Recommendation: Dark Horse [2008]

Nickelback - Dark Horse [2008]

Tracklist: 1. "Something in Your Mouth", 2. "Burn It to the Ground", 3. "Gotta Be Somebody", 4.  "I'd Come for You", 5. "Next Go Round", 6. "Just to Get High", 7. "Never Gonna Be Alone", 8. "Shakin' Hands", 9. "S.E.X", 10. "If Today Was Your Last Day", 11. "This Afternoon".

The Best Is Yet To Come


I'm So Marine


Jag älskar, älskar, älskar min nya tröj-klänning från Vila. Jag känner mig så väldigt marin och till havs i den, förstår ni. Föreställ er mig framför er; seglandes på de sju haven med solen gassandes i nacken och håret fladdrandes i vinden, i just den här tröjan. Aah, underbart! Nä, skämt å sido. Jag tänkte faktiskt ha den till ett par svarta stayups och mina nya stövlar från Acne. 199 spänn, helt klart värt.

Sveriges Värsta Bilförare

Lätt roligaste programmet just nu är tveklöst "Sveriges värsta bilförare". Vilka totala katastrofer i trafiken. Jag garvar ihjäl mig! Särskilt roliga att se på är de unga killarna. Ofta förväntas killar vara bra bilförare (sure, en aning hård på gasen men ni fattar) och därför ligger jag på rygg av skratt när Gurkan med partner ska kryssa mellan konerna i hinderbanan, med mörkerglasögon. Fruktansvärd klockren syn. Att Blondinbella 2 kör rätt ut i åkern var ju väntat liksom. Ni måste se, om ni inte redan har sett!

Say Hello To My New Boots


Och till mina sjukligt likbleka ben. Det var dessa stövlar från Acne jag velade om tidigare. 3500:- kändes lite saftigt (eller okey, jättesaftigt) men de reades ju ut för 1400 spänn, vilket var överkomligt. Så jag köpte dem. Snygga va?

When I Grow Up


Yey, såklart det var Natacha Peyre's rumpa. Om man jämför henne nu och då, när bilderna togs, tycker ni inte att det är ganska sjukt att det faktiskt är samma tjej? Jag må vara trög ibland, men det går inte att undgå hon måste ha förrändrats ordentligt som person. Hon var snyggare förrut. Dessutom har hon blivit smalare.

Så Jävla Meningslöst

Min blogg är så jävla tråkig. Blä! Jag tror att jag, för första gången någonsin, har kommit in i en blogg-torka. Jag vet inte vad jag ska blogga om, och jag har ingen motivation till att ta reda på det heller. Och bloggar man bara för att blogga slutar det alltid jävligt illa. Så lika bra att jag ger fan i att blogga tills jag kommit i underfund vad jag vill få sagt. För just nu vill jag hellre gå och gräva ner mig.  

I Don't Understand

Det är mycket jag inte förstår, och det här är en sak. Jag drömmer om samma person minst tre-fyra gånger i veckan. Det måste vara något fel på mig.  Det kan inte vara normalt. Jag har aldrig förstått mig på drömmar och dess betydelse, men att drömma om en person så ofta kan bara betyda att jag konstant tänker på personen. And that's killing me.

Play


Gissa rumpan! ;) Och nej, det är inte min. Däremot tillhör den en föredetta Rimér-flickvän.

Killing The Truth

Seriöst, jag mår skit. Som vanligt var jag uppe vid sju tiden imorse för att se mitt älskade Vakna med The Voice, sedan däckade jag i sängen vid nio igen och sov tills nu. Jag fryser och svettas om vartannat och det trycker som fan i bröstet. Dessutom har jag ont i huvudet.. Nu förstår jag dock inte varför jag bloggar om nåt såhär negativt, det här är ju bara en massa jävla gnäll. Vem fan vill lyssna på/läsa om gnäll? På Vakna sa de senast imorse att oavsett om man mår skit ska man låtsas att det tvärtom är skitbra. För att sprida positiv energi istället för negativ alltså. Och jag håller med. Träffar man en person som frågar hur man mår och man genast börjar gnälla om att man är så jävla trött och har så ont i lederna (haha) så smittar det ju av sig på den andre personen också, varpå den instämmer om att vädret ju är så jävla tråkigt att man deppar ihop snart. För allas bästa; fake it.

Fake It


Jag och Angelica är riktiga linslusar. Märks det? Tänkte att jag kunde vara så vänlig och lägga upp några bilder från i fredags. Jag gillar min nya jeans-väst som fan. Mina bröst ser dock helt enorma ut, men jag gillar det som fan också. Thank god (eller vem fan det nu var som uppfann den) för push-up bhn ;)

Doll Domination By The Pussycat Dolls

The Pussycat Dolls

I princip det enda som spelas hos mig just nu är Pussycat Dolls nyaste platta Doll Domination. Jag älskar PCD, har alltid gjort, och jag är sjukligt glad över att de äntligen gett ut en ny skiva. Jag måste föreslå att de kör en repris av The Search For The Next Doll, så att jag kan ansöka. Vore mer än coolt. Drömma kan man alltid. Dessutom måste jag föreslå att ni lyssnar på Bottle Bop, Halo, Watcha Think About It [ft. Missy Elliot], Out Of This Club [ft. R.Kelly and Polow Da Don], Happily Never After, If I Was A Man [intro. Jessica Sutta], Don't Wanna Fall In Love [intro. Kimberly Wyatt], Magic och Takin' Over The World, alla från nya Doll Domination.

The Naughty And The Nice

Lätt roligast: träffade lille Per som berättade att han stått och hängt vid baren när en tjej plötsligt dykt upp som frågat vad en öl kostade. Han hade svarat att han inte visste, varpå tjejen smällt på honom en jävel på ögat. Hyffsat lättprovocerad eller? Haha, värre än mig för fan.

What Ever Happened


Helt gaaalet kul kväll igår! Träffade så otroligt trevligt folk. Drack så sjukt mycket äckligt vin. Blev för första gången uppraggad av en tjej. Hon tyckte att jag var den snyggaste tjej hon sett. Chockerande men smickrande, haha. Jag sa ju det, tar man ett break från festandet blir det dubbelt så roligt att festa nästa gång. Fan, jag ska absolut börja tänka så oftare.

Gimme Them Bright Lights Long Nights

Som komplettering till den skoningslöst lugna helgen förra veckan blir det naturligtvis fest ikväll. Och jag ser verkligen framemot det. Tar man en litet (ja, litet ska det vara, det får inte gå till överdrift) break från festandet blir det dubbelt så roligt att festa nästa gång. Ja, som med allt annat alltså.

I Love You James

See James McAvoy in; The Chronicles of Narnia [2005], Wanted [2008], Atonement [2007], Becoming Jane [2007] 
and Penelope [2006].

Så typiskt mig. Jag är en fanatiker, jag vet, men det är inget jag lider av. Jag har däremot aldrig varit en sådan tjej som varit kär kändisar, (eller okey, jag var en gång, och det var i Elijah Wood för 8 år sedan) men jag tror ärligt jag har en grov celeb-crush nu. Jag tycker att James McAvoy är så fruktansvärt, jävla sexig. Åh, jag älskar de där små rynkorna han får mellan ögobrynen när han ser sådär fundersam ut. DAMN den kvinna som är gift med honom. 

The Rules Of Chocolate


Under julen åt jag sjukliga mängder choklad, och sedan dess har jag varit gravt choklad-beroende. Värre än vanligt, alltså. Den här veckan har jag därför tagit mig ett rejält stryptag i kragen och uteslutit choklad helt och hållet. Trots att vi har en underbar Aladdin-ask och en burk med hemmagjorda Rocky roads i godisskåpet (jag gillar att vi har ett godisskåp hemma, tss) har jag inte ätit den minstaste, lilla chokladbit. Jag är fan stolt. Däremot har jag missbrukat tuggummi som en rökare missbrukar cigg, allt för att inte åka dit i igen. Choklad är alldeles för underbart för att sluta äta helt, men.. det finns gränser.

Mademoiselle Pigalle

Brigitte Anne-Marie Bardot, french actress, fashion model & singer

"She is the princess of pout, the countess of come hither. Brigitte Bardot exuded a carefree, naïve sexuality that brought a whole new audience to French films." Time magazine.

Sibling-hood

Min lillebror är så snäll och söt. Igår berättade han för mig att under de fem minutrarna vi vistas i samma rum varje dag hinner han bli så sjukt irriterad på mig att det sitter i flera timmar. Haha, det är ju great. Well, iallafall ömsesidigt.

I Wanna Be Forgotten

The Strokes - What Ever Happened / Marie Antoinette [2006]

Helt jävla otrolig låt, och helt jävla otrolig film. Jag klickade förresten hem Marie Antoinette från Cdon idag. 59 ynkliga kronor gick den på. Är inte det sjukt billigt för en dvd? Det tyckte jag iallafall. Köpte även Becoming Jane för 79 spänn, och var grymt sugen på samlingsboxen med Lost säsongerna 1-4. Men 900 spänn.. kändes lite väl.

Victoria Silvstedt - My Perfect Life

Victoria Silvstedt

Jag minns när jag som yngre (okey, så mycket yngre var jag inte) trånade efter att bli som henne. Fyfan vad jag tyckte att hon var cool. Fyfan vad jag tycker att hon är cool. Och snygg. Tv4 kl. 22.40 - missa inte!

To Do Or Not To Do

Jag lider av mega ångest. Sån där fasansfull shopping-ångest. Ska jag, eller ska jag inte köpa? That's the question. Jag väger för- och nackdelar mot varandra. Lyssna.
Tja, jag finner fler fördelar, så egentligen jag borde slå till. Right? Visst bör jag? Säg att jag borde!!!

All Cats Are Grey


En sådan här hund vill jag ha. Om jag hade en skulle jag göra allt i min makt för att den skulle må bra, jag skulle älska den, jag skulle viga mitt liv åt den. Den skulle vara mitt allt. Och jag skulle vara dens allt. Men självklart får jag ju inte för mamma. BLÄ PÅ HENNE. Men någon gång. Någon gång kommer vi att vara tillsammans.

Doll Domination


I've Got What I Deserve

Som det känns just nu antar jag att jag aldrig kommer att gå vidare helt och hållet. Det som skrämmer mig är att jag inte vet varför. När jag hade dig tog jag dig för givet. Fyfan vad jag ångrar mig. Nu är det naturligtvis försent. "Att inse vad man har gjort först när det är försent att ändra på saker och ting är kanske ett rättmätigt straff för en människa som betett sig hjärtlöst mot andra". Jag kan inte tänka på dig utan att känna fruktansvärd skam och ånger.

The Non Invisible Woman


Dessa bilder på Jessica Alba är så otroligt vackra! Tragiskt nog har jag redan börjat känna en jävligt stark längtan efter sommaren, och jag hade gärna sett ut sådär när varmare temperaturer infaller.

Seduce Me

Carolina Gynning skrev ett jävligt bra svar på frågan "hur ska man beté sig när man börjat få känslor för en kille men inte vill verka svag?".



Utdrag ur Gynnings blogg.
Själv väntar jag fortfarande på att den där snygga jäveln kommer blåsa mig av stolen, förföra mig och vara allt jag vill ha. Ännu har jag inte mött någon som nått ens halvvägs. Men jag väntar hellre, och är hellre ensam, än tillsammans med någon som inte ens når halvvägs. A piece of cake.

A Wise Man Once Said



Wesley Gibson I Wanted [2008]

The Party That Started A Revolution

Bild; rocknrollsoldier.blogg.se/

Jag, som inte varit mycket av en film-o-holic, har plötsligt upptäckt hur underbart det är med fantastiska filmer. Ikväll tog jag mig i kragen och såg ännu en film jag velat se länge. "Marie Antoinette". Jag ska säga er, att det är inte ofta jag ser en film två gånger, men "Becoming Jane" och "Marie Antoinette" är båda filmer jag kommer se igen. Flera gånger om. Varför jag kommer se "Marie Antoinette" igen behöver egentligen inte förklaras för er som, precis som jag, såg den och älskade den. Till er andra säger jag såhär; tidsepoken, miljön, inredningen, kläderna, perukerna, musiken. Obeskrivligt. Måste ses med egna ögon. "Marie Antoinette" är en given favorit.

Becoming a woman. Becoming a legend.


Romantisk dramafilm med historisk tappning är min absoluta favoritgener, oavsett hur mycket en komedi få mig att dra på smilbanden, och oavsett hur mycket en action får mig att ryckas med.
I natt såg jag "Becoming Jane, eller "En ung Jane Austen" som den heter på svenska. Fantastisk film, kan jag börja med att säga. Ett självporträtt om den brittiska författaren Jane Austen, mest känd för sina kärleksromaner. James McAvoy, i rollen som Tom, är otrolig. När jag tänker efter har han medverkat i många filmer i samma stuk, och han är lika underbar i rollen som Robbie i "Atonement" med Keira Knightley. Jag tror att jag är lite kär i honom. Övrigt är filmen en fin historia, dock utan lyckligt slut. Naturligtvis är filmen ett självporträtt, men jag tycker inte om olyckliga slut. Därför får filmen en stark 4a.

A novel by

Jag älskar att skriva. Jag har alltid älskat att skriva. Det har, ända sedan jag var liten, varit min passion. Min goda egenskap, kan man säga. Mitt sätt att fly verkligheten. Jag älskade mina fantasivärldar, och det gör jag fortfarande.

Att skriva har alltid fallit sig naturligt för mig. Jag ser och hör orden och texterna snurra i mitt huvud, och jag känner extrem iver att få dem ned på papper. Jag måste skriva av mig. Det är ett starkt behov jag har. Ett av få starka behov. Och just nu vill jag verkligen skriva massor. Så jag funderar på att skriva en roman, eller en novell. En berättelse bara. En historia. Ja, det ska jag göra.

Fabulous life of Kissie

Det här är ju totally embarrasing att erkänna, men som om det skulle stoppat mig ;) En annan tjej, vars blogg jag bara måste klicka mig in på dagligen, är en tjej som har platinablont löshår, lever för att provocera och klassas som Sveriges största fjortis. Guess who? Kissie såklart! Hennes blogg är kanske ännu mer fjortis än min, och det tycker jag är underhållande. Därför läser jag den. Sedan måste jag givetvis fråga. Varför hatar ni Kissie?

Aliaune Badara Akon Thiam

 
Akon - Right Now [na na na]                                                                   Akon - Shake Down

Little miss Löwengrip



Jag vet inte riktigt vad som händer med mig, men jag måste motvilligt medge att jag tror att jag börjar bli lite beroende av Blondinbella. Jamen, hör här. Jag ställer alarmet på mobilen på 07.30 en fredagsmorgon för att se Blondinbella i Vakna med The Voice. Jag bangar fest en fredagskväll för att istället sitta hemma och se Blondinbella dansa i Let's Dance. Jag följer givetvis Blondinbellas blogg slaviskt. Jag följer även Nils blogg Storstadspojken slaviskt, för att få ännu lite insiderinfo om Blondinbella. Dessutom placerade jag det här inlägget i kategorin "Celebs". Nej. Jag vet inte rikitgt hur jag ska tolka det här, men lite komiskt är det allt med tanke på att jag bara för några månader sedan avskydde allt som hade med Blondinbella att göra. Well, to be continued..

Bokrecension: Tusen strålande solar


In person


Men onödigt

Nu måste jag dissa något jag egentligen inte vill dissa. Och varför jag inte vill dissa diadem är för att det är en jävligt bra uppfinning. En saver from a bad hair-day, och en snygg håraccesoar. Men diademen klämmer också så fruktansvärt mycket på skallen att man får kronisk huvudvärk. Varför gör dem det? Genast sjunker diademets betyg från en solklar tia till en fjuttig femma. Inte för att jag någonsin kommer sluta använda dem ändå. Vill man vara fin får man ju lida pin.

Gypsy woman


The City - good things come in threes'

Jag grät lyckliga glädjetårar när Jay frågade Whitney om hon ville vara hans flickvän. Jag blev rörd. För det var så fint. De är så fina.

Fyfan vad måttligt fjollig jag låter. Men jag har ju mens. Och jag älskar The City.

The Pussycat Dolls

 
                         Halo                                                                                   Bottle Pop [ft. Snoop Dog]

Who's gonna love me

Men att hänga ut folk med värdelösa bloggar är faktiskt inte det enda jag är bra på. Näfan, jag är minst lika duktig på att hylla folk med bloggar jag verkligen uppskattar. Skrivna av folk jag beundrar. Becka (mammabeckas.blogg.se) är en sådan person. Hon är 18 år, förlovad och mamma till tre flickor. Tindra, snart 2 år, och tvillingarna Tuva och Enya, 6 månader. Det tycker jag är grymt. Jag fascineras av henne och hennes liv. Av hur otroligt mycket det skiljer sig från mitt eget, och även från de flesta jämngamlas, liv. Av hur vilken otroligt stark person hon måste vara. Och av hur bra hon har det. Samtidigt som jag är lättad över att jag själv ännu inte har barn, avundas jag henne för att hon har en så fin familj redan vid 18 års ålder. Sjukt söt tjej. Och sjukt söta döttrar!

Mr. Fashionista does it again

Ibland älskar jag att hänga ut folk. Särskilt när de verkar om möjligt ännu dummare än jag först trodde. Mr Fashionista irriterar mig ända in i benmärgen endast eftersom han verkar så jävla blåst. Han får mig att framstå som Mrs Einstein tammefan. Killen går ju för fan på den s.k "Paris Hilton-dieten", vilket innebär att han äter var tredje dag. No further comments. Han tycker att det är respektlöst att använda mjukiskläder i skolan, av den anledningen att skolan faktiskt är en arbetsplats, och menar att ungdomar bör titta sig en extra gång i spegeln innan de går till skolan, eftersom en del i nuläget missbrukar valfriheten att välja vilka kläder vi själva vill. Men mind your own fucking business? Får du skolarbetet sämre gjort för att jag sitter brevid i ett par Nike-brallor eller? Den där jävla Dennis har dessutom världens största lugg. Scary.

Mens-fan

Imorse small jag av. Jag fick mens(!) Jag får aldrig mens. Jag har inte mens. Mens har inte exsisterat i min vardag på flera jävla underbara månader. Mina älskade Cerazette skonar mig från det helvetet. Men uppenbarligen inte idag. Jävla jävel.

Still dirrty


Christina måste ju vara en av de vackraste kvinnorna som finns. Och en av de mest begåvade. I love her, oh yes.

Mitt absoluta favorit-nagellack


14:is

Dagens observation; Min blogg är en fjortisblogg! Synpunkter på det? Nja, inga särskilda. Jag kan inte riktigt sätta fingret (särskilt inte mitt brutna lillfinger, haha) på vad som skulle vara fjortis likzåm. Pusselipuss ;)

Det här är inget jävla skitsnack

Jag antar att min bror inte ens kan stava till ordet respekt, men att respektera andra människor är jävligt viktigt. Det hänger jävligt mycket ihop med att såsom du behandlar andra, blir du själv behandlad. En sak till. Folk får helt enkelt vad de förtjänar. Vad är det som är så jävla svårt att förstå?

Med andra ord: fuck off


Buss-fan

Jag tycker inte om att åka buss. Det är frustrerande. Och tänk om någon skulle få för sig att spy! Ve och fasa. Ibland tycker jag till och med ännu sämre om att åka buss. Idag var en sådan dag. Bussvärdinnan var nämligen en jävla ragata, som förstörde hela min bussresa. Den är i och för sig rätt lätt att förstöra, men ragatan gick ut stort.

Kliver in i bussen.
Jag: till Övik
Ragatan: etthundraåttio kronor
Jag: ?..
Jag: eh va? hur fan kan det kosta så mycket?
Ragatan: därför att det kostar så mycket?
Jag: det kostade nittifem spänn när jag åkte ner men, ja, jag är ungdom
Tänker; komiskt att priserna stiger med det dubbla inom loppet av två dagar..
Ragatan: då blir det etthundratrettioåtta kronor
Tänker; fitta..


Klart som fan att hon såg att jag inte är en dag äldre än 25. Men jo, det är just rätt det. Att blåsa resenärer på pengar. DET ÄR JU ETT FÖRJÄVLA BRA SÄTT ATT FÅ FOLK ATT ÅKA MER KOMMUNALT PÅ...

100% KÄÄT


WEEKEND AT KÄÄTS. Denna helg kommer bloggen att ligga helt och hållet kyrkogårdsöde, då jag åker ner till min BFF i Sundsvall. Jag behöver komma bort ett tag, och det är fanimej länge sedan jag hälsade på Katja. Nu jävlar ska vi göra S-vall osäkert ;)

My second skin

Och ja, jag var ute på lite hal is när jag sa att jag och Blondinbella köpt exakt samma Diesels. Jävligt lika är de dock. Rätt ska väl vara rätt. Men, who cares really.

True


Folket röstade med röven, right?

Jag är inte särskilt insatt, utan såg ungefär en timma av Grammisgalan igår, men hur fan kunde EMD vinna pris för årets låt? Den där jävla "Jenny let me love you" suger ju kuk, och har alltid gjort. Ännu ett bevis på hur dålig smak majoriteten har. Carolina Gynning har däremot inte dålig smak. Little Miss Barbie.

Bennetton 17:45

Morsan och jag befinner oss på Bennetton, där morsan prövar kläder. Det är nämligen halva rea-priset där nu. Tydligen. Bland annat testas vad som ser ut att vara en skitsnygg grå kofta.

Morsan: Jag gillar verkligen den här koftan!
Prövar..
Morsan: Ärmarna ser lite konstiga ut?
Jag: Ärmarna är skitfula.
Morsan: Synd. Annars gillade jag verkligen konsistensen på den.
Jag: ?..

Med konsistens syftade morsan givetvis på materialet. Ja, så kan man ju också formulera sig. En liten rolig detalj att tillägga är även att morsan köpte en tröja och ett par jeans till den minimalistiska summan av 379 kronor, medan mitt enda par jeans uppnådde den olidliga summan av 1099. Unfair.

New Diesels

Jag har ångest. Jag har varit på stan. Förresten hade jag ångest redan för några timmar sedan. Innan jag for på stan. Hade planer på att shoppa ett par jeans nämligen, vilket jag också gjorde. Jeans är dyrt. Men snyggt, så de var värda varenda krona. Fast jag har ändå ångest. Lite komiskt dock är att Blondinbella köpte exakt samma par Diesel-jeans idag. What a coincidence ^^

That's not my name

Jag ser ut som ett komplett mongo, men jag och min skadade vänster hade inget att göra. Så vi lekte lite med kameran, för ovanlighetens skull.. :P

?

Så onödig observation av mig, men what the fuck and here we go. Natacha Peyre's blogg har aldrig fallit mig i smaken. Mest för att hon skriver rätt kasst, faktiskt. Men, (surprise) jag går ändå in på den ibland, och nu är jag smått förvirrad. Vad vill hon med alla bilder och "budskap" (eller vad fan det nu ska föreställa)? Får känslan av att hon vill verka lite estetisk, konstnärlig och cool. Lite som Carolina Gynning, med skillnaden att Gynning faktiskt är konstnärlig och cool på riktigt. Och det är inte Natacha. Humm.


The Ting Tings

  

That's not me

Vet ni vad det värsta med att vara invalid i vänsterhanden är? Att det i princip är en omöjlighet att sätta upp håret. Men tänk er själva; hur lätt tror ni att det är att sätta upp håret i en hästsvans med en hand? Fucking skitsvårt. Det går inte. Och det gör mig frustrerad.


Igår var jag därför tvungen att låta håret hänga fritt. Och ser ni något annorlunda? Jag har ingen volym! Jag körde på den slickade katten-looken. Whaaaat. Och jag tyckte det var rätt snyggt. WHAAAAT. Ja, jag trivdes okey. Inte bra, men okey.

Speed on up, take it to the limit


Out of all worlds

Finalen mellan Canada och Sverige i JVM var fan den sjukaste ishockeyn jag någosin sett. Spelarna, publiken, dommarna (trots att de inte ens var kanadensiska), allt från Canadas sida var osportsligt. De vann på ren och skär orättvisa. På ren och skär fusk! Seriöst, jag har aldrig varit så förbannad över en hockeymatch (eller annan sport heller för den delen) ever. Fyra jävla gånger kör de kanadensiska spelarna över den svenska målvakten. Fyra gånger utan åtgärd. Fattar ni?! De visade noll respekt för Markström. Så jävla äckligt att se. Och varje gång Hedman och Markström rörde pucken buar 20.000 åskådare ut dem. Sen nääär! Hur fan sa jag nu igen? Ja just det. OSPORTSLIGT.

Dance fucker dance

Gissa varför jag aldrig avger några nyårslöften? För att saker jag inte får göra tenderar jag att bara måsta göra. Och saker jag måste göra tenderar jag att ge blanka fan i. Därför är det bättre att ta det chill och säga till sig själv att; gör vad fan du vill, men kom ihåg att allt du gör, och inte gör, medför konsekvenser. Så jag känner mig härmed redo att anta utmaningarna.

Fcuk

Det är aldrig roligt att förlora. Det är aldrig roligt att förlora en hockeymatch. Det är aldrig roligt att förlora ett derby. Jag säger det igen. Det är aldrig roligt att förlora ett derby. Fcuk. Halv två inatt sänds iofs JVM finalen mellan Sverige och Canada. Skall ses!

Bite me

It´s time to present den snyggaste jäveln Josefine vet: Mr Julian McMahon.


Det finns jävligt många snygga jävlar, men Julian McMahon har det lilla extra. Han kan konsten att se sådär farligt sexig ut. Att vara sådär oemotståndlig. Han har glimten i ögat, och är sådär suktande manlig. Dessutom är han australienare <3 och löjligt begåvad. Fyfan, jag är heltänd.



*Julian Dana William McMahon
föddes den 27 juli 1968 i Sydney och är en australiensk skådespelare och former fashion model.
*Bäst, och mest, känd är han för sina roller som womanizing plastic surgeon Christian Troy ur Nip/Tuck, Cole Turner ur serien Förhäxad och som Victor von Doom i Fantastic Four filmerna.
*Han har tidigare varit gift med Dannii Minouge och Brooke Burns, som han har dottern Madison Elizabeth, 8 år, tillsammans med.

Jag känner mig som en jävla invalid

Eftersom jag äter så mycket smärtstillande är jag konstant trött. Tabletterna gör mig till en sjusovare som stiger upp långt in på eftermiddagen. Och jag sover vanligtvis inte länge än till senast tolv. Senast, alltså. Skulle egentligen jobbat veckan som kommer, men eftersom jag är sjukskriven i 5 veckor går ju inte det. Tur i oturen, kan man nog kalla det.

Fan, jag känner mig handikappad! Att göra allt med en hand är sjukt svårt. Jag känner mig hjälplös, och ändå hade det kunnat vara så jävla mycket värre. De som bara har en hand gör det fanimej bra alltså. 

Don't say I didn't warn you, that I'll always stay the same

Det finns en viss sorts människor som jag har liiiite svårt för. Och det är människor som aldrig kan handskas med motgångar. Som inte klarar av för fem öre att saker inte går deras väg. Som inte klarar av att höra sanningen om den inte faller dem i smaken. Som inte tål kritik. Ja, dessa personer har jag ibland lust att slänga en fet sten-jävel i huvudet på. Vad är det med er? Varför så jävla bittra hela tiden? Kan ni inte lära er leva med att things just don't fucking go our way all the time, kommer ni inte överleva länge. Folk kommer trampa på er.

Och ja, jag kan till viss del vara ett exempel på en sådan person. Men jag vet iallafall om det, och jag försöker iallafall att ändra på mig. Och det tycker jag att du, S, också ska göra. För face it, livet blir så jävla mycket enklare då! ;)

The City

The Hills spinoff-serie The City, med Whitney Port i huvudrollen, har äntligen haft premiär.


Serien känns verkligen originell, som något nytt som blåst in som en fräsch vårvind. Jag låter jävligt mer poetisk än jag egentligen är, men det är sanna ord. Ni kan se det första och andra avsnitten av The City här


Snyggaste tjejen i The City är utan tvekan Olivia Palermo. Just look at her.

Let me tell you like this

Efter att ha känt varandra i en månad, maximum, säger killen till mig att han älskar mig. Ändera är jag jävligt lätt att älska, eller så har han jävligt lätt för att älska. Eller så vet han helt enkelt inte hur det känns att älska någon. So, which one is it? Själv tror jag på en kombination av ettan och trean. Skall även noteras att vi inte längre träffas, and what a lost ;)

Jag är tuffare än somliga tror

Jag inleder alltså det nya året med operation och gips i 6 veckor. Kul. Jättekul. Well, jag lär ju sällan glömma året 2009 just därför. Och jag var faktiskt så pass modig att jag valde att inte sövas, utan endast bedöva vänster arm med lokalbedövning och vara vid medvetande. Rätt coolt att vara vaken när man vet att läkarna sitter och skär i en. Hade ni vågat? ;)

I´d rather feel pain then nothing at all

Min krossade hand var verkligen krossad. Bokstavligt talat. Jag har seriöst brutit lillfingret.. Jag är gipsad och imorgon ska jag opereras, med största sannolikhet. Humm. Så jag kör pekfingervalsen på tangenterna nu, haha. Att man lyckas.

Ett must-have


Första januari tjugohundranio

Nyårsafton var jävligt rolig. Enda negativa var att jag glömde kameran (jag glömmer aldrig kameran, så hur fan lyckas jag glömma den just igår - på nyår?!) och en hjärndöd jävel. Till råga på allt har jag en krossad hand och en taxiräkning på 400 spänn. Men det är smällar man får ta. Nu hoppas vi på ett makalöst 2009. För hoppas kan man ju alltid. Likzåm.

RSS 2.0