PICTURES II


Lite fler London-pics kommer här. På den andra bilden ser ni utsikten ifrån London Eye, helt amazing. Även om det var relativt disigt ute var det extremt häftig utsikt. Och på den sista bilden ser ni världens godaste chokladtårta med mascarponekräm. Vi åt på en italiensk restaurang sista kvällen och inte nog med att tårtan var den godaste i sitt slag, även Ceasarsalladen jag åt och "the award winning burger" som Mathias åt var absurt goda. Annat det än den pakistanska middagen vi åt på fredagen, vilken besvikelse! Det värsta som finns är när man går ut och äter på vad man tror är en fancy restaurang, men där maten istället är en total besvikelse. Snacka om att kasta pengar i sjön.


COLD


F
yfan vad rövigt kallt det är ute! -15 om jag inte såg fel på våran termometer. Äckligt. Men jag trotsade iallafall kylan och tog mig in till stan för en Chai Latte med Monica på Wayne's tidigare. Det är så jävla gott så det finns inte! Lätt det godaste i vinterkylan. Är förövrigt stört irriterad. Min dator vägrar att starta! Är det karma tro? Jag har ju tjatat om en ny dator och till och med sagt att jag vill att min HP ska paja så att jag måste köpa en ny. Karma is a bitch if I am.. tydligen -.-

PICTURES


L
ägger upp bilderna i omgångar, blir så mycket på en gång annars. Här är iallafall ett par stycken. Åh, jag längtar tillbaka när jag ser dem! Baby messade dock att det är snökaos i England just nu så jag hann ju hem right on time..

LONDON

Nu är jag hemma igen, efter en helt underbar resa. London var coolt, spännande, folkrikt, pulserande och bara fantastiskt. Det känns så galet att ha varit där. Och shoppat har jag gjort. För flera, flera tusen. Topshop's flaggbutik på Oxford Circus är utan tvekan det bästa jag någonsin upplevt i butikväg. Jag var i himmelriket! Tänk fyra, enorma våningar, som tar minst 1h att gå igenom EACH, varav kläder på en, accessoarer på en, skor på en och herr på en. Det var så mycket folk att det knappt gick att röra sig därinne, men ändå var det där jag ville shoppa allt. Vilket jag också gjorde. Handlade alla kläder där, bortsett från en top som jag köpte på Urban Outfitters.

Även om en weekend i London är alldeles för kort tid för att hinna se ens en bråkdel utav vad staden har att erbjuda, hann vi även med Harrods, Starbucks, London Eye, 4D-film, galna tunnelbaneturer, pub:ar och engelska frukostar. Och en massa kärlek förståss! Det har varit den bästa helgen på mycket, mycket länge. Bilder kommer senare.

AU REVOIR


Efter 4 timmar har jag äntligen fått någorlunda fason på packningen. Jag är nu helt och hållet redo för en weekend i London, iiih. Ja, jag har till och med målat naglarna blodröda med ett nagellack med det passande namnet "London". Nörd, jag vet. Men jag tycker om att gå in för saker helhjärtat, det gör allting mycket roligare. Bortsett från att allt känns fantastiskt just nu, är jag samtidigt måttligt nervös över att resa på egen hand. Terminaler och linjer hit och dit, hur fan ska jag lyckas ta mig till hotellet? Känns sjukt pirrigt, men jag ska göra mitt bästa. Det känns alltid extra bra när man fixat något på alldeles egen hand. Åh, imorgon får jag träffa mitt hjärta♥ Efter 3,5 långa veckor..

Nåja. No more bloggin' until I'm home again. See you on sunday, peops!

WAYNES


I
dag lunchade jag och Monica på Wayne's. Satt och surrade över en chai-latte och bit mat och kom fram till att vi minst en gång i veckan ska ta en fika/lunch där. Gillar det stället starkt! Nu har jag precis trollat bort min utväxt och satt igång med packningen inför London. Åker ju imorgon, men måste säga att det går tragiskt dåligt. Att packa alltså. Inte för att det är särskilt oväntat, bara irriterande. Jag vet att jag bara ska ta med det nödvändigaste, kläder som jag vet att jag till hundra procent kommer att använda etc. Men om man inte har några kläder som man vet att man till hundra procent kommer att använda då? Mm, precis o.O

HAPPY BIRTHDAY!


Grattis lilla mamma på födelsedagen! 51 bast idag den 23 november.

DIE PMS DIE

Ringde läkaren idag och bad om ett recept på Primolut-Nor. Och bara för att jag är en sådan öppen person som inte tycker om att "spare the details" (så att säga..), så kan jag berätta att anledningen till varför jag gjorde det var för att jag känt på mig att jag lägligt nog kommer att få mens nu i dagarna innan London-resan till helgen. Vilket jag inte tänker acceptera. Och förmodligen inte Mathias heller, haha! Därav alltså receptet på tabletterna som skjuter upp blodbadet (eeuw..) Smart uppfinning, va? Så var problem 2 ur världen.

Problem 1 var förövrigt det med skorna. Hade ju gruvat mig över att inte hinna få dem innan torsdag. Natti!

DON'T STOP BELIEVING


Orginalet är ju förståss det bästa, men Glee's version är jävligt skön den också. När jag lyssnar på den känner jag verkligen hur mycket jag själv skulle vilja sjunga tillsammans med andra sådär. Att sjunga i kör tycker jag verkar vara grymt roligt, och jag har bestämt mig för att var jag än hamnar nästa år så ska jag leta upp en kör att börja sjunga i. I would LOVE it! Jag har alltid älskat att sjunga och hade inte min blyghet satt stopp för mig (än en gång..) hade jag satsat. De få som hört mig sjunga tycker nämligen att jag är riktigt duktig så, ja.. vad har jag egentligen att förlora?

NEW


Idag anlände skorna som jag beställde ifrån asos.com förra veckan. Just in time, hade börjat oroa mig över att jag inte skulle hinna få dem innan jag åker på torsdag men nu kan jag alltså andas ut. Även över att dom satt helt perfekt och att klacken är grym. I really love them!

I-LANDS

Sjukt trött på min design. Inte för att den är ful på något sätt och vis, utan bara för att jag är sån. En sån som tröttnar efter 1 månad och vill ha något nytt och fräscht. Funderar på att återställa mallen och börja om från scratch, men jag vet inte. Det tar tid som fan att göra en snygg design och jag vet inte om jag har varken tid eller lust just nu.

G'NIGHT


H
ar haft en meeegamysig och trevlig dag/kväll med min favorit Monica. Vi köpte med oss en thai-box och en flaska vin som vi mumsade på hemma hos henne, under en fantastiskt innehållsrik konversation. Kan inte låta bli att skratta lite åt det i efterhand. Tänker absolut inte berätta vad vi pratade om, mer än att vi känt exakt samma  angående en särskild sak, som ingen riktigt vågat nämna för den andra i tron att den skulle tyckt att man varit barnslig, typ. Flummigt var ordet. Ni fattar ju ingenting. Men det är bara bra, man ska inte fatta allting heller. Uppenbart det.

Nu är jag förövrigt hemma och ska krypa ner i sängen och se Harry Potter & Halvblodsprinsen. Luv & G'nigt.

WINE


Ikväll blir det vin och middag med Monica. Sjukt trevligt ska det bli! Nu beger jag mig till staden för att inhandla alkohol. Talk to you later.

DISGUSTING

Är en trogen läsare av min goda vän Sanna's blogg. Hennes inlägg får mig alltid att le. Hon skriver ärligt och rakt ifrån hjärtat. Alltid. Hon är en fantastisk tjej! Därför blir jag så jävla ledsen när jag går in på hennes blogg och ser att det är någon patetisk, jävla subba i anonymt namn som håller på att tracka henne med fula kommentarer om hur hon sminkar sig. Alltså ursäkta, men var fan fick du luft ifrån ditt äckel? Har du så jävla lite för dig att du tvunget måste såra Sanna, bara för att få dig själv att må lite bättre? Vidrigt. Är det något jag hatar så är det sånt här. Jag skulle aldrig, och då menar jag aldrig, kommentera bullshit i andra personers bloggar enbart för att trycka ner dem. Vad fan skulle jag få ut av det, va? Jo, det ska jag säga er. Inget annat än ångest och skam. Och det skrämmer mig att dessa personer inte känner detsamma. Fega jävlar som gömmer sig bakom datorskärmen - ni äcklar mig så ini helvete.

Väx upp nu, era nollor. Internetmobbing är sååå jävla 2009.

LUV

Gotta luv this skirt! Sätter dock mitt lillfinger på att jag aldrig kommer lyckas få tag på en när Lanvin for H&M-kollektionen släpps på tisdag så jag passar redan nu på att gratulera Er lyckliga bastards som kommer att göra det. Den är bara så beautiful. Jag vill bara ta på den.

Jag har förövrigt aldrig riktigt intresserat mig för H&M's samarbeten med designers tidigare. Om det beror på att jag inte är tillräckligt modeintresserad, på att plaggen aldrig fallit mig riktigt i smaken, eller på att jag helt enkelt aldrig lyckats få tag i något jag tyckt om i min storlek låter vi vara osagt. För det vet jag faktiskt inte ens själv, haha.

THEN WHAT?


Äntligen har en dryg jobb-vecka kommit till sitt slut. Den också. Fa-an vad tiden går i highspeed. Jag hinner inte med, helt seriöst. 6 dagar till London, 36 dagar till julafton, 42 dagar till min födelsedag och 43 dagar till Nyår! Scary shit alltså. And then what? Ja, det är dessutom ett jävla mysterium. Jag vet inte vad som kommer hända sedan och det är med blandad förtjusing, spänning och förskräckelse jag ser framemot det alot. Det känns som att vad som helst kan hända, i princip. Allt jag vet är att 2011 ska bli mitt år. Jag ska göra vad jag vill, när jag vill och hur jag vill. Allt jag gör just nu är att räkna dagar..

BEAUTIFUL


Om sju dagar exakt befinner jag mig i London tillsammans med mitt hjärta. Jag längtar så jag tror att jag spricker! Fast det tror jag att ni har förstått redan, hehe. Eller har jag glömt att berätta för er att jag åker till England och min kärlek nästa vecka? Haha, skoja..

THE LAST SONG


Wow. Jag tror "The Last Song" toppar listan över den finaste och mest sorgliga film jag sett hittills. Trodde verkligen inte att någon kunde slå The Notebook på fingrarna alltså. Eller PS. I love you heller för den delen. Fast när jag tänker efter så kanske den inte gjorde det. De ligger nog på en klar delad första plats alla tre. Jisses vad jag har lipat nu.

En sak kan jag iallafall vara överrens med mig själv om. Jag kommer aldrig kunna fortsätta leva om jag förlorar någon jag älskar. Aldrig.

WHAT TO SEE?


Sms:ade lite med hjärtat tidigare. Vi pratade en del om vad vi ska hitta på i London bortsett från att shoppa. Vilket vi kommer göra på Oxford Street och Harrods! Dör lite när jag tänker på att jag ska få besöka dessa extraordinära shoppingplaces. Men tillbaka till sevärdheter; London Eye, Madame Tussauds, Tower of London, Big Ben.. ja vad bör man se? Jag vill se allt men det tvivlar jag på att vi kommer hinna. Ni som varit där kanske kan tipsa mig? :)

ASOS


Klickade precis hem dessa boots från ASOS. Har varit i desperat behov utav ett par snygga skor att ha när jag åker till London nästa torsdag(!) och efter lite letande på diverse websites så bestämde jag mig för dessa. Like 'em alot! Jag hoppas att de är lika fina IRL också.

DRAMA


D
og en smula när jag såg den här videon. Ungefär såhär (om än i en något mildare grad..) känner jag också just nu, haha! So what om jag åker till London för att shoppa kläder, jag måste ju ha något vettigt att ha på mig när jag väl är där också ><

SKYPE


Jag ska förresten ta och koppla in min nya webcam snart. Skype:ade med Jonna imorse men hon kunde inte se mig, buhuu. Jag kunde se henne dock, lika fin som vanligt :) Vi hade inte pratat live med varandra på typ tre månader, helt sjukt! Kändes dock inte som så, we're both the same även om det har hänt en jävla massa i bådas liv sedan vi sågs. Framförallt hennes då.

LUSSEBULLAR


Idag har jag och mamma bakat årets första (och förmodligen enda..) lussebullar. Så sjukt goda blev dem. Eftersom hon fyller år om 9 dagar passade vi även på att baka kanelbullar och kolakakor i samma veva också. Nu är jag dock extremt trött. Vaknade 08:00 imorse, halvt illamående och bakis, och eftersom jag börjar jobba 06:00 imorgonbitti blir det en tidig kväll. Skönt ska det bli.


11 dagar till London

SANNA


Igår kom Sanna till stan. Söta lilla Sanna, det går inte att ha tråkigt tillsammans med henne. För att citera Tinah "hon är som det bästa utav VeckoRevyn.." haha! Iallafall, på dagen tog vi en fika och strosade runt i affärer. Jättemysigt, om än ett dåligt val för min börs. Lyckades hitta en underbar shortsdress som jag ska visa er framöver. Efter stadsrundan åkte vi hem till mig, fixade oss och åt god mat, och sedan skjutsade morsan oss till Västerhus. Där bor nämligen Tinah som fyllde 26 och hade födelsedagsfest. En mycket trevlig sådan, med sjukt trevliga och lättsamma människor. Hon bjöd på smörgåstårta och sällskapsspel som tillsammans med en massa vin blev oerhört underhållande. Overall en kanonkväll!

I SHOULDN'T


Jag borde verkligen inte shoppa ett jävla dugg innan London och det vet jag. MEN, dessa är ju så coola! Hade velat ha dem när jag åker dit ju. So bad..

TICKET √


Igår bokades biljetten till London. Blev lite chockad över hur dyr biljetten var, men med tanke på hur sjukt värdelösa flygtider Ryanair och company har så känns det värt att flyga med SAS. Jag menar, vem fan orkar flyga från Skavsta på eftermiddagen, mellanlanda in the middle of nowhere och vänta där i x antal timmar, för att sedan landa på Gatwick Airport morgonen efter? Det är ju helt sjukt. Direktflyg Arlanda-Heathrow tar ca. 2h liksom.  95% av de billigare resorna har dessutom en hemresa 06:10 på morgonen. Ba va? Aldrig i livet säger jag. Jag åker hem vid 14-tiden på söndagen och det är helt klart värt att betala 5000sek istället för 2000sek för det. Eller ja, inte endast för det då förståss. Får ju några extra timmar med baby också♥

Har iallafall insett att jag hatar att boka resor. Tiderna är i majoriteten av fallen helt värdelösa, det är mellanlandningar hit och dit där du får sitta och vänta flera timmar på random flygplatser, och vill man resa på humana tider kostar biljetten istället skjortan. När jag reser vill jag ta mig från plats A till plats B på snabbast möjliga tid. Jag ska fan skaffa mig ett PJ, haha.

LONDON


Den 25e november åker jag till London! :D En hel vecka tidigare än planerat, vilket gör det hela ännu roligare.  Pratade med baby precis i telefonen och då bestämde vi det. ÅH VAD JAG LÄNGTAR! Har nog aldrig längtat så mycket i hela mitt liv efter något. Men sen har jag aldrig saknat någon såhär mycket i hela mitt liv heller. Tror jag iallafall. Eller det kanske jag har, men isådanafall var det extremt länge sedan. Skit samma. Jag ska åka till London♥ om två veckor!

Suck on that, bitches ;)

WINTER


Så var det vinter då. Kommer tidigt år, känns det som. Dock är det inget som säger att den här snön kommer ligga kvar resten av vintern. Att vädret är opålitligt as hell är ju ingen större nyhet. Jag fick förresten lite julstämning när jag var ute på promenad med Daisy tidigare. Haha, jo det är sant. Kändes skumt. Jag brukar aldrig känna någon julstämning förrän sisådär dagen före julafton.

TITS


Jag vill operera mina bröst, so frrreakin' bad.. Hatar att det ska vara så jävla dyrt. Jag menar, hade jag haft 50.000sek till övers hade jag gjort det imorgon om så var möjligt. Nåja, den som väntar på något gott ;/

WEBCAM


På lunchen på jobbet idag klickade jag hem en ny webcam från Dustin home. Kände mig hopplöst utan en väl fungerande webbkamera så jag beställde en dyr jävel av märket Creative. Ska det vara ska det ju vara, annars kan jag lika gärna fortsätta använda min inbyggda på HP´n. Men den suger, så det vill jag givetvis inte göra. Trodde föresten aldrig att jag skulle lägga 600sek på en webcam these days, men faktum är att det är det lättsammaste sättet att fota egoistiska bilder på sig själv till bloggen. Och sådana vill ni väl se mer utav gissar jag? Njae, kanske inte fast jag vill, haha! En annan anledning till varför jag valde att lägga pengar på en ny webcam är för att jag och baby ska skype:a inom en snar framtid♥ Jag och Jonna också för den delen! När kan du, hun? :*

EVERYTHING IS POSSIBLE

Sanna ord. Vill man så kan man, typ. Dock är det inte lätt att veta vad man vill. Som det här med att välja utbildning och yrke till exempel. Genom åren har jag velat bli allt ifrån prinsessa och detektiv, till frisör, dietist och radiopratare, men alltid ångrat mig efter en kvart. Det finns mycket som verkar roligt, men hur fan ska man veta vad som är så pass roligt att man vill jobba med det varje dag? Det handlar uppenbarligen om mer än vad som bara är kul också. Hur är lönen, arbetstiderna och utvecklingsmöjligtheterna? Och om man väljer att utbilda sig (vilket man i princip måste..) finns det då jobb inom det man valt att utbilda sig till? Etc.

Nä, det här med att välja yrke gör mig tokig. Jag vill jobba med något omväxlande, kreativt, välbetalt och självständigt. Det vet jag. Vad det är? Det vet jag tyvärr inte. Allt jag vet är att jag inte tänker sätta mig i skolbänken igen förrän jag vet det till 110%. Jag tycker nämligen inte om att plugga, och tänker inte göra det bara för att. Dessutom är jag rätt lat, och hade gärna sett pengarna rulla in utan större prestation, haha. Enda jag avundas Kissie för!

CLEANING OUT MY CLOSET


Idag fick jag för mig att rensa mitt rum på gammalt skräp som bara ligger och tar plats, vilket resulterade i att jag i 3 timmar rensade alla mina skåp, lådor och garderober och efteråt slängde en hel sopsäck med saker. Det känns som en befrielse. Bara jag som älskar att slänga saker? Jag är som motsatsen till en samlare skulle man kunna säga, haha. Mestadels gjorde jag det dock för att jag vill bespara min morsa det jobbet. När jag flyttar (efter nyår någongång bitches, wohoo!) vill jag inte lämna efter mig en massa skit här i mitt "flickrum". Schysst va? Ja, jag tycker det.

HELENA


Låten är väl inte direkt någon större hit i mina öron, men hallå. Skitsamma när Helena i videon är så sjukt snygg så ögonen ploppar ut. Och tummen upp för mormorstrosorna, haha. Sjukt nice! Visserligen är videon svartvit, men hennes mörka hår är très belle. Funderar på att köpa toning och färga mitt ljusbruna hår snäppet mörkare faktiskt. Börjar ändå få utväxt och behöver göra något pronto.

LOL


Igårkväll var jag sjukt nere. Och då menar jag verkligen sjukt nere. Jag grät floder hela kvällen, och inte ens 7 avsnitt av Lost kunde få mig på bättre humör. Jag förstår inte hur det är möjligt att sakna en person så mycket som jag gör just nu? Helt obegripligt. Jag är halv. Typ. Idag känns det dock lite bättre. Med fet betoning på lite. Det har ju trots allt gått ännu en dag av dessa förhatliga fyra veckor.. eh.

AUSTRALIA


Sitter och kollar flygresor till Australien och Perth över jul/nyår. Kanske blir det ett besök hos min favorit Jonna då. Hmm, ja vem vet? All I know is that it would be freakin' awesome! :p

HAIR


S
larviga håruppsättningar is the shit. Känner mig förövrigt inte på humör för någonting just nu. Sova möjligtvis. Jag vill bara bort härifrån. Bort, bort, bort.. jag känner mig kvävd här hemma.

CREATIVE


N
är jag var yngre älskade jag att måla. Jag var inte utmärkande bra på att rita/teckna (random bra sådär..) men att måla tavlor tyckte jag var jätteroligt. Jag gick till och med i någon typ av konstskola ett tag, på fritiden. Hemma målade jag mest med akvareller och akrylfärg, men jag minns att vi även fick hålla på med annan typ av konst på skolan. Tittar jag på tavlorna idag som jag gjort kan jag väl inte direkt påstå att jag var någon större talang direkt, men hade jag fortsatt med målandet hade jag kanske varit på god väg att bli nästa Picasso vid det här laget. Eller kanske inte, haha.

Jag förundras iallafall lite över hur otroligt kreativ och skapande jag var när jag var mindre. Jag skrev massor utav berättelser och sagor, jag målade tavlor, jag älskade att texta kalligrafi.. etc. Dags att ta upp detta igen känner jag. Så i helgen ska jag måla! Jag hittade mina gamla akrylfärger i garderoben och det som fanns kvar var svart färg, vit färg, röd färg, blå färg, gul färg och brun färg. Well, det får duga.

WHITE LIGHT MOMENT


Tove Styrke var en av mina favoriter i Idol 2oo9. Jag tyckte att hon sjöng otroligt bra, och att hon hade en grym stil. Dessutom är hon söt som socker. Anyways, hon har släppt sin andra singel nu - white light moment - och den är verkligen awesome! Hade jag fått chansen att släppa en egen singel (dreaming..) skulle jag velat göra något liknande. Sjukt bra.

MACBOOK


Fan vad jag vill ha en ny dator. Så jävla mycket! Hade det inte varit för att jag är tvungen att spara varenda krona inför London-resan hade jag köpt en Macbook Air, typ imorgon. Kan inte min HP bara paja så jag blir tvungen att köpa en? Eh, nej så ska jag inte säga (peppar, peppar) men ååååh vad jag vill ha en!

TRÈS BIEN


De senaste tre dagarna har min statistik här på bloggen ökat en aning. Fan vad kul! Även om jag bloggar mestadels för mig själv är det alltid roligt att se att folk faktiskt läser. Dock tycker jag att ni kan bli bättre på att kommentera! ;) Och om det är något särskilt ni vill att jag ska blogga om; shoot! Kan iallafall, på begäran, meddela att bh'n jag beställde förra veckan faktiskt höll vad den lovade. Brösten ser mycket större ut än i en "vanlig" bh. Värd varenda krona, alltså.

SHY

När jag var liten var jag sjukt blyg. Jag pratade inte med någon jag inte ansåg mig känna väl, och på lekis och under de första åren i skolan sa jag inte ett knyst till någon bortsett från min bästa kompis Kicki. Jag var en mus, och min mamma har berättat för mig att hon många gånger funderade över vad det skulle bli av mig. Hjälp, tänker jag nu. Vilken extrem tur att min blyghet med åren har försvunnit mer och mer. Jag var visserligen inte heller den i klassen som alltid räckte upp handen på lektionerna ens under gymnasiet, och jag tyckte muntliga redovisningar var nästintill outhärdliga även då, men jag pratade iallafall med andra människor än mina vänner.

Att vara blyg skulle jag vilja påstå är ett stort hinder i livet, och inte bara på grund utav det faktum att man inte törs ta för sig något. Människor uppfattar en även gärna som överlägsen och dryg när man knappt tilltalar dem när man träffar dem för första gången, och det är nog det jag tycker är och har varit jobbigast. Jag är allt annat än dryg som person, utan tvärtom ganska pajas och rolig, och jag hatar att folk inte får se den sidan av mig på en gång. Det är jag fortfarande för osäker och blyg för.

Dock vill jag inget annat än övervinna min blyghet, och varje dag försöker jag att bearbeta den så gott det går. Att ständigt ställas inför nya utmaningar och saker man inte prövat på förut tror jag är superviktigt, och även om det är fruktansvärt jobbigt för stunden så är det en nödvändighet för att utvecklas. Att stänga in sig och hålla sig till det trygga fungerar inte, även om det kanske känns lättare. Vill man så vågar man, och jag vill våga bjuda på mig själv till max. Jag är en underhållande person som sprudlar av energi och drömmar och det vill jag visa för er alla.

Peace out, bitches!

ENNUYEUX

Jag känner mig så oinspirerad just nu. Jag är uttråkad ända in i benmärgen, och nu när Mathias inte längre är här och förgyller min vardag känns det som att jag lika gärna kan gå och gräva ner mig någonstans. Jag har fan tappat livslusten, för att låta dramatisk. Haha.. ja men vad fan. Vädret är deprimerande, och jag är så fruktansvärt jävla dö-less på att bo i den här staden. Ingenting känns kul, och mina närmsta vänner bor inte ens här längre. Jag vill inget hellre än att ta min baby i handen och flytta långt härifrån. Jag vet att jag borde sluta gnälla och ta tag i saken istället, men guess what? Det ska jag. VI ska. Efter Nyår lämnar vi Övik och flyttar någon annanstans. Om det så blir det sista jag gör här i livet, haha.

YUMMY

Den här bruden är ju fan perfektion - what a beauty!

P.S I LOVE YOU


Grät som ett litet barn när jag för första och andra gången såg "P.S I love you" i veckan. Maah, så fin film! Från och med "The Notebook" har jag blivit en riktig sucker för romantiska drama/komedifilmer och igårkväll tvingade jag Mathias att se "Dear John" också. Även den väldigt gråt-vänlig. Känns nästan lite patetiskt att jag är helt förstörd över att vara ensam i fyra veckor, nu när jag sett dessa tre. Jag får fan skärpa till mig, haha.

I'M NOT A ROBOT

1 november, och min baby har åkt till England idag. Jag har gruvat mig så sjukt mycket för den här dagen, men nu är den kommen och för en halvtimme sedan kom flygtaxin och hämtade honom här hos mig. Jag är ledsen. Det känns så jävla jobbigt! Jag vill inte vara utan honom i 4 veckor. Jag vill verkligen INTE det. Åh.. Kärlek drives me crazy alltså.

Men, jag ska inte gråta ögonen ur mig. Det är ju inte förevigt, och tiden går fort. Ja, den gör faktiskt det. Även om det just nu känns som att vi inte kommer att ses på 4 år, istället för 4 veckor, så gör den faktiskt det. Jag ska jobba, plugga, umgås med vännerna och fördriva tiden med annat, och vips så kommer det vara början utav december då vi kommer  att ses i London.

And I can´t fucking wait..

RSS 2.0