True




Bild lånad av [lastnightstrash.devote.se]

 


Update

Fan vad jag flänger omkring idag! Har varit i skolan och haft mattelektion på morgonen, och nu kom jag just genom dörren. Har varit i stan med min sötfis Johanna som är hemma från Malmö! Var skitkul att umgås några timmar med henne, även om det var alldeles för få timmar för att hinna catcha upp ordentligt. Men hon flyttar ju snart hem igen, som tur är. Fick med mig en sjukt fin tröja i världens finaste blåfärg från Gina också, 49 spänn. Vadå kap? Plus en bronzer från H&M för 22,50. Haha, snacka om billigt. Sedan följde jag med Jos på bolaget. Hade inte tänkt köpa något inför helgen först med kunde inte låta bli när hon köpte både Cosmopolitan och Mojito-sprit (låter sjukt gott btw) så jag köpte en Sourz Pineapple. Nu ska jag på gymet med Carro och sedan får vi se vad resten av kvällen bjuder på. Ciao ;D


No need for hard feelings


Vad jag lät sur i det förra inlägget då.
Det var absolut inte meningen. Antar att jag är lite trött idag, och därför också lite suris, hihi. Tänkte iallafall bara skriva att jag inte menar något illa med det jag skrev utan bara att jag är så sjukt sugen på att göra något annat än vad den här staden har att erbjuda, och det hade varit grymt kul om någon annan kände detsamma! :)

Ska se sista perioden av SAIK-FBK nu, och hoppas att Skellefteå tar sig vidare till semi. Färjestad har ju varit med tjugoelva gånger, in med ett norrländskt lag liksom. Sedan ska jag nog nanna, väckaren ställs på halv 7 som vanligt. Hörs imorgon♥


Blablablablabla

"Mycket snack, lite verkstad", är det ett uttryck som känns igen kanske? Alltför väl tycker jag, och jag hatar det. Jag blir så trött på människor som pratar på en helvetiskt massa om saker de ska göra, saker de ska köpa och om resor de ska göra men som sedan ALDRIG köps eller görs. Fine, en eller två gånger är det väl okej för planer ändras, men vad ger det att öppna käften (som vissa gör så fort de kommit på något men ännu inte planerat för fem öre) när omgivningen ändå förstår att it ain't gonna happend?!  

Plus att jag blir sjukt trött på människor som sitter och säger att de vill göra en jävla massa men aldrig tar tag i saken. Vafan, sitt inte bara på röven som ett fån utan gör det istället då? Och nu syftar jag inte på dröm-resor ala jorden runt osv. för jag vet att de kostar en jävla massa och att det inte är så lätt att finansiera, utan på mindre saker. Såsom att träffa vänner man inte träffar så ofta eller åka på en kortare resa till en annan stad (vilket inte kommer kosta en förmögenhet - inse)

Jag vill väldigt gärna (mer än gärna, ja så sjukt jävla gärna) åka bort en helg med någon av mina vänner, för jag behöver verkligen komma bort en sväng nu. Men tyvärr verkar det inte som att någon har lust att varken ta sig tid eller pengar att följa med mig och det känns riktigt tråkigt. Vafan, ska man behöva åka själv eller?! Ja, kanske. För jag sitter inte bara på röven och gnäller om allt jag vill göra,  jag tar tag i saken också! Inte för att jag påstår att alla mina vänner gör det, men det vore himla gött att hitta någon likasinnad snart alltså. Så just därför en efterlysning (haha) ;


Lovely day



Sallad med mager ost och lätt creme fraiche (jag har creme fraiche till allt, haha) - jag är så jävla nyttig

God morgon, babes.
Eller god eftermiddag snarare. Jag har faktiskt varit uppe sedan halv 7, så har hunnit med både en tidig morgondusch, jobb, lunch och ett besök på posten. Mitt paket anlände nämligen idag! Lite sjukt dock att så få produkter (5 st) kunde kosta närmare 1ooo spänn tillsammans. Det är fan dyrt att leva på topp ;) Ska iallafall testa dem senare, och jag hoppas verkligen att de är bra. Annars jävlar!


Glasvegas


- Fuck you, It's over


- Geraldine


Love, så sjukt bra låtar!

Foxy curls



Ni vill inte veta vilka jävulskt fula grimaser som döljer sig på originalbilderna, haha

Måtte mina saker från eleven.se komma idag nu då. Bland det roligaste som finns är att hämta ut spännande paket på posten ju. Snacka om vardagslyx, hoho.

Tack för komplimangerna om mitt hår, föresten :) Snygga Johanna hade lockat det. Jag kom dit med rakt hår (såklart) men i Johannas ögon var det inte riktigt okej så hon fixade biffen. Vart sjukt hett ju! Har dessutom klipp lugg som ni märkt. Var så trött på att alltid sätta upp håret i en svans pga obefintlig frisyr, och en lugg fixar alltid den biffen. Även om jag säkert kommer tröttna på den också inom 2 veckor..


Can you picture it






Lite fler bilder från gårdagen. Synd att jag såg så rödögd och full ut på majoriteten av bilderna bara. Vart ju tvungen att censurera, haha. Vad fan är grejen med att förbjuda ClearEyes i Sverige?! Hallå?


Sugarbaby

Har ju glömt att visa er resten av det jag beställde från eleven.se häromdagen. Vilket var en brun utan sol (addiction♥) i sprayform från ett märke som heter Sugarbaby. Cute, huh? 199 gick den på. Samt en brun utan sol för ansiktet från Too Faced. Gick på 179. Nu jävlar ska jag bli brunast av alla, the fake way. Haha!


And the night was good too




Johnnie-boy

Otroligt rolig kväll igår
, överraskande nog. Jag och Maria blev bjuden till Jennie H på förfest så vi drog dit och spelade fyllespel med Monica, Johanna och Sandra. Stört roligt, och många roliga historier bjöds på. "Har jag berättat om den gången när jag bajsade på mig.."? Hahahahaha. Så småningom kom även ett gäng andra roliga personer och det urartade och blev rätt galet mot slutet. Så då gick hela högen mot Olearys och fortsatte festandet där istället. Kön var enorm, så det var en jävla tur att vi hade köpt förköp. Dock fick vi köa lite i förköpskön också, drygt. Men för ovanlighetens skull var det faktiskt jävligt roligt på krogen. Kan det bero på att jag var fullare än jag varit på många helger? Hmm.. ja. Haha. 


That's that


Med den nya bagen på armen ska jag snart bege mig mot mormors för lite middag. Hon ska bjuda på lax, mumsmums. Sedan ska jag fixa mig inför kvällen där, som ska spenderas tillsammans med Maria. Bland annat, får se med vilka vi och var någonstans vi förar. Blir Olearys iallafall, är några andra vänner som har köpt förköp dit också och även om jag är lite negativ är huvudsaken att man känner lite roligt folk. Får se vad kvällen bjuder på helt enkelt, men jag hoppas på många överraskningar iallafall, haha.


What goes around comes around

Om man bortser från att jag aldrig skulle få använda höga klackar igen, önskar jag fan att jag föddes som kille ibland alltså. Eller åtminstonde att jag endast umgicks med killar. Jag är så jävla trött på tjejer och deras tankesätt. Killar skulle aldrig vända och vrida på allting, snacka skit om allt och alla, vara långsur och gå runt och berätta det för alla andra förutom personen man är sur på, och framförallt inte ta allt så jävla personligt hela tiden. De skrattar ju för fan åt en när man berättar om en tjej(kompis) som betett sig så. Mer obryddhet åt det kvinnliga könet, känner jag. För det värsta är att jag känner att jag inte ens kan lita på alla mina vänner på grund av ovannämda saker.  

Nu ska jag på stan och köpa nya jeans, för de jag köpte häromdagen åkte tillbaka igår. Sedan blir det bolaget.


Selfish Bitch


Min nya väska
- totally in love with it. Och ja, det är en chokladkaka ni skymtar i hörnet. Unnande mig den nya Premium Marzipan, för det är trots allt fredag och för trots allt så älskar jag marsipan♥

Selfish Bitch

The weekend is officially on

Så var den efterlängtade helgen här då. Visste först inte riktigt vad jag skulle hitta på, lutade åt en enkel myspys helg utan några som helst krävande aktiviteter. Hade helt bestämt mig för att ligga hemma osocial i soffan alltså.

Men vafan är det för helg?
;) Vila kan man göra på veckorna, eller åtminstonde i graven. Så ikväll ska jag umgås med Angelica, det var way too long ago. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men tror att jag tänker låta henne gå loss på mitt hår iallafall. Sedan ska vi självklart catcha upp en massa skvaller *busigt* Och imorgon blir det fest+alkohol. Ni vet ju sedan tidigare hur skeptiskt jag är till krogen men vi lär ju hamna där. Önskar bara att det fanns fler alternativ *suck*

Köpte en sjukt fin väska på Åhléns idag, visar bild senare♥


Beautiful skin - here I come










Då har man shoppat loss bigtime på Eleven.se då. Är sjuuuuukt nööööjd, behövde allt! ;D Är så trött på min hy nu. Inte för att jag är finnoffer eller så, men nu vill jag ha glowing&perfect skin inför sommaren. Och det kommer man aldrig få med billiga produkter som bara innehåller en massa vatten. *** spänn gick kalaset från märket TVÅL loss på iallafall.. ehm tur man är rik. Eller okej, tur man kan delbetala. Tss. Köpte även lite annat som jag tänkte visa er imorgon!

TVÅL Rengöringsgelé med Rabarber & Gurka, 249:-
löddrande gelé rengör din hy grundligt, utan att för den skull torka ut den. Gurka har en sammandragande effekt och doften av rabarber är ljuvligt uppfriskande. Din hur blir ren, klar och strålande.


TVÅL Cucumber Aloe Toner, 149:- 
Denna varsamma toner kommer att fräscha upp, rengöra och lugna din hud. Den är perfekt att använda efter någon av TVÅL's rengöringsprodukter och kommer att förbereda din hud för serum och/eller fuktighetskräm. Produkten innehåller gurka som lugnar och tonar din hud, samtidigt som Aloe Vera kommer att lugna och vårda torr och irriterad hud.

TVÅL Raspberry Exfoliating Toner, 195:-
Vid daglig användning så kommer denna toner se till att din hud håller sig mjuk, ren och ha en strålande glöd. Denna toner innehåller hallon som är anti-inflammatoriska och är mycket rika på vitamin C och antioxidanter. Glykolsyra (AHA) ser till att ta bort gamla hudceller och tar fram ny, mjukare hy samtidigt som salicylsyra exfolierar inuti porerna för att hålla huden hälsosamt ren och fräsch. 

TVÅL Oil-free Lotion with Strawberry & Salicylic Acid, 119:-
Denna lotion är luftig, lätt och precis vad oljig och acne-känslig hud behöver. Jordgubbar är rika på Polyphenols och vitamin C. Detta har en lugnande och tonande effekt och hjälper till att reducera blockerade och förstorade porer. Salicylsyra är otroligt effektiv på att motverka acne och pormaskar.


ZzzzzZzzzzZzzzzz

Den här dagen har verkligen varit horribelt (ett ord?) seg och uttråkande. Kolla bara ut genom fönstret, whats up with the fucking snow? Tror inte att det finns en enda jävel som uppskattar ännu ett lass av den här skiten. Och skulle det finnas det så är den dumskallen tammefan körd i skallen ju, haha. Usch vad trött jag blir. Har jobbat 5 timmar iallafall, och sedan svullat i mig en massa våfflor hemma hos mormor. Det är ju trots allt våffeldagen så kände att jag gott kunde unna mig det. Dock blir man ju proppmätt efter ungefär 1. Nu ska jag shoppa loss på TOPSHOP.COM♥ & ELEVEN.SE♥ 


Shopaholics


Idag mötte jag upp min shopaholic till vän Sandra för en runda på stan. Vi träffas ganska sällan men när vi väl gör det krokar vi alltid våra shoppinggalna armar och ger oss ut på ën dödsseriös jakt efter byte. Ärligt talat, hon är lika galen som jag - om inte ännu värre, haha. Love it. Hittade iallafall MASSOR av kläder, skor, accesoarer och smycken som jag vill lägga vantarna på. Thank god för att den efterlängtade lönen kommer imorgon!!!

Testade bland annat Kenzas omtalade skinnjacka - fyfan vad snygg. Ärligt talat, den är så sjukt mjuk och skön. Det är ju äkta skin. Min gamla svarta känns helt plötsligt väldigt ointressant. Dock köpte jag den inte, 2 lax kostar den.. inte lika mjukt och skönt. Men jag köpte ett par ursnygga jeans på carlings från märken fuzzy. Aldrig hört talas om tidigare men dom är grymma. Ni får se dem ikväll, eller imorgon.


Deep talk on a tuesday

Jag har alltid sett mig själv som en snäll och trevlig person, och ärligt talat så är jag faktiskt det också. Jag är alltid snäll och trevlig mot människor som är snälla och trevliga mot mig, och även mot människor som jag aldrig träffat tidigare just för att jag vill ge ett gott intryck. Däremot försöker jag aldrig göra mig till, och tycker jag inte om en person så låtsas jag heller inte göra det. Att smöra och slicka röv är så jävla meningslöst och fult, tycker jag. Tycker man inte om en person ska man väl för fan inte vara falsk och få den människan att tro det heller. Missuppfatta mig inte, jag är inte rakt ut otrevlig mot folk jag ogillar. Jag pratar helt enkelt inte med dem överhuvudtaget. Så är jag bitchig då? Njae, jag tycker nog inte det. En bitch är en person som kör med en läskig attityd, kaxar upp sig mot andra människor och försöker trycka ner dem. Vilket jag aldrig gör. För som sagt, jag är jävligt snäll och jag skulle aldrig ha samvete nog att vara elak rakt ut, som vissa andra.

Däremot är jag en överkänslig och paranoid dramaqueen och jag stör mig fruktansvärt lätt på människor och vänner som inte agerar just precis som jag skulle gjort i alla situationer. Och det är något jag ska jobba på att försöka tygla. Känslig har jag alltid varit, och jag vet att det inte kommer att bli lätt för mig att inte överreagera, men för min egen skull bör jag nog ge mig fan på att fixa det. Man behöver inte blåsa upp för minsta lilla. Alla är olika, tänker olika och agerar olika och så länge det inte är på ett jävligt otrevligt sätt så måste jag acceptera att så är läget.


I'm sleeping to dream about you


Sååå otroligt trött och seg idag. Jobbade till tolv och hade både tänkt ta en promenad i vårsolen, samt åka och träna någon timme på gymmet efteråt, men vad händer? Jo, jag däckar till i två och en halv timme. Så jag sov bort hela eftermiddagen och nu orkar jag verkligen inte hämta nya tag. Snacka om, aja.. klev faktiskt upp fem så inte så hemskt konstigt ändå.

"Att nåt så nära kan va så långt bort.."♫ ♪


Those dancing days


Söta strumpor, va? ;*
Minns att jag hade jättemegaångest över att jag inte kommit ihåg att ta på mig ett par enfärgade svarta eller vita strumpor den kvällen. Snacka om detaljfixerad perfektionist. Japp, det är jag i ett nötskal det.


Dramaqueen

Nej, nu raderade jag det tidigare inlägget. Jag vet att jag överreagerar. Jag är en dramaqueen, jag har insett det nu. Haha♥

Wildfox Couture







Kläderna, stilen, looken, detaljerna. Im in love
Wildfox finns på revolveclothing, funderar starkt på att beställa en top

Nightie


Nu ska jag läsa senaste glamour och sedan sova, upp och jobba tidigt med rosanna imorgon. Natti, babes.

Skiing in the sun



What a wonderful day det har varit idag.
Jag och Monica packade ihop skidutrustningen och begav oss ner till Skulebacken för årets första skidåkning. Mötte även upp Oscar och Linnéa. Allt var fan perfekt in i minsta detalj och Skule äger verkligen ut både Ås- och Bjästabacken bigtime. Fika i toppstugan var pricken över i:et.

Skidåkning är ett av mina få och riktiga fritidsintressen (festa och gå på stan klassas nog inte som riktiga fritidsintressen, haha) och det är galet nice med frisk luft och träning på samma gång. Vi klandrade oss själva i liften för att vi åker slalom så sällan när vi tycker så grymt mycket om det. Det ska det fan bli ändring på, så nu gäller det att ta vara på det som är kvar av vintern för snart är den ju över. Dock är det som allra mysigast i backarna nu när vårsolen tittar fram, maaw blir alldeles drömsk! Haha♥


In the weekend



Är så fruktansvärt trött på Öviks uteliv nu, så nu blir det fan inget av igen på ett jävla bra tag, nej tack. Dock en jättetrevlig lördagkväll med goda vänner förövrigt. Avslutades på max för ovanlighetens skull. Chicken nuggets ftw! Jag fastnade absolut inte på bild men dom andra brudarna gjorde iallafall. Maria är så sjukt snygg så man vill bara sno hennes face, right?


Eeeuuuw.

Kom nyss hem från krogen och skulle precis gå och lägga mig, när jag möts av en stor jävla spyfluga som snurrar omkring i mitt tak. Eller snurrar omkring.., den dampade runt som ett jävla cp och studsade med skallen in i väggarna och taket. Det tog mamma (ja självklart väckte jag henne) en kvart att slå ihjäl den eftersom den krupit in i taklampan, varpå mamma fick skruva ner hela skiten. Så sjukt typiskt. Vad gör spyflugor vakna såhär i mars?! Äckligt. Aja, natti.


Pink sugar



They say I'm superficial, some call me a bitch. But they just mad cause I'm sexy, famous, and I'm rich ;) Nu drar jag och festar, bitches. Have a lovely lördag

Be impulsive, for once


Jag vill verkligen, verkligen, verkligen åka bort någonstans just nu. Var som helst! Jag håller på att av rastlöshet här hemma. Det liksom kryper i kroppen. Finns det ingen söt person som tycker att det känns lika värt som jag att slösa någon tusenlapp på en weekend i Sthlm, exempelvis? Jag är desperat och kräver att någon av mina vänner ställer upp, för det är det ni är till för (A) Fan, jag behöver miljöomväxling om så för några dagar bara. Just nu känns det där tålamodet jag bloggade om häromdagen som bortblåst. Jag orkar inte vänta, jag vill bort härifrån nu.


What to do, what to do?

Jag har fortfarande inte bestämt mig för vilka skor jag ska beställa. Inte ens vilken färg jag vill ha, har jag lyckats bestämma mig för. Öppen modell i beige, stängd modell i svart? Öppen modell i svart, stängd modell i beige? Eller ljusgrått kanske? Helt sjukt. Jag vill ha båda två i båda färgerna exakt lika mycket, vilket gör det hela fruktansvärt svårt. Försöker tänka (lycka till, hah..) efter vilket par jag skulle behöva allra mest, men jag behöver ju båda lika mycket!! Ett par vår-, och ett par sommarskor. Oh, it's so hard to be me ;)

Nu ska jag iallafall släppa skorna ett litet tag och sticka och hämta morsan på jobbet, sedan ska vi handla mat. Jag ska laga marinerade räkor till middag, och sedan ska jag göra sk. Guldbakelser till efterrätt till la familia. Vilket är en typ av landskapsefterrätt från Ångermanland♥ med hjorton i, mums.


Alltid på min Innelista ;)


Att leva hälsosamt. Även om man kanske vill, så kan man inte käka en påse godis till middag och förvänta sig att man ska tycka om sin spegelbild sedan. Vill man vara smal och snygg måste man kämpa lite. Man har bara en kropp och man blir definitivt vad man äter, så keep on starving people! Skoja.

Tjäna pengar. Att ligga hemma på soffan som en jävla slacker utan liv känns otroligt avtändande. Jobba och tjäna pengar däremot, det är hett. Framgång är sexigt.

Snygga baskläder. Varför lägga en massa onödiga pengar på festplagg, när man kan vara smart och köpa bekväma och samtidigt snygga baskläder för hela slanten? En oversize tröja i någon nude-ton fungerar minst lika bra till fest, pimpa med fina smycken vettja. 

Less is more. För långt hår, för långa naglar, för mycket smink, för tajta kläder.. hell no, inte snyggt någonstans. Även om något är fake ska det se naturligt ut, och det ska aldrig synas att du ansträngt dig särskilt.  

♣LOVE. Killar är kanske skit sometimes, men kärlek är ändå bland det bästa som finns i hela världen. Aaaw♥

Oupptäckt matlagning. Jag älskar att testa nya recept, och varför hålla sig till de gamla vanliga när det finns ett oändligt hav av spännande recept på nätet? Jag har dessutom blivit grymt mycket bättre i köket sedan jag började använda mig av tasteline. Vår Kokbok känns inte lika användbar år 2010.


Ack, Sundbyberg



Jag vet inte varför jag tycker om den här låten, men jag gör det som fan iallafall. Kanske beror det på att jag tvingats lyssna på den x antal gånger under brunch-rapporten på P3, i dunno, men den är soft. Tänker på Stockholm när jag hör den (inte så konstigt kanske) och på när jag var och hälsade på Camilla gumman våren 08. Saknar henne och den tiden, vi hade väldigt roligt Tror det är dags för en Stockholms-visit snart.


I'm sleeping to dream about you


Hittade en gammal cam-bild på lilldatorn när jag hade blond page. Snacka om att mitt hår har genomgått fler förrändringar senaste månaderna än vad det kommer göra på flera år framöver, haha.

När jag har kommit på något jag verkligen vill göra, vill jag göra det på en gång. Mitt tålamod är bland de sämsta man kan ha, och jag hatar verkligen att vänta. "Den som väntar på något gott..", hah pyttsan! Eller, kanske inte ändå? Det kanske inte är så dumt att vänta på det goda ibland. Jag tror faktiskt att jag kan ha börjat acceptera att man får så lov att göra det ibland. Och det man vill göra försvinner inte för det. Det blir, tvärtom, kanske ännu bättre och roligare när det väl händer istället. Ja, vi får väl se. Nu ska jag hoppa in i duschen och drömma mig bort till Åre.


A day off

Jag vet inte vad det är för fel på mig, men jag somnar så sjukt tidigt på kvällarna nuförtiden. Iförrgår sov jag vid tio och igår var jag skittrött redan vid åtta(!), somnade dock vid nio. Visserligen har jag klivit upp vid fem-sex tiden nu i över en vecka, så det beror väl till viss del på det. Men jag har fan aldrig varit en sån som somnar sådär lätt före klockan elva. Vaknade sju imorse också, nästintill helt utvilad. Hejdå kvällsmänniska, hello morgonmänniska? Eller..? Skönt att vara helt och hållet ledig idag dock (skippar matten för jag orkar verkligen inte vara på språng idag igen)


Addict


Fan vad jag hatar mig själv ibland. Ibland som i de gånger jag sitter och klickar mig in på olika sko-nätsidor när jag i princip är helt pank. Snacka om att plåga sitt samvete. Eller plånboken då. Det är ju den som får ta största smällen liksom.

Jaja, gjort är gjort och nu har jag iallafall lyckats hitta två par heeelt underbara wedges på Topshops hemsida (avskyr att vi inte har Topshop här i stan) Alltså dom är så grymt snygga, och helt annorlunda i jämförelse med några andra wedges som jag har. Bara måste ha. Ca. 700-900 kr kostar dom.. jävar i lådan vad jag kommer att få leva snålt resten av månaden. Men håll med mig om att de är så värt det? Kenza har visst de sista paret, såg jag. Och dessutom är de typisk Natacha Peyre style, vars stil jag älskar!

VILKET AV PAREN TYCKER NI ATT JAG SKA SLÅ TILL PÅ?


You build me up, you break me down

Varsågod, här har ni tips på en jävligt bra och prisvärd mascara. Den ger superlånga och fylliga fransar med enorm volym, promise you. Kostar bara 115 riksdaler dessutom. Love it 


I wanna be blonde


Oväntat bra dag idag. Hade jag aldrig trott om en sketen måndag, haha. Var först och tränade en välbehövlig timme på gymmet, och åkte sedan och hälsade på K. Mycket trevligt! ;) Nu sitter jag och lyssnar på The Sounds och funderar på vad jag ska göra av resten av kvällen. Tror det blir lite bakning och sedan televisíon. Jobb imorgon så!


This is my life



Hade en sjukt trevlig lördag igår.
Som sagt; melodifestivalen, alkohol, chirre och kul sällskap i form av Jonna och Anna.

Sedan mötte vi upp Tobbe och André, som fick agera polle eftersom mina klackar inte ville samarbeta med isen på trottoaren, och gick till nån läskig jävla grotta djupt in i berget. Tydligen ett populärt(?) ställe att hänga på här i stan, dock har jag aldrig varit där tidigare. Förstår varför nu, haha! Kunde inte låta bli att jämföra stället med Stureplan dessutom. En extremt konstigt jämförelse, men ville bara känna lite på kontrasterna mellan Öviks och Stockholms utbud av förfesthak. Typ. Till sist gick vi iallafall på Harrys, men där var det rätt lugnt. Bortsett från vårat vanliga flams på dansgolvet. Alltså shit, vi kan verkligen inte dansa normalt! xD  


And people wonder why we hate Timrå?

→ Det här är verkligen så jävla patetiskt. Timrå är så jävla patetiska! Foppa har fan gjort mer på egen hand, än vad hela Timrå IKs organisation har skrapat ihop tillsammans. Dom har inte vunnit ett enda SM-guld! Usch, så jävla osportsligt. Jag hoppas verkligen att dom förlorar stort ikväll, med tanke på att Timrå är Sveriges sämsta förlorare.


Good morning, bitches

Inse hur skönt det var att sova 5 timmar längre, kliva upp 10, äta frukost i lugn ro, ta en 45 minuters dusch och sedan bara slöläsa morgon-bloggar (istället för morgon-tidning, såklart) Jobb i all ära, men ledighet i ännu större ära 


Ikväll ska jag först kolla lite ishockey. Vet dock inte om jag ska se MODOs sista match för säsongen, eller fighten mellan Timrå och Luleå. Den sistnämnda lär bli en grym hockeymatch, då båda lagen har så sjukt mycket att spela om. Dock hoppas jag verkligen att Luleå tar sig vidare till slutspel, Timrå kan gå och ****. Men det är trots allt MODOs allra sista hemmamatch, och även Näslunds och, förmodligen även, Foppas.. Aja, vi ser väl. Vid 8 tiden ska jag iallafall in till stan och kika på finalen av Melodifestivalen tillsammans med Jonna och Anna. Dricka "Cinzano Limetto" och sedan blir det krogen. NICE!


New blog-inspiration


Har funnit en ny blogg vars →writer is a big inspiration! Sjukt snygg, eller hur? Jag är verkligen så jävla sugen på att klippa lugg och bli sådär fräscht gyllen-blond nu. Ska nog boka tid i början av April..

{bilder: Erikas blogg}


Hollywood infected your brain



Efter jobbet idag var jag på stan med Jonna babe och shoppade lite igen (som om jag inte slösade nog med pengar igår) Att spendera pengar är ju en så sjukt härlig känsla, jobbigt nog. Alla vet vad jag talar om ;) Köpte iallafall en mörkgrå, oversize tröja från H&M som jag fell in love with. Jag älskar ju baskläder, som ni säkert redan vet. Samt lite nödvändigt småkraffs som en ny mascara och strumpbyxor. Varför är det så jävla tråkigt att köpa det som man verkligen behöver?!

♦Jag har säkerligen den fulaste och stökigaste bakgrunden på mina "outfit" bilder, eller vad fan man ska kalla dem. Verkligen så sjukt skabbigt, haha. Men har inte PS längre så kan inte göra något åt det, sorry ^^ Smörja in ryggen måste jag göra också, real bad.


I'd rather feel pain than nothing at all


Jag tänker inte ens blogga om hockeyn, bara så ni vet. Inte för att jag tror att någon som läser min blogg bryr sig ens hälften så mycket som jag om Modo och hur det gick ikväll ändå, så det spelar ingen roll. Jag är bara så jävla besviken, så det borde väl räcka så va?

Wellwell, nu ska jag och Mr Maximizer go to bed ;) "Sista" dagen på jobbet imorgon, känns skönt men ändå inte. Har haft en riktigt bra jobb-vecka, trivs bra med de ställen jag haft. Hoppas jag får ha dem fler gånger! Hörs imorgon, babes

Kiss me baby one more time

Det blev ingen "Perfect pout" lip plumper ändå. Gick på Kicks idag och slog till på "Lip Maximizer" från Dior istället. Lyx! Läste mycket positivt om den igår nämligen, så trots att den gick loss på 335 spänn kände jag att jag bara måste ha den, haha. Jag hoppas den är värd pengarna!

♦Skillnaden på denna och andra lip plumpers är att den här innehåller collagen som gör läpparna större, och inte ett annat ämne (vilket det nu är) som endast sätter igång blodcirkulationen och ökar läpparnas volym vid användningstillfällena. Det gör att Lip Maximizer inte sticks lika mycket på läpparna, utan mer känns lite fräscht kylande. Tydligen. Och tydligen ger den en omedelbar plumpingeffekt vid första appliceringen. Vill man dock ha en långvarig och permanent effekt ska man använda den morgon och kväll i minst 15 dagar, vilket jag kommer göra. Detta ska verkligen bli sjukt spännande..


I'm not addicted, tralalalala


Jag hörde en väldigt intressant grej på radion idag. Att "alla människor kan inte bli beroende av nikotin".

Jag visste det! För trots att jag har rökt massor av gånger när jag festat har jag aldrig känt själva suget efter en cigg. Det där starka begäret  att "jag bara måste ha en", har liksom aldrig exsisterat för mig. Och det tycker jag är fantastiskt, jävla skönt. Jag bara röker för att göra det, typ. Även om det låter onödigt. Fast även om jag röker på fest skulle jag dö om jag blev rökare 24/7. Eeuuuw. Det har jag faktiskt gått runt och oroat mig för.. Verkar dock inte som att jag kommer behöva göra det i framtiden, för jag kan helt enkelt inte bli beroende :)


Perfect pout


Funderar på att köpa en lip plumper. Bara för kul alltså. Egentligen behöver jag väl inte direkt någon, men jag vill testa och se om dom fungerar. Tveksamt, men enligt Louise → rightnow.devote.se (en av de bästa beauty-bloggarna 4 sure) ska den här vara riktigt bra. Kanske värt ett test? ;) Eller är det någon som har ett annat förslag?

Förövrigt har jag absolut ingenting roligt att blogga om den här dagen då det enda jag gjort i det stora hela är jobba, slöa och titta på skithockey. Hoppas på bättre dag imorgon, fast då är det ingen hockey alls ju o.O


When you loose everything in a blink of an eye

Jag har tappat luften. Jag kan inte andas. Jag är mållös. Snopen, och FÖRBANNAD. Hur fan kan grabbarna klanta sig sådär fruktansvärt mycket? Leda med 2-1 men tappa allt på slutsignalen. På slutsekunden! Oavgjort i den 20:00 minuten och 1 ynkligt poäng rikare. Det kunde varit 3!!! Jag är så sur så jag tror inte ens att jag kommer kunna sova inatt. JÄVLA MODO.


If today was your last day



I totally agree with Kissie about
this. Du lever bara en gång, och är det något du verkligen vill göra (oavsett hur dyrt och "onödigt" det är) tycker jag fan att du ska ta och göra det också. Livet är oförutsägbart och tar nya vändningar hela tiden, så vem vet: du kanske dör om ett år, en månad eller en dag? Eller så sitter du där med lång näsa när du är 85 år och undrar varför i helvete du inte gjorde det där du ville göra så mycket, men som du alltid hittade på ursäkter till att inte göra.

♦När jag ville skaffa hund tyckte mina föräldrar att jag var dum i huvudet och sa åt mig att använda insidan. Men det sket jag fullständigt i, för jag har alltid velat ha hund, och även om det är krävande ibland så ångrar jag mig inte en sekund att jag skaffade en. Hade jag lyssnat på mina päron hade jag ju aldrig fått veta hur det är att ha hund, och då hade jag istället fått grubbla över det tills stråna grånat på skallen min. Om jag hade velat det? Eh, nej.

♦Det jag menar är, sluta tänka så jävla mycket och do something about it istället! Om du lägger för mycket energi på att väga för och nackdelar hela tiden kommer det sluta med att du blir tokig och skiter i alltihopa, vilket du med all säkerhet kommer få ångra senare i livet. Därför har jag finally fattat ett beslut, och eftersom jag velat göra det sedan 2004 kommer jag göra det också. No more funderande, no more velande och no more tvekande.

I'M JUST GONNA fucking DO IT.


Good night, sleep tight

Nu ska jag se på Gossip Girl och sedan nanna. Ska upp halv 5 imorgon, för börjar jobba halv 7. Mja, jag vet att jag kliver upp 2 timmar innan jag börjar men jag måste göra det förstår ni. Jag hinner inte vakna till liv annars och jag vägrar komma som en zombie på jobbet. Ansvarsfull som jag, haha. Hörs imorgon!

Breastimplants, a nosejob and we're ready to go


Skönt att den här helgen är över snart.
Den har varit så fruktansvärt, jävla långtråkig så det enda positiva jag har att säga om den är att jag har fått sova ut ordentligt. Annars är ätit det enda jag har gjort. ÄCKLIGT, jag har ren och skär ångest alltså, trots att det är ganska sällan jag får det nuförtiden. Vilket är både bra och dåligt. I mean, självklart ska man kunna äta utan att må dåligt över det, men lite ångest bör man allt få för annars kommer man väl sluta som ett fläskberg.

Jag är glad att jag mår bättre idag än vad jag gjorde för ett par år sedan, och att jag inte längre är lika obsessed vid att vara smalast, men jag kommer nog aldrig sluta fixera vid hur smal jag är. Så dags att leva på grönsaker i några veckor nu då ;]


Bad boys, bad boys


Jag är så sjukt avundsjuk på den här tjejen → Ronstrom in the Alps. Hur kul kan det inte vara att göra en skidsäsong i Alperna?! Det är väl som Åre, fast ännu bättre! Shit, sa jag att jag var avundsjuk?

♦Men om vi ska prata lite om mig nu då så kommer jag att spendera lördagskvällen framför hockeyn. Modo möter HV borta och det är så sjukt spännande nu så ni inser inte. Jag kommer nog kexa av nervositet  innan nedsläpp. Sedan tänker jag minsann dreggla över Justin Bobby och önska att han satt brevid mig i soffan. Jag behöver tröst!


I need someone, who need somebody

Jag har gått och lagt mig klockan tio en fredagkväll, jätteklockrent. Haha, eller inte. Snarare vadå gammkärring liksom? Dessutom är jag sur, för nu har jag verkligen fått nog av personer som inte kan svara på ett jävla sms. Hur svårt kan det vara?! Ursäkta men, hädanefter kommer jag aldrig svara på era sms heller, BARA SÅ NI VET. Och en annan sak, det stavas a-b-b-o-n-e-m-a-n-g. Plus att jag verkligen hade sett framemot att göra den där grejen imorgon!! Åh vad irriterande. 



WORK.


Har varit uppe sedan halv 5 imorse. Ja inte för kul alltså, utan för att jag har jobbat idag. Faktiskt så ska jag jobba heltid hela nästa vecka också, vilket känns skitbra. Ös jobb över mig bara, just do it. Jag är trött på att ströjobba några få timmar, det är totalt slöseri med tid och pengar. Dessutom behöver jag fylla på kontot rejält ifall att det blir flytt till Åre också, hoho. 

Jag hajar verkligen inte människor som bara vill ligga hemma på soffan som några jävla slackers utan liv, och leva på bidrag och grejer. Vill alltså. Jag har full förståelse för dem som inte har något jobb men vill jobba (jag är ju för fan nästan en av dem) men inte för såna som faktiskt tycker om att vara arbetslösa också. Buuuu.


BASIC.



Har börjat påfyllningen av vårkläder till min garderob, och andra plagget att hälsas välkommen är en beige, vidare basictröja från min favoritaffär, Bikbok. I♥it.

Först ut var en hålstickad(?) vit tröja från Gina, antar att var och varannan har sett den på reklamen? Den är jävligt nice den också, och kommer vara grymt snygg till ett par ljusa, slitna jeansshorts till sommaren. Allt är ju tammefan snyggt till ett par ljusa, slitna jeansshorts (som kommer bli my mission number one att leta reda på framöver, har ju bara mörk-blå och grå shorts nu..)

Lägg märke till min jättetrasiga garderobsdörr i bakgrunden också, haha. Farsan har gjort ett fuskbygge O.o


WHAT?

Lite flummigt inlägg under sådär, men kan inte riktigt skriva ut exakt vad det handlar om. Man vet ju aldrig vilka som läser liksom! Det är nackdelen med att INTE blogga anonymt, man kan inte skriva exakt vad man känner exakt hela tiden. För man vet aldrig vem som läser och vem som kommer snacka om det sedan. Lite tråkigt faktiskt, att folk aldrig kan mind their own business. Men det är smällar man får ta. Jag har bloggat anonymt once in my life och det var inte så värst kul så det lär jag inte göra om. Det är ju sjukt roligt att lägga ut bilder på sig själv och sedan få höra hur snygg man är, mahaa!


THE GAME IS ON.

Be prepared for worst, right?


SHOPPED.



Jag fick en jacka av mamsen igår. En skidjacka. Eller egentligen är det väl ingen skidjacka, men jag tänker ha den som det iallafall. Blev i vilket fall jätteglad, för jag har verkligen velat ha en sådan typ av jacka hur länge som helst nu. Känns extra passande att jag fick en just nu också, då chansen finns att det blir myyycket skidåkning framöver ;* Dock är jackor så jävla dyra ju, så har aldrig velat ta mig råd att köpa en för egen del. Min Fjällräven för 3 papp var nog, liksom. Men nu var denna på rea, och gick på 799:- istället för 1499:-, vilket är ett kap ju! Är jävligt nöjd.


GLASSES.



Hämtade ut mina nya glasögon idag! Vad tycks? ;) Drygt med synfel, men ett par snygga glasögon gör ju saken lite bättre iallafall.


HAPPINESS.


Gammal bild från i höstas - i miss my hair


Jag tar aldrig ut något i förhand, men ringde ett samtal tidigare idag och allt lät jävligt bra. Om ni vill ha en ledtråd kan jag säga som så att det handlar om jobb i åre. Roligt, va? Jag har inte fått något ännu alltså, men har pratat med en person på ett ställe och som sagt; det låter jävligt bra. Jag håller tummarna och jag hoppas att ni också gör det. För jag vill verkligen ha det här jobbet. Jag måste bort, jag måste till åre.


COOKING.


Har pluggat, gymmat, städat och lagat mat idag. Det låter jävligt duktigt och tråkigt. Men kanske för att jag är duktig och tråkig också? Sägs om det, haha. Lagade dock världens godaste Spaghetti Carbonara. Shit, mina matlagningsskills har verkligen utvecklats, om jag säger så. Nog för att jag följer recept, men det finns dom som misslyckas iallafall ju. Dock inte jag, maha.

Världens fulaste byxor?


RSS 2.0