Lästips - Ego girl


När jag var i Turkiet läste jag Carolina Gynnings bok Ego girl, vilket definitivt var på tiden. Verkligen en helgrym bok från första till sista sida. Vilket liv hon levt! Jag är avundsjuk. Och om jag tyckte att hon var cool innan så är det ingenting mot för hur cool jag tycker att hon är nu. Jag stödjer henne till 110% i kampen för att bevisa att bara för att du är en snygg blondin med stora bröst är du inte automatiskt dum i huvudet. Gynning är min stora idol och förebild. Och läs boken, den är en 5:a.

Who do you think you are?

Livet är alldeles för kort för att ödsla energi på falska bitchar. Utnyttja någon annan för fan. Men det är klart det känns när man såg sig själv som vänner. Man vet vilka man kan lita på, och vilka som är ens riktiga vänner - du och ni andra kan dra åt helvete.

Absolut Mango


Köpte en 1-liters Absolut Mango på taxfreen och nu dricks det Mango-drinkar. Det är ju fest!

Du kommer aldrig kunna hålla mig tillbaks

Jag har mera tålamod än du har hårda ord, det måste du förstå så sa du nåt?

Bronzed


Självklart helt ofixad bild - visst är jag brun? En vecka i Alanya gjorde verkligen susen för min sol bränna. Så nu är jag mer än redo att ta den svenska sommaren med storm. AND I SURE WILL.

Keep up, bitch

Shit, vilken jävla omställning att komma hem. Det känns verkligen som om jag missat så otroligt mycket. Som om jag varit borta från verkligheten. På sätt och vis har jag väl varit det. Fast ändå inte så länge jämfört med hur lost jag känner mig i huvudet. Att en vecka hemifrån kan kännas som en sådan evighet. WICKED.

Att komma hem till sommarvärme är dessutom det bästa välkomnande jag kunnat få. Visserligen har vi varit i värmen en hel vecka, men det går inte ens att jämföra med svensk sommar. Det är oslagbart. Bara doften, och jag smälter. En vecka borta kan verkligen få en att uppskatta det man har hemma så sjukt mycket. Jag älskar fan Sverige.

Bilder från Alanya

♥ underbara Kleopatra Beach
♥ snygga brudar på hotellrummet

♥ törstsläckarn på beachen - en och du var full

♥ sista kvällen åt vi på restaurang Blue Night - det gjorde vi jävligt rätt i

♥ utsikt mot poolområdet - med havet i bakgrunden

♥ ja, sånna fanns det gott om!

♥ das hotell

Så jävla hemma ♥

Hej babes! Nu är jag hemma igen, vilket känns HELT SJUKT skönt. Värme och utland och allt i dess ära, men hemma är fan ändå bäst. Dock har vi haft en underbar semester i över +30 graders värme och stekande sol varje dag. Vi har solat och badat och jag är numera mörkhyad. Känns nice! Många plus för den vackra Kleopatra-stranden, den otroligt goda färskpressade apelsinjuicen på morgonen och min fräscha solbränna, men också många minus till maten på hotellet, de påträngande turkarna och min magsjuka måndag. Jag spydde som en gris, vill jag lova.

Nu ska jag bjuda på bilder! ♥

Josie goes Alanya baby!

Jisses, nu åker jag snart! Känns jätteoverkligt, fast självklart AWESOME! Dock kommer jag ju inte att kunna blogga på en hel vecka (shocking I know) så jag vet att ni kommer sakna mig. Jag kommer givetvis saknar er med ;] Fast! Ge inte upp hoppet, kanske får jag tag i en dator någonstans och då ska jag lätt försöka blogga från Kleopatra beach! ♥

När vi väl kommit fram ska jag passa på att njuta av en "välförtjänt" semester, men fest blir det också, så det står härliga till! Kommer bli galet, babes. Ta hand om er, puss&kram.

Welcome to the greatest show


OMG vad jag älskar Xtina ♥ Inte nog med att hon är den snyggaste som finns, hon har också den mest fantastiska sångrösten i hela världen. Hennes "mercy on me" får mig att go religious ! Har ni inte sett hennes Back to basics tour så kräver jag att ni gör det. Jag måste se henne live. MÅSTE!

Favourites: welcome, hurt, fighter - all time favourite, the voice within, dirrty - älskar videon, beautiful, can't hold us down.

Turkey

Östra stranden/Turkiet i Maj last year

Nä, nu har jag verkligen skjutit på det alldeles för länge. Nu måste jag börja packa! Jag åker ju till Turkiet imorgon, vilket jag tror att jag kan ha glömt att nämna. Men så är det iallafall. Imorgonkväll klockan 21:30 går planet från Övik till Antalya, och vid 4-tiden på morgonen är vi framme på Hotel Royal Palm i Alanya. Nice, va? Åh, det ska bli så jävla skönt. En vecka i värmen med en Piña Colada i handen klingar så jävla rätt i mina öron. Nä, nu måste jag återgå till packningen.

Bon Apetit


Såhär inför studenten (och beach 2009, icke att förglömma) är det faktiskt dags för mig att tipsa om en skitgod och nyttig omelett som jag brukar laga. Ni vill väl inte se ut som små valar i era balklänningar? Går att variera hur som helst, men idag tog jag mig friheten att göra den här varianten med majs, chili och kycklingkorv. Jävligt bra.

Bild från balen


Av någon dum anledning har jag inte många fina bilder på mig från Balen alls. Tror det beror på att jag fick så jävla bråttom den dagen. Snygg var jag dock, även om jag ångrar idag att jag inte valde en klänning i färg. Och ett par andra skor. Men äsch då, det är inte viktigt längre.

Piercings ♥

Hur snygg är inte den här navelpiercingen? I want so much! Smakar det så kostar det dock, 6940 :- går den loss på! Finns här

Jag funderar på att ta hål i tungan. Vad tror ni, skulle inte det vara coolt på mig? Det verkar lite läskigt att göra det, men har jag pallat pierca både naveln, näsan och tragus borde jag väl våga mig på tungan också. Det är fruktansvärt sexigt iallfall, på vissa. Mm, vi får väl se.

So overrated

Ang. det här;

Men so what om hon är fejk? Så länge det är inom rimliga gränser kan det faktiskt vara snyggt att vara fejk. Och hon är fortfarande skithet! Naturligt är inte alltid snyggast, det vet vi alla även om vissa vägrar erkänna det.

Beautiful


Jag är så jävla förbannad

Den här dagen kunde ju fan inte ha börjat sämre iallafall. Först är det strömavbrott i 3 timmar, eftersom Vattenfalls-helvetet stängt av strömmen. Och vad kan man göra utan ström? Inte ett jävla skit, nej. Sedan dyker äntligen min beställning från Nelly upp i brevlådan, men vad har hänt? Jo, mitt solpuder är totalt, jävla förstört. De är krossat i små smulor! Idioterna har förpackat ETT PUDER i en vanlig jävla plastpåse, helt utan skydd. Konstigt att det numera är ett löspuder då!!! Alltså jag tror jag smäller av snart. Jag tänker aldrig mer beställa något från Nelly.

Josie´s reality

Tänk vad coolt det vore att ha en egen realityserie om sitt liv, precis som The Hills. Jag hade i varje fall tyckt att det varit sjukt roligt att få mitt liv dokumenterat och visat world wide. Kanske inte hela mitt liv, men saftiga delar utav det iallafall. Tänk att bli känd på att bara vara sig själv. Visserligen hade det nog inte varit särskilt intressant att se mig plugga Anatomi, se mig sitta och uggla framför dataskärmen eller se mig shoppa i någon av Öviks enda två gallerior. Men när jag masat min sexiga rumpa till Playboy Mansion, då vill ni väl följa mitt liv iallafall?

När jag tänker efter har jag alltid tyckt att jag föddes i rätt kropp, men på fel plats.

Jävla Nelly

Jag är så grymt irriterad. Förra tisdagen gjorde jag ju en beställning på Nelly.com, som ni kanske minns. Jag klickade hem ett solpuder från Too Faced till mig själv, samt en sololja från Hawaiian Tropic till Angelica. Jag har alltid fått mina beställningar från Nelly max 3 dagar efter jag lagt ordern, men nu har jag väntat en hel jävla vecka utan att något solpuder dykt upp. Jag mailade igår och frågade vars fan det tagit ivägen, och fick till svar att det kan ta upp till 2 veckor beroende på postgången(?) Aldrig hört något liknande. Jag är så grymt irriterad alltså. Om inte jag har fått mitt paket innan fredag kommer jag lägga in en hel hög med klagomål *morr* 

Stripes ////

Jag har kommit på att jag älskar randiga tröjor. ♥ Bredrandiga alltså. Inte bara för att det är sjukt snyggt, utan också för att dem gör så att brösten ser större ut, haha! Jag måste köpa på mig ett lager, no doubt. Tills att brösten blivit större får man fejka så gott man kan. Eller hur? ;]


Tonight I've made it happen

Ikväll har jag tittat på 4 raka avsnitt av älskvärda Lost, shottat 30 ml Kan Jang och svalt 2 st 1g Alvedon. Stora jävlar det där. Jag hatar dessutom att shotta, men vad gör man inte för att tillfriskna. Är ganska säker på att Lost hjälpte mig en bra bit på vägen också. Snälla rara ni som inte har sett det ännu, for mine and Gods sake, watch it! Ja, jag må tjata men jag slutar helt enkelt aldrig fascineras över hur skaparna lyckats hitta på en så galet bra story, och hur de lyckats få varje avsnitt så sjukt spännande. Kan man vara betuttad i en tv-serie så är det precis det jag är ♥


Stop teasing me

På bild; jag i Angelicas nya glajor. Nu har jag suttit och pluggat i 3½ timma i sträck. Ganska tråkigt har det varit, men intressant på samma gång. Inälvor måste vara ett av världens äckligaste ord? Lite mer road blev jag dock då jag såg att jag fått en kommentar om att jag skulle skriva kommentarer till mig själv. Ursäkta, men vem fan skriver kommentarer till sig själv? Vad skulle jag, eller någon annan, egentligen få ut av det? Inte ett skit nä, vilket gör det hela väldigt meningslöst. Och jo, jag kan lägga ut en bild på mig från balen. Men vi tar det lite senare. Nu ska jag spamma min egen blogg, haha.

Prom Queen - hair


Såhär i student-tider tänkte jag passa på att visa bild på var jag hämtade inspiration till min baluppsättning förra året. Eller uppsättning och uppsättning. Jag gjorde de ganska enkelt för mig. Löshår, plattång och en jävla massa hårspray var i princip det enda som behövdes. Först hade jag dock tänkt köra på klassiska Hollywood-lockar, men jag ändrade mig och ville göra något lite roligare. Snyggt, va?

Bre på ännu mer, bara

Men åh vad jag blir sur. Jag drömmer att jag har ont i halsen, men vaknar upp och faktiskt har det, vilket betyder att det inte bara var någon jävla dröm. Jag k a n inte bli sjuk nu. Det finns inte i Josies värld. Nu gäller det att trö i sig vitaminer, halstabletter, Esberitox osv. Måste kurera mig tills på fredag, BIG TIME.

Otur i vanlig ordning

Vill ni veta en sak? Mitt Visa-kort var inte stulet iallafall. Jag hittade det på anslagstavlan i Angelicas trappuppgång bara någon timme efter att jag spärrat det. Är inte det jävligt typiskt? Nu måste jag vänta 4-5 bankdagar på ett nytt kort, vilket innebär att jag kommer gå kort-lös tills dess. Det känns sådär, måste jag säga. Mitt gamla kort var dessutom sprillans nytt, och jag skäms över att jag har anklagat någon för att ha stulit det. Inte någon personligen lyckligtvis, men tanken fanns ju där.

Lite pics från idag @ hamnen

 




Summering av gårdagen

Jag hade skittrevligt igår, så jag tror nog att det var värt att missa Eurovision. Läste på Aftonbladet att Norge vann och det visste man ju redan. Dom var ju favorittippade sedan första början. Och Sverige kom visst på 21:a plats, inte fy skam för att vara Sverige. Det är ju ingen nyhet att våran musik inte går hem i övriga Europa liksom. Mindre kul igår var dock att mitt Visa-kort blev stulet. Jag måste sluta tro så jävulskt gott om människor. Man kan inte lita på alla.

Fest!


Sommar sommar våt och het

Jag dör. Det sitter en Nikki Sixx kopia nedanför Angelicas lägenhet. Fattar ni hur sjukt lik han är? Och fattar ni hur snygg han är?! Han har förmodligen hört hur jag har suktat efter honom också. Men det ska han ha det, haha. Sitter förövrigt och lyssnar på Sommartider och dricker vine. Det är livet det. Bereich Nierstein, you should try it. Bra vin. Sen blir det födelsedagsfest hos Bosse (y)

Impulsiv

Såhär såg jag ut igår. Dock ser mitt hår fortfarande lite gult ut i botten, men det är det egentligen inte IRL. Typiskt kameraljus, eller nåt.

Vi hade egentligen inte tänkt gå på krogen igår, men så blev det. Mer impulsivitet åt folket ^^ Jag och Angelica drog iallafall till Ante på förfest och gick sedan på Olles vid 00-tiden. Mycket folk, trevligt folk och bra stämning. Allt som behövs! Jag och Nydahl gifte oss dessutom på Torget, haha! Hade kanonkul. Invigde mina nya klackar också, och fick inte ens ont i fötterna. Lägre klackar är underskattat, det kan man ju konstatera.

Nu ska vi ner på stan och på Apoteket och inhandla lite aftersun.

Shopping

Egentligen gillar jag inte att lägga upp fot-bilder i min blogg (fötter är naaasty) men jag var tvungen eftersom jag tänkte visa mina nya skor! 399 spänn på Din Sko. Lätt värt :] Alla mina högklackade skor är så jävla höga, så nu kände jag för att köpa ett par med lite lägre klack. Lite mer comfy liksom. Love them! ♥

Har även köpt ett röd/vit randig tröja, ett oversize linne, ett par små velour-shorts i babyblått och en megaring. 379 spänn allt som allt. Everything från H&M. Nu blir det vin, och sedan utgång.


It's friday

Hej babes. Dåligt jag har bloggat idag, inte likt mig. Men Jonna är här och har varit hela dagen så jag har inte haft tid. Istället har vi varit ute på en PW, lagat makaroner och korv och sedan har jag klippt och fixat hennes hår. Klippte lugg på henne, blev så snyggt! Är nöjd ;] Klockan 17 ska jag vara i stan och senare ikväll blir det nog fest skulle jag tro. Ska inte glömma kameran. Tänkte fota lite så att ni kan få se ordentliga bilder på mitt hår. Vet att ni ser framemot det. Puss på er.

Foki ♥


Ni har säkert redan varit inne på hennes blogg, men jag måste tipsa om den iallafall. Foki´s blogg är en utav mina absoluta favoritbloggar [den slår nog till och med min!] bara för att hon verkar vara en så otroligt söt tjej. Verkligen gullig rakt igenom. Hon inspirerar mig, och det är det inte många bloggare som gör. Att hon dessutom är thailändsk [åååh] och bloggar om Japan och Hello Kitty gör henne till en starkare lysande stjärna på blogghimlen. All my love to her :] ♥

It's been a long time since you've had a teenage life


Såhär i Eurovision-tider. Det kan inte bara ha varit jag och mitt ex som fetdiggade den här låten när den var med 2006?! Awesome ju! Dessutom älskar jag hans hiphop stil i början, haha ;]

One from each one

Bullshit. Jag hatar skitsnack, och jag är trött som fan på folk med händelselösa liv som snackar det. Av någon anledning har jag alltid varit en sådan person som blivit viskad bakom ryggen på, så jag är väl rätt van. Antar att det är sådant man får ta när man har det lilla extra..'

Skönhetsoperationer. Tack Gud för att de finns. Annars hade inte sånna som jag kunnat fixa brösten. Naturligt är bara nästan alltid vackrast..'

Jealousy

Trevligt att läsa så många kloka åsikter om mitt inlägg nedan. Det verkar trots allt finnas hopp om mänskligheten ;] Önskar bara att vissa Öviks-bor kunde ha lika mycket hjärna, och sluta vara så avundsjuka hela tiden. Men det är nog liiite för mycket begärt, babies. 

Jag har, på tal om något annat, hittat en sjukt roande blogg som handlar om en 19 årig Erik som flyttat från Malmö till Los Angeles för att leva livet. And he's living my dream too! Jag är avundsjuk, riktigt avundsjuk. Han har till och med varit på Hawaii och på inspelningsplatsen av LOST! Jag tror att jag dör.

Så många frågor - så lite svar

Jag är så sjukt trött på att höra alla klagomål på tjejer som viker ut sig och som plastikopererar sig. När ska människor sluta döma tjejer som gör det, och få in i sin lilla hjärna att det upp till var och en vad man gör med sitt liv? Om man vill vika ut sig i Moore eller Slitz, so what? Varför ska andra människor (särskilt tjejer) klanka ner på den tjejen och kalla henne slampa och hora etc? Det är ju så fruktansvärt onödigt, och den största anledningen beror säkerligen på avundsjuka. Och vill man plastikoperera sig, inte fan är det någon annans kropp som opereras, så vem är ni att döma? Visst, jag tycker inte heller det är fint när operationerna går för långt, men det är fortfarande upp till var och en att bestämma vad man vill göra med SIN EGEN KROPP. Vill jag operera mina bröst större ska ni skita i det.

Om jag tycker att det vore en dröm att få leva på Playboy Mansion, varför ska ni säga åt mig att växa upp? Vad jag vet är det vuxna tjejer som är Playmates, och inga små barn, eller har ni hört och sett något annat? Nej, just det. Vissa drömmer om att bli high fashion-modeller, catwalksmodeller etc, men det är skillnad. Eller? Jag har nämligen aldrig hört att sådana tjejer kallas bekräftelsekåta och döms ut som slampor. Det snackas dessutom mycket om det s.k size zero-idealet, och om hur dåligt det är. Till skillnad mot dessa high fashion-modeller är utvikningsmodeller fullt normalviktiga, och inga vandrande benrangel. De är bättre förebilder på det sättet. Så kan alla bara sluta klaga och sköta sig själva? TACK!

Blondes are not stupid


En del föredrar high fashion photoshoots, jag älskar Playboy! Tänk vilken dröm att få leva ett Playmate-liv på Playboy Mansion..

Humor när den är som lågast

Jag har säkert sjukt låg humor ibland, men det bjuder jag på XD


Life's not fair

Jag åt middag nyss. En nyttigare variant av tjockpannkaka med banan och blåbär till - asgott, och nyttigare än med sylt till. Tipsar om det! Kul är dock att trots att jag nyss käkade, känner jag mig fortfarande vrålhungrig. Har ni upplevt den känslan någon gång? Det känns som att magen är ihålig trots att man åt för 10 minuter sedan. Skum känsla, jag gillar den inte. Kissie har btw, på tal om ingenting, köpt en Ed Hardy-keps! Fusk. Jag har velat ha en sån hur jävla länge som helst ju. Jävla kissigt gjort av henne, haha.

Dagens outfiiiiit, baby


Trettonde maj tvåtusennio

Jag är ju rolig jag också. Ställde klockan på 07.30 men snoozade/sovde ändå till klockan 09.00. Om inte jag måste kliva upp tidigt har jag svårt för att göra det också, märker jag. Well, det kvittar egentligen. Ska ju inte iväg än på ett par timmar. Ska på stan en sväng vid 13-tiden, sen ska jag hem och plugga och till sist leta reda på mitt pass. Jag är så jävla glad, för himlen är dessutom klarblå. So pretty!

..och nu Barbie-hår


Jag tycker att jag ser sjukt annorlunda ut när jag tittar på bilder innan jag blev Barbie-blond. Jag trivdes bra i det lite mörkare blonda, och jag saknar det litegrann faktiskt. Men samtidigt tycker jag om min nya hårfärg också. Det är kul med förrändringar (trots att jag är löjligt feg när det kommer till förrändringar av mitt hår)

Egentligen är det inte så stor skillnad på färgen på längderna, utan det är mest det att hårbotten numera är ljus och inte asfaltsfärgad som gör att jag ser så pass mycket blondare ut. En liten utväxt på det här så ;]

Pink leopard


Nu har jag äntligen beställt hem ett underbart solpuder från Too Faced. Har varit ett klick ifrån att göra det hundra gånger tidigare, känns det som. Det finns att köpa på bland annat Eleven.se, men jag valde att köpa det ifrån Nelly.com trots att det var 15 kr dyrare där. Frakten är nämligen dyrare på Eleven (så det jämnar ut sig) och hos Nelly har dom såna sololjor från Hawaiian Tropic, och såna kommer att komma behövas inom en snart framtid ;] Wihoo!

Nu är det kokta fläsket stekt


Nu är jag riktigt sugen på att ta tag i träningen igen. Jag är inte byggd för att sitta på röven, jag älskar att träna! När jag var yngre åkte jag konståkning 4 dagar i veckan, och spelade fotboll regelbundet. Jag förbannar mig själv idag för att jag slutade med båda. Så nu vill jag börja träna igen, på riktigt, som jag gjorde förrut. Skriva in mig på något gym kan vara en bra start, I think. Angelica, du är på, right?

For sale


Nu är business-Josie i farten igen. Säljer nämligen mina höga klackar i beige mocka från Topshop. De är riktigt fräscha eftersom dem är oanvända i princip. PRESS HERE if you're interested.

En liten lista

Utseende
Hur lång är du? 167 cm, tror jag
Ögonfärg? Blå/gröna
Hårfärg? Numera väääldigt ljusblond
Stil? Väldigt blandad. Jag klär mig helt enkelt efter humör, simple as that.

Kärlek
Är du kär? Nope
Har du blivit dumpad? Nej, jag tror inte det :S
Har du dumpat någon? Ja...
Hur många förhållanden har du haft? Två
Har du sagt jag älskar dig utan att mena det? Nej. När jag fick höra av en kille att han älskade mig (efter ca. 3 veckors kännedom) garvade jag inombords, och log bara blygt åt honom. Sådant säger man inte om man inte menar det. Skämmes!
Är du rädd för kärleken? Nej, men jag har lärt mig en del utav gamla kärlekar, om man säger så


Olika
Är du nöjd med ditt utseende? Aldrig 100%
Är du mogen? Inte så jävulskt, haha. Eller när jag vill vara
Har du pojkvän? Nope
Har du flickvän? Nej, men flickvännER
Favoritlåt? Just nu (i denna minut) Veronica Maggio - V för vendetta


Du är nöjd med:
Din kropp? Inte 100%
Din röv? Lite för stor kan jag tycka
Dina bröst? Lite för små kan jag tycka
Din snopp? Haha, love it
Din mage? Nej för fan
Dina ögon? Är nog ganska fina, tror jag. Är nöjda med dem iallafall
Ditt hår? Oh ja! I'm blonde, what more can I say?
Din näsa? Ja då, den duger
Din mun? Yes, Hollywood-smile och stora läppar, sounds perfect to me ;]
Din längd? Ja, lagom lång
Dina ben? Njae
Dina tänder? Hell yeah XD
Dina händer? Ja då, viktigt är dock att naglarna ser acceptabla ut
Dina fötter? För att vara fötter är dom ganska söta, förutom att jag har två alien-tår
Hela alltet? Ger mig själv en 7,9, eller nåt haha
Ditt liv? Skulle nog önskat att det vore mer innehållsrikt, men det kommer
Dina vänner? Självklart. Har så fina vänner så!


Sliten, men blond

Ingen vidare bra bild, men ni ser iallafall vilken skillnad det är på mitt hår. Visst blev jag blond? OMG, har aldrig varit såhär ljus förrut tror jag :P Kommer ta ett tag för mig att vänja mig, men när jag har gjort det kommer jag älska det. Ju blondare, desto bättre. Angelica ljusarefärgade iallafall botten, och vävde sedan slingor med blekning i det. Sedan drog hon ut blekningen på längderna i shampooneringen. Duktig flicka!


I'm going blonde


Nu ska jag åka till frissan Angelica och fixa håret. Utväxten ska bort, och håret ska bli blondare. HOT! Slänger in ett blogginlägg också :P

God morgon måndag

För första gången på fler veckor, känns det som iallafall, vaknade jag före klockan 10. Dock inte med vilje, utan på grund av brorsans helvetiska väckarklocka (a ka mobilalarm) Visserligen gjorde det inte så mycket, för då missade jag inte Vakna med The Voice, som jag inte sett på aslänge. Kenza var gäst, btw. Och de talade såklart om hennes egendesignade skinnjacka från Jofama. Paul frågade henne varför just hon fick chansen och vad det berodde på, och hon svarade att Jofama mailade henne om eventuellt samarbete och att hon antog att det måste ha berott på att de tycker att hon har bra smak. Det tror inte jag. Hallå, hon har en av Sveriges största bloggar, med flera hundra tusen läsare i veckan(?) Det är det det beror på.

Och just det ja. Natacha har ju inte övergett oss blondiner (den bästa hårfärgen) för brunetterna, såklart. Inte för att jag trodde på det. Jag visste väl att hon inte var så "dum". (inget personligt - men hon är ju 1000 ggr snyggare i blont hår)

Hot pants


Köpte nya byxor på Cubus idag. 299:-. Love 'em. [såhär ser de ut bak]

Norrland i mitt hjärta

Vet ni vad jag fick höra idag? Att jag är en wannabe Stockholms-fjolla. Tror ni jag tappade hakan eller? Liksom, va? Jag är norrlänning ända in i själen. Och en stolt sådan dessutom. Hur fan kan man kalla mig för något sådant jävulskt nedvärderande?! (inget personligt) Jag blev skitförbannad. Och just det, gissa varför jag fick höra det? Jo, för att min blogg känns som en Blondinbella-Kissie-Kenza-kopia. Ehm, javisst som sagt. Hur många jävlar bloggar inte om liknande grejer ibland? Och just det, det absolut värsta. Det kom från en killes käft.

Nej, Natacha


Bloggvärldens senaste nyhet: Har Natacha Peyre verkligen färgat håret brunt? Det kan och får inte vara sant! What a disaster.. Okej hon är snygg i "allt", men hon är ändå allra snyggast som blondin. Tummen ner, Nati!

Babes på balkongen


Såhär snygga var vi igår :] Inte för att jag tog min aprikosfärgade kjol, men sen när tar jag verkligen på mig det jag först tänkt? Ain't happened yet, iallafall. Monica har även en av de finaste lägenheterna jag sett. Så himla mysig planlösning och eftersom den ligger i ett gammalt hus är den sådär gammalmodig fast ändå fräsch. Ni hajar säkert vad jag menar.

Väl värd kväll

Hemma efter en skitkul kväll med Jonna, Monica, Oscar, Simon och Mattias! Vi har suttit och spelat spel mest hela kvällen, och fyfan vad roligt det var. Garvade riktigt röven av sig. Bäst var ändå: Guds bebis!!!! - JESUS! Haha, nej jag vet. Ni fattar ingenting. Men det handlar om ett sällskapsspel som går ut på att beskriva ett ord för sina lagkamrater utan gester osv, som ska lista ut vilket ord man menar, och jag skulle beskriva ordet (eller namnet) Jesus. Så jag skriker i panik: Guds bebis! Hahaha. Kanske inte den bästa beskrivningen, men Jonna, my soulmate, förstod självklart på en gång vad jag menade :D Lätt bäst...!

There's something I do for a living

Ikväll blir det myspys med Jonna och Monica. Och kanske några fler. Och kanske lite fest på det också, btw ;] Jag som mest har gått och varit rastlös hela veckan tycker att det ska bli mucho roligt iallafall. Och bara därför ska jag överdosera brun-utan-sol, och klä mig i en aprikosfärgad kjol. Kanske fotar outfit-bild senare. Have a fucking greeeat night, biatches.

Fylking & Aschberg


[jag ser skev ut på bilden, men det bjuder jag på] Har varit på stan hela dagen med mamsen och papsen. Kollat lite mer tv´s, och sett och lyssnat Gert och Robban på torget, som är i Övik den här veckan och helgen i och med deras promenad "från Ystad till Haparandra". Imorgon är inspelningen av deras program på torget också. Får se om man pallrar sig dit då med. Jag är ju ett stort Fylking-fan ;]

Så jävla lätt att älska


[veronica maggio - v för vendetta]

Good luck bitches

Den här helgen gör alla 4e års elever gesällen i frisör här i Övik. Några av mina vänner gör den alltså, och jag är fan nervös å deras vägnar. Fyfan, vilken press de måste känna. Jag vet ju hur svåra vissa moment är (iallafall tyckte jag att dom var det när jag gick frisör) Visst att dom har hunnit träna några år till på dem än vad jag gjorde, men samtidigt måste dem ju bli helt perfekta under gesällprovet. Säkert är dom petnoga. Men det kommer inte sluta såhär utan det fixar brudarna, dom är så duktiga så :]

Sushi <3

Gissa vad jag ska äta till middag idag? Sushi, ja! Åååh, jag älskar sushi. Lätt en av mina favoriträtter. Var evigheter sedan jag åt det så det ska bli sååå gott. Äntligen börjar Örnsköldsvik haja hypen också, det ska nämligen öppna en sushibar här framöver =)

H.a.i.r

Visserligen ser mitt hår blondare ut på bilden än vad det är IRL, men ni förstår säkert ändå varför jag inte vill klippa av det bara sådär. Dock MÅSTE jag fixa utväxten snarast. Någon centimeter är okej, men nu har jag för fan en hel E4:a på skallen.

Hur snygg får man bli?


Good morning, darlings


Idag är det faktiskt fint väder ute, upptäckte jag när jag vaknade. Men om det är håller i sig eller inte återstår att se. Morsan vill iallafall att jag slänger ut mattorna och dammsuger nedervåningen. Hurra, tack morsan! Låter kul.. Sjäv skulle jag, om jag fick välja (vilket jag inte får), åka in till stan och shoppa så in i helvete. Jag är shoppingsugen, hallå. Men får se, först och främst måste mitt äckel-hår tvättas. Det känns som en oljeinkletad stripa. Yeah, I know you like it.

Hem till Midgård

Hahaha, var det bara jag som älskade Hem till Midgård? :D Jag tyckte det var så sjukt, jääävla bra. Jag garvade verkligen röven av mig åt varje avsnitt, som jag nog dessutom såg 1000 gånger. Ni måste se DET HÄR KLIPPET. Så jävla klockrent, särskilt Runar! Vilken pärla alltså, haha.

Josie bestämmer


Självklart var Boom stängt när vi kom dit, så vi for på Elgiganten och kollade på en teve istället. Hittade två stycken sjukt fina, båda från LG. En 32" och en 42", så frågan är hur stor jag vill köpa. Eller, det är väl egentligen ingen fråga om den saken (man vill ju ha så stor om möjligt) men man måste ju tänka praktiskt också. Den måste ju rymmas, hehe. Dock kostade 42":arn 6990 spänn och 32":arn 7495 spänn, så den större var alltså billigare. Tåls att funderas på...

När vi ändå var i krokarna passade vi på att gå in på Unika Hem också, och där hittade jag självklart min drömsoffa. Den är verkligen helt perfekt. Jag blev kär! Och det bästa är att man själv får "designa" den, dvs välja armstöd och tyg etc. Jag måste ha den, bara måste, även fast morsan och farsan tycker att den är för dyr. Men hallå, det är min framtida soffa vi pratar om. Kosta vad den kosta vill! 

Das videoblogg


Ja, här kommer en liten videoblogg då. Jag låter väldigt skrikig, och.. typ norrländsk, av nån anledning. Hehe.

Hills girls


Stephanie är så sjukt fin här! Hon ser så somrig ut. Fast är det bara jag som tycker att hon har lite manlig kroppsform? Breda axlar och små höfter, liksom? Aja, jag älskar Lo´s frisyr också. Måste testa göra den på mig själv någon gång.

7/5 torsdag

Känns jättekul att behöva börja den här dagen med att plugga, men nu när jag fått boken jag har saknat har jag liksom ingenting att skylla på. Lika bra att ta tag i skiten, så att säga =) Dessutom har jag iallafall något roligt att se framemot efteråt, för när morsan kommer hem ska vi nämligen åka in till stan. Yeah, jag ska troligtvis köpa mig en fin soffa till lägenheten så vi ska spana lite. Kanske hittar något mer roligt att köpa till lyan också. Och just det, funderar på att göra en videoblogg sedan. Haha, fast vi ser väl.

Hello Kitty

Eftersom jag ska flytta hemifrån snart håller jag på och spanar efter framtida "flytta-hemifrån" saker. Hur söt är inte den här brödrosten från Hello Kitty? Jag älskar Hello Kitty. So me ;)

Business-woman

Eftersom jag har sålt mina Acne-stövlar nu (och faktiskt fått mer för dem än vad jag gav) tänkte jag att jag kanske ska ta och köpa mig ett par nya skor för pengarna. Eller iallafall en del av pengarna. Sedan slog det mig, att jag kanske ska sälja fler par skor (bl.a från Topshop och Zara) som ändå bara står, och köpa ännu fler nya par för de pengarna också! Vilken jävla affärskvinna jag är ;) 

Ashley Olsen


Själv skulle jag nog se ut som ett utklätt spöke i ett vitt lakan i den här klänningen, men det gör givetvis inte Ashley. Hon klär i allt, och bär upp den hur snyggt som helst. Dessutom älskar jag hennes nya frisyr. Jag har ju velat klippa så hur länge som helst, men aldrig kommit (vågat) mig för.

Morr..

Helvete vilken jävla mensvärk jag har. Gaah, jag blir galen snart. Jag är inte van vid mensvärk, för jag får aldrig mens. Men nu passar det sig visst. (ja, jag vet att jag är äcklig som bloggar om mens blod, men jag är äcklig) Dessutom pms:ar jag på det här med att bloggdesigner ser olika ut i olika webbläsare. JAPP!

Peter, Björn & John


Så jävla bra låt!

Mycket skumt. Jag upptäckte nu att min blogg ser exakt likadan ut i Firefox som den gjorde tidigare. Orka! Använd er av Explorer om ni vill se min blogg såsom jag ser den, och som den ska se ut (suck...)

Fix you

Som ni kan se har jag fått rätt bra ordning på min bloggdesign igen. Visserligen ser den inte alltför annorlunda ut mot tidigare, men jag gjorde det enkelt för mig. Man får inte vara dum! Nu är det bara lite finjusteringar samt headern som saknas, men den kommer att dyka någon gång under dagen. Så nu kan jag luta mig tillbaka och andas ut igen. Fan, att ha en messed up bloggdesign tär på krafterna :S

Start all over


Aja, fuck designen. Jag ska återställa stil- och kodmallarna och börja om från scratch. Har ju inget val. Dessutom skall erkännas att jag ändå hade börjat tröttna lite (i vanlig ordning)  Bloggen kommer alltså se lite fucked up ut under dagen, men det får ni stå ut med. Jag ska försöka rätta till det så fort som möjligt. Love ya'll!

Blogg-problem

Jag vet inte hur min blogg ser ut för er, men för mig ser den små-fuckad ut. Jag vet inte riktigt vad som har hänt, men ska försöka lösa det på något vis. Helvete, jag tycker jag har rätt bra koll på html-koder och skit, men den här gången jag har verkligen lyckats fucka upp någonting riktigt ordentligt. Har seriöst suttit i över 2 timmar och försökt fixa till det... Så om ni har en susning om vad jag kan ha gjort, hojta! Hatar när min blogg ser cepe ut, blir deppig som fan :/

Here comes the night


Hur bra är inte Kim Franssons "here comes the night"? Hur bra är inte Kim överhuvudtaget...! <3

Två sötnosar



Hur söta är vi inte? Charlie är världens hårboll, haha. Har katthår över hela mig nu.

Dum-pappa kunde inte hämta ut min Lost-box föresten, bara för att han inte lyssnade på mig när jag sa att han skulle ta med mitt legg. Så typiskt, jag har alltid rätt men inte lyssnar han på mig för det inte. Nej då. Morr...

Lost in my heart


Min efterlängtade Lost-box kom idag! Beställde ju den fjärde säsongen i förra veckan. Åh, jag älskar Lost! Det är förmodligen den bästa tv-serien som finns. Jag har varit ett trogen fan ända sedan start, och jag är inte så som alla andra som påstår att det har blivit för utdraget, sämre och sämre varje säsong och svårt att hänga med i. Fuck no, det har varit lika spännande hela tiden och ser man till att följa varje avsnitt är det inte det minsta svårt att hänga med i alla intriger. Ikväll blir det Lost-maraton ;)

You know you love me

Besöksrekord igår. Me like ! I know you like it to, så fortsätt läsa babes ;)

Ny mobil

Är så jävla sugen på att köpa en ny mobil, och det lutar åt den här från Sony Ericsson <3 I shining pink såklart, så fin!


Är det någon som har den här som kan ge lite recensioner kanske?

Powerwalk


Powerwalk-dags. Att sitta inomhus och plugga människokroppen halva (önskar jag kunde skriva hela, hehe) är sjukt uttråkande och förslöande. Måste få lite syre till hjärnan. Dessutom blir man aldrig hungrig eftersom man knappt rör sig något (iofs både bra och dåligt)

The beach look

Jag älskar verkligen "the beach look" (eller strand-looken som man säger på svenska men som givetvis också låter löjligare) Här är några tips på hur man fixar den:

♥Grunden är självklart en sexig bränna, och den fixar man lätt på sommaren. Bara att pressa ett par timmar, sedan voilá! För er som inte kan bli bruna av er själva (poor you...) finns många bra Brun-utan-sol krämer att ta till. Lancomés "Flash Bronzer" är en favorit.

♥Det sexiga (blonda!) hårsvallet får man genom att använda en saltvattensspray, vilken ger samma effekt som ett dopp i havet. En bra budgetvariant är Proffs "Ocean Mist". Annars kan man tydligen göra egen saltvattenspray, men vem orkar det när det finns så billiga att köpa?!

♥På sommaren använder man inte mycket makeup, utan lite skimmrande solpuder räcker i princip. Jag lägger på kindbenen, näsan, hakan och pannan. Till fest åker självklart lite mascara och läppstift/glans på också. Några beach-look favoriter är IsaDoras solpuder, Max factors Masterpiece mascara, Estée Lauders Vanilla truffle läppstift och H&Ms läppglans (det andra från vänster).

What a dream


Jag läste nyss i Natacha Peyre's blogg att hon träffade på Benji Madden under en av hennes photoshoots. Kan man bli mer avundsjuk än vad jag är eller? Jag vill leva hennes liv...!

Let's get it started

God morgon, babes. Försökte verkligen kliva upp i tid idag eftersom jag officiellt ska sätta igång att plugga idag, men tror ni jag lyckades eller? Nej, självklart snoozade jag en miljon gånger och klev till sist upp runt kvart över 10. Typiskt, jag måste verkligen försöka somna tidigare på kvällarna alltså. Aja, har iallafall hunnit med en dusch och att käka frukost (måste ju vara förberedd) samt att skriva ut studiehandledningarna i Vårdhygien & Smittskydd och Anatomi. Pjuuh, so let's get down to business, then. 

Look-a-likes


Kikade på Never been kissed ikväll på 3:an (efter tips av Jonna, hihi) och upptäckte att Drew Barrymore och Leighton Meester faktiskt är lite lika :O Eller är det bara jag?

Smickrande bild - NOT


Det var helt galet varmt ute i Sundsvall igårkväll. Vi satt ute på gräset i en park och drack rosé med sprite och bara mös. Kändes precis som sommar. Nu kan man nog inte längta mera!

Hot and cold

Att vara bortskämd. Jag tycker synd om barn som aldrig får/fått pengar eller saker av sina föräldrar när dem ber om det. Mamma och pappa ställer alltid upp för mig och brorsan och vill vi ha pengar till bussen etc. så får vi det. Love it!

Firefox! Jag har använt Explorer så länge jag kan minnas, och alltid tyckt att internet-sidorna varit så fruktansvärt slow. Efter tips från Michaela bytte jag webbläsare till Firefox, and I'll never go back.. internet är ju inte segt längre!

Personer som blir sur över småsaker. Jag kan verkligen inte haja varför vissar surar till för minsta lilla, särskilt inte på vänner.. finns det verkligen inget vettigare ni kan lägga er energi på?!

Alkohol i för stora mängder. Som sagt, fjortisfyllornas tid är förbi. Av för mycket alkohol blir man dum och fet.

Stephanie & Heidi


Älskar Heidis väska och sandaler, så snygga! Även Steph såg cool ut =) Heidi ska ju föresten posá för Playboy, har jag läst. Fan vad coolt, det kommer säkert bli sjukt snygga bilder. Looking forward to them. Lite avis är jag dock också, hade inte bangat :P

Grow up

Kom precis in genom dörren. Tog bussen från S-vall klockan 12 iförmiddags och har suttit och mått skit hela vägen. Ja, jag är bakis. Blev för mycket rosé igår, huga. Hädanefter håller jag mig efter mitt nya motto: drick med måtta. Kanske låter tråkigt, men faktum är att det är helt och hållet tvärtom.

Jag har roligare när jag super mindre, när jag bara blir sådär soft lullig och när jag vet vad som händer runt omkring mig. I mean, hur kul är det egentligen att flamsa runt som en liten fjortis utan koll?... Dessutom slipper man minnesluckor och att bli bakis. Och framförallt att göra bort sig! So less booze to dah people ;)

Love it


Min vän Katja och hennes pojkvän =)

Let's do this



Mot S-vall

Hade lite olika saker eventuellt planerade för ikväll, men bestämde mig för alternativet att åka till Sundsvall och hälsa på Katja. Kändes mest aktuellt eftersom hon frågat först om jag ville komma =) Sedan vet jag att det kommer bli bra fest med mycket trevligt sällskap och det är ju det viktigaste ;) Håller på att packa nu inför det, och som vanligt vet jag inte vad jag ska ha på mig ikväll, men orkar inte ödsla energi på det. I look good in everything ;)

Hos Käät i höstas, checka vad blond jag var !

Miss Perfect


Till er som inte vet vad wedges är - her shoes

My lonliness is killing me

Jag känner mig ensam och uttråkad. Och när jag känner mig ensam och uttråkad vill jag trösta mig själv (för ingen annan tänker ju göra det) Som ni kanske vet har nelly.se börjat sälja Steve Madden, och vem älskar inte SM? Jag hyser ju dessutom en väldigt stark kärlek för wedges, och just nu finns det ett par heeelt fantastiska wedges på lager. Så den här gången tänker jag trösta mig själv med shopping.

Baby, I'm bored

Fyfan, den här dagen har inte varit givande för fem ynkliga öre. Jag har inte gjort någonting överhuvudtaget förutom att dra fötterna efter mig här hemma. Jag har inte ens haft motivation till att gå ut och gå för att fördriva tiden lite. Säger ju en del om mig, haha. Såg iofs Ice Age 2 medan jag käkade middag, och.. nej det var allt. Sammanfattningsvis skulle man alltså lätt kunna säga att den här dagen har varit ett såkallat fall av bortslösad tid av livet. God natt.

Good vs. bad



jag kan inte komma på något som är bra just nu. Men jag har nytvättat hår - that's a good thing, right?





varför är det så otroligt roande att ringa skyddat, eller med oregistrerat, nummer till mig? Haja att jag har tröttnat - för länge sedan. So give me a fucking break?

Oh la la


Nu och ett tag framöver:                               käk. nagel-fix. dusch. brun-utan-sol. teve.

About yesterday

Ah just, jag kanske ska berätta lite om gårdagen också. Hade riktigt roligt ju! Kom till Emil och Johan runt 7-tiden, satt ute i solen och glassade, drack alkohol och mådde allmänt gott. Lirade lite fotboll och frispie också =) När kvällen kom och det började mörkna drogs det igång en eld, och det var tur det för fyfan vad kallt det var ute igårkväll/natt. Vi gick aldrig och såg på någon annan brasa än vår egna lilla, men det gjorde inget. Jag hade superkul med jättetrevliga människor och det är huvudsaken! =)

Car-wash girl

Ni trodde säkert att jag var seglivad idag, men där trodde ni fel ;) Jag var inte det minsta bakis imorse så jag har faktiskt varit vaken bra länge redan,  och hunnit med en del. När jag kom hem från Angie vid tolvtiden satt jag ute och solade ett tag tills jag blev rastlös och fick för mig att jag skulle tvätta morsans bil. So I did, och jävlar vad fräsch den blev. Den var verkligen in serious need of a wash. Dock ser mina naglar på högerhanden rent ut sagt förjävliga ut nu, dom blev nämligen kolsvarta av skit från bilen. Men det är sånt hårdingar som jag får leva med! 


Såhär såg det ut tidigare idag när jag tvättade bilen, haha

RSS 2.0