Gå-ner-i-vikt-regler

Don'ts:
*sluta äta när jag bara är sugen, och inte hungrig
*sluta äta efter klockan sju
*sluta äta socker på vardagarna
*sluta äta onyttigt

Do's:
*byta ut måltider mot naturdiet milkshakes
*välja bort en del kolhydrater
*äta kött med låg fetthalt (helst fisk)
*äta var tredje timme (en frukt går bra)


Utöver detta kommer jag att gå dagliga, långa promenader, och även gymma en del. Har ni fler punkter att tillägga, så tell me. Jag är öppen för era synpunkter!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag har också försökt detta, det tar ju knäcken på en!

2009-03-25 @ 16:26:30
Postat av: Anonym

Du behöver inte direkt gå ner i vikt tycker jag:)

2009-03-25 @ 17:34:25
Postat av: Carolin

För det första tycker jag inte ens du behöver gå ner i vikt! Men sen tänkte jag bara säga att det är bättre om du äter bra måltider istället för att byta ut dem mot mikshakes. Äter man rätt så funkar det oftast mycket bättre (:

2009-03-25 @ 18:34:53
URL: http://carowlin.blogg.se/
Postat av: Betty

Äter du frukost? Det är ju det viktigaste målet. Och om du äter kolhydrater så är det ju bäst med fullkorn. Ett tips är ett minska ner på bröd också, det gjorde stor skillnad för mig. Men på långsikt så är det ju bättre att äta riktiga måltider istället för naturdiet. Om man kör för strikt med maten så är ju chansen rätt stor att man går upp alla kilona igen sen för att man tröttnar.

Och du kan ju äta efter klockan sju. Eller det beror ju på när du går och lägger dig. Men det är bäst att lägga sig typ fyra timmar efter att man ätit. Drick mycket te! Kan rekomendera ingefärste, ingefära är jättebra! Nötter är bra mellanmål, osaltade. Jag försöker även äta mkt ekologiskt och obesprutad mat, konserveringsmedel är ju inte särskilt bra för kroppen.

På trean är det du är vad du äter nu!

2009-03-25 @ 20:18:01
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/
Postat av: hindu times

Ha inte onyttiga saker hemma! Gör det svårt för sötsuget att stilla sitt begär ;)

2009-03-25 @ 20:30:07
URL: http://hindutimes.blogg.se/
Postat av: Anonym

kalkon är också lite fett i :)

2009-03-25 @ 21:05:59
Postat av: Annie

Låter som sunda, smarta och hållbara värderingar! Dock hade jag inte bytt ut måltider mot naturdiet. Känns på något sätt ohälsosamt, men är samtidigt inte så påläst. Hade hellre lagat en lättare måltid då, typ någon soppa :) Bra att du förstår vikten i att äta regelbundet med, att hoppa över måltider kommer ändå inte ge något i längden. För att hålla dig från sött kan du ju t ex slå vad med någon kompis om att ni ska vara helt sockerfria i t ex en månad. Tänk även på att alkohol är sjukt kaloririkt och även har inverkan på träningsresultaten, så om du festat ofta kanske det är läge att dra ner på det..

2009-03-26 @ 19:44:45
URL: http://anniemarias.blogg.se/
Postat av: Merika

Att byta ut måltider med natruilet milkshakes är ingen bra idé för när man väl har börjat återgå till den normala kan det hända att man går upp dubbelt så mycket av det man har gått ner om man vill säga lyckas går ner med natruilet milkshakes. För oftast lyckas man inte gå ner utan man kastar bort pengarna i sjön. Ät istället som man ska äta, frukost, mellanmål(frukt,macka,smothie),lunch, mellanmål igen, middag. När du väl äter så här håller du sötsuget borta för blodsockernivån blir stabil. Sen gäller det bara att röra på sig, styrketräna och/eller ta långa promenader. Om du börja styketräna får du ha i åtanke att muskler väger mer än fett men hellre att man är tränad och se bra ut än se ut som en softpotatis. Det som är det bästa är att man ska inte fokusera sig på att gå ner i vikt utan fokusera dig att få en bättre hälsa för på köpet får du en bättre kropp.

2009-03-27 @ 09:33:55
URL: http://emmamerika.blogg.se/
Postat av: Sarah

Men människa VAR ska den vikten försvinna ifrån? Hjärnan? Ursäkta men du är ju redan jättesmal, en viktnedgång skulle enbart vara av ondo för din del!

2009-03-28 @ 16:01:18
URL: http://underbarasarah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0