"Kissie-dressen"

Lyckades lägga vantarna på en socker-burk och tre ljuslyktor idag. Dessutom också en sjukt nice "Kissie-dress". Jag vet, lite patetiskt att faktiskt kalla den för det bara för att hon själv skriver att det var hon som var först med den när det inte var det. Men noga då, visst är jag snygg i den? :) Jag har ju velat ha en Juicy Couture-dress så länge jag kan minnas, men aldrig riktigt haft råd, så jag tycker att denna budget varianten duger helt okej!


Besöksrekord


Puss på er, readers!


Shit, såg nu att jag hade värsta besöksrekordet igår! Blev ganska förvånad med tanke på hur dåligt jag bloggat senaste tiden. Men inte för att jag klagar, det var riktigt, jävla roligt att se :) Fast nu får jag ju ångest över att blogga skitbra så att ni besökare stannar kvar. Inte för att det kommer vara något problem, jag och mitt liv är ju så oerhört intressant att läsa om ;)

Good, good day

Idag är jag ledig, så idag ska det shoppas. Finns massor av fina grejer på en butik i stan som jag vill ha till min lägenhet nämligen. Jag älskar ju den lantliga och romantiska stilen på inredning, och den affären är proppfull med sånna prylar. Jag blir som ett litet barn på julafton när jag är där inne. Dessutom blir jag ruinerad varje gång jag går in där, men det skiter jag i idag. Cuz' today's gonna be a good day.

My taste

Jag har ingen aning om vad det här är för bilder, eller vars dem kommer ifrån, men jag vet att jag gillar dem som fan. Det bästa jag vet är bekväma myskläder som samtidigt är coola och den där röda och den där blå tröjan är några precis i min smak. Tjejerna (eller det kanske är samma tjej?) är dessutom löjligt snygga. Dem är sånna där som får en att vilja bli brunett. Fast det kommer jag givetvis inte bli, det vet ni ju ;)

Orka

Jag har en ovärd, jävla mensvärk som håller på att göra mig galen. Varför går den aldrig över för? Va va va? Jag är inte van vid att ha mensvärk ens, eftersom jag i princip aldrig får mens (och det tack vare mina underbara Cerazette), så när jag väl får det tycker jag fruktansvärt synd om mig själv. Som att inte alla andra tjejer har det lika jobbigt, fnys nej!

Back in the days

 


Minns ni den här gamla pärlan på mig? Tagen hösten 2OO7.


Kom av en slump att tänka på min gamla blogg (jealousy.webblogg.se) och gick in för att läsa lite gamla inlägg från 2OO7 och början av 2OO8. Sjukt rolig läsning! Fan vad jag är glad att jag började blogga, för det är otroligt roande att läsa om sitt liv för 2 år sedan. Vad man gjorde då, vad man gillade, vad man tänkte på osv. För jag levde ett totalt annorlunda liv då jämfört med nu, det kan jag ju lova er och det tror jag att ni som följt min(a) blogg(ar) genom åren vet också. Jag har verkligen förrändrats jättemycket. Hittade även bilder på mig och visst syns det att det är jag, men god damn vad smal jag var! Jag blir lite småchockad faktiskt. För det var inget jag såg då.. läskigt.

Nåja, jag mådde kanske inte 1OO% bra, men ändå så gjorde jag det. Jag älskade mitt liv, även om jag inte uppskattade det på samma vis då som jag gör nu, och jag är glad och tacksam som fan för alla minnen. But life goes on.


Shame on me, shoeholics

Nere i södra Sverige är det fortfarande sommar, jag vet, men här i norr börjar vi iallafall gå mot hösten. Och det känns inte så jävla illa faktiskt, med tanke på hur cozy det brukar vara i höstmörkret (tolkas valfritt ;) När kylan kommer krypandes åker ju självklart även mina underbara, mjuka, ursnygga och älskade (jag kan givetvis fortsätta men I`ll spare you) UGGS fram, som jag sedan bor i fram till vårkanten igen. Och åh jag längtar tammefan! Det kommer vara den 4:e vintern jag myser runt i mina pärlor (dock har jag köpt nya en gång) och jag kan fasen inte vänta. På våren/sommaren bor jag i flipflops, och på hösten/vintern i UGGS. Ja, behöver man egentligen fler par skor?...

Jag har...

...nyss lagt en beställning på lite kläder. Från Gina Tricot! Vilka beställer egentligen från deras hemsida? Jo, alla som bor i städer där Gina inte finns. Sätt Övik på kartan. Fast Gina ska faktiskt öppna här inom en snar framtid, bara det att det verkar ta en jävla tid för dem att få upp skiten. Orkade iallafall inte vänta längre på att butiken ska öppna så jag beställde två stickade, lite längre koftor. En i vitt och en grått. Skitsnygga, 199;- styck. Jävligt överkomligt ju. That´s why we like Gina so much :)

Minnesluckor och svarta hål

Alltså BIG LOL på igår, fyfan! Vad hände egentligen? Jag och Angelica satt först i Telias jävla överbelastade telefonkö i ungefär 4 timmar och när vi äntligen kom fram och fått det konstaterat att Angelicas mobila bredband inte ens fanns registrerat hos dem vinglade vi ner till mig. Och hos mig spårade det typ ur(?), jag vet inte. Men båda blev asfulla och sedan minns vi inte så mycket mer. Någon krog blev det iallafall inte, och jag däckade nog strax före tolv(?) Så vad vi gör på bilden vet jag inte, men jag tror att det var ett misslyckats försök till att trycka upp brösten. Alltså OMG på igår, fyfan.

Everybody wants a piece of the action

Jag har fullständig bloggtorka just nu, vilket är orsaken till att jag aldrig uppdaterar (döh?..) Jag vet inte vad det är men jag har helt enkelt ingen fantasi (för att blogga alltså) överhuvudtaget. Jag tror det beror på att jag är uttråkad. Någon som kan roa mig? Jag är lättroad!

En sak kan jag dock skriva, och det är att jag är G to the L to the A to the D!

Don´t push it

Haha, vilket tragiskt skrivet inlägg under. Kan tänka mig att det var ytterst rolig läsning för er. (inte för att jag bryr mig...) Haha, jo klart jag bryr mig! Grejen är bara den att jag hatar att känna mig så jävla sårbar. Det är inte likt mig att vara såhär, och det är faktiskt jätte-jättejobbigt. Jag önskar att jag kunde skriva ut mina true feelings så att ni förstod lite bättre, men det kan jag helt enkelt inte. Inte för att jag har en Kenza-blogg där jag skulle blotta mina känslor för 6O.OOO läsare, utan bara för att jag inte ens vill berätta dem för min egen mamma. Såatte.., förhoppningsvis klarnar allting längre fram dock.

Kanske.

Don´t be such a mf:ing asshole

Jag är så fruktansvärt jävla trött, less och orkelös och alla andra synonymer till det jävla ordet. Dessutom är jag sur, grinig och irriterad på grund av en del orsaker. Mycket för att jag har stressat runt som en idiot hela dagen på skolan och jobbet, men också på grund av en annan sak som jag inte tänker ta upp här i bloggen. Jag önskar bara att den här veckan är över så att det blir helg någon gång. Jag behöver sprit, annars vettefan vars jag her mig.

Who am I?

Det är sjukt hur obrydd jag har varit kring det faktum att jag inte har kunnat blogga på 2 dagar. Hade det varit för ett par veckor sedan hade jag gått bananas och verkligen trott att det varit slutet för min blogg. Min blogg skulle gått i graven. Men det har jag inte trott nu, för faktum är att jag inte brytt mig. Jag har inte brytt mig ett skit om att ni små änglar där ute som läser min blogg inte fått sin dagliga dos av eran favorit Josie. Visst är jag egoistisk? Maybe, men det handlar inte om att jag velat vara det med vilje, jag känner bara att det finns så mycket mer i livet än att blogga.

OMG, är det verkligen Josie som skriver nu? Jag kommer ångra det här inlägget imorgon(!)

Josie bestämmer

När personer man tycker om lämnar stan. 2 st inom loppet av samma helg är lite för mycket för mig. Eller mycket för mycket. Josie saknar ;(

Personer som försöker nalla av andras internet. Bara för att ni inte råd med eget ska ni inte tro att vi som har det tänker dela med oss av vårat. Tur att det går att sätta lösenord på nätverken nu, så att man får ha sitt internet ifred. Morr!

Saknad. Det är bra att känna sakna ibland, men ingen kan säga något annat än att det är så sjukt jobbigt. Must-be-strong!

Fester. Var ska man annars vara på helgerna, och vad ska man annars göra av dem? I den här stan finns det inget annat alternativ än att ta till flaskan, haha ;) Bäst på fest! Och snyggast.

Mitt löshår. Jag vet att jag tjatar men det är min bästa investering på jävligt länge. Jag  är så sjukt snygg i det, och dessutom tror alla att det är mitt egna hår. Kaa-tching!

Kenza. Jag är glad över att hon har tagit över Blondinbellas plats som Sveriges största blogg. Visst tyckte jag att hennes blogg var både tråkig och överskattad förrut, men nu slår hon Blondinbellas blogg (som tvärtom blivit tråkig och för "vuxen") med hästlängder. Dessutom är Kenza snygg.

There's something up there

Min hund höll på att ta självmord idag. Jag vet inte om det berodde på att hon fick bada för första gången (hehe) men det var ett seriöst suicide. Jag trodde jag skulle bli hundlös när hon flög ut mitt framför bilen. Jag lovar bildäcket var 5 cm ifrån att klippa henne... förjävligt hemskt att se. Nog för att jag småskrattar åt det nu, men jag tror att jag fortfarande inte riktigt har fattat hur nära det var att hon blev överkörd.

I´m alive!

Ja, jag lever! Men förstår att det har varit svårt att tro, haha. Har haft fullt upp hela helgen så har knappt haft tid att sitta vid datorn, och igår när jag äntligen skulle sätta mig och nörda hela kvällen så var datorjäveln sönder. Eller inte sönder, men någon jävel hade försökt hacka sig in på mitt nätverk eller något så jag kom inte in på internet. Men idag är det fixat, som tur är, och now I´m back. Better than ever ;)

To the party she gonna go

Igår var det fest, och idag är jag bakis trots att jag inte var särskilt full. Strange. Eller, tillräckligt full för att vara såhääär nära på att sova ute i bilen var jag väl. En jävla tur för mig att jag var så pass nykter att jag fattade att det hade varit en jävligt dum idé. Yeahyeah, får se om vi ska festa ikväll också. 2 dagar är ju inte varje helg, som sagt ;)

Ge mig lite mer

GILLA!

Snyggast.se

Bild: gynning.net. Men jag dör. Nu får hon sluta vara så jävla snygg. Det är inte rättvist mot någon annan tjej!

Halva jag är borta

Jag har nyss sagt hej då till min bästaste, finaste och underbaraste BFF♥ i hela världen, för att hon ska flytta till Malmö på söndag. Och jag är så jävla ledsen. Tårarna bara sprutar, och dom slutar aldrig. Det känns så sjukt tomt. Värre än vad jag hade kunnat föreställa mig till och med. Kanske för att jag inte riktigt insett förrän nu att hon faktiskt flyttar 12O mil bort... Fyfan, hur ska jag klara mig utan henne? Hon är fan min andra hälft. Vi är uppvuxen tillsammans, och delar så jävla många minnen. Vi har precis samma humor, och skrattar åt så sjuka saker att jag inte ens kan avslöja dem, för då kommer ni tro att vi är helt jävla psykade i skallen. Inte för att jag bryr mig. Hade det gjort så att Johanna stannar kvar hade jag gärna beskrivit i detalj alla våra skitäckliga skämt. Åååååh jag orkar inte det här. Det här är det jobbigaste jag har varit med om. Jag dör :´(

Blogg-skvaller

OMFG, läpparna ser verkligen ut som bildäck. Måste också påpeka en annan sak gällande denna bloggerska. Håller med kommentar nummer 2 av Alexandra att det verkar som att L fått något slags bryt och vill se ut som en utvikningsbrud. Hon har total-förändrats sedan hon blev dumpad av Michel. Ni som, likt mig, följt hennes blogg länge vet precis vad jag talar om...

The world´s a sinking shiiiip

Shit, jag hade nästan glömt! Sum 41 var ju mitt och Johannas favoritband för typ 6 år sedan. Fyfan vad vi älskade dem. Det började med att jag köpte deras platta "Does this look infected" på gatan när jag var i Thailand och sedan var vi hooked. Vi höjde dem till skyarna på våra Lunarstorm-presentationer (finns den sidan kvar..?) och spelade in massor av videos med deras musik i bakgrunden. Jag har till och med en låt av dem som mobilsvar, vilken jag har haft sedan jag spelade in den 2OO3, haha. Oh my god, dom är verkligen nostalgi för mig. Jag kan fortfarande vissa texter nästinill utantill.

Våra favoriter var: Mr Amsterdam, All messed up, Thanks for nothing, Still Waiting, Over my head
& The hell song.

This is what I want, baby

Jag måste verkligen formatera om datorn. GOD DAMN vad den är seg. Det är alldeles för mycket skitprogram på den som aldrig används utan bara tar en massa plats. Jävligt onödigt faktiskt. Egentligen skulle jag vilja köpa en ny dator, men det är jag alldeles för känslig för att kunna göra. Det skulle kännas som att jag övergav min HP-bebis och det skulle inte jag kunna leva med. Så den får hänga med tills den går i graven :) Dock är jag sugen på att köpa mig en egen mini Pc som är lätt att ta med överallt. För det är ju det som är nackdelen med min nuvarande, den är för stor och tung (tjock..) för att ta med varsomhelst. Den lilla skulle alltså inte ersätta min HP, bara fungera som en extra bebis när jag ute och reser.

Ny design

Har ändrat designen litegrann nu. Eller lite och lite, ganska mycket faktiskt :P Men är inte helt klar ännu, det är fortfarande messa detaljer som behöver fixas. Är inte tusen procent nöjd. Och det måste jag vara för att gilla läget. Men det tar vi imorgon, nu är jag så satans less. All credd till bästa Becitah som gjort headern iallafall. Thank you, baby :)

You love my blog

Dessie och Kissie påpekar ofta hur stora deras bloggar är, och hur mycket vi läsare avundas dem för att deras bloggar är så sjukt mycket mer framgångsrika än våra. Visst gör dom det mycket för att provocera, men det är ju fan sant. Deras bloggar är så pass stora att man knappt förstår det, och jag är sjukt avundsjuk! Jag hade gett mycket för att byta plats med t.ex Dessie. Alltså byta blogg-plats. Jag undrar hur man ska göra för att lyckas så bra som dom gjort. Det är fan ett mysterium. Dock tror jag att det krävs ett jävla självförtroende, till att börja med. Därefter behöver du en snygg bloggdesign och ett unikt sätt att skriva på. Du bör uppdatera ofta (sjukt ofta från början) och provocera rätt mycket. Ja, vad mer?

Det här visste ni inte om mig

Rock 'n roll in my heart, men Miley Cyrus platta Breakout är fan riktigt bra. Hon må vara 4 år yngre än mig, men hon är grymt stor och gör grymma låtar, så det kvittar ju. Dessutom syns det ju inte ens, haha. Ni tycker säkert att jag är barnslig som lyssnar på henne, men och? Sen när bryr jag mig om vad andra tycker om mig? Just det ;) Breakout, The Driveway, Full circle, 7 things, These four walls.

Ps

Jag vill ha en ny bloggdesign. Jag tycker det är ansträngande att blogga när designen är så tråkig. Men för att kunna fixa en ny behöver man photoshop, annars blir resultatet inte lika snyggt. Är det någon som vet om och vars man kan ladda hem en 3O-dagars version gratis? Förstår att det inte finns en vanlig version av programmet helt gratis med tanke på vad det kostar att köpa. Skulle verkligen vara tacksam för svar, för jag vill verkligen ha det.

Had enough

En av anledningarna till att jag valde att plugga till tandsköterska var för att utbildningen var på distans. En av anledningarna till att jag valde att hoppa av utbildningen var samma sak. Jag trodde det skulle vara smidigt och lättsamt att plugga hemifrån, vilket det också visade sig vara. Men det var också sjukt tråkigt. Du sitter hemma ensam, begravd i böcker som en jävla erimit, utan klasskompisar och utan några att prata med om skolarbetet. Eller jo, du har klasskompisar (men du träffar dem nästintill aldrig) och du har någon att fråga om hjälp (men endast via mail via first class). Förstår ni hur trist det är? Ja, med tanke på min beskrivning borde ni förstå. Nej, jag är enbart glad att jag valde att ta beslutet att sluta utbildningen. Jag vill leva riktigt studentliv. Punkt slut.

Dance with the devil

Nu har jag varit och skrivit in mig på Komvux. Ska läsa två kurser där i höst, Naturkunskap B och Matte C. Jisses, hur fan ska det gå? :P Det var ju inte direkt mina favoritämnen i skolan. Visserligen hade jag MVG i Naturkunskap A (omg...?) men i Matte blev jag endast godkänd på grund av att läraren var för snäll, haha. Men jag ska göra mitt bästa, jag ska fan ha G iallafall.

Breaking Benjamin - Dance with the devil

It´s working out - at least for me

Det blev ju lite smått kalabalik när jag bestämde mig för att hoppa av utbildningen jag gått sedan i slutet av april, men nu känner jag hur allting börjar falla någorlunda på plats igen. Jag har blivit erbjuden ett schema på gamla jobbet, och jag har bestämt vad jag vill göra nästa år. Eller jag har planer iallafall, vilka jag inte riktigt vill avslöja än men jag kan säga som så att det handlar om nya studier. Och den här gången ska jag välja en utbildning där jag kan satsa ordentligt - jag ska fan bli något stort! Jag ska bli en känd business woman och tjäna storkovan, hehe. Men mer om det här längre fram.

Tipsa bitches

Jag brukar alltid lyckas hitta bra bloggar själv (såklart), men nu var det länge sedan jag hittade någon som jag verkligen fastnade för. Så kan ni tipsa mig om några guldkorns-bloggar? Det får vara era egna ;)

This girl is so beautiful

Bild; Lorena Sanchez blogg. Blondes in my heart, men den tjejen är så sjukt vacker. Hon är lika gammal som mig (I think) vilket man dock inte kan tro. Hon ser ju ut att vara betydligt äldre än mig, dont cha think?

Jag har så sjukt ont i magen föresten. Tröck i mig massa godis nyss, vilket jag inte borde gjort. Nog för att det var gott, men jag var ute och gick tidigare och nu var den promenaden totalt bortkastad med kalorier. Nu har jag ju intagit dem igen...

Get some self confidence, bitch

Bad update, I know. Fast, det är väl inte så att ni bryr er ändå. Min blogg är ju ändå inte intressant för fem öre, så vad gör det att jag uppdaterar dåligt ibland? Lika bra att jag gör det, så att ni slipper läsa mina värdelösa inlägg..

..haha, fooled again. Självklart tycker ni att det är sjukt tråkigt när jag uppdaterar dåligt, för ni älskar ju min blogg? Ni älskar den lika mycket som mig! Ja, man ska ha bra självförtroende. Och särskilt i en blogg, för hur kul är det att läsa om hur mycket någon hatar sig själv och sitt liv? Man blir ju deprimerad av att bara tänka tanken. Dessutom avskyr jag när folk klankar ner på sig själv och gnäller över hur ful den är, eller hur tjock mage den har. De vill ju bara att man ska invända och påstå motsattsen. De tigger komplimanger, vilket inte är okej. Jo, jag ger gärna komplimanger, men inte till folk som trånar efter dem utan bara till folk som verkligen förtjänar dem. That´s it.

Love love love

Inte för att jag vill att sommaren ska vara över, men det är positivt på så vis att alla serier börjar igen. Jag håller på att längta sönder mig efter Gossip Girl♥, The Hills och The City, bl.a. Förmodligen är det ännu fler som drar igång nya säsonger också. Har för mig att de flesta börjar i slutet av september, or am I wrong?

Mer bilder från igår


Snygga Therese och Sanna


Jag och Sanna

Snygga födelsedagsbarnet Sofie

Funny people

Outfits yesterday

Såhär såg vi då ut igår på Sofies lack- och läder fest. Det vill säga snygga som faen! Och vi hade en sjukt rolig kväll. Mycket fylla dock, fast inte för mig. Jag kunde inte bli full! Men det gjorde inte så mycket egentligen, det var ganska skönt på ett vis :P Då kunde jag sköta om mina fyllekajor till vänner också.

Vi gick iallafall ut på krogen vid 12:OO och hamnade på BK igen. Där var det en brud som kallade mig för "den där blonda fittan", varpå jag kastade mitt äckliga tuggummi på henne och hon spottade på mig tillbaka, haha! Men jag var lugn och gick bara därifrån. Finns så mycket idioter alltså. Dock gjorde det fan min kväll. Det och korvjäveln som jag köpte på hemvägen. Mer bilder kommer senare idag :)

Hottie


Josie är redo för lack- och läder-fest i Kizz-tröja och lackleggings.
Plus Katjas nya läppstift från FACE!

Ja, vad säger man?

Jaha, de här bilderna är vad jag har att erbjuda från igårkväll, haha. Visst är vi snygga när vi sitter och bajsar? Oh yeah! Ikväll är det iallafall den efterlängtade lack- och läder festen, wiho! Och det kommer wild ´n crazy så imorgon hoppas jag kunna bjuda på lite bättre pics ;D

Då var det fredag..

.. och om 3½ timme ska jag sätta mig på bussen till Sundsvall. Känns drygt att åka buss, men det ska bli kul som fan att åka dit. Jag behöver fest, hehe. Aja, jag har inte ett smack att skriva så jag kan lika gärna lägga ner. Hörs in S-vall, biatches.


Little miss obsessive

Morsan och farsan var ut i skogen igår och plockade gula kantareller. Som jag stekte i smör och la på mackan nyss. Alltså det är mun-orgasm. Det är så sjukt, jävla gott så det finns inte. Jag älskar svamp. Jag är en svamp-oholic, haha.

Jag kommer att tänka på det nu föresten, när jag snackar om mat, att fyfan vad jag är obrydd när det gäller mat nuförtiden jämfört med vad jag var för ungefär 1½-2 år sedan. Förr hade jag stenhård koll på vad jag åt varje dag, jag räknade kalorier och under en period åt jag varken kött eller kolhydrater. Jag åt knappt något socker överhuvudtaget, och jag unnade mig aldrig något godis etc, av den anledningen att jag fick grov ångest. Jag skulle aldrig ha ätit något efter klockan 18:OO, och särskilt inga svamp-smörgåsar. Jag tränade varje dag, och så fort jag ätit något. När jag var som smalast vägde jag runt 47 kilo och jag tyckte ändå att jag var för normalviktig. Snacka om att man förändrats genom åren. Idag äter jag vad jag vill och har ändå den perfekta kroppen!

Gotta love her

Jag har sagt det förr och jag säger det igen: Jessica är så jävla cool!

Josie goes brunett?

Ja, man kanske skulle ta och färga håret brunt? Jag har ju varit sugen på det till och från så länge, och det är ju faktiskt grymt snyggt. Jag har haft det tidigare och jag passar dessutom sjukt bra i det. Sen, är inte hela den här grejen med att blondiner har så mycket roligare än alla andra ganska överskattad? Tror knappast att det stämmer. Jag menar, hallå, vad man gör saker till sitter knappast i hårfärgen, haha! När jag tänker efter, brunetter är nog till och med snäppet snyggare än blondiner...

...eller inte! Shit, ni tror väl inte på allvar att jag var seriös med den här texten? :P Isådanafall känner ni nog inte mig så bra som ni trodde. Jag skulle aldrig färga mitt hår brunt, det finns inte i min värld. Det är visserligen snyggt som fan på många, men jag trivs inte i det för fem öre. Och lika snygg som jag är som blondie är jag knappast som brunett. Jag ser alldeles för seriös ut, och det stämmer inte överens med min personlighet ;)

Love ly Carolina

Bild: http://gynning.net. Jag hoppas att jag kommer vara lika, jävla snygg som Carolina när jag 3O år. 3O, what the fuck?! De syns tammefan inte ens att kvinnan är 3O bast. Hon är föööör snygg. Fast eftersom jag alltid får höra att jag ser minst 3 år yngre ut än vad jag egentligen är så kommer jag också att se mycket yngre ut för min ålder när jag börjar nämra mig 3O-års strecket. And that´s great :D

Blogg-snack

Jag läser många bloggar, men mina favoriter (förutom Michaelas såklart!) är lätt Amirs, Paows, Kissies och Dessies. Jag vet inte vad det är, men all "drama" och alla deras små fjortisbråk tycker jag är skitkul att läsa om. Visst, de är alla flera år yngre än jag, men de lever så otroligt annorlunda liv jämfört med vad jag gör och gjorde när jag var i deras ålder. Ni tycker säkert att jag är jätteomogen, men dom roar mig! Tycka vad man vill om dem, särskilt Kissie och Dessie, men något har dom ju när dom har närmare 3O.OOO tusen läsare om dagen, kanske t.o.m fler. Allra skönast är ju dock Amir. Till skillnad från de andra tre verkar han faktiskt vara stört klok, förnuftig och stå med båda fötterna på jorden.

Imma be up in the club

Pixie Lott - Mama Do
Keri Hilson - Knock You Down

Black Eyed Peas - Imme Be


Jag är festsugen som fan, därför sitter jag och lyssnar på lite good music för att stilla begäret en aning ;)

Rip Charlie

En av våra bebis kissemissar har sprungit bort. Eller blivit påkörd. Något utav dem, för borta är han iallafall. Älskade Charlie :( Det känns förjävligt rent ut sagt. Han har ju varit med oss så länge. Fast ändå inte tillräckligt. Dessutom hatar jag ovissheten. Okej om vi hade hittat honom liggandes livlös häromkring, då hade vi iallafall vetat säkert att han var död. Men nu vet vi ingenting. Och det är jättejobbigt.

My high heels are klicking towards your door

JUST JA! Jag har ju lagt ut mina Zara-klackar på Tradera. Auktionen går ut ikväll, so if you´re interested - place a bet :)

Your fingers running, over my body


Puss på den som vill ha mig som sin girlfriend ;)

Något som slog mig nu när jag läste ett blogginlägg av en viss bloggerska, som handlade om hur mycket hon saknade sin pojkvän som var på jobbet, är hur sjukt bortskämda alla med pojkvän/flickvän är. De gnäller och saknar sin kille/tjej så mycket om de är borta ifrån dem så mycket som en dag, vilket inte borde vara tillåtet. Det är inte okej. Tänk på oss som är singel då! Vi är ensamma 24/7 ffs. MORR.

Babe in black

Det märks att vi går mot hösten, för jag har börjat sukta rejält efter svarta kläder - igen. Nu har jag varit och knipit en av de fyra klädesplaggen jag ville ha från Bikbok. Och det blev den billiga skinnjackan. Trots att jag har en liknande redan så var jag tvungen att ha den bara för att den var så sjukt skön. Så sjukt skön var den, och snygg! Och billig, 399:-. Jag hittade även ett par leggings i lack (inför festen på lördag) och ett nitarmband som jag slog till på. Ascoola. Fan vad jag älskar Bikbok, där hittar man tammefan alltid något!

Ms. lonely

Min outfit idag - diesel jeans och wesc t-shirt. Lagomt tråkigt för en shoppingrunda på stan, alone!

How am I suppose to breath without it

Igårkväll vartne spikat över telefon. På fredag-eftermiddag sätter jag mig på bussen och åker till Sundsvall och super ner mig hela helgen. Jag längtar :D

Jag lever verkligen för helgerna alltså. Skit samma om jag är nån jävla helgalkoholist, då får jag väl vara det då, för kan man göra något annat än just leva för helgerna när vardagarna är så fruktansvärt långtråkiga? NEJ. Om jag skulle vara tvungen att leva mitt liv i en rutinmässig vardag skulle jag hellre gräva mig djupt ner i jorden. Jävligt, jävligt djupt ner. Så en sådan tur att jag inte kommer göra det då!

Alla gillar brudar

Låten som dominerade Yran:

Wanted!

Imorgon ska jag på stan och shoppa upp hela Bikbok. Har sett att dom har fått in sjukt mycket snygga kläder på hemsidan, både en del snygga jeans med coola details, mysiga höstkläder i form av stickade koftor och en grym skinnjacka för 399 spänn. Plus en skitsnygg skinnklänning. Den kanske man skulle slagit till på inför helgens lace and leather party? ;) Jag hoppas iallafall att åtminstonde hälften av allt snyggt finns i butiken i stan. Hoppas, sa jag.

Envy me, enjoy me

Det tog mig en vecka och en dag att kolla saldot på kontot efter Yran. Jag samlade nämligen mod och gjorde det alldeles nyss. Det var inte så farligt som jag trodde, men det var fortfarande inte okej. Nästa gång jag åker iväg sådär tänker jag leva på spisbröd, för jag hatar att lägga pengar på dyr snabbmat som dessutom smakar skit. Och det var precis det jag gjorde i Östersund, i mängder. Nåväl, jag har iallafall pengar kvar att shoppa något för till helgen. Då ska jag förmodligen på lack- och läder fest i Sundsvall. Sexy ;)

Big Sister

Det är inga avsnitt av Big Brother på tv´n ikväll. Holy, jag kommer inte kunna sova. Det är så avslappnande att somna till Linda Rosings patetiska försök till uppmärksamhet, Larssas snygga ansikte och Maruschas dampanfall. Dock är inte säsongen 2OO3 den bästa BB-säsongen som gått. Hell no, det är säsongen -O6 då Jessica Lindberg var med, så jag hoppas fan att tv4OO:a visar den efter den här. Eller BBO4 då Carolina Gynning var med, för det var ju ändå 5 år sedan.

Nu har jag snackat alldeles för länge om Big Brother, vilket betyder att jag definitivt måste sova...

Love life

Jonna
sms:ade mig i fredagskväll och hade en stört rolig idé - som jag nappade på direkt! Allra bäst av allt är det innefattar något jag velat sedan jag var typ 12 år. Bäst av allt är att det innebär att kaoset i min hjärna har lagt sig, ganska bra. Och näst bäst av allt är att jag (vi!) har något att se framemot, ett mål. Fyfan vad det känns bra! Det känns som att något stort har lyfts ifrån mina axlar. Jag längtar verkligen så sjukt mycket. Och jag kan faktiskt vara så snäll och ge er en ledtråd: USA.

Live från Trysunda hamn

Sorry for bad update.
Just nu sitter jag och chillar i båten och har det mysigt (dock ensamt) efter en sjukt härlig dag. Vi tog lillbåten runt ön och solade och badade hela dagen på/vid klipporna. Det var jävligt varmt, både i luften och i havet. Sånt gillar vi! Vi käkade även en mycket, mycket god sillunch. Sånt gillar vi också! Särskilt i den här miljön. När vi var less tog vi båten tillbaka igen, och på vägen mötte vi en feting båt som uppenbarligen tyckte det var sjukt roligt att dra på just brevid så att vågorna blev asstora och sköljde upp över hela oss. Ingen blev dock dränkt, förutom Henrys mobil.
När vi kom hem satt vi och njöt på bryggan i eftermiddagssolen med ett glas passoa och apelsinjuice. Lätt godaste sommardrinken! Ser att min hand ser fett skev ut också, lite som han i Scary Movie ^^

På kvällskvisten var det dags för kräftskiva! Min första riktigt kräftskiva med kräfthatt och grejer. Jag älskar kräftor, och hela grejen var stört rolig. Vi sjöng massa snapsvisor (jag drack dock ingen snaps, fyfan) och skalade kräftor tills fingrarna blödde. Jukkasjärvi visan är bäst! Och kolla mitt sällskap, hur snygga får man bli? Jag var ju "snygg" i hakklappen jag med, haha. Mycket mer sånt iallafall. Katja, vi drar väl ihop till en kräftskiva snart va? :D

Bättre sent än aldrig, bitches

För första gången den här sommaren ska jag följa med morsan och farsan ut med båten. Vi ska åka ut till en jättemysig och fin ö som heter Trysunda som ligger här ute i skärgården, och grilla, käka kräftor, sola på klipporna och bada ifrån båten. Det kommer bli fett nice! Visserligen är jag partysugen (som vanligt) men jag tänker offra en festhelg för en chillhelg. Det är inte mer än rätt, med tanke på att jag inte följt med ut en enda gång i år som sagt. Skammligt! Och jag ska kallas båtmänniska. Dessutom, det finns ingen som hindrar mig från att ta ett (eller två) glas rosé nu heller.

Yeahyeah, vi hörs när jag kommit ut på sjön. Bara för att jag är ute på havet betyder inte det att jag strandsatt :P

Fuck what others say and do your own thing 2

Läste i Lorenas blogg att hon blivit tillfrågad att vara med i Paradise Hotel! OMG, ska det börja igen? LYCKA! Jag älskade det programmet. Fast, varför frågar dom inte mig om jag vill vara med för? Jag hade, till skillnad mot henne, inte tackat nej ^^

Fuck what others say and do your own thing

Jag funderar på att skicka in lite bilder till någon tidning. Ja, varför inte? Vad har jag att förlora? Inget i jämförelse med vad jag har att vinna iallafall. Föreställ er mig på omslaget till typ, Moore? Jag skulle helt klart kunna leva med det, hoho. Tappar ni hakan nu eller?!

Too much dreamin´?

Fan vad jag hade velat vara där nu. Jag hade velat sitta där i en liten hot bikini på bryggan, med en snygg jävel brevid mig, som skulle hånglat upp mig och sagt att jag var den sexigaste bruden i hela världen. Och att jag var den snyggaste, roligaste och charmigaste tjejen han träffat. Det är knappast för mycket drömmande, så är det för mycket begärt? ;)

Hur fan ska det här sluta?

Jag gjorde nyss något riktigt impulsivt och det kändes sjukt bra. Visserligen ingen jättestor grej, men det var iallafall ett steg i annan riktning. Jag har fan inte kunnat sova någonting inatt. Jag har bara legat och funderat på hur jag vill göra med allting. Inte för att jag blev så mycket klokare, men det börjar kännas allt mer rätt att sluta där jag är och gå en annan väg. Det var just därför jag gjorde den där impulsiva saken tidigare. Som kändes sjukt bra, och gör det ännu!

JAG ÄR KNÄPP (fast på ett positivt sätt)

Jag hittade en webcam i lådan!

Osminkad och utan löshår, so not me ! Fast jag är ändå cutie =)

Idag har jag varit till veterinären med Daisy. Hon skulle ta den andra valpsprutan, vilket gick ganska bra faktiskt. Nog för att hon skrek, men alla kan ju inte vara lika coola som jag när det kommer till sprutor ;) Jag förstår faktiskt inte varför det är så många som har sprut-skräck (tolka inte detta fel, haha) Det gör ju inte ens ont att ta en spruta, plus att det är över på någon sekund. Humm humm..

Hey I´m a millionaire

Jag har fortfarande inte vågat kolla kontot efter Yran. Jag vet att jag gjorde av med alldeles för mycket pengar i samband med hela grejen och jag får ångest av bara tanken. Ena sidan var Yran värd varenda krona, men å andra sidan m å s t e jag bli mer ekonomisk när jag far iväg sådär. För jag vet att det går. Jag kommer att få leva som en jävla fattiglapp hela augusti nu bara för det, med undantag för de hundra jag kommer lägga på rosévin, och det är ju aldrig någon kul grej.

Ibland önskar jag att jag inte bara blev kallad för Britney Spears och Paris Hilton, utan att jag också faktiskt var någon utav dem!

The beginning of a new life

Just look at me - i´ve got It

För tillfället är det total kaos i min hjärna. Och inte nog med att det är kaos, jag är totalt ute och cyklar också. Jag är påväg i en riktning jag egentligen inte vill gå, av den anledningen att jag går den för att känna att jag är påväg någonstans. Skoja med mig att det måste låta lika galet fel som det är. Men jag vill inte leva mitt liv i en jävla lögn! Jag har alldeles för mycket potential, jag är alldeles för villig och jag är alldeles för snygg för att hålla på som jag gör. Det är dags att jag börjar ta för mig av den plats jag vet att jag kan få. I´m ready, bitches.

Yran -O9







Här kommer lite sköna bilder från Yran dåra. Orkar inte lägga upp fler av den anledningen att det finns alldeles för många, men en taste får ni iallafall. FAN VAD JAG LÄNGTAR TILLBAKA! Nästa år är det jag och Katja som kör festival-sommar =) Kommer bli awesome!

BLÄ för att vara hemma

Nu är jag hemma ifrån Yran igen, och jag har ångest! Visst, det är smutsigt som fan på campingen, det är kallt och obekvämt i tältet (särskilt när man har ett jävla skittält ifrån ÖoB och inga tältpinnar) toaletterna är out of this world gross och det finns iditoter som stjäl ens resväska och sprit. Men vafan, det var så SJUKT ROLIGT. Vi hade världens bästa tältgrannar som var sjukt roliga, och campingen var helt enkelt grym. Vi hade inte ens tid att kollade på särskilt många artister (except Gaga, Johnossi, Veronica Maggio och Lena & Orup), men det gjorde inte ett skit. Jag älskade varje stund av Yran - take me baaaaack !

RSS 2.0