You other girls bites the dust, yeah

I kvällens avsnitt av Ballar av stål var det en brud som gick och satte sig med ett par som satt och fikade och började råragga på killen. Och vad gör flickvännen? Jo, hon blir så sur att hon reser sig och går därifrån. Vilken jävla fjolla! Hade en vilt främmande tjej kommit fram och raggat på min pojkvän hade jag väl självklart suttit kvar och markerat mitt revir. My boyfriend is my boyfriend. Men inte hon, nej då, hon klampar ilsket iväg och låter den andra tjejen hålla på flörta och kladda hur mycket hon vill. Som sagt, vilken jävla fjolla.


Kommentarer
Postat av: -CHRIS-

ballar av stål, haha xD

ett sådant finurligt program

2009-03-30 @ 23:59:28
URL: http://chrislondon.blogg.se/
Postat av: Michaela

Det är ett så sjukt roligt program! Och det roligaste var när "Kanin-kokerskan" sa: "Jaha, nu var det bara du och jag då!" och killen svarar "Jaa" och ler. Haha! Jag dör, så jävla kul.

2009-03-31 @ 08:23:03
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: Emily

Hade någon gjort så med min kille hade jag klappat till henne! Hur kan man liksom bara gå där ifrån?! Så jävla lamt och hur töntig är inte den tjejen egentligen?! Killen kanske har det bättre utan henne ;)

2009-03-31 @ 09:17:40
URL: http://imcookiedough.webblogg.se/
Postat av: Betty

Ja haha vilken mes den där tjejen var alltså! Hon börja griná sen också tror jag:P Men jag hade nog fattat att det var på skämt och bara garvat åt det hela och typ spelat med. För ingen kommer fram sådär helt spontatn, det fattar man ju om man tänker efter lite... Det är kul att se hur förvånade alla blir:) och är så jävla lättlurade haha....

2009-03-31 @ 15:20:05
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0