla min värsta fiende) igårkväll bara för att jag skulle vara tvungen att tvätta det idag. Som ni kanske vet sedan tidigare HATAR jag att tvätta håret. Verkligen avskyr. Och inte av den anledningen att jag gillar att ha håret fett, torrt och illaluktande, utan just för att håret blir så fruktansvärt platt, mjukt och oformbart av schampoo och balsam. Jag ryser vid tanken. Men nu är det alltså gjort, och jag har gått runt och varit irriterad över det ända tills jag torkat, plattat och volumastrat så att det ser någorlunda acceptabelt ut igen. Nu fattas bara en liter saltvattenspray, balsamspray och hårspray (L) för att få fason på det. Och just det, sist jag tvättade håret var förra söndagen. Nej inte nu i söndags, förra söndagen ;) På bilden nedan hade jag inte tvättat håret på 5 dagar.


Anyone can have a bad hair day  

Ups and downs


Den här dagen har inte börjat så bra tyvärr. Småsaker som har irriterat mig bara. Jag hatar dåliga dagar så tänker jag se till att de små nedgångarna inte får förstöra hela min dag. Det är bara att bita ihop, ta nya tag och se till att det blir som man vill ha det. För det blir (nästan) alltid vad man gör det till. Puss på er och på det!

31/3 Tisdag

God morgon babes! Sitter här med mitt nysminkade fejs och väntade för en sekund sedan på att Angelica skulle komma hit. Vi tänkte ta en pw i det fina men dock blåsiga vädret men nu ser det ut som att jag får promenera ensam. Morsan släppte jag ju iväg för 20 minuter sedan. Typiskt, men aja. Min frukost denna morgon bestod iallafall av en smoothie gjord på 1½ dl apelsinjuice, ½ dl blåbär och ½ dl hallon och en hård smörgås med keso och skinka. Mums!

You other girls bites the dust, yeah

I kvällens avsnitt av Ballar av stål var det en brud som gick och satte sig med ett par som satt och fikade och började råragga på killen. Och vad gör flickvännen? Jo, hon blir så sur att hon reser sig och går därifrån. Vilken jävla fjolla! Hade en vilt främmande tjej kommit fram och raggat på min pojkvän hade jag väl självklart suttit kvar och markerat mitt revir. My boyfriend is my boyfriend. Men inte hon, nej då, hon klampar ilsket iväg och låter den andra tjejen hålla på flörta och kladda hur mycket hon vill. Som sagt, vilken jävla fjolla.


I love my shirt


Det är rätt många som frågat om min tröja, och jag håller med er, den är fantastisk! Kommer som sagt ifrån Vila och kostade endast 259 spänn. Ett riktigt kap. Den är skitsnygg på mig, och visst är jag snygg själv också, haha ^^

Reflektion av Blondinbella

Jag har tyckt att Blondinbella sett lite annorlunda ut sista tiden, och inte till det positiva. Dock har jag inte listat ut vad det beror på, men först trodde jag att det hade något med klädvalen att göra vilka jag tyckt gjort att hon sett yngre ut. Sedan började jag undra om det kan bero på att hon har gått upp i vikt, för i varje fall ser det lite så ut. Eller vad tycker ni? Det är väl inget fel att gå upp i vikt (om det inte går till överdrift), men jag tycker hon är snyggare när hon är mer vältränad och smal. Dessutom är hon snyggare när hon klär sig mer sofistikerat och vuxet.

Shopping

Det är alltid lika trevligt att gå på stan med mammsen. Iallafall när man får något. Och idag fick jag det. En urgullig kjol från Vila, en superskön tröja från Jack & Jones (jag älskar kill-kläder!), och en BUS från Dove. Thanks mum! Dessutom köpte jag som jag skrev tidigare foundationen från H&M, samt en rutig (jag älskar rutiga skjortor!) från Only. Ska visa bild på den sedan :)


En vit, längre, långärmad herrtröja. Lovely!

30/3 Måndag


I'm off to stada mit meine mutter. Snygg språkmix där, haha. Tänkte köpa lite fotoramar, samt en foundation från H&M. Trott eller ej men den är faktiskt riktigt bra. Om man vill ha ett täckande resultat, som jag vill.

I'm feeling like I'm so alone

Jisses, jag kan verkligen inte se par göra slut. Jag grinar lika mycket som dem alltså. Igår när jag låg och tog igen The City-avsnitten jag inte hunnit se gjorde tyvärr(?) Whitney och Jay slut och det var så fruktansvärt jobbigt att se. Jag hatar när kärlek tar slut!!!!!! Jag vill att man ska vara sådär pirrig i magen och nykär för alltid. Tänk om det kunde vara så... Nej, nu får jag sluta prata om sånt här för annars blir jag bara deprimerad.


Jag vill också :(


Jupiter Rising


The City är en guldgruva med bra musik. Hittade den här pärlan i det elfte avsnittet.

Yeeeeeah


Äntligen är minipc'n tillbaka! WEBCAM!

Naturgodis does nothing for you

Jag har inte svullat i helgen, thank god, men jag känner mig ändå uppsvälld och tjock nu. Alkohol är såklart inte nyttigt för kroppen på något sätt och vis, men jag tror jag dansade bort det mesta. Dock tänker jag inte ställa mig på vågen förrän tidigast imorgonbitti. Tror knappast jag gått ner något, men har jag gått upp dör jag. Tur att helgen är över och att man återgår till vardagsrutinerna imorgon. Då blir det hårdkörning med mer promenader och träning och mindre kalorier. Nu ska jag äta upp resten av mitt naturgodis.


Paris är lika snygg som jag i lugg (nästan)

Back on track

Känns som ett klassiskt val av rubrik. Och vafan, är klockan tre! Jag hade helt och hållet glömt bort att det var i natt man skulle ställa fram klockan en timma. Inte lätt att hålla reda på sånt när man har skallen full av öl. Dock var jag iallafall så pass uppmärksam igår att jag såg till att Angelicas lägenhet var helt och hållet släckt mellan halv nio och halv tio. Bortsett från några levande ljus då. Klart att man offrar en timmas elektricitet för miljöns skull. Hoppas många av er gjorde detsamma. Nu är jag dock hemma igen efter en helg som mestadels spenderats i stan. Känns skönt att ha en dator till hands igen, måste jag säga.

Maybe baby

Okej, ändrade planer. Det ser ut att bli fest ändå. Kanske iallafall. Eller vi vet inte. Vi får se. 50/50's chans.


En repris?

27/3 Fredag

Oh my god, jag tror visst att jag drack vin igår som om jag aldrig sett vin tidigare, haha! Blev väl lite väl mycket, men kul hade jag. Och det är ju det som räknas, eller hur? ;) Minnesluckor är bara sådant man får acceptera. Ikväll blir det dock cool-lugnt. Jag och Angelica har chillat med Emil och Steven halva dagen, och nu sitter vi hemma hos mig. Fick complete datorabstinens! Klarar mig fan inte en dag utan internet alltså, ojoj.


Jag vet inte riktigt, någon typ av dans?

Dance everybody

Nu pyser jag strax till A! Kommer inte att kunna uppdatera något mer idag (om inte Käät kommer med sin dator) för pappa ha stjält minipc'n och tagit den med sig till fjälls :( Blä på honom, den är ju så behändlig! Nåväl, have a great night!


Lite ihoptryckt, men jag gillare. PUSS!

Let it rock

Ikväll är det fest, och jag sitter redan nu och taggar framför MTV. Eftersom det inte blev nån alkohol förra helgen är jag förståss extra sugen nu. Sure, man ska inte festa varje helg, så det är väl i och för sig bara bra att ha en vit helg då och då, men jag ska inte krypa under stolen med att det är så mycket tråkigare. Ett liv utan fest = inget liv.


NY PARTYLÅT NO.1 : Kevin Rudolf feat. Lil' Wayne - Let It Rock

Big no no

Jag har bara en sak att säga om Haremsbyxorna och det är: DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!
Fan, kan det finns det något fulare? Dom är till och med värre än axelvadds-trenden. Det är bara att inse, de brallorna gör så att ser ut som att man har skitit på sig. Dom är ett fashion-crime.

 =

Good morning!

Jag klev upp 07:15 idag, helt och hållet frivilligt men kanske inte alltför pigg, endast för att se Vakna med The Voice. Eftersom jag jobbat mest hela tiden senaste så har jag missat mitt favorit morgonprogram. Eller favorit, det var det tidigare iallafall. Måhända att Rix MorronZoo kniper första platsen nu ändå. Fett roliga är iallafall Jakobs och Jingelmannens Rap-attacks! Kung start på fredagen, lätt. Nu ska jag äta lite frukost vilket blir i form av två hårdmackor och ett ägg. Jag är en jävla ägg-oholic alltså. Mums!



Lägg märke till min porriga blick. I want you ;)

Mera BUS

Köpte ju förresten Åhléns egna BUS häromdagen och jag kan lätt rekommendera den. Man blir brun nästan direkt, tar bara någon timme, och det är relativt lätt att få ett jämt resultat även om man självklart alltid ska vara jättenoga när man smörjer sig med brun utan sol. Vem vill vara fläckig liksom? Den håller samtidigt några duschar, vilket förståss är bra. Dessutom är priset löjligt överkomligt. Bara 80 kronor. Dock får man oftast vad man betalar för, och jag skulle aldrig påstå att denna är bättre än min favorit från Lancomé. Men, bra budgetvariant.


SKINNY BITCH


SÅ JÄVLA SNYGG! Älskar linnet och solglasögonen. Yummy.

Bus:a (med) mig

Brun utan sol är förmodligen en utav de bästa uppfinningarna ever. Ja, man behöver ju inte tänka så jävla stort. Dock hade jag gärna sett att jag blev duktigare på att använda det. Inte duktigare som i oftare, utan duktigare som i bättre att hantera det. Men, det kan inte bara vara jag som alltid lyckas få en markant färgskillnad på armarna och händerna? Det ser ganska dumt ut, som att (lik)händerna är ditklistrade liksom. Syggt, verkligen.


Paris är alltid snyggt brun (och smal)

Take a look at my clothes all white

Strax beger jag mig mot staden för att (ÄNTLIGEN!) hämta ut min kamera. Lyckades ju för några veckor sen spilla yttepyttelite på linsen och självklart pajade den, trots den minimala mängden vin som träffade. Elektroniska grejer är alldeles för känsliga tycker jag. 1500 spänn i självrisk måste jag (eller jag.. mamma och pappa) punga ut med. Det är i princip en ny (fast dock sämre) kamera. Aja, det är den värd. Min kamera är bäst!

Tänkte även kolla utbudet på Vila. Trots att jag inte ska shoppa något så har jag sett en så sjukt fin vit tunika där som jag bara MÅSTE ha. Om den finns kvar då. Vitt är så fräscht. Det är nog en av mina favoritfärger på kläder. Och blondiner, som jag, ser särskilt sommarfräscha ut i vitt.


Posh är sjukligt snygg i vitt (allt)

I love Thailand

Blä på Carolina Gynning. Hon är i Thailand just nu! Jag hade gjort väääldigt mycket för att få byta plats med henne. Jag älskar Thailand, det måste ändå vara paradiset på denna jord. Jag var i Phuket (Karon beach/Phuket Orchid) med familjen i 8:an, och visst det är typ hundra år sedan, men en sådan upplevelse glömmer man aldrig. Dock ska jag åka tillbaka ASAP.


Håll med om att Carolina är så mycket snyggare som blondin!

26/3 Torsdag

Godmorgon allihopa! Jag har sovit som en prinsessa i natt, and I feel good today. Det första jag gjorde när jag vaknade vid 8:00 var att ställa mig på vågen. Jag kunde inte låta bli, and yey, jag har gått ner 0,3 kilo sedan igår! Här går det undan, haha. Tänkte göra en hallon och blåbärssmoothie och koka ett ägg till frukost och sedan ska jag antingen städa, gå ut och gå eller ta en dusch. Undra vad som låter mest lockande :P

Vill man vara fin..

Nej, jag åt varken falafel, omelett eller fisk till middag. Istället blev det kyckling med rotfrukter och lätt creme fraiche. Sjukt gott, men verkligen så typiskt mig att ändra mig hela tiden. Jag lider lätt av Öviks värsta beslutsångest. Till efterrätt blev det iallafall lite vaniljyoghurt med äpple i, och nu får jag (tyvärr!) inte äta något mer idag. Blä, känns jättesurt. Jag som älskar att äta på kvällen.

Nu vill jag också gå barbent!

Dinner-time

Var nyss ute och promenerade med Johanna. Alltid lika roande (den tjejen är så jävla klockren), men inte alltför skönt tyvärr. Det blåser så jävla kallt ute. Värme, tack! Sitter och funderar på vad jag ska laga för middag, och nej det blir inga våfflor. Och nej, det blir inget grönt thé heller för lika bombad i skallen som DennisM är är jag inte. Istället lutar det åt omelett, falafel eller fisk. Hmm, allt är gott så jag får se.  



Skitsnygga Paris

Gå-ner-i-vikt-regler

Don'ts:
*sluta äta när jag bara är sugen, och inte hungrig
*sluta äta efter klockan sju
*sluta äta socker på vardagarna
*sluta äta onyttigt

Do's:
*byta ut måltider mot naturdiet milkshakes
*välja bort en del kolhydrater
*äta kött med låg fetthalt (helst fisk)
*äta var tredje timme (en frukt går bra)


Utöver detta kommer jag att gå dagliga, långa promenader, och även gymma en del. Har ni fler punkter att tillägga, så tell me. Jag är öppen för era synpunkter!

You don't know what you got 'til you missing it alot

Feg som jag är har jag inte tordas väga mig på flera månader, men imorse fick det fan vara nog så innan frukost tog jag steget och ställde mig på vågen. Jag måste ju veta min startvikt för att kunna nå min drömvikt, och för att nå dit krävs det att jag går ner 5 kilo. Först och främst vill jag nå 50-strecket, men innan sommaren ska jag ha nått mitt mål, som är 48 kilo (tror jag iallafall). Jag har även mätat vaden, låret, stussen, överarmen, midjan och under bysten, för att kunna se viktnedgången i centimeter också. När jag tänker på att jag för ungefär 2 år sedan låg på en perfekt vikt och hade den perfekta (för mig) kroppen blir jag förbannad. Varför fuckade jag upp allting?! När jag gått ner till 48 ska jag aldrig fläska upp mig såhär igen. Ovärt!


Hey Nicole's kropp

Posh

Det här är väl i princip så nära perfektion man kan komma:


Syskonkärlek?

Idag åkte mamma och pappa till fjällen och stannar till på söndag. Vilket betyder att de lämnar mig och min bror ensamma hemma tillsammans. Jisses, hur ska det sluta? Jag gissar i kalabalik. Jag och brorsan kommer inte överens för fem öre. Fast inte så jävla konstigt då han är ett vandrande ego. Frågan är bara hur blodigt slagsmålet kommer bli över bilen. Han tog ju (tyvärr tycker jag, elak som jag är) körkortet igår. Nej, nu var jag alldeles för bitterfitta..

Only U


Älskade den här låten när den kom [2004], och älskar den fortfarande lika mycket.

Go abroad

Shit pommefrites. Jag har varit helt uppslukad av allt vad Ving, Apollo och Fritidsresor heter hela kvällen. Tror bestämt jag har suttit och gluttat i 4 timmar snart. SICK! Vill hitta det perfekta resmålet och det perfekta hotellet med de perfekta festerna. Är så jävla taggad nu! Ska bli så jävla underbart att åka utomlands. Läääängtar!




Turist-Josie (med fiiiint hår) i Alanya/Turkiet i Maj förra året [2008]

I'm In Posh Hands


Den Vanliga Oturen

I det här glassiga vädret borde det självklart varit hur härligt som helst att promenera. Men, det var det inte! Det var kallt och blåsigt och förbannat oskönt. Iallafall för mig och Angelica, som såklart valde att gå åt fel håll. Inte konstigt att vi hela tiden mötte folk med leenden på läpparna. Själva fick vi motvind i princip hela vägen, vilket gjorde att vi såg ut som två galna äventyrare som just bestigit Mount Everest i ansiktet. Påminn oss om att solen faktiskt skiner på andra sidan sjön också.

Walk Idiot Walk

Uppe med tuppen idag. Nja, inte riktigt, men ganska tidigt iallafall. Trots all nysnö som kom igår så är det jättemysigt ute. Solen skiner, you know. Så det blir promenad runt Högland snart.


Jag och mitt Linda Rosing-plut

Sune Och Hans Värld


Tittade på tecknade Sune på Cartoon Network. Sune: jag fick så ont där bak av allt ridande! Och det ska klassas som barnprogram. Hah!

Fish a la Angie & Josie


Ser ut som ett jävla mans-lass med mat, men fyfan vad gott det var. Nu är jag dock smäll(fet)mätt! Tur att tallriken var liten, och att fisk är nyttigt.

Da Masterchefs

Just nu befinner jag mig hemma hos Angelica. Tänkte slagga här i natt. Vi lagar regnbågsfilé med västerbottenost och färsk pasta. Så jävla yummy, älskar fisk! Ska självklart fota sedan så ni får se hur skillade vi är i köket  ;) Har ju kommit på receptet helt själv. På tal om kök, det här kylskåpet vill jag ha.


 

Gordon, the king of food


I'm A Little Bit In Love With You


Lätt en av de snyggaste bilderna jag sett någonsin. Älskar precis allt!

DVB


Posh är alltid het, men fyfan vad snygg hon var för ett par år sedan! Det kan inte bara vara jag som tycker att hennes stil var grym. Tyvärr klär hon ju sig inte så längre, men den kvinnan klär i allt så jag antar att det inte gör så mycket. Det finns ju ändå tusentals gamla bilder att inspireras av. OCH KOLLA DAVID, jävla snygg-jävel!

Måndag 23 Mars

Good morning, sunshines! Här sitter jag i morgonrocken och ser måttligt nöjd ut. Jag kommer nämligen att få börja dagen med en efterlängtad kiwi smoothie. Hurra! Efter det ska jag ta en dusch och smörja in mig med bus:en från Lancomé (which by the way rocks) och efter det åker jag till stan för att möta upp Angelica. Ska köpa mig Åhléns egna brun utan sol, och höra mig för på Resesäljarna. Japp, det blir utlandet framöver, vilket känns heeelt underbart. Sist men absolut inte minst blir det en powerwalk på en timma runt Höglandsjön. Äntligen.


Här har jag dock inte morgonrocken på mig ;)

Gammal Goding


Glömmer aldrig min och Johannas oslagbara dans till denna. Dans? tänker ni. Men ja, vi lyckades faktiskt komponera ihop några schyssta moves till den. Hade varit snyggt att filma dem, haha.

So Yesterday

Trender hit, och trender dit. Som bekant är det inget som intresserar mig värst mycket. Dock måste jag påpeka hur jävulskt illa jag tycker om den här axelvadds-trenden. Det är så fruktansvärt fult och jag associerar till min mormors gamla 80-tals plagg som hängt i hennes garderob sedan jag föddes. Kavajer och blusar jag skrattat som fan åt ända sedan dess och fortfarande gör. Att de finns tjejer som vill klä sig i markerade axlar nu är faktiskt lite skrattretande. Och obegripligt. Ta inte illa upp, men ni kommer se ut som clowner, haha.


 =

Söndag 22 Mars


Såhär ser jag ut idag. Helt utan smink. Okej, nästan helt utan smink. Jag överlever faktiskt inte utan solpuder. Då går jag in i väggen, och det vill vi inte. Annars har jag insett att jag förmodligen inte kommer att göra något som helst nyttigt idag. Har lovat morsan att baka nåt bröd med västerbottenost, but that's it. Så i och för sig skulle jag lika gärna kunna gå in i väggen, utan någon som helst större förlust.

Så Var Den Dagen Förstörd

Istället för att blogga om vad jag käkade för frukost imorse, tänker jag skriva om vad jag vill äta (eller dricka) Nämligen en kiwi-smoothie <3 Men tro på fan att det inte finns någon vaniljyoghurt kvar hemma. Pappa, den jäveln. Aja, då blir det väl en tallrik gammal fil med trista cornflakes istället. Mums.

 
Frukost-cravings

Bowlingskor = Det Nya Modet?

Bowlingen gick väl sådär. Jag kom näst sist, men nu talar vi inte mer om det! Det roligaste som hände var i sista omgången. Jag och Matilda ligger ungefär jämnlika och självklart tävlar vi om vem som inte ska komma sist. Hon gör 2 strikar på raken, och slår ner typ 8 käglor i allra sista, och jag tänker: nej fan, nu är det kört. Men vad händer? Jo, jag den luriga jäveln får 3 jävla strikar på raken, går om och vinner över henne med 2 ynkliga poäng :D Hur stora är oddsen? Fan inte stora.




Ser ni vars bowlingklotet är? Ja, inte påväg mot käglorna iallafall, haha.

En Släng Av Dålig Förlorare

Nu ska jag in till stan för att hänga lite med Angie och Mathilda. Sen blir det bowling. Jävlar vad jag ska spöa skiten ur dem, hähä. Bowling är stört kul. När det går bra. Går det inte bra brukar jag vilja slänga bowlingklotet i huvudet på mina motståndare. Så det är bäst för dem att de suger (eller åtminstonde lägger sig frivilligt) *angry bitch*


Såhär kan det se ut de (få) gånger jag förlorat i bowling

I'd Rather Feel Nothing Than Pain

Jag trodde mina ben skulle vara förvridna av smärta idag efter gårdagens skidåkning, men istället är det ryggen som fått ta hela smällen. All träningsvärk satte sig nämligen där. Kul, jättekul. Jag skulle göra en del för en lång massage av en snygg kille nu, hoho. Någon frivillig? Nä, trodde inte det heller.


Om jag är lika snygg som Gwen då? Please

Gwen



Gwen är så sjukt cool. Hennes platta Love, Angel, Music, Baby [2004] är antagligen hennes
bästa hittills och i videon till Rich Girl var hon HOT!

Choklad-tröst

Nu har jag varit på affärn och köpt mig en sån här. Ja, jag är medveten om att bilden är yttepytteliten. Det är för att det är ett medvetet val också. Jag skäms över den. Den väger typ 1 kg och bara halva kakan innehåller 540 kcal vilket betyder att hela innehållet landar på ungefär ett helt dagsintag av kalorier. Eeeuuw. MEN FUCK IT. Jag och mitt ensamma hjärta behöver tröst :( Dessutom festar Blondinbella på Bygget ikväll. Jag går och hänger mig...

@ Bjästabacken

Fyfan vilken kanondag! Jag förstår mig verkligen (verkligen!) inte på mig själv som inte åkt skidor på så länge. Jävla idiotjävel jag är. Det är ju så sjukt roligt. Kanske bland det roligaste som finns till och med. Bäst var alla big (...) jumps, den söta liftkillen som antagligen trodde vi var störda i huvudet och humorn i liften. Värst var larv-invasionen (se bild). Dessutom tyckte vi att vi såg Hans Fahlén från tv4a.




Big Jump


Checka den här filmen. Josie hoppar big jump i Bjästabacken, HAHA.

Survivor

Då bär det av till backen då. Hoppas jag överlever. Gör jag det så ska ni få se bilder på Bambi i skidbacken när jag kommer hem. Gör jag det inte så vill jag bara tacka Gud för de 20 åren jag fick.


Såhär glad är jag idag!

Babe I Backen

Nu har det tänkt bli helg igen. Säga vad man vill om det, men skönt som fan med sovmorgon ska det fan bli. Vad man ska hitta på är en annan femma jag menar. Imorgon ska jag iallafall till backen med Linnéa, och wihoo!, känns skitkul. Jag har verkligen saknat att åka skidor. Fattar mig inte på mig själv som inte åkt på så länge. Dumma mig. Kommer ta med mig kameran och föreviga det historiska ögonblicket. Nu ska jag se Skellefteå lira mot Färjestad, och samtidigt hålla alla tummar jag har för att Skellefteå vinner. Go Norrland, liksom.


Victoria är HOT HOT HOT i skidbacken

Josef & Josefina

Idag är det den 19e mars, vilket inte bara innebär att jag är trött som fan, utan också attt jag har namnsdag. Eller Josefina har. Josefine finns inte i almanackan nämligen. Ja vadå, det är säkert fler som heter Josefina. Or not! Jag firar (eller mormor firar) iallafall min namnsdag den 19e, och i vanlig ordning fick jag 25 kronor av mormor att köpa en trisslott för. Är hon inte gullig? Innan jag skulle få något av mami och papi på en namnsdag. Innan dom skulle bry sig. Ja, i nästa liv kanske.

I Am Stricken And Can't Let You Go


Lol:igt bra låt.

Bite The Dust

Fan vad jag avskyr damm. Jag önskar (peppar peppar) att jag var damm-allergiker, för då skulle det inte kunna få finnas damm i min närhet. Damm är ofräscht, och sunkar ner ett helt rum genom att få det att se äckligt ostädat ut. Vilket det också är. Dessutom gör det en påmind om att det är dags att städa, och städar man inte jävlas dammet genom att föröka sig och bli mer. Det värsta stället att ha damm på är på datorn. Damm på dataskärmen.. jag kan lika gärna gå och hänga mig!


Jag är sötsugen

You Got The Wicked Style


Kasta halsduken åt helvete (eller linda den åtminstonde ordentligt, för fyfan vad fult det är när den hänger sådär) och jag hade rånat bruden på hela outfiten. Möjligtvis bytt klackarna mot ett par sneakers. Någon som måhända har en aning om var jag kan hitta liknande byxor? Grymma ju. 

Stupid, Stupid, Stupid

Jag är gravt lättlurad, och idag började jag garva högt åt min egen dumhet. Det är några toaletter på fabriken som jag alltid tyckt varit så sjukt läskiga. Jag har knappt vågat gå in och städa dem för jag känner någon slags blandning av klaustrofobi och panik när jag vistas där inne. Offentliga toaletter skrämmer i och för sig alltid skiten ur mig (en av mina starkast fobier, trott eller ej) men just dessa hyser jag ren och skär skräck. Några av toaletterna är avstängda, en dörr är inslagen och det finns överbevakningskameror där inne. Jag har till och med trott att det spökat där, för en gång startade pissoaren av sig själv. Eller två gånger, för igår hände det igen..

Det var då det slog mig hur jävulskt korkad jag varit. De där överbevakningskamerorna som jag alltid kollat snett på visade sig självklart inte vara några jävla överbevakningskameror. Vilket jag i och för sig borde ha förstått om jag använt hjärnan bättre och tänkt lite längre än min potatisnäsa räcker, för vem placerar egentligen ut överbevakningskameror på en toalett i en industrifabrik? Det är ju sådana saker som känner av om någon gubbe pissar i pissoaren och då utlöser spolningen god damnit! Haha, fyfan. Ibland alltså.

"Sorry, I Don't Eat Buffalo"

Det finns många skådisar/fashionmodels/icons som klär sig snyggt såklart, men är det någon jag verkligen kopierar (både omedvetet och medvetet) så är det Jessica Simpson. Jag fullkomligt avgudar den tjejen alltså, och har gjort ett jävla bra tag nu. Det är någonting med hennes avslappnade, enkla, charmiga och ibland missmatchande stil, där jeans, hoodies, rutiga skjortor, kepsar och Uggs är basplagg, som tilltalar mig som fan. Hon ju är inte "mode" för fem öre, men där ser ni hur jävligt lite jag bryr mig. Hon har alltid kört sitt eget race vilket är imponerande, för inte fan är det många idag som verkligen gör det fullt ut. En pik till alla copycats. Be original!!!!



"Is this chicken, what I have? ...I know it's tuna, but it says ‘Chicken by the Sea´" Jessica rocks!

I'm Not Pop, I'm Hip Hop ;)

Having a bad hair day, people? Då vill jag starkt och varmt rekommendera kepsen! Det är ett klockrent alternativ då håret inte vill göra som man själv vill. Jag har nästan alltid min keps när jag jobbar. Dock börjar den bli lite utsliten, så det är lätt dags att köpa en ny. En coolare, dessutom.


Beware of the dog

Tuesday Rock!

Just nu sitter jag på farstukvisten med datorn i knät och ser ut såhär. Det är ju så jävla snorigt fint väder ute. Det gör att man går runt och flinar och ser sådär löjligt lycklig ut hela tiden. Ni vet som en sån människa som man irriterar sig på för att den aldrig är sur. Mina enda sällskap är de tre ovännerna, det vill säga mina tre katter Morris, Charlie och Lisen, men det gör inget. Life can be fucking good.

Freak Like Me


Jonnas och mina dansvideos kommer bli legendariska alltså. Särskilt av den anledningen att vi är så fruktansvärt bra på att just dansa. Lite som Bounce-gänget. Fast snäppet bättre ;) Denna är från i fredags. Och seriöst, kolla mitt ansikte på stillbilden, HAHAHA! Fingret var nice också.

Beté Er För Fan

Man slutar aldrig förvånas över hur en del är funtade. Vissa kan verkligen sjunka hur lågt som helst. De där spärrarna i huvudet som en frisk person har, har inte de här människorna. Och visst är skrämmande? Förutom att en av mina närmsta vänner tragiskt nog råkat ut för en sådan här idiot har dagen varit helt okej faktiskt. Trots jobb. Jag och Angelica tog en efterlängtad promenad runt Höglandsjön i det fina vädret, och det var nog det bästa på hela dagen.


Sun(ny)day


Ni minns väl förra söndagens flottiga fyllekäk? Denna söndag körde vi ett mer nyttigt alternativ. Nämligen en såkallad blandsallad med vitlöksdressing ifrån den lokala pizzerian Castello för sjuttio riksdaler. Måste säga att det var otroligt, jävla gott. Sallad är underskattat, mest för att det låter så otroligt trist på namnet tror jag. Brödet ser ut att vara en inbakad pizza, men det är inte lika stort som det ser ut. Förutom att käka sallad har vi pantat ett tusental ölburkar, källsorterat, städat Angies lägenhet och gått en lång promenad i det vackra vårvädret. Låter väl som en givande dag, huh?

I Love It Loud



Trots att utelivet i Övik suger balle så kan man förståss fortfarande ha kul i den här staden, hemmavid. Och man kan fortfarande vara snygg. Typ såhär såg det ut igår. Och lite mer folk, fylla, aggresivitet och attention-whores på det.


Melodifestival-junkies

Har alla hunnit smälta att Malena vann Melodifestivalen än eller? You better, för det är bara att acceptera. Oavsett om ni älskar eller avskyr låten. Själv tyckte jag både Heat's, Måns och Alcazar's låtar var bra, men helt ärligt så tror jag inte att någon utav dem skulle funkat i Moskva. Östeuropa har inte samma musiksmak som oss här i Norden. Det är bara att acceptera. De tippade Sofia's låt Alla, det säger väl det mesta? Det jag menar är att jag inte tänker döma Malena iförhand. Jag tror att hon, faktiskt, har en chans. But we'll see. Vad anser ni?


Judge Josie


Angry

Men åh, snacka bakis nu va. Hmm, har inte så mycket mer att säga än det. Det var typ det jag ville få fram. Eller nej! Också att Öviks uteliv suger kuk på lördagar. PÅ LÖRDAGAR! Jag vet, det låter helt sjukt i era öron. Men så är det. Folktomt på Statt och Plattan, galen kö på Harrys, och stenhårda vakter på Olles. Jag vet, det låter också sjukt i era öron. Men så är det!!!!!!

Schlager-night


Hörde jag skål? Hell yeah!


From Yesterday



Igår blev jag full efter en halv cider. Snacka om billig fylla! Eller kanske bara löjligt lättpåverkad. Bra eller dåligt? Beror på hur man ser det. Och gissa vem som dj:ade på Olles då? Daniel Toivonen! Hahahaha. Efter tiden i Skilda Världar gick hans karriär utför. Eller uppför? Beror på hur man ser det.


Ciao Bellas


Nu drar jag på fest! Bättre bild på kavajen får ni se imorgon. Puss!

Baywatch Babe

Here's my key
Philosophy
A freak like me
Just needs infinity!


Nananaaaaaaaaaa! Jag är så jävla festsugen nu. Ge mig en bira vafan. Eller nej, inge öl. Ett glas vin och en Xider, multiplicerat med 10 ;) Jag kommer vara snygg ikväll. Nej, inte snygg som i att supa sig snygg. Jag kommer vara snygg redan innan, för jag köpte en så sjukt fin kavaj(?) på H&M idag. Jag ser ut att höra hemma i djungeln när jag har den på mig. Jag känner mig som Tarzans Jane. Ni ska få se sedan. Dessutom ser jag ut som Pamela Anderson i den, för hon hade nämligen något liknande på sig en gång.



Köp-Galning, Som Morsan Skulle Uttryckt Det

Imorgon är det fredag och förstår ni hur jävulskt underbart det är? Bara ni som jobbar och sliter lika hårt som jag under veckorna förstår. Så imorgon, vad händer imorgon? Fest! Tror jag iallafall. Är jävligt sugen. Fast isådanafall blir det tvådagars, för Käät kommer upp på lördag och tillsammans med några brudar ska vi ha Melodifestivalfinal-kväll, och sedan utgång på det. Men vadå, ingen har väl dött av två dagars fest(?) Aja, let's see what's happen. Ska kila en sväng på Bik bok imorgon (min favoritaffär i Övik - typ) och se om jag hittar något fresh att ha på mig iallafall. Alltid ska man ha något nytt. Jag som skulle bli mer ekonomisk. Aja, let's see what's happen.


Can I Be Anymore Obvious?

Mitt största problem när jag bloggar är inte bloggtorka, utan att jag tappar orden. Jag vet precis hur jag vill och ska formulera mig, men sedan tappar jag nyckelordet. Vet ni hur irriterande det är? Ni lär ska tycka så synd om mig. Idag ska jag föresten, på tal om ingenting, köpa en Naturdiet drinkmix. Även om jag gillar de färdiga milkshakesen bäst så blir det så jävla dyrt i längden. Jag måste bli smalare, men även mer ekonomisk!


Jag önskar att jag var lika snygg, och såg ut såhär (typ - inte lika full) idag, men istället ser jag ut såhär. Ni måste trycka på länken, haha.

Ännu En Anledning Till Att Våren Är Välkommen

Väldigt välkommen. För nu är jag så jävla trött på vintern. Och särskilt på vintervägarna. Det är inte kul att köra bil när det ständigt finns en risk att råka sladda av vägen eftersom det är så jävla halt och spårigt. Idag höll jag sånär på att köra över en gammal tant som var ute och promenerade, bara på grund av att det var så slirigt efter vägen. Tänk om jag hade klippt henne! Fyfan, vilken nightmare alltså.

It's Not Me, It's You


Den här bruden gör g r y m musik. "Fuck you, fuck you very very muuuch".. "You never make me scream!".. "I want loads of clothes and fuckloads of diamonds".. "It's been a week since I got laid(!)"

Hissa & Dissa Vecka 11

Idag tänkte jag köra en hissa & dissa a la Rix MorronZoo.

Jag vill börja med att dissa min fars förmåga att alltid lyckas reta mig tills min irritationsgräns är nådd och förbipasserad. Hur fan gör han? Först teasar han mig för att jag är påväg att bli sjuk, påstår att jag maskar, och säger åt mig att ta en alvedon och gå och lägga mig. För inte fan kan jag vara hemma från jobbet eh (spelar ingen roll om man ligger halvdöende i 45 graders feber, enligt min käre far är man aldrig tillräckligt sjuk för att stanna hemma från jobbet) Sedan ber han mig fara och hämta morsan på jobbet, trots att han själv suttit på röven hela dagen och inte gjort ett skit, och trots att han vet att jag jobbat och slitit och dessutom nu ligger i sängen och vilar AFTER HIS ADVICE. Men det fnyser han bara åt. Nä fyfan, jag lackar ur bara jag tänker på det. Jävla idiot.

Sedan vill jag avsluta med att hissa att jag endast har två arbetsdagar kvar denna vecka. HURRA!

RMZ The Movie


Ja, jag erkänner. Jag har gått och blivit beroende av Rix FM's morgonprogram. Roger, Titti och Gert är ju min bästa vänner under tiden jag jobbar var eviga dag. Mina enda ljuspunkter under arbetspasset. Min enda livsglädje. Jag brukar gå och fnissa högt för mig själv åt Rogers klockrena uttryck, och då tycker såklart människorna jag möter att jag är ännu dummare än jag ser ut att vara. Men det rör mig inte i ryggen, för "Jag hjärta Rix MorronZoo", så är det bara.

Dagens Middag

Idag har jag gått runt med spya långt uppe i halsen hela dagen. Det låter väl trevligt? Dessutom är jag konstig i magen och har huvudvärk. Blir jag magsjuk tar jag livet av mig. Jag har inte haft magsjuka på hundra år. Jag spyr aldrig. Jag hatar att spy. På grund av det här blir det ingen träning idag heller, och bara en Naturdiet milkshake till middag. Jag brukar byta ut en del måltider mot sådana. Bara 180 kcal, awesome.
Jag älskar de med jordgubbssmak! Det är mina favoriter. Chokladen är också god, men akta er för Caffe latten (kräkvarning)

Too Cute To Shoot


En mindre snygg bild på mig och Angie från i lördags. Däremot en mer snygg skjorta från Bik bok. Jag älskar skjortor, jag älskar rutor och jag älskar rosa, så den är helt enkelt perfekt. Dessutom är det små söta blom-detaljer på den också.

What He Did To Me Was Hurtful

But worthful (som är ett eget påhittat engelskt ord, eller finns det?) Ehm. Hårdrocksspinningen tog, typ, på krafterna. MINST SAGT. God damn, vad det tog på krafterna! Jag känner mig, typ, 2 kg lättare. Det känns som att 2 kg fett flög av i farten. Jag är åtminstonde ett halvt myr-steg närmre en kropp like this!  

Hard Rock

Ikväll klockan 17:30 ska jag på något så trevligt som "hårdrocksspinning". I varje fall låter det trevligt. Eller fan, trevligt är fan fel ord. Det klingar ösigt, jobbigt och rock 'n roll i mina öron. För förrmodligen kommer det vara helvetiskt jobbigt, men samtidigt fruktansvärt roligt. Det är tydligen inte riktigt samma sak om vanlig spinning, och låtarna (AC/DC och Black Sabbath bl.a) kommer tydligen få energin att öka grymt. Och just det, passet leds utav en grabb. Betyder det att det är ännu, ännu jobbigare? Förmodligen.

How To Get Skinny In Three Months

Jag insåg idag när jag gick där med städmoppen att det för fasen bara är tre månader kvar till Juni. Tre månader kvar till sommaren (nåja, försommaren iallafall) och tre månader kvar tills man kommer visa sig i bikini för random folk (läs; killar) Om ni vill ha armar som Nicole på bilden, och inte se ut som en fläsk-kotlett på playan i år är det definitivt läge att börja banta och träna genast. Det gör iallafall jag, för så här dallrig är det inte okej att vara. Kanske kan Dennis thé-diet vara något? ;) Eller vad är era bästa tips hur man kan gå ner i vikt (sisådär 5 kg) innan sommaren?


I Kill Me

Stryp mig. Jag har just inlett en hel veckas jobb, och känner för att bli strypt så att jag slipper. Det är jävlarimej bara måndag, och jag känner för att gnälla värre än Catya. Jag blir grinig, trött (som fan!), uttråkad och hungrig av att jobba. Utsvulten. Och jag är trött som ett jävla as redan vid halv nio på kvällen. Med tanke på att jag kliver upp vid fem på morgonen är det egentligen fullt förståeligt, men vem fan vill gå och lägga sig halv nio? Nu har jag dessutom en ihållande huvudvärk och ont som fan i halsen (med risk för överdrivning på den sista). Jamen Gud, ge mig en förkylning också så känns det säkert ännu bättre. Fnys. Bara stryp mig istället. OCH GODNATT.

WOW

En snygg blondin i trasiga jeans
Så jävla perfekt. Jag blir typ, lebb. Föresten, ni minns säkert att jag för ett tag sedan var helt jävla hooked på Blair-stilen? Det är jag inte längre. Jag trivs inte i så preppy och stela kläder. Stilen speglar inte min personlighet, och därför kändes det inte okej att klä sig så. Jag är för mycket "snygg blondin i trasiga jeans"-tjej. Men det är fortfarande jävligt snyggt.  

Wipeout

Såg ni Wipeout på kanal 5 igår? Alltså, tillåt mig: hahahahahahaha! Det är det roligaste underhållningsprogrammet jag sett på jävligt länge. Fyfan, mamma, pappa och jag låg ihopvikta på golvet av skratt. De skitroliga utmaningarna i form av hinderbanor och liknande, kombinerat med Felix Herngren och Hans Wiklunds klockrena kommentatorinsatser och de asfula ljudeffekterna gör Wipeout till en fantastisk söndagsunderhållning. Det, och den flottiga Originalburgaren jag fläskade i mig som bakismat, gjorde min söndag.


Vad Gick Fel?


Det här är nog den läskigaste mascaran jag någonsin sett.
Den tillhör min vän Angelica. Jag kallar den den muterade mascaran.

She's A Goddess


Internationella Vadå

Folk som bloggar om internationella kvinnodagen måste ha jävligt lite att blogga om, för vem fan bryr sig liksom?

Dagens (Enda) Käk

Idag mår man som man förtjänar. Jag fick min Rosa Pantern, som trist nog smakade illa. Ursäkta så mycket, men vissa på Plattan kan inte blanda drinkar. En kille bjöd  på (äckliga) mintu black/hallon-shottar och sedan är det svart. Resten av kvällen hängde jag med vakterna som tog hand om mig. Gav mig filtar och vatten, ni vet. De var så söta så. Dessutom gjorde det inget att jag missade Lazee, för han var tydligen inget att hänga i julgranen vilket fall. Annars, great night. Idag mår man dock som man förtjänar, som sagt. På bild ser ni våra Max-drive in Originalmål. Fyfan. Och just det, någon hade kexat på dörren! Fyfan.


Ey Oh Let's Go


Nu korkar vi upp. Måste informera om att den nya Xidern är sjukligt god. Jasmine Peach heter den. TRY.


 


Get Partyed

Jag och baby i Åre <3

Era drinktips var ju inget att hänga i julgranen direkt. Ni verkar ju inte ens dricka drinkar. Är det en hel hög med AA-medlemmar som läser min blogg eller? Jaja, bara så ni vet så ska jag supa mig under bordet ikväll. PÅ DRINKAR! Säger ni om det då?

Get Bronzed

Jag rekommenderar er att köpa den här ansiktsgelén,
om ni precis som jag ser ut som ett vitt påslakan i ansiktet. 
Pale = never inline.

Fantastica


Hur skön är inte denna? James Blunt's röst har aldrig varit så tilltalande i mina öron.

Hur Jag Säger Emot Mig Själv

Jag förstår verkligen inte varför jag läser vissa av de bloggar jag läser. Jag kan läsa (läs; besöka regelbundet) en blogg för att personen bakom den är så jävla ful. Eller så kan jag läsa en blogg för att personen verkar ha ett så fruktansvärt tråkigt och meningslöst liv. Sedan finns det bloggar vars författare jag nästan hatar. Yeah I know, det är ett starkt ord, men hur blåst får man vara och komma undan med det då? Som jag typ? Ja. Men dessa bloggare går alltid lite för långt. Och det är alltså därför jag läser dem också. För att de är provocerande, och jag har kommit på mig själv att älska provocerande. På så vis kommer man långt i bloggvärlden. Jag kanske ska bli bloggvärldens "Heidi & Spencer"?

Alltså kolla Spencer på den här bilden, HAHAHA.

From Ystad to Haparandra

"Så här ser de ut, herrarna som sakta men säkert är på väg norrut genom landet! Med pompa, ståt och gudomlig välsignelse lämnade Gert Fylking och Robert Aschberg i morse Ystad och tog de första stegen på sin 200 mil långa promenad. Målet är Haparanda."

Är dom inte sjukt snygga? Hoppas de passerar Örnsköldsvik. Träffade ju Gert när vi var i Åre första gången, och gubben är så jävla störtskön. Hade jag inte varit så jävla packad hade jag lätt bett honom dra en fredags-fräckis, haha.

Jag Skriver Alltid Drunk När Jag Ska Skriva Drink

Är det ett tecken? Föresten! Nu när det äntligen är helg kan vi lika gärna fortsätta snacka sprit. Så tipsa mig om era favoritdrinkar, eller andra goda drinkar (helst med mjölk då såklart) Och nej, inte alkoholfria. Jag kan tipsa om Raspberry Ruby också. Gaah, munorgasm.

The Pink Panther

4 cl likör 43, 1 cl grenadine, 10 cl mjölk


Jag känner ett jävligt starkt sug efter sprit för tillfället. Kanske inte en shot ren vodka då, utan mer en flaska vitt eller 10 stycken Rosa Panters. Jag älskar Rosa Pantern! Jag älskar mjölkdrinkar överhuvudtaget. Skulle kunna leva på dem. Eller nä, det skulle jag inte. Nu var jag inte logisk. Men fyfan vad goda dem är. Guys, om ni känner er generösa imorgonkväll (en inte alltför vanlig personlig egenskap bland grabbarna på krogen i Örnsköldsvik dock), överös mig med Rosa Panters and I will love you forever!

En Gåta

Läser ur tidningen
Mormor: vilka skor lämpar sig bäst att ha i ladugården?
Jag: hästskor!
Jag: Haha, där var jag smart! Första gången jag lyckas lista ut en gåta *extremt stolt*
Läser svaret
Mormor: nej, mocka-siner
Jag: skit-kul

Big LOL

Jag älskar skratt-serier. Ni vet, serier där de garvar i bakgrunden. Pappa brukar fråga vad jag kollar på. Då svarar jag ungefär "That 70´s Show", "Two And A Halft Men" eller "How I Met Your Mother". Då fnyser han, och hatar mig för att han hatar de serierna så mycket. Han tycker de är patetiska. Det tycker inte jag. Dessutom ser mina solglasögon nästan likadana ut som Stevens glasögon i That 70´s Show. Coolt ju!

I Need You To Believe

"Jag ska fan bli hemmafru, det är mitt mål i livet". Så tänker jag alltid när jag måste jobba. Och idag behövde jag det. Imorgon också, och två veckor framåt. Jag borde hoppa och studsa av lycka över att jag tjänar pengar. Istället lägger jag mig platt på golvet och grämer mig som en tjurig 3 åring som måste gå på dagis mot sin vilja. Jag är så negativ att det är skadligt. När det kommer till jobb alltså, annars är jag väldigt positiv. Lovar!

The Song That Saved Me

Det här är utan tvekan en utav mina absoluta favoritlåtar någonsin.
Om en låt kan vara perfekt så är den här det.

Wanted!

Nä. Nu jävlar får det ta och hända något nytt i mitt liv. Det känns så jävla bedrövligt idag, att vara hemma igen. Jag saknar Åre! Jag är en så fruktansvärt, jävla lätt-uttråkad person. Jag klarar inte av att sitta stilla (adhd). Jag klarar inte av folk som sitter i klister. Jag klarar inte av folk som lever efter mottot "mycket snack lite verkstad". Och jag klarar framförallt inte av rutiner. Jag behöver spontanitet, impulsivitet och action i min vardag. Jag vill att det ska hända saker hela fucking tiden! Hajar ni?

Jag skulle till att börja med behöva fler likasinnade personer i mitt liv. Därför efterlyser jag galna, äventyrslystna människor som inte låter sig hindras, utan som ser till att få sin vilja igenom och är lika envisa som jag. Du får gärna var en snygg snowboard-åkande grabb som älskar Åre! Maila mig på [email protected].

First Fucking Day At Home

Nu ska jag äntligen åka och hämta ut mina jävla kläder på posten. Beställde en jacka från Roxy och en hoodie från Circa inför Åre men tro på fan att jag inte hann få dem innan vi åkte. Känns surt, men jag får åtminstonde något kul nu såhär i dystra tider. Jag är dock inte Junkyard förevigt tacksam. Sedan vid 13:00 ska jag träffa lilla Linnéa och ta en fika, och sedan blir det middag hos mormor. Hade solen skinit (ser ut som att det står skitit) hade jag dock åkt till backen och åkt skidor.

Found On The City


Lyssna och Älska [PRESS DA PIC]

Home Sweet Home

Eller nåt. En del av mig tycker alltid att det är lika skönt att komma hem, medan en annan del alltid längtar tillbaka på en gång. Just nu känner jag en slags kombination utav båda två, men imorgon kommer mest största sannolikhet den del som vill ta mig tillbaka överglänsa den andra. Fuck, vad jobbigt. Varför ska jag älska Åre så mycket? Det tär på mig. Jag och Jonna har redan börjat planera en resa tillbaka i April. Vad göra annars liksom?

Bye Bye Åre :(


Såhär ser jag ut idag. Idag när jag åker hem! SUG. Men tro mig, så snart som möjligt, I will be back.

Baby Baby


Här sitter vi och njuter utav solen. Ibland har man tur. Vi åker hem imorgon istället!

Åre Part 2

Blä. Detta är vår sista kväll i Åre. Imorgon åker vi hem. Jävla fuck. Jag vill inte. Inte för fem jävla öre. Varför ska tiden gå så fruktansvärt fort när man har roligt för? Är det inte då den borde gå långsamt? Här kommer iallafall lite pics från helgen. Mestadels på mig och Jonna, ofc, men även på lite snygga grabbar som vi tackar och bockar för att vi fick bo hos.





 

Nicole In Vivi Magazine


Den här outfiten är så jävla fantastisk. Love it all, love it all, LOVE IT ALL.

RSS 2.0