Reflektion av Blondinbella

Jag har tyckt att Blondinbella sett lite annorlunda ut sista tiden, och inte till det positiva. Dock har jag inte listat ut vad det beror på, men först trodde jag att det hade något med klädvalen att göra vilka jag tyckt gjort att hon sett yngre ut. Sedan började jag undra om det kan bero på att hon har gått upp i vikt, för i varje fall ser det lite så ut. Eller vad tycker ni? Det är väl inget fel att gå upp i vikt (om det inte går till överdrift), men jag tycker hon är snyggare när hon är mer vältränad och smal. Dessutom är hon snyggare när hon klär sig mer sofistikerat och vuxet.

Kommentarer
Postat av: Annie

Tycker iofs att det är ganska bra att blondinbella inte hetsar för ett pinnsmalt ideal och "vågar" gå upp i vikt. Hon har ändå läskigt många läsare och gissar att många av dem är unga!

2009-03-30 @ 18:12:58
URL: http://anniemarias.blogg.se/
Postat av: Josefine

Annie; javisst, det är jättebra. Men å andra sidan har Blondinbella aldrig varit ohälsosamt smal :)

2009-03-30 @ 18:14:05
URL: http://thejosie.blogg.se/
Postat av: Annie

Nej det har hon såklart inte varit. Men tycker ändå att det är bra att hon håller en hälsosam profil även om man såklart inte vad vad hon tänker egentligen. Kan ju nästan bli lite överdrivet med alla bilder på kladdkaka, choklad och fika som hon visar upp. Men tycker ändå det är bra med tanke på hur känd hon är!

2009-03-30 @ 18:35:54
URL: http://anniemarias.blogg.se/
Postat av: Michaela

Jag vet inte vad det är. Men jag har börjat tycka så illa om henne den senaste tiden. Trots det fortsätter jag att läsa hennes blogg, för jag älskar att hata. Men hon har börjat gå mig på nerverna. Fast jag vet fan inte varför.

2009-03-30 @ 19:15:12
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: your dream closet

nejdå jag tror inte de är så svåra att gå i, finns ju en ganska hög platå :)



Nu när du skriver det så håller jag faktiskt med dig om Blondilla. Iallafall med det där att hon ska klä sig mer vuxet, hon är snygg i kavaj !

2009-03-30 @ 20:16:47
URL: http://yourdreamcloset.blogg.se/
Postat av: Hannah

Jag håller med Annie, det är bra att hon vågar gå upp i vikt, hon har ju ändå så mycket läsare som påverkas. Men visst, jag tycker också att hon är snyggast när hon är vältränad och smal ;)



SV; Haha, jo, eller hur ;D

2009-03-30 @ 20:22:45
URL: http://uglies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0